HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 A baj vonzásában

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
A baj vonzásában
2018-12-02, 23:19
Gondoltam kijövök egy kicsit vadászni a hegyekbe... Nem hittem volna, hogy ilyen jelenet tárul a szemeim elé. És most itt guggolok a barna bojtos sapkámmal a fejemen egy bokorba. Én meg a kíváncsiságom. Megfordult a fejemben, hogy esetleg a másik irányba kéne vennem az iramot, amikor rájöttem, hogy még is mi zajlik a szemeim előtt. Igen úgy kellett volna tenni, de azért elmenni sem lenne olyan egyszerű anélkül, hogy észre vennének, na meg a lelki ismeretem sem hagyna nyugodni. Hiszen szegény lány olyan nagyon sír.
Békésen sétáltam amikor meghallottam a hangjukat. Akkor még csak beszélgettek, bölcsen elkezdtem megkerülni őket, hogy valami olyan helyet keressek ahol elrejthetem a ruháimat és alakot válthatok.
Csak akkor a lány elkezdett sikítozni, majd tompábban hallottam a hangját, mintha befogták volna  a száját, és kénytelen voltam megnézni, hogy mi történik. Persze dönthettem volna ma úgy, hogy a házunkhoz tartozó részen vadászok, és nem dugom ki erre felé az orrom. Elvégre azért lett az ott nekünk kialakítva, hogy tudjunk szórakozni. De itt még is csak nagyobb a tér, és vannak király sziklák meg minden amiken lehet ugrándozni.
Szóval tisztes távolságból követtem őket, a hangok alapján tájékozódva, míg meg nem láttam, hogy pontosan mi is történik. Szegény lányt egy fához kötözték, a száját bedugták a fekete ruhás barmok. Először azt hittem, hogy biztosan meg akarják erőszakolni, gondoltam segítek neki. De aztán megláttam a fegyvereiket. És meghallottam az állati morgást, a szél felém fújta a szagokat és megéreztem az ismerős és még is ismeretlen szagot. Egy leopárd, de nem ismerem... pedig váltó és macska alakban. Hmm...
Beszélgetnek, valakivel telefonálnak, nem csinálnak semmit. Még is mi a francot akarnak? Az ajkamat rágcsálva gondolkozom, hogy a téli szürkületbe még is kit hívjak fel. Sötétedésik még van jó sok idő, túl sok... csak a felhők miatt van picit árnyékosabb idő, ami nekem most csak jó. Előkapom a zsebemből a telefont és gyorsan kikeresem annak a számnak a tulajdonosát, aki azt gondolom kellőképpen kötelesség tudó, hogy segítsen ... és kellőképpen ideges is lesz majd ha felhívom. Egy pillanatig lebeg az ujjam a hívás gomb felett mielőtt lenyomnám.
- Halihó...- Susogom a telefonba.- hmm...csak azért hívlak...mert van egy kis gond..- Ah biztos örül nekem. Egy pillanatig várok, hogy folytatnám. Majd még is egy kicsit... na jó,vázolni kéne a helyzetet.- Szóval itt vagyok az Ozark hegységbe és kéne egy kis segítség.- nagyon halkan mormogok, ha nem macska lenne, valószínűleg nem is hallaná egyetlen szavamat se. De ez nem baj, így legalább biztos, hogy a kicsivel alattam tevékenykedő vadász formák se hallhatják.

Vissza az elejére Go down
avatar
IV.
Damon Lloyd Reynolds
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 14.
Age : 30
Tartózkodási hely : Alexander közvetlen közelében
Hozzászólások száma : 27
Tollvonásainak száma : 27
Re: A baj vonzásában
2018-12-05, 00:58


Konyha. Az a hely ahová csak akkor megyek be, ha A.) meg van terítve és Xavie főztjének isteni illata még a szobámból is előhív, vagy B.) Xavie nincs itthon én meg kajás vagyok.
Most a második volt a helyzet úgyhogy épp a hűtőből rámolom elő a szendvics hozzávalóit. Egy kis délutáni nasi, amúgy is nem rég keltem, nem árt az energia.
Mezítláb, egy szál farmerben, karjaimban temérdek hozzávalót halmozva fel egyensúlyozom magam a pulthoz és terítem ki magam előtt a sok cuccot, de mielőtt még a késhez és a bagetthez nyúlhatnék, farzsebemben megszólal a Troublemaker csengőhang, így rögtön tudom ki keres.
Megpöckölöm a kis ikont és a telefont beszorítom a vállam meg az arcom közé aztán nagy bőszen nekiállok a bagettet kettészelni.
- Na mizujs husi?
Mi ez a suttogás? Na nem mintha nem hallanám, de ez már előre vetíti amit a következő mondat el is árul. Félig nevetve felhorkanok.
- Minő meglepő... megkarcoltad a kocsit?
Ja várjunk, nem kocsival ment... de a gondolatot tovább nem tudom vinni, mert érkezik némi magyarázat én meg bagettel és kenyérvágóval a kezemben állok egyre csak elkomoruló képpel a konyhapultnál.
- Küld át a koordinátáidat... és maradj a seggeden. Hallod? Nem mozdulsz onnan amíg oda nem érek!
Basszus! Dupla, sőt tripla basszamegajóédes...
Néha az az érzésem, hogy egy üres, hatszor lezárt terem se tudná visszatartani Xyliát attól, hogy bajba keveredjen. Na jó, tulajdonképpen ezt csípem benne. Mikor hozzánk került más volt, kicsit befordult, mérges volt, nem tetszett neki a helyzet, de hát érthető. Bezzeg azóta!
De a nosztalgia ideje nem most jött el, futólépésben megyek a szobámba, felkapok egy pólót és beugrok a bakancsomba. Egy Sig Sauert nyomok a nadrágszíjba, nincs most időm rá, hogy még a tokját is felcsatoljam. Egy extra tár és már ott se vagyok.
Motorral közelítem meg a lehető legjobban a hegyet, Xyl koordinációtól jóval távolabb teszem le a járgányt, nehogy a zaj eláruljon. A hideg nem izgat, felveszek egy gyors, de kitartó tempót amíg közel nem érek hozzájuk. Szélirányból közelítek, onnan, ahol a lány is meghúzta magát. A lépteimet elnyomja a hó, a szagomat messze viszi a szél. Lehúzom a fejem és közel osonok Xylhez, majd a vállát megérintve lesek ki abba az irányba, ahonnan a hangok érkeznek. Felmérem a terepet és sóhajtok, majd megragadom Xyl csuklóját és igyekszem halkan indulni... az ellenkező irányba.
Oda, ahonnan jöttem. Haza.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: A baj vonzásában
2018-12-11, 19:35
Hangjára elmosolyodom a telefon végén, még e kényes helyzetben is. Mert hát valljuk be, hogy nagyon nem kéne itt lennem és őket figyelnem. Nem kellett volna követnem a csapatot, de ha már így alakult akkor hozzuk ki a legjobbat a helyzetből. Mert hát azok után amit láttam még sem mehetek csak úgy el innen, itt hagyva az egész jelenetet. Így hát utolsó reményvesztett gondolatom, hogy fel kéne hívni Damont. És tessék.
Aki persze nem vesz komolyan. Nem mintha olyan sokszor felhívnám az autóm problémáival. Tény ami tény, hogy nem vagyok egy autó barát egyéb, persze jól vezetek csak egy kicsit vakmerően. De nem szoktam emiatt felhívogatni.  Szóval nem is értem most még is ez honnan jött. Csak hát nem vagyok olyan helyzetben, hogy pattogjak emiatt, szükségem van a segítségére. Hát vázolom is gyorsan, hogy hol is vagyok és, hogy jó lenne ha ide jönne segíteni nekem.
Mondanám tovább, ecsetelném a részleteket. De nem tudom. Ugyanis pár röpke utasítás után, amire csak annyit tudok mormogni, hogy:
- Jó...- Bontja a vonalat. Gyorsan elküldöm neki a koordinátáimat , hogy ide találjon és várok. Egy darabig pontosan a helyemen maradok, figyelve az eseményeket. Aztán elkezdek unatkozni, meg zsibbadás indul a lábamban. Szóval kénytelen vagyok helyet változtatni. De komolyan csak ezért, véletlenül sem azért osonok egy kicsit lejjebb, hogy több mindent halljak abból, amit mondanak. Csak néhány fányit, hogy ki tudjam hallgatni pontosan mi is a szándékuk. Meg, hogy várnak e valamire vagy valakire.
Kis híján kiugrok a bőrömből, ahogyan meleg kéz érinti a vállamat. Basszus észre se vettem, hogy jön. Szerencsére sikerül a sikkantást vissza fognom. Örülök a jelenlétének egészen addig míg meg nem ragadva el nem kezd rángatni. Megyek vele, jobb híján talán nem ilyen kétes emberekkel alattunk kéne neki állnom dulakodni az itt maradásért.
- Damon!- Kiabálom suttogva miközben botladozok utána, próbálván tartani a tempót amit engem ráncigálva diktál.- Damon basszus, engedj el! Nem hagyhatjuk itt azt a csajt. Meg a leopárdot sem! Fajtárs meg hasonlók tudod!- suttogom neki, el sem hiszem, hogy képes lenne itt hagyni őket. - Ugyan már nem tudják, hogy itt vagyunk! Tökre helyzeti előnyünk van!-Lebiggyesztem az ajkamat és amikor már eléggé messze vagyunk, hogy ne lehessünk azonnal láthatóak megvetem a lábamat és megpróbálom megakadályozni, hogy tovább vonszoljon magával.
- Damon nem lehetsz ennyire szívtelen! -Mormogom és macskám ő macskájának a farkába harapva húzza vissza.

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: A baj vonzásában


Vissza az elejére Go down
 
A baj vonzásában
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon kívül :: Ozark hegység-
Ugrás: