HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Celeste Santini
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 03.
Hozzászólások száma : 8
Tollvonásainak száma : 6
Celeste Santini
2018-12-05, 19:12Celeste Velia Santini
"You need to be cold to be a queen."


név: Celeste Santini
kor: 26
csoport: Vérkobra
átváltoztatás ideje: született
vérvonal: -
rang: IV. Sama
play by: Bryana Holly
KépességKépes vagyok mindhárom alak felvételére, de a részleges alakváltás a legcélravezetőbb a sok közül.
Megjelenés Hálátlan és megbélyegző félig olasznak lenni ebben az országban. Apám szembe ment bizonyos hagyományokkal és olyan nőt vett feleségül, akire maradéktalanul nem bólintott a családja. Anyám nem származott magas körökből, sőt tovább megyek, soha nem is szánták őt erre a szerepre. Nem Chicagoban, nem Gabriel Santini mellett. Mégis megtörtént, lettem én másodszülött, a bátyám, Max mögött. Külsőre majdnem minden jegyemet anyámtól örököltem, magas, karcsú alkat, hosszú szőke haj, de a bőrszínem és a szemeim az olasz felmenőimtől érkeznek. Azt mondják ez szerencsés. Már megtanultam magam is értékelni. Főleg ebben a mostani, nagyon különös helyzetben.
Szeretem a testhez simuló darabokat és azt is ha minél kevesebbet kell viselni belőlük. Ha nem látnak? Bármit, leginkább semmit. Nincs rá szükségem. Ékszerből csak fehérarany. Mindjárt itt a Karácsony, de nem célozgatok..

Jellem Apám pont ebben látja a jövőt, hogy nem engedek mindenkit magam felé, hogy nem fogadom el mindenkitől a parancsokat vagy épp az irányítást. Feleségnek szánnak, dolgom lenne a jövőben. Megtartani Chicago függetlenségét, a családom befolyását. Királynővé válni St. Louisban. Tele vagyok ambíciókkal, vágyakkal és tettrekészséggel. Betöltöttem a 26. életévemet, egyesek szerint már így is késő, eljárt felettem az idő. Ostoba szöveg.
Megtanultam simulékonynak lenni, akkor mosolyogni amikor kell, úgy felöltözni, hogy az összes szem rám szegeződjön, de még van mit fejlesztenem. Még nem vagyok elég..türelmes, elég hideg. Hiányzik az otthonom, az ottani életem, de ismerem a szabályokat. Apának nem mondhattam nemet, nem mondhattam, hogy nem akarom a Scargano család fiát. Jöttem. Kellett.

Elötörténet
- Badarság. - nézek anyámra. Még most is szép, most is megcsinál mindent. Most pedig talán már megbánta, hogy kihez ment feleségül. Ismerve a nagyanyámat én bánnám. Az egész családot. Apa, nos, nem rossz ember de nem a hűségéről híres. Egyszer elmerészkedtem odáig, hogy kérdőre vontam. Mégis miért? Ha itt a nő aki szereti, aki a gyerekei anyja, mégis miért. Két pofon után kaptam választ. Tekintély. És az ok, hogy megteheti. Neki lehet. Akkor jöttem rá, hogy a világ szabályai aszerint alakíthatók, hogy kinél van a hatalom. A Santini család rég eresztett gyökeret Chicagoban. Nem mondom, hogy nem voltak kisebb..torzsalkodások, de megvolt a bázis. És meg is kell maradnia. - Nem érdekel a dolog. St. Louis egy mocsár, ráadásul dög meleg van ott örökké. - dacolok, elsőre mindig. Most sincs másképp. Apám ajka megrándul, azt hiszem ő sem szívesen menne oda. Nekem muszáj. Régen mindig fiú akartam lenni. Nagyobb szabadság a jövőben. Most is felszegem az állam, azt mondták nem kell elhagynom őket, a családot ha felnövök. Ennek most jött volna el a pillanata? Anyám lesajnáló pillantást vet rám. Szerintem nem szeret, ő apámat szereti és Maxot. Én csak, lettem. Pedig annyi lett volna, hogy nem vált alakot. "Mindannyiunk érdeke. Örökség. Jövő. Gyerek. Család. A Család. Scargano........" végeláthatatlan szavak ömlenek a szájából. Apámra nézek hideg tekintettel. Egyelőre még övé itt az utolsó szó. - Már döntöttél. Beszéltél is vele? - célzok az idősebb Scarganora, aki szintúgy döntéshozó itt. Bólint csupán, tehát mindenki tud mindent. Minden el van rendezve. Ha nem lenne bátyám, a jegyesem idejöhetne. Maradhatnék én is. - De az időpontot én adom meg. - ebből nem engedek. Az én esküvőm, majd amikor én készen állok rá, hogy eldobjam a családnevem...
Anyám még beszélne, de csendre intik. Itt már nem kellenek szavak, készek elengedni. Nekem is készen kell állnom hát. Az internet csodáinak hála, nagy és tág keresőfelület áll még rendelkezésemre, hogy szétnézzek. Megforgatom ujjaim között a gyűrűt. Christian. Telefonért nyúlok, jegyet foglalok. Ne húzzuk a búcsút, nem szeretem a hiábavaló nagy szavakat. Nem meghalni megyek, hanem új életért. Küldök egy SMS-t is a megadott számra, hogy mikor is érkezem meg.

A reptér...

Hiába látom a nevem kiírva, már messziről érzem a fogadóbizottság szagát. Kobrák, mégis idegenek. Nekem azok, az enyém sem tolerálja a sok idegent, csitítom hát. Most kezdődik életünk fődarabja, amiben tökéletesen kell szerepelnünk, hogy végül elnyerjük a győztesnek járó koronát. Rövid tájékoztatás, hogy Mr. Scargano vár rám. Lenyelem a kérdést, hogy és mégis melyik. Csak három van, szerencsére. A limuzin melege jólesőn ölel körbe és hazudnék ha azt mondanám nem tartok a találkozástól. Mindent megpecsételhet, Braden Scarganoról azt suttogják megölte a feleségét is. Hogy veszélyes. Ijesztő. Kisvártatva érkezünk meg, kisegítenek, bekísérnek. Súlyos ajtók nyílnak, cipőm sarkai hangosan kopognak a járólapokon. Ajtó záródik most le kellene szegeznem a tekintetem, hogy nem is tudom minél ártatlanabbnak látsszak. Nem teszem, kíváncsi vagyok. Ki Ő? - Signore Scargano. - csendül a hangom és biccentek is köszöntésképp - Celeste Santini. - mondom, ha esetleg nem lenne egyértelmű, de tudom, hogy tudja. Meglep a sármja. Talán nem csak azért veszélyes mert kegyetlen. Másért is. A lassan pergő másodpercekben felmérem, már amennyit látok belőle. Egyenes tartással állok előtte. Várakozom. A bordó ruha tudom, hogy tökéletes rajtam. A cipőm passzol hozzá, a hajam sem kócos. Most úgy lát, ahogy kell. - Megengedi? - hogy leüljek, meg is teszem. Szép lassan fonom keresztbe a lábaimat és nem tudom rágyújtsak-e. - Hallgatom signore, mit vár tőlem? - szeretek tiszta lapokkal játszani. Még Christiannal nem találkoztam eddig, nem is beszéltünk. Talán a gyűrűt sem ő vette nekem. Most pedig hallanom kell Őt, az apát. A királyt, aki gyanítom ma éjjel engem is befogad a fészekbe hivatalosan is. Bevon maga alá, így aztán akármit teszek, azért itteni szabályok szerint kell felelnem. Ez kockázattal jár. De addig is. - Ajánlana nekem egy jó helyet? - mosolyom könnyed, kedves. - Beülnék valahova kicsit akklimatizálódni. Más itt, mint otthon. - bízom benne, hogy segít. Abban még inkább, hogy nem elkísértet, hanem elkísér. Elvégre...mostantól itt fogok élni. Velük.

Pár héttel később...

Lefeküdtem vele. Egyszer. Az ajkaim nemet mondtak, a testem igenelt a határozott érintésre, az érzékeim felbolydultak az illatától. Sokkal idősebb nálam, a fia felesége leszek, több tonnányi ok van, amiért ebből botrány lehet. De olyat adott, amilyenre szükségem volt. Eszelőst, fájóan finomat. Éterit. Boldogan raktam szét neki a lábaimat, mert azóta a fejemben motoszkált, hogy először találkoztunk. Ennek persze gondolatnak kellett volna maradnia, egy röpke semmiségnek amin gyorsan túl kell magunkat tenni, mégsem így lett. Szándékomban áll, hogy ez a szám ennyiben maradjon. Egyszeri alkalom. Nem több.
Christiannak üzentem ma, hogy menjünk el színházba. Kimentette magát, persze, hogy dühös vagyok. A testvérét akkor se kérném meg ha halállal fenyegetnének. Arrogáns, a végletekig. Tétován emelem hát fel a telefont, hogy felhívjam azt, akit nem kellene. Hőn remélem nem felel a hívásra, nem fogja felvenni, vagy nem ér rá. - Signore.. - búgom a telefonba - Mit csinál ma este? - nevetése még telefonon keresztül is libabőrössé tesz. Az egyszerű miért kérdése nem jelent semmit, mégis nekem túlságosan beszédes. Mást hallok bele, vagy mást akarok belehallani. - Színház és nincs kísérőm. - elmosolyodom - III. Richárd. Csak röpke 3 órás. - sóhajtok, de igent mond - Este 7. Ne késsen. - én meg kárhozok, összezárom magam vele 3 órára a sötétbe egy páholyba. Egyszeri alkalom volt. Nem fog megismétlődni.
Nem lehet.
Nem szabad.

Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Tristan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 06.
Hozzászólások száma : 22
Tollvonásainak száma : 16
Re: Celeste Santini
2018-12-05, 21:57Elfogadva!


Celeste Santini

Meg kell hagyni esendő kis kígyó vagy, meggyűrt az élet és ide-oda dobáltak a hímek, s te mentél amerre mutatták, mert menned kellett. Szeretem az engedelmes nőket. A Kobrakirály is így van ezzel, kíváncsian várom, hogy olvashassam merre is tart majd az... ismerettségetek.

Elfogadva, lepecsételve. Üdv a Fésszekben!

Tris


Vissza az elejére Go down
 
Celeste Santini
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: