HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Seraphine
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 24.
Age : 1463
Tartózkodási hely : Többnyire útban
Hozzászólások száma : 24
Tollvonásainak száma : 21
Music & Vampires
2018-08-12, 12:08


Még aznap este, mire visszabotorkáltam vacsora után a szobámba, valami érdekeset fedeztem fel. Először csak percekig kerülgettem a vörös borítékot, majd engedve a kíváncsiságomnak kinyitottam azt. Nagyjából három percig volt hallható a kacagásom a szomszédban, elvégre az ujjaim között fogtam egy jegyet, vörös szalaggal átkötve. Ez annyira jó kedvre derít, hogy nem is lesz kérdés elmegyek-e erre az eseményre. Pár nappal később eljön az idő, nincs valami válogatott ruhatáram, így a fekete bőrszerkómban megyek. Bőrnadrág, vörös top, és láncos-kapcsos bőrdzseki. A cipőm pedig egy térdig érő fűzős csizma, ugyancsak fekete színben. Mit is mondhatnék, ez a kedvenc színem. A vörös szalag viszont a nyakamba van felkötve, hosszú szárai ide-oda lengedeznek ahogy sétálok, vagy fújja a szél őket. Nem mondanám, hogy sietek, de azért időben érkezem az est helyszínére, már csak feltérképezni is. Mennyi...mindenféle érkező és jellem. De inkább mennyi halálizgatott tinilány. Nevetni támad kedvem, de csak egy elvadult mosolyt engedek meg magamnak. Az ajtóhoz érve megállít egy őr, mire a képébe tolom a csilli-villi jegyemet. Mindjárt változik a hozzáállása és ez így is van jól. Aztán meg megyek amerre akarok, bár kissé kellemetlen, hogy nem lökhetem a csőcseléket a falnak, lebegni meg nagyon feltűnő és nem kéne rossz fényt vetnem a meghívómra, de annyira... idegesítőek... ezek a kis... retkek. -szóval beengedem magam a hátsó területre, és zsebre tett kézzel sétálok a folyosón, keresve valami feliratot, vagy nyilat vagy akármit.
- Kazu-kuuuun! Tadaimaaaa!
Kiáltom el magam, aztán nevetek, egy nyitódó ajtót csukok vissza, asszem az afterparty DJ-jét borítottam az imént fel. Na mindegy, most akkor megjegyzi egy életre, hogy ne nyissa rám az ajtóját.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: Music & Vampires
2018-08-12, 13:52 
Sera & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Készülődöm a koncertre, és az egész zenekar és stáb itt nyüzsög hogy minden a helyére kerüljön és ne legyen semmi gikszer, én pedig már a fellépő ruhámban parádézom, és elsüllyesztem a táska mélyére a farmert és a szürke felsőt amibe jöttem. Mert mégsem így lejtettem át a városon.
Ayame már az utolsó simításokat végzi az arcomon is, szürke füstös sminket csinált nekem hogy a szemeim hangsúlyozza hiszen úgyis az a kulcsa mindennek. A vámpírokkal néha nem éri meg szemkontaktust tartani, de hát ezt olyan sokan nem tudják, és nem is bánom. Könnyű préda, az meg sosem árt.
Hirtelen a nevemet hallom kintről, és ezzel egy időben megcsap egy idős vámpír ereje, és már tudom is ki az. Elmosolyodom, és felállok a sminkasztaltól hogy elé mehessek. Majdnem a backstage ajtajában találkozunk és meleg mosoly jelenik meg ajkaimon.
- Seraphina-chan, úgy örülök hogy eljöttél, és igazán csinos nyakravalód van - kuncogok hiszen nem véletlenül küldtem neki így. A szerelése is igen csinos.
- Kérlek, kerülj beljebb. Találkozhatsz a zenekarral, és a koncertet a VIP páholyból nézheted kényelmesen és még... nassolnivalót is rendeltem - hiszen nem ő az egyetlen vámpír itt, és nekem is jól esik néha ha lejövök a színpadról, félvakon hogy valakibe belemélyesszem a fogacskáimat.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Seraphine
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 24.
Age : 1463
Tartózkodási hely : Többnyire útban
Hozzászólások száma : 24
Tollvonásainak száma : 21
Re: Music & Vampires
2018-08-12, 14:42


A keresési stílusom még mindig nagyon hatásos, hiszen alig pár pillanat és percecske telik el, mire elém siet maga az est sztárja. Mindjárt zavarba jövök, hahah. Vigyorogva várom meg, hogy odaérjen és akkor nem kell berúgnom egy ajtót. Mert amúgy én lábbal szoktam ajtót nyitni, vagy élettelen testekkel, szóval ma.. tökre moderálom magam. Ez azért nagy szó, főleg azért, mert ilyen tömegben igen csak kísért a pusztítás vágya. Szélesen mosolyogva integetek neki és mímelek egy ál-pukedlit, lévén nadrágban nehéz szoknyát csippenteni. Meg abban seggeket szétrúgni sem túl hatásos.
- Ááá, meg vagy végre. Már kezdtem attól tartani, hogy át kell vágnom magam a tömegen. Ugye hogy? Kaptam ám!
Pillantok rá ördögi félmosollyal, jelentőségteljesen. Vigyorom enyhe ijesztő élt kap, elvégre én szó szerint értem a dolgokat. A kis kedvenc kaszám pedig már szomjazza a vért. Minő mulatság is volna az! Ejj Sera, nem szabad, nem szabad. Beluci azt mondta, a városlakók tabuk. Noha azt nem tudom miért. Biztosan valami magasabb célhoz kellenek, igen, így lehet. A szavaira instant kezdenek csillogni a szemeim, s ugrándozok párat egy helyben, mialatt az erőm mélyen bennem szunnyad. A természete miatt... Kazu-kunnak nem lenne jó, ha elengedném. Ma pedig kifejezetten kedvesnek érzem magam, plusz... Lordom azt mondta, ne csináljak galibát. Szóval nem csinákolok. Meh.
- Nahát, a végén még teljesen elkényeztetsz! De nem bánom, ez a sok ember... mint heringek, késztetnek a ritkításra. Mélázom el hangosan, ördögi mosollyal, de végtére is jól viselkedem. ameddig jól érzem magam, addig már-már egész cuki vagyok. Haha, jó, csak vicc volt.
- Mindenki vámpír a zenekarodban is, vagy vannak kaja alapanyagok is? Kérdem miközben megyek utána, és a körmöm hegyét tartva a falnak, egy csík kaparást hagyok magam után a támasztékon.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: Music & Vampires
2018-08-13, 14:50Sera & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Szeretem a koncert előtti tollászkodások izgatott moraját, és nyüzsgését hiszen nem véletlen lettünk előadóművészek és néha bármennyire is mondom hogy nincs ehhez kedvem, mégsem csinálnám ilyen jól ha nem élvezném legalább egy kicsit sem. Pedig én élvezem, és szeretek szerepelni, és több interjúban is felvillantottam már hogy nem csak egy szép kis pofika vagyok hanem igenis van némi értelem a szőke fejemben.
Ez az értelem és megérzés figyelmeztet hogy egy ismerős energia közeledik és felismerni vélem Serát, akivel pár napja találkoztam a Cirkuszban.
- Még véletlen sem, elvégre pont ez benne a szép hogy nem kell a tömeget elviselni - mosolyodom el és nem múlasztom el megdícsérni a szerelését sem, hiszen nagyon dögös. Nagyon illik ide a tömegbe, a rajongók közé csak sokkal veszélyesebb. Felnevetek ahogy ugrándozik párat, és mintha valami lelkes rajongó lenne. Beinvitálom az öltözőnkbe, ahol kevés ember tartózkodhat az illetékeseken kívül.
- Igyekszem is elkényeztetni ha már egyszer megtisztelsz a jelenléteddel és eljöttél egy koncertre - mosolyodom el ahogy lassan befelé indulok, de még megállok egy pillanatra.
- Nem, csak én vagyok vámpír de a zenekar nem kaja - mosolyodom el, hiszen eléggé szükségem van rájuk, és nem kellene hogy a harapástól halálra rémüljenek. Tudom miben rejlik Sera ereje, és így...
- Nos akkor, a dobosunk... - bemutatok neki mindekit egymás után szépen sorban.
- Lassan elkezdjük majd. Felkísérjelek a VIP szekcióba? A koncert után ide jövök még, és az ottaniakkal "bulizunk" tovább ha van kedves szívesen látlak téged is - mosolyodom el.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Seraphine
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 24.
Age : 1463
Tartózkodási hely : Többnyire útban
Hozzászólások száma : 24
Tollvonásainak száma : 21
Re: Music & Vampires
2018-08-30, 19:45


Még jó, mert ha sokat kell köztük lennem, lehet nem állok jót magamért, ami nem feltétlen lendítene előre a kapcsolatunkon. Egyszóval ügyesen és okosan megyek utána, térképezem fel a helyet, miközben szolidan a nyomomat hagyom a falban.
- Igazán... kedves.
És valószínűleg számító is, de ezen már nem akadok fent. Ugyan minek is tenném? Kurva sokáig élünk és majdnem mindannyian ilyenek vagyunk. A kapcsolatok, a kapcsolatok... hatalom és presztízs... noha nekem ez cseppet sem számít, tekintetbe véve hogy ha Beluci megvan, akkor nekem már semmi másra nincs is szükségem. Sem ellenségekre, sem barátokra... bár ez vámpíréknál igen vicces kontextus.
- Óóó...   Szontyolodom el igen látványosan, még a hátam is meggörbül a szám szélével együtt. Aztán sóhajtok egyet és felnevetek. Persze csak vicc volt, úgy nem tudnának játszani ha éppen halálfélelmük van. Pedig.. bizonyosan csodás előadás lenne. Mármint nekünk, sárkányoknak. Cipőm ütemes kopogása jelzi, hogy követem őt a felkészülés helyére s amúgy baromi ügyesen integetek a skacoknak és jegyzem meg... nagyjából senki nevét. Némi felületes bájcsevej és elérkezik a kezdés szorongató ideje. Szó nem érheti a ház elejét, tök jól nevelt vagyok.
- Légyszi... félő hogy... eltévelyedek...   Nyalom meg az ajkaim s némi sötét él érződik a szemem sarkában, de amúgy belé karolok és menetkész vagyok.
- Igazából a legnagyobb gond az, hogy gond nélkül el tudok tévedni.  Pillogok rá nagy tányér szemekkel, aztán sétikálunk a helyemre, ahonnan majd végig tudom nézni a koncertet.
- El is várom, hogy visszagyere. Ha nem teszed, megeszek itt mindenkit.  Angyali mosoly van ugyan az arcomon, de amúgy komolyan gondolom. Az olyan vámpírok, mint én sajnos vagy nem sajnos, nem szeretnek unatkozni. Ettől függetlenül még kellemes társaság vagyok, ha lehetek ilyen önelégült.
- Persze, hogy van. Bulit sosem hagynék ki. Erősítem meg a kimondatlanul kimondott meghívást, miközben odaérkezve elfoglalom a helyemet. Jó lesz, jó lesz. Elfészkelődöm magam kényelembe és a nézőteret pásztázom.
- Hmm... pofás kis vérfürdő lehetne itt pedig...
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: Music & Vampires
2018-10-16, 14:40Sera  & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings


Bevezetem a backstage felé, hogy ne kelljen a tömegben keringenie, de nem tudom kit félsek jobban, a tömeget vagy őt. Nem jó az, ha a közönségre szabadítanék egy sárkányt, bár bevallom őszintén nagy a kísértés. Nem hiszem hogy jó néven venné ha belekeverném a dolgaimba és szükségem van az ismerettségére.
- Ugyan, csak sejtem mennyi szereted a sivalkodó tömeget magad körül - kuncogok fel, hiszen nekem sem éppen a vágyálmom ez a közeg. Mégis el kell viselnem hogy aztán később profitálhassak belőle, és közben mindenki azt gondolja hogy én ezt mennyire élvezem. A látszatra adni kell, nem is keveset, de ezt gondolom ő is tudja mint minden nagyöreg.
- Na, ne szomorkodj majd kárpótollak - ígérem neki egy kis kacsintással, hiszen készültem arra is hogy ha unatkozna. Márpedig ez nála előfordulhat ha azt nézem hogy mennyire öreg és tájékozódtam utána is egy kicsit, hogy tudjam hogy kit hívok el.
Bemutatom neki a bandát is, akik meg is jegyzik a szépségét aztán a VIP szekció felé indulok.
- Nem venném a lelkemre. Gyere, neked lesz a legjobb rálátásod a színpadra  - ígérem, ahogy már az elkerített rész felé kalauzolom.
- Igazán? Nem is gondoltam volna hogy képes vagy eltévedni - lepődö meg ahogy odaérünk ahol csak pár ember van. Ez nagyon exkluzív terület. Van egy vip light is ami talán megfizethetőbb, de ez itt... a fél vagyon kategória. És még így is vannak akik megfizetik. Elképesztő.
- Áhhá, hát akkor nincs választáso, vissza kel jönnöm - nevetek ahogy magára hagyom lassan, és még biccentek is hogy bulizzunk. Már persze, kinek mi a buli, mert én is szívesen játszadozom vámpíros játékokat. Az esetek legtöbbségében vissza kell fognom magam, nehogy csorba essen a hírnevemen, de azért én sem vagyok egy szent.
Másfél órával később sétálok vissza hozzá, és a banda tagjaimmal ellentétben én nem vagyok kifulladva sem és még sokáig bírnám, de tekintettel vagyok rájuk is. A sminkem folyt meg egy picit, de azt majd Ayame korrigálja ha meglát.
- Visszajöttem ahogy ígértem, remélem nem untad még halálra magad - mosolygok rá ahogy díszes arany-ezüst kabátkám lebben utánam. Felvettem, nehogy "megfázzak" hogy így kimelegedve szédelgek itt a hűvöskés éjszakában és tudom hogy jól is áll.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Seraphine
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Feb. 24.
Age : 1463
Tartózkodási hely : Többnyire útban
Hozzászólások száma : 24
Tollvonásainak száma : 21
Re: Music & Vampires
2018-12-02, 00:25


Való igaz, nem téved a suhanc. A tömeget csak darabolva és véresen szeretem. Élve és mozogva nem annyira, főleg abban a tudatban, hogy nem segíthetem át őket az érme szebbik felére. Az élet egyébként is csak egy múló állapot, egy betegség, amit gyógyít a halál. Én pedig ezer örömmel segítek be a jó öreg csuhásnak egy kicsit.
- Nem is értem igazán, hogy bírod ezt...
Húzom el egy kicsit a szám, elvégre, az én koromban már nem tűrjük a kellemetlen dolgokat. Véget vetünk nekik, mielőtt elkezdődnének. Igazán nem tudom megérteni az indíttatást, ami miatt ezt elviseli. Zajosak, és még csak nem is fájdalmukban sikoltoznak.
- Ez egy dicséretes hozzáállás!   Kapok is az alkalmon, egyben javaslaton és a búbánatos képem megy is a süllyesztőbe. Újfent vigyorgok és már majdnem kedves vagyok. A pikírt megjegyzéseimet pedig inkább aranyosnak találják, mint bunkónak. Ez amolyan kifejlesztett női praktika. Sértegetni másokat úgy, hogy ők azt hiszik, tiszta cuki vagyok. Annyira naivak... meg kéne ölni mindet. Igen, az jó buli volna.. de.. óó hát igen. Kazu-kun itt van. Talán majd máskor, bár a dobost elneveztem Tízórainak. Természetesen, este tízórainak.
- Óóó... Csinálok úgy, mint akinek ez volt minden vágya s álmainak netovábbja. Mondjuk, már nem szoktam álmodni. Egy darab kavicsként nehéz is volna. Csak hessegetve legyintek.
[color=#ffcc00]- Nem szoktam belőle nagy ügyet csinálni. Lebontom a fél várost, és mindjárt rendezettebb képe lesz a térképnek is./color] Gondolhatnánk, hogy viccelek, de nálam sose lehet tudni. Olyan vagyok, mint a méhek. Azoknál se lehet tudni. Cukin integetek neki, ahogy elindul a helyére és az első fél órában még érdeklődve lógok ki a páholyból. Még utána is igyekszem fenntartani az érdeklődésem, de ha unatkozás szikrája merül fel bennem, akkor éhes leszek. Mondtak itt ekem valami extra szolgáltatást, szóval hamarost előkerítem a csengőt, amivel idevarázsolhatom a hamimat. Szerencsétlen pára... ja nem, mégsem. Kedvtelve figyelem, miként reagál a teste a hol megnövekvő, hol apadó félelemfaktorra az elméjében. Jó játék, szeretem. Csillogó sárga szemeim szinte falják szenvedésének látványát.
- El ne ájulj nekem... még unatkozom...   Édes hang, ártatlan mosoly, vészterhes szavak. Mi az nekem? Semmi sem. Észre sem veszem, hogy telik az idő, röpül és suhan s mire Kazu-kun újra visszatalál hozzám, éppen a szám szélét nyalogatom, székem takarásából egy falfehér kéz fekte kandikál csak ki árulkodó jelként.
- Hihi, ha kicsit tovább csinálod, az egyik csávód összeeshetett volna. az mondjuk igazán elnyerte volna a tetszésemet, de sebaj.
- Annyira azért nem... találtam játékot. Vigyorgok nagyban és mellésuhanok. Kissé lentről közelítve bámulok bele a szemeibe.
- És most mit csinálunk? Ugye valami szórakoztatót? Mondjuk a városban nem lehet... de idefele láttam pár falut!
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: Music & Vampires
2018-12-06, 12:19Sera & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings


Nem hiszem hogy a tömeg túlságosan kedvére lenne, de mégis cak eljött, talán kíváncsiságból, fogalmam sincs. Mégis, építenem kell a jó kapcsolatokat, és nem tagadom hogy jól jönne egy ilyen támogató erő ha megkedvelne.
- Bírnom kell, nem sok választásom volt - mosolyodom el hiszen ezt nem én választottam magamnak, ez az élet csak jött és mint az is kiderült egy nagy valami része volt az egésznek hogy én ide kerüljek és híres énekesként mutogassam magam a nagyvilágnak, holott semmi kedvem nem lenne az egészhez. Nem hiszem hogy Mizuhiro olyan jól vette volna a visszautasítást. Én meg nem akartam ott rohadni a cellába ahova majd egy évre száműzött. Életem legrosszabb éve volt és mindig úgy gondoltam hogy sose lesz másnap éjjel amikor elgyötörve meghaltam hajnalban. Nem voltam benne biztos hogy fel fogok még valaha ébredni.
- Ugye? - már indulok is hogy leparkoljam szép és veszedelmes kísérőmet a VIP páholyban ahonnan a lehető legjobb rálátása lesz a bulira. Mondjuk nem tudom hogy mennyire muzikális vagy nem de remélem túl fogja élni, ez most nem eész estés elfoglaltság. Szokott olyan is lenni, koncert és utána exclusive pletykafórum meg minden más cifraság ahol még elő is kell adnom magam. Bár olyankor már Ayame is mellettem van.
- Azért most nem lenne jó ötlet tereprendezni - mosolyodom el, hiszen semmiképp nem vetne ránk jó fényt és minden városúrnak érdeke hogy jó híre legyen a fajtánknak.
A koncert végül lemegy minden komplikáció nélkül és én már sietek is vissza kissé labilis vendégemhez, hogy ne unja halálra magát és ne rendezzen felfordulást, mert benne van a pakliban ez is.
- Az nem lett volna túl, és kérem is hogy a zenekar ne lássa kárát - mosolyodom el könnyedén, hiszen úgy indultunk. De mivel nem lett belőle baj szerencsére nincs is miről beszélgetnünk.
- Ennek örülök - siklik pillantásom a fehérre sápadt alakváltóra és kieresztem egy icipicit kellemes aurájú erőmet hogy legalább szívrohamot ne kapjon. Végül is, már nem igen lesz itt rá szükség, mert lassan elmegyünk innen.
Mosolyogva pillantok rá ahogy lassan alulról a képembe mászik, de nem ijedek meg tőle.
- Hát nem is tudom. Mit csináljunk? Vállalsz velem pár fotót még vagy nem? Mert kb negyed óra múlva már elmenekülhetek - mosolyodok el és meghagyom neki a választás lehetőségét.
- De akkor repülünk. Nem láthatnak meg hogy mit csinálok, nem fér bele az imidzsembe - hiszen van némi vámpíros fogalmam róla hogy mit is szeretne csinálni azzal a faluval.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Music & Vampires


Vissza az elejére Go down
 
Music & Vampires
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: The Dirt Music Pub-
Ugrás: