HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Shake it, snake

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Shake it, snake
2019-01-04, 21:49
I wanna fuck the world


Celia & Rowan


Kivételesnek éppen nem mondható alkalom hogy egy emberi kis kocsmában ütöm agyon az időt azzal hogy a magamfajta alja társasággal biliárdozom, és úgy teszek mint aki iszik. Amíg nem mutogatom a szemfogaim, még el is megyek embernek, elvégre ki hinné egy ilyen zakkant csávóra hogy vámpír? Azok mind szépen, dugni valóak, és címlapfiúk. Hát én egyik se vagyok, és nem is akarok az lenni. Na még csak az kellene az én öreg fejemnek hogy ott virítsak valami Playboyon.
Elég jól elcsapatjuk az időt az itteni srácokkal, és egyszer csak arra leszek figyelmes, hogy ismerős parfüm illatot sodor felém a posvadt levegő. Hm, mit keres ez itt? Na jó, kis túlzással együtt jöttünk, de egy ilyen helyen? Mindenesetre a biliárd asztal mellett támaszkodom, és már előre élvezem ennek a sok pöcsnek a képét ,mikor beközlöm hogy az én macám, nincs tipi tapi. Hamarosan meg is jelenik. Szőkén, és bőrben mint én.
- Hellóka, Nyuszifül - vigyorgok rá ahogy birtoklóan átkarolom és a srácok felé intek, hogy ők a társaságom.
- Srácok, ő az én Cicám. Mindent a szemnek, értem? - nézek rájuk sokatmondóan ahogy a fenekére simítok. A szép az szép, és mindig ellenőrizni kell hogy még mindig olyan-e. Nem szokta bánni.
- Téged mi evett ide? - kérdezem halkabban, a zajban talán nem is hallani de ő kígyó jó a füle. Már ha lenne. De nincs. Vagyis van csak nincs. Ki érti ezt!

   


♪ California  ××
Vissza az elejére Go down
avatar
Celia Crimson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 02.
Hozzászólások száma : 3
Tollvonásainak száma : 1
Re: Shake it, snake
2019-01-05, 19:33
Rowan & Celia
Egy picikét talán sietősen szedem a lakkcsizmás lábaimat, s bár simogatja az egómat a füttyögés és az ehhez hasonlatos hímhangok, mik a formáim dicsőítését hivatottak kiemelni, de az életösztön kissé sürget. Fekete bőr rövidnadrágos babydollomon egy fehér lakk derékfűző emeli ki jobban az alakom. Bár valószínűleg a cseppkivágású dekoltázsomon és a kerek fenekemen kívül nem sokat látnak belőlem a hímek. Pedig van ám gyönyörű szőke hullámos hajkoronám is. Tetoválásaim kis részét fedik az alkaromon viselt ujjatlan kesztyűk. Elég nagy feltűnést keltek, ahogy belépdelek a lebujba, tűsarkaim ütemes koppanására riszálom be magam és veszem célba a vámpíromat. Már a megszólításból tudom, hogy most éppen villogni akar velem.
-Helló Gazdi~  -Csilingel fel a hangom, és élvezettel sétálok végig a kocsányon lógó szemek között szlalomozva egészen a vámpíromig. Vagyis hát... nézőpont kérdése, hogy ki kié. Oldalának dőlve bújok hozzá, átkarolva a nyakát, miközben édesen pillogok a társaságra. A kutakodó kézre kitolom a kerek fenekem, talán mintha fel is nyögött volna az, amelyik arról áll nekem. Ehehe... nem ajánlom, Rowan háklis a cuccaira, és ebbe én is beletartozom.
-Hali skacok, csak folytassátok... Bármi baromságot is csináltatok eddog, de van egy sanda gyanúm, hogy igen nehezen szakítják el a szemeiket rólam. Hát.. nos... upszi? Bocsika? Ja nem francokat. Hol érdekel ez engem. Hideg ujjaimmal cirógatom a bőrét, miközben az arcommal bújok a nyakába.  
-Egyedül hagytál! Az volt a megállapodás, hogy nem fogsz egyedül hagyni... Biggyesztem le az ajkam szegletét, hiszen javarészt Rowan kedvén múlik a létem. Amíg kedvel, addig lecsapja az összes pitont, aki értem jön. Én pedig ezt aljasul ki is használom. Neki élelem vagyok, dögönyözhető sál és hűvöskés nyugtató csomó. Csendesen végignyalok nyelvem hegyével a fejbiccentő izma mentén, körülöttünk mintha megfagyna a levegő, de kivételesen ez most nem az én kis szeleburdi vámpírom volt. Ártatlan pillantok fel, miközben lényegében már Rowan köré fontam a formás testem. Kígyóként könnyebben megy, de szeretném azt hinni, hogy így is kedveli az érintésem és értékeli a hívóállata általi közelséget.
Idézet@
Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shake it, snake
2019-01-11, 21:24
I wanna fuck the world


Celia & Rowan


Nem számítok a kígyócskámra, de ha már erre ette a fene, miért ne használnám ki? Még egy kicsit játszadozom az emberekkel, aztán le is léphetünk valami kellemesebb elfoglaltságot keresni, mert annyira nem ragaszkodom ehhez a helyhez. Itt még karaoke sincs! Pedig azt mondják tűrhető hangom van és feltett szándékom ezt letesztelni szóval valahová el kell mennünk. Átkarolom ahogy hozzámsimul, és a kifejezés is jó kedvemben ér. Bár nem tartom magam a gazdájának, de mégis rám van állva ez a némber, és szinte már nem egészséges módon! Furcsa.
- Nyuszifülem - dorombolom ahogy letapizom gátlástalan módon, hiszen az enyém, megtehetem. Mindig ezt hangoztatja, és a kocsányon lógó szemek felé vetek egy ronda pillantást, hogy letöröm a kezét és a tökét annak aki hozzányúl a tulajdonomhoz. Nem tudom, biztos a kor teszi de kényes vagyok a cuccaimra. Nagyon, de nagyon. Olyankor nincs barátság, és ismerettség, olyankor vér van. Sok, és nem az enyém.
- Még játszunk egy két kört, aztán mehetünk szivi. Remélem tudsz valami olyan helyet ahol lehet karaokézni - vigyorgom hiszen ezzel is szívja a vérem már egy ideje hogy énekeljek neki, mert el tudna képzelni valami punk zenekari énekesnek, de még nem igen volt rá indíttatásom. De ma! Miért ne? Egyszer élünk, még ha ilyen kikúrt hosszan is mint én. Megtehetem, nem? Hála Moniquenak. Vagyis kinek hála, kinek átok. Most már elvagyok így, és nem is akarnék emberré válni.
- Nem hagytalak egyedül, csak kiugrottan szórakozni. Hagytam neked üzenetet meg egy macskát - nevetek fel, ahogy dákót fogok, és kinézek egy golyót amit lyukra lökhetek. Bele is megy, jó a lyukérzékem na. Hehehe. Átadom neki a dákót, a következőt lökheti ő ha akarja, és szerintem vállalkozni is fog rá, elvégre belevaló kis csaj. Nő. Némber. Fehérnép. A faszom tudja minek hívja magát.
- Na gyerünk, Szöszi. A te köröd jön - hajolok a nyakába, ahogy noszogatom kicsit.

   


♪ California  ××
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Shake it, snake


Vissza az elejére Go down
 
Shake it, snake
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Wheels Pub-
Ugrás: