HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 A sakktábla bábui

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 46
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 21
Tollvonásainak száma : 15
A sakktábla bábui
2018-10-17, 20:29Hotel Aula
A King does not build a kingdom, he reigns over it.
Bárhol megjelenek, nagy feltűnést keltek, ez már csak így van mióta feltornáztam magam a város gazdagjainak ranglétráján majdnem a legmagasabbra. De nem törekszem feljebb, a figyelem amit a Scargano név kap már így is éppen elég hozzá, hogy óvatosabbnak kelljen lenni az átlagosnál. Most is a figyelem középpontjában vagyok ahogy a szálloda aulájának egyik félreeső felében ülök egy kényelmes fotelben. A megjelenésem most is a mindennapjaimat tükrözi, hivatalos, jól szabott öltöny, ing, nyakkendő és az elmaradhatatlan testőr. Kiélvezem még a szivar erős dohányának aromáját ahogy kortyolom a kávém és azt a furcsának is beillő levelet olvasom ismét, melyet néhány hete kézbesítettek.
A stílus az, ami gondolkodásra késztet, mert képtelen vagyok eldönteni, hogy a levél írója ennyire ostoba, vagy ennyire agyafúrt. De mivel mindig abból indulok ki, hogy az ellenségeimtől a legrosszabbra számítsak, így az agyafúrt mellett döntök és el kell ismernem, jó húzás volt ez Mendeztől.
Brazília sosem érdekelt igazán, de a világnak ezen a felén Északtól Délig egyértelművé tettem ki az új cápa a medencében. Huszonöt év alatt a királyságom felépült és romba dönthetetlenné vált, nekem már csak uralkodnom kell megszoksz vagy megszöksz alapon. Aki pedig a futás mellett döntött, mára nem él. Az alakváltók élete nem piskóta, szüless kobrának és egy olyan világba kerülsz ahol csak akkor lesz 50%-nál több esélyed a túlélésre, ha te vagy a gyorsabb, az erősebb és a kegyetlenebb. Na és persze az eszesebb, mint ahogy azt Mendez levele is mutatja.
Az üzleteim csaknem 70%-a tiszta pénz, legális, a nagyobb bevételt még is a maradék 30% biztosítja. Ez a maradék olyan üzletpartnereknek köszönhető, akik úgy döntöttek sokkal jövedelmezőbb nekik, ha kezet ráznak velem. Ők az erősebbek, az a néhány Fészek, aminek erős vezetője van. Persze a bizalom nem létező fogalom, mondjuk úgy, hogy az üzlet mellé hallgatólagos megállapodás is társul arról, hogy nem mélyesztjük egymásba a méregfogat. Az egyik ilyen üzletem tárgya épp most lépett be a szálloda ajtaján. A levelet összehajtom és testőröm kezébe adom, aki elsüllyeszti zakója belső zsebében. Nem titkár ő, testőr, ízig vérig harcos, éppen ezért tudom, hogy ott biztonságban lesz az a darab papír.
Végigmérem a nőt ahogy elegánsan, formás csípőjét ringatva érkezik a magassarkújában. Mindig kifogástalan megjelenés, ezt értékelem, főleg mivel sokat szereplek a nyilvánosság előtt. Az egész tartásából sugárzik a felsőbbrendűség, ezen semmit sem koptatott a tény, hogy a saját apja tagadta meg tőle az örökségét. S a kisasszony most itt van, néhány hete csupán, de már egyértelművé tette a többi nőstény előtt, hogy nem lehet vele packázni. Be kell valljam meglepett a harci tudása, de az öreg Mendez ivadékától nem vártam kevesebbet. Viszont egy dolog böki a csőröm, s emiatt a nő az én szememben sem kerül feljebb a ranglétrán, mint Celeste. De emlékeztetnem kell magam, hogy egy -hogy is fogalmazzak- enyhébb életkörülményekkel rendelkező Fészekből származik. Gyenge, egyelőre. Nem fizikailag, nem is az akaratereje, hanem a szíve. De majd igazodik, majd ráérez az itteni élet mibenlétére.
- Mendez.
Köszöntöm felállva, ahogy úriemberhez illik mikor a kis szeparéhez érkezik és hellyel kínálom, majd magam is visszatelepszem a fotelbe. Az udvariasság ügyes kis fegyver ha jól használják, igazán jó előnyöket lehet belőle kovácsolni, persze nem szórom két kézzel mindenfelé. Király vagyok és mint az, én nem kérek. Parancsolok. Persze mindig akadt, aki kétkedik, aki megkérdőjelezi a jogomat a trónra. "Hisz nem tett semmit" "Hiszen csak egy pénzhajhász arrogáns senki" "Csak egy Bastardo Italiano".
Persze ők mind... mind... mind saját bőrükön tapasztalták meg hogyan is lehet immár negyed évszázada ez az én királyságom. Az a biztos, amit magad csinálsz.
- Hogy van édesapád?
Felesleges kérdés, most beszéltem vele telefonon, csak hogy a kíváncsiságom kielégítsem. De most vájkálódni fogok, így hát ez a mondat épp olyan jó indító, mint bármely más.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 16
Tollvonásainak száma : 12
Re: A sakktábla bábui
2018-10-22, 17:24BradenMegérkezés pipa. Bemutatkozás pipa. Új pozíció pipa. Már csak egy dolog van hátra, mégpedig teljesen tető alá hozni az üzletet és elkezdeni építkezni abból, amim még van, vagy már? Felesleges költői kérdés ez, hiszen nem fogok soha üres kézzel álldogálni, és arról is tenni fogom, hogy az apám tudjon mindenről, és még se legyen beleszólása.  
Az otthoni nyomozás még mindig áll, úgy, hogy e téren is lépéseket kell tennem, de ezt most még is ráér, hiszen sokkalta fontosabb dolgokkal kell foglalkoznom. Az alapok már meg vannak, ideje felhúzni rá a szinteket. Mondhatnám azt is, hogy mindennek meg van a maga helye, és ideje.
Bradon nem várat meg szerencséjére, mert ha ő nem intézte volna ezt a találkát, akkor magam kerestem volna fel, vagy állítottam volna be újfent hívatlanuk. Igaz utóbbinak immár lehet, hogy lettek volna következményei, de állok elébe.
Annak rendje és módja szerint felöltöztem, és elmentem a találkára. Talán kicsit kihívóan, de én még is kényelmesen éreztem magamat a ruhában, amit választottam.
- Mr. Scargano – üdvözöltem, majd megadtam neki azt a tiszteletet, üdvözlés, amit azért az emberek között csak megadhat egy kígyó a feljebbvalójának. Helyet foglalok mellette, kényelembe helyezem magamat.
- Köszönöm igazán jól, hiszen apai örömök elé néz, de biztos vagyok benne, hogy pontosan tudod, hogyan érzi magát, hiszen ha jól tudom, akkor felvette veled a kapcsolatot még érkezésem előtt jóval.
Kérdését halva nem jövök zavarba, talán egy kis gúny kiérződik az apai örömök környékén, de még is tisztelettel beszélek apámról. Viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy ők ketten valamilyen szinten tartják a kapcsolatot.
- Apám örömeiről, vagy  itt létem mivoltáról szeretnél inkább beszélni? Esetleg valami teljesen más érdekel?
Arról azért vannak sejtéseim, hogy érdekli miért, vagy hogyan kerültem ide. De vajon mennyire akar majd ebbe belemenni,vagy mennyire is érdekli. Fontosabb ez annál, amiért alójában itt vagyok?
- Ha előbbi érdekelne, akkor kérnék egy italt, és neked se fog ártani egy, mert lehet , hogy ragacsos, de még is száraz. Ha viszont üzletelnénk, akkor azt egy kellemes szobában tegyük, mert nem szívesen mutogatnám közszemlén a portékámat, hogy ellenörizni tud.
Kétes szavak, mézes szavak, vagy épp az ellenkezője, de jobb tisztán látni mielőtt bármihez is hozzáfognánk. Jól tudom, hogy egy új tagot nem szokás csak úgy befogadni.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 46
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 21
Tollvonásainak száma : 15
Re: A sakktábla bábui
2018-10-23, 17:27Hotel Aula
A King does not build a kingdom, he reigns over it.
~S itt jön ő, a bombanő...~
Valamiért ez a szám jut eszembe valahányszor meglátom ezt a nőt. A külseje valahogy abszolút nem tükrözi a rangját, hisz alacsony, törékenynek látszó nő akit az ember inkább puha párnák közé képzel el meztelenül. De pont ez az igazi előnye, a megtévesztő külseje. Kíváncsi vagyok vajon ő is tisztában van-e ezzel, mert hát úgy tűnik a rangjával és a helyzetével kevésbé. Mióta csak ide került tüske a többi nőstény körme alatt, ami valamilyen szinten szórakoztat ugyan akkor nem tűröm a rendetlenséget a Fészekben, elég nekem a két szerencsétlen kölyökkel bajlódnom.
Tegyem helyre most? Hiszen ahogy helyet foglal és válaszolgat megint csak előveszi azt az arroganciát, ami már nem illeti meg. Elveszítette rá a jogát abban a pillanatban, hogy engedelmesen fejet hajtott apja akarata előtt, fogta a cókmókját és St. Louisba érkezett. Az egyetlen oka, hogy ide engedtem, az az üzlet, amit magával hoz, de úgy tűnik még meg kell tanulnia a dolgok értékét. A saját értékét a szememben.
Intek a felszolgáló felé aki elég gyakorta les a kis szeparénk felé, ujjammal egy kettest mutatok, s ez elég, hogy néhány perc múlva a dupla whiskey on the rock az asztalon pihenjen előttem. Mindeddig szó nélkül hagytam a gúnyos hanglejtést és arcom sem árult el semmit pusztán érdektelenséget. Úgy nézek ki és viselkedem akár egy átlag üzletember, s ennek oka pusztán az a néhány firkász akik itt vannak az aulában. A paparazzi mindig követ, éppen ezért választottam most is egy ilyen nyilvános helyet.
Megvárom míg a hölgy leadja italrendelését, sőt azt is, míg kihozzák. Afffan egy intésemre távozik a szeparé közeléből és elfoglalja helyét a pult környékén, hallótávon kívül, de látótávolságon belül. Én pedig akkor szólalok meg, mikor végre magunk vagyunk.
- Mendez...Mendez, nem kell kapkodnod azzal az üzlettel, elvégre nem készülsz sehova, nem igaz?
Jó sokáig berendezkedhet a hölgy, mert ha csak nem lépi meg ami minden bizonnyal ott motoszkál agya rejtett zugaiban - és amit egyszerűen nem értek miért nem tette meg azonnal-, akkor itt marad egy darabig. Vagy amíg el nem hullik, a harcosok élete már csak ilyen. Én pedig előkészítek még egy szivart, s felé is kínálom a bőr tokot melyben a kubai élvezet lapul. Láthatóan lazán és kényelmesen elvagyok itt, így nem készülök sehová ahol üzletelhetnénk. Más témák érdekelnek jelenleg.
- Csevegjünk egy kicsit, mert tudod van néhány dolog, ami sehogy sem fér a fejembe, pedig aktívan forgatom a gondolatokat magamban. Az első például az, honnan veszed a pofátlanságot, hogy ilyen hangnemet engedj meg velem szemben?
A hanglejtésem ugyan az a csak nem csevegő, üzletember hangszín, de a kérdés végére az arckifejezésem enyhén változik. Épp csak egy pillanat erejéig, de jól láthatóan villan elő a rideg mérgeskígyó tekintetem mélyén, aki szüntelen csak a prédát lesi.
- Nem lesz ez így jó angyalom, ideje, hogy megértsd, ez itt az én vadászterületem és itt rajtam kívül mindenki préda. Mindenki.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 16
Tollvonásainak száma : 12
Re: A sakktábla bábui
2018-11-09, 09:51BradenRendeltünk italokat, tehát még maradunk idelent, nekem ez így is megfelel, csak jussunk egyről a kettőre.
Az egy biztos, hogy utálom, ha Mendeznek szólít, és nem is tetszik, de egyelőre nem tetszésemet megtartom magamnak.
- Egyelőre nem tervezem – jegyzem meg neki, mert azért ne vegye már magát biztosra, ahogy az üzletet se vegye annak. Lehet, hogy apám intézte ezt az egészet, de innenstől nem nála vannak a kártyák, nem ő ül itt, nem ő veszi át a részleteket, és üti nyélbe a dolgot, hanem én. És meg van rá a lehetőségem ,hogy másképp is cselekedjek, de egyelőre valami hűség a családom, az apám felé a történtek ellenére is tart, de tudom, hogy vannak más lehetőségeim is. Lehet még tisztábbak is, mint az itteniek. Bár azt azért bevallom, hogy tetszik a hely, tetszik, hogy milyen gyorsan elértem a szintemet, amivel egyelőre meg vagyok elégedve. A hely is tetszik, és mondhatjuk úgy is, hogy a Fészek is tetszik, vannak benne lehetőségek.
- Hm – vonom le az első következtetésemet.
- Tudod, nálad sem értem, hogy is nevezted? Ezt a pofátlanságot velem szemben – miközben viszonzom a kis szúrós tekintetét. Nem, nem ijedtem meg tőle, ettől azért keményebb vagyok.
- Tudod lehet, hogy jelenleg a Fészked tagja vagyok, de ez addig számomra nem lesz teljes értékű, amíg nem ütöttük nyélbe az üzletet, és kétlem ,hogy az üzletfeleid egy bizonyos rétegét fenyegetéssel szerzed meg, vagy befenyítéssel. Persze ott a másik réteg, akiknél ez működik, de nálam nem – nyugodtan közlöm vele ezen tényeket, hiszen nem félek tőle. Apám keményen nevelt, és sose voltam az a személy, aki megijedt a kihívásoktól, ez a mostani is az. Lényegtelen, hogy hogyan is kerültem erre a pontra.
- Szeretek préda lenni bizonyos tekintetben, de az üzletelés nem tartozik közéjük. Ott magam is vadász vagyok. Valóban a te vadászterületeden vagyunk, de ahhoz, hogy magam is préda legyek mindenhol számodra ahhoz bizonyítani kell. A hűséget és a tiszteletet nem osztogatják ingyen. Te lehet, hogy többe tudsz rólam, ahogy nekem is vannak ismereteim rólad, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön meg is hajlok. Nem hiszem, hogy tiszteletlenük beszéltem volna veled, vagy bármi olyat cselekedtem volna. A lehetőségem még most is adott erre, még sem léptem meg vagy tervezem pontosan azért, mert mind két félnek még bizonyítani kell a másik felé- továbbra is teljesen nyugodtan beszélek. A hangomat se emelem fel, sőt még talán egy kis kedves hangszín is rejtőzik benne, ahogy egy bájos mosoly is kiséri.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 46
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 21
Tollvonásainak száma : 15
Re: A sakktábla bábui
2018-12-04, 23:33Hotel Aula
A King does not build a kingdom, he reigns over it.
Ahogy itt ülve elnézem ezt a nőt, az arckifejezéseit, a testtartását, mozdulatait... értem is és nem is az atyja döntését. Persze az, hogy ez az arrogáns liba itt van, nekem csak jó. Szemrevaló, még talán az is lehet, hogy hagyom egy kicsit feljebb lépni a ranglétrán. De persze ugyan úgy megeshet, hogy Celeste megelégeli a jelenlétét és tesz ellene. Kétesélyes, a szöszke sem épp azért van most ott ahol, mert gyámoltalan, vagy mert jók a dudái.
Tudom, hogy az öreg Mendez félti az új kölykét meg a nőjét. De ugyanakkor azt is tudom, amit ez a nő itt előttem valószínűleg még mindig nem vett észre. Adriane "számüzetése" tulajdonképpen nem is azt a célt szolgálja, hogy az új ivadék életben maradjon. De ha erre magától nem jön rá, nos nem az én dolgom felvilágosítani.
Ahogy a hallatlan szavakat hallgatom felsorakoztatom magamban az érveket, hogy miért is ne faragjak helyet egy piercingnek a nyelvében a kávéskanállal.
Többnyire azért is választottam ezt a nyilvános helyet, mert visszatartja a Királyt attól, hogy érvényre juttassa akaratát és helyben meg akarja leckéztetni a szemtelen nőstényt. Vissza tudom fogni a kitörő vérszomjat bármikor, de azért had ne játsszunk az eshetőséggel...
Belekortyolok italomba és kényelmesen hátradőlve átvetem bokám a másik térdemen.
- Ha a néped nem szeret, akkor rettegjen tőled. Ez egy olyan ősi politika, ami mindig is bevált. Elég ha az okosabbak kitalálják valójában milyen rugók mozgatnak.
De ennyit arról hogyan is szerzem az üzletpartnereim vagy hogyan igazgatom a Fészket. Ez a nő nem látja. Még. De ha itt akar maradni és ha azt akarja, hogy nyélbeüssek vele egy üzletet akkor ideje lesz megtanulnia a dolgok állását. Láthatóan makacs egy teremtés, de a makacsság tudom a származásából ered. Ami azt illeti Celeste is hasonló volt, de Mendezzel ellentétben ő hamar ráébredt, hogy sokáig nem teheti próbára a türelmem, mert Chicago ide vagy oda, ígéret ide vagy oda, de ha túlfeszíti a húrt, akkor bekebelezem az egész nyamvadt pereputtyát és az apja bőréből készíttetek cipőt magamnak.
Ó igen, Brazíliában is ez a helyzet, ez is egy oka annak, hogy ez a nő itt ül előttem.
- Tudod Mendez, mikor betipegtél a csinos magassarkúdban az ajtón eszembe jutott a bemutatásod estéje. Mit is mondtál akkor? Ja igen, nem komálod ha lefokoznak és nem leszel közönséges kígyó.
Valami ilyesmit mondott, a közönséges szó megmaradt bennem, ahogy a nőstények arckifejezései is. Amit Adriane láthatott a szemükben, az az óvatosság feléledése volt, s némi tisztelet. Igen, ez a nő hamar kivívta magának mindkettőt, de ha kicsit jobban odafigyel, láthatott ott mást is. Gyűlölet? Egy vödörrel, az biztos. De volt ott még valami, ami az én arcomon is átsuhant mikor hagytam, hogy a fenevadam közelebbről is megszemlélje a jelenetet. Kíváncsiság.
A Király érdeklődését legfeljebb egy vergődő préda kelti fel, vagy egy bosszantó ellenfél, de a nőstényekkel szemben érdektelen marad. Aznap este azonban ő is megnézte magának miféle Yod'mahila érkezett az otthonába. Rövid, de vegyes érzelmekkel konstatálta és szinte azonnal egyet értettünk. Ez a nő olyan, mint a portékája, csiszolatlan drágakő.
Kissé lehalkítom a hangom ahogy folytatom.
- A saját érdekedben most jól figyelj minden szavamra Mendez. Apád nem azért küldött ide, hogy nyélbe üsd ezt az üzletet. A szállítást ő maga is meg tudja oldani, te ehhez tulajdonképpen nem is kellesz. Nem is azért küldött ide, hogy megóvja az új porontyát meg a kurváját. A családi csetepatétok a legkevésbé sem érdekel, ugyanakkor mint Király, úgy vélem nagyon is értem mi mozgatta az elméjét, mikor pont rám bízott. Egy olyan helyre kerültél, ahol az otthon melege csak azoknak dukál akik bizonyították, hogy vérüket, életüket, lelküket adják ezért a Fészekért. S amíg ez nem így van, addig csupán vendég vagy itt. Megtűrt kígyó. Persze a ranglétrán gyorsan vágtál magadnak helyet, kevesebbet nem is vártam. De az életed és az értéked itt csupán attól függ mit teszel ezért a Fészekért, mit teszel annak érdekében, hogy Én elismerjelek... Mi elismerjünk.
Az utolsó szavaknál villan a tekintetem, a pupillák egy pillanatra kitágulnak, s a Kobrakirály érezteti hatalmát. De nem viszem túlzásba, s még csak nem is fenyegető ez a metafizikai jelenlét. Egy pillanatra érezteti a Fészek erejét. Mindenki erejét. Celeste felkapja fejét a gardróbszekrénye előtt, Christian azonnal elzárkózik, míg Christopher érdeklődve pillant oldalra, mintha bármit is látna az egészből. A Fészek érzi a Király erejét, hiába vannak távol, s most már Adriane is. Tiszteletet parancsoló, rideg, de ugyanakkor furcsa biztonságérzetet is nyújt.
- Nem akarsz közönséges kígyó lenni. Hát ne legyél az, kár is lenne érted. Ideje azonban, hogy megértsd, már nem vagy Sama. Ebben a Fészekben Yod'mahila vagy, s az is csupán addig míg értékét látom az életednek. Ebben a fészekben Én vagyok a Király. Én döntöm el élsz, vagy meghalsz. Én döntöm el kijár-e neked a tisztelet, vagy sem és ha mindez ellen van ellenvetésed...
Intek kezemmel a levegőbe, amolyan vállvonást helyettesítőleg. Be tudja magának fejezni a mondatot, nincs szükség rá, hogy kimondjam. Még csak nem is fenyegetek, a fenevadam nyugodt, ahogy a hangom is. Olyan tényeket közlök csupán amit a nő előtt már sokan mások saját bőrükön tapasztaltak, s néhányaknak túl késő volt, mire megértették.
- De felelj most egy kérdésemre...Adriane. Miért él még mindig az a nő és a kölyök a méhében?
Ez az egy ami sehogy sem fért a fejembe mióta ez a nő belépett a birodalmam kapuin. Mikor az öreg Mendez felvette velem a kapcsolatot és vázolta a helyzetet ez volt az első kérdés ami felmerült bennem, s akkor úgy gondoltam pusztán azért, mert csak egy gyenge nő. De ahogy a városba érkezett, ahogy bemutatkozott és ahogy rögtön kiharcolta magának jó néhányak tiszteletét a Fészken belül, tudtam, hogy szó sincs gyengeségről. Nem gyűlölöm ezt a nőt, a tiszteletem pedig mindenki megkapja aki bizonyítja rátermettségét és kiérdemli. Adriane már kiérdemelte, de egyelőre még nem kapja meg nyíltan. Kell még egy kis... nem is tudom... talán a válaszától függ.
- Sehogy sem fér a fejembe... miért hagyja egy erős Sama, hogy valaki csak így elvegye ami az övé. Miért hagyja, hogy az apja gyakorlatilag megfossza rangtól, tisztelettől, kegytől és egy olyan Fészekbe küldje ahol az élete igen hamar véget érhet ha nem farag le az arroganciájából egy keveset.
Az utóbbi persze csupán atyai jótanács a részemről. Na persze.
Újabbat kortyolok az italból, s egy szivar nyújtotta élvezetet is társítok a kemény, füstös ízhez. Hogy az arcomon mit láthat most? Nem leplezem, őszintén kíváncsi vagyok, mert ez a helyzet sehogy sem fekszik a saját elveimmel. Annyira eltér minden lépéstől amit jómagam tettem volna egy ilyen esetben, hogy nem találok rá magyarázatot. Márpedig szeretem ismerni mások indítékait. Gyerünk hát kismadaram... csicseregj nekem azokkal a formás vörös ajkakkal.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 16
Tollvonásainak száma : 12
Re: A sakktábla bábui
2018-12-10, 20:00BradenHm, úgy gondolja, hogy a népem nem szeret? Várja csak meg, amíg megérkeznek utánam az embereim, mert biztos vagyok abban, hogy fognak jönni , és nem egy – kettő.
- A népem egy része szeretett, és hűségesek még most is hozzám. Ők sem nézik jó szemmel azt, hogy idekerültem. Így már is az engedélyedet kérném arra, hogy páran utánam jöhessenek. Nem akartam őket csak úgy idehozni az engedélyed nélkül. Pontos számot nem tudok mondani, de ha megszeretnéd szabni természetesen megfogom érteni, és rajtam keresztül ők is – remélem engedélyt ad rá, mert csak úgy az ő emberei, akiket nem ismerek, akik hozzá hűségesek minden téren valahogy nem feltétlen engedném még az üzlet környékére sem. Persze tőle is fogok embereket befogadni e téren, de jobb szeretném a sajátjaimat magam mellett tudni.
- Nem tudom,hogy ti ketten mit beszéltetek, és van egy sejtésem arról, hogy a pontos részleteket sosem fogom megtudni – nyugtázom a dolgot, majd állom a pillantását. A kígyóm hamar felkapja az erőre a fejét, de uraljuk egymást. Viszont kíváncsian nézelődik, sziszeg bele a metafizikai térbe, keresve az erő forrását. A forróság szinte végig süvít rajtam, de ez inkább jól eső érzés volt, mint félelem keltő. Valahol egy részem megérezte azt, amit eddig soha nem, még apámnál sem éreztem így az erőt. A fészkünket mindig is éreztem, és talán a családi kötelék miatt volt az a más érzés, mint most. Ez most idegen, ismeretlen, csalogató, és egyben valahol félelemkeltő, de helyette csak belemerülök, hogy érezzem. Olyasmi ez, amit még egy hímtől sem éreztünk, és ismertünk el. Kígyóm földközelben kúszik, és az én fejem is lejjebb került. Már tudom, hogy kivel állok szemben, és ez valahol büszkeséggel tölt el, de leginkább kíváncsisággal, és rengeteg új kihívással, és elvárással. Épp csak annyira hódólunk be, amennyit enged a rangunk, az erőnk. Szívesen megnéztem volna a tűz és jég táncát, az erő együttesét, de nem ereszthetem oda, nem szeretném, ha támadásnak vélné.
- Hm. A kérdésed jogos. Csak is az apám iránti hűségből. Apám mindig akart egy második gyermeket, és amíg nincs bizonyítékom arról, hogy esetlegesen nem apámé a gyermek, addig nem fogok neki ártani. Ha pedig az övé, rengeteg eszközöm lesz a születése után arra, hogy mellém, vagy mögém állítsam – anyám halála, elvesztése után apám csak akkor vett elő egy nőt, ha arra szüksége volt, de mindig próbálkozott a gyermekáldással, ami viszont eddig valamiért nem jött össze. Soha nem kérdeztem rá, de bennem is felkeltette a gyanút arra nézve, hogy már nem képes nemzeni, vagy soha nem volt képes, de ezt elég gyorsan letudtam teszteltetni, apám lánya vagyok. Viszont így még mindig ott a másik opció, és az is, hogy ha még is, akkor miért csak most, miért ezt a libát sikerült csak felcsinálnia? Olyan kérdések ezek, amikre még keresem a választ.
- A nő pedig, nos, szülés után is megtud halni – nyugodtan hátra dőltem, és kényelembe helyeztem magamat. Lábamat keresztbe raktam, és úgy figyeltem a mellettem ülőt.
- Tartozom apámnak, elvettem tőle édesanyámat, és egy fiú gyermek lehetőségét ezzel. Ez a gyermek talán pótolhatja ezt, csak ezért engedtem és mentem bele ebbe az egészbe. Apám tudta, hogy ha ott maradok sokkalta gyorsabban tudok nyomozni, vagy jönni rá arra, ami esetleg nem igaz, mert valahol mélyen ő is tudja a választ azokra a kérdésekre, amik engem foglalkoztatnak. Ha ott maradok egy hét, vagy akár kettő, és a nő halott a gyermekkel együtt, ő pedig még annak a reményét is elveszti, hogy újabb gyermek áldás elé néz. Apám tudta azt, ha ideküld, akkor nem maradok rang nélkül, nem maradok üres kézzel, és azt is, hogy megállok a lábamon, még ha fejet is kell hajtanom előtted, vagy mások előtt. Nincs szándékomban fenyegetni téged, vagy a tieidet, addig, amíg meg nem kell magamat védeni. Tiszteletből nem léptem tovább érkezésemkor, és egyelőre nem is áll szándékomban addig, amíg nem látom szükségét, vagy valaki más nem látja szükségét – néztem oda rá, és kicsit előre dőltem.
- Ha úgy hozza a sors, és már úgy hozta, akkor ti már a családommá váltatok, még ha ez fordítva is történt. A családért pedig bármit megtennék, ha kell meg védem őket még saját maguktól is. ÉS félre ne értsd, ez nem fenyegetés, ezt Braziliában is jól tudták – dőltem vissza, és lehúztam a maradék italomat. Kígyóm pedig tovább siklott, és kereste az erő forrását, hogy a maga szemével lássa az a jeges árt, ami még is csalogatja.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 46
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 21
Tollvonásainak száma : 15
Re: A sakktábla bábui
2018-12-12, 18:51


[quote="Braden Scargano"]

Hotel Aula
A King does not build a kingdom, he reigns over it.
- A sajátjaimra céloztam.
Távol álljon tőlem, hogy illúziókba ringatom magam. A Smaragd Fészekben nincs olyan kígyó aki ilyen lagymatag érzelemmel viseltetne irántam. A gyengébbek félnek, az erősebbek tisztelnek. Ez elegendő és így van rendjén. Hogy a dolgok más kígyófészekben hogyan zajlanak, nem érdekel. A Scarganok generációk óta uralkodnak és a közösségük mindig is erős és összetartó volt, s annak, hogy uralmunk így van jól, ékes bizonyítéka, hogy a kontinens a miénk. A kisebb fészkek elbuktak, a nagyobbak... Adriane apjával bezárólag behódoltak, de legalább is hajlandóak voltak rá, hogy egyezséget kössenek saját életükért cserébe. Sosem volt célom az, hogy kiírtsam az összes kobrát amerikában, mit érnék vele? Ha a szükség valaha is úgy hozza erős szövetségesek kellenek, s így biztosítva van, hogy lesznek is. Talán egyszer a fiaim is megértik majd ezt.
De hogy kisebb kompániát hozzon a birodalmam határain belülre ez a nő..?
- Nem.
Határozott és rideg válasz, de az, hogy az ikrek folyton ágálnak és megkérdőjelezik a parancsaimat, megtanított már rá, hogy néha kell a magyarázat. Bár a feleselést nem sokaktól tűröm, talán egyedül tőlük.
- Egyelőre nem engedem, hogy bárki is átlépje a határainkat apád népéből.
Nem, nem Adriane népéből, az ő népe már mi vagyunk és ezt jobb ha tudatosítja. Éppen ezért nem fogom neki kiteregetni az apja által írt levél tartalmát, nem fogom elmagyarázni Mendez indokait. Ha ez a nő valóban méltó Sama volt az otthonában, akkor idővel rájön majd maga is. Ahogy arra is, hol hibázott az apja a maga tökéletesnek gondolt tervében és hol hibázott ő maga.
De addig is, rengeteg tanulnivalója akad és nem árt némi nevelés. Erre szolgál a Király ereje most még ha ez csupán röpke ízelítő is. Hagyom, hogy körbelengje, bekússzon kígyója tudatába egy domináns hím jelenléte. Egy Királyé.
Bevallom a kíváncsiság is vezérel. A büszkesége -már most látom- oly mértékű ami uralkodóhoz illik, ám de vajon képes tőle megválni? Behódol, vagy ellenáll?
Legyen ez most az ő személyes kis próbatétele.
Tovább beszél, kígyója rezdületlen figyel, ízlel, én magam pedig rezdületlen hallgatom, mintha ott sem lennék. S valóban, némileg gondolataimba merülök a magyarázata hallatán. Vacillálok. Abban amit mondd, saját mércém és értékrendem szerint annyi kivetnivalót találok, hogy kedvem lenne hazazavarni.
Oly sok mindent nem lát, de hajlandó vagyok mindezt pusztán fiatalsága és tapasztalatlansága miatt elnézni. Naív. Ez egy olyan hiba amit nem bocsátok meg, de egyben olyan is, mely megfelelő eszközökkel kiírtható.
Végül letisztul ez a kusza érzelmi világ, s két következtetést vonhatok le magamban.
A nő hűsége becsülendő, s ha ugyanezt a hűséget a Smaragd Fészeknek adja apja helyett, akkor otthonom egy erős nősténnyel lesz gazdagabb. De még mindig arról beszél mi lesz majd, ha hazatér a kölyök születése után.
Sajnánám is talán, ha ismerném az érzést, de így csak szánom.
S érzem ahogy monológja végén a repítlia nem bír magával. Közelebb óvatoskodik, tapogatózik, keres, s én megadom neki amit érezni kíván. Felemelem kezem és tenyeremet lassan, kimérten arcára simítom, ujjaim besiklanak kissé a puha tincsek közé. Közelebb hajolok, s velem hajol bestiám is, s meg sem áll, mintha körbefonná a nőt, s a nőstényt is.
- Hazatérésről beszélsz és közben nem látod ezeknek a szavaknak a súlyát. Nem látod a következményeit annak, hogy a nő és a kölyke még élnek. De majd idővel megérted... igen, majd megértetem veled, hogy most már St. Louis az otthonod. Ez létezik számodra, nem más. Mi vagyunk a családod, nem más.  
Márpedig ez a család a vérét és a lelkét kéri, nem kevesebbet, cserébe azonban biztonság, megbecsülés, jólét várja.
Nagyujjam végigsiklik arcélén, majd ajkai sarkán is. A Király lelki szemeim előtt orrát alig néhány centiméterre tartja a nőstényétől, csuklyája szép lassan nyakára simul, nem fenyeget, megízlelte a másik illatát, tudomásul vette, hogy ő már a miénk.
Még egy utolsó másodperc, aztán elhúzom a kezem, a paparazzi már így is eleget kapott, s ez holnap címlapsztori lesz. Már látom magam előtt a képet, s a szalagszöveget: "Az új Mrs Scargano?"
- Az apáddal kötött üzletem áll. De gondolom nem szándékozol folyton az árnyékában élni.
Felállok, megigazítom öltönyöm és a karomat nyújtom. Foglaltattam egy lakosztályt, s ami azt illeti már előre elkészíttettem minden szükséges papírt és tervezetet. Ez a közjáték itt a hallban csupán a kíváncsiságom kielégítésére szolgált.
- Ideje, hogy mi is megkössük a magunk kis üzletét, Adriane.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 16
Tollvonásainak száma : 12
Re: A sakktábla bábui
2018-12-26, 11:43BradenEgyáltalán nem tetszik az, hogy nem engedi egy embert sem idehozni. Dolgozzam az ő embereivel, bízzam rájuk az árut. Akkor ez teljesen olyan lenne, mintha nem is nekem, vagy velem dolgoznának. Jelét nem adom nem tetszésemnek,  de ugyan akkor nem is nyugtázom el számára ezt, de visszafogunk még  erre térni, ebben biztos vagyok. Egyelőre megtiltom a sajátjaimnak, hogy jöjjenek, de biztos vagyok benne, hogy ők maguk is elégtelenek lesznek. Idegen helyen vagyok, idegenek között, és jóformán mindent tálcán nyújtsak.
- Akkor olyan embereket kérnék tőled magam mellé a munkába, akik nem csak a te érdekeidet fogják szem előtt tartani, akikben magam is teljesen megbízhatok, és nem fog előfordulni olyan, hogy egy kavics eltűnik a semmibe. Ne értsd félre, biztos vagyok abban, hogy az embereid hűségesek, és megbízhatóak. De én nem ismerem őket, nem tudják mit, hogyan intézem, vagy mit várok el, de elfogadom a döntésedet és azt, amit adsz ehhez az üzlethez – jobb, ha tisztán látunk, látok, mert nagyon azt érzem, hogy megvakítottak, megcsonkítottak. Már csak azt szeretném tudni, hogy ez kinek a hatására van így. Apám kívánta ezt így, vagy esetleg más van a háttérben, vagy egyszerűen csak próbatétel elé rak Braden.
Kígyom tovább fürdik a melegségben. Tekereg a másik körül. Nyelvével ízlelgeti a másikból áradó erőt, és továbbra is csak annyira engedi le magát, és hódol be, amennyire csak saját akaratunk, és rangunk engedi. Erősebb, ezen nincs mit tagadni, de ettől még nem hódolunk be teljesen. A tiszteletet megadjuk ,de fejünk csak másfél centivel kerül lejjebb.
Közelít, talán túlzottan is. Érintése szinte éget, ugyan akkor hívogat, hogy merüljünk el benne. Ahogy körül fog, körül ölel első pillanatba elfelejtek levegőt venni , a másikban, ha tudnék dorombolnék, és kínálnám magamat neki. Akarom e érezni ezt az erőt teljesen? Bolond kérdés, és a válasz egyértelmű rá ,de ennek jelét nem adom.
Hallom és felfogom a szavait, és most már biztos vagyok abban, hogy nagyon sok mindenről nem tudok, és nem is fog számomra teljes felvilágosítást adni. Lett mit átértékelnem, ahogy számtalan új kérdés vetődött fel bennem. Azt hiszem az embereimnek lesz otthon feladatuk. Otthon… Nevezhetem még így?
- Egyszer avas be kérlek, apámmal kötött egyezséged részleteibe – suttogom szinte és elnyílnak ajkaim, ahogy végig siklik az ujja.  
- Úgy vélem valóban ideje lesz – nyugtáztam a dolgot, és merem relémni, hogy ahová megyünk ott számtalan más dologra is fény derül. Felálltam és elfogadtam a karját, hogy vele tartsak. Kigyom viszont ott maradt, ahol volt, ő még kíváncsi volt, és jól tudja, hogy még szükségem lesz rá.
- Elfogadom, hogy ez az új otthonom, hogy te biztosítasz számomra mindent, de az én kezem mennyire lesz szabad? Mi az, amit megengedsz, és mi az a határ, amíg elmehetek, mert bevallom szeretem a határokat feszegetni, próbálgatni – hogy veheti e célzásnak? Talán vagy teljes mértékben. Abban biztos vagyok, hogy szívesen összemérném magamat vele, még akkor is, ha a megérzésem azt súgja, hogy alul maradnék, de vajon ez ennyire rossz lenne egy ilyen erős hím esetében? De okosnak kell lennem , hiszen magam se úgy érkeztem ide, hogy nulla információval.
- Mi az, amit fészked, és uralkodója vár tőlem? – kérdeztem kíváncsain, kissé búján direkt , mert érdekel a reakciója.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 46
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 21
Tollvonásainak száma : 15
Re: A sakktábla bábui
2019-01-08, 11:12Hotel Aula
A King does not build a kingdom, he reigns over it.
Ez a nő... gyermek még. S még sem. Tekintetem követi nagyujjam útját az arcélről az ajkakig. Kedvemre van, formás nő és én nem vetem meg a szépet. Sosem rejtettem véka alá ha valaki szexuálisan érdekelt. De ennyi csupán, mert bármit is gondolnak sokan -főként két éretlen kölyköm- a fészekben egyetlen nő van csak akit az ágyamba engedtem. A többi mind halandó, egyszerű ember megfelelő kapcsolatokkal.
Adriane... friss tagja a Fészkemnek és nem vagyok olyan ostoba, hogy egy újdonsült nőstényt akinek a szíve még mindig az otthona felé húz, csak úgy magam mellé engedjek.
Celeste más tészta. Ő bár nem feltétlenül rajong a helyzetéért, de tudja mit nyerhet belőle és azt is tudja mit nyerhet avval ha hozzám hűséges. Vagy éppen mit veszíthet ha nem az. Ő nem volt egyke hercegnő, nem lett elkényeztetve, sosem ígértek neki királynői rangot így kevésbé erős szálak fűzik egykori családjához. Ugyan még mindig ott játszik a lehetőség, hogy esetleg furmányos fiacskám személyesen küldte az ágyamba. Ami azt illeti mindent kinézek a fiaimból, de pont ezért vagyok életben.
Most viszont dolgunk van, s minden további kérdést felfelé menet vitatok meg. A lifthez kísérem a hölgyet és felzárkózik mögöttünk Affan is.
- Idővel a hozzád hűek is csatlakozhatnak, de apádnak minden bizonnyal lesz egy-két keresetlen szava az árulókhoz. Addig is elég ha megérted, hogy ha a Fészkem tagja akkor minden ami a tiéd, az az enyém és minden ami az enyém, az a tiéd. Légy jó Yod'mahila, ismed meg az embereimet és rájössz majd, hogy a hűségük miatt nem kell aggódnod.
Tulajdonképpen nincs is mit aggódnia a nőnek, de úgy tűnik ezt még nem látja. Már most kiharcolta a helyét a többiek közt és a kis demonstrációja éppen elég volt hozzá, hogy elnyerje a többi harcos tiszteletét. Sosem fogják megkérdőjelezni a hűségét... legalább is addig nem, míg én nem teszem. Egyelőre nincs rá okom.
- Idővel magad is rájössz majd apád kis tervére... és rájössz majd arra is mekkorát hibázott.
Nem feltétlenül kellene ezt most elmondanom, de kíváncsiság belém is szorult. Tudni akarom hogyan reagál, mennyire fogja furdalni oldalát a tudni akarás. Talán ő maga próbálja meg mostantól kinyomozni, talán... majd meglátjuk.
A liftbe lépve megnyomom a hetedik emelet gombját és míg felérünk hallgatok, majd kilépve balra az első ajtón be is nyitok.
Az a kis buja felhanggal rendelkező utolsó mondat félmosolyra késztetett, s ha most egy hálószobát várt a nő, hát csalódnia kell. Egy tárgyalóba toppantunk, széles, több személyes asztal vár a magas ablakok előtt, s az asztalon már számtalan papíros fekszik előkészítve. Toll, pohár és víz, meg egy pezsgő behűtve.
Azért eljátszottam a gondolattal mit szólna, ha a vállamra dobva bevinném a szomszédos lakosztályba és kihámoznám abból a falatnyi ruhából. De az efféle gondolatokat persze megtartom magamnak, ahogy nincs itt az ideje a játszadozásnak sem.
- Mindjárt megtudod mennyire leszel szabad itt St. Louisban. Ahogy azt is mennyire feszegetheted a határokat kislány.  
Félmosolyra húzódik ismét az ajkam, a bennem élő bestiának ez már irreleváns és unalmas, így visszatekeredik egy kupacba és onnan figyel tovább érdektelenül. Se vér, se szex... az üzlet száraz az ő ízlésének.
Nem annyira az enyémnek, így már is a papírokhoz megyek és a dossziéból előkeresek egy szerződést amit Adriane felé nyújtok.
- A hivatalos üzleti rész, ami lehetővé teszi számodra a régiségek és ritkaságok behozatalát az államba. Valamint a menázs amit ezért a tevékenységért kapsz a Scargano Bank egyik leányvállalatának alkalmazásában.
Nem panaszkodhat, tetemes fizetés várja ha a munkáját jól végzi, némi juttatással kiegészítve. Minden egyes alkalmazott, minden egyes kígyó a Fészekben megkapja a havi fizetését, így saját életet is építhetnek maguknak egy jövedelmező munkahellyel. Ez így fair.
Előkeresek még egy papírt a kupacból, a többi csak körítés.
- Ez pedig a nem hivatalos része. Minden olyan útvonal, lehetőség és kapcsolat fel van rajta tűntetve ami az államhatárokon belül segíti az ékkőforgalmat. A megfelelő vevők adatai, az aukciók helyszínei és időpontjai etc. Amit a Fészked és a Királya vár tőled, az nem más, mint jövedelmező munka, tisztelet és hűség.
Mintha ezt már említettem volna, de így legalább tudatosul, ahogy szándékosan is használtam a "Fészked" kifejezést.
- Hogy az államokon túl hogyan üzletelsz, kik a kapcsolataid, miként szállítasz, nem érdekel. A te dolgod, hogy a megfelelő partnereket megtaláld, hogy kiiktass minden buktatót és ha még is buknál... a te felelősséged. Mint király elmondtam mit várok... mint üzletember, a dolog talán egyszerűbb. Sima és gördülékeny, jövedelmező üzletet várok. Ami pedig a szabad kezet illeti... amint látod nem ragaszkodom ahhoz, hogy az apád kapcsolatait használd, de azért hitesd el vele, hogy ő az üzlet másik fele. Hogy emellett a saját üzleted hogyan alakítod, az csupán rajtad múlik. Amit ajánlok Adriane Mendez, nem más, mint hogy te legyél az elsőszámú vagy akár egyetlen ékkőmágnás az egész kontinensen. Minden csak rajtad múlik kislány.
Persze a bevételi százalék legnagyobb része a Scarganoké, de ezt úgy is látja a megállapodásban leírtak alapján. Viszont nem a Scargano név lesz ismert az üzletek lebonyolítása során, hanem Adriane Mendez, a Smaragd Fészek Yod'mahilájának neve. S persze így a háttérben ott lebeg a Fészkem árnyéka, de ez valószínűleg csak előre lendíti az üzletet, megsokszorozza a konkurenciát és bevallom, kíváncsi vagyok hogy boldogul majd vele. Nem mondhatja, hogy nem adok neki szabad kezet.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 16
Tollvonásainak száma : 12
Re: A sakktábla bábui
2019-01-11, 10:37ChrisValahogy úgy érzem, hogy eddig mintha szürke ködben tartottak volna, és valamilyen szinten ez a köd még tart is, hiszen nem tudom a pontos részleteket, amiket ők ketten megkötöttek. Talán , ha látnám az egészet jobban megérteném, de mindezek mellett már ez a röpke pár perc is megmutatott nekem valamit abból, ami várhat itt rám. Lehetőségeket, amiket ki kell csomagolnom. Vajon utána akarni fogok még hazatérni? Vagy találok itt valami jobbat?
Elindulunk , hiszen nem kellenek se fül, se további szemtanuk arra, hogy miről tárgyalunk. A megérkezésem az egy dolog volt csak, az is, ahogy úgy mond bevágódtam a fészekbe, de a többi már teljesen más. Azt okosan, ésszel kell csinálni, nem pedig erővel, vagy szexualitással, még akkor is, ha szívesen kipróbálnám magamat vele. Lehet túl rég volt már az, hogy egy megfelelő hímmel hozott össze a sors, de nem rohanunk sehová sem, előbb az üzlet.
- Apám szavai nem fogják érdekelni azokat, akik esetleg utánam jönnek. Viszont egy valakit hoztam, rá szükségem van. És igen, már a városban van – mondtam mosolyogva, mert erről nem hiszem, hogy tudna.
- Én jó vagyok mindig – sziszegtem bele kicsit, egy mosoly kíséretében.
- Így akkor olyan embereket kérnék, akikre az életedet is rábíznád, mert nem kis kavicsokról van szó, vagy ékszerekről, amiket le kell szállítani. Az ember pedig, akit hoztam nem más , mint a saját ékszertervezőm, és kivitelezőm. Ember létére hűséges, lelkes, és nevet szeretne magának szerezni – meséltem a kis emberkémről, de a végét megtűztem egy kurta mosollyal, mert a nagyra növését én irányítom.
- Számára szükségem lesz egy biztonságos helyre, és szintén testőrségre, mind ezt olyan helyen, ahol magam is bármikor elérem, viszont más nem igen, ha érted mire gondolok – van már pici híre az illetőnek, és tudom,hogy már érdeklődtek utána, amit még csírájában elfolytottam. Túl lelkiismeretes a szentem, és miután testvérnek vagy nem is tudom minek tekint , így elég könnyű dolgom volt.
- Idővel talán, ha jól kevered a lapokat, akkor a kíváncsiságom helyét valami más veszi át ,mint hogy érdekeljen, apám milyen üzletet kötött veled – mindettől függetlenül otthon nyitott szemmel fognak járni számomra. Kellenek a lehetőségek, hiszen jelenleg nem azt érzem, hogy biztos lenne számomra minden. Ott kidobtak, itt új vagyok, és bizonyítanom kell az erőmön felül is. Le kell tennem az asztalra valami értékeset.
Csak elmosolyodtam a tárgyaló láttán, és helyesnek találtam. Ezek szerint ő is a fontosabb dolgokra koncentrál, mint, hogy most tovább folytassuk a lenti kis demonstrációnkat egymás felé.
A szerződést átvettem, majd helyet foglaltam, viszont még nem kezdtem el átolvasni, rá figyeltem. De merem remélni, hogy valamelyik szekrényben rejteget egy ügyvédet, hogy ha módosítani kell.
Régiségek. Valamikor régen foglalkoztam vele,de nő lévén sokkal jobban érdekelte a kövek. Nem mondom, hogy nem értek a régiségekhez, és számtalan lehetőség van benne, viszont jól tudom azt is ,hogy esetlegesen számára ez mit nyújt.
- Mi a biztosíték arra, hogy az esetlegesen behozott meglepetések a régiségek között nem buktatják meg az üzletet? – néztem rá kíváncsian, hiszen apám is olykor Afrikából hozatott ezt azt a régiségekkel együtt, amik jó fedősztori volt, és bizonyos ellenőrzési pontokon kibontás nélkül csúsztak át.
Néztem a listát, és voltak ismerős, de kevésbé ismerős nevek is. Új vevők, új lehetőségekkel.
- Ha jól értem ezen listán szereplőkkel kötelező üzletelnem, és biztosítani számukra a kívánt árut – néztem Bradenre , hogy jól értettem e , amit mondott. Addig ezzel nem is foglalkoznék, amig nem lesz teljesen egyértelmű. Nem kis lista ez, nem kis teljesítmény, a fogas kerekek pedig már kattogtak a fejemben, hogy hol és kire kellene lecsapnom, hogy az emberem keze alá dolgozva kielégítsünk mindent a továbbiakban.
A többi teljesen érthető volt számomra, de a kis lány szóra rásziszegtem, mert ezt nem kifejezetten szeretem. Nem tartom magam annak. Persze egyik sziszegés sem volt fenyegető, vagy egyéb, csak egy egyszerű reakció.
- Apám azt fogja látni, amit eddig is, a többit pedig ha kívánod, akkor felvezetem számodra – néztem fel rá kíváncsian.
- Elkérhetném a többit is – mondtam mosolyogva, mert egybe szeretném az egészet átolvasni minden apróbetűjével együtt.
- Valami fontos apróbetűs rész? – néztem fel újra rá egy félmosollyal.
- MEnnyire vihető ebbe bele az, amit eddig is csináltam, hogy alsó rétegtől a felső rétegig munkálkodtam, és kerestem megoldást arra, hogy minden társadalmi réteget lefedjek drága vagy kevésbé drága csecsebecsákkel? - tettem fel kérdésemet számára, mert erről nem találtam a sorok között semmit sem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: A sakktábla bábui


Vissza az elejére Go down
 
A sakktábla bábui
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Hotel Heaven-
Ugrás: