HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Amber - Ruby - "Levegő kell!"

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 39
Tollvonásainak száma : 31
Amber - Ruby - "Levegő kell!"
2018-08-20, 11:19Izzadtnak, fáradtnak és rettentően büdösnek érzem magam a mai éjszaka után. A kibaszott lég kondinak is most kellett elromlania.
- Hogy verjem a faszom az egészbe! – morgolódok, ahogy végre lejöhetek a ketrecből, ahol ma este táncoltam.  De legalább nem öl tánc volt a ma esti terítéken, így mások izzadtságát nem kellett elviselnem. És ráadásul még odakint is fülledt az idő, mert ma van St. Louis egyik legmelegebb napja, hiába, hogy a nap régen lebukott, nem mozdul a levegő, úgyhogy így nem mehetek haza.
- Irány a zuhany! – adom ki magamnak az utasítást, ahogy elhaladok, pár táncos mellett rájuk mosolygok. Igazából nem sokat szoktam velük beszélgetni, vagy legalábbis eddig, mert elég új vagyok, arról nem beszélve, hogy ember, és itt a legtöbb dolgozó alakváltó. Nem mondom, hogy veszélytelen munka, de ez teszi még izgalmasabbá. És hiába a rövid itt töltött időmnek, már szemtanúja voltam egy váltásnak, amikor elszabadultak az indulatok az öltözőben, mert két lány összeveszett valami ruhán, de a főnök egész hamar rendet vágott közöttük, meg is lepődtem, hogy milyen nagyon szófogadóvá és engedelmessé váltak, ahogy megjelent.
Én meg csak álltam szó nélkül figyelve a jelenetet, igazából kővé dermedtem akkor, de hát ha még nem találkozott ilyennel az ember lánya, akkor valóban megrázó lehet.
Amúgy még jó, hogy van zuhanyzó, bár nem túl nagy, csak öt zuhanyfej van a helységben, de mivel ma későn kezdtem és később is végeztem most csak az enyém. A legtöbben otthon zuhanyoznak le, általában én is, de ma jaj de ragadok bassza meg.
Kis törölközőmet lerakom az egyik mosdóra, és már állok is be a langyos víz alá, beletúrva a hajamba, ahogy az arcomra folyatom a vizet, és gyorsan lemosom a sminkem, hogy ne úgy fessek, mint egy mosómaci, bár utána úgyis visszakenem, mert túlontúl látszik smink nélkül, hogy milyen fiatal vagyok.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 144
Tollvonásainak száma : 102
Re: Amber - Ruby - "Levegő kell!"
2018-08-25, 07:59


Támaszkodom az asztalon, vagy inkább az asztalnak és nem épp úgy, ahogy jól esne. Fejem lógatom és visszaköszön az új kis üdvöském arca az asztal lapjáról. Pontosabban a fecniről amit Mazi volt olyan kedves az orrom elé tolni, a legnagyobb körültekintéssel. Nem tudom mit érzek pontosan, van bennem némi harag, egy csipet keserűség, és rosszallás, nah meg az a három tonna most szétverem a fejét, ami egyre csak fortyog bennem.
Az hogy valaki elszökik egy dolog, ha menekül az egy másik, ha önmagát keresi, még segítek is, ha olyanom van, de az, hogy madárnak néz, és veszélyezteti a kis üzletemet…
Kezem a papírért nyúl és összegyűrve indulok meg a folyosón át a fürdők felé. Ismerem a rutinját, mindig ugyanaz van, táncikál, aztán lezuhanyzik. Carina épp menne be, de megpillant és riadtan hátrál el az ajtótól. Hiénám ereje a bőrömön reszket, visszafogni minek is akarnám. A kis csitri nem érzi, a többieket pedig kellő távolságra tartja, hogy ne akarják a királynő dolgába dugni orrukat.
Pillantásom a mosdón hagyott törölközőre siklik. Egyszerű lenne megoldani mindent, nyakára tekerném és addig fojtanám amíg már nem hallom parányi szívének dobogását. De ha már mosdó, a fehér porcelánba is beleverhetném a csini pofiját. Háttal áll, így még a meglepetés ereje is az enyém lehet, ma kegyesek hozzám az istenek.
Megkímélhetném magam a magyarázkodástól, a felesleges picsogástól és könyörgéstől, de hallani akarom, mielőtt feltépem a torkát és vérével festem vörösre ajkaim. Megragadom és magam felé fordítva tolom neki a zuhanyzó falának, totálisan leszarva, hogy ömlik ránk a víz. Borostyán szemekkel pillantok rá, és arca elé tartom a lassan elázó pappírt, amin egy felhívás van egy 17 éves eltűnt lányról, akit nagyon keresnek a szülei és még pénzjutalmat is felajánlottak annak, aki segít bármilyen információval hogy megtalálhassák, és mindennek a tetejében ott virít egy fotó róla.
-Mi a szar ez? – teszem fel a rövid de annál agresszívebb kérdést. Elengedni eszemben sincs, a ruhám ugyan lassan átázik de jelenleg a legkisebb gondom is nagyobb ennél. Nem elég hogy még kiskorú, nem hogy táncolni, belépni sem lenne joga Neverlandbe. Ha bármelyik zsaru megneszelné a dolgot, a pénzbírságon túl, meg a meghurcoláson, még a klubbot is bezárathatják. Kva nagy bajban vagy kislány.

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
Ember
Ruby Johnson
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 22.
Age : 17
Hozzászólások száma : 39
Tollvonásainak száma : 31
Re: Amber - Ruby - "Levegő kell!"
2018-08-26, 09:50Az arcommal kezdem mindiga fürdést, és igen még azt is tusfürdővel mosom le, bár elméletileg szárítja a bőrt, de én még ilyet nem tapasztaltam magamon. Szerencsére a pattanások is messziről elkerülnek, úgyhogy elégedett lehetek a bőröm állagával. Én mázlista. Aztán a hajamat samponozom be kétszer, hogy a hajlakkot eltávolítsam róla, mert nem akarom, hogy töredezni kezdjen a vége, most nagyon szép hosszú, a derekamig ér, és ráadásul szőke is, úgyhogy tényleg én mázlista. Aztán öblítés és balzsam, amit pontosan tíz percig hagyok rajta, közben elénekel egy számot, már majdnem végzek is vele, pont a refrénnél tartok: „Hit me baby one more time…”, amikor rántást érzek, pedig még csak nem is hallottam semmit a zuhany zubogásától, és a hátam a hideg csempének csapódik.
Aztán egy ideig csak pislogok, mint borjú az új kapura, egyrészt, mert mi van? Másrészt meg folyik a szemembe a víz, és csíp, kikell pislogni. aztán meg, hogy bazd meg a kurva anyád, amikor szembe nézek a saját arcommal, ami még januárban készült a szobámban, és édesen vigyorgok rajta. Csak tudnám, hogy ez hogy került hozzá, amikor kurvára eléggé messzire jöttem Los Angelestől.
- Egy wanted plakát. – csúszik ki a számon a dolog, aztán már meg is bánom, mert biztos, hogy nem erre a feleletre várt. De most mégis mi a szart csináljak, ennek nem kellett volna kiderülnie, bassza meg a kurva élet, mert majdnem 2,558 km légvonalban a távolság, és még busszal is majdnem két nap az út, csak ide, vissza ugyanannyi. Most mégis mi a szart csináljak.
- Sajnálom! – még igaz is, mert rohadtul sajnálom, hogy kiderült a dolog, nagyon jó volt, amíg nem tudtak semmit sem.
- Én nem akartam bajt kavarni. Csak élni az életem. Nem tudtam, hogy keresni fognak. – Vagy inkább nem is gondoltam rá, elvégre Brad-del sem plakátolták tele a várost, ami azt illeti a fülük botját sem mozdították, maximum otthon dohogtak miatta kicsit.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Amber - Ruby - "Levegő kell!"


Vissza az elejére Go down
 
Amber - Ruby - "Levegő kell!"
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: NeverLand-
Ugrás: