HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


2018-10-17, 20:29
Braden Scargano
tollából született
2018-10-17, 12:55
Lucas A. Blackheat
tollából született
2018-10-17, 11:16
Narui Kazuya
tollából született
2018-10-16, 18:55
Ryenne Keith
tollából született
2018-10-16, 14:40
Narui Kazuya
tollából született
2018-10-13, 22:02
Xylia Graham
tollából született
2018-10-13, 12:35
William Carxon
tollából született
2018-10-13, 09:26
Alexander
tollából született
2018-10-12, 19:56
Adriane Mendez
tollából született
2018-10-11, 11:01
Amber Hill
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 After Midnight

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 39
Tollvonásainak száma : 36
After Midnight
2018-08-27, 14:52
Alex && Lizzy


Egy újabb vadászaton vagyok túl, bár szerencsétlenségemre kicsit kietlen tájon vagyok, amolyan külkerülete mindennek és még csak sértetlennek sem mondanám magam. A vámpír aki már életében is sorozatgyilkos volt, elég rendesen ellenállt, és bő két tár ezüstöt lőttem bele hogy kicsit lelassulva esélyem legyen az öngyújtóm után nyúlni és lángba borítani az egészet. Az összeszólalkozást én sem úsztam meg és a helyszínen átmeneti kötésekkel aggattak tele. A fél felsőtestem olyan mintha múmia lennék. A melltartómnak mennie kellett és most eléggé takar a kötés ahhoz hogy visszavegyem rá az ingem. Nem erre készültem és siettem ahogy tudtam hogy a vámpír áldozata megmenekülön, ami sikerült is. Már mindent eltüntettek a helyszínről, csak én maradtam, néhány helyszínelő és az összetört kocsim, mivel az a nyomorult nekirohant és ott égett el a motorháztetőmön, mire persze a kocsi eleje is elszállt.
Minden lehetőséget átgondolva eszembe jutott egy váratlan ajánlat egy váratlan embertől. Előhalászom a telefonom, és közben fájdalmas fintorba torul az arcom, mert nem esküdnék meg hogy nem szenvedtem borda repedést.
- Halló, Alexander? Itt Elisabeth. Igen, hm, jól vagyok csak eszembe jutott hogy felvetetted a múltkor hogy ha szükségem lenne új autóra akkor.. aúh... szóval tudnál benne segíteni. Áll még az ajánlat? - kérdezem és legyintek egyet hogy igen jól vagyok. Aztán rájövök hogy ezt nem látja, és így kénytelen leszek szavakba önteni.
- Igen, most ment tönkre. Hívok majd egy taxit, úgyis első körben a kórház felé kell mennem. Nem, nem kell idejönnöd, semmi komoly... - hadakozom ellene hiszen miért is tenné? Végül is senkim, hogy aggódjon értem, vagy legalábbis nem vagyunk éppen legjobb baráti kapcsolatban.
- Hát, ha nagyon ragaszkodsz hozzá... - sóhajtok fáradtan, mert egyszerűen nincs elég erőm a vitatkozáshoz és egyszerűen leteszem a telefont, és csak üldögélek tovább a kocsim mellett, ami már nem veszélyes a tűzszerészek szerint. Már csak el kell majd innen vontatni.
Fogalmam sincs mennyi idő telik el, mire észreveszem a fényszórót és a kocsiból kiszálló férfit. Magas, és jóképű. Lemondóan sóhajtok fel.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 237
Tollvonásainak száma : 216
Re: After Midnight
2018-08-27, 15:52Épp az egyik interjúmat nézem vissza, és meg kell állapítanom, hogy nagyon is jól sikerült, ahhoz képest, hogy ellenzéki csatorna kért fel rá. Sokkalta rosszabbra számítottam, de meglepően megnyerő vagyok még így is, azt meg kell hagyni. Viszont saját magam csodálatát megszakítja a telefonom zizegése, és meg is lepődöm, amikor meglátom a kijelzőn Elisabeth képét. Általában ritkán keresi a társaságomat, ami azt illeti meg is sértődhetnék rajta, ha több szabadidőm lenne, de valami mindig leköt, most például a költözés, mert ki akarok kerülni a cirkuszból. Nem mintha Abel nem látna el minket mindenféle kényelemmel, de ez mégsem az a fajta otthon, amihez hozzászoktam. És őszintén hiányzik, hogy esténként a kertben sétáljak, csak úgy céltalanul, vagy az ikrekkel fogócskázzak az udvaron.
- Szép estét Elisabeth! – búgom a telefonba, ahogy rányomok a felvevő gombra. Aztán egyre mogorvábban hallgatom, a mondandóját, mert eléggé meglep, amit mond, mivel ebből egyből arra sikerül következtetnem, hogy bajban van, és talán meg is sérült.
- Persze, nagyon szívesen segítek. – felem a kérdésére.
- De, de odamegyek. Maradj ott! – Lehet, hogy ez egy kicsit parancsolóbbra sikerült, mint kellett volna, de hozzá vagyok szokva, hogy parancsokat osztogassak. Ő meg, mint kiderült, egyébként is katona, szóval, már megtanulta elfogadni őket.
Igaz beletelik némi időbe míg oda érek, az isten tudja világ háta mögé, de az autóba szerelt gps nagyon hasznosnak bizonyul, mert ráállítom a telefonjára, így könnyedén rátalálok, egy eltévedés nélkül.
Az autó amiből kiszállok, nos nem az én ízlésemet tükrözi, viszont felér egy harci kocsi erejével. Odasétálok a nőhöz és végignézek rajta, a legszívesebben jól megráznám, mert szörnyen rossz bőrben van, de csak veszek egy nagy levegőt, mintha sóhajtanék, és megfogom a kezét.
- A papírjai, és a tulajdonlap a kesztyűtartóban van. A hűtőt feltöltettem. A titkos rekesz, csak a te ujjlenyomatodra nyílik, amint beprogramoztad. – sorolom neki, miközben a kocsikulcsot a tenyerébe rakom. Már az első találkozásunk után elkezdtem keresni a legmegfelelőbb autót számára.
- Az ablakok is páncélozottak, a váz megerősített. Hat személyes. Kamera elől, oldalt és hátul is. A tetején speciális UV-s lámpa van, ha esetleg szükséged lenne némi napfényre.
Vissza az elejére Go down
Online
 
After Midnight
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: A múlt árnyai :: Régmúlt-
Ugrás: