HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Koalíció - közös játék

 :: Stories :: Adventures
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Koalíció - közös játék
2018-09-16, 20:08


Változás szele borzolja az oroszlánom sörényét, és nem örül annak sem, hogy ennyi domináns más fajtájú állattal van együtt. Jobb híján Storm lakását jelöltük meg találkozási pontnak, hiszen én éppen szétvertem a nappalit hogy egybe nyissam a konyhával, és még tartanak a munkálatok, nem lenne szerencsés kerülgetni a törmeléket.
Egy bögre kávéval a kezemben várakozom, hiszen minden vezetőnek és minden különálló falka nélküli váltónak kimentek a meghívók hogy összegyűlünk. Kell valami... egységesség, és Stormmal megbeszéltük hogy egy próbát megérne.
Fekete farmerem térde lyukas, és a szürke vé nyakú pólóm sem éppen egy extravagáns darab. A nyakláncom bőr és acél keveréke, de szeretem hordani. Semmi mást nem viselek éppen, hiszen munkából jövök és csak egy gyors zuhanyra futotta hogy mégse olaj és gépzsír szagot hozzak magammal, hanem Axe-hatást.
- Mindenki megvan? Várunk még valakire? - lépek be a nappaliba és egész otthonosan mozgok már itt. Sokat vagyok itt is, mert Stormmal jó együtt lenni, és be nem vallanám de imádok a konyhába sündörögni ha éppen süt vagy főz.
- Ha senki többet harmadszor, akkor kezdjük el szerintem. Mindannyian tudjátok miért vagyunk itt, szóval... senki ne tartsa magában mire gondol vagy mit érez - huppanok le a Storm mellé a kanapéra.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 145
Tollvonásainak száma : 102
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-17, 19:45


Ujjam egykedvűen húzom végig a polc szélén, majd nézném meg a rá ragadt porréteget, de nincs. Minő csalódás, az oroszán barlangja, ami tiszta… sehol egy félig megrágott zebra tetem, de még csokiszökőkút sincs. Persze vannak szendvicskék, meg pármai sonka sárgadinnye ágyon… micsoda burzsuj… meg az a tucatnyi vérállat aki itt összegyűlt és most kishíján kussban nézik egymást hogy mi legyen. A meghívót mind megkaptuk, és ha Makarov is kapott volna egyet, már atomot dobott volna a házra. Mi vagyunk a tökéletes célpont, az ideális babazsúr egy ruszki faszkalapnak. Egy csapás és a város összes alakváltó uralkodóját és falkanélküli különleges állatfaját kiírthatná. Kezdem azt gondolni, hogy valami hülye kalandvágy üldöz hogy még mindig itt vagyok… nem értem élvezem, pedig körbevesznek született gyilkosok… Bonnie és Clyde után én leszek a következő áldozat… aki nem sír majd csak néz hülyén… ha utol ér a kárhozat…
Dúdolgatok magamban, miközben keresek egy megfelelő falrészt, aminek nekitámaszkodhatok, ahol nem állnak bele a számba, bár a szagok így is facsarják az orromat, és akkor megszólal az állatok… ha… ha… ha… jó vicc volt.
Kezdjük el, hát hogyne, franc se tudja mire vártunk eddig. Hogy mire gondolok? Most épp egy bögre forrócsokira, de ez hogy jön ide?
-Én arra gondolok, hogy nagyon cuki ez a teaparty, de amennyiben a dilinyós kalapos és az ő Alice-e nem kezdi el gyorsan kifejten,i hogy pontosan mi a frászért gyűlt össze a nappaliban ennyi állat, és feltételezem nem fajok közötti erotika lesz, akkor én fogom a cuki mivoltomat és léptem…

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-17, 20:16


Már épp ideje volt, hogy végre összegyűljünk mindannyian, bár nem kifejezetten örülök, hogy ezt itt tesszük, mert összekoszolnak itt nekem mindent, a takarító meg csak három nap múlva jön. Asszem addig beköltözök a kórházba. Nem mintha nem örülnék, egyébként az embereknek, hát jó belátom, nem örülök, még akkor sem, ha én vetettem fel Lucasnak, hogy valamit alkotni kellene már, de senki nem mondta, hogy itt szendvicseket gyártson nekem. Ha rajtam múlik, kapnak egy kancsó kávét, és hogy a luxus is meglegyen, akkor tejjel meg cukorral, de neki muszáj volt birtokba vennie, az ÉN konyhámat.
- Mint, az olvasható volt, a meghívón, a megjelenés senkinek nem kötelező. Az ajtó arra van. – mutatok az irányba. Nem kell nekem ide még hiszti is, épp eléggé borzas már mindenki idegszála a sok energiától.
- Gondolom nektek is feltűnt, hogy az utóbbi időben megszaporodtak az alakváltó „balesetek” a városban. Ennek számos oka lehet, kezdve attól, hogy a populáció megnőtt, egészen addig, hogy a vámpírok is jelen vannak. Mint orvos számtalan esettel találkozom, ami elkerülhető lett volna azzal, ha van valaki, akit értesíteni lehet, még a konkrét baj bekövetkezte előtt. – És itt szünetet tartok, hátha valaki hőbörögni szeretne, hogy az övéinek ehhez semmi köze, és hasonlók. De szerencsére szép listám van a mostanában műtőasztalra került egyedekből, úgyhogy azokat, ha kell hamar leoltom.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Ulfric
Maximilian Lassen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 01.
Hozzászólások száma : 10
Tollvonásainak száma : 8
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-19, 08:48


Kényelmesen terpeszkedek el a szoba foteljában, nem igazán zavartatva magam. Mintha csak otthon lennék, aztán ásítok egy hatalmasat. Nem számítottam rá, hogy ennyire tetü lassan fogunk nekiesni a témának, meg ennyire lassan érkezik meg a csapat.
Mikor a kezembe vettem a meghívót meglepődtem. Hallottam pletykákat a koalíció tervezgetéséről, de nem hittem volna, hogy összehozzák.
Ami azt illeti, nem vagyok a társulás ellen, de várjuk ki a végét, hogy mit akarnak ebből kihozni.
Láthatóan mindenki nagyon feszült, az energiák csak úgy áramlanak, szinte bele lehetne harapni, ahogy a sok vezér így összegyűlt egy ilyen aprócska helyen. Lehet egy szabadtéri helyszín jobban megfelelt volna ennyi nagyvadnak.
Farkasom izgatott a többiek között, sokan vannak, akikkel csak futólag ismerjük egymást, pillantok a Rexre, és vannak, akikkel kicsit több a kontakt. Itt figyelmem az éppen mormogó Obára esik, és csak vigyorgok a szavain, de a letorkollásra csak elismerően nézek a nőstényoroszlánra, aztán ha senki többet harmadszor, akkor felszólalok.
- Én támogatom a koalíció létrejöttét, és teljesen mellette vagyok, csak pontosan mit is takar ez? Mit kéne tennünk? És mit értessz az alatt, hogy elkerülhető lett volna, ha valakit értesítünk? Egy támadás csak akkor elkerülhető, ha személyesen ott vagy és kordában tudod tartani a tieidet. Azzal, hogy valakit értesítesz, hogy "figyu, az egyik kölyköd épp egy emberen nyammog" már nem menti meg az illetőt. Kordában tartom őket, amennyire tőlem telik és törekszek is a magasabb fokú felügyeletre, de sajnos nem mindig jön össze. Mi a terv?
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Kamachiq
Caius Rhegal
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 22.
Hozzászólások száma : 36
Tollvonásainak száma : 34
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-19, 20:35


Ennyi alakváltó vezető egy helyen. Még jó, hogy nem festünk az ajtóra egy keresztet, hogy ide robbants. És már percek óta csak egyik oldalról a másikra megy a pislogás. Egyetlen oka van annak, hogy itt vagyok, azaz kettő. Két kibaszott ok, amúgy a francnak sem lenne kedve ezzel a társasággal ennyi időt eltölteni. Az egyik, hogy jó tudni mi zajlik az ember körül, aki nincs itt lemaradt aztán majd kapkodhatja a fejét. A másik az új kis csaj beharapásának a története aki a falkámban van... félig-meddig. Mert egyenesen aggasztó a gondolat, hogy a vadászok, hogyan próbálják befolyásolni a vérállatok életét a városban. Lást egy kölyök a nyakamon, és ki tudja, hogy mennyi lesz. Bár a város ura elvileg mindenkit kinyírt, aztán ki tudja, elég egynek túlélni.
A szoba legtávolabbi részén helyezkedem el, a legközelebb az ajtóhoz. Neki támasztom a hátamat a falnak és keresztbe fonom magam előtt a karjaimat. Ah kurvára kéne egy telibekúrt cigaretta.
Helyette fogpiszkálót rágcsálok, elvégre még se jó úgy kezdeni egy koalíciót, hogy egy az ízélesemnek túl pedáns lakásba rágyújtok, és mázlija van a csajnak, hogy a lábam nem tettem még fel a falra. Fő az udvariasság.
- Folytatva a vadászok új típusú tevékenységével.- Morgok közbe a felsorolást hallva.- Térjetek ki a részletekre.- Egyet értek az Obával, nem szeretem a köntörfalazást, meg az időrablást. Mind a helyetteseinkre embereinkre bíztuk a falkánkat, és ide jöttünk totál célpontnak. Jó lenne haladni.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Raja
Kierran Strips
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 06.
Age : 30
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 75
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-19, 21:33


Unalom a köbön. Mármint ez vett rá arra, hogy kitoljam a képem a cirkuszból, nameg, ezt a reménybeli díszes társaságot a világért nem hagytam volna ki. Új arcok, érdekes szagok, s elég meglepő ez a bizsergő energiaszint a szobában. Olyan mintha egy hosszú kanóc égne sisteregve, valahol a végén egy bombával. De, valahogy mégis otthonosabb a közeg, mérföldekkel érthetőbb a probléma és a feszültség itt, mint a tigrisek közt.
A falat támasztom szemben az ajtóval egy ablak mellett. csinálni kéne valamit, vagy elfoglalni magam míg kiderül pontosabban mik készülnek elhangzani az önmagában elég nevetséges koalíció ötletével kapcsolatban... de, feladom a komfortérzetet, és nem fonom össze én is a karom, hisz a szemközti nagymacska már beelőzött.
Szerencsére, mielőtt elérnék a kanóc végére megindul a társalgás.
-Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem semmi kedvem életképtelen alakváltókat babusgatni. Ami nem öli meg őket, attól csak erősebbek lesznek, legalább megtanulhatnak vigyázni magukra! Amiért összehívtatok, az nem falkaügy, legalábbis én nem kívánok beleszólni más falkák dolgába. De, nem is a szubok védelme... Hmm.. nagyon remélem...  és talán nem is az, hogy összehaverkodjunk, hanem az, hogy fajra, nemre, és színre való tekintet nélkül zaklatják az alakváltókat! Bár, azt mind tudjuk, hogy a hiénákat a Város Ura védi..-Kacsintok az Obára egy vigyorral- Így csak idő kérdése, és a vámpírok megoldják a mi "kis" problémánkat. Feltéve ha hagyjuk.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-20, 21:30


Az orrnyergemet masszírozom, hogy képes legyek egy kis önuralomra. Mondjuk már önmagában azt is óriási teljesítménynek tartom, hogy a Raja eljött, bár nem én kezeskedtem afelől, hogy ezt a meghívót megkapja. Persze, ő urunk és parancsolónk, de ha elhúzott hát elhúzott. Mindenesetre én is itt vagyok, felelek a falkáért, mint Kiskirálynő így innentől meglátjuk. Koalíció. Már a szó is ízlelgetésre érdemes. Ahogy végigjáratom tekintetem a szobában lévőkön, kicsit nehéz elképzelnem, hogy csörögjek az Ulfricra, hogy az egyik tigriskölyök bajban van, nem fogunk odaérni, küldjön már egy farkast ha tud. Vagy nem így működne? Kie válaszától viszont égnek áll a hajam. Még hogy a vámpírok megoldják, pff. Az Obára pillantok, hát ez valóban nyílt titok. Pletykálnak egyebet is róla és a Város Uráról.
- Ez elsősorban a kisebb létszámú falkáknak lenne segítség, ha jól gondolom. A farkasok és a hiénák sokan vannak, önmagukban is képesek összezárni. De tényleg aggasztó ami mostanában történik. A kérdés fajsúlya inkább az, hogy képesek vagyunk-e segíteni a másik likantrópon, vagy sem. - nézek végig a jelenlévőkön - A tigrisek gondjait nem óhajtanám az agyarasokra fogni. Mondjon bárki bármit, a vámpír mindig vámpír marad. Hataloméhes évezredes sakkjátszmát vívó manipulátor az összes. Akárhogy is döntötök.. - címzem mindenkinek - nem a perpillanatnyi állást kell nézni. Ha van közöttünk bizonyos szintű összefogás, egész figyelemreméltó erőt tudunk felvonultatni. De mik az elvárások? - nézek a Rexre és a nőre, ha már ők hívtak ide minket.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Sasaka
Braden Scargano
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 21.
Age : 45
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 16
Tollvonásainak száma : 10
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-22, 22:17


Nem kis figyelmet von magára az utcába begördülő fekete Range Rover, az azt követő Rolls Royce Phantom és a sort egy újabb Rover zárja. Egyenesen Storm lakása előtt parkolnak le és miután a két Roverből kiszállt három-három fekete-öltönyös alak és lecövekelnek egymástól két méternyi távolságra az utca mentén szinkronban, a Rolls sofőrje kinyitja az ajtót utasának... alias nekem.
A fekete William Westmancott amit viselek nyeszlett 75000 dolláromba került és nem az odabent összegyűlt népnek szól, hanem az átlagos mindennapi életnek. Aki gazdag, az gazdag és kész, hogy hogyan lett az, az persze szaftos rágnivaló az összes firkásznak. Megigazítom az ezüst színű nyakkendőt és az öltöny alatt a Smith&Wesson válltokját. Ugyan az az 500-as pihen benne amivel Bastino agyát péppé lőttem, valahogy a szívemhez nőtt ez a pisztoly. A megjelenésem tehát ahogy mindig is, kifogástalan és makulátlan.
Egyik Yod'dha-m előre megy, hogy ajtót nyisson illetve becsengessen, a másik mögöttem lépdel és szemmel tartja a környéket. Jól begyakorolt mozdulatok, tapasztalt csapat és engem nem sokszor látni nélkülük.
Ahogy kíséretem bekopog, majd kérdés nélkül be is nyit a lakásba, félre áll az útból és határozott léptekkel egyenesen a népek közé masírozom. Mennyi szag! Te jó ég, szinte marja érzékeny orrom és bár ritka, de most még a bennem lakó kobra is ingerülten mozdul egyet.
Végighordom rideg tekintetem az összecsődült társaságon és egy biccentés mindenkinek épp elég köszönésképpen. Caius és az Oba felé kicsit hosszabban időzik a pillantásom, az egyik pusztán azért, mert néha üzletelek a pumákkal, a másik felé a puszta tény miatt, hogy a Város Urának a nője.
- Van harminc percem, hogy végighallgassam miért érné meg nekem mások pesztrálása.
Arrogancia magas fokon, de ez tőlem már ismert, még ha eddig igen ritkán jelentem meg ilyen környezetben, mint ez a... lakás? Odú? Mindegy is, engem ilyen helyen nem látni általában és ami azt illeti a legkevésbé sem zavar, hogy késtem, az én napirendem eléggé tömött.
Az más kérdés, hogy mindenki másnak mennyire megérné a kobrák támogatása, mert hát valljuk be, még ha nem is nyomunk számbeli fölényt, az biztos, hogy minden a rendelkezésünkre áll, hogy egy egész várost leigázzunk. Minden csak a pénz és a kapcsolatok kérdése és nekem mindkettő megvan. Zsebre vágott kezekkel cövekelek le valahol a bejárat környékén, az egyik Yod'dha az ajtó előtt strázsál, a másik szorosan a nyakamban, nem mintha ennyi falkavezér közt sokat érne, de egyet... kettőt akár ki is iktathat. A többit megoldom én magam.
Vissza az elejére Go down
avatar
I. Kölyök
Kurosawa Zen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 06.
Tartózkodási hely : Kazuya 10 méteres körzetében
Hozzászólások száma : 27
Tollvonásainak száma : 22
Re: Koalíció - közös játék
2018-09-23, 12:02Mindenki && Zen


KAzu miatt már hozzászoktamapontossághoz, na meg az idő előtti terepfelmérésekhez, így ma sem volt ez másképp. Mindössze annyiban különbözik ez az alkalom a többitől, hogy ma nincs velem a pesztrálnivaló, tehát haláli nyugalomban vagyok eltűnve az egyik sarokban a falat támasztva. Nézegetem az egybegyűlteket, mindenféle faj képviselteti most magát, az én reszortom egyelőre a megfigyelés, hiszen esetemben nem beszélhetünk falkáról. Ritka vagyok, mint medve a málnásban. Jelen esetben városban. Azonban hazudnék, ha azt mondanám, nem vagyok kíváncsi erre az egészre. Érdekes lehetne megfigyelni, mire képes egy hordányi alakváltó, ahogyan az is, hogy szerintem mennyire nem tudnának együtt működni. Már csak azt a néhány arrogánsabbik fajtát megnézve, vajmi kevés esélyt látok erre. Az  új érkezőnek csak biccentek, én itt nem vagyok számottevő hatalom, max mancstávolságon belül, de oda meg nem hülyék jönni.
- Azt hiszem, itt a fő kérdés az, hogy mit kéne tenni cserébe és mikor, kinek.
Dörmögöm az orrom alá és megcserélem a támasztó lábamat a másikra. Eddig csak értetlenkedés van, némi mellette, a többi meg a nem akar pesztrálni megnevezéssel él.
- Kéne az a magyarázat.
Nézek a Rexre, meg a sanszosan nőjévé titulálható nőstényre. Ez így még ebben a formában kevés infó. Több kell, több kell...


•• Words: ennyi •• Music: ez •• Note: Remélem tetszik *-* •• ©️️️
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Koalíció - közös játék
2018-10-24, 10:49All & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Nem tudom mit is remélünk ettől a találkozótól, de türelmesen kivárom amíg mindenki első véleményt nyilvánít. és bölcsen hallgatok, bár megvillan a szememben a jókedv ahogy Storm megjegyzi hogy senkinek nem volt kötelező a részvétel. Persze számítottam rá hogy lesznek olyanok akiknek derogál itt lenni, de végül is ahol bejöttek, ott ki is tudnak szépen menni, nem kötelező a maradás. Végigsiklik a pillantásom a vezetőkön és van két arc amibe szívesen belemásznék mert idegesít, de ezzel nem lendítenék a helyzeten szóval csak magamban fejezem le őket.
A beszélőket figyelem ahogy felszólalnak és válaszolok is sorban mindenkinek aki értékelhető kommentet fűz hozzá.
- Lényegében ez annyi lenne hogy létrejönne egy forró drót amit hívni lehet, és a résztvevők között mindig lenne egy ügyeleti rend. Nem kell feltétlenül ott lenni meg hát fizikailag nem is tudunk mindenhol ott lenni ahol kellene. A dominánsak vissza tudják fogni a kezdőket, legyen bármilyen fajú és ha érzi hogy baj lesz vagy valaki olyannal van aki szintén nem tudja megvédeni akkor hívhatja a koalíciót és aki épp ügyeletes az megy - foglalom össze röviden hogy mire is gondoltunk amikor Storm-al ezt kitaláltuk. Mondjuk elég nagy fa ez, amibe a fejszénket vágtuk, de ha ügyesek vagyunk akkor sikerülhet.
- Ha mindenki így gondolkodna Kieren, akkor most aligha lennénk itt ennyien. Rég kihaltunk volna. Nekem sincs sok kedvem más fajokkal foglalkozni, de gyszerűen ki fogunk halni ha nem teszünk valamit és nem mindenki mögött állnak vámpírok, akik ezt megoldják. Megjegyzem szerintem nekik, semmi közük nincs a mi belső működésünkhöz de bizonyára akadnak kivételek is - siklik el a pillantásom Amberre és a tigrisre ha már ennyire kardoskodik. Számításaim szerint a hiénák és a kígyók nem lesznek benne, de ezek szerint a tigrisek is húzódnak. Akkor maradunk kevesen, de utána nekem ne sírjanak hogy segítség kell.
A medvére pillantok és Ryenne-re.
- Semmit nem "kell" nincsenek elvárások, azért vagyunk itt hogy megbeszéljük ki mit tenne ehhez hozzá. Ez egy együttműködés lenne, és nem akarok főnökösködni. Igen az én ötletem és Stormé de ketten kevesek vagyunk hozzá hogy végig csináljuk. A részvétel önkéntes - teszem hozzá.

|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 145
Tollvonásainak száma : 102
Re: Koalíció - közös játék
2018-10-29, 11:08


Az oroszlán kisfiú valami olyannal kezdte, hogy senki ne tartsa magában azt amire gondol, most hogy kimondtuk meg kishíján vérig vannak sértve. Mint egy önsegélyező szakkör, önkéntes a részvétel, ha nem tetszik el lehet menni, arra van az ajtó… vajon mit szólna a kis ribanc ha átrúgnám és távoznék? A kedvükért nagy vörös X-et festettünk a seggünkre hogy gyertek csak ide toljátok a farkatok, most meg nyeljem le hogy egy szuka pattog nekem?
-A bakancsom meg mindjárt a szádban lesz ha nem tanulsz jó modort macska… szemlátomást nem vagy egy rangon velem… hát ülj szépen a kis valagadon és zárd be a pici szád… vagy a Rexet már holmi jött ment irányítja? – vetek egy szánakozó pillantást a királyra és a szám szélét is elhúzom gúnyosan.
-Alakváltó balesetek… nem azért mert olyan sokan lennénk, és nem azért mert a vámpírok jelen vannak. Az oka Alexej Makarov, egy vadász, aki a Nap Egyháza nevű elvakult hitgyülekezet egyik alappillére. Embereket rabolnak el, szándékosan megfertőzik őket, majd szabadon engedik a városban, hogy aztán azok tombolva gyilkolásszanak és ránk fogva kiírthassanak mindünket. Az ilyen eseteknél nem kerülhető el ha nem tudunk a létezésükről.
Aztán jön az Ulfric… oh igen, van igazság a szavaiban, hiába vagy ott, egy pumával nem fogok édelegni, hogy jaj hát ögyörő bögyörő nem szabad ilyet tenni, gyere add a kezed menjünk innen, nem nem eheted meg még azt a lábszárat. Röhejes.
A csapat minden felszólalóval oszlani látszik, térfeleket választanak… még a végén elhiszem hogy a pumák szőke hajú hercegének van esze, nem úgy mint a csíkos cicának. Rajtam köszörülni a nyelvét, még a végén újabb csonttal talál bővülni a trónom, bár meg kell valljam azt rebesgetik elég különleges, lehet a bundáját kellene lenyúzni élve róla. Aztán bekapcsolódik az aktuális farokmelegítője… valljuk be nem semmi a csaj amit az éjszakában suttognak róla, meg azt is hogy valami kiskirálynői posztja van, ami már majdnem olyan mintha lenne valaki, de a fene sem érti náluk hogy is van ez.
-Már megint csak a vámpírok… lehet rossz nyelven próbáltam meg elmondani, a probléma az emberekkel van… a vadászokkal, a fanatikusokkal, azokkal akik úgy gondolják, szörnyek vagyunk és nincs helyünk a világban. Akik elvennék a jogaink, akik ketrecbe zárnának, kísérleteznének rajtunk, vagy épp csak homlokon csókolnának egy atommal, mert legyen biztos, ami bizonytalan. – és persze már megint nem tudom végigmondani mert ő lordsága a kobrakirály besiklik és máris korlátot szab a „kellemes” délutánnak. Jellemző…
-Dominánsak vissza tudják fogni a kezdőket – nevetek fel – mondd csak Rex próbáltál valaha egy vadat visszafogni, egy újszülött hiénával megértetni hogy jobb lenne ha most szép csenden lapulna? Ahogy neked semmi közöd nincs az enyéimhez úgy nekem se farkashoz se macskákhoz. Egymás állatait nem irányítjuk, és hiszem hogy nem csak a magam nevében mondanám, hogy a tettlegesség egyikünk szájízén sem segítene. Vagy esetleg van köztünk olyan aki mosolyogva bólogatna azon ha egy más fajú fizikálisan ütlegelve, megláncolva próbálná megfékezni az övét? Esetlegesen sérülést okozva neki?
Az a bizonyos pumpa kezd bennem felmenni, az oroszlánoknak fogalmuk sincs mit csinálnak, iderángattak minket ötlet és terv kész tények nélkül, most meg azt várják hogy egy rakás domináns egyed majd zsugázni fog meg teadélutánt tartani.
-A részvétel önkéntes… - már megint- nincsenek elvárások… dehogy nincsenek… nekem speciel vannak. Ha már koalíciót akartok legyen. Fogjunk össze, de holmi szaros dolog miatt, mert a szomszéd macskája fenn a fán – pillantok Kierranra. – Figyeljünk inkább arra, hogy meggátoljuk a városunk elpusztítását, senkinek nincs kedve gondolom új területet keresni, újra harcolni hogy megszilárdítsa hatalmát. Javaslok egy egyezményt. Ha bármelyik falkát oktalan emberi támadás éri, legyen az egy csapat önjelölt vadász, vagy a Nap Egyháza szervezkedése, minden falka köteles létszámától és azok titulusától függően harcosait rendelkezésre bocsátani, hogy a megtámadott falka védelmére kelljen. Mert közös érdekünk hogy békében és nyugalomban élhessünk. Cserébe senki nem vár el semmit, hiszen bármikor ő maga is célpont lehet, és akkor a többiek szállnak hadba hogy segítséget nyújtsanak.

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Koalíció - közös játék
2018-11-09, 12:07Ha bárki azt hiszi, hogy holmi kis hiénától megijedek, akkor nagyon téved, legyen bármilyen rangon is.
- Majd amikor nem sértegeted a Rexet és engem a saját lakásomban bogaram, addig meg simán ajtót mutatok neked, és egyáltalán nem érdekel, hogy milyen rangon vagy, ha nem vagy képes betartani még a vendéglátás szabályait sem! Bár lehet, hogy a neveletlenséged, nem a te hibád! – mosolygok rád kedvesen, vagy legalábbis igyekszem kedves lenni, de mű mint az agyonplasztikázottaké, akiknek már nincs mimikájuk.
- Lényegében, amikor a friss alakváltó úgy gondolja, hogy ő márpedig elég erős ahhoz, hogy elmenjen bulizni, és belekötnek elveszíti a fejét, az Alexej hibája, vagy amikor a munkahelyéről kirúgják az embert, mert kiderül, hogy alakváltó, és előjönne belőle az állat, az is Alexej hibája? – nem ezt ő sem gondolja komolyan, és persze mi sem. – Mi nem háborúra hívunk titeket, hanem az ilyen gondok elkerülésére. Sokszor van úgy, hogy egy alakváltó érzi, hogy hamarosan gond lesz, de tudna segítséget kérni, már ennek a tudata segíthetne neki nyugodtabbnak lenni.  Vagy ti mindig el tudtok szakadni? Mindig van időtök, hogy akkor most otthagysz egy tárgyalást, és indulsz, hogy segíts. Sosem vagytok külföldön, másik városban, isten tudja hol, amikor ti nem tudtok odamenni? Szerintetek nem lenne jó, ha az embereitek tudnák, hogy van egy szám, amit mindig el tudnak érni, legyen bármilyen napszak, és kaphatnak segítséget? -
Mert, így van, akkor ők tényleg mázlisták, szerencsések vagy csak jobban szervezik meg az életüket, és ebben az esetben nagyon szívesen veszek órákat, vagy fogalmam sincs.
- Tehát, mi elsősorban ezért hívtunk titeket, hogy az ezen problémák megoldását megbeszéljük. Viszont most hogy itt vagytok a mi gondolatainkat máris megtoldottátok újakkal. Mi szerint, ha az alakváltók összefognak egy olyan erőt képviselhetnek, amit igencsak számításba kell vennie, még a vámpíroknak is. A másik pedig, ha ez az összefogás megvan, akkor igen a harcosok részt vehetnek az adott, hmm…- kicsi megtorpanás, mert jobban nem tudom megfogalmazni, de azért remélem, hogy nem kerül hasonlóra sor. - …háborúban. És ezeknek a feltételeit is le kell fektetni. Mert én nem fogom az oroszlánjaimat háborúba küldeni, mert esetleg nekiállsz kötözködni a Nap egyházával. – Bár tény, hogy csinálják a saját kis szarságaikat a nyomingerek ott is, de amit ő kimondott, az nem elég pontos. Legalábbis szerintem, de majd a Rex dönt végül is, most így gondolkodom. – De úgyis a Rex szava fog dönteni. – És egyébként azért belül nagyon örülök, mert még ha nem is a legszebben, de elindultunk valamerre, ami máris egy közös tervezgetés, kár hogy ilyen körülményesen megy a dolog.  
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Ulfric
Maximilian Lassen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 01.
Hozzászólások száma : 10
Tollvonásainak száma : 8
Re: Koalíció - közös játék
Today at 13:47


Csak hallgatom az elhangzottakat, gondolkodva, próbálva kitalálni, mi is akar lenni ez az egész. Vannak, akik hozzá szólnak, többnyire értelmesen, de vannak, akiken látszik, hogy csak azért jöttek ide, hogy ne érje szó a ház elejét. Azonban a két domina rivalizálása kezd durvulni, ami nem igazán tetszik. Vagyis tetszeni tetszene, ha nem ebben a szituációban lennénk, hanem egy kicsit meghittebb és ledérebben, de hagyjuk. Most nem ez a fő probléma.
- Hé! Nyugalom van. Ha összekaptok, azzal nem oldotok meg semmit se. És nem azért jöttünk, hogy falkák közti háborút robbantsunk ki az egónk miatt. Legalább is merem remélni. - nézek hol a hiénára hol az oroszlánra.
- Mindkettőtöknek igaza van, csak más az érdeketek. A hiénákat nyílt támadás érte, és ez eléggé negatív visszhangot keltett. Senki se örülne, ha ez a saját falkájában megesik, és gyanítom, ti is bosszúra éheznétek. - nézek körbe - Alexej-ről már én is sokat hallottam, és nem túl jókat, így érthetően támogatom az Oba álláspontját, miszerint az összefogás fontos lenne egy esetleges támadás hárítására, vagy visszatámadásra, amivel megvédjük magunkat.
- Viszont vendéglátónknak is van igazság a szavaiban. Ha jól tudom kórházban dolgozol. A te nézőpontod kereszttüzében az oda bekerült, megtámadott emberek és váltók, leginkább a frissek vannak. Érthetően. Gyanítom napi szinten találkozol támadások áldozataival, így érthető, hogy te inkább őket védenéd.
- nézek rá. - Mindenki védeni próbálja a sajátjait.
- Mind a két félnek igaza van, így mind a két oldalra kell koncentrálni és megoldást találni. Nem tudom, más falkáknál hogy van, de nálunk nem engedünk instabil váltót éjszakai közösségbe egyedül. Vagy kíséri, vagy megfigyeli valaki távolról, így azonnal közbe tud avatkozni, szükség esetén személyesen. Bár ez se garantálja a 100%-os eredményt. A forródrót jól hangzik, bár én inkább annak a híve vagyok, hogy amelyik kölyökben nem bízunk, azt ne engedjük egyedül az utcára, pláne ne bulizni. Ezzel is motiváljuk, hogy mielőbb erősödjön meg.
- vonok vállat.
- Háborút meg nem kell kezdeményezni, azonnal, de tény, hogy az egyházzal valamit tenni kell, mielőtt bármelyikünk úgy jár, mint a hiénák, akiknek az volt a mázlijuk, hogy az idióta emberek egy csíkost engedtek szabadlábra, holott a helyi falkában csak pöttyösök vannak. És az elszabadult példányt is sikerült hamar elkapni, de így is volt belőle botrány, amiből még egyre senkinek nincs szüksége. Jól gondolom? - nézek körbe.
- Szóval én híve vagyok az erőink összedobásának, és a telefonközpontnak is, valamint támogatok egy havi rendszerességű összeülést, hogy a problémákat és tapasztalatokat át tudjuk beszélni, de lehetőleg ne a belvárosban, ahol nyílt célpontok vagyunk, bármilyen kedves is a felajánlás. - kezdeményezem, ha már szólásszabadság  van.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Koalíció - közös játék


Vissza az elejére Go down
 
Koalíció - közös játék
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Stories :: Adventures-
Ugrás: