HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 19:10
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 After Midnight

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
After Midnight
2018-08-27, 14:52
Alex && Lizzy


Egy újabb vadászaton vagyok túl, bár szerencsétlenségemre kicsit kietlen tájon vagyok, amolyan külkerülete mindennek és még csak sértetlennek sem mondanám magam. A vámpír aki már életében is sorozatgyilkos volt, elég rendesen ellenállt, és bő két tár ezüstöt lőttem bele hogy kicsit lelassulva esélyem legyen az öngyújtóm után nyúlni és lángba borítani az egészet. Az összeszólalkozást én sem úsztam meg és a helyszínen átmeneti kötésekkel aggattak tele. A fél felsőtestem olyan mintha múmia lennék. A melltartómnak mennie kellett és most eléggé takar a kötés ahhoz hogy visszavegyem rá az ingem. Nem erre készültem és siettem ahogy tudtam hogy a vámpír áldozata megmenekülön, ami sikerült is. Már mindent eltüntettek a helyszínről, csak én maradtam, néhány helyszínelő és az összetört kocsim, mivel az a nyomorult nekirohant és ott égett el a motorháztetőmön, mire persze a kocsi eleje is elszállt.
Minden lehetőséget átgondolva eszembe jutott egy váratlan ajánlat egy váratlan embertől. Előhalászom a telefonom, és közben fájdalmas fintorba torul az arcom, mert nem esküdnék meg hogy nem szenvedtem borda repedést.
- Halló, Alexander? Itt Elisabeth. Igen, hm, jól vagyok csak eszembe jutott hogy felvetetted a múltkor hogy ha szükségem lenne új autóra akkor.. aúh... szóval tudnál benne segíteni. Áll még az ajánlat? - kérdezem és legyintek egyet hogy igen jól vagyok. Aztán rájövök hogy ezt nem látja, és így kénytelen leszek szavakba önteni.
- Igen, most ment tönkre. Hívok majd egy taxit, úgyis első körben a kórház felé kell mennem. Nem, nem kell idejönnöd, semmi komoly... - hadakozom ellene hiszen miért is tenné? Végül is senkim, hogy aggódjon értem, vagy legalábbis nem vagyunk éppen legjobb baráti kapcsolatban.
- Hát, ha nagyon ragaszkodsz hozzá... - sóhajtok fáradtan, mert egyszerűen nincs elég erőm a vitatkozáshoz és egyszerűen leteszem a telefont, és csak üldögélek tovább a kocsim mellett, ami már nem veszélyes a tűzszerészek szerint. Már csak el kell majd innen vontatni.
Fogalmam sincs mennyi idő telik el, mire észreveszem a fényszórót és a kocsiból kiszálló férfit. Magas, és jóképű. Lemondóan sóhajtok fel.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: After Midnight
2018-08-27, 15:52Épp az egyik interjúmat nézem vissza, és meg kell állapítanom, hogy nagyon is jól sikerült, ahhoz képest, hogy ellenzéki csatorna kért fel rá. Sokkalta rosszabbra számítottam, de meglepően megnyerő vagyok még így is, azt meg kell hagyni. Viszont saját magam csodálatát megszakítja a telefonom zizegése, és meg is lepődöm, amikor meglátom a kijelzőn Elisabeth képét. Általában ritkán keresi a társaságomat, ami azt illeti meg is sértődhetnék rajta, ha több szabadidőm lenne, de valami mindig leköt, most például a költözés, mert ki akarok kerülni a cirkuszból. Nem mintha Abel nem látna el minket mindenféle kényelemmel, de ez mégsem az a fajta otthon, amihez hozzászoktam. És őszintén hiányzik, hogy esténként a kertben sétáljak, csak úgy céltalanul, vagy az ikrekkel fogócskázzak az udvaron.
- Szép estét Elisabeth! – búgom a telefonba, ahogy rányomok a felvevő gombra. Aztán egyre mogorvábban hallgatom, a mondandóját, mert eléggé meglep, amit mond, mivel ebből egyből arra sikerül következtetnem, hogy bajban van, és talán meg is sérült.
- Persze, nagyon szívesen segítek. – felem a kérdésére.
- De, de odamegyek. Maradj ott! – Lehet, hogy ez egy kicsit parancsolóbbra sikerült, mint kellett volna, de hozzá vagyok szokva, hogy parancsokat osztogassak. Ő meg, mint kiderült, egyébként is katona, szóval, már megtanulta elfogadni őket.
Igaz beletelik némi időbe míg oda érek, az isten tudja világ háta mögé, de az autóba szerelt gps nagyon hasznosnak bizonyul, mert ráállítom a telefonjára, így könnyedén rátalálok, egy eltévedés nélkül.
Az autó amiből kiszállok, nos nem az én ízlésemet tükrözi, viszont felér egy harci kocsi erejével. Odasétálok a nőhöz és végignézek rajta, a legszívesebben jól megráznám, mert szörnyen rossz bőrben van, de csak veszek egy nagy levegőt, mintha sóhajtanék, és megfogom a kezét.
- A papírjai, és a tulajdonlap a kesztyűtartóban van. A hűtőt feltöltettem. A titkos rekesz, csak a te ujjlenyomatodra nyílik, amint beprogramoztad. – sorolom neki, miközben a kocsikulcsot a tenyerébe rakom. Már az első találkozásunk után elkezdtem keresni a legmegfelelőbb autót számára.
- Az ablakok is páncélozottak, a váz megerősített. Hat személyes. Kamera elől, oldalt és hátul is. A tetején speciális UV-s lámpa van, ha esetleg szükséged lenne némi napfényre.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Re: After Midnight
2018-11-07, 12:33
Alex && Lizzy


Nem tudnám logikusan megmondani hogy miért pont Alexandert hívom fel, hogy itt ragadtam. Vagyis, van benne logika, mert mást nem igazán tudok értesíteni és ő úgyis megígért hogy segít összerakni egy új kocsit és így legalább hallhatom a hangját ami azért kellemes még az én fülemnek is.
Nyilvánvaló hogy nem teszi éppen boldoggá amit mondok neki mert hallom az elnyúló csendet a vonal végén.
- Köszönöm - válaszolok a segítségre és elhúzom a szám, nagyon nem is tudnék most hová menni hirtelen.
- Jól van itt leszek - teszem le a telefont és várok.
Eltelik egy kis idő, és kicsit jobban i érzem magam és jobban érzem hogy fáj mindenem. Kelleni fog egy két ipari fájdalomcsillapító, hogy aztán nyugodtan tudjak aludni.
Alex viszonylag hamar ideér és egy harckocsiból száll ki, legalábbis egy pillanatra elfeledem minden fájdalmam ahogy a kocsira villan a pillantásom, és nehezen szakítom el hogy a kék szemekbe pillantsak és elfogadjam a kezét. Aprót nyögve állok fel, mert az oldalamba nyilall a fájdalom.
Felhúzom a szemöldököm ahogy ezeket elmondja és nem értem miért teszi. Hol érint ez engem? De hát...
- Alex.... ez... - akad el a szavam egy pillanatra ahogy ránézek és nem fogom fel hogy egy ilyen autócsodát akarna nekem adni.
- Miért adnád nekem ezt az úti szörnyet? - pillantok rá totális döbbenettel. Még azt is elfelejtem hogy fáj bármim.
- Én... én ezt nem fogadhatom el. Ez... egyszerűen... - pedig mennyire gyönyörűséges kocsi és mennyire jó lehetne vezetni de egyszerűen... Mi van ha mégis? Ha ennyire akarja? Nem én kértem, de ha már itt van...
- Biztos vagy benne? Ez hatalmas ajándék, és nem akarok olyannak tűnni mint aki ... - harapom el a mondat végén. Mint azok a nőcskék akik a pénz miatt kedvelnek valakit. Ennek ahhoz semmi köze sincsen.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: After Midnight
2018-11-16, 09:48Egyébként nem tudom, hogy miért engem hív és miért nem egy társát, de végül is egyáltalán nem bánom, keresi a társaságom. Sőt, amit azt illeti valami hasonlót reméltem is. Ugyan fohászt nem mondtam egy istennek sem, tekintve, hogy nem vagyok vallásos, meg inkább leszek én isten, minthogy bárki másban higgyek.
Nagyon is kedvemre van, hogy ilyen szófogadó, azt hiszem, hogy jobban is ki tudnánk jönni, ha gyakrabban találkoznánk, szeretem,  mikor az enyéim szó nélkül teszik, amit mondok.
- Fájdalmad van? – kérdezem meg a nyilvánvalót tőle, és hirtelen egy ötlet kezd formálódni az elmémben, hogy képes vagyok elvenni tőle ezt a fájdalmat úgy, hogy bele sem kell egyeznie. És végül is miért is ne? Lehetne megint majdnem olyan, mint régen. Vagy legalábbis hasonlóan. Bizonyára sokaknak nem tetszene, sőt még neki sem, de ez az én döntésem, egyedül csak az enyém.
- Hogy biztonságban legyél! – simítok végig a haján, a feje tetején, és egy pillanatra megvillan az erő a szememben, de ezen felül nem érezhet sokkal többet, legalábbis így hallottam. Bár pontosan én sem tudom, hogyan működik a dolog, csak az elmondottak alapján. Hiszen ezt életed során csak egyetlen egyszer vagy képes megcsinálni. Legalábbis az elmélet szerint, persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet rajta változatni, csak azt kevesen tudják.
- Nem ajándék! – nézek rá komolyan, és a hangom is az, hiszen ez részben üzlet is. – Te leszel az ügyvédem! És elvárom, hogy kiképezd magad a vámpírjogokból ízig-vérig, és képes legyél elsimítani a peres ügyeimet, amiket az ostoba halandók igyekeznek a nyakamba varrni. – És ahogy a halandó szót kimondom, végigpillantok a nőn. Halandó, még az, de már nem sokáig, erről gondoskodni fogok.
Mivel az elhatározásom már megvan ebből nem fogok engedni, és nem tántoríthat el semmi a célomtól, még ha várnom is kell a folytatása, van amire megéri várni.
- Van itt még dolgod, vagy elviszel egy körre? – nézek a kiégett roncsra és a kupacra, ami egykor egy vámpír lehetett. Nem sajnálom a halálát. Azt akarta elpusztítani, ami az enyém, és nem csak Elisabeth-re gondolok, hanem arra  képre is, amit a vámpírokról igyekszem kialakítani, és nekem elhiheti bárki, az ilyet nem kell sajnálni, mert a fejlődésünk útjában áll.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Re: After Midnight
2018-11-30, 10:54
Alex && Lizzy


A kocsi roncsa mellett üldögélve hívom fel Alexandert mert éppen eszembe jut hogy szükségem lesz egy új autóra, ezzel végleg eltemetve magamban Coltont, hiszen ez volt az utolsó dolog... a dögcédula mellett. Már csak annyi maradt tőle. Egészen belemerülök a gondolataimba, így kissé meglepetésként ér a dolog hogy megjelenik, ezek szerint mélyebben jártam mint gondoltam volna.
- Ne vészes, csak a bordáim de már nem is számolom hányadszor... - meg akad egy kisebb vágás a karomon, de az tényleg jelentéktelen, a mentősök is csak fertőtlenítették és leragasztották. Majd fürdésnél leszedem magamról.
- Miért... Miért számít neked hogy biztonságban legyek? - pillantok rá, majd a csodálatos autóra és összehúzom a szemöldököm ahogy valami átsuhan a tekintetén. Határozottan kiráz a hideg tőle, és már majdnem a fegyveremért nyúlnék hogy biztonságot adjon. Mégis, mi ez az ostoba érzés? Miért akarnám bántani Alexandert? Még nem követett el semmi olyasmit, ami miatt ez indokolt lenne. Vagyis....de. Épp most.
ÖSszehúzom a szemöldököm ahogy kiegyenesedem.
- Ezt nem csak TE döntöd el Alex! Lehet hogy megszoktad hogy mindenki ugrik a szavadra, de ne keverj össze velük. Lehetnek kéréseid és lehetnek kérdéseid amiket megcsinálok és válaszolok, de nem utasíthatsz - vágok vissza neki kicsit talán élesebben is mint szeretném, de neki nincs joga.
- Ellenben ha normális hangnemben kéred mindezt és nem parancsolgatóan... lehet róla szó - teszem hozzá hogy ne hangozzak olyan ellenségesnek, és amíg erre nem válaszol a slusszkulcsot sem fogadom el. Nem szeretem ha olyan alkukba hajszolnak amikről nem tudok, és amik egyoldalúak. Nem fogok csak neki dolgozni, hiszen ott van az ügyvédi iroda aminek a tagja vagyok.
- Nincs már semmi dolgom, csak haza szeretnék menni és lefürdeni végre - de ha kell akkor elindulok gyalog is.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: After Midnight
2018-12-01, 19:41


Csak a bordái, amik pár perc múlva már semmi baja nem lesz, és érzem, hogy ez így van rendjén, ez a helyes döntés. Vad, veszélyes, erős, szemtelen. Pont olyan, amit szeretek, és az enyém lesz. Csak az enyém!
- Ha tudsz járni, meg beszélni, akkor biztos nem olyan komoly! – biccentek egy apró mosoly kíséretében, hiszen hamarosan nem lesz olyan komoly, teljesen meg fog szűnni a fájdalom. Sokkal masszívabb lesz, és az ilyesfajta vadászatok már meg sem fognak kottyanni neki. És amikor már teljesen az enyém lesz, az én vadászom, akkor lesz csak igazán Hóhér belőle. Az én hírnevem pedig tovább öregbíti majd a vámpírok körében. Egy vámpír akinek saját vadásza van.
- Most azért támadsz rám, mert törődni akarok az egészségeddel? – támadok vissza egy kisebb érzelmi zsarolással, amit egyébként nagyon jól leplezek, némi sértetséggel, és máris úgy fogja gondolni, hogy ő a hibás. Igazi manipulátor dög vagyok. Mondjuk ez nem is volt kérdéses.
Ohhó, lehet, hogy mestruál, kicsit kitágulnak az orrlyukaim, ahogy nekiáll kiabálni velem, hogy megbizonyosodjak róla a hónapnak annak a szakában vagyunk-e vagy sem, mert ha igen, akkor óvatosabbnak kell lennem. Legalábbis ezt olvastam a Cosmo-ban, mert amúgy nem sok emberrel volt dolgom, mármint leszámítva az amúgy is véres légyottokat, de ők nem kiabáltak, és frusztráltak sem voltak. Lehet, hogy Elisabethnek nincs szexuális élete? Jaj, szegény pára, ezt is orvosolni fogom. Mihamarabb. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok cikáznak át a fejemben, miközben kiabál velem. Lehet, hogy nem is tudja, hogy kiabál. Én meg csak csendben bámulok rá. Tetszik a temperamentuma.
- Lennél olyan kedves, hogy cserébe az ügyvédeskedsz nekem, és kiképeznéd magad a vámpírügyekre, hogy meg tudd védeni a seggem, ha bajba kerülök? – teszem kérdésként, ahogy kéri, hiszen ez egyszerű, és egyébként semmin nem változtat a dolog. Bár lehet, hogy hanglejtést is kellett volna hozzá alkalmazni, és nem fapofával feltenni, mintha nem is akadt volna ki az előbb. Ahh már mindegy, legfeljebb kiabál még egy sort, nem mintha meghatna, a jövőjét már eldöntöttem, de had higgye még egy darabig, hogy ő irányítja az életét.
- Rendben, menjünk. – Ühüm, én is vele fogok menni. – Elég nyúzottnak tűnsz, ha megfürödtél, hajlandó vagyok megmasszírozni a vállaid, hogy kilazuljanak a csomók, amiket ide látok. – Nem, nem látok, de meg fogom masszírozni, és érezni fogom a csupasz bőrét a kezem alatt, mert akarom.
Vissza az elejére Go down
avatar
Hóhér
Elisabeth Leighton
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 11.
Age : 37
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 45
Re: After Midnight
2018-12-07, 21:33
Alex && Lizzy


Érzem hogy sajognak a bordáim, de már mondhatni megszokott érzés és nem panaszkodom, hiszen katona is vagyok és azok meg nem sírnak, ha fáj. Az a jó, mert azt jelenti hogy élünk még mindig. Én is ebben hiszek, és így csak kellemetlenségként fogom fel, és persze női büszkeség is belejátszik. Nem mutathatok gyengeséget előtte.
- Nem, nem az - erősítem meg, és igyekszem nem is törődni ezzel a fájdalommal, hiszen ennél sokkal rosszabbat is átéltem már, amikor összefoltoztak a sürgősségin, és lehordtak hogy mégis mit művelek én. Közöltem velük hogy semmi közük hozzá. Azóta nem faggatóznak ha odakerülök.
- Pontosan azért! - meredek rá és eszembe se jut hogy letagadjam. Értem nem szoktak aggódni, és nem hiányoznék igazán senkinek, maximum az irodába kellene egy új ügyvédet felvenni. Tudom jól, hogy pótolható vagyok, és valahol nem zavar a tudat. Valahol megőrülök tőle. Mert nagyon mélyen... vágyom rá hogy valakinek pótolhatatlan legyek, de az az ember... Már régen meghalt és Alexnek nincs joga! Nincs! Visszanyelem a keserű emlékeket és veszek egy mély levegőt, amit a kifakadásom követ. Nem is veszem észre hogy más lenne a hangnem, csak ahogy Alex hallgat akkor tűnik fel, hogy valószínűleg kiabálhattam vele. Nem vagyok kicsit sem oda érzelmileg, ez így nem lesz jó. Össze kell szednem magam, és félrefordulok ahogy hátrasimítom a hajam és teszek egy két lépést, oda-vissza hogy megnyugtassam magam. Katonásan, beszív- kifúj. Lépked. Beszív. Kifúj. Lépked.
- Ez.... sokkal jobb lenne ha nem lenne fából az arcod mellé, mint akinek teljesen mindegy mit válaszolok, de értékelem - pillantok rá.
- Kiképeztem magam vámpírügyekből is, máshogy nem csinálnám a munkámat jól - hiszen vadász vagyok, tudnom kell a vámpírok és alakváltók jogait, hogy kivégezhessem őket, avagy megvétózzam az ész nélküli parancsot.
- Mindegy. Felejtsd el. Hiba volt az egész. Azt hittem... nem tudom mit hittem - sóhajtok fel, ahogy elpillantok mellette egy pillanatra, és elindulok. Elsétálok mellette és a kocsi mellett amivel érkezett. Hosszú lesz, de hazamegyek. Mentem már rosszabb helyről is el.
- Hazamegyek. Egyedül. Sajnálom hogy idejöttél, és hogy raboltam az idődet - nézek rá vissza és már éppen fordulnék vissza előre amikor belenyilall a fájdalom az oldalamba és megtántorodok. Mi a fene ez?! Eddig nem fájt! Elsápadok, és - hacsak nem siet és kap el - eldőlök oldalra. A levegőm, hová lesz a levegőm? Próbálok higgadt maradni, biztos csak az utó sokk. Ronda ügy volt ez, és most...
- A...l...exx - nyögöm ki hiszen az előbb még itt volt. Hová lett?
||music:♪ I wanna fuck the world||

|| ® ||


Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 290
Tollvonásainak száma : 261
Re: After Midnight
2018-12-09, 11:36


Nagyon helyes, majd hamarosan érezni fogja, hogy mennyivel többet elbír. Bár ezt a kincset ritkán osztjuk meg másokkal én most úgy döntöttem, hogy itt az ideje. Nem is találhatnék tökéletesebb jelöltet. Hiszen, pont úgy néz ki, mint a Teremtőm. És most új halhatatlanságot adok neki, ahogy annak idején Ő tette velem.
- Ugye tisztában vagy vele, hogy a haragod teljes mértékig logikátlan?! – kérdem tőle higgadt hangon, fapofával. A nők kiszámíthatatlanok, és még az érzéketlenség sem mindig egyszerű művelet. A férfiakkal sokkal könnyebb dolga van a vámpírnak. Vagyis helyesbítek egy kicsit, az üres fejű nőkkel is könnyű dolga van.
- Harapósnak tűnsz, így nem akartam semmilyen érzelmet mutatni, hátha még jobban felizgatod magad, de úgy látszik ezzel is sikerült. – Aha, nem ez az igazság, de egyelőre megteszi, mert épp nem jut eszembe. Csak tudnám miért húzta fel magát ilyen nagyon, de mindegy, majd később, majd később úgy fog tenni, ahogy én akarom. Mert már eldöntöttem és pont.
- Nahát, ez egy remek hír. – Felelem egy apró mosoly kíséretében, és nem értem a hangulatváltozását. Tuti, hogy mestruál, akkor szoktak ilyen kiszámíthatatlanok lenni. Vagyis a szokásosnál is jobban.
És most mégis mit csinál, hova megy? Nem normális, azt hiszem meg kell majd nevelnem, igen, élvezni fogom minden percét annak a nevelésnek. Mindig így kezdik, ellenállnak és…
- Mi a franc? – Rohanok és csak a vámpír sebességemnek köszönhető, hogy el tudom kapni, mielőtt a feje a kövön landol. Nem sokon múlott, épphogy alá tudtam tenni a kezem.
- Mi a baj Elisabeth? – Már jobban kéne lennie, nem pedig rosszabbul, az erőmnek már össze kellett volna foltoznia a bordáit, hacsak nincs komolyabb baja, de akkor azt miért nem vették észre az orvosok. És persze már nincsenek itt, mert a nő mindennek a végén hívott. Most mégis mi a szart csináljak?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: After Midnight


Vissza az elejére Go down
 
After Midnight
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: A múlt árnyai :: Régmúlt-
Ugrás: