HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 14:25
Lucas A. Blackheat
tollából született
Yesterday at 00:12
Nastya
tollából született
2018-11-11, 20:56
Xavier Graham
tollából született
2018-11-11, 20:08
Xylia Graham
tollából született
2018-11-11, 19:51
Xavier Graham
tollából született
2018-11-11, 19:19
Alexander
tollából született
2018-11-11, 16:15
Min Jae Adams
tollából született
2018-11-09, 14:03
Rowan
tollából született
2018-11-09, 13:35
Angelica
tollából született
2018-11-09, 12:51
Storm Lawre
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 101
Tollvonásainak száma : 99
Macskajaj
2018-08-24, 11:15


Min Jae & Axelle

Most hogy végre szabadon mozoghatok igyekszem kimozdulni amikor tudok, bár vigyáznom kell a kamerákkal, fotósokkal, nem óhajtok velük találkozni. Világoskék farmert, fekete inget és pár bőr karkötőt veszek fel, úgy kezdem az utcákat róni. Nincs kimondott célom, csak ismerkedni akarok a várossal és a modern világgal. Számomra legalább is nagyon sokat változott. Kazuya rock zenéje is például teljesen idegen nekem, de utánakérdeztem hol tudok élőben hallgatni ilyet. Jó a memóriám, megjegyeztem ezen bárok neveit, így mikor elsétálok az egyik előtt megállok elgondolkodva. Végül arra jutok maximum elvegyülök, lehet eszem is egy keveset, itt nem lehet nehéz elvegyülni. Ahogy belépek hamar rájövök nem egy vámpírok kedvence hely lesz ez: hangos, zsúfolt, némileg alpári és közönséges a felhozatal, ha a hely maga amúgy igényes is lehetne. A sok bőrruhás feketébe öltözött halandó számomra furcsa látvány, bár nem lógok ki, mert mások is hasonló öltözetben vannak mint én, csak Ők kevésbé harsányak. A rocknak nevezett zene számomra csupán ricsaj, ahogy üvölt az énekes, szétverik a dobokat és tépik a gitárt. El is gondolkodom, hogy Kazuya ezen vajon mit szeret.. Átverekszem magam a pult közelébe, legalább az evésről nem kellene lemondanom, de hmm... annyira borzadva szemlélem a színpadot és az "előadást" hogy el is felejtek ismerkedni egyelőre. Mivel csak halandókat érzékeltem belépve, így meg sem próbálom rejtegetni jelenlétem, nincs ki elől, no meg nem is számítok vámpír társaságra példának okáért.

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 32
Tollvonásainak száma : 28
Re: Macskajaj
2018-08-24, 12:24
Axelle & MJ
Már egy ideje itt vagyok, és az első két órában még ki is tomboltam magam a zenére, de azóta inkább csak iszogatással töltöm az időmet. A múltkori ötletemet pedig már meg is valósítottam. Mármint a hajam feketéről szőkére való váltását. Pár napja, hogy megjártam a fodrászt és kiszőkítettem magam. A hosszából pedig csak annyit vágott, amennyit muszáj volt, szóval az megmaradt. A felhangzó metál olyan hangosan szól, hogy érzem, ahogy lüktet a zene. Igazából nem zavar annyira, mint esetleg kellene a kifinomult hallásom miatt. Otthon is szeretem bömböltetni a zenét, főleg, amikor azon a maketten dolgozom. Nem szeretem közben a csöndet, valamiért jobban elvonja a figyelmem, mint a zene. Inkább éneklek közben, minthogy ne haladjak vele. Hamarosan szerencsére kész is leszek vele. Az utolsó simítások vannak hátra és egy-két festés itt-ott. Utána teljesen kiélvezhetem a napjaimat, nem lesz, ami elvegye a fél napomat.
Fekete farmer és fekete rövid ujjú póló van rajtam, amihez általában egy bőrhatású szintén fekete kabátot szoktam felvenni, de mivel a ma este egész melegnek bizonyult, így mellőztem a felvételét. Az energiámat is magam köré csavartam, hogy még inkább elvegyülhessek az emberek között. Azt hiszem valahol a negyedik whiskys adagom eltüntetésénél jártam – de ugye ki számolja –, amikor megérzem azt a jelenlétet. No fene. Egy vámpír itt? Nem hiszem, hogy sűrűn járnának ide, bár ki tudja. Én se sokszor járok ide. Magamhoz veszem az italomat, és a pulthoz indulva elfogyasztom, míg odaérek. Megtámaszkodom a pult szélén, és miközben előre hajolok a hajam előre hullik.
– Még egyet kérnék! – mondom a pultosnak, majd oldalra sandítva megnézem magamnak a vámpírt. Nem igazán szokásom pasikat megbámulni, de azt el kell ismerni, hogy jóképű.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 101
Tollvonásainak száma : 99
Re: Macskajaj
2018-10-23, 21:57


Min Jae & Axelle


Már szinte költeményt lehetne gyúrni abból a fonalkötegből, ami arról szól vajh' Kazuya mit eszik ezen a stíluson és hogyan is hat fenséges hangja ilyen ricsajban, főleg ha üvöltözik. Vajon míg üvölt is hat a képessége?! Nem lenne annyira meglepő inkább csak... bár jó álca, meg kell hagyni. Ettől függetlenül értetlen, leesett állal ülök a pult előtt a dolog miatt, félig zökkent ki a mellém furakodó szőke... keleti. Minden keleti aki nyugatra jön szőkíti a haját? Lehet ez valami új trend. Annyira lemaradottnak érzem magam. Bár hogy közvetlen mellettem van úgy ítélem meg, hogy van benne valami ami kiemeli a többi ostoba halandó közül. Hm.
-Kettőt töltsön és én fizetek. - Intek a csaposnak, majd elénk tol két whiskys poharat, örömmel konstatálom nem valami löttyöt iszik az illető. Persze a sajátom csak játszani kell, érdeklődve szemlélem ivás helyett.
-Itt mindig ilyen rock zene van? - Kérdem tőle csevegve, noha ez tényleg érdekel. Ha lenne értelmes zene is akár még jó hely is lehetne de ha nem... khm. Csípőmmel és felsőtestemmel felé fordulok teljesen és könyökömmel a pulton támaszkodva tartom a fejem halántékomnál.
-Axelle vagyok, benned kit tisztelhetek? - Későn jövök rá, hogy itt mindenki elég közönséges, lehet a "szeva' bazdme'" jobb lenne... a szlenget is tanulom még, vonakodva élek vele valahogy, tapasztalataim szerint nem mindegy pontosan mit teszel mi után, hah fárasztó...
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 32
Tollvonásainak száma : 28
Re: Macskajaj
2018-10-23, 23:39
Axelle & MJ
Számomra a metál olyan, amit ordítozós zenének hívok, míg a rock a kicsit visszafogottabb tesója, de a ritmus meg a basszus az ott van. Egyik sem rossz, és javarészt rock szól nálam. Ritkán hallani popot vagy klasszikust. Azt mondjuk inkább akkor, mikor én magam játszom zongorán vagy éppen hegedűn. Mikor melyiket veszem elő. Egyéb hangokat meg akkor hallani, ha valaki engem vesz elő. Na, de nem is a zene foglalkoztat jelenleg, hanem egy vámpír jelenléte. Legalábbis ahányszor betévedtem ide, még egyszer sem találkoztam velük. A bárpult felé tartva elfogyasztom a maradék whiskyt a poharamból, ami egyben jó ürügy arra, hogy a vámpír közelébe jussak. Egyelőre csak oldalra sandítok, de nem csak én vagyok ilyen kíváncsi, az oroszlánom is felkapja a fejét.
– Oh, köszi szépen – felelem a legszebb mosolyom elővéve, ahogy felé fordítom a fejem. Nem, mintha bármit várnék tőle, de hát na. Legalább a következő köröm ára a zsebemben marad. Szeretek pozitívan gondolkodni.
– Hmm, igen, javarészt ilyen zenéket adnak. Bár vannak lazább esték. Ha jobb zenét keresel, akkor a környék tele van bárokkal és egyéb szórakozóhelyekkel, ahol biztos találsz az ízlésednek megfelelőt – mondom, miközben közelebb húzom magamhoz a kikapott italomat, mielőtt belekortyolnék.
– Helló, én Min Jae vagyok, de mindenki MJ-nek hív – mondom mosolyogva és a mancsomat nyújtom felé. Na igen, a legtöbben valóban így hívnak, a falkában mindenképp, bár kezdenek bizonyos szokást felvenni... Mégpedig a becézgetést. Némelyiktől a falnak tudnék menni, de tudom ám, hogy csak szívatásból csinálják. Bár meg kell hagyni, hogy nem hagyom magam.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 101
Tollvonásainak száma : 99
Re: Macskajaj
2018-11-04, 21:12


Min Jae & Axelle

Örömmel veszem, hogy az illem még nem halt ki, megköszöni az italt, közben jobban is megnézhetem. Nem erős a jelenléte ebben a tömegben, de mégis... hm, vérállat lesz! Ahm, micsoda vacsora lenne belőle, nem kéne alantas emberekkel hígítani belső vérkeringésem, de persze ne rohanjunk a dolgok elébe, botorság lenne! Míg jobban kipuhatolom kinek a fia-borja a kedves előttem ülő, csak rákérdezek az itteni ricsaj állandóságára.
-Meglehet, de az egyik kedves barátom állítólag ilyesmi zenét hallgat és ad elő így... akartam szélesíteni az ismereteim. Nos... tágítom a határaim! - Mosolygok, végtére is haladnom kell a korral, az is biztos. Ez a gitártépés...
-MJ, örvendek. - Rázok vele kezet, ügyelve fogásom csak határozott legyen, ne erős. Ühm, igen, határozottan nem sima ember társaságba akadtam, örvendetes fejlemény!
-Mondd MJ, erre a zenére szoktak táncolni is? - Ha igen felkérem, nem vagyok szégyellős, bár van egy olyan sanda gyanúm, erre nem lehet értelmesen rázni, maximum ugrálni, mint a gorillák és törni zúzni... hah. Minden esetre némileg közelebb húzódtam, mert noha jó a hallásom, de akkor is nagy a zaj, továbbá ha valóban alakváltó akkor pontosan tudja már én mi vagyok, maximum azt nem melyik ágból, tehát nem feltétlen fog rosszra gondolni. Ha mégis... engem az sem zavar, az az igazság.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 32
Tollvonásainak száma : 28
Re: Macskajaj
2018-11-07, 14:57
Axelle & MJ
Ha már ilyen kedvesen meghívott egy italra még szép, hogy megköszönöm. Azért ilyen bunkó még én sem vagyok. Az energiámat még tartom magam körül a vegyülés miatt, de nem hiszem, hogy sokáig titokban maradna a vámpír előtt, hogy nem egy egyszerű ember vagyok. Egy kicsit azért még tartom ezt az állapotot, de úgy is kíváncsi leszek arra mit szól majd ahhoz, ha kiderül mi is vagyok. Aztán vagy megbánom, vagy nem.
– Á! Végül is a puding próbája az evés. Ha nem próbáljuk, akkor nem tudjuk jó-e. És... Hogy tetszik a határ tágítás? – kérdezem széles mosollyal arcomon. Nem mindenki szereti ezt a zenei műfajt, vagy a popot. Maximum a másik idegeire lehet menni azzal, hogy olyan zenét hallgatunk marha hangosan, amit nem szeret. Ez de szemét gondolat, csak hát én is tudok ilyen nagy szemét lenni.
– Én is örülök, Axelle – rázok kezet vele közben, és egy kicsit engedek is az energiámból. Így talán azt is felismeri, hogy mi vagyok pontosan, de hát ugye a kíváncsiság. Végül is minek bujkáljak, másokat meg nem igen zavar az energiám.
– Ez nem az a fajta zene, amire úgy normálisan lehetne táncolni – mondom mosolyogva, miközben megfordulva a széken alkarjaimmal támaszkodom meg a pulton. A fejemmel pedig a színpad felé intek, ahol az emberek összetömörülve ugrálnak vagy a fejüket rázzák épp a zenére. – Én viszont túl vagyok már azon a részen, és elég is volt – nézek vissza rá. Ki ugrabugráltam magam, szóval ha már tánc, akkor valami nyugisabbra. Lehet, hogy egy energiabomba tudok lenni, de a franc akar ilyen kora este elfáradni. Hiszen itt van még az egész éjszaka, amit ki lehet használni.

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 101
Tollvonásainak száma : 99
Re: Macskajaj
2018-11-11, 14:43


Min Jae & Axelle

Hát igen, pontosan, ahogy mondja, mindent ki kell próbálni, azaz ésszel, de amúgy valóban érdemes. Ez a fajta határtágítás pedig, nos... csak egy beszédes mosoly a válaszom, nem kívánom szavakba önteni hogy ez a ricsaj bántja érzékeny füleim, még a végén úgy érezné becsmérlem az ízlését. Hova tovább Kazuyát sem óhajtom megbántani, így megtartom a véleményem, jobb lesz ez így mindenkinek. Inkább kezet rázom vele, jobban megérezve mi lehet. Kellemes bizsergés fut át rajtam, csak nem Lucas egyik cicája? Ohoho, micsoda szerencse lenne! Már ha az övé, lehet független, de én tartom annyira kedveltnek a Rexet, hogy ne akarjon senki függetlenedni ha van más opció, ami hasznosabb. Persze egyelőre vonásaim nem árulnak el, csupán belül örvendek az új felfedezésnek. Táncra invitálással is próbálkozom, de ahogy sejtettem, ez nem épp arra van. Már ez a... zene. Ahogy követem tekintetét az ugráló tömeg felé rá kell jöjjek, a balsejtelmeim beigazolódni látszanak: ez lenne a tánc. Végtelen megkönnyebbülés, hogy ezen már túl van és nem óhajt még egy kört. Persze nem lenne életidegen ha odamennék, de hogy Lucas előtt letagadnám, Alexanderről nem is beszélve, az is biztos.
-Értem, dohányzol? - Ha igen, kicsalhatnám a térre ami a hely előtt van, az nem zajos, van levegő (no nem nekem, számomra ez lényegtelen) és inni ott is tud. Az én adagomat mindenképp ha kívánja. Ha nemet int, akkor maradunk itt ha igent, akkor fejemmel a kijárat felé bökök és megkínálom kint egy cigivel. Az én tüdőmnek már mindegy, de ettől függetlenül szeretem ezt a kis szertartást ami a dohányzással jár.
-Átutazóban vagy, vagy itt élsz? Én csak nem régen költöztem ide és be kell valljam, ismerkedem a várossal. - Kérdem benn vagy épp kinn, attól függően mit válaszolt.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 32
Tollvonásainak száma : 28
Re: Macskajaj
2018-11-11, 16:15
Axelle & MJ
Felkuncogok a kérdésemre adott reakciójára. Az én füleim sem kicsit érzékenyek, bár az évek alatt már megtanultam eltűrni a hangos zajokat és már nem is zavarnak úgy, mint eleinte. Ha meg olyat hallgatok, ami tetszik is, azt amúgy is hangosan teszem. Otthon nem zavarok vele senkit, tekintve, hogy már egy ideje egyedül lakom.
Az energiámon engedek egy kicsit, csak kíváncsiságból, hogy hogyan reagál arra, ha ténylegesen felismeri, hogy mi is vagyok. A vonásain nem változnak, a szám sarka pedig megrándul egy egész kicsit. Jó lesz ez, hogy miért azt ne kérdezze senki. Általában kerülöm a vámpírokat, ha tehetem, szóval most ismerkedésre adom a fejem. A zenére visszatérve ez a fajta nem éppen az a tipikus szórakozóhelyes, táncos zene. Erre inkább ugrálni meg fejet rázni lehet. Én meg már ezt a fajta táncelőadást letudtam mára, meg nagyjából a következő két hétre.
– Oké, vettem a célzást – mosolyogva kortyolok bele az italomba. Ha azt vesszük elég mindenevő vagyok zene terén, főleg, ha azt vesszük, hogy a klasszikusok sem állnak messze tőlem. Talán újra elővehetném kicsit a hegedűmet.
– Viszonylag elég ritkán, de most jól esne – mondom, miközben leküldöm az italom maradékát. Meg egy kis friss levegő sem ártana. Odakint nyújtózom egyet, mielőtt vennék a cigiből, amivel megkínál. – Tüzed is van? – kérdezek rá, mert ha esetleg nincs, akkor a zsebemben rejtőzik egy öngyújtó.
– Én itt élek, itt is születtem. Szóval egész jól ismerem a várost. Szerintem ez egy remek hely, még ha vegyes is a lakosság – mondom mosolyogva. Mindig is szerettem St. Louist, és ez a mai napig nem változott. – Hogy tetszik a város, ha már itt tartunk?

Music

Note: Outfit
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Macskajaj


Vissza az elejére Go down
 
Macskajaj
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: The Dirt Music Pub-
Ugrás: