HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 14:25
Lucas A. Blackheat
tollából született
Yesterday at 00:12
Nastya
tollából született
2018-11-11, 20:56
Xavier Graham
tollából született
2018-11-11, 20:08
Xylia Graham
tollából született
2018-11-11, 19:51
Xavier Graham
tollából született
2018-11-11, 19:19
Alexander
tollából született
2018-11-11, 16:15
Min Jae Adams
tollából született
2018-11-09, 14:03
Rowan
tollából született
2018-11-09, 13:35
Angelica
tollából született
2018-11-09, 12:51
Storm Lawre
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 A sakktábla bábui

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 45
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 9
Tollvonásainak száma : 3
A sakktábla bábui
2018-10-17, 20:29Hotel Aula
A King does not build a kingdom, he reigns over it.
Bárhol megjelenek, nagy feltűnést keltek, ez már csak így van mióta feltornáztam magam a város gazdagjainak ranglétráján majdnem a legmagasabbra. De nem törekszem feljebb, a figyelem amit a Scargano név kap már így is éppen elég hozzá, hogy óvatosabbnak kelljen lenni az átlagosnál. Most is a figyelem középpontjában vagyok ahogy a szálloda aulájának egyik félreeső felében ülök egy kényelmes fotelben. A megjelenésem most is a mindennapjaimat tükrözi, hivatalos, jól szabott öltöny, ing, nyakkendő és az elmaradhatatlan testőr. Kiélvezem még a szivar erős dohányának aromáját ahogy kortyolom a kávém és azt a furcsának is beillő levelet olvasom ismét, melyet néhány hete kézbesítettek.
A stílus az, ami gondolkodásra késztet, mert képtelen vagyok eldönteni, hogy a levél írója ennyire ostoba, vagy ennyire agyafúrt. De mivel mindig abból indulok ki, hogy az ellenségeimtől a legrosszabbra számítsak, így az agyafúrt mellett döntök és el kell ismernem, jó húzás volt ez Mendeztől.
Brazília sosem érdekelt igazán, de a világnak ezen a felén Északtól Délig egyértelművé tettem ki az új cápa a medencében. Huszonöt év alatt a királyságom felépült és romba dönthetetlenné vált, nekem már csak uralkodnom kell megszoksz vagy megszöksz alapon. Aki pedig a futás mellett döntött, mára nem él. Az alakváltók élete nem piskóta, szüless kobrának és egy olyan világba kerülsz ahol csak akkor lesz 50%-nál több esélyed a túlélésre, ha te vagy a gyorsabb, az erősebb és a kegyetlenebb. Na és persze az eszesebb, mint ahogy azt Mendez levele is mutatja.
Az üzleteim csaknem 70%-a tiszta pénz, legális, a nagyobb bevételt még is a maradék 30% biztosítja. Ez a maradék olyan üzletpartnereknek köszönhető, akik úgy döntöttek sokkal jövedelmezőbb nekik, ha kezet ráznak velem. Ők az erősebbek, az a néhány Fészek, aminek erős vezetője van. Persze a bizalom nem létező fogalom, mondjuk úgy, hogy az üzlet mellé hallgatólagos megállapodás is társul arról, hogy nem mélyesztjük egymásba a méregfogat. Az egyik ilyen üzletem tárgya épp most lépett be a szálloda ajtaján. A levelet összehajtom és testőröm kezébe adom, aki elsüllyeszti zakója belső zsebében. Nem titkár ő, testőr, ízig vérig harcos, éppen ezért tudom, hogy ott biztonságban lesz az a darab papír.
Végigmérem a nőt ahogy elegánsan, formás csípőjét ringatva érkezik a magassarkújában. Mindig kifogástalan megjelenés, ezt értékelem, főleg mivel sokat szereplek a nyilvánosság előtt. Az egész tartásából sugárzik a felsőbbrendűség, ezen semmit sem koptatott a tény, hogy a saját apja tagadta meg tőle az örökségét. S a kisasszony most itt van, néhány hete csupán, de már egyértelművé tette a többi nőstény előtt, hogy nem lehet vele packázni. Be kell valljam meglepett a harci tudása, de az öreg Mendez ivadékától nem vártam kevesebbet. Viszont egy dolog böki a csőröm, s emiatt a nő az én szememben sem kerül feljebb a ranglétrán, mint Celeste. De emlékeztetnem kell magam, hogy egy -hogy is fogalmazzak- enyhébb életkörülményekkel rendelkező Fészekből származik. Gyenge, egyelőre. Nem fizikailag, nem is az akaratereje, hanem a szíve. De majd igazodik, majd ráérez az itteni élet mibenlétére.
- Mendez.
Köszöntöm felállva, ahogy úriemberhez illik mikor a kis szeparéhez érkezik és hellyel kínálom, majd magam is visszatelepszem a fotelbe. Az udvariasság ügyes kis fegyver ha jól használják, igazán jó előnyöket lehet belőle kovácsolni, persze nem szórom két kézzel mindenfelé. Király vagyok és mint az, én nem kérek. Parancsolok. Persze mindig akadt, aki kétkedik, aki megkérdőjelezi a jogomat a trónra. "Hisz nem tett semmit" "Hiszen csak egy pénzhajhász arrogáns senki" "Csak egy Bastardo Italiano".
Persze ők mind... mind... mind saját bőrükön tapasztalták meg hogyan is lehet immár negyed évszázada ez az én királyságom. Az a biztos, amit magad csinálsz.
- Hogy van édesapád?
Felesleges kérdés, most beszéltem vele telefonon, csak hogy a kíváncsiságom kielégítsem. De most vájkálódni fogok, így hát ez a mondat épp olyan jó indító, mint bármely más.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 6
Tollvonásainak száma : 2
Re: A sakktábla bábui
2018-10-22, 17:24BradenMegérkezés pipa. Bemutatkozás pipa. Új pozíció pipa. Már csak egy dolog van hátra, mégpedig teljesen tető alá hozni az üzletet és elkezdeni építkezni abból, amim még van, vagy már? Felesleges költői kérdés ez, hiszen nem fogok soha üres kézzel álldogálni, és arról is tenni fogom, hogy az apám tudjon mindenről, és még se legyen beleszólása.  
Az otthoni nyomozás még mindig áll, úgy, hogy e téren is lépéseket kell tennem, de ezt most még is ráér, hiszen sokkalta fontosabb dolgokkal kell foglalkoznom. Az alapok már meg vannak, ideje felhúzni rá a szinteket. Mondhatnám azt is, hogy mindennek meg van a maga helye, és ideje.
Bradon nem várat meg szerencséjére, mert ha ő nem intézte volna ezt a találkát, akkor magam kerestem volna fel, vagy állítottam volna be újfent hívatlanuk. Igaz utóbbinak immár lehet, hogy lettek volna következményei, de állok elébe.
Annak rendje és módja szerint felöltöztem, és elmentem a találkára. Talán kicsit kihívóan, de én még is kényelmesen éreztem magamat a ruhában, amit választottam.
- Mr. Scargano – üdvözöltem, majd megadtam neki azt a tiszteletet, üdvözlés, amit azért az emberek között csak megadhat egy kígyó a feljebbvalójának. Helyet foglalok mellette, kényelembe helyezem magamat.
- Köszönöm igazán jól, hiszen apai örömök elé néz, de biztos vagyok benne, hogy pontosan tudod, hogyan érzi magát, hiszen ha jól tudom, akkor felvette veled a kapcsolatot még érkezésem előtt jóval.
Kérdését halva nem jövök zavarba, talán egy kis gúny kiérződik az apai örömök környékén, de még is tisztelettel beszélek apámról. Viszont abban teljesen biztos vagyok, hogy ők ketten valamilyen szinten tartják a kapcsolatot.
- Apám örömeiről, vagy  itt létem mivoltáról szeretnél inkább beszélni? Esetleg valami teljesen más érdekel?
Arról azért vannak sejtéseim, hogy érdekli miért, vagy hogyan kerültem ide. De vajon mennyire akar majd ebbe belemenni,vagy mennyire is érdekli. Fontosabb ez annál, amiért alójában itt vagyok?
- Ha előbbi érdekelne, akkor kérnék egy italt, és neked se fog ártani egy, mert lehet , hogy ragacsos, de még is száraz. Ha viszont üzletelnénk, akkor azt egy kellemes szobában tegyük, mert nem szívesen mutogatnám közszemlén a portékámat, hogy ellenörizni tud.
Kétes szavak, mézes szavak, vagy épp az ellenkezője, de jobb tisztán látni mielőtt bármihez is hozzáfognánk. Jól tudom, hogy egy új tagot nem szokás csak úgy befogadni.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 45
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 9
Tollvonásainak száma : 3
Re: A sakktábla bábui
2018-10-23, 17:27Hotel Aula
A King does not build a kingdom, he reigns over it.
~S itt jön ő, a bombanő...~
Valamiért ez a szám jut eszembe valahányszor meglátom ezt a nőt. A külseje valahogy abszolút nem tükrözi a rangját, hisz alacsony, törékenynek látszó nő akit az ember inkább puha párnák közé képzel el meztelenül. De pont ez az igazi előnye, a megtévesztő külseje. Kíváncsi vagyok vajon ő is tisztában van-e ezzel, mert hát úgy tűnik a rangjával és a helyzetével kevésbé. Mióta csak ide került tüske a többi nőstény körme alatt, ami valamilyen szinten szórakoztat ugyan akkor nem tűröm a rendetlenséget a Fészekben, elég nekem a két szerencsétlen kölyökkel bajlódnom.
Tegyem helyre most? Hiszen ahogy helyet foglal és válaszolgat megint csak előveszi azt az arroganciát, ami már nem illeti meg. Elveszítette rá a jogát abban a pillanatban, hogy engedelmesen fejet hajtott apja akarata előtt, fogta a cókmókját és St. Louisba érkezett. Az egyetlen oka, hogy ide engedtem, az az üzlet, amit magával hoz, de úgy tűnik még meg kell tanulnia a dolgok értékét. A saját értékét a szememben.
Intek a felszolgáló felé aki elég gyakorta les a kis szeparénk felé, ujjammal egy kettest mutatok, s ez elég, hogy néhány perc múlva a dupla whiskey on the rock az asztalon pihenjen előttem. Mindeddig szó nélkül hagytam a gúnyos hanglejtést és arcom sem árult el semmit pusztán érdektelenséget. Úgy nézek ki és viselkedem akár egy átlag üzletember, s ennek oka pusztán az a néhány firkász akik itt vannak az aulában. A paparazzi mindig követ, éppen ezért választottam most is egy ilyen nyilvános helyet.
Megvárom míg a hölgy leadja italrendelését, sőt azt is, míg kihozzák. Afffan egy intésemre távozik a szeparé közeléből és elfoglalja helyét a pult környékén, hallótávon kívül, de látótávolságon belül. Én pedig akkor szólalok meg, mikor végre magunk vagyunk.
- Mendez...Mendez, nem kell kapkodnod azzal az üzlettel, elvégre nem készülsz sehova, nem igaz?
Jó sokáig berendezkedhet a hölgy, mert ha csak nem lépi meg ami minden bizonnyal ott motoszkál agya rejtett zugaiban - és amit egyszerűen nem értek miért nem tette meg azonnal-, akkor itt marad egy darabig. Vagy amíg el nem hullik, a harcosok élete már csak ilyen. Én pedig előkészítek még egy szivart, s felé is kínálom a bőr tokot melyben a kubai élvezet lapul. Láthatóan lazán és kényelmesen elvagyok itt, így nem készülök sehová ahol üzletelhetnénk. Más témák érdekelnek jelenleg.
- Csevegjünk egy kicsit, mert tudod van néhány dolog, ami sehogy sem fér a fejembe, pedig aktívan forgatom a gondolatokat magamban. Az első például az, honnan veszed a pofátlanságot, hogy ilyen hangnemet engedj meg velem szemben?
A hanglejtésem ugyan az a csak nem csevegő, üzletember hangszín, de a kérdés végére az arckifejezésem enyhén változik. Épp csak egy pillanat erejéig, de jól láthatóan villan elő a rideg mérgeskígyó tekintetem mélyén, aki szüntelen csak a prédát lesi.
- Nem lesz ez így jó angyalom, ideje, hogy megértsd, ez itt az én vadászterületem és itt rajtam kívül mindenki préda. Mindenki.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Yod'mahila
Adriane Mendez
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 23.
Hozzászólások száma : 6
Tollvonásainak száma : 2
Re: A sakktábla bábui
2018-11-09, 09:51BradenRendeltünk italokat, tehát még maradunk idelent, nekem ez így is megfelel, csak jussunk egyről a kettőre.
Az egy biztos, hogy utálom, ha Mendeznek szólít, és nem is tetszik, de egyelőre nem tetszésemet megtartom magamnak.
- Egyelőre nem tervezem – jegyzem meg neki, mert azért ne vegye már magát biztosra, ahogy az üzletet se vegye annak. Lehet, hogy apám intézte ezt az egészet, de innenstől nem nála vannak a kártyák, nem ő ül itt, nem ő veszi át a részleteket, és üti nyélbe a dolgot, hanem én. És meg van rá a lehetőségem ,hogy másképp is cselekedjek, de egyelőre valami hűség a családom, az apám felé a történtek ellenére is tart, de tudom, hogy vannak más lehetőségeim is. Lehet még tisztábbak is, mint az itteniek. Bár azt azért bevallom, hogy tetszik a hely, tetszik, hogy milyen gyorsan elértem a szintemet, amivel egyelőre meg vagyok elégedve. A hely is tetszik, és mondhatjuk úgy is, hogy a Fészek is tetszik, vannak benne lehetőségek.
- Hm – vonom le az első következtetésemet.
- Tudod, nálad sem értem, hogy is nevezted? Ezt a pofátlanságot velem szemben – miközben viszonzom a kis szúrós tekintetét. Nem, nem ijedtem meg tőle, ettől azért keményebb vagyok.
- Tudod lehet, hogy jelenleg a Fészked tagja vagyok, de ez addig számomra nem lesz teljes értékű, amíg nem ütöttük nyélbe az üzletet, és kétlem ,hogy az üzletfeleid egy bizonyos rétegét fenyegetéssel szerzed meg, vagy befenyítéssel. Persze ott a másik réteg, akiknél ez működik, de nálam nem – nyugodtan közlöm vele ezen tényeket, hiszen nem félek tőle. Apám keményen nevelt, és sose voltam az a személy, aki megijedt a kihívásoktól, ez a mostani is az. Lényegtelen, hogy hogyan is kerültem erre a pontra.
- Szeretek préda lenni bizonyos tekintetben, de az üzletelés nem tartozik közéjük. Ott magam is vadász vagyok. Valóban a te vadászterületeden vagyunk, de ahhoz, hogy magam is préda legyek mindenhol számodra ahhoz bizonyítani kell. A hűséget és a tiszteletet nem osztogatják ingyen. Te lehet, hogy többe tudsz rólam, ahogy nekem is vannak ismereteim rólad, de ez nem jelenti azt, hogy rögtön meg is hajlok. Nem hiszem, hogy tiszteletlenük beszéltem volna veled, vagy bármi olyat cselekedtem volna. A lehetőségem még most is adott erre, még sem léptem meg vagy tervezem pontosan azért, mert mind két félnek még bizonyítani kell a másik felé- továbbra is teljesen nyugodtan beszélek. A hangomat se emelem fel, sőt még talán egy kis kedves hangszín is rejtőzik benne, ahogy egy bájos mosoly is kiséri.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: A sakktábla bábui


Vissza az elejére Go down
 
A sakktábla bábui
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Hotel Heaven-
Ugrás: