HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Ayame & Cain - Indítsuk a napot...

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 37
Tollvonásainak száma : 36
Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2018-08-23, 19:53
Ayame & Cain
Már nyitásra itt voltam a kávézónál, és mondhatni én voltam az első vendégük. Konkrétan aludtam négy órát, miután befejeztem a melót. Vágytam valami jó erős feketére, itt pedig jót készítenek. Viszont nem csak a kávéjuk, de a forró csokijukat is sokan szeretik. Elhelyezkedtem az ablak melletti asztalnál és miközben kifelé bámultam azon agyaltam, hogy mihez kezdhetnék a nappalom nagyobb részével. Legalábbis, amíg újra vissza nem térek a bárom vezetéséhez. Az pedig jó pár óra.
Mielőtt elindultam lefürödtem és átvedlettem egy másik göncbe. Fekete bőrnadrágot és fehér inget vettem fel, aminek a felső két gombját szabadon hagytam. Az összeállításhoz felvettem az egyik fekete bőrhatású térdig érő csizmám, a csuklómra pedig felcsatoltam a karórám. A hajamat pedig úgy fontam be, hogy valamelyest szabadon legyen. Kora reggel lehet, hogy egy kicsit extrém látványt nyújthattam egyeseknek. Tekintetem a szemközti kis csokoládéüzletre esett. Viszont az csak egy óra múlva fog nyitni, így addig itt kell maradnom, ha venni akarok valami szülinapi ajándékot Kiarának. Úgy is elég édesszájú, biztos örülni fog valami finom csokoládénak. Talán van valami jófajta belga csokijuk. Még nem jártam bent, de sokan dicsérik az üzletet. Kiara pedig elég régi barát ahhoz, hogy tudjam mit szeret igazán.
Míg én révedeztem és gondolkodtam, egész szépen megtelt a hely a munkába indulókkal vagy éppen a reggelt élvezőkkel. Felpillantottam, amikor valaki az asztalomhoz lépett.
– Jó reggelt! Ha le szeretnél ülni, csak nyugodtan – mondom elmosolyodva, és felkínálom a velem szemben lévő széket. Az arcvonásai és a szeme formája alapján távol-keleti, talán japán lány lehet. Nem, mintha nagyon értenék hozzá.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2018-08-28, 16:51


Rémesen fáradt szoktam már lenni így reggelre, de most valahogy nem bírok aludni, egyszerűen felpattantak a szemeim az ágyban, miután Kazu-chan elvonult aludni, jó na "aludni" és fél óra hempergés után kikeltem az ágyból. Arra gondoltam eszek valamit, az majd elálmosít, de semmit sem kívántam. Aztán arra jutottam iszom egy jó krémes, pudingos állagú sűrű forró csokit, de hát kifogyott minden hozzávaló. Valaki megdézsmálta!!! Ez biztos. Majd mondom Zan-nak, hogy járjon utána és harapja le az illető fülét. Áh, túl fáradt vagyok viszont koslatni utána, így feladom és kilépek a csípős hajnalba egy kávézóba, hogy készen megvegyem, mert már a gondolatára is beindult a nyáltermelésem. Ki is kérem, elég tompa vagyok hogy nem alszom, hiába vagyok fenn, ahogy nézelődve megállok egy asztal mellett tök véletlen, leszólít valami srác.
-Ó... köszönöm. - Lep meg, gondolom nem akar egyedül ücsörögni de aranyos! - Ayame vagyok, naggggyon fáradt, mégsem bírok aludni és az itteni forrócsoki valami atomszuper. Szereted az édes dolgokat? - Kérdezem mosolyogva, elég közvetlen vagyok hogy rögtön beszélgetésbe kezdjek, legalább ébren maradok teljesen míg kiélvezem a reggelim. Vagy nagyon kései vacsim? Ki tudja...

//Bocsi, sablont most nem csináltam majd otthon Smile
Vissza az elejére Go down
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 37
Tollvonásainak száma : 36
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2018-09-03, 13:44
Ayame & Cain
A kávé jó arra, hogy kicsit serkentsen, és ez kissé rám is fér négy óra alvás után, ami még annyira nem is vészes. Aludtam már kevesebbet is. Viszont így éhgyomorra kávét inni király, majd ennem is kellene valamit. Legalábbis nem ártana. Egyelőre elhalasztom, most úgy sem vagyok éhes. A gondolataimat elfoglalja az, hogy azon agyalok milyen csokit is kéne vennem Kiarának a szülinapjára. Jut eszembe a hűtőbe is be kéne vásárolni, kezdenek kifogyni a tartalékaim is, amiket lefagyasztottam. Most már meg is van, hogy mit fogok csinálni, míg vissza nem térek a báromba melózni. Nem kerüli el a figyelmem, hogy valaki megáll az asztalomhoz közel. Meglehet, hogy csak véletlen és talán azt fürkészte hova ülhetne le. Én meg nem bánom a társaságot, szóval megszólítom és felajánlom az üres helyet magammal szemben.
– Nincs mit. – Vonok vállat. Hacsak nem állva óhajtotta elfogyasztani azt, amit kért. – Én pedig Cain, és igen, az itteni forrócsokit sokan dicsérik, de én inkább kávézok. Igen, elég édesszájú vagyok – mondom mosolyogva, hiszen még a kávémat is legalább négy cukorral iszom. Ezután az ablak felé bökök. – Az az üzlet a következő megálló, csak még nem nyitott ki. – Na igen, ha már ott vagyok, veszek magamnak is valamit. De az ajándék fontosabb. – Jártál már ott? – Hozzászoktam, hogy idegenekkel társalgok. A báromban sok embert és nem embert ismertem már meg.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2018-11-04, 20:40Cain-san & Ayame


-A kávé keserű! - Rándul nem tetsző fintorba az arcocskám, hogy a kávét emlegeti, noha sok tejjel és cukorral én is ittam már. Szóval Cainnak hívják, sok érdekes amerikai név van! Arra meg már szélesen mosolygok újra, hogy elég édesszájú, aki szereti az édességet rossz ember nem lehet!
-Ó! - Jövök rá, hogy szemben valóban van egy kis csinos édességbolt, ezek szerint oda tart, amint emberi időben leszünk, nem ebben a csipásban, amikor a madarak sem csivitelnek csak a varjak kárognak még.
-Igen, az egy naggggyon szupi kis bolt, van ott minden: tejcsokoládé, étcsoki, fehér csoki, belga csoki, mentás, mindenféle krémes és töltelékes, mazsolás, mogyorós, meg vannak nyalókák és gumicukrok és pillecukrok is! Jaj meg vannak ott is mindenféle csokiporok, csokipálcikák amikkel elkeverheted a kávét vagy tejet és fincsi csokis lesz! Mit szeretnél venni? Hah, lehet én is megyek veled, annyira jó kis bolt, veszek Zen-sannak valami édeset, attól biztos mosolyogna! - Micsoda csel, így kora reggel! Ravasz vagyok mint a kis róka bennem, ki tudna ellenállni egy zseniálisan finom desszertnek? Ugye hogy senki!

-Sokszor kávézgatsz itt? Én otthon szoktam, de most valaki feldézsmált mindent és akármilyen fáradt voltam muszáj volt eljönnöm, mert tudod milyen az gondolom, mikor rákészülsz hogy eszel vagy iszol valamit, de aztán kiderül mégsem tudsz, akkor bármennyire is fáradt vagy csak nyakadba veszed a várost, hogy mégis fogyassz abból amire már beindult a gyomrod! Otthon még majd nyomoznom kell, ki volt az a galád, még a saját kis eldugott tartalékaim is eltűntek! - Ecsetelem panaszosan, mintha legalább kifosztottak volna, de tényleg bosszantó, hogy mennyire rákészültem egy kis álmosító kakaózásra és puff, sehol sámli!
Vissza az elejére Go down
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 37
Tollvonásainak száma : 36
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2018-12-08, 14:19
Ayame & Cain
Felkuncogok a reakcióját látva. – Nem szeretheti mindenki, talán pont emiatt, mert az ízét nem kedvelik. – Ahogy már említettem a kávét szeretem kicsit édesen, emiatt iszom négy cukorral és egy annyi tejjel, ami karamell színt ad neki. Feketén még én se innám meg. Amíg pedig arra várok, hogy a szemközti kis édességbolt kinyisson legalább egy kis társaságom is van. Nagyrészt egyedül töltöm a reggeleim, mint a mai nap is, ezért nem árt, ha azért a báron kívül is találkozok új emberekkel.
– Egy barátomnak hamarosan szülinapja lesz és imádja a csokoládét. Arra gondoltam veszek neki ott párat, talán sikerül összeállítanom egy kis kosárnyi adagot. Remek génjei vannak, így annyit ehet, amennyit nem szégyell és meg sem látszik rajta – mondom mosolyogva, majd nekidöntöm a hátam a szék támlájának. – Nem rossz ötlet, maximum ha nem kell neki, akkor mind a tiéd lehet. – Az is benne van a pakliban, hogy akit említett az nem szereti az édességeket. Én már találkoztam ilyen emberrel. Szóval nem kizárt.
– Mondhatni, de nem is minden nap. Inkább heti rendszerességgel fordulok meg itt. Oh, hát az szörnyű lehet. Én egyedül élek, szóval ilyen nem fordul elő nálam, de el tudom képzelni milyen rossz lehet. Remélem rájössz, hogy ki volt az. Aztán megvetetheted vele mindazt, amit eltüntetett – mondom elmosolyodva. Mi sem jobb, mint visszakövetelni.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2018-12-14, 14:46Cain-san & Ayame


-Hát igen, nem is értem azokat az embereket akik vággyák a keserűt! - Kerekedik ki a szemem, mintha az élet egy mélységes rejtélyét bogozgatnám vele, ezzel is közelebb kerülve a mindenség kérdésére adható válasszal.
-Óóó, szülinap! Mindenképp vegyél neki! - Aztán csak kuncogok, hogy végső soron megkapom én ha valami nem kell az illetőnek.- Szerintem már csak udvariasságból is magába tömi már az összes csokikát, ha engem kérdezel imádni fogja! Tudod mi a kedvence vagy van olyan amire mondta még nem evett de érdekelné? Vehetnénk valami töltött csokit neki, mondjuk lime-mal töltöttet, ú az nagyon fincsi hidd el és nem túl édes. - Jut eszembe hirtelen, ha úgy is egy csokorral vesz belőle, akkor belefér egy ilyen is talán, már ha szereti a lime-ot.
Aztán arról faggatom mennyit szokott itt lógni.
-Hát az a minimum! Bónusz-extra forrócsokit kell vennie büntetésből! Hmm... Lehet Zen-san volt mert párszor láttam rajta a rosszallást mennyire pörgök, lehet azt hitte a csokitól van, de hát az a butus nem tudja hogy amúgy is pörgök, hát muszáj, hát zajlania kell az életnek! De ki fogom nyomozni! Megmondom mindenkinek hogy... nem is tudom mutassa meg a szemetesét! Ott majd benne lesznek a megdézsmált csokikák papírjai és jól megmondhatom hogy micsoda dolog! Vagy van ötleted az ilyet hogy lehet kideríteni? - Nézek rá némileg tanácstalan-kétségbeesve, hogy lehet sosem találom meg ki volt a tréfa mester. Jaj akkor meg hogyan fogok visszavágni? Árulkodnom kell Kazu-channak...
Vissza az elejére Go down
avatar
Cain Nowik
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 12.
Age : 24
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 37
Tollvonásainak száma : 36
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2018-12-14, 22:39
Ayame & Cain
– Ez olyan, mint aki nem szereti a csokoládét vagy az édes dolgokat. Van, aki a keserűt nem szereti, de valaki meg pont, hogy azt szereti benne – vonom meg a vállam a végén. Ilyenek a csípős ízek is, vagy a többi. Mindenki mást szeret, így hát nincs is miért értelmet keresni, hogy ki mit miért is szerethet. Én például nem tudnám megmondani miért szeretem a fájdalmat.
Elmosolyodom a válaszára. – Biztos, hogy nem lesz gond vele. Nem túl válogatós, ha csokoládéról van szó. Szereti a töltötteket is, bár a belga csoki a kedvence. A lime töltelék nem hangzik rosszul, talán lehetne hozzá valami alkoholos is. Szóval szétnézek és összeszedek párat – mondom a bolt felé tekintve egy pillanatra. A marcipánt kell kerülni egyedül, azt nem szereti annyira. Tényleg bármi jöhet ízben, még a citromos is vagy mogyorós. Szerencsére nincs semmilyen allergiája, így rajtam múlik miket kap.
Mosolyogva hallgatom, amit mond és közben megiszom a kávém maradékát, mielőtt teljesen kihűlne.
– A szemetes lehet nem túl jó ötlet, már ha volt olyan ostoba, hogy a bizonyítékot ott hagyja. Ha volt elég esze az illetőnek, akkor azt már rég eltüntette. Valami mást kell kitalálni. Maradhat a megfigyelés vagy valami csapda felállítása, amivel lebuktathatod azt a személyt, aki felelős a fosztogatásért – mondom mosolyogva, majd kinézek az ablakon, a másik oldalt pedig mozgást látok a boltnál. – Szerintem lassan átmehetünk, de idd meg nyugodtan a forró csokid – nézek vissza rá, majd egy kis pénzt teszek a csésze mellé a tányérra, mielőtt a felszolgáló elvinné azt előlem.

Outfit@Music
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
2019-01-16, 11:09Cain-san & Ayame

Akkor sem bírja feldolgozni a piciny lelkem, hogy ki az az elvetemült aki nem szereti az édes dolgokat? Hát nincs is annál jobb kerek-e világon! Ha tehetném mindenkit tejszínhabbal, csokiszórással és nyalókával meg cukorkákkal szórnék be hogy szebb legyen a napjuk!
-Ú azokkal csak óvatosan, egyszer megettem a konyakos meggyből egy doboznyit és becsíptem. Hát de ki gondolta volna, hogy olyan erős alkohol van benne? Csodálkozott aztán mindenki miért énekelgetve sürgök forgok körülöttük hatalmas vigyorral... szóval az ilyenekkel csak óvatosan! - Kuncog, lehet akinek adja jól állja a sarat, de azért nah, lehet a belga csoki úgy önmagában bölcsebb választás lesz. Kivéve ha nem ez a cél, piciny illumináltság fincsi csokika által, hajjaj a bűnös élvezetek!
Na de közben itt kifejtem, hogy milyen bűnöket követnek el nálunk az ismeretlen egyelőre manónak titulált egyének. Mert hát csennek el dolgokat, most épp a forrócsokikáim.
-Csapda? Hmm... Tegyek chilit a csokikába, jóóó sokat és figyeljem ki rohan sírva a vízért? Csak el ne feledjem hogy csapdát állítottam vagy rohanhatok Kazu-chanhoz csináljon valamit mert megpusztul a kedvenc barátnéja. - Már ha nem alszik, mert akkor csak Zen-san marad, de az semmi jóval nem kecsegtet. Némileg ki is ül az elszántság és a riadalom furcsa keveréke az arcocskámra.
-Oh, jó menjünk! -
Iszom ki gyorsan a kis maradékomat a poharam aljáról, ne vesszen kárba egy csepp cukros lötyi sem, majd felállva megigazgatom magamon a ruhám és kilibbenek vele az ajtón.
-Amúgy Te mivel foglalkozol? Meg mit szoktál csinálni szabadidődben? Szoktál bulizni járni? Az én barátom énekes, szóval szinte mindig bulizunk, már amikor nem azon ügyködünk el ne menjen a hangja, ne kenődjön el a sminkje, ne fárasszák le teljesen a rajongók, mert hát nagyon durván kitartóak tudnak lenni, főleg a csajok, de hát gondolom nem mondtam újat. Én sminkes-mindenes vagyok amúgy! Pár éve ezt tanultam ki, de szeretem kicsinosítani az embereket, jó dolog. - Fecserészem míg betérünk a boltba nézelődni neki.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Ayame & Cain - Indítsuk a napot...


Vissza az elejére Go down
 
Ayame & Cain - Indítsuk a napot...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Comet Café-
Ugrás: