HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Damon - Alex - Malibu

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Damon - Alex - Malibu
2019-01-13, 09:38


Hát eljött az az éjszaka is, amikor végre utazunk. Nem mostanában hagytam magára a falkát ilyen hosszú időre, máskor, ha üzleti útra mentem, akkor igyekeztem az utazással együtt három napba belesűríteni mindent.
Ami viszont meglepő volt, hogy Damon nincs itt! Mindig itt van, amikor felkelek, így nem is értettem a dolgot, bár megállapítottam magamban, hogy biztos még az utazást intézi. Mostanában sok dolog szakadt a nyakába, főleg, hogy sokaknak kellett bebizonyítani, hogy ő bizony második ember a falkában, és ez is sok idejét elvette, de hát van ez így. Na, de nem voltam mindig így kiszolgálva, úgyhogy gyorsan lezuhanyozom, és a pár dolgot becsomagolok. Terveztem én, de fogalmam sincs, hogy hol tartjuk az átkozott bőröndöket.
- Talán van egy bőröndös szobánk is, amiről nem tudok? – morfondírozok hangosan, de már érzem, hogy Damon közelít, hirtelen fordulok meg, ahogy benyit a szobába, ajkaimon a kérdéssel!
- Hol vannak a bőr…- Aztán elhal a kérdésem, mert egy igazán furcsa látvány tárul a szemem elé.
- Ugye tudod, hogy Xylia vérig lesz sértve, ha indulsz a Hercegnő titulusáért nálam! – Közelebb sétálok, hogy jobban szemügyre vehessem. És széles vigyor terül el a képemen, olyan fog mutogatós. – Csak a kedvemért csípted így ki magad? Ahhwww, én is szeretlek! – nevetem el magam, mert mi ez a csillám a hajában? Hogy került oda, és miért nem tüntette el? Már azon kívül, hogy tudom a csillámló dolgoktól nagyon nehéz megszabadulni, és legalább négy-öt fürdést igényel, mire teljesen eltávolítja az ember a testéről az összest. Addig bizony, ha úgy esik rá a fény, még megcsillant itt-ott, és most pont úgy esik rá a fény.  
Vissza az elejére Go down
avatar
IV.
Damon Lloyd Reynolds
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 14.
Age : 30
Tartózkodási hely : Alexander közvetlen közelében
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 38
Re: Damon - Alex - Malibu
2019-01-13, 21:18


Tizenhárom perc késésben vagyok. Na ilyen sem mostanában fordult elő és ez még rátesz egy lapáttal a hangulatomra ami hát... nem épp rózsás. Nem elég hogy teljesen ki voltam ütve ahogy az ágyba estem reggel, de azóta háromszor zuhanyoztam és a körömkefe már a bőröm is felsértette. Még mindig csillogok mint egy kicseszett flitteres táska!
Hagynom kellett volna, hogy a macskosz kicsit megszorongassa Will torkát. Csak egy kicsit... csak amíg lilulni kezd a feje a légszomjtól. Nem is tűnik most már annyira túlreagálásnak.
Na de nem, a kölykök nevelését ráhagyjuk a többiekre, nekem most sokkal fontosabb dolgom van. Ez az utazás ami azt illeti túl titokzatos és nyugtalanító. Nem szeretem ha idegen terepre megyünk, vagy is, hogy pontosítsak azt nem szeretem, hogy csak mi ketten és ráadásul ilyen minimál elrendezésben.
Én már összepakoltam miután feladtam, hogy ezt a tetves csillámot kimossam a hajamból. Legalább a nagyját le tudtam vakarni az arcomról meg a nyakamról.
Összekaptam némi ruhát egy kisebb bőröndben, mellé dobtam néhány extra tárat a Sighez és már indultam is Alexhez, út közben kerítve neki is egy méretesebb bőröndöt, azzal állítok be hozzá és még a kopogást is hagyom, mert úgy is tudja, hogy jövök.
Na meg... jah, késtem.
Viszont nem teszem zsebre amit kapok az biztos. Még magamban meg is morgom jól a szavakat és akaratlanul is megdörzsölöm az arcom, mintha azzal le tudnék valamennyit sikálni megint a csillogó izéből.
- A Mister USA címre készülök. Állítólag ez kiemeli a szemem kékjét.
Meg fogom szorongatni Will nyakát. Úgy isten igazából, csak hogy érezze a törődést. A szavaimból így is csöpög a morcosság úgyhogy inkább koncentrálok a jelenre. De azért ismét megdörzsölöm az arcom és a borosta hiánya -mert bizony megborotválkoztam, mert abba is beleragadt ez a cucc- csak még jobban bosszant.
- Becsomagolok Uram.
Mert az az ő dolga, úgyhogy ledobja az üres bőröndöt az ágyra és kinyitja a gardróbot. Előkeres néhány melegebb darabot, mert ott bizony hűvös van mostanság.
- Az időjárás jelentés szerint eső várható az elkövetkező napokban, de a gép fel és leszállását nem befolyásolja. A szálloda már várja Uram, a bérautót elintéztem, a reptérre hozzák közvetlenül.
Közben pedig pakolok, gondosan összehajtva mindent a bőröndben, az öltönyökhöz és ingekhez megfelelő nyakkendőt és cipőt is rakva természetesen. Na ezért kell ide a nagyobb bőrönd.
Én már amúgy is útra kész vagyok, szürke öltöny, hátha azon kevésbé látszik a lepergő csillám, fekete ing, ezüstszín nyakkendő. Válltokban pihen a zakó alatt a SigSauer, élesre töltve, ezüsttel. Egy kés a lábszáramra erősítve és egy a derekamon az öv mentén. Ahogy Alex kérte, nem vagyok túltölte arzenállal.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: Damon - Alex - Malibu
2019-01-17, 11:41Vigyorom szélesedik a válaszát hallva, de nem, nem gondolja, hogy ennyivel túllépünk a témán, ami nagyon is tetszik. Bár meglepő, és ha már itt tartunk ilyen címekért én is indulhatok, csak nem használok hozzá csillámport.
- Ahhoz elég egy kék nyakkendő! – mutatok magamra, hiszen én is ilyet viselek jelenleg, kiemeli a szemem kékjét, az öltönyöm egyszerű szürke, akár az övé, ma nem volt kedvem a feketéhez. És fehér cipőt vettem fel, zokni nélkül, elvégre Malibuba megyünk. Pálmafák, napsütés, elméletileg, meg nem ebben az évszakban, de vámpír vagyok, nekem jó lesz.
- De morcos valaki. – Hát ennyiben hagyom a dolgot egyelőre, had duzzogja ki magát, úgyis ki fogom szedni belőle, hogy mi történt pontosan, de majd akkor, amikor már nem számít rá.
- Jaj, ne! - Hát ez elég duzzogósra sikerült, de mi az, hogy esni fog, amikor nekem más terveim vannak? Hát ezt nem hiszem el, valakit fel kellene bérelnem egy időjárás szabályozó gép feltalálására, mert mi az, hogy a körülmények keresztülhúzzák a terveim?
- Induljunk, hosszú lesz még az út. – Még így, hogy repülővel csak három óra tizenötperc az út, elég neccesen érünk oda hajnal előtt. Főleg, hogy ott két órával előrébb vagyunk, úgyhogy nekem mindenképp koporsóban kell utaznom ebből kifolyólag. A kocsiban, még mindig nem szólok hozzá, olyan morcos, hagyom had ülepedjen.
- Azért remélem nem fogsz unatkozni, amíg én élő hullát játszom. Készültem ám, két mobillal, hogy én se unatkozzak az út azon részében, amíg ébren vagyok. – Majd filmnézéssel ütöm el az időt, és jófiú módjára meg fogom állni, hogy ne küldjek neki csillogós smile-kkal teletűzdelt sms-eket. Vagy legalábbis remélem.


Következő este:

Idegen szagok fogadnak, ahogy felébredek a nappali álomból. Nem otthon vagyok. Ezt alapból tudtam, sőt, ami azt illeti még mindig a koporsómban, és ilyenkor csak Damonban bízhatom, hogy a koporsóm jó helyen van, és nem egy konténer belsejében, amit már a tenger aljára süllyesztettek.
Felülve kinyújtóztatom magam, és kiszállok a koporsóból, azon gondolkodva, hogy zuhanyozzak-e vagy csak vessem bele magam a megannyi teendőbe?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV.
Damon Lloyd Reynolds
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 14.
Age : 30
Tartózkodási hely : Alexander közvetlen közelében
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 38
Re: Damon - Alex - Malibu
2019-01-18, 19:15


A viselkedésem abszlotúl nem professzionális, tudom. Talán éppen ezért még inkább morgok magamban, pedig ideje lesz szépen lehiggadnom, mert ahová megyünk, az idegen terep és észnél kell lennem. Sőt, már akkor nem árt a koncentráció mikor kilépünk az ajtón.
Így hát most a csomagolásra koncentrálok, néha még akaratlanul beletúrva a hajamba, hogy igyekezzek belőle kisöpörni némi csillámot. Hiába való próbálkozás, de legalább megnyugtatja kicsit elmémet a tény, hogy Will ezért szívni fog. Nem úgy, mint a Molly-s szivatás... hanem véresen. Megmutatom én neked kölyök, milyen az ha Damon bácsi begurul.
Na nem úgy, mint ahogy a macskám gurult be, azért szeretném a gyerkőcöt egyben hagyni, úgyhogy kapóra jön az a kis kiruccanás Malibuba. Legalább is ilyen téren.... más téren? Hááát...
- Meg van a stratégiám az unaloműzésre.
Jelentem ki elégedettséggel a hangomban. A böröndöt végszóra zárom és mivel az enyém már a kocsiban van, így Alexét is kiviszem és már indulhatunk is. Egy kisebb magángép vár ránk, sokkal egyszerűbb így, mint hogy különböző engedélyekkel keljen bíbelődni Alex koporsólya és a pisztolyom miatt. Ez így abszolút kényelmes, s így a koporsónak sem kell a raktérben utaznia, szépen helyet kap a gép fedélzetén, így legalább Alex az ébrenlét óráit sem kell, hogy végig odabent töltse.
Ami engem illet, amint felszállt a gép velünk, azonnal nekilátok, hogy az említett stratégiát végrehajtsam. Szemfedő, ülés hátra dönt... és horkolás Malibuig. Egy atombomba nem tudna most felébreszteni.
Erre pedig azért van szükség, mert az elkövetkező napokban nem fogok aludni. Éjjel azért nem, mert Alexet kísérem, nappal azért nem mert Alex koporsóját őrzöm. Mondtam, hogy jó lenne még egy ember... de ha az én Uram és parancsolóm úgy kívánja, hogy egyedül kísérjem el, hát így lesz. Jó éjt!

Következő este:

Mióta a gép landolt, nagyon...nagyon...nagyon erős sejtésem van affelől, hogy Alex sumákol. S mivel nappal érkeztünk, volt is időm gondolkozni a dolgokon. Túlságosan is nyugodt volt egész idő alatt, s bár a vámpírok -főleg az Alex korúak- nem igazán mutatják ha idegesek, eleget voltam már mellette, hogy észre vegyem milyen az amikor tetteti a nyugalmat és milyen amikor tényleg nyugodt. Márpedig bárhová utaztunk, ha idegen terület volt, mindegy, hogy ismerte az ottani város urát vagy sem, sosem volt teljesen relaxált. Kivéve most...
A reptéren nem volt semmiféle fogadóbizottság. Felettébb szokatlan és még annyira ritka dolog ez. Legalább egy-két alakváltónak jelen kellett volna lennie, hogy köszöntsön és közölje mikorkíván hivatalosan is fogadni minket a Város Ura. Az ilyen meghívókat ott helyben szokás átadni, jelezve, hogy igen, tudják, hogy itt vagyunk. De semmi. Pedig jó az orrom, de egy szem alakváltót nem szimatoltam.
Úgyhogy erősen a fejemet törve végül arra a következtetésre jutottam, hogy itt valami nagyon nagy sumák van, és Alexnek vállig benne van a keze. Ha pedig ez igaz... nos lehet, hogy az a koporsó a tenger mélyére kerül.
A koporsója mellett ücsörgök törökülésben, ölemben a pisztollyal amit épp törölgetek, szemmel tartva az ajtót, a folyosóról érkező zajokat. Ahogy Alex ébred, nem szólok néhány pillanatig semmit, csak tovább űzöm tevékenységem, aztán....
- Jó estét Uram.
Csak így, egyszerűen.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 321
Tollvonásainak száma : 290
Re: Damon - Alex - Malibu
2019-01-18, 19:51


Mióta a gép landolt, halvány sejtésem sincs, hogy valójában mi történt a koporsómmal, és benne velem, tekintve, hogy fel is keltek az első sugarak még a landolás előtti percekben, így az életem teljes mértékig Damon kezében volt, hogy úgy mondjam. És, hogy féltettem-e. A legkevésbé sem.
Abban pillanatban, ahogy lenyugodott a nap kipattant a szemem, és már megfordult a fejemben, millió gondolat, hogy vajon gondoskodott-e rólam, vagy épp nem vagyunk biztonságban, mert hiába a sok videó hívás, és egyezkedés, az ördög soha sem alszik. De már hallom is a jól megszokott hangot, meglehetősen közel hozzám, ami furcsa, úgyhogy felnyitom a tetőt, és meglepődve látom, hogy itt ül mellettem.
- Ugye nem itt voltál egész idő alatt? – ülök fel, és hajolok ki, át a válla felett, nyaktól felfelé, hogy lássam, mit van az ölében.
- Engem őriztél? – Vigyorodok el, és az orrom a nyakához dörzsölöm megszaglászva őt. Férfiasabb, erőteljesebb illat, mint amilyen Xaviernek vagy Willnek van. És még valami, cigaretta, igen, én is, én is.
- Adj egy cigit! – öntöm is szavakba a vágyam, aztán még egy kicsit visszahanyatlom, és nyújtózom egyet a koporsóban, vagy inkább abból kilógva, mert bár rám szabták, tornázásra nem a legalkalmasabb.
- Most, hogy már itt vagyunk, elmondom, hogy miért jöttünk. És, hogy miért csak ketten. – Egyébként, ha nem ad magától, akkor letapizom, hogy kihalásszam a zsebéből, és kiszolgáljam magamat. Aztán már égő cigivel megint hátradőlök, és csak annak a füstje gomolyog fel.
- Nyaralunk, úgyhogy igyekezz lazítani. – közlöm egyszerűen. Már mindent letárgyaltam, nincs jelenés, nincs hivatalos interjú. Jó nagy százalékba került ez az itteni szállodámból, de legalább bármikor választhatjuk úti célnak.
- De csak miután elmesélted, hogy miért vagy tiszta csillámpor? - erre megint vigyorra szalad a szám sarka. Jaj, az a fej.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Damon - Alex - Malibu


Vissza az elejére Go down
 
Damon - Alex - Malibu
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: Más tájakon járva... :: USA-
Ugrás: