HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Too much lawyer
2018-08-27, 16:05
Alex && Lizzy


Van amikor imádom a munkámat és vannak pillanatok amikor gyűlölöm. Ez most pont egy ilyen pillanat amikor a kezemben tartom a meghívót a jogász találkozó fogadására ami gyakorlatilag egy vacsorát jelent egy elegáns helyen, és utána kötelező udvariassági csevegéseket a kollegákkal. Dress code és pár. Ez a kettő szúrja a szemem a papíron, bár inkább az utóbbi kitétel.
Úgy volt hogy Jareddel megyek, aki kolléga de tegnap este hívott fel hogy lesérült és nem tud egyáltalán eljönni a rendezvényre. Ilyen az én szerencsém, mégis hány egyedülálló jogász van még aki hajlandó lenne a párom lenni az estére? Vagy úgy amúgy pasi... Mert hogy nem kötelező jogásznak lennie, csak legyen kísérőm.
- Most mégis... mi legyen - sóhajtok fel ahogy hátradőlök a kanapémon és kezemben forgatom a meghívót. Már kitaláltam mit veszek fel, azzal nincs gond, be is szereztem de.... kényszeredetten sóhajtok fel ahogy....
- Ki fog átkozni a világból... - veszem kezembe a mobilt és hívom fel a számot amit nem nagyon akartam újra a kocsis incidens után, bár úgy tűnik üldöz engem hogy mindig nála kötök ki.
Végül meglepő módon mond igen, mire egy kissé megkönnyebbült sóhaj szakad fel belőlem, és gyorsan megadom neki hogy mikor hol lesz ez, és hol szedjen fel engem.

Két nappal később idegesen forgok a tükör előtt az alkalmi ruhámban. Sötétkék nagyestélyi, oldalt hasítékkal és a mellrésze kék és ezüst flitterekkel díszített. Csak cicifix fér el alatta, és a vékonyka pánt is csak erősíti a látszatot hogy ez alatt semmi más nincs. A magas sarkúm is csak öt centi magas, hogy menni is tudjak benne, ne csak topogni mint valami kiskacsa. Egyszerű ékszer szettet viselek, két apró fülbevaló és egy nyaklánc. Apró sötétkék kézitáska lóg a fogason amit magammal fogok vinni a személyes mütyűrjeimmel, és nagyon halovány smink teszi csak teljessé az arcom. Kicsit lágyít az amúgy határozott vonású arcomon és így ugrok egy nagyot amikor csengetnek. Ideges? Ki, én?
Idegesen nyitok ajtót.
- Alex... Máris megyek - nem hívom be hacsak nem akadékoskodik, mert gyakorlatilag menet kész vagyok, és csak felkapom a kis táskámat és már be is zárom az ajtót magam mögött.
- Köszönöm hogy eljöttél, megmentettél egy rém unalmas estétől - mosolyodom el, és alaposan végigmérem. Jóképű... fájdalmasan az. Lassan indulok el vele, hogy mégse egy helyben álldogáljunk.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: Too much lawyer
2018-08-30, 07:12Ennyi idősen a vámpír általában már meg van győződve arról, hogy nem lepődhet meg semmin, mert már mindent látott. Ugyan egoizmusom híresen határtalan, de be kell látnom, hogy tévedtem.
Meg tudott lepni, Elisabeth képes volt rá annyira, hogy leesett az állam. Sőt miután leraktuk a telefont, ami a furcsa meghívását illette, percekig csak bámultam magam elé, aztán elkezdtem röhögni, nagyon röhögni, hogy szegény Damon, csak nézett rám, mint valami idiótára, mire végre kinyögtem neki, még mindig fene nagy jókedvemben.
- A Hóhér meghívott egy hivatalos estélyre. – Közöltem vele, mire az ő arcára is kiült a megrökönyödés.
- De nem mész el, ugye? – teljesen feleslegesen tette fel a kérdést, hiszen mi lehetne nagyobb marketing fogás számomra ennél az esténél? Egy vámpír, akit még egy vadász is megfelelő kísérőalanynak gondol. Én a kedvesség, és ártatlanság példaképe. Rendben, az utóbbi csak vicc, de remekül tudok kedves lenni, és szép a mosolyom.
Két nappal később úgy kezdtem, hogy jól degeszre ettem magam, még a józanság határain belül, hogy minél emberibbnek, és kevésbé ijesztőnek tűnjek, majd a kamerák előtt, már ha arra téved egy kósza. Bár be kell vallanom, hogy sosem voltam még jogász vacsorán, mindegy a lényeg, hogy vámpír vendégekre biztosan nem számítanak, úgyhogy még itthon vacsizok.
A ruhám egy egyszerű smoking, nem a halfarkas, hanem a sima szabásúból, és három részes, mellény is jár hozzá, de a csokornyakkendőt hanyagolom, helyette selyem nyakkendőt húzók és hozzá egy zafír nyakkendőtűt, az kiemeli a szemem színét, aztán már irány Elisabeth lakása, a limuzinnal, amit természetesen Damon vezet. És az idefel úton megállás nélkül hallgathattam, hogy nem természetes dolog egy vadászt kísérgetni, ha az ember, nem is ember, hanem vámpír.  
- Elisabeth, én…- belém fojtja a szót, amit persze, hogy Damon is hallott, mert rápillantok, és épp röhög, amit aztán tekintetem súlya alatt igyekszik köhögésnek álcázni.
- Gyönyörű, mint mindig. – Mosolygok a nőre, ahogy végre leér, és a karom nyújtom felé.
- Ezt értsem úgy, hogy alattomos módon, azért hívtál el, hogy megöless az unalommal? Szó szerint? – pillantok rá mosolyogva, ahogy besegítem az autóba.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Re: Too much lawyer
2018-11-07, 13:36
Alex && Lizzy


Nem tudhatom hogy mi zajlódott le a telefonvonal másik oldalán, de biztos vagyok benne hogy alaposan kiröhögött hogy pont vele akarnék elmenni erre az unalmas rendezvényre, de hát minden évben megrendezi a kamara, akkor nyilván nem hagyom ki. Meg hát kell hogy lássák élek még, és viszonylag meg is nyerem az ügyeimet, amiből fedezem a vadászattal járó költségeimet. Arról nem kell tudniuk hogy éjjelente micsinálok, és nem is kötöm bárki orrára. A megfelelő körök tudják, és rendszeresen látogatok egy vadász bárt is, ahol pult alatt információk cserélnek gazdát, és megíhvások jönnek mennek egymás között. Néha ketten vagy hárman is dolgozunk együtt egy-egy nagyobb munkán.
A csengőre persze majd kiugrok a bőrömből, mert elmerengtem és az nem túl egészséges számomra, de nem tudok mit csinálni.
- Köszönöm. Egy évben egyszer belefér - mosolyodom el, és bűnbánó pillantást kap mert belé fojtom a szót. Belekarolok, és óvatosan merészkedem le a lépcsőn, hogy ne törjem ki idő előtt a nyakamat. A limuzinra hitetlenkedve csóválom meg a fejem, és enyhe vörösre rúzsozott ajkaim mosolyra húzom.
- Te sem panazkodhatsz. Kitettél magadért - pillantok végig elegáns alakján és beszállok a limuzinba.
- Sosem utaztam még limóval ami azt illeti - mosolyodom el, ahogy becsukja az ajtót magunk után.
- Ahh, idő leleplezted zseniális tervemet. Micsoda dolog ez - sóhajtok fel teátrálisan.
- Valószínűleg nem ez lesz életed legérdekfeszítőbb estje, de hálás vagyok hogy vállaltad az unalom általá halált - kapaszkodom a kis kék kézitáskába. Életidegen tőlem, nem szoktam ilyesmivel futkosni, mert én a válltáskára esküszöm, amibe egy fél lakást bele lehet sűríteni.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: Too much lawyer
2018-11-16, 13:33Még hogy egy évben egyszer. Minden nap lehet megfelelő öltözéket hordani, az más kérdés, hogy ki-ki a munkája miatt nem olyat hord éppen. De én tudom a legjobban, hogy Damon például itt feszít mellettünk öltönyben, de legszívesebben nem ilyen ruhákat hordana.
Sőt, ami azt illeti, az is elég nyilvánvaló, hogy jelenleg legszívesebben szeretne jól kiröhögni, csak egészen jól kordában tudja már tartani az érzéseit, ami az ő esetében, a munkáját tekintve, igazán nagy előny.
- Akár, többször is. Rengeteg meghívót kapok, és esetleg magammal vihetlek egy-egyre, ha szeretnéd! – Bár tény, hogy sosem terveztem partnerrel megjelenni sehol, még egy ilyen hírverésből jól jöhetnék ki, ha úgy vesszük, mekkora reklám lenne egy olyan szalagcím hogy: „A csábító megállapodott?”. Hmm, megint a média középpontjában lehetnék. Vagyis továbbra is, csak most kicsit hangosabban.
- Valójában nem sok mindent csináltam, de köszönöm a bókot. – Nagyjából mindig így nézek ki, csupán az öltöny jellege változik egy keveset, de a megjelenésemre mindig figyelni kell, úgyhogy melegítő nadrágban maximum speciális célzattal fognak látni vagy lencsevégre kapni.
- Egyszer érdemes mindent kipróbálni. Ha van kedved majd elhívlak egy helikopter utazásra is. – Mert van hozzá jogosítványom. Érdemes, ha sokat kell utaznod, viszonylag nagyobb távokat.
- Jó vagyok az összeesküvések leleplezésében. – mosolygok rá, hát még a megalkotásukban, de ez majd egy későbbi történet lesz.
- Ugyan, megéltem már pár hasonló estét, ahol bájcsevegni és mosolyogni kell. – ami azt illeti jóformán másból sem áll az életem, de ezt egyelőre nem kell tudnia, nem áll szándékomban előre felfedni minden lapomat előtte.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Re: Too much lawyer
2018-11-30, 11:48
Alex && Lizzy


Könnyű léptekkel de óvatosan ereszkedek le a lépcsőn, hiszen egy magasított bakancsban simán elszaladok a világ végére is, de az ilyen alkalmi cipőktól az ég mentsen meg. Még jó hogy nem kell mindennap ilyesmit hordanom, hanem elég a casual buisness ami lehet egy elegáns nadrág, egy felső, bléter és lapos elegáns cipő. Ezekkel a magassarkúakkal vagyok csak bajban de szerencsére Alex remek kapaszkodót nyújt. Röhejes lehet hogy a vadászat folyamán nem rezzen a kezem és a szemem sem, de most meg...
- Oh köszönöm, de nekem elég ez évente egyszer, én a visszafogott megjelenés híve vagyok de ez sajnos dresszkódos esemény és elő kellett vennem ezt a ruhát - pillantok a kék csodára amit tényleg évente egyszer, max kétszer veszek fel. Oldalt hasított így legalább nem csak csirkelépésekben tudok benne haladni. Még bele se mertem gondolni hogy mi lesz ebből hogy nem Jareddel megyek akivel mindig szoktam, hanem egy idegennel. Aki bár nem idegen, de mégis máshogy jelenik meg a médiában. A vadász ösztöneim egyszerre röhögnek és sikoltoznak.
- Mindenesetre az a kevés is elég figyelemreméltó. Sosem szoktál borotválkozni? - pillantok rá ahogy a limuzin mellé érünk és beszállok. Elhelyezkedek, hogy ne feszüljön rám a ruha teljesen, de így is sokkal nagylelkűbb mint amit szoktam hordani, de igyekszem nem figyelembe venni. Lehet hogy.... lassan egy újat kellene vennem. Igen, lehet. Még színből is mást. Lilát. A vörös túl agresszív.
- El tudsz képzelni.... vörös ruhában? - bököm ki végül is, hiszen megérett bennem a gondolat.
- Helikopterre? Utaztam már, de akkor hivatásból. A kirándulás lehetősége viszont nem rossz - mosolyodom el ahogy elfogadom. Elvégre nem mindennap repülök, és néha kell az izgalom is.
- Túlságosan jó is. Most mi marad nekem? - görbül le a szám széle játékosan, hiszen nem állt szándékomban halálra untatni a férfit.
- Ha nagyon szörnyű lesz akkor majd illedelmesen menekülőre fogjuk a dolgot - teszem hozzá mert volt már rá példa hogy nem bírtam végig ott maradni hanem menet közben eljöttem.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: Too much lawyer
2018-12-01, 19:54


Színpadiasan a szívemre teszem a fél kezemet, és úgy adom elő a dolgot, a másikat nem tudom, mert az nyújt biztonságos kapaszkodót Elisabethnek.
- Minő borzalom, hogy nem jelenhetünk meg melegítőben és strandpapucsban ezen az eseményen. – még a hanglejtésem is a hattyúk halálát idézi, aztán azért komolyabbra váltok.
- Egyébként, miért is nem? – értem a kérdést, arra, hogy miért is nem azt vesz fel, amiben jól érzi magát, ha ebben a ruhában nem, akkor miért nem választott olyat, amit szeret? Nem kell minden elvárásnak megfelelni.
- Szeretem a szakállam! Ha nem lenne, akkor letagadhatnék, hát nem is tudom, úgy ezerötszázhatvan évet, legalább! – mosolyodom el a végére, na meg mert szeretem időnként megdörzsölni a szakállamat, kicsit szúrós, de amúgy egészen selymes és puha. Büszke vagyok a növesztésemre. Meg így sármosabb vagyok, és nem egy tejfelesszájú kisfiú. Nem mintha úgy nem lennék jóképű, de nem illik az imizsemhez, meg úgy hozzám sem, szerintem. Meg egyébként már régóta van, úgy ezerötszázhatvan éve minimum. Nehéz megválni az ilyen dolgoktól, még több energia lenne visszanöveszteni.
- Mi az, hogy el tudlak? Már többször meg is tettem. És meglehetősen dögös voltál, azt kell, hogy mondjam. – Na jó, lehet az is közrejátszott, hogy ezekben a képzelgésekben épp az elcsábításomon igyekezett, és azért volt annyira dögös, de akkor is az volt.
- Na, ugye! Én gyakran szoktam használni, ha messzebbre kell mennem, és nem biztos, hogy odaérnék csak úgy simán repülve. Vagy ha minden energiámra szükségem van, mikor odaérek. – Nem tudom, hogy tudta-e, hogy a vámpírok egy része tud repülni, de most már tudja. Miért is ne vértezhetném fel őt némileg, ha már úgyis vadászik. Bár ettől repülni még nem fog tudni.
- Vagy feldobjuk a bulit, mondjuk vitetünk oda is néhány biliárdasztalt. – vigyorgok rá, bár azt hiszem, hogy még nem is sejti, hogy ha velem érkezik nem lesz olyan egyszerű megszökni az árgus szemek elől, de a puding próbája az evés.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Re: Too much lawyer
2018-12-07, 21:59
Alex && Lizzy


Elmosolyodom a komolytalan megjegyzésésre, miszerint nem lehet akármiben megjelenni. Ez sajnos már csak így van egy ilyen rendezvénynél, de én is szívesebben lennék teljes harci menetfelszerelésben.
- Igen, én is szívesebben lennék egy melegítőben és edzősruhában, de majd...ha hazaérek átöltözöm - sóhajtok fel, és még ki se lépünk a házból, máris hiányzik a nyugalmas lakásom. Miért is kell nekem ilyesmikre járni. Jah, mert jogász vagyok, méghozzá jó jogász.
- Mert a dress-code kisestélyit ír elő és jelenleg ez az egy ilyen ruhám van mert nem túl gyakran hordok ilyesmit - sóhajtok fel, de majd... vennem kell egy másikat. Ez a kék már... am últamhoz tartozik, és mindennek mennie kell ami Coltonhoz köt. Az autó volt a legnagyobb dolog, de egy vámpír azt is tönkrevágta és így... gyakorlatilag kaptam egy másikat egy igen csekély szívességért cserébe, hogy foglalkozzak Alex jogi ügyeivel is ha éppen akadnak. Túlságosan rámenős volt és nem hagyta magát visszautasítani, így hát... most itt vagyunk.
- Olyan sokat? Nahát... pedig el tudlak képzelni nélküle is ami azt illeti - bár tény és való hogy sokkal simább és kisfiúsabb lehet az arca tőle, és neki előnyös a szakáll hogy férfias legyen tőle. Meglehetősen vonzó és férfias tegyük hozzá, de itt álljunk is meg. Nem fogok beleszeretni egy vámpírba ha a fene fenét eszik sem.
- Igazán? Oh, szoktál rám gondolni vörös ruhában? - mosolyodom el ahogy rápillantok, és valahogy nem hiszem hogy túl gyakori gondolat lenne a fejében ez.
- Én egy szóval se mondtam hogy nem gyors és praktikus, de kirándulni még nem volt szerencsém vele - válaszolok ahogy megigazítom a ruhám pántját, mert mintha le akarna csúszni, pedig biztos nem. Szorosan tapad a testemhez.
- Mint a Velvetbe? Megvan még az az asztal? - kérdezem halkan nevetve hiszen az... egy emlékezetes jelenet volt ahogy pléhpofával rendelt egy biliárdasztalt, most azonnali szállítással.
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: Too much lawyer
2018-12-08, 11:38


Mosolyom nem fagy le az arcomról, pedig már melegítőben is elképzeltem őt.
- Az is biztosan nagyon csinosan áll rajtad. – bókolok tovább neki. Bár sokkal jobban állna neki, ha engem viselne, de ezt most el kell tennem későbbre, mert gondjaim adódhatnak belőle.
- És, ha nem teszel eleget a dress-code-nak, valaki bele fog halni? – nézek rá kérdőn, mert ha nem, akkor valójában azt visel, amit akar. Legalábbis szerintem, nem szükséges minden szabályt betartani.
- Elisabeth meglepsz engem. – Na igen a nőiesség legkisebb jelét nem vélem felfedezni benne. – Egy nőnek minimum egy fekete is kellene legyen a szekrényében. - Ha más nem, legalább temetésre legyen mibe mennie. De legalább már tudom, hogy mi lesz a következő dolgom, amin változtatni fogok. Úgyhogy Gucci, Prada készüljetek, mert érkezem majd.
- Lehet, hogy egy kicsit öreg vagyok hozzád. – jegyzem meg, kicsit viccesen, bár nem érzem a kort, így ilyen szempontból teljesen felesleges mondat.
- Vörösben, zöldben, lilában, ruha nélkül. – Aztán a szemközti ülésre mutatok, amin vagy nem szúrta ki a fehér dobozt, amin egy nagy vörös masni díszeleg vagy udvariasan nem vett róla tudomást. Bár én remélem, hogy nem szúrta ki, mert engem bámult, az lenne a legideálisabb verzió.  
Egyébként a doboz egy nem túl vörös, inkább bordósabb árnyalatú ruhát rejt, a lényeg, hogy fehérneműt nem tűr meg maga alatt, és magamban már mantrázom, hogy kérlek vedd fel! Vedd fel!
- Én gyakran megyek azzal. Bár inkább üzleti célzattal, nem feltétlen kirándulni. – Kivéve ha az ikreket viszem sétafurikázni vele, de lassan már nekik is meglesz a jogosítványuk rá.
- Tudod vezetni őket? – Már a helikoptereket, elvégre volt katona, lehet, hogy tudja hogyan kell.
- Igen, mint a Velvetbe! – mosolyodom el, mert azért az vicces volt, legalábbis egy kicsit, aztán megrázom a fejem. – Nincsen, túl kopott volt és használt, kidobtam. – Nekem ott ne csúfologjon egy ilyen öreg darab. – De vettem újat, szóval bármikor szívesen látlak egy-egy gurításra.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Too much lawyer


Vissza az elejére Go down
 
Too much lawyer
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Lakónegyedek-
Ugrás: