HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 19:10
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Christian Scargano

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Gama
Christian Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 05.
Hozzászólások száma : 10
Tollvonásainak száma : 7
Christian Scargano
2018-12-05, 15:45Christian Scargano
A magunkra erőszakolt nyugalom rosszabb a nyugtalanságnál, és mégis szükséges.


név: Christian Scargano
kor: 25
csoport: Vérkobra
átváltoztatás ideje: Született
vérvonal: -
rang: IV Gama
play by: Ian Somerhalder
KépességKépes vagyok a részleges alakváltásra, egyébként meg az apám fia vagyok, mégha nem is olyan forrófejű. Ennél nem szükséges több képesség, eleget belém neveltek.
MegjelenésOtthon még elmegy a poló és farmer kombinációja, csak és kizárólag a Fészekben, sehol máshol. Nagyon kell ügyelnem arra, hogyan is festek, amikor megjelenek valahol így elmaradhatatlan a jól szabott öltöny. Vannak olyanok, akiknek megterhelő ilyesmit hordani, én már teljesen jól hozzászoktam, hiszen már tinédszer korunk óta hordunk apánk jóvoltából háromrészes öltönyöket. A hajam sötétbarna, majdnem fekete, de a ha a nap rásüt, akkor látszik igazán a színe, a szemem meg világít az arcomban, sokak szerint ez elég ijesztő, mások meg bolondulnak érte.
Átváltozott alakomban, olyan vagyok, mint egy kobra, csak sokkal nagyobb, és ne akarja senki tudni, hogy az pontosan milyen is, mert az árthat az egészségének, ugyanis az én emésztésem tökéletesen működőképes.  

JellemMár gyerekként is higgadtabban viselkedtem, mint a tükörképem. Amikor a harci kiképzés során egymás ellen kellett harcolnunk, sokszor nem tudta elviselni, ha ő került alulra, és olyankor látszott az arcán az elvetemült düh, amit a veszteség miatt érzett. Akkoriban még nem tudtam olyan tökéletesen elrejteni az érzelmeimet, mint manapság. De most már tökéletes kifejezéstelen, és hideg ábrázatot vagyok képes felvenni. De lehet, hogy az utóbbi időben ez már nem is csupán maszk. Lehet, hogy ha így folytatom, akkor előbb vagy utóbb elfogy belőlem minden érzelem, és nem marad más csak a hűvös számítás. Ha már az igazi érzelmeim el kell rejtenem, akkor miért mutassak bármilyen másikat? Ebből kifolyólag, ha kihoznak a sodromból, az elég nehézkesen megy, viszont ugyanezért vagyok könyörtelen is, ha szükséges. De szerintem a türelem mindig több rózstá terem, és ez egy olyan igazság, amit nem szabad félválról venni. Mert amíg türelmes vagy, és természetesen nem egy bamba bikra, addig egyre több tudást is magadba szívhatsz, már ha figyelsz. És a tudás hatalom. Már ha jó helyre születtél, mert ha olyasvalamit tudsz, amit nem kéne, akkor a folyó fenekén találod magad, betonba öntve a lábaid.

Elötörténet17 évvel ezelőtt

„Happy Birthday to you!” viszhangzik a dal megannyi szájból, ahogy az asztalfőnél állunk, és nekünk énekelnek. Még Sonia is, és olyan édes a mosolya, a két kis gödröcskével az arcán, ahogy a fürtjei körbeölelik, pedig megpróbálták kék masnival megzabolázni, de nem sok sikerrel…

12 évvel ezelőtt

Felnézek a könyvemből, mert egyszerűen ne tudok koncentrálni az anyagra, pedig nagyon szeretem a matematikát, de Sonia fehér blúza áttetsző, és nem  vett fel melltartót alá, így átsejlik rajta a mellbimbójának  körvonala, ami teljesen elvonja a figyelmem…

10 évvel ezelőtt
Már bebújtam az ágyba, és betakaróztam, amikor Diego bejött, hogy megnézze minden rendben van-e. Én ezt a pillanatot választom, hogy feltegyem a kérdést, ami régóta ott motoszkál bennem, csak nem volt kinek feltenni.
- Diego! A papa miért versenyeztet minket folyton? – Megáll, már épp kiment volna az ajtón, de rám néz, aztán becsukja, úgyhogy felülök az ágyban, amíg közelebb sétál. Látom az arcán, hogy gondolkozik.
- Tudod, hogy csak egy Sasaka lehet egy fészekben? – bólintottam, hogy igen tisztában vagyok vele, hogy ez az általános az alakváltók világában.
- Az apád azt akarja kideríteni, hogy melyikőtök alkalmasabb arra, hogy az utána következő király legyen. Mert egy napon egyikőtöknek meg kell majd ölnie a másikat. Ezért mindent elkövet majd, hogy egymásnak ugrasszon titeket. És mindenkit fel fog használni hozzá. – közölte nagyon komoly hangon, és valamiért elhittem neki, hogy ez így van.
- Nem kell megölnünk egymást. Együtt is jól tudunk működni. – És ezt is elhiszem, hiszen testvérek vagyunk és bár különbözőek kijövünk egymással.
De volt valami a tekintetében, valami amit akkor még nem ismertem fel, és nem tudtam hova tenni. Ma már tudom, hogy akkor este eldöntötte, hogy Cris alkalmasabb a trónra. Talán ő is feltette neki ezt a kérdést, talán nem. Mindenesetre nem fog kiderülni, mert senkinek nem szóltam erről a beszélgetésről azóta sem.

3 évvel ezelőtt

Végre megvan a diplomám. Kezdésnek úgy döntöttem, hogy átnézem a család könyvelését. Igen tudtam, hogy nem kis munka, ami azt illeti hatalmas, mert annyifelé belelóg már a kezünk a legális és illegális dolgokba, hogy nagyon sok mindenre kell figyelni. Egy teljes hónapomba telt, mire mindent átláttam, és ki tudtam hámozni a miérteket. És nem tetszett, amit láttam, ami azt illeti elég nagy dolgokra bukkantam rá. Fáradtan megdörzsöltem a szemem, amikor fivérem belépett a szobám ajtaján.
- Hetek óta bámulod azokat a papírokat! Menjünk szórakozni! – figyeltem, ahogy keresztülsétált a szobán és megállt az ablak előtt, és úgy bámult rám, hogy mire várok még. Így kiemeltem egy kupacot a halomból és felé nyújtottam. Lehet, hogy nem ugyanaz az érdeklődési körünk, de nem ostoba, így láttam az arcán, amikor rájött, hogy mit lát. A szemöldöke között egyből összegyűltek a ráncok.
- Ez biztos? – biccentettem, hogy igen.
- Háromszor számoltam át. És igen, az ott hét nulla a végén.
- Picsába! – ohh igen, érzéssel, mindig érzéssel. – Menjünk!
- Hova?
- Kezünkbe vesszük!
- Apánk nincs itthon.
- Ezért csináljuk mi! – Mintha mi sem lenne természetesebb.

Egy órával később

- Ezt nem tehetitek! Amíg a Sasaka nem ér haza New Orleansból, én vagyok a főnök és nem ti dirigáltok. – És ennél a mondatnál látom az ablakban tükröződve, hogy ugyanolyan mosolyra húzza a száját Cris, mint én. Most meg sem lehet különböztetni minket. A mosoly azt ígéri, hogy lehet, hogy parancsolsz, de nem nekünk.

Két órával később


Tompa üvöltés és kínlódás hallatszik, meg a víz csepegése a csempére.
- Hol van a pénz Alfi? Hova rejtetted? – Cris körbesétálja a férfit, amíg én az ajtó mellett félig ülök az asztalon, amin rengeteg hasznos kis eszköz van.
- Talán, ha leveszed a képéről a vizes törölközőt még halljuk is mit akar mondani? – jegyzem meg halkan, mire vigyort kapok válaszul. Hát persze, hogy tudja, csak túlságosan élvezi. De azért felemeli a rongyot és felbukkan Alf vörös feje, az arcából, nos nem sok maradt, mármint a fején, annál több a törölközőn, a szentelt víz nem tesz jót a vámpíroknak.
- Ezt nem fogjátok megúszni. Én vámpír vagyok, még apátok sem fog tudni megvédeni! – Még van képe itt sziszegni nekünk. Lenézek a játékokra és kezembe akad egy, amit tökéletes lehet.
- Olyan szemtelenek a szemfogai! – Idézek a Penge című filmből. Talán nem a legjobb poén, de Cris tudja, hogy mire gondolok, és már veszi is át a fogót a kezemből.

Büntetés


Még szép, hogy volt. Nem tettük zsebre a fejmosást, amit kaptunk. De azt hiszem, hogy ilyen büszkén még sosem büntetett meg minket. Hát valahol el kell kezdeni ezt is.

Jelen

És így érkezünk el a mosthoz. A mosthoz, ami bár ne lenne. Vagy legalábbis néha azt kívánom. Alig pár hónapja, hogy apánk úgy döntött bekebelezi a chicagoi bandát is. De ők alkut ajánlottak. Sajnálatunkra van egy lánya az ottani Sasaka-nak. És döntés elé állítottak minket, az egyikünk nősül.
Sonia-ra gondoltam. Sosem mondtam el neki, hogy mit érzek iránta, nem akartam, hogy áldozat legyen egy olyan csatában, amiben senki nem nyerhet semmit sem. És ha vele nem lehetek, akkor elvehetem a chicagoi nőt, hogy aztán szépen én magam kebelezzem be az ottani fészket, itt pedig Cris átveszi az uralmat, és együtt elfoglaljuk majd egész Amerikát. Minek annyi király? A hattyúknak csak egy van az egész országban. Mi ketten erősebbek leszünk. És majd utána, ha már mindketten elfoglaltuk a helyünket, majd akkor sort kerítek Sonia-ra, de előbb az üzlet, addig pedig teljesen eltemetem az érzelmeim.
- Majd én elveszem!  - jelentem ki határozottan, rezzenéstelen arccal.

Tökéletes terv….amibe beleszartak…..


A hozzászólást Christian Scargano összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-12-07, 19:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Tristan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 06.
Hozzászólások száma : 22
Tollvonásainak száma : 16
Re: Christian Scargano
2018-12-05, 20:57Elfogadva!


Christian Scargano

Mit mondjak, szépen levezetted. A kari érdekes, számító, manipulatív, és van benne egy csipetnyi megfoghatatlan, emberi. Hasonlón álmodtuk meg mikor kiírásra került, és örömmel nyugszom meg, hogy jó kezekben lesz.

Elfogadva, lepecsételve. Üdv a családban.
Tris


Vissza az elejére Go down
 
Christian Scargano
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: