HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 A Vérpumák

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Admin
Hello Darling, Please call me
Join date : 2014. Mar. 26.
Hozzászólások száma : 89
Tollvonásainak száma : 249
A Vérpumák
2014-03-26, 18:18Vérpumák


A macskafélék között egyedi módon, a puma likantrópiát meglehetősen könnyű átadni. Eddig maroknyian voltak, de egyre többen lesznek. Ők a rendszer ellenségei. Öntörvényűek, ahol lehet áthágják az emberi törvényeket. A koalíciókban és a békében nem hisznek, általában alkalmi ismeretségeket kötnek, amíg üzletelnek valakivel. Ameddig előnyt vagy hasznot tudnak valamiből húzni, addig teljes mellszélességgel kiállnak mellette és támogatják. A szabadságot emberként is nagyra értékelték.
Sok mocskos üzletbe belefognak, de a látszatra is ügyelnek. Sokuk visszatérő vendége a városban működő, vadászok és a rendőrség által üzemeltetett természetfeletti börtönnek is. Erősen patriarchális berendezkedésűek, de falkájuk nőtagjait maximálisan tisztelik és megvédik.
A pumák soraiba bekerülni könnyű, bennmaradni nehéz. A hímek rendkívül bizalmatlanok, ezért nehéz egységet kovácsolni a csapatból.
Született puma nem létezik, a puma likantrópia nem örökölhető.


St. Louis pumafalkája:
A St. Louisban megalakult puma csapat más hierarchiát követ, mint egy átlagos falka. Érvényesül itt is a hímközpontúság, mindez egy motoros klub égisze alatt. A nőstényeknek nincs beleszólásuk a döntésekbe, viszont ugyanúgy vihetik magasra és lehetnek rá büszkék, hogy közéjük tartoznak. Épp ezért ugyan a rangokat használják, de a döntéshozások szavazással történnek, melyeken a nőstények nem vehetnek részt. 20 éve vette fel a falka a COD, azaz a Claws of Destiny nevet és sorolta be magát az 1%-os klubok világába. Összeszokottak és kemény szabályrendszert követnek.

Utódlás:
Mint sok likantróp fajnál, így a pumáknál is kevés az esélye egy sikeres szülésnek. Azonban a Tanítók át tudják venni a szörnyetegeket, szükség esetén pedig a király és a királynő meg tudják állítani az alakváltást, a többi IV. szintűvel együtt.

Általános jellemzöik:
Emberi alakjukban sokkal erősebbek és gyorsabbak mint halandó társaik. Látásuk, szaglásuk és hallásuk is jóval kifinomultabb mint az embereké, de képességeik teljében csak alakváltás után vannak igazán.
A gyógyulási képességük is gyors. A könnyed sérülésekből bármelyik alakváltó gyorsan fel tud gyógyulni. Azonban minél nagyobb a sérülés, a gyógyulási folyamat annál lassabb. Továbbá számít az is, hogy mennyire erős a sérült alakváltó. Értelemszerűen amiből egy alfa fel tudja magát gyógyítani, az egy kölyöknek lehet, hogy halálos. A legjobb gyógyulási módszer mindegyiknek, ha minél hamarabb alakot tudnak váltani. Az alakváltás során testük regenerálódik és meggyógyul (kivéve halálos szívlövés vagy egyéb halálos sebesülés esetén, vagy ha a sérült részt ezüsttel sütötték el). Egy átlagos alakváltó is helyre tudja hozni a törött csontjait, vissza tudja növeszteni hiányzó végtagjait ha az eset után rögtön alakot vált. Így egy súlyosabb sebet is pár nap alatt be tudnak gyógyítani. (Megj: A fejét senki nem tudja visszanöveszteni! )
Kezdetben az alakváltást akár egy erős sokk vagy nagyobb stresszhelyzet is kiválthatja a tapasztalatlan likantrópoknál. Később, ezt a képességet megtanulják irányítani és tudják is használni, amikor szükséges. Az alakváltás azonban hatalmas energiába kerül, ezért egy fiatal alakváltó egy hirtelen át és visszaváltozás után majdnem egy egész napig fekszik öntudatlanul és kimerülten. Egy alfát is megvisel, de nekik elég pár óra és újra a régi formában vannak. A teliholdnak azonban egyetlen likantróp sem tud ellenállni. Teliholdkor mindegyikük átváltozik. A fiatalabbak hamarabb, a rutinosabb, erősebb társaik később.
A vérpumát, ugyanúgy mint minden alakváltót, ezüsttel lehet megsebezni és megölni. Az ezüst égeti a bőrüket és lassítja a gyógyulást is.

Külsö megjelenés:
Emberszerű alak, csak nagyobb méretben és robusztusabb alkatban megnyilvánulva. Fülei kerekek és felállóak, szemük éber és a zöld minden árnyalatában előfordul. Színeik a sárgásbarna és a homokszín között ingadoznak, egyedtől függően. Szájukban meghosszabbodott szemfogak és tépőfogak helyezkednek el. Állati alakban is nagyon jó futók és ugrók és még a megnövekedett testtömeg ellenére is kitűnően másznak fára.

Rangok:
Női: I.Kölyök
Frissen beharapott tagjai a falkának. Hallásuk, szaglásuk, látásuk és minden érzékük is jóval kifinomultabb az emberekénél. Jóval erősebbek és gyorsabbak is mint halandó társaik. A szörnyetegüket nem tudják irányítani, így erősebb inger hatására bármikor alakot válthatnak. Ezért van velük mindig egy vigyázó, hogy az ilyen eseteket elkerüljék. A Kölyök, nem emlékszik alakváltásaira.

Férfi: I. Prospect - Mindenben megegyezik a női megfelelővel, valamint a klub belső gyűlésein nem vesz részt, többnyire a lóti-futi munkákat bízzák rá. Küzd a csapat bizalmáért és a saját érdekében jobb, ha meg is szerzi azt.


Női: II. Puma
Sokkal tapasztaltabbak már mint a frissen megmartak. Képességeivel jól bánik, de szörnyetegét még nem tudja kontrollálni. Mentora még mindig fontos szerepet tölt be az életében. Az alakváltásokra emlékszik, de úgy, mintha külső szemlélőként látta volna az egészet.

Férfi: II. Brother - Mindenben megegyezik a női megfelelővel, továbbá: már bizonyította hűségét és kitartását a Klub felé, de tapasztalatlansága okán még nem teljes jogú tag. Komolyabb feladatokat is elvégezhet, amennyiben az önkontrolljában fejlődés mutatkozik. A mentora jelent róla.

Női: III.Vérpuma
Szinte egyedül járnak vadászni, feladatuk a falka egységének fenntartása. Legyen az testi, vagy mentális formában. Belőlük lesznek a gyilkosok, a mentorok és a védők. Mindenki azt a posztot kapja, amit megérdemel, amiért megküzdött. Vannak azonban olyanok is, akik sajnos nem lépnek ettől a szinttől tovább, mivel az sem az ő, sem a falka érdekét nem szolgálja.

Férfi: III. Member - Mindenben megegyezik a nőivel, továbbá: Már teljes jogú tagja a klubnak, viseli a teljes patchet is. Mivel félúton van a vezetőségi tagok és az újoncok között, az ő feladatai is komolyabbak. Részt vesznek a komolyabb munkákban, részei a nagy egésznek.


Női: IV.Gyilkos – Sicario
A falka bérgyilkosai, ők végzik el a piszkos munkát. Az ő feladataik közé tartoznak, hogy elhárítsák a falkát érintő veszélyeket vagy veszélyes elemeket. Mindent elvégeznek amire csak megkérik őket. Többnyire csak akkor bukkannak fel ha arra szükség van, csendes gyilkosok.
Erre a posztra nagyon ritka, hogy nő kerül. Ha mégis, őt tisztelet fogja övezni társai körében.

Férfi: IV. Founder - Mindenben megegyezik a nőivel, továbbá: vezetőségi tagként részt vesz a döntéshozatalban, így szavazhat is a klubgyűléseken.


Női: IV.Tanító – Hamawt'a
A falka gyengébbik tagjait tanítja vadászni, harcolni és a falkában érvényesülni. Felkészíti őket a mentális tanulásra, erősíti őket és végig támogatja tanítványait.

Férfi: IV. Road Captain - Mindenben megegyezik a nőivel, továbbá: Vezetőségi tagként részt vesz a döntéshozatalban, így szavazhat is a klubgyűléseken. Mivel felel a tapasztalatlanabb társaiért is, jó szervezési készségekkel rendelkezik. Ha valaki hibázik, az ő seggét rúgják szét. Ő pedig értelem szerűen az alatta álló hibázóét.


Női: IV.Védő – Ingenio
A falka védői, inkább az eszükkel tűnnek ki a falkából. Jó taktikusok, jó mentális harcosok. Domináns alkatok. Erősségük nem feltétlenül fizikai.

Férfi: IV. Treasurer - Mindenben megegyezik a nőivel, továbbá: Vezetőségi tagként részt vesz a döntéshozatalban, szavaz a klubgyűléseken. Bizonyított a falkának, felel a pénzügyekért, sokszor tárgyal és köt meg üzleteket amennyiben felhatalmazzák rá.


Női: IV. Gadyen
A testőrök. Az uralkodó pártól függ, hány van belőlük. Valamelyikük mindig a vezető közelében van.

Férfi: IV. Sgt at arms: Testőr, vezetőségi tag, tehát részt vesz a klubgyűléseken és szavazhat is. Az Elnök/Király épségéért felel, annak parancsára cselekszik. Legfontosabb feladata, hogy megvédje. Bizonyított a csapatnak, akár ölt is érte.

Férfi: IV. Vice President - Az alelnök, a trónörökös, a következő. A falkában a második hím. Vezetőségi tag, részt vesz a gyűléseken, szavazati joga van. A vezető távollétében ő irányítja a klubot. Szavazással foglalhatja el a rangot, halállal vagy teljes kiszavazással mozdítható el róla.


Férfi: V. Kamachiq/President: Az elnök, a falkavezér, a király.
Nő: V. Quiya: A királynő
A király és a királynő. A különlegességük, hogy nem kell párt alkotniuk. Ha sikerül egységet teremteniük maguk között, hatékonyabban működhet a falka irányítása is. Amennyiben nem működőképes az egység, előfordulhatnak belviszályok is.
Ezekhez a posztokhoz a falka támogatása szükséges. Amennyiben egy csapatnak már van királya, vagy párbajjal és abból értetődő halállal lehet leváltani, vagy el kell hagynia őket és a várost is. Ugyanez a helyzet a királynővel is.
A Kamachiq, elő tudja szólítani társaiból a szörnyeteget, ami lehet kellemes vagy kellemetlen.
A Quya, mint a legerősebb nőstény képes gyógyító energiát megosztani a falka tagjai között.

A döntéshozás:

Amikor a Klub vezetősége elvonul, a IV. szintes hímek megvitatják az adott ügyet, munkát, problémát. A döntési mechanizmus egyszerű: mindenkinek egy szavazata van és a többség dönt. Nem megvétózható senki által.

Vissza az elejére Go down
http://shiningdarkness.hungarianforum.com
 
A Vérpumák
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdö lépések :: Játszható Fajok-
Ugrás: