HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 11
Tollvonásainak száma : 10
Lizy & Cain
2018-12-08, 13:16
Lizy & Cain
Ma este én tartom a frontot a pultban, és nem is bánom. Mostanában túlságosan ellepett a papírmunka, ezért jó újra arra figyelni, hogy mi is folyik a báromban. Nem, mintha egyébként nem tudnék róla, csupán többet tudok, ha a saját szememmel tartom szemmel a helyet. Még csak nem rég nyitottam ki, de a hely már majdnem tele van. A pultnál is ülnek páran az italuk felett. A velem szemben ülő férfi nagyjából a harmincas évei közepén járhat és éppen azt ecseteli, hogy a felesége hogyan csalta meg. Még szerencse, hogy én sose tervezek megnősülni, sose lesz ilyen gondom. Újratöltöm a poharát, amint kifogy az ital belőle. Bár, ahogy elnézem az állapotát egy fél óra múlva hívhatok neki egy taxit, hogy egyáltalán el tudjon menni. Hamarosan egy újabb vendég érkezik, így vele kezdek el foglalkozni a pult másik végében. Miután megkapta az italát visszatérek az összetört szívek legújabb klubtagjához, aki egy elég nagy összeget tol elém.
Tartsa csak meg és nem kell taxi – mondja, majd lebotorkál a székről, aztán kissé imbolyogva elindul a kijárat felé. Nem semmi éjszaka elé néz, de legalább jól jártam. Nem lehetek rossz hallgatóság, ha ennyi borravalót adnak a végén. Ezután fogom a poharát és elmosogatom, aztán felpillantok, mikor egy nő ül a pulthoz.
– Mit adhatok? – kérdezem elmosolyodva.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Re: Lizy & Cain
2018-12-14, 14:25
Cain && Lizzy


A legutoló hely ahol most lenni kívánok az a Noir bár, de az informátorom egyszerűen ragaszkodik valamiért ehhez a helyhez, ami olyan messze esik nekem. Bár kocsival nem olyan vészes, és újabban az Alextől kapott csodajárgánnyal járok, és be kell vallanom hogy teljesen beleszerettem a kicsikébe, és ha ezért egy kicsit eladtam magam hát ez van. Megér nekem annyit ez a csoda hogy foglalkozzak a vámpírjogokkal is, hogy napra kész lehessek benne, és ne kelljen mindent keresgélnem.
Besétálva nem látom még itt a srácot, így egyszerűen a pult felé indulok hogy leüljek és megigyak valamit így magányosan. A fiú is ismerős aki a pultban áll, és ismerheti már az arcomat nekem is.
- Helló. Egy Martini biancot kérek, jéggel citrommal - rendelek ahogy odatelepszem és a pultra könyöklök, amíg figyelem az italom készülését.
- Mindenki szabin van hogy a főnök áll a pultban? - kérdezem csevegő hangnemben hogy elüssem valamivel az időt, és ne süket csöndben üldögéljek itt.Vissza az elejére Go down
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 11
Tollvonásainak száma : 10
Re: Lizy & Cain
2018-12-14, 20:21
Lizy & Cain
A bár ügyeit nappal el tudom intézni, este meg maximum papír munkázok. De egy percre sem bántam meg, hogy végül belevágtam egy saját hely megnyitásába. Persze ez nem egy nagy bulizó hely, és eleinte egy kicsit döcögött az üzlet, de mostanra már nincs gondom vele. Még törzsvendégeim is akadnak, akik már-már napi rendszerességgel jönnek.
Amikor pedig egy új vendég ül a pulthoz és felé fordulok, akkor egy ismerős arcot pillantok meg.
– Helló – köszöntöm mosollyal az arcomon, majd bólintok egyet a rendelésére. – Máris. – És már nyúlok is a pohárért, amibe rakok egy kis jeget, hogy aztán kitölthessem neki a kért italt. Ezután megkapja a citromot is. Végül elé rakom a kész italt.
– Az egyikük lebetegedett, a másik valóban szabadságon van és nincs is városban. Nekem meg nem jelent gondot – válaszolom megvonva a vállam. – Feléd? Egy kis lazulás vagy meló? – Itt az sem meglepő, ha valaki üzleti tárgyalást bonyolít le. A helynek vannak privátabb részei, ahová elvonulhatnak azok, akik szeretnének. Talán ezért is szeretik annyian ezt a helyet, még ha egyeseknek távol is esik. Kicsit talán multifunkcionális, de nekem addig nincs bajom vele, amíg bőven van bevételem. Efelől pedig nincs problémám.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Lizy & Cain


Vissza az elejére Go down
 
Lizy & Cain
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Noir Bár-
Ugrás: