HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 16:13
Lucas A. Blackheat
tollából született
Yesterday at 21:24
Xylia Graham
tollából született
2018-08-16, 11:29
Michael Barr
tollából született
2018-08-15, 13:33
Amber Hill
tollából született
2018-08-15, 13:25
Maximilian Lassen
tollából született
2018-08-15, 09:42
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 21:09
Amber Hill
tollából született
2018-08-14, 18:09
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 15:27
Xavier Graham
tollából született
2018-08-13, 20:21
Amber Hill
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Seraphine
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 24.
Age : 1463
Tartózkodási hely : Többnyire útban
Hozzászólások száma : 19
Tollvonásainak száma : 16
Music & Vampires
2018-08-12, 12:08


Még aznap este, mire visszabotorkáltam vacsora után a szobámba, valami érdekeset fedeztem fel. Először csak percekig kerülgettem a vörös borítékot, majd engedve a kíváncsiságomnak kinyitottam azt. Nagyjából három percig volt hallható a kacagásom a szomszédban, elvégre az ujjaim között fogtam egy jegyet, vörös szalaggal átkötve. Ez annyira jó kedvre derít, hogy nem is lesz kérdés elmegyek-e erre az eseményre. Pár nappal később eljön az idő, nincs valami válogatott ruhatáram, így a fekete bőrszerkómban megyek. Bőrnadrág, vörös top, és láncos-kapcsos bőrdzseki. A cipőm pedig egy térdig érő fűzős csizma, ugyancsak fekete színben. Mit is mondhatnék, ez a kedvenc színem. A vörös szalag viszont a nyakamba van felkötve, hosszú szárai ide-oda lengedeznek ahogy sétálok, vagy fújja a szél őket. Nem mondanám, hogy sietek, de azért időben érkezem az est helyszínére, már csak feltérképezni is. Mennyi...mindenféle érkező és jellem. De inkább mennyi halálizgatott tinilány. Nevetni támad kedvem, de csak egy elvadult mosolyt engedek meg magamnak. Az ajtóhoz érve megállít egy őr, mire a képébe tolom a csilli-villi jegyemet. Mindjárt változik a hozzáállása és ez így is van jól. Aztán meg megyek amerre akarok, bár kissé kellemetlen, hogy nem lökhetem a csőcseléket a falnak, lebegni meg nagyon feltűnő és nem kéne rossz fényt vetnem a meghívómra, de annyira... idegesítőek... ezek a kis... retkek. -szóval beengedem magam a hátsó területre, és zsebre tett kézzel sétálok a folyosón, keresve valami feliratot, vagy nyilat vagy akármit.
- Kazu-kuuuun! Tadaimaaaa!
Kiáltom el magam, aztán nevetek, egy nyitódó ajtót csukok vissza, asszem az afterparty DJ-jét borítottam az imént fel. Na mindegy, most akkor megjegyzi egy életre, hogy ne nyissa rám az ajtóját.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 83
Tollvonásainak száma : 75
Re: Music & Vampires
2018-08-12, 13:52 
Sera & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Készülődöm a koncertre, és az egész zenekar és stáb itt nyüzsög hogy minden a helyére kerüljön és ne legyen semmi gikszer, én pedig már a fellépő ruhámban parádézom, és elsüllyesztem a táska mélyére a farmert és a szürke felsőt amibe jöttem. Mert mégsem így lejtettem át a városon.
Ayame már az utolsó simításokat végzi az arcomon is, szürke füstös sminket csinált nekem hogy a szemeim hangsúlyozza hiszen úgyis az a kulcsa mindennek. A vámpírokkal néha nem éri meg szemkontaktust tartani, de hát ezt olyan sokan nem tudják, és nem is bánom. Könnyű préda, az meg sosem árt.
Hirtelen a nevemet hallom kintről, és ezzel egy időben megcsap egy idős vámpír ereje, és már tudom is ki az. Elmosolyodom, és felállok a sminkasztaltól hogy elé mehessek. Majdnem a backstage ajtajában találkozunk és meleg mosoly jelenik meg ajkaimon.
- Seraphina-chan, úgy örülök hogy eljöttél, és igazán csinos nyakravalód van - kuncogok hiszen nem véletlenül küldtem neki így. A szerelése is igen csinos.
- Kérlek, kerülj beljebb. Találkozhatsz a zenekarral, és a koncertet a VIP páholyból nézheted kényelmesen és még... nassolnivalót is rendeltem - hiszen nem ő az egyetlen vámpír itt, és nekem is jól esik néha ha lejövök a színpadról, félvakon hogy valakibe belemélyesszem a fogacskáimat.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Seraphine
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 24.
Age : 1463
Tartózkodási hely : Többnyire útban
Hozzászólások száma : 19
Tollvonásainak száma : 16
Re: Music & Vampires
2018-08-12, 14:42


A keresési stílusom még mindig nagyon hatásos, hiszen alig pár pillanat és percecske telik el, mire elém siet maga az est sztárja. Mindjárt zavarba jövök, hahah. Vigyorogva várom meg, hogy odaérjen és akkor nem kell berúgnom egy ajtót. Mert amúgy én lábbal szoktam ajtót nyitni, vagy élettelen testekkel, szóval ma.. tökre moderálom magam. Ez azért nagy szó, főleg azért, mert ilyen tömegben igen csak kísért a pusztítás vágya. Szélesen mosolyogva integetek neki és mímelek egy ál-pukedlit, lévén nadrágban nehéz szoknyát csippenteni. Meg abban seggeket szétrúgni sem túl hatásos.
- Ááá, meg vagy végre. Már kezdtem attól tartani, hogy át kell vágnom magam a tömegen. Ugye hogy? Kaptam ám!
Pillantok rá ördögi félmosollyal, jelentőségteljesen. Vigyorom enyhe ijesztő élt kap, elvégre én szó szerint értem a dolgokat. A kis kedvenc kaszám pedig már szomjazza a vért. Minő mulatság is volna az! Ejj Sera, nem szabad, nem szabad. Beluci azt mondta, a városlakók tabuk. Noha azt nem tudom miért. Biztosan valami magasabb célhoz kellenek, igen, így lehet. A szavaira instant kezdenek csillogni a szemeim, s ugrándozok párat egy helyben, mialatt az erőm mélyen bennem szunnyad. A természete miatt... Kazu-kunnak nem lenne jó, ha elengedném. Ma pedig kifejezetten kedvesnek érzem magam, plusz... Lordom azt mondta, ne csináljak galibát. Szóval nem csinákolok. Meh.
- Nahát, a végén még teljesen elkényeztetsz! De nem bánom, ez a sok ember... mint heringek, késztetnek a ritkításra. Mélázom el hangosan, ördögi mosollyal, de végtére is jól viselkedem. ameddig jól érzem magam, addig már-már egész cuki vagyok. Haha, jó, csak vicc volt.
- Mindenki vámpír a zenekarodban is, vagy vannak kaja alapanyagok is? Kérdem miközben megyek utána, és a körmöm hegyét tartva a falnak, egy csík kaparást hagyok magam után a támasztékon.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 83
Tollvonásainak száma : 75
Re: Music & Vampires
2018-08-13, 14:50Sera & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Szeretem a koncert előtti tollászkodások izgatott moraját, és nyüzsgését hiszen nem véletlen lettünk előadóművészek és néha bármennyire is mondom hogy nincs ehhez kedvem, mégsem csinálnám ilyen jól ha nem élvezném legalább egy kicsit sem. Pedig én élvezem, és szeretek szerepelni, és több interjúban is felvillantottam már hogy nem csak egy szép kis pofika vagyok hanem igenis van némi értelem a szőke fejemben.
Ez az értelem és megérzés figyelmeztet hogy egy ismerős energia közeledik és felismerni vélem Serát, akivel pár napja találkoztam a Cirkuszban.
- Még véletlen sem, elvégre pont ez benne a szép hogy nem kell a tömeget elviselni - mosolyodom el és nem múlasztom el megdícsérni a szerelését sem, hiszen nagyon dögös. Nagyon illik ide a tömegbe, a rajongók közé csak sokkal veszélyesebb. Felnevetek ahogy ugrándozik párat, és mintha valami lelkes rajongó lenne. Beinvitálom az öltözőnkbe, ahol kevés ember tartózkodhat az illetékeseken kívül.
- Igyekszem is elkényeztetni ha már egyszer megtisztelsz a jelenléteddel és eljöttél egy koncertre - mosolyodom el ahogy lassan befelé indulok, de még megállok egy pillanatra.
- Nem, csak én vagyok vámpír de a zenekar nem kaja - mosolyodom el, hiszen eléggé szükségem van rájuk, és nem kellene hogy a harapástól halálra rémüljenek. Tudom miben rejlik Sera ereje, és így...
- Nos akkor, a dobosunk... - bemutatok neki mindekit egymás után szépen sorban.
- Lassan elkezdjük majd. Felkísérjelek a VIP szekcióba? A koncert után ide jövök még, és az ottaniakkal "bulizunk" tovább ha van kedves szívesen látlak téged is - mosolyodom el.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Music & Vampires


Vissza az elejére Go down
 
Music & Vampires
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: The Dirt Music Pub-
Ugrás: