HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Kiállítás - Axelle & Gen

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Genevie Bertrand
Hello Darling, Please call me
Join date : 2019. Jan. 01.
Hozzászólások száma : 9
Tollvonásainak száma : 6
Kiállítás - Axelle & Gen
2019-01-11, 11:00


Még csak két napja vagyok a városban, de már a második este se tudtam megmaradni a szállodában. Napközbeni felfedezéseim során feltűnt, hogy a helyi pláza legfelső emeletén kiállítás van, ami nem kicsit keltette fel az érdeklődésemet. A miértje igen egyszerű. Egy fiatal, még fel nem fedezett tehetség műviét mutatják be, akiben kicsit magamat láttam meg, habár az én műveimet soha senki nem fogja látni, mert mind Belle szobáit díszítik.
Magam nem is vágyom arra, hogy így kiállítsák, viszont a kíváncsiság visz magával, hogy vajon mire is vihetném, vagy mire fogja vinni ez az ifjú. Azt hiszem a főkérdés a megélhetés lenne számomra, hiszen mindentől elvágtak jelenleg.
A megnyitóról ugyan lemaradtam, mert alig találtam az alkalomra illő ruhát a bőröndömben, de még is sikerült megérkeznem. Belépve rögtön pezsgővel kínáltak, majd útnak indultam a nagy terembe, ahol rengetegen voltak jelen. Voltak akik beszélgettek, nevetgéltek, majd egy kisebb csoportosulás ragadta magával a tekintetemet, aminek körében az alkotó állt.
Aztán megéreztem valamit, valamit, ami ismerős volt. Mélyen beszívtam a levegőt, majd kifújtam, szemem lehunytam, és keresni kezdtem az ismerős illatot, de annyi minden kavargott a levegőben, hogy elveszettem, és úgy éreztem, hogy csak egy káprázat lett volna. Tovább sétáltam , és egy sötétebb festmény előtt álltam meg a pezsgőmet kortyolgatva.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Kiállítás - Axelle & Gen
2019-01-13, 19:30


Genevie & Axelle

Most hogy már szabadabban mozoghatok a városban, tudják ki vagyok és kihez tartozom jobb a helyzetem. Így alakult hogy Xavier biztatására próbálom felfedezni a kortárs műveket némi szobadekoráció folytán, ne legyen annyira... üres. A cellám után így is robbanásszerű az újítás, de mégis, tudom semmi otthonos nem volt benne, de már haladok. Nem tudom ezeket meg lehet e venni, de minden pénz kérdése, úgy gondolom. Fekete ingem és öltönyöm, bordó nyakkendőm alkalomhoz illő, elegánsan sétálok a sorok között megcsodálva a műalkotásokat. A hatalmas, majdnem egy egész falat elfoglaló csodálatos sötét festmény egyik végégen szemléltem a részleteket, mikor oldalt pillantva a másik végen egy nőre siklott a tekintetem. Agyam rejtett zugából tört fel a felismerés, mint egy gejzír, hogy én azt a nőt ismerem. Valahonnan... régmúlt? Nem, nem olyan régi az a múlt, az a ködös emlékek halmaza lesz a válasz ami... és igen, ahogy felém fordul, megérezvén ami vonzotta arcomra kiül a torz felismerés, hogy Ő ONNAN ismerős, a börtönömből, rabigámból! Egy a szolgák tucatjai közül. Elönt a harag, a tehetetlen düh, mert a sok emlék, hiába töredezettek nem tágítanak. Fél pillanat, annyi sem kell hogy mellette legyek és közel érezze a leheletem arcához, szavam halk fenyegető suttogásként kússzon a fülébe.
-Botor dolog volt a közelembe jönni, nem gondolod? - Aurám is érezhetően fenyegető, de mivel sokan vannak körülöttünk és Alexander imázsa a tét így elnyelem a javát a rengeteg feltörő érzésnek. Még csak hozzá sem érek a másikhoz de ez nem jelenti, hogy biztonságban lenne. Egyáltalán nem tetszik a jelenléte, sőt.
Vissza az elejére Go down
avatar
Genevie Bertrand
Hello Darling, Please call me
Join date : 2019. Jan. 01.
Hozzászólások száma : 9
Tollvonásainak száma : 6
Re: Kiállítás - Axelle & Gen
2019-01-16, 20:45


Annyi minden kavarog a fejemben, és nem is igazán tudom, hogy melyik szálon induljak el. Túl sok ez minden felől, és tele van olyan dolgokkal, amiket nem értek. De egyszer megint minden szép és jó lesz. Most hiányzik a régi életem, mert nem ismertem mást. Az emberi életemre nem is igazán emlékszem, és nem is óhajtok. Nem mondhatnám, hogy szép volt. De Belle felkarolt, taníttatott, lehetőséget adott , amit elrontottam, de ettől még nem dobott ki. Megtartott. De most egyszerűen csak kitette a szűrömet. Szavai még mindig ott hangoznak a fejemben, és próbálom őket megfejteni.
Aztán itt ez a város, az új falka, akiket még nem ismerek. Alex, akiről már nagyon sok mindent olvastam. És Axelle…Tudom, érzem, hogy itt van. A városban van. Látni szeretném, és nem tudom megmondani, hogy pontosan miért. De annyira más , mint Alex. A tekintetük. Vajon Belle tette ezt vele?
Azt se igazán tudom , hogy megakarom e ezt fejteni, vagy miért foglalkoztat ennyire.
Sok gondolat, és egyiknek sincs vége. Egyet tudok, hogy az előttem lévő kép teljesen rendben van, nem úgy, mint a fejemben lévő dolgok. Pedig ez nem jellemző rám, és akkor még itt van az is, hogy mintha az előbb láttam volna valakit, de eltűnt, és az érzékszerveim se segítettek. Ezért is fordultam vissza a képekhez, azokat legalább értem, és megtudom fejteni.
Azon voltam, hogy lépek a következő képhez, amikor fordulás után szembe találtam magamat egy férfival. Nem is akárkivel.
- Axelle – mondtam ki szinte suttogva a nevét. Ez tényleg ő, nem káprázott a szemem az előbb.
Annyira közel van. Kezem szinte indult is, hogy megérintse, de megállítottam még időben a mozdulatot.
Nem tudom meddig csak néztem. És az első gondolat, ami az eszembe jutott, hogy szemlátomás jól van. Sokkal jobban fest, mint abban a poros szobában.
- Nem gondolom. Örömmel látom, hogy jól festesz – és tényleg így volt. Tényleg így éreztem.
Érzem, látom, hogy milyen a tartása. Fenyegető. Én viszont semmi ilyet nem teszek. Még csak meg sem mozdulok. A poharamat szorongatom, és őt nézem, de végül lesütöm a szemeimet.
- Nem akarlak bántani – jelentem ki egyszerűen, hiszen tényleg nem ártó szándékkal vagyok itt. Nem hazudok, ez tényleg igaz.

Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Kiállítás - Axelle & Gen
2019-01-17, 22:28


 Genevie & Axelle

Ahogy kiejti a nevem mély lélegzetet veszek, ostoba szokás, szükségtelen, halott testem köszöni elvan nélküle, csak a beszédhez kell. A beszédhez és az ordibáláshoz, ezért a levegő, de végül lenyelem mindkettőt. Nem, nem adom meg a sajtónak azt a kegyet, hogy becsméreljék az én drága öcsém, mert ez a nő, ez a leopárd szuka tizedmásodperc alatt a nyugalmas belső tengerpartom cunamivá és égzengéssé kavarta. Legszívesebben belevájtam volna a fogam puha bőrébe, érezve a csont roppanását a számban, a vér mámorát, torkán rekedt halálsikolyát, mert Belle szolgája és egyik kis kedvence volt. Kevés emlékem van de Ő többen is benne van, elmosva, füzetekkel, ahogy Belle törődően hozzáér... ha lenne gyomron felfordulna!
-Nem neked hála... - Préselem ki merev arccal a fogaim között, amik nem rejtegetik élességük. És ráadásul ez a könnyed képmutató maszlag szöveg amit az arcomba tol így pár centiről! Csak azért nem remegek mert mérhetetlen az önuralmam. A Rex erre mondaná, hogy sötétség, adnék neki sötétet meg ennek a kis cafkának is! Mi a jó büdös ... keres itt?! Belle csak úgy nem enged el senkit akire egyszer a kezét tette. Ok nélkül nem. Szerencséje hogy meg se moccan, mert nem tudom mit tennék vele, festéknek használnám ezen a gyászos sötét képen, hogy feldobjam egy kis élénk vörössel... A következő szavaira felprüszkölök, örömtelen nevetek egy rövid sort.
-Mintha tudnál! - Vetem oda foghegyről, némi kitüremkedett indulattal, mert mit nekem egyetlen leopárd, ráadásul nő! Nem is szeretem a nőket, egyedül Storm a kivétel, de ez... ez itt... portörlő rongynak akarom a bundáját Luxuria szobáiba! Na jó nem, szegény többi édes leopárd... akkor a BB alagsorába! Hah! Oda kéne vinni, felavatni azt a szobát mely öcsém számára oly kedves, ökölbe is szorul a kezem, jegeskék pillantásom szinte éget ahogy pislogás nélkül meredek a szemébe. Gyűlölöm.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Kiállítás - Axelle & Gen


Vissza az elejére Go down
 
Kiállítás - Axelle & Gen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Starlitan Pláza-
Ugrás: