HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Macskajaj
2018-08-24, 11:15


Min Jae & Axelle

Most hogy végre szabadon mozoghatok igyekszem kimozdulni amikor tudok, bár vigyáznom kell a kamerákkal, fotósokkal, nem óhajtok velük találkozni. Világoskék farmert, fekete inget és pár bőr karkötőt veszek fel, úgy kezdem az utcákat róni. Nincs kimondott célom, csak ismerkedni akarok a várossal és a modern világgal. Számomra legalább is nagyon sokat változott. Kazuya rock zenéje is például teljesen idegen nekem, de utánakérdeztem hol tudok élőben hallgatni ilyet. Jó a memóriám, megjegyeztem ezen bárok neveit, így mikor elsétálok az egyik előtt megállok elgondolkodva. Végül arra jutok maximum elvegyülök, lehet eszem is egy keveset, itt nem lehet nehéz elvegyülni. Ahogy belépek hamar rájövök nem egy vámpírok kedvence hely lesz ez: hangos, zsúfolt, némileg alpári és közönséges a felhozatal, ha a hely maga amúgy igényes is lehetne. A sok bőrruhás feketébe öltözött halandó számomra furcsa látvány, bár nem lógok ki, mert mások is hasonló öltözetben vannak mint én, csak Ők kevésbé harsányak. A rocknak nevezett zene számomra csupán ricsaj, ahogy üvölt az énekes, szétverik a dobokat és tépik a gitárt. El is gondolkodom, hogy Kazuya ezen vajon mit szeret.. Átverekszem magam a pult közelébe, legalább az evésről nem kellene lemondanom, de hmm... annyira borzadva szemlélem a színpadot és az "előadást" hogy el is felejtek ismerkedni egyelőre. Mivel csak halandókat érzékeltem belépve, így meg sem próbálom rejtegetni jelenlétem, nincs ki elől, no meg nem is számítok vámpír társaságra példának okáért.

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2018-08-24, 12:24
Axelle & MJ
Már egy ideje itt vagyok, és az első két órában még ki is tomboltam magam a zenére, de azóta inkább csak iszogatással töltöm az időmet. A múltkori ötletemet pedig már meg is valósítottam. Mármint a hajam feketéről szőkére való váltását. Pár napja, hogy megjártam a fodrászt és kiszőkítettem magam. A hosszából pedig csak annyit vágott, amennyit muszáj volt, szóval az megmaradt. A felhangzó metál olyan hangosan szól, hogy érzem, ahogy lüktet a zene. Igazából nem zavar annyira, mint esetleg kellene a kifinomult hallásom miatt. Otthon is szeretem bömböltetni a zenét, főleg, amikor azon a maketten dolgozom. Nem szeretem közben a csöndet, valamiért jobban elvonja a figyelmem, mint a zene. Inkább éneklek közben, minthogy ne haladjak vele. Hamarosan szerencsére kész is leszek vele. Az utolsó simítások vannak hátra és egy-két festés itt-ott. Utána teljesen kiélvezhetem a napjaimat, nem lesz, ami elvegye a fél napomat.
Fekete farmer és fekete rövid ujjú póló van rajtam, amihez általában egy bőrhatású szintén fekete kabátot szoktam felvenni, de mivel a ma este egész melegnek bizonyult, így mellőztem a felvételét. Az energiámat is magam köré csavartam, hogy még inkább elvegyülhessek az emberek között. Azt hiszem valahol a negyedik whiskys adagom eltüntetésénél jártam – de ugye ki számolja –, amikor megérzem azt a jelenlétet. No fene. Egy vámpír itt? Nem hiszem, hogy sűrűn járnának ide, bár ki tudja. Én se sokszor járok ide. Magamhoz veszem az italomat, és a pulthoz indulva elfogyasztom, míg odaérek. Megtámaszkodom a pult szélén, és miközben előre hajolok a hajam előre hullik.
– Még egyet kérnék! – mondom a pultosnak, majd oldalra sandítva megnézem magamnak a vámpírt. Nem igazán szokásom pasikat megbámulni, de azt el kell ismerni, hogy jóképű.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2018-10-23, 21:57


Min Jae & Axelle


Már szinte költeményt lehetne gyúrni abból a fonalkötegből, ami arról szól vajh' Kazuya mit eszik ezen a stíluson és hogyan is hat fenséges hangja ilyen ricsajban, főleg ha üvöltözik. Vajon míg üvölt is hat a képessége?! Nem lenne annyira meglepő inkább csak... bár jó álca, meg kell hagyni. Ettől függetlenül értetlen, leesett állal ülök a pult előtt a dolog miatt, félig zökkent ki a mellém furakodó szőke... keleti. Minden keleti aki nyugatra jön szőkíti a haját? Lehet ez valami új trend. Annyira lemaradottnak érzem magam. Bár hogy közvetlen mellettem van úgy ítélem meg, hogy van benne valami ami kiemeli a többi ostoba halandó közül. Hm.
-Kettőt töltsön és én fizetek. - Intek a csaposnak, majd elénk tol két whiskys poharat, örömmel konstatálom nem valami löttyöt iszik az illető. Persze a sajátom csak játszani kell, érdeklődve szemlélem ivás helyett.
-Itt mindig ilyen rock zene van? - Kérdem tőle csevegve, noha ez tényleg érdekel. Ha lenne értelmes zene is akár még jó hely is lehetne de ha nem... khm. Csípőmmel és felsőtestemmel felé fordulok teljesen és könyökömmel a pulton támaszkodva tartom a fejem halántékomnál.
-Axelle vagyok, benned kit tisztelhetek? - Későn jövök rá, hogy itt mindenki elég közönséges, lehet a "szeva' bazdme'" jobb lenne... a szlenget is tanulom még, vonakodva élek vele valahogy, tapasztalataim szerint nem mindegy pontosan mit teszel mi után, hah fárasztó...
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2018-10-23, 23:39
Axelle & MJ
Számomra a metál olyan, amit ordítozós zenének hívok, míg a rock a kicsit visszafogottabb tesója, de a ritmus meg a basszus az ott van. Egyik sem rossz, és javarészt rock szól nálam. Ritkán hallani popot vagy klasszikust. Azt mondjuk inkább akkor, mikor én magam játszom zongorán vagy éppen hegedűn. Mikor melyiket veszem elő. Egyéb hangokat meg akkor hallani, ha valaki engem vesz elő. Na, de nem is a zene foglalkoztat jelenleg, hanem egy vámpír jelenléte. Legalábbis ahányszor betévedtem ide, még egyszer sem találkoztam velük. A bárpult felé tartva elfogyasztom a maradék whiskyt a poharamból, ami egyben jó ürügy arra, hogy a vámpír közelébe jussak. Egyelőre csak oldalra sandítok, de nem csak én vagyok ilyen kíváncsi, az oroszlánom is felkapja a fejét.
– Oh, köszi szépen – felelem a legszebb mosolyom elővéve, ahogy felé fordítom a fejem. Nem, mintha bármit várnék tőle, de hát na. Legalább a következő köröm ára a zsebemben marad. Szeretek pozitívan gondolkodni.
– Hmm, igen, javarészt ilyen zenéket adnak. Bár vannak lazább esték. Ha jobb zenét keresel, akkor a környék tele van bárokkal és egyéb szórakozóhelyekkel, ahol biztos találsz az ízlésednek megfelelőt – mondom, miközben közelebb húzom magamhoz a kikapott italomat, mielőtt belekortyolnék.
– Helló, én Min Jae vagyok, de mindenki MJ-nek hív – mondom mosolyogva és a mancsomat nyújtom felé. Na igen, a legtöbben valóban így hívnak, a falkában mindenképp, bár kezdenek bizonyos szokást felvenni... Mégpedig a becézgetést. Némelyiktől a falnak tudnék menni, de tudom ám, hogy csak szívatásból csinálják. Bár meg kell hagyni, hogy nem hagyom magam.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2018-11-04, 21:12


Min Jae & Axelle

Örömmel veszem, hogy az illem még nem halt ki, megköszöni az italt, közben jobban is megnézhetem. Nem erős a jelenléte ebben a tömegben, de mégis... hm, vérállat lesz! Ahm, micsoda vacsora lenne belőle, nem kéne alantas emberekkel hígítani belső vérkeringésem, de persze ne rohanjunk a dolgok elébe, botorság lenne! Míg jobban kipuhatolom kinek a fia-borja a kedves előttem ülő, csak rákérdezek az itteni ricsaj állandóságára.
-Meglehet, de az egyik kedves barátom állítólag ilyesmi zenét hallgat és ad elő így... akartam szélesíteni az ismereteim. Nos... tágítom a határaim! - Mosolygok, végtére is haladnom kell a korral, az is biztos. Ez a gitártépés...
-MJ, örvendek. - Rázok vele kezet, ügyelve fogásom csak határozott legyen, ne erős. Ühm, igen, határozottan nem sima ember társaságba akadtam, örvendetes fejlemény!
-Mondd MJ, erre a zenére szoktak táncolni is? - Ha igen felkérem, nem vagyok szégyellős, bár van egy olyan sanda gyanúm, erre nem lehet értelmesen rázni, maximum ugrálni, mint a gorillák és törni zúzni... hah. Minden esetre némileg közelebb húzódtam, mert noha jó a hallásom, de akkor is nagy a zaj, továbbá ha valóban alakváltó akkor pontosan tudja már én mi vagyok, maximum azt nem melyik ágból, tehát nem feltétlen fog rosszra gondolni. Ha mégis... engem az sem zavar, az az igazság.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2018-11-07, 14:57
Axelle & MJ
Ha már ilyen kedvesen meghívott egy italra még szép, hogy megköszönöm. Azért ilyen bunkó még én sem vagyok. Az energiámat még tartom magam körül a vegyülés miatt, de nem hiszem, hogy sokáig titokban maradna a vámpír előtt, hogy nem egy egyszerű ember vagyok. Egy kicsit azért még tartom ezt az állapotot, de úgy is kíváncsi leszek arra mit szól majd ahhoz, ha kiderül mi is vagyok. Aztán vagy megbánom, vagy nem.
– Á! Végül is a puding próbája az evés. Ha nem próbáljuk, akkor nem tudjuk jó-e. És... Hogy tetszik a határ tágítás? – kérdezem széles mosollyal arcomon. Nem mindenki szereti ezt a zenei műfajt, vagy a popot. Maximum a másik idegeire lehet menni azzal, hogy olyan zenét hallgatunk marha hangosan, amit nem szeret. Ez de szemét gondolat, csak hát én is tudok ilyen nagy szemét lenni.
– Én is örülök, Axelle – rázok kezet vele közben, és egy kicsit engedek is az energiámból. Így talán azt is felismeri, hogy mi vagyok pontosan, de hát ugye a kíváncsiság. Végül is minek bujkáljak, másokat meg nem igen zavar az energiám.
– Ez nem az a fajta zene, amire úgy normálisan lehetne táncolni – mondom mosolyogva, miközben megfordulva a széken alkarjaimmal támaszkodom meg a pulton. A fejemmel pedig a színpad felé intek, ahol az emberek összetömörülve ugrálnak vagy a fejüket rázzák épp a zenére. – Én viszont túl vagyok már azon a részen, és elég is volt – nézek vissza rá. Ki ugrabugráltam magam, szóval ha már tánc, akkor valami nyugisabbra. Lehet, hogy egy energiabomba tudok lenni, de a franc akar ilyen kora este elfáradni. Hiszen itt van még az egész éjszaka, amit ki lehet használni.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2018-11-11, 14:43


Min Jae & Axelle

Hát igen, pontosan, ahogy mondja, mindent ki kell próbálni, azaz ésszel, de amúgy valóban érdemes. Ez a fajta határtágítás pedig, nos... csak egy beszédes mosoly a válaszom, nem kívánom szavakba önteni hogy ez a ricsaj bántja érzékeny füleim, még a végén úgy érezné becsmérlem az ízlését. Hova tovább Kazuyát sem óhajtom megbántani, így megtartom a véleményem, jobb lesz ez így mindenkinek. Inkább kezet rázom vele, jobban megérezve mi lehet. Kellemes bizsergés fut át rajtam, csak nem Lucas egyik cicája? Ohoho, micsoda szerencse lenne! Már ha az övé, lehet független, de én tartom annyira kedveltnek a Rexet, hogy ne akarjon senki függetlenedni ha van más opció, ami hasznosabb. Persze egyelőre vonásaim nem árulnak el, csupán belül örvendek az új felfedezésnek. Táncra invitálással is próbálkozom, de ahogy sejtettem, ez nem épp arra van. Már ez a... zene. Ahogy követem tekintetét az ugráló tömeg felé rá kell jöjjek, a balsejtelmeim beigazolódni látszanak: ez lenne a tánc. Végtelen megkönnyebbülés, hogy ezen már túl van és nem óhajt még egy kört. Persze nem lenne életidegen ha odamennék, de hogy Lucas előtt letagadnám, Alexanderről nem is beszélve, az is biztos.
-Értem, dohányzol? - Ha igen, kicsalhatnám a térre ami a hely előtt van, az nem zajos, van levegő (no nem nekem, számomra ez lényegtelen) és inni ott is tud. Az én adagomat mindenképp ha kívánja. Ha nemet int, akkor maradunk itt ha igent, akkor fejemmel a kijárat felé bökök és megkínálom kint egy cigivel. Az én tüdőmnek már mindegy, de ettől függetlenül szeretem ezt a kis szertartást ami a dohányzással jár.
-Átutazóban vagy, vagy itt élsz? Én csak nem régen költöztem ide és be kell valljam, ismerkedem a várossal. - Kérdem benn vagy épp kinn, attól függően mit válaszolt.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2018-11-11, 16:15
Axelle & MJ
Felkuncogok a kérdésemre adott reakciójára. Az én füleim sem kicsit érzékenyek, bár az évek alatt már megtanultam eltűrni a hangos zajokat és már nem is zavarnak úgy, mint eleinte. Ha meg olyat hallgatok, ami tetszik is, azt amúgy is hangosan teszem. Otthon nem zavarok vele senkit, tekintve, hogy már egy ideje egyedül lakom.
Az energiámon engedek egy kicsit, csak kíváncsiságból, hogy hogyan reagál arra, ha ténylegesen felismeri, hogy mi is vagyok. A vonásain nem változnak, a szám sarka pedig megrándul egy egész kicsit. Jó lesz ez, hogy miért azt ne kérdezze senki. Általában kerülöm a vámpírokat, ha tehetem, szóval most ismerkedésre adom a fejem. A zenére visszatérve ez a fajta nem éppen az a tipikus szórakozóhelyes, táncos zene. Erre inkább ugrálni meg fejet rázni lehet. Én meg már ezt a fajta táncelőadást letudtam mára, meg nagyjából a következő két hétre.
– Oké, vettem a célzást – mosolyogva kortyolok bele az italomba. Ha azt vesszük elég mindenevő vagyok zene terén, főleg, ha azt vesszük, hogy a klasszikusok sem állnak messze tőlem. Talán újra elővehetném kicsit a hegedűmet.
– Viszonylag elég ritkán, de most jól esne – mondom, miközben leküldöm az italom maradékát. Meg egy kis friss levegő sem ártana. Odakint nyújtózom egyet, mielőtt vennék a cigiből, amivel megkínál. – Tüzed is van? – kérdezek rá, mert ha esetleg nincs, akkor a zsebemben rejtőzik egy öngyújtó.
– Én itt élek, itt is születtem. Szóval egész jól ismerem a várost. Szerintem ez egy remek hely, még ha vegyes is a lakosság – mondom mosolyogva. Mindig is szerettem St. Louist, és ez a mai napig nem változott. – Hogy tetszik a város, ha már itt tartunk?

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2018-11-26, 20:59


Min Jae & Axelle

Dohányzást illető kérdésemre adott reakcióját hallva fel kell nevetnem, nem feltétlen célozgattam, csupán puhatolóztam, de ettől függetlenül tetszik a stílusa. Mivel azt válaszolja kivételt tesz velem vagy épp értem, nézőpont kérdése, így kisétálok az oldalán és a zsebemből előhalászom laza eleganciával a dohányt és az öngyújtót is. A különbség az hogy én külön tartót használok, nem dobozban tárolom a cigarettát, hiába letűnt szokás, de úgy hiszem nem fogom meglepni különösebben, tekintve a korom.
-Tessék! - Gyújtom meg a vihargyújtót, felkínálva a csiholt tüzet, majd a saját szálamra is parazsat varázsolok vele.
-Kellemes és békés városnak tűnik, noha nekem kissé... zsúfolt és zizegő, de attól tartok a nagyobb városok mind hasonló arculattal rendelkeznek így nincs okom panaszra. - Mosolygok a másikra, míg kellemesen letüdőzöm a füstöt, megunhatatlan érzés, ráadásul már nem is árt, elvégre rég halott bennem minden.
-Hogyan érted amúgy a vegyeset? - Mert gondolom nem csupán arra érti vannak vérlények és vámpírok, halandók, bár lehet erre utal, mindjárt kiderül ha nem rest elárulni avagy nem akar túl titokzatos lenni. Hátam lazán a falnak vetem és felnézek a csillagtalan túlságosan kivilágított égboltra, szoknom kell a változásokat. Noha az elmúlt hetekben úgy érzem már évtizedeket haladtam, még mindig nem értem utol Alexandert. De azért szépen haladok, elvégre egy metal koncerten vagyok! Vagy mi a neve...
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2018-11-27, 19:21
Axelle & MJ
Viszonylag tényleg ritkán gyújtok rá, főleg, amikor sok bennem a feszültség és az segít csillapítani kissé, de van, amikor csak szimplán jól esik elszívni egy szálat. Ha pedig már így felhozta és megkínálna, hát miért ne. Ha lenne nálam valószínűleg már rég kimentem volna, mástól meg nem kunyeráltam, mert tuti, hogy lettek volna páran a teremben, akiktől lehetett volna. Engem meg ki ne kínálna meg? Csak rám kell nézni. Odakint így hát veszek is a felém kínált cigarettából, majd a tüzet is igénybe veszem a meggyújtásához.
– Kösz – mondom, miután kifújom a füstöt. Ah, azért ez jól esik. Már idejét sem tudom mikor gyújtottam rá utoljára. Bár jobb is, hogy nem bűzölgök a dohánytól, káros lenne a szaglásomra.
– Na igen, a nagy városok már csak ilyenek. A kis városok és a faluk nyugodtabbak és unalmasabbak is. – Legalábbis szerintem. Valószínűleg szét unnám a fejem egy kisebb városban, ahol alig történne valami. Nem is beszélve arról, hogy ki a fene akarna mindenkit ismerni? Én tökre tudom élvezni, hogy mindig sikerül új arcokkal találkozni. Persze, ha nem akarnak megölni. Az már annyira nem buli.
– Hogy nem csak emberek lakják, hanem itt vagyunk mi, vérállatok és a vámpírok. – Már ettől is izgalmas lehet egy város, egy egyszerű embernek mindenképp, főleg ha összetalálkozik a két csoportból valamelyikkel. Az már más kérdés, hogy egyesek mennyire élik túl a találkozásokat. Persze mindennek megvan a maga következménye. Meglehet, hogy szoktam balhézni, belekeveredek egy-két dologba, de egyik sem vezetett még halálhoz. Végül szívok egy utolsót a cigimből, mielőtt elnyomnám és kihajítanám. – Szóval, mi a terve az éjszakára Ővámpírságának? – kérdezem elvigyorodva, miután felé fordultam.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2018-11-30, 14:04


Min Jae & Axelle

Kellemesen beleburkolózunk az éjszaka hidegében a szürke füstfelhőbe, amit eregetünk dohányzásunk közepette. Én nem fázom, mivel halott testemre ilyen dolgok nem hatnak ha kizárom, Őt pedig fűti az imént elfogyasztott alkohol.
-A bennük élőktől válik egy hely nyüzsgővé vagy unalmassá... emlékszem laktam eléggé mozgalmas falucskában is már. - Igaz annak jó pár száz éve, de azért még emlékszem.
-Áh, hát tudtommal nem csak St. Louisra jellemző vonás, noha valóban kellemes itt. - Tüdőzöm le mélyen a dohányt, majd vigyorogva nézek rá.
-Az attól függ. - Fújom ki az orromon keresztül a füstöt, majd elég beszédesen nézem Őt. -Mi az amit még szeretsz csinálni? Vagy mi az a hely ahova szívesen ellátogatsz az éjszakai városban? Megismerném nagyon szívesen a Te szemszögedből, ha már egymás mellé sodort minket az éjszaka áramlata. Csavarogni van kedvem! - Remélem neki is, igazán élvezem hogy kimozdulhatok és szabadon járhatom amerre "ővámpírsági" kedvem tartja. Lehet tudna olyan helyet mutatni ahova magamtól nem mennék, mégis érdekes, izgalmas, vagy legalább is a számomra szokatlan.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2018-12-01, 20:49
Axelle & MJ
Nem zavar annyira a hideg, amúgy is kicsit magasabb a testhőmérsékletem, na meg a pia is adott egy kis hatást, bár korántsem ártott meg. Ahhoz még nem ittam eleget, még elég józannak vagyok mondható.
– Akkor én jártam rossz helyen – mondom drámaian felsóhajtva. A franc se akarna faluba menni. Városi gyerek vagyok a fenébe is, megölne az unalom, vagy én ölnék meg valakit az unalomtól, mert becsavarodtam. Jó ez itt nekem, és míg a falkám itt van, itt vagyok én is. Hamarosan elszívom a cigim, majd elnyomva hajítom ki a kukába.
– Az meglehet – mosolyodom el, majd felé fordulva teszem fel a mindent eldöntő kérdést, hogy van-e terve az éjszakára. Hosszú még az este, és ráérek reggel kidögleni, másnap semmi dolgom. Ennyit igazán megérdemlek ennyi melózás után.
– Ó, szóval attól függ – mondom mosolyogva, felvont szemöldökkel. – Sok mindent szeretek csinálni – jegyzem meg sejtelmesen. – Szeretem kiereszteni a fáradt gőzt bulizással. – A verekedésbe keveredést inkább meg sem említem, bár azok legtöbbször tényleg csak véletlenek. Főleg, ha egyszerű emberek kötekednek részegen. Én meg nem igen szoktam hagyni magam. Azokkal mindig óvatosan kell bánnom. Nem hiányzik, hogy még egyszer ezüstöt döfjenek belém. – Szóval, ha még szeretnél megtáncoltatni, akkor tudok pár utcányira egy remek szórakozóhelyet – mondom elvigyorodva. Ma kifejezetten jó kedvem van. Az a hely meg amúgy is különbözik a többitől. Még nem találkoztam máshol olyannal a városban, ahol a falak nagy része akvárium. Buli a halakkal, csak nem betoncsizmával, mint a maffiás filmekben.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2019-01-13, 22:56


Min Jae & Axelle

Szélesen elmosolyodom a hatalmas sóhajra ami kiszakad belőle.
-Meglehet. - Fűzök hozzá csak ennyit, mert nem tudom manapság milyen egy falu. Bár azt gondolnám 150 év nem sok idő a változásra, azért érnek a meglepetések. Aztán mivel megkérdezi mi a tervem vázolom, de úgy hogy a központja bizony Ő maradjon minden ízlésével és döntésével együtt. Mások vagyunk, de érzem összetartozunk, ez pedig igazi kellemes pikantériát ad a dolognak.
-Szóval bulizás. - Ízlelgetem a szót, nincs ellenemre, bár a zene is sokat változott de ez nem akadály majd alkalmazkodom. -Nem tántorodtam el ettől a szándékomtól! Mutasd az utat! - Egy jó kis simulás tánc, sejtheti kedvemre lenne, így elnyomom magam is a csikket és követem az éjszakába, át a másik helyre. Noha ha meglátom mennyire víz vesz körül nem állom meg hogy el ne csodálkozzak rajta, főleg mert nagyon is tetszik, a hangulata és a fények. Lehet a szobámba is kéne egy nagy akvárium, Alexander vajon mit szólna?
-Kérsz még valamit inni vagy rögtön cicázhatok veled a parketten? - Vigyorgok aztán rá, míg felmérem a terepet meg az Ő igényeit.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2019-01-13, 23:39
Axelle & MJ
Maradjunk annyiban, hogy nekem tökéletesen megfelel a város, ahol élek és faluba csak akkor megyek, ha megy az egész falka. Nem sok szórakozási lehetőséget látok egy faluban. A város több lehetőséget rejt magában, még ha a beton dzsungellel a veszély is jelentősebb. Az viszont izgalmasabbnak hangzik, hogy az estét folytathatjuk. Sok mindent szeretek csinálni, az igaz. Az egyik kedvenc foglalkozásom, hogy Lucas agyára megyek, de csak finoman. Most szakad rám az ég. Na, de ez nem olyan program, amihez elcsábítanám a vámpírt. Viszont úgy tűnik a bulizás lehetőségétől nem zárkózik el. Bírom ezt a kripta szökevényt, bár nem tudom mitől vagyok így besózva. Az energiám itt zsizseg körülöttem, és még az oroszlánom is legszívesebben megmártózna az övében. Érdekes. Nagyon érdekes.
– Szuper – mondom elvigyorodva, majd indulok is meg a kigondolt hely felé. – Akkor irány Aqualand! – Akár egy strand neve is lehetne, de nem éppen oda megyünk. Király kis szórakozóhely. Becsípve marha viccesek tudnak lenni a halak, én meg idiótább a kelleténél, de ez mellékes. A lényeg, hogy elég józan vagyok még, hogy se őt, se magamat ne kezdjem el leégetni.
– Tetszik? – kérdezem, miután beléptünk a helyre és látom, hogy rácsodálkozik a helyre. Az akváriumok amúgy tényleg nagyon szépek. A világítást is jól megoldották, a halak jelenléte külön élmény. Megkedveltem ezt a helyet, szóval általában ide jövök, bár attól még más helyeken is fellelhető vagyok.
– Az ital még ráér – főleg, hogy nem rég már legurítottam párat. – Meow – mondom elvigyorogva a végén, hangomba egy kis dorombolásféle is vegyül, ahogy lassan megfordulok és elindulok a táncparkett felé. – Cicc, cicc... – nézek vissza a vállam fölött, mielőtt megállnék, hogy a testem átvehesse a zene ritmusát. Gyere, Axelle, táncoltass meg!

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2019-01-16, 11:51


 Min Jae & Axelle

Kiérve a zsivajból hamar megtárgyaljuk átmegyünk egy másik hangos helyre, de szerencsére másképp hangosba, ezáltal még táncolni is tudni fogunk. Jól érzem magam ezzel a fiatal sráccal, de hát mindig is odavoltam értük... ugye.
-Aqualand? - Micsoda név, még szerencse hogy csípem a vizes helyeket. A bezártságot kevésbé de kétlem egy akvárium fenekén lenne a buli. Persze mikor belépek az érzet valahol megvan a víz fullasztó nedves közege nélkül, szórakoztat a látvány.
-Határozottan! - Felelek kérdésére, nagyon is kedvemre van a látvány, persze nem csak a halak és a kékes derengés, ami szép arcán végigfut. Maga a szép arca is eléggé kedvemre van. Nem is kívánom elhúzni azt a táncot, bár az illem úgy kívánja, ha inna még ne fosszam meg ettől a kedves urat. A nyávogásra felnevetek, hangom belemosódik a zene és tömeg elegyébe, de tudom hallja is, nem csak látja. Aztán valóban cicázik velem, pedig én szándékoztam szerény személyével ejnye! De nem kell sok, hogy kezem derekára simuljon és testem kövesse övét és a zene ritmusát, annyi távolságot hagyva kettőnk között, ami már mutatja nem vagyunk idegenek de még nem olyan közeliek hogy szeretők is legyünk. Szeretem a fokozatosságot, van egy varázsa. Ujjam finoman húzom el az álla alatt ráhajolva ajkaira, de nem csókolom meg, csak elkapom a kezét és pörgetek rajta egyet, hogy végül háttal legyen nekem és közelebb simulva átkarolhassam izmos testét. Igen igen, határozottan tetszik ez a hely!
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2019-01-17, 21:51
Axelle & MJ
Odakint megtárgyaljuk, hogy átmenjünk egy másik helyre, ahol kedvére megtáncoltathat. Meglehet, hogy ott sem halkabb a zene, de kit is zavar az, hogy sokkal inkább megadja a ritmust. Úgy is korán lenne még hazamenni. Miért is ne érezhetnénk jól magunk? Na meg egész kellemes a társasága.
– Érdekes neve van egy szórakozóhelynek, igaz? – Bár az akváriumok miatt tényleg illik rá. Remek kis hely, és biztos, hogy ő is jól fogja érezni magát. Nos... legalábbis nagyon remélem. Amikor belépünk, az bizonyossá válik, hogy tetszik neki, amit lát.
– Ezt örömmel hallom – mondom mosolyogva, és rákacsintok. Az ital pedig ráér a tánc után is, úgy is ittam már eleget. Na meg nem terveztem lerészegedni. Szóval el is indulok egy nyávogás után a táncparkett felé. Mosolyom kiszélesedik, ahogy meghallom, hogy a nyávogásomra felnevet. Lehet, hogy egyszerű emberként ez elveszne a zene és a tömeg morajának elegyében, de én tökéletesen hallottam, nem csupán láttam. Meglehet, hogy ő tervezett cicázni velem, de ez még nem késő ahhoz, hogy ezt ő is megtehesse. A táncparketten megállva felveszem a zene ritmusát és nem kell sok, hogy Axelle kövessen. Keze a derekamra simul, én pedig a nyakát karolom át lazán, nem okozva gondot a mozgásban. Fejemen csak egy aprót mozdítok felfelé, mikor ujja finoman végigvonul az állam alatt. Ajkai olyan közel kerülnek az enyémhez, hogy csak egy apró mozdulat kellene ahhoz, hogy összeérjenek. A pillanatnyi megbabonázásból kiragad az, hogy elkapja a kezem és megpörgetve, háttal találom magam neki. Hátradöntöm a fejem, és egyik kezem felemelve végigfuttatom ujjaim az arcán, míg végül bele nem vesznek a hajába. Igen, kifejezetten jó ez így. Érzem, hogy még az oroszlánom is elégedett a közelségével. Ha pedig ő elégedett, akkor én is az vagyok.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 120
Tollvonásainak száma : 117
Re: Macskajaj
2019-01-17, 22:54


Min Jae & Axelle

Hát igen, meg kell hagyni nem egy tipikus szórakozóhely név, de ami azt illeti méltó a nevére, mert nem is tipikus maga a hely sem ezzel a rengeteg akváriummal, hallal, az egész kékes derengésével. Szerencsétlen halak hogy bírják vajon a rendszeres hangos zajt? Nekem minden esetre tetszik, főleg mert táncolni is lehet rá!
Nem is habozok, követem a parkettre, könnyedén felvéve a modern zene ritmusát, hangulatát. Ahogy kezem a derekán landol övé a nyakamban köt ki édes távolságot generálva köztünk. Ahogy táncolunk egyszer aztán megcirógatom, majd pörgetés után háttal döntöm magamnak, élvezve, hogy keze arcom simítja, majd hajamba túr. Az én kezeim finoman siklanak le derekáról combjai külső felére, míg csípőm ütemre ring, éppen csak annyira közel a fenekéhez hogy sejtse mi van közvetlen mögötte de még ne érezze. Oroszlánja, ó az az oroszlán, érzem energiát ahogy fészkelődik, ajkam nyakához közelít, forró, párás lélegzetet hagyva finom sápatag bőrén, de se meg nem harapom se meg nem csókolom. Még nem. Inkább fülét célzom meg és egy olyan halk, apró elégedett sóhajt szöktetek ki dús ajkaim közül, hogy megborzolgassa tudata peremét, tudja csak meg milyen kívánatos. Kezeim is közben visszasiklanak lassan a csípőjére, alhasára, követve teste ritmusát. Kiélvezem a számokat amik követik egymást, nem sietek, fiatal még az éjszaka!

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 43
Tollvonásainak száma : 36
Re: Macskajaj
2019-01-18, 20:20
Axelle & MJ
Amikor először itt jártam én is elgondolkodtam azon, hogy vajon a halakat nem-e zavarja a nagy hangerőn szóló zene. De nagy eséllyel megoldották azt, hogy annyira ne legyen zavaró. Akik profin értenek ehhez, azok minden bizonnyal meg tudják csinálni. A látványon túl pedig a zene is mindig jó. Pofás kis hely, én csak ajánlani tudom. Lehet, hogy nem akkora ez a hely, mint a Velvet, de a Top 5 listán fenn van.
Testem a zene ritmusára mozog még akkor is, amikor a keze a derekamra siklik, az enyém pedig a nyakát karolja át. Viszont hamarosan háttal neki találom magam. Egy pillanatra kiesek a ritmusból, de hamar visszaveszem, miközben a fejemet a vállának döntöm és végigsimítok az arcán, fel egészen addig, míg ujjaim el nem vesznek a hajában. Az ő keze sem marad tétlen, hamarosan a combomon érzem cirógatását. Oroszlánom elégedetten morran valahol a metafizikai síkján, és szinte látom, hogy közelebb araszol, hogy többet érezzen, többet kaphasson. Annyira befelé figyeltem egy pillanatra, hogy egy meglepett nyögés hagyja el ajkaim, mikor megérzem forró lélegzetét a nyakamon. Beleborzongok abba a sóhajba, ami közvetlenül a fülemnél hagyja el ajkait. A karomon egy pillanat alatt végigfut a libabőr. Meglepően könnyen megy ez az érzéki adok-kapok, pedig még nem próbálkoztam egy férfit sem elcsábítani. Ő lenne az első, bár koránt sem bánnám. Ahogy egymást követik a számok, úgy egyre inkább hozzá simulva ringatózom a zene ritmusára. Ahogy telik az idő, érzem, hogy az arcom kipirul, a testem felhevül a mozgástól, de én rendületlenül táncolok tovább. Mintha csak a mozgásommal akarnám tovább csábítani és még az sem érdekel, ha közben egy-két tekintet nyomon követ.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Macskajaj


Vissza az elejére Go down
 
Macskajaj
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: The Dirt Music Pub-
Ugrás: