HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV.
Niccoló Rossi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 30.
Tartózkodási hely : Luxuria
Hozzászólások száma : 18
Tollvonásainak száma : 15
Niccoló Rossi
2018-08-30, 21:02Niccoló Rossi
Ebben a digitális korban az emberek mind adatbankok; elsősorban az az információ adja az értéküket, amelyet meg lehet szerezni tőlük.


név: Niccoló "Nicky" Rossi
kor: 35
csoport: Vérleopárd
átváltoztatás ideje: 17 évesen
vérvonal: -
rang:IV. szintű/Szörnyrész
play by: Jason Momoa
KépességÁtváltozása előtt is masszív fizikummal bírt, majd miután leopárd lett reflexei és gyorsasága még kiemelkedőbbé váltak. Az alsóbb szintű társaiból elő tudja hozni a leopárdot, és vissza is fordíthatja a metamorfózist, emiatt gyakran foglalkozik kölkökkel. Kiemelkedő képessége mégis belső lényétől független, mivel technikai érzéke és informatikai affinitása messze átlagon felüli.
Megjelenés
Hosszú haját a börtönben levágták, de tervezi újra megnöveszteni, valahogy marconának tűnő imidzsének már-már elmaradhatatlan része a hosszú haj és szakáll. Magas, izmos, mondhatni tagbaszakadt férfi, akire sokszor mondják inkább vérmedvének mintsem vérleopárdnak kellene lennie. Nicky persze erre könnyen rá tud cáfolni, és noha testét sok helyen hegek (vagy azokat fedő tetoválások) borítják, komolyabb sérülést nem szerzett még pár törött csonton kívül. Ruházata mindig egyszerű és kényelmes, ha a márkára nem is, de a tisztaságára ügyel, nem szereti a kopott, szakadt, koszos holmikat másikon se, nem hogy magán.

Jellem
Nyers és marcona, öblös hangja sokszor ver visszhangot. Nem csak akkor káromkodik ha ideges, alapjáraton is előszeretettel mondja oda a dolgokat a maga egyszerűségével, mondván így félreérthetetlen mit gondol. Türelmetlen első látszatra, talán másodjára is, de aki ismeri tudja mindig van egy adag körmönfont óvatosság benne. Nem szereti a barokk körmondatokat, tömör és lényegre törő szeret lenni, mint a kódok, amiket programozáskor ír. Nagyon szereti a jó söröket, így ha iszik hangos és kedélyes lesz, mások elmondása szerint túl közvetlen és tapintatlan, de ha kérdezik mindig tagadja. Vasakaratúnak is jellemzi közvetlen környezete, mivel Ők látják, ha valamit a fejébe vesz, akkor nincs számára lehetetlen, addig szervezkedik míg el nem éri legalább részben a célját, hogy onnan léphessen tovább. Akár évekig is képes várni, ebből is leszűrhető, csak a felszínen túl heves. Szigorú és ha valaki alacsonyabb nála rangban vagy tettei alapján nem érzi méltónak magához, akkor parancsolgató is, mert szereti a fegyelmet. A hűség számára nem egy fogalom, hanem létforma, így aki hasonszőrű vele, az könnyen ébreszt tiszteletet is benne. Imád harci lázban égni, érezni a fegyverei súlyát, ha épp nem közelharcban vagy kocsmai bunyóban fizikai erejét veti be. Mivel jó stratéga, csoportok vezetésében is komoly tapasztalatai vannak, ami kiállásán is meglátszik. Aki hozzá hűséges, azt megvédi mindenáron, aki ellenség afelé nem mutat könyörületet, nagyon ritka, ha kivételt tesz.

Elötörténet
Sokan azt gondolják az életük már onnantól érdekes, hogy megszülettek. Vagy onnan, hogy újjászülettek. Nos, én nem foglak untatni, csonka család, nehéz gyerekkor, az Élet leleményességre tanító iskolája volt osztályrészem nekem is mint sokaknak. 17 évesen egy elfajult utcai bunyóban magamba fogadtam egy vérállatot. A nagy termetemhez nagy macska illik, gyorsabb lettem mint valaha, ebben izmaim súlya sem hátráltat. Mondhatjuk, hogy evolúció, hogy szerencse, vagy a megérdemelt jutalom a hánytatott gyerekkorért, de könnyen megbékéltem a macskámmal, sőt, azt kell mondanom a kezdeti vérszomj és idegtépő fájdalom után amit az átváltozás okozott vágytam a bennem lévő szörnyre, egészebbnek éreztem magam tőle mint valaha.
Egyetemet nem végeztem, mert anyagilag nem bírtam, noha belekóstoltam a tanulás okozta mámorba, számomra nem volt megállás. Azt mondják a programozás olyan mintha nyelvet tanulna az ember. Nos, egyszerre tanultam angolul és a számítógép nyelveit, a kódok, szavak csak úgy ömlöttek az elmémbe, mintha mágnessel vonzottam volna be őket. Emellett, hogy belekeveredtem a maffia ügyleteibe és folyton harcolni jártam (végre rendesen megtanítottak harcolni puszta kézzel, hovatovább megszeretették velem a fegyverek csodálatos világát) a számítógépes tudásom is folyamatosan bővítettem a szüntelen gyakorlással és tanulással. Mert ha én a fejembe veszek valamit… és a fejembe vettem hogy ebben van a jövő és ha hatalmat akarok, így fogom elérni. Nem minden verhető ki az emberekből (bár tény, elég sok minden) így ennyi fifika elengedhetetlen. No meg amit csinálhatsz magad is, tedd meg. Nem neveztem volna régen magam bizalmatlankodó alaknak, mivel sosem adtam okot az árulásra, mégis megtörtént. Akkora már lecseréltem pitiáner maffiózó bandám, akik nem tudtam túl jutni a város egyik negyedének szemétdombi kapirgálásán és csatlakoztam egy vámpírhoz. Számomra A vámpírhoz, mivel olyan erős hívást gyakorolt rám egyszer, hogy a gondolatra is hasogatni kezd a fejem. Akinek ilyen akarata van, az nem lebecsülendő. Így alakult, hogy Alexander falkájában találtam magam, különféle akciók láncolatában. Nem nevezném csendes időszaknak vagy békésnek, azóta sem öltem annyit. Habár sosem hangoztattam, élveztem az ölés adta hatalom mámorát, szabadság illúzió szaga van. Hogy bármit megtehetsz. Ekképpen sosem volt kifogásom, bármit is kért a város vámpír ura Alextől, zokszó nélkül teljesítettük. Kérdés nélkül nem, tudom jól Alex nehezményezi a feleselést, de én imádom feltüzelni. Egyszer láttam annyira kegyetlen üzemmódban is, hogy leopárdom hátán is égnek állt a szőr, de csak arra tudtam gondolni, hogy tanulni akarok. Még. Többet. Fogalmam sincs tisztában van-e vele, hogy kilestem a titkát, de ha belegondolunk lényegtelen, Ő is sejti az enyém. Noha Belle vonalát képviseli, eddig tiszteletben tartotta, hogy azon túl hogy néha iszik belőlem több nem lesz, így semmi okom nem volt hűségem megtörni .
Nem is én tettem ezt meg. A város ura elbukott, mészárlásunknak komoly híre kerekedett, nem is hívjuk máshogy ha emlegetjük csak a Véres éjszakának. Jobbnak láttuk elhagyni a várost, hiába nem volt bizonyíték (ha akadt is pár nyom a rendőrség rendszerében könnyen módosítottam ezt-azt) de valaki úgy döntött elég egy kevés nyom és lebuktat. Olyan pitiáner dologgal vitettek börtönbe, mint drogbirtoklás. Egyértelmű volt, hogy kamu, de telenyomták a kocsim a fehér poros zacskókkal, mint egy olcsó kategóriás akciófilmben. Nevetséges és szánalmas, rangon aluli volt, Alex elment, a leopárdokat vitte magával. Két évig b.sztam a rezet a sitten, mert nem ha maradt is kapcsolatom odakinn, nem tudtam ki dobott fel így arra játszottam, hogy jó magaviseletért hamarabb kiengednek. Eközben semmi egyebet nem bírtak rám bizonyítani így önelégülten vigyorogtam még a rácsok között is. Dekkolásom közben bekaszlizták az egyik -számomra- kölyök leopárdot a falkából, a Will nevűt, aki noha idegtépő személyiséggel bír, de lojális és bírja a strapát. Meg egy szókimondó idióta, de én csípem az egyenes, már-már bunkó embereket. Jó ideje mondogattam Neki, hogy ha szabadulunk, akkor adom a nevem számára, keresse meg Alexet, mert ott jó dolga lesz. Így is történt, kinyomoztam a sittes kapcsolataim lévén hol terpeszti úri seggét Alex (nem volt bonyolult, sok plakáton virít a képe), és mikor a kölök szabadult öt hónap után előreküldtem Amerikába. Miután végre engem is szabadlábra helyeztek nem vacakoltam vízummal és hasonlókkal, lehamisítottam mindent, most pedig ideje számon kérnem Alexet, hogy meddig óhajtott még várni mire cselekszik és különben is adjon valami bunyót, mert immár a tökéletesre kigyúrt izmaim tesztelni óhajtom az amcsi puhányokon. A Will kölyök csak grátisz, avagy… rejtett bosszantó faktor a gépezetben, csak hogy Alex érezze törődésem.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 57
Tollvonásainak száma : 50
Re: Niccoló Rossi
2018-08-30, 22:25Elfogadva!


Niccolo!

Áh, már az arcod látva rögtön vezérhím illatot éreztem a környéken. Mindig öröm olyan alakváltó lapját olvasni aki tele van ambícióval, tanulási vággyal és nem utolsó sorban tisztában van azzal, hogy a szörnyetegének képességeit folyamatosan fejleszteni kell, hogy tökéletes legyen az összhangjuk. Látom féled a Mestered, jól teszed, a vámpírok hatalma összetett és furcsa. Kíváncsi vagyok mit szól Willhez, na és mit szól hozzád most, hogy megérkeztél.

Sicc leo foglalni, vedd be a játékteret!

Rye


Vissza az elejére Go down
 
Niccoló Rossi
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: