HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Vadászok és Nekromanták

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Admin
Hello Darling, Please call me
Join date : 2014. Mar. 26.
Hozzászólások száma : 89
Tollvonásainak száma : 249
Vadászok és Nekromanták
2014-03-26, 17:58Vadászok és Necromanták


Mindketten speciális csoport a halandók között is.

Vadászok:
Ez a közösség sose rendelkezett igazi erős határokkal és rendszerrel. Vannak aki a szabályokon belül mozognak és olyanok is akadnak bőven akik a törvényen kívüli szerepében végzik saját vagy mások igazát. Céljaik ,és hátterük széles skálán változik, csakúgy mint módszereik. Bár létezik osztályzás, nincsenek felettesek és mentorok. Nincs egyértelmű feje se csoportjuknak. Ha valaki keresi őket sokukkal lehet találkozni a Winchester pubban is, nem csak magán úton.

Egymás közti besorolásuk:
I. osztály: Ide bejutni 5 év aktív munkába kerül és legalább három halott alfába vagy velük határos erejű vámpírba boszorkányba. Szűk klub, de nem lehetetlen bekerülni. A legtöbben annyi tanácsot adnak, hogy ismerd határaid és mindig állj készen egy célt elbukni ha nem minden körülmény adott a sikerhez.

II. osztály: 3 év aktív munka és legalább 1 halott alfa vagy vele szintes vámpír, banya fémjelezi tehetségük. A legtöbb munkaadó őket kedveli, hisz teljesítményük kiemelkedő mégsem kerülnek annyiba mint magasabb rangú társaik.

III. osztály: A legtöbb keményvonalas vadász gyűjtője. Az évek nem számítanak, de 3 dominánsnak kell általad vesznie vagy velük szintes bármi másnak. Akiknek nincs közvetlen halálvágya az ezen a szinten megáll és nem nyúl olyan magasságba ahol már szélsőséges rizikóval járhat egy megbízás. Nem hangzik olyan jól, de sokkal kevesebb azok száma akik fenyegetést látnak bennük és esetleg barátaikon vagy családjukon keresztül akarnának 'üzenni' valami elbátorító jellegűt.

IV, osztály: Az átlag vadászok valahol ezen a szinten mozognak. 10 bármely természetfeletti halálába kerül a besorolás. A szó Átlag, ne csapjon be senkit. Vadászban átlag a US. Army létráján már veterán besorolásban eljöhetne egy harctérről.

V. osztály: Kezdők. Semmi más mint egy szándékosan megölt természetfeletti a belépő. Őket sem illik félvállról venni, hisz az első pszichológia határt már átlépték egy sikeres gyilkossággal. Nem tudhatod, hogy része lehet e a 10 halottig tartott ranglétrán.

Friss hús: Ők az újoncok, vagy a kevésbé sikeres gyilkosok. Aki nem ölt, az ebben a rangban marad ha kell akár tíz évig.

Tanoncok külön nem léteznek. Ők a friss húst erősítik. A hivatalos szerveknél, mint a R.E.T.E.K. lehet részük kiképzésben, de a legtöbb vadász más csapatokhoz egyénekhez verődve tanul. Egy halálvágyat érzőnek bizony találni kell valakit aki hajlandó vele foglalkozni ha nem a nehéz úton akarja megtanulni azt a szakmát amiben sikereket elérni és megöregedni is egyszerre kimondottan ritka.

Egy "ledolgozott év" aktivitást igényel. Nem elég ráülni egy -két sikerre és várni telni a napokat. 3 sikeres megbízás kell egy elfogadható évhez. A hullákat nem lehet cipelni másik naptári napra, mint ahogy csak benyögni sem illik őket.
Senki nem veri nagydobra, ha öl, de egy eltűntnek vagy halottnak mindig híre megy.Rangok:
Hóhér: A hivatalos szervek vadászai. Előnyük, hogy a törvény nevében cselekszenek, ami védi is őket. Hátrányuk ismét a törvény aminek hű szolgáinak kell lenniük.,

Renegát: Szabadúszók és zsoldosok. El nem ismert személyek az alvilágból. Aki nem hivatalos, azt a törvény és a természetfeletti sem kedveli, így óvnia kell kilétét, amit semmi nem véd csakúgy mint életét.

Bosszúálló: Fájdalomban úszó gyilkosok. Halott családért, szerelmekért vagy barátokért vendettát vevő személyek. Nem a megélhetés, hanem a személyes érzelmek sodorják őket e pályára. Jellemző rájuk a rasszizmus, egy vagy több faj ellen, ami a sebet rajtuk hagyta. Általában alacsony rangú vadászok akik vérük meghűlése után csatlakoznak valamelyik az előzőekben említett csoporthoz.


Magas osztályú vadászok ( I. / II.) figyelem. Aki egy IV. - V. szintű lénynek vette életét nagy ellenségekre tett szert. Még egy hóhérnak se érdemes hosszú távú kapcsolattal rendelkezni vagy összetartó családdal.Tettei híresztelésével pedig csak halált von magára. Tartsuk észben, emberek vagyunk nem természetfeletti pusztító lények. Nem gyógyulunk gyorsan, reflexeink, érzékeink alsóbb rendűek. Technológiára, trükkökre és gondos tervezésre támaszkodunk, nem pedig a menő faktorra. Ha a kard a választott fegyvered, nincs gond, de nem fogsz dominánsokat párosával szeletelni. A sikerekkel is legyünk reálisak. A legnagyobb legendákban szereplő vadászok sem ölnek meg több lényt 80-100-nál. Kivétel ha egy kongói milíciában végeztek tankokkal népirtást, de őket a város ura személyesen fogja elpusztítani, ha megneszeli. ( Ne ringassuk magunkat abba a tévhitbe, hogy a szerelmi szállunk védve lesz, mert userrel van. I./ II. osztályban ha olvashatóan nem figyelünk a kézben tartandó szálakra, várható egy életveszélyes tragédia.)

//Törvény!
Nem ölünk meg senkit, csak ha azt a másik karakter is úgy akarja//

Halottkeltök-Nekromanták:
Halandó emberek, akiknek megvan az a különös képességük, hogy a halottakat elő tudják szólítani sírjukból.
Ez sehogy sem sajátítható el, velük született adottságuk. Általában már gyermekkorukban jelentkeznek az első jeleik, de nem mindenkinél. Van akinél később kerül elő olyan, hogy véletlenül a család halott kiskedvence mellett ébrednek az ágyukban.
Idővel kénytelenek fejleszteni eme képességüket, mert ha bizonyos időközönként nem ébresztenek fel halottakat, a zombik megjelennek a környezetükben. Tudatalatti energiájuk lép ezáltal működésbe. Mivel ebben a világban a halottkeltés meglehetősen elterjedt, így több cég is foglalkozik ezzel. Ezáltal az idősebb halottkeltők, segítenek tanulni a fiatal társaiknak.
Mivel hatalmuk van a halottak felett, valamilyen szinten immunisak a vámpírok bűbájaira is. Persze ez alól kivételek a Mestervámpírok. Az ő bűbájuk már túlságosan erős hogy egy halandó elme ellenálljon nekik.
Halottakat csak ezüsttel, vérrel, és sóval lehet előhívni, majd visszaengedni a sírjukba. Ezek feltétlenül szükségesek a tudatos halottébresztéshez.

Két rang létezik náluk:
Halottkeltő és Nekromanta. A különbség az, hogy a Nekromanta, a holtak minden fajának képes parancsolni, még a vámpíroknak is, amennyiben azok nem mesterek, vagy nem túlságosan vének.

Vissza az elejére Go down
http://shiningdarkness.hungarianforum.com
 
Vadászok és Nekromanták
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdö lépések :: Játszható Fajok-
Ugrás: