HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Ryenne Keith
2017-12-30, 19:55Ryenne Keith
Some changes happen deep down inside of you. And the truth is, only you know about them.


név: Ryenne keith
kor: 29
csoport: Vértigris
átváltoztatás ideje: Született
vérvonal: -
rang: IV. Sanaku
play by: arca
Képesség-
MegjelenésSzeretem ha valami kényelmes, főleg ha praktikus, lévén nem engedhetek meg magamnak mindent anyagilag. Épp ezért nem vagyok tele egy rakás fölösleges darabbal. Nem tudok nemet mondani a táskákra, sem a cipőkre. A munkám lévén a kényelem meglehet. Patológusként tőlem aztán senki nem várja el a jól öltözöttséget. Kierran és a falka miatt azonban kénytelen vagyok egyre több helyen megjelenni, így némileg módosítanom kellett a ruhatáramon is. A hajam szőke, hosszúra hagyva, hisz azzal lehet a legtöbbet varázsolni. A szemeim kékek, akár a tigrisem színe. Nem viselek sem tetoválást sem testékszert.

JellemNehéz valódi jellemről beszélni, ha életed egy részében kitaszítottan kellett menekülnöd, aztán pedig elhallgattattak és mindezért még hálásan is kellett rájuk mosolyognod. Nekem sem megy túl egyszerűen. Talán ezért is az a szakmám, ami. A halottak nem bírálnak,
a halottak nem beszélnek vissza. Nem szeretek hazudni, de sokszor kénytelen vagyok megjátszani magamat a saját boldogulásom érdekében. Kedves vagyok, azaz próbálok az lenni, de néha iszonyatosan nehéz, lévén senki nem fordul már manapság a másik felé tiszta érzelmekkel. Mindenki akar valamit. Számítók lettünk és a saját hasznunkat keressük. Ezzel én sem vagyok másként. Dédelgetek álmokat, melyekből az egyik talán megvalósulni látszik most, hogy új alfa lett a városban, de nem vagyok egy naiv alkat.
Várom a pofont, ami ki tudja merről fog érkezni. Sokszor vagyok nyers, de egy olyan tigris mentoraként, akit a hiénák neveltek, nem lehetek mézes-mázos.

ElötörténetElnyomás. Elnyomva élni. Sokaknak fogalmuk sincs arról, hogy ez mit jelent. Valaha boldog gyerekkorom volt a szüleim mellett.
Tigrisnek születtem és már az elejétől tisztában voltam vele, hogy ez mit jelent, lévén a szüleim is azok voltak. Hamar, még gyerekként átestem az alakváltáson. Mindez az én életemben nem okozott törést, hiszen nem ért váratlanul, nem éreztem magamat szörnynek tőle és az életem sem borult fel a kelleténél jobban. De, kevesen voltunk.
Másik klán területén a megtűrtek. Nem lehetett szavunk, de a szüleim csak annyit mondtak, hogy a nagylelkűséget el kell fogadni. Mégis, apámat árulónak bélyegezték meg, aki összejátszik más klánokkal és emiatt egyszerűen kivégezték, a királynő akarata szerint. Anyám pedig? Beleőrült ebbe. Képtelen volt tűrni az igazságtalanságot és azt, hogy elvették tőle a férfit, akit szeretett és aki a társa volt. Nevezhetném önzőnek, hogy nem volt képes legalább miattam erősnek maradni, de énem egy része megérti. Nagyon is megérti. Több ártatlant megölt, emiatt került a vadászok kezére.
Gyilkosság esetén pedig Nevadában még kivégzési parancs sem kell. Egyszerűen lelőtték. Talán jobb volt így neki, mint szembenézni a valósággal. Sosem volt elég erős az ilyesmihez. Engem pedig egyedül hagyott, de megbélyegezve a megfigyelni szükséges matricával. Nem gondoltam, hogy a sors pont egy vámpírt fog az utamba küldeni és tőle kapok majd segítséget. Egy kis semmiségen pattant ki az egész......
A királynő büntetett valakit, jogtalanul. Mindig ezt csinálta, ha éppen basáskodó kedvében volt. Szót emeltem, ezzel pedig magamra irányítottam a haragját. Menekültem, mert menekülnöm kellett. Nem volt más választásom. Elindultam amerre tudtam. Keletnek. Az ország másik része felé, ahol reméltem, hogy legalább meghagynak magányomban, hogy végre olyan életet építhetek és élhetek amilyet én akarok.
De üldöztek, nekem pedig fogyott az erőm. Túlságosan riadt voltam ahhoz, hogy ésszerűen tudjak gondolkodni. Azt hiszem, ha nem Abelbe futok hanem valaki másba,
a lelkemet is eladtam volna egy-két jó szóért és némi segítségért. Erre azonban nem volt szükség. Nem tudom milyen felindulásból tette amit tett (vámpíroktól nem szokás kérdezni, hogy éppen mit miért tesznek), de segített. Nem csak megmentett, hanem irányt is mutatott: St. Louis. Persze, talán naiv voltam egy kicsit. Rögtön elhittem,
hogy ott majd minden rendben lesz, meg se kérdeztem, hogy pontosan kicsoda és egyébként mindezt honnan tudja, de mentem. Már volt egy végcélom, nem csak a térképről akartam legyalogolni. Megérkeztemkor éreztem a tigriseket. Mindenki megérzi a saját fajtáját. Mennyei volt. A szörnyetegem üvöltött, követelte a társait, hisz nem élhetünk magányosan, nem kárhoztathatom őt is arra, hogy nélkülözze a többi tigrist.
Hajtott engem és mentem. Egészen a fehértigrisek klánjáig. Mivel ismertem már a királynői virtust, szemlesütve álltam meg a nő előtt, akit Prinsipként tiszteltek. Az ereje maga alá gyűrt, forró lávaként ömlött a nyakamba. Meghunyászkodtam. Menedéket kértem. És megadta, a szokásos feltételekkel. Köztük élhetek, de sosem leszek igazán a részük. Én más vagyok. Kéktigris vagyok. Elfogadtam.
Évek teltek el, megszoktam. Mint egy néger a fehér kertvárosban. Éltem és tanultam.
Lett munkám és keresetem. A királynő nem kötelezett rá, hogy a falkával éljek, de természetesen nem is tiltott ki. Majd megkaptam Abel üzenetét. Nem kellett mondania,
magam is tisztában voltam vele, hogy nem kell híresztelni, hogy egy vámpírral készülök találkozni. Így hát elmentem a megadott címre. Noha kissé furcsálltam a rengeteg zizegő energiát, tettem amit kért. Hemzsegtek a hiénák és a farkasok a helyen, amit Cirkusznak neveznek. Akkor jöttem rá, hogy egykori megmentőm a Város Ura. Egyetlen energia azonban pislákolt a nagy egészben. Valaki, aki inkább olyan mint én, de mégis más. Így hát a találkozó megtörtént és az alku megköttetett. Bemutatta az aranytigrist. Kierrant. A néhai Raja fiát, aki itt nevelkedett köztük. Igyekeztem nem látványosan fintorogni a tényre, hogy gyakorlatilag hiénák nevelték. Itt kerültem én a képbe. A mentora lettem.
Sóhajtok.
- Így már elég? Ez a rohadt pőre igazság. Ennél mélyebb szöveget nem fogsz tőlem hallani, lévén nincs mit elmesélni.
- Ennyire nem érdekelt, hogy miért vagyok én aranytigris? Vagy, hogy miért kerültem egy vámpír mellé?
- Nem, Kierran. Rohadtul nem érdekelt. Teljesítettem egy alku rám eső részét és ide jöttem, hogy segítsek. Mindezt úgy, hogy a klánom ne tudja. Valószínűleg megint el lennék üldözve ha kiderülne, hogy azt okítom tigristanból, akinek a legnagyobb joga lenne a királyi seggét a trónon nyugtatni.
- És milyenek? Milyenek ők?
- Nehéz kérdés. Nekem, emberi fejjel nem otthonos közöttük lenni, mivel a színem nem megfelelő számukra. De a tigrisem jól érzi magát az energiájukban. Közöttük. És te vagy az, akinek módjában áll változtatni azon is, hogy az emberi énem jól érezze magát. Ezt tudod, mert már megbeszéltük. Csukd be a szemed. Képesnek kell lenned rá, hogy részlegesen alakot válts. Egy kölyköt nem fog senki komolyan venni. Engedd le a falat, ami az elmédet védi. Engedd magadba folyni a tigrist és indítsd el az alakváltást. Viszont az energiát fogd meg és zárd el, koncentrálj csak a karmokra.
Amire szükséged van. A tigris adni fogja. Csak legyél nála erősebb. Irányítsd. Hiszen ezért a részed.
És figyelem őt, aki az én és még sok más, elnyomott színű tigris reménysége is lehet.
Igaz, fogalmam sincs a tigrisek társadalma elbírja-e az ekkora fokú demokráciát.
De hé, a kisebbségnek is hangot kell adni! És talán, ha mindez összejön. Talán akkor,
én is megmutathatom mire vagyok képes. Hogy ki vagyok én, kivé váltam. Benned van a reményem aranytigris! Kérlek, ne baszd el!
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 144
Tollvonásainak száma : 102
Re: Ryenne Keith
2017-12-31, 00:10Elfogadva!


Ryenne Keith

Van az a mondás, hogy csőstől jön a baj, hát nálad betalált rendesen, de mint minden valamire való tigris felálltál és tovább mentél, ezt pedig díjazni kell. Örülök, hogy Abel volt oly szíves és felkarolt, a városnak szüksége van ilyen belevaló nőstényekre, kitudja meddig sikerül felmásznod azon a ranglétrán. Sok sikert kívánok az arany oktatásához és üdvözlünk St. Louisban kékség.

Elfogadva. Lepecsételve.


Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Ryenne Keith
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: