HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Cristopher Scargano

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Gama
Cristopher Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Dec. 03.
Hozzászólások száma : 3
Tollvonásainak száma : 2
Cristopher Scargano
2018-12-03, 17:46Cristopher Scargano
Az idő tép szét, a türelem mar, jobban mint bármi fájdalom, de van, amiért megéri.


név:Cristopher Scargano
kor: 25
csoport: Vérkobra
átváltoztatás ideje: Született.
vérvonal:
rang: IV Gama
play by: Ian Somerhalder
KépességKépes vagyok a részleges alakváltásra, de mindig is jó gyomrom volt a mocskos dolgokhoz, és az emésztésem kiváló, köszönöm.
MegjelenésA megjelenés fontos. Nem valami ágrólszakadt senki vagyok. Soha nem hozhatok szégyent magamra, de főleg nem a családra. Bár az elegáns öltözeteknek is a modernebb, lazább változatát kedvelem. Nyakkendőt csak akkor láthatsz rajtam, ha valaki olyan adja parancsba akit tisztelek. Munka közben jobban kedvelem a farmert, az öltönynadrágból nem jön ki a vér, és sajnálnék egy olyan drága ruhát szétszaggatni, mert vannak helyzetek mikor ki kell engednem az igazi valóm.

Jellem
Nem viselem jól a kudarcokat, az elutasítást, a lenézést, meg úgy általában semmit. Belémnevelték, és jobban magamra is veszem mint Christian. Jónak kell lennem. Mindenben. Ehhez a mentalitáshoz nem illik a türelem, de mégis, néha magamra sikerül erőltetni. Ha lehet így mondani, könnyedebben döntök, általában jól. És bár megfelelni atyánknak nehéz, azt nem mondhatja, hogy nem igyekszem. Nincs túl sok tabu a világomban. Ha kitűzök egy célt elérem, és nem számít mibe kerül, hányszor lesz vérmocskos a kezem, vagy hány hulla kíséri az utam. Hisz csak az eredmény számít, nem?

ElötörténetMát tíz perce meredek ugyanarra az emberre egy képernyőn keresztül a kameraszobában. A játéka tökéletes. Időben dob, minimális tétet bukik, és valami csalhatatlan megérzéssel nyer. De mindenki hibázik. Mert ember. Ez az egy biztos. Gyerünk, jelezz, mutatsd ki segít. Az a szőke picsa talán? Nem. Arrébbmozgatok egy kamerát, hogy más szögből is ráláthassak az asztalra. És megint megtörténik. Kiblöffölte az utolsó lehelletet is a mellette ülő vén szivarozó majomból, a többiek dobnak, és bejön neki riverből...~Az anyád..~a billentyűzet és az egér egy pillanatra a a levegőbe kerül ahogy az asztalra csapok, majd azzal a lendülettel indulok meg kifelé. Mindenki más engedelmesen húzódik félre, de ehhez már rég hozzászoktam.

Lassan, magabiztosan siklok át a tömegen, Texas Hold’em asztalok, közepes tét, okos, a vip részlegben már rég terítőt csináltak volna belőle. A vénség épp most szedi össze megmaradt büszkeségét, s hevesen dolgozó pacemakerrel veszi tudomásul, hogy bizony most játszotta el a nyugdíjas éveire szánt összeget.~Várjuk legközelebb is..~ Gyengéden arrébtessékelek egy leülni próbálkozót, s míg összekaparják a földről be is ülök emberünk mellé egy széles vigyorral és egy félig üres whiskeyes pohárral. Kacsintok egyet szembe a szöszkére, majd az osztó elé rakok egy kék 10k-s zsetont. Érkezik a váltás és nemsokkal utána a lapok is. Nagyvak vagyok, 3,8 csekk, majd dobás. Játszok pár kört, mintha csak felmérném az asztalt. Emberünk nem csal, vagy nem a hagyományos módon. Mintha csak egy külön világban lenne, alig néz valamelyikünkre, csak dob ha nincs esélye és nyer ha van. Nagynéha megrándul az egyik ujja. Ha valaki hív megrebben a szeme mintha meglepődne, de semmi kézzel fogható. A szaga is ember, undorító, mocskos. Mégcsak nem is izgatott.

Király pár kézbe, megünneplem egy korttyal, majd hívok is egy nem túl nagyot. Emberünk dupláz, szösszencs megadja. Most esik csak le, hogy egyből hívtam. A csalónk csak azt nézte, nem a lapjait~Megvagy köcsög..~ Lap lapot követ, a tétek emelkednek, a kiscsaj még időben kihúzza a seggét így csak ketten maradunk. És még mindig nem látta a lapjait. All-in. Állok fel, húzom le a whiskey maradékát, majd kiterítem a királyokat. És ekkor jön az üzenet, hogy balhé van a Vip-ben az egyik fontos vendégünkkel. Ahogy nő bennem a feszültség két biztonsági jelenik meg. Egy lépés. Félrelököm a kezét, felfordítom a lapjait. Majd a látványra a lapok galacsinná gyűrődnek a kezemben.-Hát perssze..-vigyorgok rá, bár legszivesebben az asztalon koncolnám fel. A használhatatlanná lett lapokat a zsetonokra dobom, a kobráknak meg elég egy bólintás is. Indulok a nagyobb gond felé, és tudom, hogy elrendezik a dolgokat. A mai fogás előpirítva fog várni egy kedves kis fehérremeszelt szobában.-Na de képviselő úr..

-Tisztviselő..
-Nem mindegy? Akkor tisztviselő úr.-Járom körbe lassan a vaskos ezüstláncokkal székhez kötözött egyént.-Csak újabb adóságba veri magát, pénzt meg nem látunk, csak ígéreteket. És minél többször fogdul meg itt, annál több lesz az összeg is amivel tartozik. Ezzel a kapcsolatunk megérett a..
-Jólvan kölyök, hívdd az apádat, lenerdezem vele. Nincs itt semmi probléma, csak egy kis balszerencse, ennyi az egész!
-Atyám elfoglalt ember. Nincs ideje minden féregre ami bekúszik az ajtón..
-Nem tudod kivel beszélsz kölyök, én a Vá..
Nem tudta befejezni, mert az egyik foga épp szép ívben elhagyta a pofáját.
-Neked nincs fogalmad róla, hogy ÉN ki vagyok!-Hasít bele a fájdalom a kézfejembe. Ökölbe szorítom, és nézem ahogy a cseppek megindulnak lefelé, halk koppanással esnek a padlóra. Fel kell írnom valahova, hogy csak azután vágjak szájon valakit, miután abbahagyta a pofázást.
-Megö..
Nem vártam meg a fenyegetést, egy acél vadászkés hasított lyukat a szék karfájába, és azzal együtt egy alkarba is, de az másodlagos.
-Na idefigyelj!-Feszítem meg a pengét a nyomaték kedvéért-Egy hét múlva várjuk az első részletet, addig teszek róla, hogy egy helyre se tehetsd be a lábad amiben szerencsejáték folyik. Megértetted?-Fordul a kés, az üvöltés igent jelent minden nyelven- Fizetni fogsz-mosolygom rá-Különben a drága Városiak megtudják mi is vagy valójában. Csak egy olyan korcs, amik ellen kampányolsz..-kirántom a kést, és a “piszkos eszköz” tálcába teszem-Ja, és.. ha még egyszer megfenyegetsz.. nem leszek ilyen elnéző-A következő ütésem ököllel éri, és oltja le a lámpát egy időre, addig se hallani ezt az idegesítő visítást.

A kezemet törölgetve lépek ki a folyosóra.-Ha magához tér, dobjátok ki-Haladok tovább, hisz vár még egy ember, egy kis csaló. Nyalom meg a szám szélét, majd letörlöm az ingemről is a vércseppeket, szerencse, hogy a fekete és a vörös mennek egymáshoz.


A hozzászólást Cristopher Scargano összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-12-07, 19:22-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Nastya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 02.
Tartózkodási hely : Guilty Pleasures, Circus
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 30
Re: Cristopher Scargano
2018-12-06, 23:05Elfogadva! VAGY Nem!


Cristopher..

Azt mondják a kígyók elég gyorsan szaporodó népség, ezt kivételesen örömmel látom. Az alvilág csodás tenyészet szükség is van rá. A bűn bennünk él, ti pedig mesteri szinten művelitek. Látom igazán apád fia vagy, ami nem kis örömmel töltheti el. Izgalmas a családi drámátok, egyszer beugrok majd vacsorára, hogy végig is ülhessem a beszélgetéseket.

Menj, lássam ahogy szárnyakat növesztesz a testvéreddel, vagy épp nélküle. (?!)

Nastya


Vissza az elejére Go down
Online
 
Cristopher Scargano
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: