HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Így lett a trióból duó..

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Gama
Cristopher Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 03.
Hozzászólások száma : 5
Tollvonásainak száma : 4
Így lett a trióból duó..
2018-12-13, 22:17


Sötét van és hideg, bár még csak most ment le a nap. A sötétséggel semmi gondom, de ahogy esik a hőmérséklet, úgy vesztem el az érdeklődésem minden iránt, amit csinálni kell. Ilyenkor kellene napozni, mondjuk a bahamákon. Elviselnék pár hónapot, még ennek az enyhe télnek mondott borzalom helyett is. Persze, mondhatnám, hogy csak a kobra beszél belőlem, de szerintem emberként sem szeretném a hideget. És persze a havat. Brr de legalább arra nincs esély. Még. Mindez persze csak reakció. A túlfűtött kocsiban ülök a parkolóban, és véletlen tanúja lettem egy kósza hópehely tragikus kivégzésének. Még merengek egy sort, hogy vigyorogjak e mint néző, de ahogy az órámra pillantok jeges karmok marnak a gyomromba.

Tudhattam volna, sőt tudtam is, hogy attól, hogy ismerem, attól még ugyanolyan nő mint a többi. Egy kis móka este? Buli, tánc, csurigöntve alkohollal? Persze, vegyél fel a plázánál egy óra múlva... Legalábbis. Másfél órája ezt mondta. Megmarkolom, megszorítom a kormányt, már majdnem odáig jutottam, hogy jobb lenne letépni, de mégis győz a cigi utáni vágy. A szörnyeteg elmorzsol egy könnycseppet, én meg nagy levegőt véve kiszállok a kocsiból a koratéli hidegbe. Bőrkabát behúz, cigi elő, és már vár is a sor, a befelé lüktető tömeg.  

Tíz perc múlva már a legfelső szint egyik üvegkorlátjára támaszkodva pásztázom a belső teret. Még jó, hogy nyitott a hely, innen be is látni a felét. Hívni túl egyszerű lenne, üzenetet hagyni meg olyan snassz, és nincs az az isten, hogy belekóstoljak a levegőben terjengő moslékba, hogy megtaláljam. Így marad a régi módszer, a megfigyelés. Egyszer úgyis előmászik az egyik üzletből, hogy betérjen egy másikba. Sokszor láttam már ezt a kaotikus táncot, ide-oda, közben meg csak nő a szatyorhalom, nekem meg elpárolog az agyvizem. Nem, most nem. Becserkészem, levadászom, kell az elégtétel, hogy könyörögjön, esedezzen a bocsánatomért... Feltűnik egy barnás lobonc. A sokadik, de ennek a mozgása legalább ismerős. Ellököm magam a korláttól. ~Második emelet, ne.. oda nee..~Azzal már el is tűnt egy márkajelzésekkel teletapétázott üvegajtó mögött. Az első utam dohányozni visz. Megint. Nem díjjaznám, ha valami dög kiszúrná a vérszomjat.

Végül, egyszerűen csak besétálok az üzletbe, Helyet foglalok a próbafülkék előtt, egy kisebb kupac innen-onnan összevásárolt holmikkal teli szatyrok mellett, és várom a csodát. Mikor kilép tapsolni kezdek, bár, szerencséjére nem akarom nagyon magunkra vonni a figyelmet.-Naggyonjól áll!-Emelem fel a kezem, állok fel és már kapja is a manuális 3d-s Like-ot. -Valami nyakláncot, karkötőt? Jól hallom? Fülbevalót!? Ja, bocs karórát, azt. Azt nem kellene nézni hozzá?-Próbálom visszafogni, de egy kis gúny átszivároghatott a hangszinembe is, Tudnám még sorolni, de végül megállok, Mellkasom előtt összefonom a karjaim, és kissé oldalrabiccentett fejjel méregetem.-Hmm Hogy állsz?
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Raksat
Soniador Alessi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : Fészek
Hozzászólások száma : 3
Tollvonásainak száma : 2
Re: Így lett a trióból duó..
2018-12-19, 20:50
A főnökkel megejtett beszélgetésem után, sajnálatos módon kénytelen vagyok bele vetni magamat a "küldetésbe". Nem mintha olyan nagyon nehezemre esne vele tölteni az időmet. Csak éppen nem szeretek árulóként viselkedni. De ebben a helyzetben is eldönthetem, hogy a jobb vagy a bal kezembe harapok. Kicsit ide is talán, kicsit oda is. Úgy gondoltam megpróbálkozunk azzal, hogy megismertetem valakivel, ehhez először el kellett csalnom Crist valahova. Mármint nyilván nem egy bárban felcsípett luvnyával próbálom meg majd össze boronálni, de valahol el kell kezdeni. Őszintén nem tudom, hogy Crisnek milyen az ízlése, a típusa... a szánere. Szerintem nincs neki. A lényeg csak, hogy lyuka legyen...
Oké... egy kicsit, de csak egy kicsit elnéztem az időt. Próbáltam a ma estére kiválasztani a legtökéletesebb ruhát. Na és persze bennem volt az is, hogy nagyon nem akarok úgy ugrálni, ahogyan ő kobrasága fütyül. Mármint nyilván úgy teszek, mindenki úgy tesz, de nem mondom, hogy minden ötlete az ínyemre van. Nem akarok neki csalódást okozni, de ha Cris megtudja ezt és netalántán sikerül is össze hoznom valakivel abból baromi nagy balhé lenne. És aaaah, francba, miért engem szívatnak állandóan?
Húzom az időt és nem nézem az órát. Bemegyek egy próba fülkébe, hogy felpróbáljak egy szürke ruhát, mely testhez simuló, ezüstös, szabadon hagyja a vállamat és a hasamon egy kis háromszöget, pont eltakarva a köldökömet. Egyszerűen tökéletes. Megérzem a jelenlétét, a zsigeremben motoszkál a közelsége. Kilépve még is egy pillanatra össze rándulok, a tapsát hallva. Mosoly. Fordulok egyet előtte. Nem kell, hogy ismerjem ahhoz, hogy tudjam egy csöppet pipa. Nyilván nem szereti, ha megvárakoztatják, ahogyan egyetlen pasi sem. És én megtettem őméltóságával, húha akkor most bajban vagyok?
Közelebb lépek hozzá, egészen közel. Végig simítok a vállain miközben bocsánatkérő mosoly játszik az ajkaimon.
- Ugyan már Cris. Majd kárpótollak egy itallal. Vaaagy  leszek a szárnysegéded. Ja és van még valami...- Fordulok, és felkapok egy csomagot, apró kis zacskó. - Vettem neked is valamit! - Ezzel át is adom neki az éj fekete és meg kell jegyeznem méreg drága karórát.
- Ja amúgy készen vagyok, mehetünk!- Ezzel fogom magam és a ruha hátuljáról letépem a címkét,  azt a ruhát amiben jöttem egyszerűen becsapom az egyik szatyorba és a pénztárnál a címkét a pultra helyezve, platina kártyámat megvillantva fizetek majd. Nem lesz senkinek kifogása ellene, hiszen már ismernek és tudják, hogy piszok sok pénzt szoktam itt hagyni.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Gama
Cristopher Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 03.
Hozzászólások száma : 5
Tollvonásainak száma : 4
Re: Így lett a trióból duó..
2018-12-26, 23:30


És kilép őszertelensége. Meglepő eleganciával, és úgy, mintha mi sem lenne természetesebb elfoglaltság mint rá várni. Jó, a ruha elmegy. Megnézem, hát. Biztos ezt várja, de vártam végig már elég sort, és vittem egyedeket mindenfelé, hogy tudjam. Egyik ruha sem arról szól, hogy farokmeresztő legyen. arra ott vannak a fehérneműk, nem. Ez kizárólag valami nőstény magamutogató dominanciarítus része. És akkor fejlesztették sikerre, ha irigységtől megsárgult kisminkelt ábrázatok követik a lépteiket. Aztán meg eladják úgy, hogy jól kell kinézni, mert máshogy nem tudják felkelteni az érdeklődést. Mese habbal. De azért itt-ott megakad a szemem. Nem mintha a kis Soni nem villantott volna már ennél is kivágottabb ruhákban, de na. A nő az nő, mégha 10 éve nap mint nap látom akkor is.

-Rendben Soni. Ital és nőzés. Remekül hangzik.-Főleg mert a legutóbbi már kezdte komolyan venni magát, így meg kellett válnom tőle.-De a ruhából nem tudom eldönteni. Te is keresel az estére valakit, vagy most is tartsam távol a legyeskedőket?-Persze Soninak esélytelen hódolókat gyűjteni, főleg mikor ketten is vele vagyunk. Nem is csoda, még Chris is egyetértett abban, hogy egy kobra nőstény körül csak ne legyeskedjenek halandók. Végül átveszem az ajándékot, és ahogy megvizsgálom a maradék bosszúság is elpárolog belőlem a várakozás miatt.-Kösssz-Vigyorodom el, és egy kicsit el is szakadok az órától, hogy a szemeibe nézhessek.-Kompenzáció elfogadva.-szelídül mosollyá a vigyor, majd a bőrkabátom a csomagokra dobva felgyűröm a sportzakóm ujját a bal karomon, hogy megcsodáljam használatban is az órát. Vagy ez már inkább ékszer?

A szemem sarkából érzékelem a mozgását, meglepő módon a jó irányba, de ahogy utánafordulok, már csak egy enyhén bosszús szemforgatásra telik. Attól, hogy ráraktam a kabátot, még nem jelenti azt, hogy hordárkodni is akarok. De csipog a kártya és nincs az az isten, hogy én feleslegesen itt töltsem az időmet. Szóval visszakerül a bőrkabát, felnyalábolom a szatyrokat és megnézem az időt. Mintha az elmúlt pár percet nem azzal töltöttem volna. Az ajtóban érem utól, a csomagokkal együtt emelve a karom mutatom az irányt a parkolók felé. Szerencsétlenségemre, még jópár kirakat előtt el kell haladni, az óra meg, mint valami mentális kényszer ketyeg, hogy illene viszonozni. Végül minden ellenérzésem ellenére állok meg egy nevesebb ékszerész előtt. Egy mély lélegzet, ki is fújom ahogy megállítom. Van még időnk, előttünk az éjszaka még így is.-Nem gondolod.. hogy ehhez a ruhához illene egy nyaklánc is?-Igen, az az x elég mélyen van, még épp elférne valami csillogó nyaktájékon.-Gyere! A vendégem vagy.-Nem szeretek tartozni. Sokáig.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Raksat
Soniador Alessi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : Fészek
Hozzászólások száma : 3
Tollvonásainak száma : 2
Re: Így lett a trióból duó..
2018-12-27, 21:26
Végig mér. Milyen kedves, habár tudom pontosan letojja, hogy mi van rajtam. Bizonyosan ha meztelen lennék... ja nem az sem érdekelné. A váltások miatt már meztelenül is látott. Minek strapálom magam? Magam miatt természetesen. Nem az érdekel, hogy neki tetszek vagy éppen a bárban lévő bármelyik hímneműnek, hanem, hogy magamnak és, hogy bebizonyítsam , hogy a legmenőbb helyen is én vagyok a legdögösebb. És mivel én ezt elhiszem magamról ezért a pasik is el fogják. Fő a magabiztosság.
Rámosolygok, ahogyan elfogadja a béke jobbomat, a következő mondatra azonban kénytelen vagyok megforgatni a szemeimet.
-  Most is? Komolyan? És ha azt mondanám, hogy most az EGYSZER ne tartsd távol őket?- Halkan felnevetek a fejemet csóválva.- Ne csinálj úgy, mintha nem tartanátok Chrissel mindenkit távol tőlem. Jaj emlékszel arra az ipsére aki kirántott közületek tánc közben?- Nevetem el magamat. Na az egy emlékezetes srác volt, neki meg szerintem az amit akkor kapott. Én persze bent maradtam a bárban egy röpke: Maradj itt! Felszólíts után. És amíg ők kint kiélték a tesztoszteron túltengésüket én jót enyelegtem valaki mással. Mert, hogy valamiért fixa ideájuk, hogy ember férfi ne legyeskedjen kobra nő körül. Oh ha tudnák. Nem vagyok már szűz és a francnak sem volt kedve falkabelivel kavarni, mert azért ez egy elég szűk társaság és nem akartam pletyka tárgya lenni.
Előkapom a kis ajándékot, amit engesztelésnek szánok számára. És abból, ahogyan felcsillannak a szemei, már tudom, hogy tetszik neki. Hát igen megint jól választottam az ízlésemre nem lehet panasz. Figyelem, ahogyan magára veszi és elégedetten bólintok.
- Remekül áll!- Ezzel el is fordulok, hogy a kasszához sétáljak, ott hagyva Crist a csomagokkal. Ha már vette a fáradtságot és bejött akkor akár segíthet is, már azt hittem, hogy leszakad a karom és egy-két zacskó csúnya piros foltokat hagyott a karomon pár percre. Szerencsére már elmúltak így nem rombolnak bele az összképbe. Cris pedig veszi a lapot és az ajtóban ér utol, megcsóválom a fejemet, ahogyan a pakoló felé mutat, mintha nem tudnám, hogy arra kell menne, ennél nyomatékosabban nem is mondhatná el kézjelekkel, hogy rohadtul nincs kedve egy percet is akár itt eltölteni. És mivel nem akarom tovább túráztatni és játszani a türelmével igen céltudatosan haladok a parkoló felé, tudatosan nem állva meg az üzletek előtt kirakatokat bámulni mert akkor tuti, hogy be fogok menni és veszek még valamit. Éppen ezért lep meg amikor hirtelen megállít, felvont szemöldökkel fordulok felé.
A mosoly az ajkaimon lassan kiszélesedik, ahogyan a mondat végére ér, és hát nekem aztán nem kell kétszer mondani.
- Köszi!- Csipogom és puszit lehelek az arcára. Már bent is vagyok az ékszer boltba és nézegetem a csodásabbnál csodásabb ékszereket.
- De nem azért vettem, hanem, hogy kárpótoljalak a várakozásért.- Pillantok rá tincseim közül, miközben az eladónak megmutatom, hogy melyik két ékszert vegye ki. Előbb az egyiket illesztem a nyakamhoz, mely egy zöld köves, hosszú ezüst lánc, úgy gondolom illik a szememhez. A másik pedig kék köves, rövidebb és az, ahogyan körül öleli a fém a drága követ egy kígyó szemére emlékeztet.
- Na melyik tetszik jobban? - Illesztem a nyakamhoz előbb az egyiket, majd a másikat aztán ismét cserélek, hogy mind a kettő jó alaposan meg tudja nézni.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Gama
Cristopher Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 03.
Hozzászólások száma : 5
Tollvonásainak száma : 4
Re: Így lett a trióból duó..
2019-01-12, 06:25


Gonoszan villan fel a vigyor a szavaira. A szemeimben viszont ott motoszkál valami pajkosság is, hisz Soni mindig egy más dimenziót képviselt köztünk. Ez amolyan játék. Komolyan kell venni, véresen komolyan, közben meg el kell rejteni, hogy magamban meg szértröhögöm az agyam.
-Erre a kérésre nem vagy jogosult.-nedvesítem meg az ajkaimat lopva belenyalva az újruhaillatba-A khmm-fészek, ja majdnem elfelejtettem hol vagyunk.-A becsületünk forog kockán, egy ékkő vagy amit a foglalatban kell tartani, nehogy kiessen, különben még sokaknak baja esik..-Ó igen, egy pillanatig nem sajnáltam a csávót, még akkor sem amikor Chris kezdte kicsit túlzásba vinni. De legalább így ő is kiélhette azt az egészségtelen érzelemelfolytását. Kis gőzkieresztés, és móka. Ha már kaptunk egy hugicát..

A csomagok súlya meg se kottyan, az óra szíja feszes, súlya kényelmes, épp érezhető, nem akadályoz és a színe miatt még megy is. Mindenhez. De ha már itt tartunk tényleg elkélne valami arra a nyakra. Valami ami a ruhán kívül is a dekoltázsra tereli a figyelmet, jöhetne egy tolvaj, vagy egy kíváncsin kanos kamasz. Téved, ha azt hiszi megtűrnék mellette egy senkit. És persze tudom mi Fater véleménye a kapcsolatokról az emberekkel. Egyrészt tudom én, hogy igaza van, másrészt meg pont azért csinálom, hogy egy kicsit bosszantsam vele. Nemmellesleg jó szórakozás is.  
A hideg tekintet és a félmosoly mellé most felszalad az egyik szemöldököm is a meglepetéstől.
-Tényleg? Úgy érted előre tudtad, hogy tovább tart, és ezért inkább néztél nekem egy órát?-Nevetésre ingerel, és halkan el is engedek pár szólamot, mégiscsak nyilvános helyen vagyunk. Érzem, tudom. Belerokkannék agyilag, ha megpróbálnám értelmezni a női logikát, és a cselekvések mögött húzódó értelmet, így nem is teszem, elsiklok mellette, úgy jobb lesz. Nekem mindenképpen, neki meg kár lenne a szó, ezt már úgyis megszoktam.
Unalmamat vigyorba fojtom, és az ékszerészhez betérve csak nézem ahogy a mohó, csecsebecsék utáni vágy hogyan is csinál egy már majdnem felnőtt nőből tinédzsert. Ahogy legelnek a szemeim a puszi érzete is lassan elszáll. Felrémlik, hogy odakint döghideg van, és inkább valami szőrmekabátra kellett volna meghívnom.. az azért viccesebb lenne.
Az újabb csilingelésre majdnem kiszalad, hogy leszarom csak haladjál már.. a hidegnek a gondolatára is újabb görcsöt kötött magára a kígyóm odabent, így kicsit morcosabb vagyok, de a célpont nem ő, hanem a világ. lehet töltés után lenyelem a következő bigét, és eltelve a testének melegével emésztve visszahúzódok pár napra, talán addigra kisüt a nap, ha meg nem akkor igénybe veszek majd egy infralámpát.
Ellököm magam a pulttól amin eddig könyököltem és elé mozdulok. Kezem a kezét érinti kivéve a kék égköves pénztárcaszaggató csodát és a nyakához emelem. Végigfutok rajta. Csak egy kő, semmi érdekes. Aztán teszem is a pultra az eladó elé, hogy átvehessem a másikat is. A zöld valahogy élettel telibben mutat. Visszahúzom a fehérarany láncot, és a pöckével bíbelődve megakad a szemem a ruha kivágásán, lehet ezért is tart addig szétkapcsolni. Majd mikor megvan a vállai fölött nyúlok el, hogy hátul összekapcsolhassam. Közben azért a fejemet kissé oldalra billentve a szemeinek tükrében megküldöm egy vigyorral.
Hátrébblépve megnézem az összhatást.-Ez már jobb.-valamivel. Lépek vissza, biztos van szebb is, jobb is drágább is, de nincs kedvem a lánccal bíbelődni, inkább a nyakát futólag érintve letépem az apró cimkét a láncról.-Megvesszük!-kacsintok rá, majd mire az eladó felé fordulok felveszek egy savanyúbb kifejezést az arcomra, és előkerül a pénztárcám is.

Csipog a kártya. Köszi-köszi. De ez azért még mindig egy havi fizetés. Még nekem is. Felnyalábolom a szatyrokat. Na mostmár végképp húzzunk. Inkább faggyak át a parkolóig, mintsemhogy még több időt és pénzt fecséreljek erre a helyre.
-Szóval? Hova? Haláltánc? Black Velvet? Kár, hogy a jobb helyeket mind kisajátítják a vámpírok. Lehet fel kéne vetnem az Öregnek, hogy fektessen be egy szórakozóhelybe.-Ha eddig még nem tette volna. Talán Chrisz jobban tudja merre folynak az összegek.-Válasz egy helyet, én csak addig jutottam, hogy innék valamit.-Mondjuk a dobhártyaszaggató tuc-tuc-ot kihagynám, de melyikünk nem?
Végre feltűnik a kijárat is. Önkéntelen megborzongok.-Remélem van ezekben a szatyrokban valami melegebb. Mert ha ebben jössz ki és alkotsz két kis ízléses lyukat melltájon tuti nem viszlek emberek közé!-Nem nézek rá, csak a szállingózó hópelyhekre. De azért minden lépésnél megrándul a szám széle, nehogy elnevessem magam. Megint
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Így lett a trióból duó..


Vissza az elejére Go down
 
Így lett a trióból duó..
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Starlitan Pláza-
Ugrás: