HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Rulers of the Underground 1.

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 46
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 21
Tollvonásainak száma : 15
Rulers of the Underground 1.
2018-12-09, 11:22Rulers of the Underground
Politics is a game of children... of dangerous children.
Nincs szükség sem írásos meghívóra, sem egyéb értekezletre. Ha egy Királynő a szavát adja, hogy gondoskodik a diszkrécióról -már amennyire egy nyilvános klubb esetében lehetséges- akkor csak elfogadjuk és elvárjuk, hogy így is legyen.
Én sem teszek másképpen, de a családom hírneve így is mindig pengeélen táncol, így hát az elkerülhetetlen, hogy a látogatásunk kitudódjon és sajtóport kavarjon. Ezért már jó előre eladtam a cikket az egyik napilapnak, ami persze azt jelenti, hogy pusztán az fog megjelenni, amit én jóvá hagyok. Egy kis pletyka, egy kis susmorgás, ennél többet nem fog hozni az ügy, de legalább egyértelmű lesz a város egyéb alakváltói és a vámpírok számára is, hogy a Csontok Gyermekei és a Smaragd Fészek közt jövedelmező a viszony. Persze sokan ezt majd úgy értelmezik, hogy hajlandó vagyok osztozni a birodalmamon a Város Urával, s ez így is van. Egyelőre.
- A kocsik előálltak.
Hallatszik lakosztályom ajtaján túlról, s megigazítva a nyakkendőt már indulok is. Elvárom, hogy fiaim és a hölgykíséret is készen álljon, nekik nem illik egyedül érkezni, de én özvegy lennék vagy mi, megtehetem. Felkapom a tárcám, s tekintetem a mellette ácsorgó képre siklik. Fekete, hosszú hajtömeg, kék szemek, sejtelmes tekintet néz vissza rám, s már megyek is.
A három fekete Range Rover a Neverland hátsó bejáratánál parkol le egy feleslegesnek tűnő ám de annál szükségesebb extra kör után. Az út csendben telik, legalább is részemről, s a járműből kiszállva egyenesen befelé indulok, követve a fogadóbizottságot, fiaim sem maradnak le.
Fegyver nincs nálam, ritkán hordom magamnál a Smith & Wessont, túl méretes példány és persze mi a pokolért lennének képzett testőreim. Nekik viszont muszáj lesz leadni az arzenált, így hát kettő kint marad, egy hátsó és egy az első bejáratnál. A másik négy velünk jön, fegyverek nélkül ugyan, de így sem alábecsülendők. Viszont ma jelképesek csupán, hisz a hiénák fészkében... vagy is odújában a népes falkájukkal szemben vajmi keveset érnek. Bábuk, feláldozhatóak, nem is a legjobbak, de időt nyerni elegek.
Persze legyünk derűlátók, hisz az Oba is pontosan tudja, hogy ha a Király netán életét veszítené az ő területén, nem csak a kobrák méregfogaival kellene szembenézniük, de minden olyan alvilági üzletpartner haragjával, akiknek futó bizniszük van velünk.
De mint mondtam, legyünk derűlátóak.
A királynő már várja.
Meghiszem azt. Egy érdekes este elé nézünk.
Belépve utam az Obához vezet, arcomon a kellemes, sármos mosoly, megjelenésem hibátlan, méregdrága méretre szabott fekete öltöny, ezüstszín ing, nyakkendő, Rolex s minden mi státusz szimbólumnak tekinthető, beleértve a pecsétgyűrűt, mely mindig ujjamon pihen.
- Köszöntöm a Csontok Gyermekeit és gyönyörű Királynőjüket.
Enyhe főhajtás, s kezét kérem, hogy csókot nyomhassak kézfejére.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Gama
Cristopher Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 03.
Hozzászólások száma : 5
Tollvonásainak száma : 4
Re: Rulers of the Underground 1.
2018-12-11, 00:18


Végtelenül lassan telnek a másodpercek, sosem szerettem, és kifejezetten irritál, ha beosztják a napjaimat. Főleg akkor, ha egy elcseszett jó indok sincs arra, hogy azt csináljam. Mert van? Menni kell, mert miért is? Nekem is menni kell, holott közöm sincs az egészhez, és akkor még ráadásul vigyek kísérőt, de nem akármilyet. Adriane. Ízlelgetem a nevet, de igazság szerint alig tudok róla valamit. Atyám hívta ide, rangot adott neki, az udvariassági körökön kívül nemnagyon érdekelt. Nekem bőven elég annyi, amit Chris monológjából szűrtem le. Elhanyagolható a veszélyességi szintje.

Második bőrként feszül rajtam az öltöny. Kényelmetlen, néha olyan érzésem van, hogy vedlenem kéne mikor rajtam van, de megszoktam már. Éveim voltak rá. Negyed órával indulás előtt érkezem meg az ajtóhoz. Addigra már a feszültség, a harag s a zavartság már mélyen a felszín alatt fortyognak, így a fent egy lélektelen, de azért számító félmosoly lebeghet. Kopogok, legyűröm a késztetést, hogy benyissak, ahogy azt is, hogy betérjek a videószobába látványmintát venni. Csinos darab, de túl közel van a tűzhöz, és az is lehet, hogy már meg is égette magát.

-A sofőrök már türelmetlenek. Hamarosan indulnunk kell. Kísérőm..

Az út eseménytelenül telik, beszélni nincs kedvem, így hát a tovasodródó utcákat, épületeket figyelem, és csalódottan konstanálom, hogy ahogy közeledünk, úgy csökken a környék eleganciája. Szánakoznék, de a hiénáknak ez jó, és ma atyámnak is. A hely maga azonban megfelel az elvárásoknak. Másodiknak áll meg a kocsijuk, a sofőr kiszáll, már nyitja is Adrienne-nek az ajtót, addigra én is odaérek, megkerülve a járművet, hogy kiszállás után a karomat nyújtsam a hölgynek.

Belljebb érve áthaladunk a testőrökön. A hiénáknak érdekes szaga van, de pár órát játszva kibírok. nincs nálam fegyver, nem is csippan a kezükben lévő kütyü. Nem is kell most eszköz, hisz ha arra kerülne a sor, én magam is elég halálos vagyok. Az Obát főhajtással köszöntöm, nincs szükség a magam, vagy Adriane bemutatására, hisz úgyis tudja kik vagyunk. A szavak is csak a nevelés miatt jönnek a számra.

-Köszöntelek Oba. Téged, s népedet.-majd elindulok Atyám jobb oldalára, de pár lépéssel mögé, s magammal vonom Adriane-t is.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 16
Tollvonásainak száma : 12
Re: Rulers of the Underground 1.
2018-12-12, 19:28


A kíváncsiság a társasággal hozott. Ideje megismerkednem a város apraja, nagyjával. A kísérői szerepnek nem igen örültem, de nem is tiltakoztam, hiszen már feladatom, és ideje ezt a szerepet is betöltenem. Az érzéseim még mindig vegyesek, de uralkodom rajtuk, ahogy magamon is, hogy a helyes úton tartsanak.
Bradennel való beszélgetésem felkeltette nem egy dologban az érdeklődésemet, és a figyelmemet, amit igyekszem irányítani. De addig is, amíg megtalálom a helyes utat követem a számomra kijelöltet, ami folyamatosan körvonalazódik.
A helyhez, és az alkalomhoz illően öltöztem fel, majd érkeztem meg a Családhoz, hiszen itt fogok csatlakozni hozzájuk. Időben érkeztem, nem késtem, sőt talán még jóval indulás előtt már ott voltam, ahol kellett lennem. Türelmesen vártam, majd elfoglaltam a helyemet a kocsiban Cristopher mellett.
Az út unalmasan telt, nem épp cseverésztünk, mint valami sületlen libák. Még se éreztem azt, hogy a sötétség, a csenddel együtt rám nehezedett volna. Olykor oldalra pillantottam, inkább a várost, és az utat figyeltem.
Cristophert egy apró mosollyal jutalmaztam, amikor segített kiszállni a kocsiból. Neveltetésben ő sem marad alul. Kissé lemaradok, amikor belépünk, épp csak annyira, hogy ne legyen kényelmetlen, de köszöntése után mellé lépek.
- Üdvözöllek Királynő – köszöntöm az Obát, majd kissé meghajlok, de ezután a helyet kezdem el felmérni.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Gama
Christian Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 05.
Hozzászólások száma : 20
Tollvonásainak száma : 16
Re: Rulers of the Underground 1.
2018-12-13, 06:16


Három külön autó. Nem mintha egybe nem férnénk be, de gondolni kell arra, ha az egyiket kilövik egy rakétával, mert mással nem is igen tudnák. A hátsó ülésen ülve, nagyrészt eseménytelenül telik az út, nekem még rövidnek is tűnik, mert közben a laptomomba pötyögök, van még egy kis munkám. Csak néha nézek el, hogy kipillantva az ablakon megállapítsam hol is vagyunk éppen, és még mennyi időm van. Mikor közeledünk, lezárom és becsukva a minipáncélba helyezem. Nem lenne jó, ha ellopnák, amíg nem vagyunk a közelébe.
- Szép ruhát választottál Celeste! – pillantok végig a nőn, ahogy bekanyarodunk az épület hátuljához. Kíváncsi vagyok mekkora lesz a felhajtás. Már szemügyre vettem a költségvetést, és apám gondoskodott a ma este eladásáról a sajtónak, vagy legalábbis néhány részletről. De nem említettem senkinek sem.
Ahogy a testőr megáll az ajtó mellett, kiszállok, visszagombolom a szürke zakómat, és a kezem nyújtom a nő felé, hogy kisegítsem az autóból.
- Köszöntelek Oba, és a tiéidet is. – Főhajtás az Obának, biccentés a többinek, már azoknak, akik közelebb vannak hozzánk rangban. Az én véleményem, hogy némi tisztelet sosem árt, vagy legalább a hűvös udvariasság.
- Kérlek, engedd meg! – Fogom meg a karját Celeste-nek, hogy magam mellé vezessem. – Celeste Santini! A jövendőbelim. – Vagy valami olyasmi, de egyelőre ez a titulus tökéletesen elegendő. Mivel még nem igazán ismerik a városban. Bár ki tudja mennyire kóborolt el, hiszen atyám tökéletesen szabad utat adott neki. Vagy nem is tud róla.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Celeste Santini
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 03.
Hozzászólások száma : 12
Tollvonásainak száma : 10
Re: Rulers of the Underground 1.
2018-12-17, 19:44


Igazság szerint nem gondoltam, hogy eljutunk eddig a pillanatig. Valóban megjelenik hát a király és mindkét fia azon a helyen. Hiába az élet még itt is tele van csupa nem várt fordulattal. És én még azt hittem, hogy unatkozni fogok. Ujjamon immár fent díszeleg az új gyűrűm, szóval ennek megfelelően választok ruhát is. A kellően magas sarkakon pedig időre érek le, nehogy bárki megszóljon a késésért. Vagy, hogy miattam váratjuk akár egy másodpercet is Miss Hillt, vagy az Obát, mindegy hogy nevezzük. Leérve kissé ugyan meglepődöm a három autón, de jogos. Ha kilőnének netán, így minimális lenne az esetleges halottak száma a részünkről. Fejcsóválva szállok be és nem kis meglepetésemre Christ dolgozni is látom. - Mindig a munka kedvesem? - hangzik a kedves kérdés. Persze, elfogadom ha dolgoznia kell, nem mondhatom teljes meggyőződéssel azt, hogy ma szórakozni megyünk, ámbár még él bennem a remény ezt illetően.
A bókon elmosolyodom, reméltem is, hogy legalább a tetszését elnyeri, ezidáig meglehetősen fukarul bánt a szavakkal, kivéve akkor amikor valamiért le kellett blamálnia. Az remekül megy neki már most is, pedig alig ismerjük egymást. Félre viszont ezekkel a gondolatokkal, most másért megyünk. - Köszönöm, Christian. Reméltem is, hogy tetszeni fog. - és nyilvánvalóan a nőiségem sikít néha némi bókért, hogy lássam legalább ha valaki elismerőn pillant végig rajtam. Nevezzük ezt egósimogatásnak. Egyszerűen néha csak jólesik.
Megérkezve elfogadom a felém nyújtott kezet és kiszállok a kocsiból. Rögtön az orromba tolakszik a hiénák különös szaga. Egy mesében viszketegen vihorászó ostoba dögevőnek becézték le őket. Ezzel gyanítom nem aratnék osztatlan sikert. A célom, hogy megismerjem a helyet és el is hagyhassam, lehetőleg sértetlenül. A nő elé lépek és illedelmesen köszöntöm. - Üdvözlöm a hiénák Obáját. - lehagyok minden egyéb sallangot arról, hogy de mennyire örülök és ilyesmik. Valóban kíváncsi voltam a nőre, de a királynők legtöbbször szeszélyesek. A nem megosztott hatalom, netán a kevés szerető, sokszor felőrli az embert. Innentől úgyis Bradené a pálya, minket pedig vár végre a NeverLand. -Jártál már itt valaha? - súgom oda a jegyesemnek, nem mintha nem tudnám, hogy a jelenlévő alakváltók ezt hallják, a kíváncsiság még nem bűncselekmény. Vagy itt igen?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Re: Rulers of the Underground 1.
2019-01-03, 08:26


Hatalmi játszmák. Mindenki nevezi őket úgy, ahogy akarja, üzletnek, barátságnak, családnak, de az egész tetves világ nem szól másról, mint a farokméregetésről, és a legjobb pozíció megszerzéséről. Megszületsz és már azért tepersz, hogy az dadus téged jobban szeressen mint a másik lányt, hogy az oviban tiéd legyen a napocska jel, hogy tiéd legyen a suli legmenőbb csávója, hogy te legyél a gimiben a pompom lányok csapatkapitánya, aztán az egyetemen még a dékánt is hajlandó lennél leszopni hogy megkapd a jelest, hogy utána egy fél életen át terpessz a főnöködnek a jobb fizetésért, meg a kitüntetett figyelemért, pedig nem vagy több mint egy ribanc… mindig is az voltál, egy kis buzi aki az apja figyelmét akarta…
És persze mindez a semmibe vész, minden amit elértél, mikor jön a törés életedben és vérállat leszel, mindent kezdhetsz előről, és sosem tudhatod sikerül e újra a csúcsra törnöd.
Egy új kezdet… a szükséges rossz, az elkerülhetetlen vég, amihez így vagy úgy de jó pofit kell vágnom, mert a falkám érdekét ez szolgálja. No nem mintha a hatalmam gyengülne, de a vendéglátás kemény iparág, és habár a városban egyeduralkodónak számítok az izlésemet illetően, a szövetségesek nyugalmas fejlődéssel teli éveket biztosíthatnak számunkra.
Nem tehettem mást, hát meghívtam az alvilág fejét, nem a keresztapát, bár már azon sem csodálkoznék, ha lassan így neveznék őt. Braden... Braden Scargano… a vérkobrák királya. Veszélyes fazon, azt rebesgetik a sötétben, hogy egy rosszabb napján egy egész várost képes lenne lemészárolni. Persze kiről nem keringnek ilyen pletykák, azonban meg kell valljam, nem gondoltam volna hogy elfogadja a meghívásom. Nagyon vigyáznak a hírnevükre, ők az a fajta népség akik szeretik és igénylik a rivaldafényt, ez miatt pedig olykor karót nyeltek.
Caspian félmosolyából tudom, hogy átlépték a területi határt, most már az én földemen vannak, így én felelek az épségükért, az életükért, vagy a halálukért.
Az ajtó nyílik és szinte besiklanak vendégeim, hát igaz, emberiek, de a születés jogán, a legtöbb vérállat látja mivégre azok amik. Carina a lábam mellett ül, két oldalamon trónom mellett testőreim. Ahogy kellő távolságba ér a kobrák királya, felállok és elfogadva kezét közelebb lépek.
-Megtiszteltetés hogy üdvözölhetem a Smaragd Fészek Királyát. – csókja rövid de pont az illemkönyvekben meghatározott tökéletesség minden szempontból. Apró félmosoly kúszik ajkamra, ahogy figyelem eltávolodását, majd pillantásom a cseppet sem hétköznapi kíséretére terelem. Elsőként az egyik fia köszönt, az ikrekről szintúgy pletykálnak, mint a királyról, egynémelyik botor még fogadást is mer kötni, hogy melyik öli meg majd a másikat a trónért.
Aztán a kísérője… szemre való lány, kissé lemaradva, tehát a rang nincs meg a csini pofihoz, de ahhoz elég, hogy elhozza magával. Úgy fest egyik se merte kockáztatni, hogy egymaga jöjjön, csupán a király. Egyik meghajlás a másik után, mit főhajtással viszonzok az annak érdemeseknek, aztán egy jegyes… hopp micsoda információk repkednek itt alacsonyan.
-Köszönöm, hogy elfogadtad a meghívásomat – fordulok vissza a király felé – engedd meg, hogy gratuláljak a csodás gyermekeidhez, és felkínáljam ma éjjelre szerény fészkem, hogy kedvetekre engedjétek ki a feszültséget. Tudom milyen nehéz egy családot egyben és egységben tartani. Gyermekeid és kísérőik bármely szobát és a pult tartalmát korlátlanul használhatják, amennyiben lányaim kényeztetésére is vágynak, testi épségük megőrzése esetén, erre is van lehetőségük. Ami pedig a kettőnk dolgát illeti… kedved szerint dönthetsz hol ejtsük meg a tárgyalást. –mosolyodom el, hiénásan, bár ez reflex, a kaján vigyor nem neki, sokkal inkább a gyermekeinek szól, had gondoljanak bármit és mindent is. –Van bárkinek bármilyen kérdése? – villantok feléjük egy kedves ártatlan mosolyt, már amennyire tőlem telik.

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 46
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 21
Tollvonásainak száma : 15
Re: Rulers of the Underground 1.
2019-01-12, 18:20Rulers of the Underground
Politics is a game of children... dangerous children.
Az illedelmességi köröket meglehetősen hamar lefutjuk és bár a fiaimtól nem is vártam mást, kíváncsi voltam a nőstények viselkedésére. De úgy tűnik bosszúságra nem adnak okot, a kíváncsiság Celeste részéről pedig érthető. Ami azt illeti magam is először járok ezen a szórakozóhelyen. Hisz lényegesen visszafogottabb és kevésbé botránykeltő helyekre vagyok hivatalos, de ha már ide sodort az élet, legalább személyes tapsztalatokat gyűjthetek. Na nem a helyről, azt nem kell bemutatni, hanem a lakóiról.
A hiénák egy igen érdekes népség, ami azt illeti az agresszivitásra való hajlamuk már-már csodálatra méltó, de mindenképp kapóra jöhet, így hát egy megfelelő feltételekkel rendelkező üzlet a királynőjük számára és persze számomra is kedvező lehet.
Ami pedig nem elhanyagolható tény, hogy a nő mögött ott áll maga a Város Vámpírura.
Vetek még egy pillantást a két páros felé, amibe belesűrítem a figyelmeztetést és az elbocsátást is egyszerre. Ismerik mind ezt a tekintetet. De hogy miért is jöttek ők párban, én magam pedig egyedül? A válasz egyszerű. Mert én így rendeltem.
Bár Cristophernek így is könnyebb helyzete van, nem úgy mint Christiannak. Utóbbi ugyebár a hitvese mellett kevésbé szórakozhat itt kedvére, de ez is csak egy olyan helyzet amire kíváncsi vagyok. A Fészekben meglehetősen "jól" viselkedik ez a kettő, lássuk mennyi a színjáték és mennyi az igazi érdeklődés egymás iránt kettejük közt.
Nekem pedig a mai estére különleges kíséretem akad, akire rá is emelem fakó kék szemeimet.  
- Felettébb nagylelkű Miss Hill.
Kurta felelet, nem szokásom elhúzni semmit, így biccentek fiaim felé, ha akarnak mennek, ha akarnak maradnak az Oba társaságában. Az üzlet egyelőre várhat még, hisz nem illik csak úgy a közepébe vágni a dolgoknak, még akkor sem ha jobban szeretem az egyenes és gyors ügyintézést. Ez most épp nem az az eset ahol ilyesmire lehetőség van, meg aztán... ki tudja mikor adódna még hasonló alkalmam, hogy kicsit kiismerjem ezt a nőt.
Maradok hát a közelében és ha már egy pincér épp körülöttünk ólálkodik, akkor kérek egy pohár whiskeyt, jéggel. Az első kellemes meglepetés, hogy szolgálnak fel Bruichladdich Black Art-ot. Oh, igen, érdekes egy este lesz ez, s erre meg is lazítom a nyakkendőmet ahogy kikapcsolom a legfelső gombot az ingen.
- Sok mindent hallottam a Neverlandről Miss Hill, de érdekelne az üzleti konceptus is, ha nem bánja... mesélne?
Kényelembe helyezem magam egy ülő alkalmatosságba a trónushoz közel melyen szintén végigjáratom tekintetem. Nagyon eredeti és a Scargano Bank egy éves jövedelmét tenném rá, hogy azok a koponyák nem utánzatok. Azért kíváncsi lennék a hatóságoknak miféle mesét adtak be. De csak kellemes és visszafogott mosollyal nyugtázom majd tekintetünk visszasiklik a nőre. Mindketten figyeljük, felmérjük, bár a kíváncsiság bennem több, mint a Királyban. Ő az esélyeket latolgatja.
Amber Hill. Halljuk ki vagy?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Rulers of the Underground 1.


Vissza az elejére Go down
 
Rulers of the Underground 1.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: NeverLand-
Ugrás: