HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Vérhiénák

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Vérhiénák
2017-12-21, 09:42Vérhiénák


Röhögő, vihogó, idegesítő de veszélyes lények ők. A vér ízéért mindent megtennének, igazi szélhámosok. A falka tagjai viszont semmilyen körülmények között sem hagyják cserben egymást, akárkit becsapnak, falkabelit soha.
Emberi alakjukban hétköznapi emberek, semmi furcsa nem látszik meg rajtuk. De ha átváltoznak senki nem állíthatja meg őket. Az állatuk elszabadul és semmi emberi nem marad bennünk. Az ember és a vérhiéna soha nem élhetnek együtt, a hiéna mindig erősebb és akaratosabb lesz náluk.
Mindenki kerüli őket messziről, létezésükről nagyon kevesen tudnak, ám ha szövetségre lépnek a legjobb harcosok. Belőlük kerülnek ki a volt katonatisztek, idegenlégiósok, bérgyilkosok, magándetektívek.

Rangok:

I.Hiéna kölyök
Kölyökként már meglehetősen nehéz esetek. A bennük felébredő szörnyeteg akaratos és erős. Az első teliholdjukig nem váltanak alakot, csak a viselkedésükön érződhet, hogy sokkal agresszívebbek, ellenségesebbek az idegenekkel mint a beharapásuk előtt voltak.

II.Hiéna
A hiéna rangban lévők viszik tovább a bennük rejlő makacsságot, számukra minden játéknak indul és csak a vér íze után tudatosul bennük, hogy mi is történt valójában körülöttük. Már ugyan nem kölykök mégis egy erősebb sokk vagy érzelem is felébresztheti makacs hiénájukat és alakot válthatnak a hold nélkül is. A szörnyeteg nagyon védelmező, emiatt történnek balesetek is, ha valakit veszélyesnek ítél meg.


III.Vérhiéna
Már nem borulnak ki egykönnyen, tudják kontrollálni a szörnyeteg énjüket is. Alkalmasak a polgári foglalkozásokra is, nem igénylik az állandó felügyeletet. A falka teljes jogú tagjai, de természetük nem nyugszik meg, ugyanolyan veszélyesek.

IV. Kemati
A falka azon tagjai, akikre egyáltalán nem lehet büszke egyetlen hiéna sem. Ők a legperverzebb tagok, akadnak köztük szub hajlamokkal bíró egyedek is. Általában kegyetlenek, saját magukkal szemben is. Számukra nem mentsvár a biztonság, veszélyesebbek a harcosoknál is kiszámíthatatlanságuk miatt. Szeretnek másoknak és maguknak is fájdalmat okozni, nem vetik meg a kegyetlen játékokat.

IV. Bija – tanítók
A falka fiatal tagjainak útjait egyengetik. Módszereiket más csoportok erősen megkérdőjeleznék, de egy fiatal hiénához kemény kezű tanárok dukálnak. Azért kerülnek erre a rangra, mert nem a falkaösztönük erősebb mint társaiké.

IV. Perju – harcosok
Ők azok akik hatalmas önfegyelemmel bírnak, évek hosszú során elfogadták a bennük lakozó állatot. Nem védekeznek ellene, kihasználják annak lehetőségeit. Hiénájukkal megtanultak teljesen együtt élni, vele együtt harcolnak és vele együtt gondolkodnak.
A falka talán legkegyetlenebb tagjai, védik a területet és fiatalabb társaikat. Egy igazán erős harcos ellen felkészültnek kell lenni. Nagyobb testű ragadozók ellen összefognak, hogy közösen győzzék le.

IV. Menan
Testőrök. Az Obát vigyázzák, annak parancsait maradéktalanul teljesítik. Nevezhetnénk a legbelsőbb embereknek is őket. Csak ketten töltik be a posztot. A kinevezés halálukig tart, vagy amíg az Oba meg nem hal. Nem sokan érik meg közülük a hosszú és boldog életet.

V.Oba
A hiénák királynője. Egyedül uralkodik. Elég domináns és elég kegyetlen ahhoz, hogy kormányozni tudja a csapatot. Partnerei csak domináns hímek lehetnek. Egy józan Oba azzal is tisztában van, hogy ha elkötelezi magát egy valaki mellett, akkor vagy ő leli halálát, vagy mindketten. Épp ezért inkább kedvére válogat a falka hímjei közül.
Vissza az elejére Go down
 
Vérhiénák
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdö lépések :: Játszható Fajok-
Ugrás: