HomeHome  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


Helló idegen
regisztrálj vagy lépj be
név:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
csevegj kedvedre másokkalKi van itt
BEJELENTKEZETT KARAKTEREK

Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (45 fő) 2017-12-30, 23:13-kor volt itt.

Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív

Today at 22:34
Tennessee Woods
tollából született


Today at 21:39
Tennessee Woods
tollából született


Today at 18:58
Becca Tamming
tollából született


Yesterday at 20:37
Kyrill Miller
tollából születettYesterday at 12:27
Alec Mason
tollából született


Yesterday at 12:26
Alice Norton
tollából született


Yesterday at 10:37
James Sargent
tollából született


Yesterday at 09:34
Becca Tamming
tollából született


2020-03-27, 21:10
Oakley Thompson
tollából született

Statisztika
AVAGY HÁNYAN VANNAK AZ OLDALON
Fajok
Emberek
4
1
Vértigrisek
2
2
Vámpírok és halandó szolgák
10
2
Elit vámpírok
2
0
Vadászok és Halottkeltők
3
1
Véroroszlán
4
1
Természetfelettiek
7
6
Vérhiénák
2
1
Vérfarkasok
2
3
Összesen
36
17


Share

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Keith Salgado

IV. Founder
IV. Founder
Hello Darling, my name is

Kor : 42
Hozzászólások száma : 14

vadászidény
» beküldték: 2020-02-22, 15:35

A nap már régen a horizont alá bukott, mikor kikászálódott a zuhany alól. Már ideje volt, kezdett szaglani és valahogy a kanális, amely mellett a nap közben elmaradt, nem lett volna jobb megoldás. Kicsit rendezni kellett a helyzetet, egykori falkájuk székhelye még mindig nem aktuális semmi másra, mint emlékeken rágcsálni, lakhatatlan részeit elkezdte ki-kipofozni, igen, tervei szerint ott lesz majd megint, de egyedül, a semmiből, nem épp egyszerű. Kénytelen volt a városba húzódni, mielőtt végképp elvadul és neander-völgyieket megszégyenítő hőbörgéssel kezdene bunkósbotokkal vadászni. Arcáról lustán húzza le a szakállkezdeményt, a csöves csak névileg jó, ha annak is néz ki, még a végén elkergetik és végképp kukákból kell zabálnia. Nem rossz amúgy, de...
Ruhát húz magára, fekete póló, amelyet kicsit már kikezdett a nap, a többi apróság és egy fekete kantáros valami, de annak felsőrészét egyszerűen csomóba köti derekán. Bakancsa legalább úgy-ahogy új, ha nincs az a tündér asszony, aki mindenképp meg akart szabadulni exférje szarjaitól, nem lenne egy nagyobb táskányi gönce, amit szétcseszhet. Némi apróért a mosodában hordhatóvá varázsolta, most pedig a konténer-szoba csendjében öltözködik. Akadnak dolgok, amik soha nincsenek kimondva, de léteznek. Ilyen az is, hogy ő most hova készül. Egy ideje ismét képes beszélni emberekkel anélkül, hogy megfejelne bárkit, így jutott el a taghoz, aki végül ide hozta. Kapott egy patkánylyukat, kap érte némi pénzt, és ha csendben marad, még néha kaját is. Akad pár arc még, de velük nehezen beszél, tipikus bevándorlómunka, neki meg tökéletes. Ha nem jön, nem fizet, ha jön, igen. Többet nem is kívánhat, igen erős priusz van a múltjában, amely miatt már tudja, többször csukják rá az ajtót, mintsem kinyitják. Ez maradt. És kesereg? Nem. Ellenne ő a vadonban is, de néha nem árt mondjuk fürödni és enni is, a hamburgerért még mindig odavan.
Az idő telik, ő pedig egy nehézkes dobozt emel meg épp. Mi a legjobb az illegális munkásokban? Illegális dolgokat pakoltatni – vagyis neki annak tűnik – az éjszaka közepén. Nem kérdez, nem értetlenkedik, csinálja. Nem mondja, hogy ez a legkedvezőbb élet.
- Áljj már odébb, Jozé, hát a faszomnak itt akad kedved épp lamentálni – fogalma sincs, hogy hívják, mert nem jegyezte meg, meg arról se, miről papol épp. Gyorsan és gesztikulálva akar valamit a világ tudatára adni és egy társa lép oda hozzá. Remek. Vállával lök egyet finoman a tagon, kikerülve őt viszi a csomagot és pakolja le odébb, takarásban. Egyelőre csak leül rá, masszív hozzá és rágyújt. Reméli, robbanóanyag van benne.
Vissza az elejére Go down
Alice Norton

Vadász
Vadász
Hello Darling, my name is

Lakhely : St. Louis
Kor : 25
Hozzászólások száma : 89

Re: vadászidény
» beküldték: 2020-02-22, 16:36
Elloptam, tudom nem kellett volna, de benyúltam, csak egy megbízás, most mit van úgy oda bárki miatta? Úgy rontottam be vele a zsebemben a női mosdóba mintha csak a szapora tört volna rám elemi erővel. Az ajtó csattan én pedig a fedlapon guggolva hajtom szét a papírt.

Keith Salgado
tigris
gyilkosság
50.000$
dokkok


Egy név, Keith Salgado, faj: tigris, vád: gyilkosság, ellenérték: 50.e dollár… hoppá. Lelőhely: dokkok… oké első gyanús dolog, ha ennyire tudjuk hol van mért nem a jardsággal gyűjtetik be? Nagy kutya lehet? Black büszke lesz, meg rohadtul zabos is, de most el van foglalva Reinhardtal… valami másik vámpír ügyében diskurálnak de már második este csinálja, meló, leadja, aztán jöhet Rein bácsi… imádom cukimuki vámpír, talán az egyetlen akire ezt lehet mondani.
Felemelem a fejem és megnyalom a számat idegesen, az első ajtón nem jutok ki, bárhol nem jutok ki ha vissza kell mennem a vendégtérbe… lassan fordulok meg.. kicsi, kicsi, de én kiférek. Papír zsebbe gyűr, kicsit ragad a fa, mégis ki a pöcsömnek jut eszébe lefesteni? Idióták. Nehezen de mozdul és elég a rés hogy kiférjek. A szél az arcomba csapódik, ez az szabadság… pikk pakk és már vissza is jövök… csak a feje kell, vagy az ujja, vagy bármi ami azonosítja.
Bakancsom huppan a földön, első út a kocsihoz, kell egy puska, egy jókora puska… ohhhh Alíííz ma vadászunk. Zárva… bazd meg Black… mi lenne ha valami egyszer simán menne, sosem kellett kocsit feltörnöm és Alíz ki is nyírna érte, igen, szó szerint.
-Alíz! Fegyver kell! – a zár kattan… még szerencse hogy a programozásra néha jut időm… ha rájön meg fog ölni. Kiszedem az egyik kis drágaságát, L96 sniper… tökéletes 850m/s pont elég, gyors, tiszta ahogy tanította. – Alíz! Kocsit zár! – kattan a zár, én pedig futólépésben hátamon a puskatáskával a dokkok felé. Telefonon már keresem a személy leírását. Facebook, Insta… mindenkinek van… nulla találat… oké akkor ha gyilkos tudnak róla… valaki biztos… rendőrségi jelentések… hoppááááá… börtönviselt, rossz fiú… ez az este tiszta meglepetés... mosolygok és szedem a lábam. Kell egy magaslati pont, valami ahonnét belátom a terepet.
A helyszín tökéletes, találok egy távolabbi konténert, felmászok rá és elhasalok, bipod ki keressük meg azt a csúnya fiút… most már van képem róla, tudom kit kell keresnem. Alig két perc és már a szálkeresztben látom, ládát pakol. Fura alakokkal fura dobozokat, fura kocsiról fura kocsira… az nem az én dolgom, nekem csak ez a fazon kell. Kivárok… túl sok a szemtanú, nekem nincs kamu igazolványom, csak a koponyás maszk amit az arcom elé húzok. Blacktől tanultam, és valahol mélyen igazat is adtam neki, de nem kell tudnia róla. A szél eléggé fúj, számolnom kell vele, szerencsére a fazon irányából, addig jó, így nem érezhet meg, kellett volna egy lepel, de nem gondoltam rá. Rossz pont Alice. Vérállatra jöttél… jah mocskos tigris…
-Gyere anyához… - leül és rágyújt, ujjam a puska oldalán, lassan lélegzem, de így nem megy, lehúzom a kendőt és újra a szálkereszt közepére helyezem, amikor megcsap egy szag. Ez nem tigris… Felemelem a fejem és pillantok körbe, keresem a forrást, de a szél onnan fúj, ez csak tőle jöhet, talán egy másik munkás… de tigrist akkor sem érzek.
Előveszem újra a papírt… tigris bazd az van ideírva. Elírás… tutira elírás… de ha… bassza meg a kurva élet… ez így nem jó… pontatlan a megbízás… 50.000$ és pontatlan a leírás.
A szélirány olyan gyorsan változik, hogy csak akkor esik le, mikor már nincs időm a konténer tetejére hasalni. El van baszva az egész. Bipod összecsap, lencse védő vissza, zsákba, fegyvert vállra. Le kell lépni, kva gyorsan…
-Bazd meg! Bazd meg! BAZDMEG!
Vissza az elejére Go down
Keith Salgado

IV. Founder
IV. Founder
Hello Darling, my name is

Kor : 42
Hozzászólások száma : 14

Re: vadászidény
» beküldték: 2020-03-06, 13:22

Csak nem hagyja abba a tag, mintha sosem akarna beállni a szája. Ez a baj ezekkel, minden nélkül idejön és azt hiszi főúri állást kap a semmiért, mert neki épp az Isten pénze sem elég. Nincs itt olyan régóta és olyan sokat, hogy mindenkit ismerjen és főképp, mindenki történetét nagyjából, de ennyi logikája még neki is akad, ezek se jó kedvükből vállalnak el minden szart, ameddig nem gyűlik össze elég pénz ahhoz, hogy papírokat vehessenek maguknak, vagy lakást, vagy jöhessenek a rokonok. Ez a séma, az, hogy ettől hol és mi tér el, neki tök mindegy. Ameddig senki nem baszogatja, addig ő tökre békés marad és nem érdekli semmi más sem. Nem vamzer, nem megfigyelő, lehet pont akkora senki, mint a most épp nagyban káráló alak. Vélhetően most akadt ki,  aztán már csillapodik is kissé, a másik töretlen magyarázata csak hat valamit, azonban a totális végére már korántsem figyel, ha a tengerbe ugrálnak, az sem számít. Ez épp kellő figyelmet vett el mindentől, amúgy sem egy szívbajos ember, mostanság nem néz folyton a háta mögé, hogy bilincset rezegtetve lépked-e mögötte pár yard, az meg, hogy kikkel és mit művelt a múltban, már rég elévült. Meggondolatlan lenne? Egy kicsit talán, de elfér. Mint mindig.
Ujjával lustán pöccintve hamuz a földre és úgy dönt, belefér még egy. igazából nincs itt most senki, aki kiabálni akarna velük, olyan tempó ami, annyi szünettel, csak meg van adva, meddig legyen kész. A többi nem számít. Az se, ha egyedül egy pakol és a többi nézi, bár ilyen luxus erre nincs, még ő sem hülye, hogy úgy tegyen. Elég, ha félnek a tenyere látványától, mert nagyot csattan, de többet nem kell, felesleges lépéseket meg nem tesz. Szóval, kényelem. Lábát előre nyújtja és épp azon van, hogy vállait is átmozgatva ropogtassa azokat ki, előre is dől hozzá, amikor macskaösztönei, no meg az évek rutinja már sokkal segíti, de az, hogy hirtelen mi csapja meg, már nagyon nem tetszik. Azok ott emberek, maximum akkor van bennük állak, ha bélférgesek, de emberek. Ez a szag pedig... Felegyenesedik, a csikket elpöckölve lép el a doboztól és körbepillant. Hamar megleli a szag forrását, a szél ide-oda táncol, tengerközel ez ne lepjen meg senkit, a sós buké mellett jól kivehető. Ajkai vigyorba húzódnak és ha a valaki eddig figyelte, nos, már ott sincs. Nem jár ide sokat, de azt tudja, mik a csapások. Egy kerülő, amelyet gyorsan tesz meg, megszokott lomha mozdulatai most sehol és körbevág. A hangocska immáron az ő fülébe is cseng, bassza meg, bizony, ezt most elcseszte. Szóval...
Nem támad, nem csinál semmit. Egyszerű. Amint a kis valaki lemászik onnan, szembe fogja találni magát vele. Neki nincsenek fegyverei, csak a karmai, amiket még nem húzott elő. Nyers erő, évek hosszú tapasztalata és a forró feje.
- Vonszold már le a segged egy pofonért, de kurva gyorsan – türelmetlenkedik, és felkészül, hogy ha menekülni akarna akkor nagyon szívesen lesz a gonosz vadász.
Vissza az elejére Go down
Alice Norton

Vadász
Vadász
Hello Darling, my name is

Lakhely : St. Louis
Kor : 25
Hozzászólások száma : 89

Re: vadászidény
» beküldték: 2020-03-07, 10:31
Ez az este is baromira el lett kúrva. Olyan sokat kértem volna azzal, hogy egy kis kikapcsolódásra pénzt gyűjtenék? Fogalmam sincs mikor van Black szülinapja, mert soha nem tartotta, csak morgott hogy már megint minek kell ez az egész. Amikor jött az ötlet kijelöltem egy napot hogy az és kész. Én csak egy kis meglepetés akartam neki. Egy igazi Orosz szépséget… egy ORSIS T5000-st… vagy ahogy ők mondják ОРСИС. Forgó- tolózáras mesterlövész puska, és különlegessége hogy Moszkvában gyártyák és tényleg orosz. Semmi kínai vacak, semmi Taiföldi alkatrész, semmi német, Olasz, Japán… csak Orosz. Szabványosan csak 66 centi lenne a csöve, de az én kívánságomra a 698mm-eset küldik, hogy 338 Lapua Magnum lőszert egyen a kicsike… jesszus kezdek úgy beszélni mint Black… nem áradozok a háromkamrás csőszájfékről, és hogy megközelíti az 1.242 mérföldet a hatótávolsága. Szóval ez a kurva nagy helyzet, kell a pénz, mert a rendelést leadtam, és a teljes árat úgy 312 év zsebpénzéből tudnám kifizetni.
Ha most látna, büszke lenne, hogy milyen szépen, precízen mégis gyorsan pakolok… ha most látna olyan tockost kapnék hogy hogy baszhatok el így egy vadászatot, hogy nem állnék meg a két lábamon. Most már leszarom a szelet, tojok az elcseszett vadászatra, és arra is, hogy az 50.000$ mennyire sok pénz, el kell innen tűnnöm, mielőtt a puma észrevesz és nagyobb bajba kerülnék, mint hogy Black rájön hogy leléptem, lenyúltam az egyik kedvenc puskáját és egyedül mentem vadászni egy feltehetőleg baromi veszélyes vérállatra, csak azért hogy egy jelentéktelen ünnepet megtartsak.
Egyik láb, másik láb, csak le kell innen másznom aztán futólépés vissza a kocsmába. A hang alattam se nem barátságos, se nem bíztató, és legkevésbé sem mondanám olyannak amiért szívesen megsürgetem lépteimet. Hát inkább megtorpanok, ha már ilyen szívesen invitál… egy pofonra, és visszafele mászom a tetőre. B terv. Mit csinál a vadász ha sarokba van szorítva? Lő.
Másodperceket számolok magamban, és már rántom előre a táskát, nem kell sok, csak még 5 másodperc hogy kicipzárazzam és célra tartsam. Nem kell optika, a célpont kurva közel van, elég ha vállba emelnem és nagyjából mellkas közepére célzok vele. Az a plusz mínusz két centi ilyen távról leviszi a karját, fejét…
A lépcső feljáróra célzok.
-Biztosíts szabad utat és elfelejtjük ezt az egészet… a megbízásod hibás és érvénytelen … nem vagy tigris…
Vissza az elejére Go down
Keith Salgado

IV. Founder
IV. Founder
Hello Darling, my name is

Kor : 42
Hozzászólások száma : 14

Re: vadászidény
» beküldték: 2020-03-24, 20:26

Mik vannak. Már-már tényleg glóriát érdemel a zsaruktól, ahogy nem csinál semmi balhét, megmossa magát a füle mögött is és nem fekszik idegen nők ágyába, mert előtte bemutatkoznak egymásnak és tessék, valami megint és mindig utoléri. Kibaszott szar karma ez, ha már azért is meg  akarja cseszni valaki, mert létezik. Oké, jogos, hogy amúgy megérdemelné mert sose volt szent és soha nem is lesz, de ez nem így működik, nem hisz persze abban sem, hogy miután leoltják fejében a villanyt, majd valaki dönteni fog arról, merre tovább, és mégis, még éltében is ilyesmire kerül sor, hát menten megilletődik. Persze, lehet csak simán becsapják ösztönei, paranoiás lett és minden, lehet valamelyik mocskos mexikói kell neki, mert előtte a droglaborban mosogatott és lenyúlt ezt-azt, sose tudni, az emberek is simlisek és tesznek mindent, amit csak lehet, hogy túléljenek. De mégis, a levegő meg olyan infót hordoz, hogy itt ma az embereknek csak annyi szerepük lesz majd, hogy észlelik a sokadik kéz eltűnését, valaki majd biztos elszidja a valagát, hogy akkor tűnik el, amikor kellene, köpnek kettőt és ennyi. Nem keresik, nem kutatják, ez pont a világ olyan szutykos része, hogy mindenki önző és csak magával törődik, aki kihullik, holnap majd pótolva lesz. És ez a kényelmes.
Az már nem, hogy még neki kell intézkednie, annyi fasza sincs annak, hogy jöjjön és szemtől szembe intézze, csak kergetőznek, mint a kisiskolások. A hangocska amúgy se azt sejtette, hogy van valami a lába között, de manapság annyi fura dolog van, hogy nem lepné meg különösebben, és mégis, mert azért elgondolkodtató, hogy egy nőt küldenek rá, talán abban reménykedve, hogy nem üti meg? Nos, mivel már rég nincs vele szemben semmi elvárás, ezt nem garantálja. Mocskos ő, megérdemelné a golyót, ugye? Egyelőre azonban nem jön felé semmi, csak a lépések zaja. Ő meg folytatja tovább az utat, akkor elvágja most már ezt teljesen és meglepi, a sarkok jó helyek, nehezen mozdulnak ki, csak épp amikor felér, nem arcocskával, sereggel, hanem egy csővel néz szembe. Megilletődik egy pillanatra? Már csak azon, hogy mekkora, a világban mindig ez a méricskélés, de oké ez most új, valahol hízelgő, hogy nem valami zsebpisztoly és mégis. Ezzel már nem tud vagánykodni, hogy jaj, csak csíp. Megtorpan, csak annyit lép hátra, hogy a cső mögötti alak is lássa, ő is őt, ahogy piszkos, üres kezeit megemeli. Aztán homloka ráncolódik.
- De hamar felejteni akarsz – mintha valami elkúrt randi lenne, komolyan. Még vigyort is húz a képére, pedig még mindig feszélyezi valahol a felé irányuló fegyver figyelme. - A micsodám? Milyen megbízásról van szó? Összekeversz valakivel de kurvára – neki ami van, azért rohadtul nem jár golyó. Csak pakol, még nem is az, hogy lop. Hallatlan. - Nem vagyok tigris, te se ember, és vidd már azt a szart a pofámból, mert zavarban leszek. De talán kedves, és előbb kérdezek... - milyen fair ajánlat, nem? Majdnem.
Vissza az elejére Go down
Alice Norton

Vadász
Vadász
Hello Darling, my name is

Lakhely : St. Louis
Kor : 25
Hozzászólások száma : 89

Re: vadászidény
» beküldték: Yesterday at 12:26
Izgalom, már értem, tényleg értem Black mit mért csinál, mondjuk ő nem csesz el így egy vadászatot, vagy ha igen is, arra rendszerint nem visz magával. Igen, még mindig van, amikor úgy érzi ez most túl veszélyes és nem nekem való. Olyankor persze megy a vitatkozás, a vádaskodás, az érvelés… aminek a végén, ha igazam van is az lesz, amit ő akar.
Féltérden, támaszkodom, tartom a fegyvert, ami meg sem kottyan, nem remeg, csupán én érzem azt hogy nem vagyok a helyzet teljes magaslatán, mintha a fél lábam a semmi fölé lógna. Fejben lejátszom a lehetséges verziókat. Mivel váltó felugrik és megpróbál leteperni… ujjam az elsütő felett… nekem kell gyorsabbnak lennem. Ha felmászik és arcoskodik… az ujjam marad az elsütő felett… Itt fogok térdelni egy ideig… ő meg elhúz a fenébe. Na persze.
Felmászik… kisebb rossz, tehát nem tágít, marad az ujjam és a fegyver csöve pont a mellkasát követi. Arcán semmi dacosság, se harag, még csak most kinyirlak arckifejezése sincs, sőt talán meglepett kicsit. Mire számíthatott? Egy védtelen nőre, egy késsel a kezében? Mindig ezek az előítéletek… Vigyorog, ami egy ilyen helyzetben irracionális, az egész szitu az, el kellett volna húznia mikor kimondtam hogy hibás megbízás és elmehet.
Kiveszem a zsebemből a papírt, összegyűröm és elé dobom.
-Valaki fizetne azért hogy alulról szagold az Ibolyát puma… csak kicsit pontatlan volt, és ha egy megbízás egyetlen részén is pontatlan már érvénytelen, mert feltételezem hogy másban is hazugságot tartalmazhat, ártatlant pedig nem ölök.
Nem vagyok ember? Nem mondja… szóval orra is van, menten elvigyorodom, úgysem látja. Aztán megjön a szája is… annyira tudtam.
-Eszemben sincs… a szagod alapján nem egy vérhattyú vagy… és ami nem zsákmány állat, az veszélyt jelent közvetlenül az egészségre. Ha közelebb jössz lyukat ütök a mellkasodra és megnézzük meddig bírsz lélegezni tüdő nélkül… - fenyegetés? Dehooogy, csak figyelmeztetem a kezelés esetleges mellékhatásaira, úgyhogy talán jobb lenne ha más alternatív gyógymódot keresne, de baromi gyorsan.
-Jobban tennéd ha visszamennél dolgozni… de nézz a hátad mögé, mert a megbízó nem fogja ennyiben hagyni… és van akit nem érdekel hogy hibás e a megbízás… 50.000 elég komoly összeg egy ilyen csinos fejecskéért. Húzz el innen puma…
Persze így most már van egy tippem, egy elég határozott tippem ki, jobban mondva, kik adták ki rá a vadászati parancsot. Nem elég hogy az egész falkát kiírtották, teljes takarítást szeretnének. Csak hol volt ez a példány a káosz idején?
Vissza az elejére Go down

Hello Darling, my name is

Ajánlott tartalom

Re: vadászidény
» beküldték:
Vissza az elejére Go down
 
vadászidény
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Kikötõ és dokkok-
Ugrás: