HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 The Breeder - Egykori mesterem

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV.
Josephine Jennings
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 25.
Tartózkodási hely : Úton
Hozzászólások száma : 18
Tollvonásainak száma : 11
The Breeder - Egykori mesterem
2018-09-06, 11:42The Breeder

KapcsolatMilyen kapcsolatban vagyunk? Az én nagy szerencsémre, most éppen semmilyenben, és nagyon szeretném, hogy ez így is maradjon. Ugyanis a melletted töltött majdnem tizennyolc esztendő, maga volt a kénköves pokol, még olyankor is, mikor éppen kedves voltál hozzám. De sokkal jobban szerettem azokat az időszakokat, mikor valaki más volt terítéken.
Állíthatsz bármit, amit tőled kaptam, az minden volt, csak szeretet, csak atyai féltő szigor nem. Valamiféle bizarr okból odaadó gyengédséget éreztem irántad, és minden bűnödet megbocsátottam, pedig mindent megtettél, ami miatt gyűlölhettelek. Ha valaki megszökött, utánuk küldtél, és mindegyiket visszahoztam hozzád. Egyiket szép szóval, másikat erőszakkal. Mondjuk ez utóbbit mindig túlkapásnak tituláltad, mert jobban szeretted, ha pusztán szavakkal győzök mások felett. Számos embert martam meg, hogy mások igényeit kiszolgáld. Játszhattam velük, de sosem hagytad, hogy bármelyikünknek is falkája legyen. Sőt, ha egyik-másik kedvenceid viszonya túl szorossá, számodra kellemetlenné kezdett válni, nem fogtad vissza magadat, hatalmas lakomát, viadalt rendeztél vámpír cimboráid kedvére, amin a fő attrakcióban széttéphették egymást a delikvensek.
Látszólag vak hittel követtelek, olyannal, amit már hosszú évek óta nem tapasztalhattál egyetlen házi kedvencednél sem. Úgy tűnt, hogy sikerült végleg elszakítanod a családomtól. Lazítottál a pórázon, ami ritka kiváltság volt, és eleinte sütkéreztem a kedvességedben. Egyetem? Állás? A halandó lét látszata, és kisebb-nagyobb szabadság? Mindent megkaptam, amit csak egy magadfajtától kívánhat egy hozzám hasonló eszköz. Aztán történt valami, és te akár észre vetted az előjeleket, akár nem... Egy este már nem szálltam be a sofőr mellé, hogy hazavigyen hozzád, pedig tudom, hogy már túl erős vagyok ahhoz, hogy életben hagyj, ha rám találsz. Hiszen velem végeztetted ki az elődömet.

név: "Mester" = megalkotóra bízva
kor: alsó hangon ötszáz, de lehet akár több ezer
faj: Vámpír
rang: Mestervámpír (4-5.)
avatar: megalkotóra bízva
státusz: Szabad/Foglalt
Egyéb
Magadat tenyésztőnek vallod. Számos erős alakváltó képviselteti magát a birtokodon, jellemzően rácsok között és mögött. Olykor csak a saját kedvedre dolgozol, máskor megrendelésre "gyártasz le" vérállatokat. Az eltelt pár évtizedben nagyon jól működött az ipar, hiszen könnyebben szállíthatóvá váltak. Számos országba, számos városba eljutottak "teremtményeid", azonban ebben az utolsó pár évben kezd meggyűlni a bajod a digitális világgal. Egyre nehezebb a fejlett nyugatról alapanyagot rabolni. Ráadásul ezek a kis dögök kezdenek jogokat követelni maguknak. Persze, nem a birtokodon, hanem mindenhol másutt. A birtokodon ugyanis vas fegyelemmel uralkodsz fölöttük, és mindent megteszel azért, hogy a rabláncok csak akkor lazuljanak, ha azt éppen te akarod.

Hobbijaid közé tartoznak: a vérállat viadalok rendezése mások vagy saját kedvedért, a nyúzás kedvtelésből és büntetésből, valamint a lelki terror. Azt mondod, hogy szereted a kicsikéidet, hogy mindent megtennél értük, kiváltságokkal jutalmazod azokat, akik igyekeznek a kedvedre tenni, de kíméletlenül végzel azokkal (az erősebbekkel), akik ellened vétenek. Élvezettel nevelsz fel újabb kölyköket, alakítasz a saját vagy a megrendelő ízlése szerint.

Valamikor régen több generációval ezelőtt, számos halandó család is szolgálatodban állt uradalmadban, akik lesték minden kívánságodat, gyermekeket ajándékoztak neked és raboltak el a kedvedért. Ezek közül a jelenleg Jennings néven futó volt az egyik, akiknek valahogy sikerült szabadulniuk tőled. Talán a véletlen műve, talán te voltál az, aki hagyta menekülni a pár főt számláló családot, hogy későbbiekben ellenségeiddel szemben felhasználhasd a kis halandókat, akik tőled szerzett tudásukat arra használták fel, hogy vámpírokra vadásszanak. Vadásztak rád is, minimális sikerrel. Néha egyiket-másikat elpusztítottad, de vagy nem sikerült vagy nem is igazán akartad őket kiirtani, így mind a mai napig fenn maradtak.
Azonban nagyjából tizennyolc évvel ezelőtt megint kezdtek elkanászodni, ezért kénytelen voltál újra figyelmeztetni őket arra, hogy bizony halandók. Eredetileg úgy szántad, hogy az egyik ivadékuk darabjait éveken át küldözgeted vissza a családnak, de végül mégis úgy döntöttél, hogy megtartod magadnak Josephine-t, ha túléli a harapást. Arra viszont nem számítottál, hogy a kisebbik Jennings fiú még sok fát tehet a tűzre, és könnyen lehet, hogy mostanra már a máglyát neked rakja. Vagy titkon megszerezted őt is?

Az, hogy a szökésem is a terveid között szerepelt-e, hogy egy újabb legyártott áru vagyok, ami ezen különös módon célba ért, vagy tényleg sikerült túljárnom az eszeden, azt rád bízom. Minden esetre most már egy új vámpírt szolgálok, és nem lehet olyan könnyen eltüntetni sem. Mit teszel? Elégedetten bezsebeled a jutalmadat? Vagy fortyogsz a dühtől amiért az egyik saját kis kedvenced, aki egész idáig leste minden kívánságodat, hirtelen lelépett? Másfél év telt el, és még nem csaptál le rám. Kezdjek aggódni?
Vissza az elejére Go down
 
The Breeder - Egykori mesterem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: Keresések :: Tagok keresettjei-
Ugrás: