HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Raksat
Soniador Alessi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 07.
Age : 23
Tartózkodási hely : Fészek
Hozzászólások száma : 1
Tollvonásainak száma : 0
Soniador Alessi
2018-12-08, 22:06Soniador Alessi
Cápák között nehéz a halnak.


név: Soniador Alessi
kor: 23
csoport: Kobra
átváltoztatás ideje: 10
rang: IV.Raksat
play by: Carmella Rose
KépességNincs különleges képességem, mármint tudok részlegesen alakot váltani. Hmm meg amúgy eléggé magas az empátia érzékem.
MegjelenésMagas, vékony, csinos. Hát milyen lennék? Imádok gazdag lenni, szeretek szép ruhákat viselni és ha paparazzók fotóznak. Ehhez mérten sosem lépek ki úgy a négy fal közül, hogy ne lenne kifogástalan a kinézetem. Nem engedhetem meg magamnak. Amúgy meg imádnak az újságok és a bulvár lapok. Zöld szem és természetes, szőkés barna haj. Hát igen, nyáron világosabb és télen sötétebb. Minden nap eltöltök egy kis időt az edző teremben, hogy az amúgy is formás testem még feszesebb és megfelelő helyeken gömbölyűbb máshol meg laposabb legyen.
Kígyó formám akár a pápa szemes kobráé, csuklyám nem olyan hatalmas, de hát én magam sem vagyok az. Emberi alakomban 168 centiméterrel büszkélkedhetek. Olyan közép magasnak mondanám magamat, de egy tűsarkú sok mindenen segít.

JellemNem hinném, hogy olyan bonyolult lennék, mint legtöbben ebben a családban. Vagy lehet bonyolultabb, mint az összes együtt véve. Kevés olyan kobra van aki nem egy kőkemény stratéga. Nos a stratégia gyártás meg hasonlók nekem is megy. Az álszentkedés is, a maszk viselés is, igen meg tudom téveszteni az embereket... DE, persze mindig van egy de, én képtelen vagyok arra, hogy azzal kicsesszek akit szeretek. Ami ebben a családban rohadt nehéz. Megtehetném, hogy az érdekeimet követem és nem érdekel, hogy kin gázolok át a céljaim elérése érdekében, de nem megy. És két tűz vagy akár több tűz közé szorulva néha rohadt nagy szívás az élet. Brad szerint szentimentális vagyok, mindig ezt mondja. És nyilván ezért nem is értékel túl sokra. De miért kéne megváltoznom és érzéstelen, törtető barommá válnom? Hiszen arra ott van az egész családja.
Szóval vannak érzelmeim és gyakran ki is mutatom őket, és ezért lehet, hogy azt hiszik egyesek, hogy könnyen befolyásolható vagyok. Talán van benne igazság, de a legvégén még is csak úgy lesz, ahogyan akarom. Addig tekergek míg végül elérem a célomat. És mivel jó hallgatóság vagyok, tele empátiával ezért szeretnek nekem emberek elmondani dolgokat, így valószínűleg én tudok a fészek tagjairól a legtöbbet. És mivel, többek között Brad és az ikrek is, mindenki azt hiszi, hogy befolyásolni tud oda játszom ahova akarok, de még én magam sem döntöttem el, hogy melyik oldalra billen nálam a mérleg.

Elötörténet
13 évvel ezelőtt

- A fiam lánya... az unokám.- A szívem a torkomban dobog. Pontosan tudom, hogy mit jelent a résnyire nyitott ajtó mögött folytatott beszélgetés. A jövőm dől el most ott. Tíz évesen is felfogom. Mi lehet egy született kobrával ha intézetbe kerül? Az első átváltozást hogy élem túl? Ujjaimmal a plüss kobrát ölelem magamhoz, egyetlen megmaradt holmim a tűz után, ez is kicsit szenes és büdös. Füst szaga van, de csak ez maradt.
- Bár a fiam és köztem nem volt felhőtlen a viszony. De csak én maradtam neki...- Beszélgetés foszlányok két férfi között. Nem ismerem őket, egyiket se. De az öreg azt mondja a nagyapám. Ide hozott és azt mondta várjak itt. És most várok, egy széken ülve és csak mondat foszlányokat hallok amikor valamelyikük felemeli a hangját.
Majd kinyílik az ajtó és mind a ketten kilépnek rajta. Zöld pillantásomat rájuk szegezem, a fiatalabb leguggol elém. Szürke szemei azonnal megbabonáznak, markáns arca szigorú, de én tudom, hogy van benne kedvesség. Látom abból, ahogyan csillognak az íriszei.
- Szervusz Sonia. Braden Scargano vagyok, és mától ez az otthonod.- Belém fagy a levegő és csak egy dologra vágyom, hogy megöleljem, hát meg is teszem. A nyakába vetem magam és szorosan amennyire csak tudom megölelem. Finom fűszeres illata az orromba kúszik, hálás vagyok neki, mert befogadott.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Szívecskéket rajzolok a noteszembe, S betűkkel tele firkáltam már. Most már csak az S köré a szívecskék jönnek aztán majd kidíszítem. Valaki beszél a hátam mögött, de nem érdekel. Rajzolok. Tovább beszél, én meg sóhajtozva rajzolok tovább. Scargano. Nem írom ki bár akár meg is tehetném, hiszen van belőle három.
- Soniador! - Basszus valaki beszél a hátam mögött! Hirtelen kihúzom magam ültemben és a hátam mögé pillantva veszem fel a tanítóval a szemkontaktust.
- Megtennéd kis hölgy, hogy ide figyelsz?- Az ikrek felröhögnek, mire egy-egy jól irányzott tarkón vágás a jutalmuk.
- Sajnálom, figyelek.- Sóhajtom az ajkamat rágcsálva, és egyetlen mozdulattal csukom be a füzetet, ahogyan felém lép. Nem kell, hogy tudja. Persze ki jönne rá, hogy nem az ikrekre gondolok amikor Scargano-t írok, nem igaz?
Imádom őket, de nem érzem azt a gyomorcsiklandozó érzést a közelükben, mint az ő közelében. Mert Ő annyira szexi! Olyan határozott és fensőbbség teljes, és nem vihog idiótán, mint ezek ketten most is.
Még mindig érzem ujjai nyomát az arcomon, ahogyan végig simított rajta. Behunyom a szemeimet, ahogyan újra felidézem, gyomromba melegség kúszik, s beharapom az ajkamat, olyan közel volt és akkora erőt sugárzott, hogy...
- SONIA!- Kinyitom a szemeimet és sárga kobra szemekkel találom szembe magamat. - Ha nem hagyod abba az álmodozást elhagyhatod a szobát mára.- Sóhajtva nyelek egyet, nos azért nincs kedvem felelni, szóval inkább igyekszem koncentrálni , néhány percig sikerül is...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Sonia pörget!- Nevetve veszem magamhoz az üveget. Na igen, ilyennek kell lennie egy igazi tizenhetedik születésnapnak. Sehol senki aki bele szólhatna a buliba, de már elég alkohol fogyott ahhoz, hogy üvegezzünk. Mert miért ne?
Kacagva pörgetek és izgatottam várom, hogy kinél fog megállni majd, kinek adhatok egy csókot. Persze csókolóztam már, nem olyan nagy durranás a dolog, de ez a játék valljuk be, rohadt vicces. Pörög,pörög,pörög... És két ember között. Felpillantok és az ikrek huncut illetve meghatározhatatlan pillantásával találom szembe magamat.
- Na akkor most mi van? Pörgetsz újra?- Barátnőm hangja eltereli a gondolataimat Chris furcsa pillantásáról. És ferde mosolyt csal az arcomra.
- A francokat! Akkor mindenki kap! Adakozó kedvemben vagyok!- Nevetek fel és először Cris szájára nyomok egy röpke cuppanós puszit, majd Chris is részedül ugyan ebben.
- Akkor innentől a fiúk együtt pörgetnek, és akit kipörgetnek azt mind a kettőjüknek meg kell csókolnia!- A fiúkra kacsintok. Itt vannak egy csomó csaj között, azt hiszem, hogy nem rossz segítséget nyújtottam nekik ahhoz, hogy szerezzenek maguknak valakit ma estére.

~~~~~~~~~~~~~~~~~

Új jövevény. Eljegyez valakit. Hogyan? Miért? Hiszen eddig semmi ilyesmiről nem volt szó. Valaki azt mondta, hogy Brad akar így kapcsolatot szerezni. Szövetségeseket, mert a lány aki jön valami király lánya. Kinézek az ablakon, ahogyan begördül az autó. Szőke fürtök kandikálnak ki, majd egy szőke fej... Hmm... Miért érdekel ez engem egyáltalán? Igazából nincs túl sok közöm a dologhoz. De valahogy még is szarul esik a gondolat, hogy Chris hamarosan házas lesz. Talán túl hirtelen jött ez. A mi kis hármasunk ezennel felbomlik. Csak tudnám, hogy miért esik nekem ez ennyire szarul. Sóhajtva mosolyt erőltetek az arcomra. Azon hiszem üdvözölnöm kéne az újdonsült királynő jelöltet. Mert hát az, nem igaz? A franc se tudja, hogy mi lesz ennek az egész hatalmi harcnak a vége. Él még bennem a remény, hogy szépen is el lehet simítani. Hogy majd Brad szépen megöregszik és az ikrek meg együtt fognak uralkodni. Szép álmok...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

- Hogy mit csináljak?- Elakad a lélegzetem, ahogyan a már ismerős szürke szempárba pillantok.
- Nem olyan nagy feladat Sonia, ne értetlenkedj.- Behunyom egy pillanatra a szemeimet és sóhajtok egyet.
- Te tulajdonképpen most azt várod tőlem, hogy valahogy ébresszem rá a fiad, hogy ideje megállapodni?- Megcsóválom a  fejemet, hát én ezt még is , hogyan tudnám csinálni?
- Úgy tűnik Chris fejét bekötik, itt az ideje a másiknak is megkomolyodni. És természetesen számítok arra, hogy információkkal szolgálsz majd nekem, róluk és a ha érdekes akiről tudsz.- Elpirulok, ahogyan közelebb lép hozzám. Már nem vagyok tinédzser, de mind a mai napig nem hagy hidegen, hogyha ennyire közel van. És azt hiszem, hogy ő ezt tudja is. Francba.
- Brad... én, nem igazán tudom, hogy ezt hogyan is gondoltad. Crisre nem igen vagyok hatással, sosem voltam. Ha annyira be akarod kötni a fejét hát neki is találj valami nőt.- Válaszolom kissé vehemensebben, mint szeretném. Közel van, túl közel ahhoz, hogy igazán hőzöngjek, de azért ez kiakaszt. Mit kezdjek én Crissel? Nőcsábász, lukra játszik, mindig is azt csinálta...
Kaptál egy feladatot Sonia. Hajtsd végre. - Megrándul az arcom, mert ezzel aligha tudnék vitatkozni.
- Megpróbálom megoldani.- Motyogom fejemet lehajtva egy pillanatra. Csak akkor nézek újra a szemeibe, amikor ujjaival végig simít az arcomon, mint régen, amikor még gyerek voltam.
- Ne okozz csalódást.- Szó nélkül fordulok el, ahogyan leengedi a kezét és hagyom el a szobát. Nagyszerű, nincs elég bajom, de még egy szarba bele kellett lépnem. Még valami ami keresztbe áll azzal amit helyesnek tartok és valószínűleg megőrülök.

Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Tristan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 06.
Hozzászólások száma : 22
Tollvonásainak száma : 16
Re: Soniador Alessi
2018-12-11, 20:15Elfogadva!


Soniador Alessi

Milyen emberi, mennyi érzés, mit a többiek rejtenek, vagy ki is irtották magukból, benned ott él. Egy csoda, és persze jó adag kitartásról és makacsságról tesz tanúbizonyságot az, hogy nem idomultál a környezetedhez. Elnézve ezt a fészket eddig, úgy látom kell az a kis színfolt, amit reményeim szerint beviszel majd. Csak ne hagyd, hogy a szürkék játékszernek használjanak Very Happy

Elfogadva, lepecsételve.. Üdv a Féssszekben!
Tris


Vissza az elejére Go down
Online
 
Soniador Alessi
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: