HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Éjjsötét találka.

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Tristan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 06.
Hozzászólások száma : 22
Tollvonásainak száma : 16
Éjjsötét találka.
2018-12-05, 19:56


Eljött hát a legjobb rész. Minden érkezésben, minden új helyen ezt várom, hogy végre magam legyek. Persze miután az embereim átfésülik a környéket, és kiiktatnak minden nagyobb veszélyforrást, felmérik a kockázatokat. Persze ez csak illúzió, hisz ha nem zárnám el őket, koncentrálnék kicsit, pontosan tudnám, érezném, hogy merre járnak. Közel. Egyik sem merne, egyik sem akarna magamra hagyni. Erről tettem, ez már a részük, olyannyira, hogy a kifejezett parancsom ellenére is.. a baj első jelére percek alatt megjelennének. De nem zavar. itt, ilyenkor nem. Elengedek minden érzékelést, minden hangot, csak azért, hogy meghallhassam az újakat, felmérjem a.. várost.

Az erdő sűrű és mély, a fák boltozatán csak ritkán világlik át a hold és a csillagok távoli fénye. Egy helyet keresek. Egy emlékben találtam, egy szirt, egy kopasz folt a hegyekre felkúszó erdőn, ahonnan tökéletes kilátás tárul a városra. Itt az én időm, hogy felmérjem. A milliókból kik érhetik el, kik lehetnek kiválasztottak. Vajon hány figyelemre érdemes egyén él a városodban Anastasya? És a városúr? igen, tudnom kell biztonságos lenne-e a.. megjelenésem.

Nincs állat a környéken, gally nem rezdül mikor kiterjesztem hatalmam a lábam előtt elterülő városra. Az erő éhes tapogatózó csápként kúszik utcáról utcára. Épphogy megérintve a szürke senkik figyelemre sem érdemes ezreit. Majd rátalálok a sajátjaimra. Mindre kiket az elmúlt pár évben küldtem ide. Egy kéz megáll a jelentés írása közben, mikor fellapozom emlékeit megfelelően eltökélt egyének után keresve, a farkas abbahagyja az elmélkedést és epekedést újkeletű szerelme után, a leány keze megfeszül a táncrúdon, kiesik a ritmusból, de csak pár futó pillanatra.

Többszáz új, potenciális ember. Tele.. lehetőségekkel. Már csak szabad járás kell a városban, hogy enyémek is legyenek. A gondolataim egy zaj zökkent ki. Váratlan, meglepő, hisz nem is a környezetemre figyeltem, de ki is lenne olyan balga, hogy megkörnyékezzen? A kíváncsiság az egyetlen emberi dolog ami még jellemző rám. Minden ami érdekes le tud kötni ideig-óráig. Ezért is indulok magam felkeresni a zaj forrását.

Lebontom lassan a falakat melyekkel elzártam magam, így az ismerős teher, a gondolatok, hangok vihara újra megtölti az elmém. A követőim kétségbeesése szinte kézzel fogható, ahogy megindulnak kiköszörülni a csorbát, a figyelmetlenségüket. Halál, ölni. El akarják tüntetni mulasztásuk nyomait, s meg akarnak szabadulni a betolakodótól mielőtt még észrevenném. Dehát, már észre is vettem. Visszaparancsolok mindenkit, de nem felejtek. A figyelmetlen szolgálat.. büntetést érdemel. Később.

~Ki vagy?~Küldök útjára egy gondolatot mely suttogásként terjed a közelben. Eléri. Tudom, hisz érzem, súrolja a kört melyet magaménak mondhatok. Közelebbvisz az út a fák között.~Eltévedtél?~ Egy nőstény. az energiái alapján vérállat lehet. Mi más? ~Érdekes az.. Ízed...~ A jelenlétem, az erőm finom lepelként leng körül általában, de most sűrűsödni kezd s belep mindent. Nem használom még semmire. Nem akarom még feltörni, használjuk a régi módszert.~Mi vagy?~ Lépek elő végül egy fa mögül, eddig vigyázva tett lépteim, most a hatás kedvéért a szinte kihaltan csendes erdőben elroppantanak egy gallyat. Csak egy nőstény. tekintek le rá. A többi apró részlet még futólag sem marad meg bennem, így nincs is értelme végigmérnem. De vajon ő mit láthat? Mindig is kedveltem a hatást amit keltek, főleg azokra kik még nem ismerik az erőm. Előbb csak a jelenlétem érzékelik, majd közelebbérve már benn is ragadtak a hálóban...

-Furcsa az időpont mit bolyongásra választottál halandó-biccentem oldalra a fejem gondolkodón. Kezem fehéren előtűnik a sötét ruhámból, megnézem mintha rácsodálkoznék, majd az ég felé tartom. -A hold még nem szólít.. ~tigris~ s ez a hely távol esik mindentől mit magukénak mondanak a falkák..- ~Honnan jöttél? Ki vagy?~ Indulok felé magabiztosan.
Vissza az elejére Go down
Online
 
Éjjsötét találka.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon kívül :: Ozark hegység-
Ugrás: