HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 11
Tollvonásainak száma : 10
Xyl & Cain
2018-09-03, 15:00
Xyl & Cain
Már jócskán benne járunk az éjszakában és a hely is tele van. Sokat gondolkodtam anno, hogy hova lenne érdemes lerakni a bár alapjait. Az estét a vámpírok miatt is jól ki lehet használni, főleg az olyan emberek miatt, akik már-már rajonganak értük és már attól elolvadnak, ha meglátnak egyet.
Most kivételesen nem a pultban dolgozom, hanem befoglaltam magamnak egy sarkot, oda ültem be az iratokkal, egy pohárral és egy üveg whiskyvel. Persze ettől függetlenül bárki megzavarhat, ha valamit akar. Ha annyira nagy magányban akartam volna dolgozni, akkor az irodába zárkózom. Így viszont hallom a zenét, ami csak annyira hangos, hogy hallani lehessen. A beszélgetések morajai is eljutnak hozzám, mint valami méhkas. Az emberek isznak, beszélgetnek és kikapcsolódnak, erre elég alkalmas ez a hely.
Sóhajtva dőlök hátra, majd kinyúlva magamhoz veszem a poharam és kiiszom a tartalmát, hogy aztán újratölthessem. A rendelési lapra pillantok és azon gondolkodom, hogy szükség lenne-e még valamire. Van egy új italunk, ahhoz rendelhetnék még hozzávalókat, egészen megkedvelték. Főleg női körökben szeretik az íze miatt. Ütős és még finom is, szeretik ezt választani, ha úgy igazából ki akarnak rúgni a hámból. Ráadásul árban sem rossz.
Tekintetem végighordozom a termen, biccentek egy-egy személynek, amikor a tekintetünk találkozik. Elmosolyodom, amint megpillantok egy ismerőst belépni a bárba. Vannak itt olyan arcok, akikre már-már azt mondhatnám, hogy törzsvendégek ezen a helyen. Intek neki, ha észrevesz és csatlakozhat hozzám, ha úgy gondolja.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Xyl & Cain
2018-11-17, 20:41
Mondhatni már a törzshelyemnek számít a bár. Ha éppen nem táncolni van kedvem , hanem iszogatni és jót beszélgetni akkor ide jövök, ahogyan most is. Habár legálisan még nem ihatok alkoholt, a pultos srác kellően jó fej ahhoz, hogy ettől eltekintsen. Ez a mi kis titkunk. Hűvösebb ma az éjszaka és amúgy sem volt annyira jó napom, úgyhogy úgy döntök még nem megyek haza.
Hát belépek a bárba, pillantásom azonnal a pulthoz siklik és sajnálatos módon a kedvenc pultosom sehol... Ah, sóhajtva körbe nézek hátha találkozik a tekintetem valakivel. És lám Cain ugyan nem a pultba, de papírmunkába ásva magát ücsörög. Elmosolyodom és intek neki, fekete magassarkúba bújtatott lábaim magabiztosan repítenek a célom felé, laza hanyagsággal vágódom le a hosszú hajú ipse mellé, és ezzel a lendülettel neki is döntöm a vállam, majd ráejtem a fejem a vállára.
- Ah szörnyű. Ennyi írást.- Sóhajtva nézem a sok-sok papírt. Hát nekem ehhez tuti nem lenne türelmem. Persze kérdéses, hogy mihez lenne? Ugyanis itt vagyok tizenkilenc évesen, lassan itt az érettségi és még mindig nem találtam ki, hogy mi legyen belőlem. Nehéz kérdés, mert azon kívül, hogy megyek amerre akarok és költök annyi pénz amennyit akarok igazán semmihez sincsen kedvem. Szóval, szívás.
- Nem akarsz meghívni egy italra ha már elmásztam idáig hozzád?- Emelem fel a fejemet lazán a válláról és élénk kék íriszeimet rászegezem. Tekintetemet végig hordozom hosszú dús haját. Irigylésre méltó, hosszabb és talán szebb is mint az enyém. Xavié is ilyen, hosszú és rohadt puha. Hirtelen kedvem támad Cain hajába is beletúrni, megnézni, hogy tényleg olyan puha-e mint amilyennek tűnik.
Vissza az elejére Go down
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 11
Tollvonásainak száma : 10
Re: Xyl & Cain
2018-12-04, 19:09
Xyl & Cain
Van jó pár visszatérő vendégem, ahogy megvannak a törzsvendégeim is, akik elég sok időt töltenek itt. Már-már minden egyes este betérnek ide, hogy elfogyasszanak egy italt, vagy éppen többet, ha olyan kedvük, vagy a társaságuk. Elég sok minden történt már, mióta létezik ez a hely. Voltak már itt születésnapok megünnepelve, de üzleti megbeszélésre is használták már. Megestek veszekedések és verekedések is, bár szerencsére ezek nem mindennaposak. Akármennyire is megvan rá a pénzem és bár is szépen termel, azért még így is csődbe mennék, ha túl sok lenne napi szinten a törött dolog vagy tönkrement áru. Amikor pedig az egyik legfiatalabb törzsvendégemmel találkozik a tekintetünk intek felé, hogy ha szeretne, csatlakozzon hozzám. Általában én szoktam a pult mögött lenni, amikor betér ide. A ma este kivételes, mert most éppen más dolgot kellett intéznem, így behívtam mást a pultba. Xyl hamarosan lazán le is vágja magát mellém, fejét pedig a vállamra ejtve szemléli az előttem lévő papírokat.
– Drága, a pia nem fogja magát megrendelni és Harry Potter sem vagyok, hogy a törött poharakat helyreállítsam. De, szerencse, hogy neked ilyennel nem kell foglalkoznod – mosolyodom el. Már amúgy sincs sok hátra, szóval egy időre félre is rakom a papírok sokaságát. Igazán ráérek befejezni, hiszen úgy is csak másnap reggel adom le a rendelést.
Felkuncogok. – Szeretnéd meghívatni magad? Hát legyen akkor a ma este különleges. Válassz bármit, a ház vendége vagy rá – mondom elé tolva az itallapot, majd a végén megütögetem. – Ajánlom ezt az oszlopot. Elég ütősek, és a legújabb koponyás poharakban szolgálják fel. – Nem sokkal drágábbak a többinél, viszont annál jobbak. Szóval megérik az árukat. Nálam amúgy is nagy a választék, még koktélok terén is, ha valaki inkább arra vágyna.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Xyl & Cain


Vissza az elejére Go down
 
Xyl & Cain
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Noir Bár-
Ugrás: