HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Damon Lloyd Reynolds

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV.
Damon Lloyd Reynolds
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Sep. 14.
Age : 30
Tartózkodási hely : Alexander közvetlen közelében
Hozzászólások száma : 29
Tollvonásainak száma : 27
Damon Lloyd Reynolds
2018-09-14, 16:34Damon Lloyd Reynolds
Vannak pillanatok, mikor a hallgatás többet ér minden szónál


név: Damon Lloyd Reynolds
kor: 30
csoport: Vérleopárd
átváltoztatás ideje: 14
vérvonal: -
rang: IV. szint
play by: Michael Fassbender
KépességSokkal inkább nevezném a személyiségemnek a tényt, hogy a jelenlétemben még a kölykök is sokszor elcsitulnak és felveszik a jobbik énjüket. Testőr vagyok, így hát természetes, hogy az ön- és mások védelme rutin. Értek ugyan a lőfegyverekhez, de karom a karom ellen az igazi.
MegjelenésA legtöbbször öltönyben látni, tekintve, hogy Alex sofőrje vagyok, de csekély szabadidőmben egy kopott farmer és póló épp úgy megteszi.
Nem mondhatom, hogy a nők éjjelente rólam szövik kéjes álmukat, de sosem volt hiány partnerekben, egy éjszakás kalandokban. A hölgyek általában véve szeretik a jól kiépített izmokat, erős fizikumot és nálam ez egy 1,85-ös magassághoz társul. Nyúlánk, de izmos, nevezzük így az alkatom. A borosta valahogy örök, némileg rozsdaszínű ahogy a katonásra nyírt hajam is. Kék szem, kellemes de határozott vonások. Azt hiszem minél inkább öregszem, annál jobban hasonlítok mindenki kedvenc nagybácsijára.
Állati alakomban a világos színek felé tendálok -lévén hóleopárd féleség lennék-, bundám már-már szürkés, szemeim is fakóbbak valamivel, de méretes döggé tudok nőni négy lábon.

JellemSorolhatnám, de minek? Az átlagos szó éppen úgy leír, mint bármely más kispolgárt. Nem lógok már ki a sorból, a rebellis, nagyszájú éveknek vége. Ha valami igazán jellemez, az a nyugalom és kiegyensúlyozottság, legalább is nagyon nagyon igyekszem ezt az arcom mutatni. Az biztos, hogy engem nem hall senki emelt hangon beszélni. Nincs is szükségem rá. Talán a kisugárzásomban lehet valami, ami óva int másokat tőle, hogy kihúzzák nálam a gyufát. Általában sikerül is nekik megadni a tiszteletet.
Ami a bennem lakó szörnyet illeti, nehéz volt megnevelni, vérszomjas és vehemens jószág volt. Mondom, volt. Manapság már azon lepődök meg amikor kicsit agresszívabban reagál néhány hatásra. De a nyugalom össze nem tévesztendő a lomhasággal vagy a nemtörődömséggel. Mindig figyel, mindent érzékel és kifinomultan hangolódik rá a környezetére. Egész jól kijövök vele.

ElötörténetSzeretem az első őszi napok időjárását. Ilyenkor még érezni a kora esti órákban a hátra maradt meleget a földben. Még nincsenek olyan nagy esőzések, de már lassan érezni a természet halálának illatát. Sokszor tűntem el ebben az időszakban, emlékszem valahányszor magadhoz tértél, a keresésemre indultál. Melletted lett volna a helyem, mikor ébredsz, hiszen a vérem a tiéd. De valahogy képtelen vagy olyan leopárdokat magad köré gyűjteni, akik ne lennének, nos, mondjuk úgy, hogy problémások. Én sem voltam más, sőt ami azt illeti olykor rosszabb voltam, mint amilyen Will most. Sok vonást látok magamból abban a kölyökben. Sokszor viszket a tenyerem, hogy tarkón vágjam.
Emlékszem valami Isten háta mögötti tisztáson, vagy egy háztetőn heverve találtál rám. Akkoriban még leheveredtél mellém és akár egy órán át is a csillagokat bámultuk, persze miután megkaptam a kijáró lecseszést. Mennyi idős lehettem? Talán tizenöt esetleg tizenhét? Már nem is tudom. Régen volt. Neked talán nem számít annak, de az én órám másképp ketyeg. Nem voltam más, mint egy koszos kölyök, akinek se családja, se rokona. Éltek még ugyan valahol, de ahogy az olyan sokakkal előfordult akkoriban, ők sem akarták, hogy közük legyen egy fertőzötthöz. Sosem okoltam őket, láttam az arcukon, mennyire tartanak tőlem és amúgy is, egy kamasznak kaland kell, úgyhogy lenyúltam a félretett pénzt, apám cigijét és egy üveg házi-szeszt, majd leléptem. Sosem kerestek, nem telefonáltak. Már nem emlékszem azokra az arcokra sem. A tiédre annál inkább. Hallottam akkoriban a vámpírokról, akik véralmákat vagy „miazistennyilát” keresnek maguknak, úgyhogy körbe szimatoltam. Nagyon művészi lassúsággal vontad fel a szemöldököd, mikor bemasíroztam utánad a sikátorba és közöltem, hogy már pedig én most a Pomme de Sangod leszek és pont. Tettem mindezt felrepedt ajkakkal és törött bordákkal, mert alig egy órával előtte páholtak péppé a helyiek. Na és mit tettél Te?
Emlékszel? Lenyaltad a vért a számról… és szemétláda módjára ott helyben rám engedted a vámpír bűbájod! Fogalmam sem volt még, hogy ilyen fajta képességgel bíró vámpírok is járják a Földet, egy koszos kis suttyó voltam, akinek nő ügyei is alig akadtak, nem hogy telibe kapj maxra kapcsolva! Elég sokáig orroltam rád emiatt, talán azért is húztam mindig ki a gyufát.
De sosem voltál hozzám rossz. Móresre tanítottál mikor túlzottan elvetettem a sulykot, de emellett elkényeztettél engem is, mint mindenki mást a falkában. Hirtelen lett otthonom, hozzátartozóim és „gazdám” is. Egy kicsit nehezen illeszkedtem be, de csillapodott a rebellis énem, bár valóban, sokat mentem a Nimir Ra agyára.
Már régóta nem heverészek a háztetőn vagy tisztásokon. Már nem kell utánam kutatnod és szólítanod, ha felkelsz, nem kell a miatt morognod, hogy megint mi az ördögöt műveltem. Jó pár éve már, hogy véget ért az az időszak. Soha bele sem gondoltam igazán abba a hatalmas különbségbe, ami kettőnk közt van. Abba, hogy a vámpírok mennyire másképp mérik az életet. Az Ő halála kellett hozzá, hogy rájöjjek. De ez a Te hibád Alexander. Elkényezteted minden macskádat, addig babusgatod őket, egyengeted az útjukat, míg végül ők maguk is megfeledkeznek az idő múlásáról. Bele sem gondolnak, hogy nem maradnak örökké fiatalok és értük a halál nem csak akkor jön el, ha valaki golyót ereszt beléjük. Mi nem vámpírok vagyunk, nekünk pereg a homokóra és egyszer majd elbúcsúzunk ettől a sártekétől.
Az Ő halála kellett hozzá. Az éjszakák, amiken láttam hogyan törsz meg, hogyan tesz tönkre a veszteség. Az én Ra-m volt és még is Te voltál az, aki a legfájdalmasabb búcsút vette tőle.
Elmúltak az évek, elcsitult a fájdalom és véget ért a gyász. Én magam is csendesedtem. Véget értek a csíntevések, a természetem lenyugodott. Látom a szemedben a kimondatlan kérdéseket. Nem tudod, miért változtam és megértem én, hogy talán hirtelen történt, talán túl nagymértékű volt a változás, de ne kérdezz. Könyörgök ne. Maradjon ott az a „miért” a tekintetedben, de ne adj neki hangot. Legalább is ezért imádkozom, mert ha egyszer parancsba adod, nem mondhatok ellent és kénytelen leszek elárulni, hogy mennyire félek valójában.
Had maradjak én a csendes árnyék melletted. Elintézem az ügyes bajos dolgaidat, fél szemem az ikreken, a másik azon a csibészen és gondoskodom róla, hogy JJ sose váljon olyanná, mint én. Aggódom érte, túl sok bujkál a tekintetében, ami ennyi idősen nem egészséges. Ha kettő lenne belőlem, a másik énem Nicky sarkában járna naphosszat, de ahhoz már kevés vagyok. Viszont hagyd meg nekem ezt a szerepet és akkor nem fogsz annyira hiányolni, ha az én órám is elüti az éjfélt.    


A hozzászólást Damon Lloyd Reynolds összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-09-17, 22:39-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 144
Tollvonásainak száma : 102
Re: Damon Lloyd Reynolds
2018-09-16, 11:41Elfogadva!


Damon

Azt hiszem ha nem lennél macska még szeretnélek is. Olyan cuki apa típussá nőtted ki magad, de lehetsz egy gondoskodó bátyus is. A mosolyod mögött a veszteség keserű ráncai húzódnak, és az aktádat olvasva bennem is fájdalmas emlékeket idézett fel. Ha az ember egy kicsit megszeret valakit, elvesztése a pokol ezer évével sem ér fel, és nehéz venni egy újabb levegőt, azt mondani hogy nincs semmi baj, hogy ez az élet velejárója... és hogy egyszer követed és újra együtt lesztek boldogan.
A legsötétebb órában is jusson eszedbe... mindig lehet rosszabb...


Elfogadva! Lepecsételve!

Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Damon Lloyd Reynolds
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: