HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Egyéb alakváltók

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Admin
Hello Darling, Please call me
Join date : 2014. Mar. 26.
Hozzászólások száma : 89
Tollvonásainak száma : 249
Egyéb alakváltók
2014-03-26, 19:36Egyéb alakvátók


Ebben a világban szinte minden állatfajnak létezik a likantróp vállfaja. A városban kis számban képviseltetik magukat, így nem elég nagyok a saját falkához/hordához. Így egy, a többi vezető segítségével működő koalíció jött létre, hogy segíthessék egymást. A szabályok érvényesek: más falka területére NEM léphetnek be, NEM teliholdazhatnak velük. A kapcsolatok már a játékban dőlnek el.

A választás adott: oroszlán, hiéna, puma, medve...stb.! DE! Csak olyan állatot jelölj meg, amit élethűen tudsz is vinni.
Az egyéb vérállatokat, saját fantáziára bízzuk, lehet bármi ami neked tetszik. ( róka, kobra, patkány, hiéna...stb. ) Csak egyet kérünk, hogy az előtörténetben tüntessétek fel a fajt.

Azok a csoportok akinél több mint 5 aktív ember van, kikerülnek a többi nagy csoport közé. Választhatnak színt tetszés szerint, és elbírálva, hivatalosan a fórum nagy csoportjához fognak tartozni.

Lássuk tehát a kidolgozottakat, akik jelen vannak a városban is:

Véroroszlánok
Oroszlán mint hatalom, dicsőség, tisztelet. Ezekkel a jelzőkkel lehet őket illetni és mint maga az oroszlán addig a véroroszlán még hatalmasabb. Mindig megvédik magukat, társaikat, magát a falkát is úgy mint akármelyik likantróp faj.
Oroszlánnak lenni nem egyszerű. A falka életét a hímek közti dominancia harcok határozzák meg. Minden hímben megvan a képesség, hogy Rex lehessen, de nem mindegyik tudja ezt előhívni magából. A tigrisekhez hasonlóan ők is képesek átadni a likantrópiát gyermekeiknek. Így ha két oroszlán gyermeket vállal, utódjuk is véroroszlán lesz.
A heves vérmérsékletük miatt, nagy számban vannak köztük beharapott példányok is, akikért maximális felelősséget vállalnak.

Rangok:
I.Oroszlánkölyök
Kölyök de mégis erős, a vadon szava szokatlan neki, megbolondítja őt az első teliholdkor amikor átváltozik. Nem tudja kontrollálni testét,átváltozáskor még puha szőke szőr van rajta. Dominánsabb falkatagok kíséretében változhat át és vele együtt vadászhat csak.

II.Oroszlán
Ő már dominánsabb mint alatta álló falka társa,kicsivel megfontoltabb. Ősi ritmusa hallatán még mindig elveszti a fejét. Oroszlán alakban erősebb szőr lesz testén, de még mindig kölyökoroszlánra hasonlít, habár testalkata nagyobb lesz.
Mindig egy erősebb oroszlánnal és tapasztaltabbal kell elmennie vadászni. Megfontoltan kell cselekednie mert a hívó dob felboríthatja az egyensúlyt és akár társait is megtámadja. Ezért kell mindig mellette lennie egy tapasztaltabbnak.

Megjegyzés: 1-2. szinten ha erős inger éri a fiatal alakváltót, akkor átváltozik alakjába, és tombolásba kezd. Ezért van szükség, hogy egy erősebb társa vele legyen ezekben az időkben, amíg meg nem tanulja uralni.

III.Véroroszlán
A vér íze, a fémes illat, a halál, a ritmus, mind együtt él az oroszlánban. Öntudatos, magabiztos, domináns alkat. Oroszlán alakban erős hosszú szőre lesz testén, nagyobb testalkata lesz és fejét közepes sörény borítja majd. Ezen a szinten ébred fel a fiatal hímben az akarat, a vágy, hogy előre törhessen egészen a Rex posztjáig.

IV. szint - Ide tartoznak az alfák, a domináns tagok. Mindegyikük bír a részleges alakváltás képességével.

1. Vikela – Védő
Ők az őrzők, a falka szellemi vezetői. Nem testi fölénnyel, hanem szellemi, mentális erővel rendelkeznek. Gyakran képesek lecsillapítani a harcoló társaikat.

2. Tisha – tanító
Feladatuk, hogy a fiatalabb, gyengébb falkatársaknak utat mutassanak. Megtanítsák őket mindenre ami az oroszlánélethez szükséges. Tanítói szerepet betölthet férfi és nő is, amennyiben elég megfontoltak és következetesek hozzá.

3.Labala – harcos
A falka legerősebb, domináns hímei. Tiszteletet parancsolóak, erősek. Megvédik a falkát minden veszélytől. Ha valakit meg kell találni, megtalálják. Ha meg kell ölni, megölik.

4. Zingel - Vadász
A domináns nőstények rangja. A falka jólétéért felelnek. Vezetik a vadászatokat, emberi formájukban is a klánért tevékenykednek főként.

5. Vundile - Hárem
A falka legerősebb három nősténye tartozik ide. Velük párosodik a Rex, hogy hatalmát megszilárdítsa. Aktusuk először állati alakjukban történik meg, a falka előtt. Innen kerül ki a Regina is, főleg ha új Rex lesz a falkában.


V.Rex – V.Regina ( 1 férfi – 1 nő )

V.Rex :
A falka vezére, a legdominánsabb, szava parancs és annak ellentmondani nem lehet. Az egész falkát összefogó erővel bír, ő szólítja elő az ősi ritmust ami minden véroroszlán szívében és lelkében lakozik. Tekintélye nagy, hatalmas erővel bír, igazságos, de ha kell kemény vezér is tud lenni. A Rex erős hím, de feladata nagyrészt a hímek közötti belviszályok rendezése és posztjának megtartása. Szinte folyamatosan dolgoznia kell azon, hogy tekintélye megmaradjon és a hímek tiszteljék. Ő dönt továbbá arról, hogy hány és milyen hímet hív meg a falkába.

V. Regina - Királynő
Az Alfanőstény. A királynő. A falka irányítója. Együttműködve a többi alfával dolgozik a falkáért és annak biztonságáért. Ha kell mindentől megvédi őket. Egy jó Regina erős, határozott, kegyetlen és igazságos is egyben. Ha Rexét megölik, az új Rex dönt arról, hogy megtartja-e a posztján. Ha nem, akkor "lefokozzák" korábbi pozíciójába.Vérleopárd

A likantrópia vírusai közül, a legnehezebb a macskafélékét elkapni. Ám a leopárdokból meglehetősen sok található az államok minden részén.
A leopárd likantrópiát közvetlen harapás útján lehet elkapni, vérkeveredés útján nem. Összetartás tudatuk nagyon erős, magányos leopárdokat nem találni sehol. Főleg a fiatal leopárdoknak van szükségük a csapat védelmére. A királyuknak és a királynőjüknek a feladata a falka védelme, és az ifjúk tanítása.
Mivel a macskafélék családjába tartoznak, a farkasokkal nem jönnek ki túl jól.

Szintjeik:
I. szint - Leopárdkölyök
Frissen beharapott leopárdok. Az első teliholdig nincsenek túlságosan erős képességeik, ám járásuk jóval könnyedebb mint az embereké. Mivel macskafélék, nagyon jól látnak a sötétben.
Nem képesek beharapni egyetlen embert sem. De elkezdenek vonzódni a természethez, és a falkájukoz is. Ha egyedül marad a teliholdig, képes megtalálni a társait.

II. szint - Macska
Idősebb leopárdok, akik már túl vannak az átváltozáson. Reflexeik sokkal jobbak, és gyorsabbak is mint egy embernek. Erősödik a falka és a természet iránti szeretetük. És vadászképességeik is sokkal jobbak. Kitűnően másznak fára és rendkívül jó úszók. A fenevadjukat még nem képesek uralni, épp ezért van mellettük segítő. Emberként is erősödik az a képességük, hogy képesek hangtalanul közlekedni, remekül látnak a sötétben és roppant jó hallásuk van. Jobban kedvelik a magányos ám összehangolt vadászatot mint a csapatost. Segítőik mindig mellettük vannak, és tőlük tanulhatnak is.

III. szint - Leopárd
Általában ők alkotják az I-II. szintű vérleopárdok segítőit. Rendkívül jó reflexeik vannak. A hierarchiában ők állnak középen. A vigyázók szerepét töltik be, és ők kiképzők is. Segítenek a fiatalabbak tanulásában. Életüket a falkával töltik.


IV. szint - Több lehetőség adott.

1. Sate
Vagyis a követők. Ők a falka mentorai, ők segítik fiatalabb falkatársaikat a fejlődésben. Tanítják őket harcolni, viselkedni, együtt élni leopárdjukkal és ők tanítják meg, hogy saját mentális képességüket, hogyan használják. A követők nem mind egyformák, mivel egy ember és alakváltó sem lehet egyforma. Erejük és képességeik változóak lehetnek. Legtöbb idejüket az erdőben töltik, vagy a falkával.

2. Foll
Vagyis a harcosok. Ők a falka védelmezői, ők felelősek azért, hogy a falkát megvédjék. Mindenhol ott vannak, figyelik az idegen alakváltókat, ők intézik el a falka piszkos ügyeit. Ha kell könyörtelenek, ha kell igazságosak. Testi erejük mellett ravaszságuk és eszességük is kitűnik. Ritkán vállalnak mentori szerepet, de az is előfordulhat. Megkülönböztető jelzésük egy testbe égetett félhold, beavatáskor kerül rájuk amit minden harcos visel leopárdján.

3. Mira/Miraj
Vagyis a következők. Ők következnek a sorban, belőlük választ az alfa párt. Feladatuk, hogy a falkában mindenhol ott legyenek. Ismerik a leopárdokat, segítenek nekik mindenben. Legtöbb idejüket a közösségben töltik. Bennük él a felsőbbrendűség és a védelmezés egyszerre. Tisztában vannak képességeikkel, mentális erejükkel és ezt használják is. A Mira, vagyis a nő rendelkezik a gyógyítás képességével, ez lehet mentális vagy testi képesség. A Miraj vagyis a férfi rendelkezik az energiaátvitel képességével ez lehet mentálisan vagy testi úton. Erejük csak az alfa mellett teljesedik ki és akkor tudják zökkenőmentesen használni.

V. szint - Nimir Ra - Nimir Raj
A leopárdkirály, és a leopárdkirálynő. A falka vezetői. Belső szörnyetegeiknek metafizikai síkon is egymásra kell találniuk, ahhoz hogy megfelelő párt alkossanak. A falka érdeke mindenek felett áll. Ők a védelmezők a külső támadások ellen. Metafizikailag is segítik a csapatot. És képesek az energiaátvitelre is. Valamint az alsóbb szintű társaikból elő tudják hozni a leopárdot, és vissza is fordíthatják a metamorfózist. Akármi gond, baj van, ők oldják meg. Náluk oltalomra lelnek a társaik. Ezért igyekeznek azon, hogy mindannyian egy helyen lakjanak.Vérkobrák

Mind tudjuk hogy néz ki egy kobra. Félelmetes és gyönyörű. Rengeteg fajuk ismert, és ezek mind mind különbözőek színekben és testfelépítésben egyaránt. Hogy mi igaz az alakváltó kobrákra? Veszélyesek, mint az igazi kobrák, de nem támadnak ok nélkül. Eléggé zárt közösségeket alkotnak, hasonlóan a tigrisekhez. Szaporodásukat tekintve azonban eltérnek mindegyik fajtól. Egy vérkobra nő, életet adhat gyermeknek, és a született kobrák elég gyakoriak. A nő, a gyermeket kihordhatja emberként, ám így ugyanolyan veszélyeknek van kitéve mint egy bármilyen más fajú alakváltó gyermeke, vagy kihordhatja kobraként, és a terhesség végén tojást rak, amelyből kikel a gyermek, aki immár született kobra. Néhány esetben azonban marás útján tesznek valakit közülük valóvá. Ez általában egy előre megfontolt lépés.
Egyes államok kobracsoportjai inkább funkcionálnak családokként. Sőt, a legtöbb esetben hozzájuk köthetők emiatt a maffia ügyletek is.


Szintjeik:
I. Reptilia
Amennyiben született kobráról van szó, már egészen kis korában rendelkezik a gyorsabb mozgás, jobb szaglás, és átlagon felüli erő hármassal, mint egy kifejlett alakváltó. Legelőször tíz éves korában vált alakot.
Amennyiben megmarták, úgy mint a többi fajnál, fokozatosan jönnek elő nála a jegyek. Friss alakváltóként nem maradhatnak egyedül, soha. Ellentétben a farkasokkal, tigrisekkel és a többiekkel, egy friss kobra, mindig az áldozatot keresi. A közelükben nem tanácsos idegen alakváltóknak vagy halandóknak hirtelen mozdulatot tenniük, ugyanis szörnyetegük a prédára vár. Nagyon jó rejtőzködők.

II. Elapidae
Megfontoltabb vadászok, de a külvilágra még mindig gyakran jelentenek veszélyt. Képesek teljesen mozdulatlanná válni, akár a vámpírok. Még ezen a szinten is szükségük van a megfontolt segítőkre, hogy kontrollálni tudják őket.

III. Elapinae
Itt már teljesen kifejlett kobráról beszélünk. Társaival rendkívül jól kommunikál, ám képes magát megtartóztatni, és a vadászatban is sikeres. Képes együttműködni a többiekkel, akár egy szervezet. Mire valaki eléri ezt a szintet, családja már teljesen befogadta. Mindenki figyelemmel kíséri őket, ugyanis itt dől el, hogy mivé válik a csapat életében.

IV. szint - Irányultságtól függően

1. Yod'dha - A falka megbecsült férfi harcosai. A legerősebb, legügyesebb vadászok. mindig védik társaikat, de ők azok is, akik a büntetéseket végrehajtják. Köreikbe nehéz bekerülni, helyeik csak halállal üresednek meg (2 férfi).

Yod'mahila - A falka megbecsült női harcosai. Hasonlóak a hímekhez, de ők inkább a kínzások mesterei, nem a büntetéseké. Köreikbe nehéz bekerülni, helyeik csak halállal üresednek meg.

2. Raksat - Azok a kobrák, akik leggyakrabban mentorként működnek. Erős, megbízható személyek, akik kellő önuralommal és türelemmel rendelkeznek fiatalabb, tapasztalatlanabb társaik irányában.

3. Sama (nő) - Gama (férfi) - A jövőbeli király/királynő poszt esélyesei. Azok, akik már bizonyították erejüket, eszüket és rátermettségüket a falkának. Olyan férfi nem kerülhet közéjük akinek már van gyermeke, és olyan nő sem. Életük meglehetősen nehéz a kiválasztás előtt. Gyakran, ha a vezető nem tud dönteni két delikvens között, harccal dől el, hogy ki nyeri a pozíciót.

4. Salah - Egyetlen személy, aki a vezetők távollétében döntéseket hozhat. Más helyzetekben ő az, aki esetlegesen követelheti az uralkodó leváltását is. Kihívónak is nevezik.

V. Sasaka - Rani
A kobra csapatok vezetői. Noha ketten irányítják a falkát, a férfi szava a döntő. Nagyon ritka az a város, ahol egyedül királynő irányítja a kobrákat. Mindketten erősek, de csak akkor alkothatnak igazi egységet, ha ténylegesen egy párrá válnak. A kobracsaládok között, még a mai napig nem ritka az érdekházasságok létrejötte, pont emiatt.

Vissza az elejére Go down
http://shiningdarkness.hungarianforum.com
 
Egyéb alakváltók
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdö lépések :: Játszható Fajok-
Ugrás: