HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Mit meg nem teszek érted

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Mit meg nem teszek érted
2018-08-09, 19:42Min Jae & Lucas
I am a lion, and I born to be free..A mai nap megint egy olyan amit nem hittem volna hogy meg fog történni velem. A falkám egyik tagja, egy ifjú hím egy előadásra hívott meg, amit az egyetemen tartanak, és az építeszetről szól, és ő maga is elő fog adni. Tulajdonképpen a meghívás a falkának szólt, de mivel mindenki el van havazva, és nem tud elmenni, így egy személyben képviselem a falkát, hiszen ez... neki fontos, én meg halasztok egy fél műszakot és majd éjjel befejezem a hegesztést. Az megvár.
Belépv az épületbe elhaladok egy tükrös üvegfelület előtt, és szemügyreveszem magam. Fekete nadrág, és egy fehér ing, nyakkendő nélkül, és fényes cipő. Ennyire voltam hajlandó kiöltözni, és még a hajam se fogtam össze, ahogy máskor szoktam a munkához. Lassú léptekkel haladok, magam köré tekerve az energiám, hogy ne érezzék meg mi vagyok. Nem szégyellem, de nem kell azért minden szembejövőnek a képembe másznia hogy jé te oroszlán vagy! Hát és akkor mivan?
Felballagok a harmadik emeletre ahol az előadás lesz, és a tömeggel együtt én is becsordogálok a terembe és az első sorban észreveszem MJ-t. Gondolom az előadók ott ülnek hogy gyorsan ki tudjanak menni majd ha kell.
- Helló. Minden oké? - telepszem mellé, de majd hátrébb megyek ha útban leszek valakinek.
- Jó vagyok itt, vagy még jön ide valaki és menjek majd hátrább? - kérdezem ahogy végignézek a termen. Olyan sokan azért nincsenek, de emberek és hangosak.


 || ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-09, 20:42
Lucas & MJ
A mai előadás nem csak arra jó, hogy szórakoztassuk az összegyűlteket, hanem beleszámít a jegyünkbe is. Pontosabban azt a témát fogjuk előadni, amit a beadandó esszénk témája volt. Ami marha szuper, mert az enyém lett a leghosszabb, mint modern kori építészet. Hogy hogyan tudtam ennyi mindent összekaparni fogalmam sincs, de mivel itt vagyok, a tanár jónak gondolta. Szívás is meg nem is. Remélem kapok elég vizet. Lehet, hogy jó a beszélőkém, de legalább két órát el fogok dumálni. Hm... Talán inkább egy órába kellene sűríteni. Remélem azért valaki eljön.
Körül is nézek a teremben, de még nem látok senkit. Sírni fogok, ha ennyit jelentek nekik. Na jó, ezt nem gondoltam komolyan. Amikor visszafordulok, akkor egy harmincas éveiben járó férfi lép elém, aki nem mellesleg az egyik tanárom. Aki miatt itt vagyok... Hát keblemre! Rámosolygok, cuki vagyok és nem akarok senkit sem a pokolra küldeni.
– Tanár úr! Valami baj van?
– Változott egy kicsit a sorrend, Min Jae. Neked kellene kezdened. Remélem nem gond – mondta, miközben egy kissé talán döbbent fejet vághattam. Már kezdtem beleélni magam, hogy csak harmadik leszek.
– Dehogy gond, tanár úr! – mosolygok rá. Nos, legalább hamarabb letudhatom, de attól még végig kell majd ülnöm az egészet.
– Köszönöm – aztán ezzel a végszóval tovább is állt. Hát, nagyon szívesen.
– Helló. Ja, csak most derült ki, hogy harmadik helyről előre kerültem. Én kezdem el az egész előadást a tanár köszöntése után. A modern kori építészettel kezdünk. Amúgy meg ülhetsz, a tanárok a másik oldalt lesznek... És köszi, hogy eljöttél – mondom rámosolyogva.

Music

Note:  
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-11, 13:22Min Jae & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Jártam egyetemre én is, csak nem erre. Ez kicsit idegen nekem, de hamar megtalálom az utat és hagyom hogy a tömeg sodorjon magával ahogy hömpölyögnek befelé a terembe. Nem kell sokat keresgélnem hogy megtaláljam a kisoroszlánom hiszen érzem az erejét. Csak úgy zsizseg és rá se kell néznem hogy tudjam mennyire izgatott. Egyszerűen nem bír az erejével, de nem csodálom. Ahogy mellé telepszem visszamosolygok.
- Jöttem ahogy tudtam. Lehet hogy még befut majd Stella is és Ray, ők nem ígérték magukat biztosra, de mégse járja hogy egyedül legyél itt - veregetem vállon, hiszen a falka az családot is jelent, még ha vér nem is köt minket egymáshoz és ha ez kell hogy eljöjjek egy ilyen előadásra, hát eljövök.
- Szóval akkor keríts képbe, miről is szól ez? Azt tudom hogy mit fogsz előadni de maga az egész kis konferencia mire is jó? - faggatózom hiszen van még negyed óránk a kezdésig. Végignéztem már az előadását, mert megkért hogy tegyem meg és kritizáljam meg egy kicsit. Nem vagyok egy építész mester, de a gépekkel annál jobb a kapcsolatom. Bármit megszerelek legyen az motor vagy autó vagy bármi és a műhelyemnek neve is van a városban, sőt sokszor máshonnan is jönnek emberek és alakváltók hogy hallottak a munkáinkról.


 || ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-11, 20:34
Lucas & MJ
A Rexem úgy néz ki gond nélkül talál el az előadó teremig. Végül is nem olyan nehéz még annak sem, aki nem ismeri az egyetemet. Csak követni kellett a tömeget. Persze attól én még elmondtam, hogy merre találja.
– Tényleg köszi. Anyám sem ért rá, ha már legalább egy valaki itt van, nekem már az is sokat számít. Meghívlak egy sörre, ha itt végeztünk, jó? – Nem mellesleg nekem is jól esne egy, vagy töményebb. Tök mindegy. Azért nem lett volna rossz, ha anyám is el tud jönni, de még kora reggel el kellett utaznia munka ügyben. Szóval örülök, hogy a falkából még, ha eddig csak a Rex is, de eljött. Veszek egy mély levegőt, majd kicsit nyugtatva magam az energiámat tartalékra veszem, mielőtt tovább zizegnék. Burkoljuk kicsit magunk köré, mielőtt megtölteném a termet az energiámmal. Lehet púp a hátamon az egész, de elég fontos nekem is ez a kis előadás.
– Ez az egész azzal kezdődött, hogy meg kellett írnunk egy esszét egy választott témában. Akié a legjobbnak bizonyult, azok vannak most itt. Az érkezők között főleg a szakom diákjai, hozzátartozók és tanárok vannak. Mondhatnám úgy is, olyan, mint egy vizsga. Erre jegyet fogunk kapni, mármint az előadásmódra, mert az esszénk már átment a rostán. Ja, és ez az egésznek csak az első fele. Tudod, meséltem a makettemről, amin dolgozom már egy ideje. Na, az lesz a második fele. Szóval három jegyet is bezsebelhetünk, ami nem jön rosszul az átlagunkhoz – válaszolom kérdésére, talán egy kissé hosszabban is. Persze, akik nem jutottak ide, azoknak sem kell tartaniuk semmitől, mert ők majd az egész szaknak adhatják elő. Szóval ők sem csúsznak le a harmadik lehetőségről. Nem tudom miért kellett ezt így megoldani, de nem én vagyok a tanár. Bár az ilyen előnyökért azért megy a versengés, mindenki jobbat akar nyújtani a másiknál. Szeretem ezt a szakot.

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-12, 11:44Min Jae & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Az embertömeg nem vezet félre, és nem sokkal később már ott ülök az első sorban Min Jae mellett hogy jelenlétemmel támogassam az előadását, ha már így alakult. Ismerem az anyját is, hiszen nem szakítotjuk el a családjától azt aki közénk tartozik, de fél szemünk mindig ott van, nehogy baj legyen. Én is szoktam vendégeskedni a nagybátyámnál hiszem a szüleim sose mondták ki, de szerintük szörnyeteg lettem, aki nem érdemel életet sem. Így hát nem igen járok haza. Évente kétszer vagy háromszor, lefutjuk az udvariassági köröket, úgy teszünk mint akiket érdekel egymás élete, és aztán... csend. Ilyen szempontból MJ szerencsés kölyök.
- Ma valahogy mindenkinek tele van a naptára, de át tudtam szervezni és ki nem hagynám hogy megnézze mit villogsz itt majd a pódiumon - vigyorgok hiszen a csipkelődés sosem árt, és egyébként tényleg kíváncsi vagyok. Alapvetően MJ nem egy feltűnősködő srác bár karatán kívül sok figyelmet vonz a megjelenése.
- Szerintem neked is jól fog esni egy hideg ital ha befejezted ezt a kiselőadást - mosolygok, de nem vagyok ellene semmi jónak és valószínűleg neki is jót fog tenni.
Elég sokan szállingóznak be ahhoz képest hogy nem ilyen nagy esemény és megérzek egy-egy másik alakváltót is. Az egyik diák, és ott valakinek a hozzátartozója egy farkas. Érdekes felhozatal, gondolom helyénvaló kérdés az is hogy mit keres itt a Rex.
- Ahha, mesélted. Meg az előadásodat egyszer át is néztem, és most azt kell előadni. Hát akkor húzzál bele kisbolyhosom, mert a következő házamat te fogod megtervezni, mondtam már - vigyorgok rá ahogy toporog egy helyben és lassan idő is lesz hogy kezdjen.
- Sok sikert Min Jae - veregetem meg a vállát, és kényelembe helyezem magam hogy éber alvást produkáljak az elkövetkezendő fél napban.

Min Jae előadása végén megtapsolja őt a terem, és visszatelepszik mellém, hogy kifújja magát.
- Ügyes voltál - dícsérem meg ahogy kinyújtózkodom és innen már ketten várjuk hogy vége legyen a napnak, és amikor véget jeleznek akkor lelkesen pattanok fel.
- Az a helyzet hogy iszonyúan megéheztem, szóval ebéd és hideg sör a terv. Benne vagy? - kérdezem ahogy várom hogy összeszedje a cuccait.


 || ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-12, 17:47
Lucas & MJ
Már egy ideje elköltöztem otthonról egy saját kis házba, amit persze anyám intézett nekem. Lehet munkát sem ártana keresnem, bár néha besegítek a falkának, ahol szükségük van rám. Végül is ők lettek a második családom, és örülök, hogy anyám nem lett elutasító velem szemben, hogy a fia már nem ember. Néha átjárok hozzá és ő is hozzám. Hétvégenként meg együtt vacsorázunk, szóval túl sokat nem változott a kapcsolatunk. Azt hiszem szerencsésnek mondhatom magam az anyámmal kapcsolatban.
– Villogok, mi? – elvigyorodom és megrázom a fejem. Még anyám is lemondta volna azt a tárgyalást, de az most túl fontos, hogy miattam hagyja elúszni a lehetőséget. Azt is megértettem volna, ha a falkából senki sem ér rá, talán kicsit hirtelen is történt a felajánlásom a meghívóval. De azért örülök, hogy Lucas el tudott jönni. Az italt pedig én állom.
– Az biztos. Az a víz arra lesz jó, hogy ne száradjak ki beszéd közben és édes kevés. – Inkább lenne sör, még élvezetesebb is lenne. Na, de mindegy is, majd utána ünneplünk.
Hamarosan egyre jobban megtelik a terem, ami azt jelzi, hogy közeleg az idő a kezdéshez, aztán meg szépen lepereg egy fél nap. Mert, ha az én előadásom legalább másfél órás lesz, akkor a többi kilencével összesen szépen el fog telni az idő
– Ja, és azért is köszi. Nagy segítség volt a javításoknál – mondom, majd felnevetek. – Rendben. Aztán nehogy meglepjelek azzal, hogy már áll a ház. – Ezután már zárják is az ajtókat, és a tanár is felmegy a színpadra, hogy előadja a beszédét, majd felkonferál a pódiumra. Hajrá, adjunk elő!
– Kösz – válaszolom, miközben felállok a helyemről, hogy felsétáljak pár jegyzetemmel és nekikezdjek az előadásomnak. Egy kicsit megvágtam az egészet, így spóroltam húsz percet és ez senkinek sem tűnhetett fel, mert így is minden érthető és követhető maradt.

Miután végeztem a hajamba túrva simítottam hátra a tincseimet, miközben visszatelepedtem Lucas mellé.
– Köszönöm – mondom elmosolyodva, majd szusszantok egyet. Letudva. El se hiszem, hogy végeztem. Csak nekem tűnt örökkévalóságnak, ahogy annyit dumáltam? Egyre jobban örültem, hogy a vége felé járok. A többieket kényelmesen hátradőlve hallgattam végig. Felpillantok a Rexre, amikor felpattan mellőlem.
– Ó, kaja, jól hangzik. Benne vagyok – mondom fellelkesülve, és már látok is neki, hogy azt a pár cuccot behajigáljam a táskámba. Felkelve intek a többieknek, majd fordulok vissza Lucas felé. – Mehetünk! Hova is?

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-13, 11:54Min Jae & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Nem mindennapos hogy ilyen rendezvényre kell jönnöm, de még ezt is megteszem mert azért mindenkinek jól esik ha van valaki ismerős a teremben amíg szerepel. Az én diplomaosztóra is cska nagybátyám jött el, és emlékszem milyen hálás voltam neki érte.
- Villogsz hát! Szóval villogtasd meg mit rejtegetsz a kis buksidban és szerezd meg a jó jegyeket - bíztatom ahogy lassan elkezdődik, és becsukódnak az ajtók, és a terem is kezd kicsit elcsendesülni. Bár nekem még a csendes is hangos, de hát alakváltó lét hátránya hogy a hallásom természetfelettien éles.
- Az csak arra jó hogy megijeszd vele a torkodat, és ne kezdj el károgni mint a varjú - vigyorgok aztán hagyom hadd menjen fel, és kezdjen bele. Az ő előadása még érdekel is, és azt hiszem volt még egy amire emlékezni fogok, érdekel kivitelezési technikákkal dolgozott a csaj, de látványos volt, és figyelemfelkeltő. Én neki is megadnám a pontot, de a többi... azt sem tudom már miről beszéltek.
- Na akkor menjünk, mielőtt éhen halok. Van egy kis kifőzde nem messze az egyetemtől. Pont félúton a Gépészmérnöki épülettől, amíg oda jártam mindig ott ettem és jól főznek - magyarázom neki ahogy felcihelődök, és már menekülünk is innen. Ez bőven sok volt, öt évre előre minimum, de majd a diplomaosztón is ott leszek az biztos.
- Figyelj csak, mikor is lesz a diplomaosztód? - hiszen ha jól tudom még az odébb van azért.

|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-14, 11:26
Lucas & MJ
– Amiatt nem kell aggódni. Én leszek a legjobb – mondom felkuncogva. Amúgy komolyan is gondolom. A tanulást nem veszem félvállról, elég komolyan állok hozzá és eddig jó úton haladok. Végül is itt vagyok ezen az előadáson, ráadásul az esszémre is maximális pontot kaptam. A javítások és Lucas segítsége után persze elég könnyű volt megszerezni.
– Milyen igaz. A tüzes víz jobb. Uff, főnök – vigyorodom el, mielőtt a felkonferálásom után el is indulnék, hogy hozzákezdjek az előadásomhoz. Utánam jöttek még érdekes témák, és talán némelyik jobban megmaradt volna az emberekben, ha nem laposodott volna el. Samantha jól csinálta a kivitelezési technikákkal, meg a belsőépítészeti téma is jó lett volna, ha nem rontják el.
A kaja ötlete viszont jól hangzik. Régen volt már reggeli, így hát örömmel veszem, hogy kaja is lesz a pia mellé.
– Ú, az nem rossz hely, legalábbis nem csak tőled hallom először, hogy jól főznek ott. Bár az itteni menza kaja sem olyan rossz, mint ahogy a legtöbb menzáról állítják – mondom, miközben összepakolom a cuccom a táskámba és már menetre készen is állok. A többiektől is elköszöntem, szóval el is indulok kifelé, hogy akkor menjünk arra a helyre.
– Még két év és végzek. Miért? – kérdezem felé pillantva. A diplomaosztóm még azért odébb van. – Szeretnéd, ha arra is meghívnálak? – mosolygom rá, miközben kilépek a teremből, hogy elinduljunk kifelé az épületből. Végül is a második családomból is eljöhet bárki, aki szeretne.

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-14, 15:42Min Jae & Lucas
I am a lion, and I born to be free..- Igen? Na de kis szerény vagy hogy oda ne rohanjak - nevetek fel, de nem bánom. Legalább van egyénisége és nem egy tucat gyártány lesz belőle. Mondjuk így sem az, hiszen egzotikus szépségnek számíthat a lányok körében. Engem nem foglalkoztat annyira, én máshogy vagy jó kiállású és nem is annyira jóképű mint markáns. Önértékelési zavaraim nincsenek, és tudom hogyan keltsek jó benyomást valakiben ha nagyon kell.
- Az határozottan jobb és én is szeretnék most már egy kicsit lehűlni. Bár a tüzes vízet a pálinkára vagy whiskey-re mondták régen - mosolyodom el ahogy felkelek és kinyújtóztatom a lábam hogy aztán mehessünk mert mentem éhen halok.
- Na, a végén még forgalmat generálunk nekik. Egyébként tényleg jó a menüje és viszonylag pénztárca barát is, diák mértékkel mérve. Sokszor lógtunk ott a csapattal amikor egyetemista voltam - mesélem nosztalgiázva ahogy lassan kicsordogálunk az épületből, és a kajálda felé indulunk. Ideje lenne ebédelni lassan, hiszen ragadozó vagyok.
- Csak kérdeztem hogy mikorra várható majd - mosolyodom el és felháborodást színlelek.
- Mi az hogy? Ezt még kérdezni kell?! Naná hogy elvárom hogy személyre szóló színes meghívót küldj nekem! - nevetek fel ahogy odaérünk a kajáldáshoz ahol még helyünk is akad.
- Na nézzük mi a kínálat - szemlélem meg a pultot és választok is magamnak és megvárom MJ-t is. Két hideg dobozos sört is kérek az ebéd mellé csak hogy teljes legyen.

|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-15, 20:47
Lucas & MJ
– Igen. Ugye? Én vagyok maga a szerénység – mondom bólogatva, majd elseprek pár hajszálat az arcomból. Az biztos, hogy vannak sikereim, és nem csak a tanulásban. A lányoknál is megvan a sikerem, meg... a fiúknál is, bár közülük még eggyel sem kezdtem. Bár barátnőm az nincs. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne emberrel kezdeni. Az mondjuk igaz, hogy már sokkal jobban kezelem az oroszlánom.
– Nos, én egyiket sem utálom. Sőt inkább whisky párti vagyok, ha valami töményebbre vágyom. Otthon van is egy üveg jó fajta whiskym. – Hogy mikre nem telik, mi? Végül is, akinek a rokonai között szálloda tulajdonosok, ügyvédek és más jól kereső állással rendelkezők vannak, annak nem nehéz. Bár arra magamnak kerestem meg a pénzt még tavaly. Most sem lenne rossz dolgozni egy kicsit, de a projektem így is sok időmet elviszi. Ráadásul hamarosan nem ártana befejezni, szóval most erre koncentrálok.
– Szerettél egyetemre járni? – kérdezem, majd mosolyogva haladok mellette. Előveszem a zsebemből a mobilom, amikor üzenetet jelez. Carol írt rám, hogy hazaért a nagyszüleitől és szívesen játszana, ha ráérek. Király. Vissza is írok neki, hogy este nézzen át. Nagyon vágja a játékokat, szeretek vele összeülni. Amint végeztem el is rakom a mobilom. – Bocsi, egy barátom írt rám. Estére meg is van a programom. A meghívót pedig én magam készítem majd el, jó? Megszórjam csillámporral is esetleg? Úúú, teszek rá szívecskéket is, hogy teljes legyen – mondom összecsapva a tenyerem, majd felnevetek. Időközben pedig elérünk a kajáldához is. Odabent átfutom én is a kínálatot, aztán leadom a rendelésem. A hideg sör meg kivételesen jól fog esni.
– Amúgy megnézném a többiek arcát, hogy mit szólnának ahhoz, hogy azt a sajátos meghívót átnyújtanám neked – mondom felkuncogva a végén. Nem tudom kiverni a fejemből azt a képet. Ez még nekem is sok.

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-16, 14:41

Min Jae & Lucas
I am a lion, and I born to be free..- Persze, persze csak aztán nehogy a túlzott szerénységed miatt kerülj egyszer Storm kezei közé mert belapították a csöpp kis nózdóid - nevetek fel ahogy könnyed léptekkel haladunk a kifőzde felé ahol annak idején is sokat ettem. Bár már talán nem ugyanazok vannak ott hiszen eltelt pár év és nem mindenki bírja a vendéglátózást, mert elképesztően kiveszi az ember energiáját. Egész nap menni és talpalni nem a legjobb az ízületeknek sem, és ahhoz képest nem is fizetik túl jól meg. Pultoztam én is, nem kell bemutatni ennek a nehézségeit.
-Az is jó. A Chivas Regal az egyik legjobb és mivel azok vagyunk amik, jelentős mennyiséget meg tudunk inni mielőtt berúgnánk - mosolyodok el, hiszen nekem is van pár üveg jóféle alkoholom otthon és nem utasítom vissza sosem ha valaki ezzel akarna meglepni. Az első üveget még a szüleimtől kaptam mielőtt megfertőződtem és azt az üveget, még mindig nem nyitottam ki, pedig hány éve már. Na mindegy.
- Szerettem végül is. Persze ha akkor kérdezel meg biztos azt mondom hogy utálom. Utólag belegondolva nem volt rossz, azt tanultam amit szeretek és most néz meg, ott a szerviz és nagy neve van már. Megérte annyit dolgozni érte. Jól teltek az éveim, buliztam tanultam, dolgoztam és persze csajoztam ezerrel - nevetek fel ahogy egybe fizetem mindkettőnk fogyasztását és keresek egy szabad asztalt magunknak ahová letelepedhetünk.
- Na, remek. Legalább este se fogsz unatkozni. Hétvégén viszont átjöhetnél ha nincs más terved, grillezni fogok. Tudod, minden hónap első szombatja...- mosolyodom el hiszen jól szokott sikerülni mindig, és ha nem is mindenki tud eljönni azért a többség igen és a kertes házam kertjében elférünk jó páran.
- Mindenképpen! De akkor legyen rajta unikornis meg meg csillámpor dögivel. És legyen émelyítően édes parfümillata az egésznek - nevetek fel, de amilyen kis gazember lehet hogy két év múlva számíthatok egy ilyen förmedvényre. Nem, addig száműzöm a falkából. Jah, egy ilyenért nem tehetem meg. A fenébe! Magamban vigyorgok ezen.
- Ha nem felejted el, két év múlva megnézheted de ajánlom hogy erre ne emlékezz már jövő héten sem! - fenyegetem meg a villámmal.


|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-17, 20:11
Lucas & MJ
– Kár lenne a cuki pofimért. Én nem keresem a bajt – mondom a legártatlanabb fejet vágva. Én? Ugyan már! Ritkán provokálok másokat, inkább engem könnyű kihozni a sodromból. A teliholdhoz közeli napokban meg kivételesen. De valamilyen szinten minden alakváltót megvisel a telihold közeledte. Most viszont a nagyobb gond csak az éhség lehet, amit csillapíthatunk is a kifőzdében, ahová tartunk. Mondjuk egy jókora hambi most jól esne. Talán lesz az is, vagy valami mást rendelek. Meglátjuk mi lesz a kínálatban.
– Na igen, egy üvegnek simán annyi lehet. – Van egy-két üveg olyan alkoholom, amit ajándékba kaptam. Az egyiket még a szülinapomra kaptam a barátaimtól, akik összedobták rá a pénzt. A másikat meg anyámtól kaptam. Mivel nem fogyasztok annyi alkoholt otthon, így javarészt bontatlanok. Inkább eljárok a barátokkal vagy a falkám tagjaival, ha arról van szó.
– Értem. Végül is ja, azért valahol én is így vagyok vele. Szeretem a szakom, tényleg azt tanulhatom, amit szeretek. A bulik és a csajok pedig plusz jók az egészben – mondom felkuncogva. A sok tanulás mellett azért nem árt egy kicsit szórakozni is. Ezért nem vagyok az a fajta stréber, aki csak tanul és semmi szórakozás. Már rég beleőrültem volna, ha csak a tanulásba temetkezem. Ha pedig megvan az asztalunk, akkor helyet is foglalok.
– Igen, az tuti – mondom mosolyogva, majd bólogatok egy sort. – Nem felejtettem el a grillezést, és nincs programom az napra, szóval szívesen elmegyek. Vigyek esetleg valamit? Magamon kívül persze – elvigyorodom. Ha esetleg kellene valami, akkor viszek. Ha meg nem, akkor maximum beállítok valami itallal, hogy még se üres kézzel jelenjek meg.
– Unikornis, pegazus, amit csak szeretnél – felelem felnevetve. – Persze, elmaradhatatlan a parfüm felhő, majd jól megmártogatom egyben. – Esküszöm, hogy megcsinálom, már csak a poén kedvéért is. Aztán megkapja a normális, egészséges meghívót egy üveg piával. Aztán hátha nem akar kihajítani vagy megkergetni.
– Nem ígérek semmit – kuncogok fel. Olyat főleg nem, amit nem biztos, hogy be tudnék tartani.

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-18, 16:13Min Jae & Lucas
I am a lion, and I born to be free..- Még hogy kár lenne, legalább tanulnál némi szerénységet. Nem? Istenem, MJ jó hogy az ég nem tud rád szakadni - nevetek fel, hiszen látta már egyszer hogy szándékosan provokált ki egy verekedést hogy nyerhessen, és ezzel megnyerve egy fogadást. Jó, senki nem tökéletes, és utólag belegondolva... Én is simán megtettem volna ha már itt tartunk, mindentől függetlenül. Már eljutottam arra a szintre hogy a telihold sem kényszerít annyira és meg tudom őriznia hidegvérem amíg el nem jön az idő hogy kieresszem az oroszlánt, és felszabadultan nyargaljon az éjben a fák között.
- Talán kettőnek is. Elég jól bírjuk az alkohol töménységét szerencsére - mosolyodom el, mert szeretem a whiskeyt és mivel több kell hogy berúgjak tőle, tovább tudom élvezni is. Eszembe jut egy két emlék, de elhessentem őket, mert semmi szükségem nincs arra hogy eszembe jussanak a szüleim. Nem is igazán akarok tudni róla.
- Tényleg ha már buliknál és csajoknál tartunk. Van valakid? Mennyire könnyedn szedsz össze valakit ha akarsz? - kérdezem, hiszen ázsiai egzotikum, de nem tudom mennyire jön be ez a csajoknak. Nekem nem jönne be az tény, de hát én a nők csodálatos bájait hajtom inkább. Stormét leginkább ha már itt tartunk de nem vetem meg egyik nőstényünket sem akik szeretnének velem jobban megismerkedni.
- Leginkább csak saját magadat, nincs beugró. Szarvas steaket fogok sütni szóval ha gondolod akkor bort de nem doblak ki ha nem hozol - mosolyodom el ahogy bevárom, és lassan enni kezdek. Jól esik, mit ne mondjak, hosszú volt ez a délelőtt, és még milyen hosszú nap vár rám, bele se akarok gondolni. Még jó hogy egy doboz sör meg se dobja az alkoholszintem mert lebontódik mire kimutatható lenne. Az élet szépségei.
- De hozz egy zsákot is, amibe rókázhatok - vigyorgok, hiszen biztos hogy felfordulna a gyomrom ettől a szörnyűségtől.
- Dehogynem. Ha nem vered ki a fejedből, akkor fejjel lefelé lógatlak le az egyik fáról, és ütögetni fognak mint a spanyolok azt az izét - fenyegetem meg két falat között, de nem bántanám. Ezt ő is tudja nagyon jól.


 || ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-18, 21:09
Lucas & MJ
– Még szerencse, mert már világ vége lenne. Elhoztam volna a sötétséget – mondom felnevetve. Na jó, vannak kivételes esetek, amikor igenis előbújik belőlem a kisördög és átmegyek provokálóba. – Amúgy meg tudok én szerény lenni... ha nagyon akarom. – Most így komolyan. Ha nagyon akarnám menne az nekem. Meglehet, hogy néha nagy a szám és odamondogatok, de vissza is tudom fogni magam. Plusz lehet, hogy mostanra jól elvagyok az oroszlánommal, de a telihold ellen nem tudok mit tenni, ahhoz még fejlődnöm kéne.
– Valószínűleg – felelem egy aprót bólintva. Azért elég jól bírjuk a piát. Tényleg elég sokat be kell nyakalnunk, hogy legyen valami hatása és ne ürüljön ki olyan gyorsan a szervezetünkből. Bár általában szeretem, ha tiszta a fejem, de néha nem árt kirúgni a hámból.
– Nincs senkim – mondom megrázva a fejem, majd elgondolkodva hümmögök a másik kérdésére. – Nos, van pár csaj, akiket nem zavar, hogy nőiesebb az arcom. Annyira nem lehetetlen a dolog. Viszont jó pár srácnál is meglenne az esélyem. – Zavartan nevetek fel, mert igen, kaptam már úgymond ajánlatokat férfiaktól, csak hát egyikkel sem éltem. Nem, mintha taszítana a gondolat, szóval nem ez áll a háttérben.
– Ah, az fincsi. Szuper, jó tudni, hogy nem lesz kívül tágasabb, ha üres kézzel megyek – mondom elmosolyodva, majd én is hozzáfogok a saját kajám elfogyasztásához. Azért régen volt már reggeli, ezért már az első falat is jól esik. A sör pedig jó kis bónusz a mai nap után, de legalább ez az előadás is letudva. Most már tényleg csak a makett van hátra.
– Oké, majd szerzek valami nagyot – mondom felkuncogva. – Vagy valami bokor közelében adom oda. – Elvigyorodom, aztán folytatom az evést.
– Pinatát csinálnál belőlem? Olyan gonosz vagy – biggyesztem le az ajkam, de tudom, hogy nem bántana. Legalábbis egy ilyenért nem, ahhoz eléggé ki kéne húznom a gyufát.
– Amúgy gondolkodtam rajta, hogy újra szőke leszek. – Igen, ez egy nagyon fontos közlendő volt. Csak egy új kis téma. Voltam már régebben szőke, jó pár éve, még emberi mivoltomban. Ők még nem láthattak szőkén, mert már fekete volt a hajam, amikor becsatlakoztam a falkába. Még az is lehet, hogy a grillezésre megcsinálom a váltást.

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-19, 23:10MJ & Lucas
I am a lion, and I born to be free..- Ki kell ábrándítsalak Kiscicám, nem érek én rá ilyen világvégére, túl sok a megrendelésem, szóval eszedbe se jusson - nevetek hiszen láttam én már ezt, de valahol meg is értem, hiszen néha nekünk is ki kell engednünk és a verekedés az egyik legjobb módj, csak hát nekünk ésszel kell ütni, mert igen el tudunk szállni és az az embereknek nem jó. Az ütésünk könnyen válhat halálossá is.
- Általában nem erőlteted meg magad hogy az lehess - húzom össze a szemöldököm, hiszen elég nagy szája tud lenni ha kinyitja, bár nem az a tipikus vandál és suhanc stílus. MJ ennél sokkal művészibb és kifinomultabb jellem.
Fimom ebéd mellé jól esik a hideg sör, és ki is bontom hogy belekortyoljak. Kellemes, hűs érzés ahogy kortyolom. Hallgatom két falat között amit mesél, de meg se lepődöm. Igazából az lett volna a legmeglepőbb ha azt mondja hogy heteró és komoly kapcsolatban él, de mivel ez nincs így...
- Áhhá értem. A csaj dolgaidról szívesen beszélgetek veled de a fiúkkal kímélj meg kérlek, nem biztos hogy elég nyitott vagyok erre a témára - kuncogok, hiszen nem verem ki a balhét miatta de amit nem tudok, az nem fáj. Elfogadom a más kapcsolatot de magamnak nem kívánnám.
- Jah, már készülök egy ideje erre, de nehéz szarvas steaket szerezni, de most sikerült. Sose dobnálak ki, tudod. Legalábbis.... ezért nem - egészítem ki mert biztos lenne olyan dolog, amiért az orrára csapnám az ajtót, de ez nem tartozik azok közé. A meghívó annál inkább.
- Nem, neeeem. Ne kínozd a bokrokat kérlek, inkább a vödör - nevetek fel.
- Mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül azt csinálnék belőled ha ezt meglépnéd - angyali bájos mosollyal adom elő ami nem áll túl jól a képemen. Mint valami szelíd kalóz.
- Hm? Legyél, jól áll neked a szőke - hagyom rá, hiszen még inkább dob a megjelenésén, és sokkal cukibbnak néz ki. Felnőttebbnek is egy kicsit.


 || ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-08-25, 11:37
Lucas & MJ
– Nem akarok még világvégét, szóval elodázom még az ilyesfajta terveimet. Megnyugodhatsz – Elvigyorodom, és igenis tudok ám viselkedni, csak néha nehezemre esik. Van ez így nem? Amúgy meg vigyázni szoktam, és embereket nem ütök meg, legalábbis visszafogottan, ha már máshogy nem megy.
Felnevetek. – Igyekszem, jó? Van hozzá tanfolyam? Esküszöm, beiratkozom. – A viccet félre téve, igenis képes vagyok befogni a szám, ha kell. Csak az a baj, hogy ez sokszor nem megy.
Az igaz, hogy a lányoknál nincs olyan nehéz dolgom, csak éppenséggel egyik sem a komoly kapcsolat miatt kerül közel hozzám. Inkább csak egy éjszakás kalandok számomra, és én is nekik.
– Hé, azt nem mondtam, hogy eggyel is lefeküdtem volna. Csajokkal annál inkább – mondom elmosolyodva. – Amúgy ne aggódj, ha megtörténne nem veled fogom megvitatni. – Valószínűleg kikergetném vele a világból, szóval majd csak akkor beszélek vele róla, ha az agyára akarok menni.
– Király. Akkor ez egy különleges finomság lesz. Az is szuper, hogy nem dobnál ki ezért – fűzöm hozzá, majd kibontom a söröm és kortyolok belőle párat. Majd viszek valami italt, addigra simán kinézek valami jót, hiszen annyira nem sűrűek a napjaim.
– Nem én kínoznám. Te akarod kidobni a taccsot, de oké, majd vödörrel együtt adom át a meghívót – mondom továbbra is jól mulatva ezen az egészen.
– Tényleg gonosz vagy. Nem ér ezért bántani... Huh, ha fejleszted ezt a mosolyt még ijesztő is lehet. – Belekortyolok a sörömbe, miközben rápillantok, majd bekapok még egy falatot, mielőtt feldobnám azt az ötletemet, hogy visszaváltok szőkére.
– Nem is láthattál még szőkén – mondom összevonva a szemöldököm. Habár, ha elég jó a képzelőereje... – Mondd, hogy anyám nem mutogatott neked rólam képeket, amikor találkoztatok. – Bár csupán hülyéskedek, de anyámból kinézem, hogy ilyeneket tesz, ha próbálja oldani a saját feszültségét, vagy csak oldani próbál a hangulaton. Viszont idegenek elég ritkán bukkannak fel nála. Ez is csak akkor volt, amikor felvetődött a falkába csatlakozásom és jöttek a felvilágosítások.

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-10-30, 13:01MJ & Lucas
I am a lion, and I born to be free..- Hát ez mérhetetlenül kedves tőled hogy megóvsz minket a világvégétől, és nem is tudom mit mondjak rá - nevetek fel, hiszen nem hinném hogy akkora nyugalmam lenne mellette. A kis oroszlán elég aktív jószág, és bár néha próbálja elodázni mégis csak egy kis bajkeverő kölyök. Bár az is igaz hogy vele koránt sincs annyi gondom mint egy másik kölyökkel, aki viszont nem is akar normálisan viselkedni.
- Nem tudom van-e, de ha találok egyet azonnali hatállyal beiratlak rá - nevetek én is, ahogy letelepszem az ebédem mellé és neki látok. Mondhatom hogy farkas éhes vagyok oroszlán létemre és az egyetemi nap sem volt éppen olyasmi amire legjobb kedvemből vállalkoztam de felelős vagyok a falkáért, és nem csak akkor ha ki kell őket húzni a bajból. Akkor is ha ilysmi van.
- Remélem is. Mármint, a te dolgod nyilván, csak nekem ne legyen róla tudomásom. Igazán rendes tőled - hagyom rá hiszen elfogadó vagyok, amíg nem kell részletekbe bocsátkoznom, és nem kell olyasmiket tudnom amiket amúgy nem akarnék. Technikai részletek. Brr, még a hideg is kirázott a gondolatra.
- Az biztos, pláne mert én készítem el, és így tuti biztos hogy jó lesz, már csak valami bor kell mellé, vagy alkalmi ital - mosolyodom el, hiszen biztos vagyok benne hogy a résztvevők is hozni fognak majd alkoholt, hiszen ilyenkor megbeszélt dolog hogy eszünk, iszunk.
- Csakis, de jó nagy vödör legyen... - csóválom meg a fejem, de az biztos hogy itt leszek a diplomaosztóján akkor is ha nem kellene, hiszen mégis csak az én kisoroszlánom és a második családja vagyunk.
- Oh dehogynem ér! És igen, ezt is mondták már hogy gonosz a mosolyom, de ne akard látni milyen ha igazán gonosz - ritkán van rá példa egyébként hiszen alapvetően nem keresem a bajt, de ha van hát teljes mellszélességgel beleállok bármilyen konfliktusba. Ez is a dolgom vezetőként.
A kijelentésére és a balsejtemles kommentjére felvillantok egy igazi emberevő vigyort, hiszen amikor csatlakozott hozzánk, beszélgettem én az édesanyjával hogy a fia még nem lett másabb és nem szörnyeteg. Jó közegbe került és meg is tanulta az önkontrollt.
- Anyukád nagyon barátságos nőszemély, és imád rólad beszélni kis szőke hercegecske - gonoszkodom, de egyébként el tudom képzelni simán szőkén. Még inkább egzotikus szépség lesz belőle. Mondjuk már aki ezt nézi, mert engem mondjuk kevésbé érdekel a dolog de azért nem is figyelmen kívül hagyható.

|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Véroroszlán
Min Jae Adams
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 19.
Age : 23
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 34
Tollvonásainak száma : 30
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-11-11, 17:06
Lucas & MJ
– Ugye milyen rendes vagyok? Á, egy köszönöm is megteszi – mondom legyintve egyet, majd felnevetek és próbálok visszavenni, de hát ha egyszer jól érzem magam. Pimaszkodom hát egy kicsit, legalábbis míg le nem állítanak, mert magamtól néha nem megy. Bár velem még így is könnyebb, nem vagyok olyan kezelhetetlen.
– Rendben, szólj, ha találtál egyet – kuncogok fel, majd hozzálátok a kajámhoz. Ezért nem szeretem, hogy ilyen hosszúra nyúlik egy előadás. Amúgy is kimerítő, még jó, hogy bekaptam valamit előtte, különben még a gyomrom is végig korgott volna. A hasamat meg úgy is szeretem.
– Én már csak ilyen rendes gyerek vagyok – mondom mosolyogva, a plafon meg most reped. Amúgy meg pont, hogy nem vele fogom megvitatni az ilyen dolgokat, ha egyáltalán megtörténik.
– Az itallal nem lesz gond, szerintem nem csak én fogok megjelenni valami alkohollal – mondom megvonva a vállam. A kaja tuti nem lesz rossz. A többiek sem várnák annyira azt a napot, ha nem csinálná jól az ételt.
– Persze, mindenképp beszerzem a legnagyobb vödröt hozzá – kuncogok fel. Szeretem ezt a falkát, nem hagynám el őket. Lucas is jó vezető, szóval örülök, hogy ők itt voltak a városban, amikor bennem felütötte a fejét az oroszlánom. Sokat segítettek és most ezért tartok ott, ahol.
– Remélhetőleg soha nem fogom látni, hogy az milyen. Ez a mosoly is megteszi – mondom elvigyorodva.
– Ah, ne már! – temetem az arcom a tenyerembe. Oké, hogy anyám barátságos és szeret rólam beszélni, csak azt nem szeretem, hogy túl sok mindent beszél rólam. Belekortyolok inkább a sörömbe, ami egy jó nagy korty lett. – Amúgy anyámmal tényleg meg vagyok áldva. Mármint jó értelemben. Szerintem kevés szülő birkózik meg azzal, ha a gyereke megváltozik. Nem? – kérdezem rápillantva.

Music

Note:
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Mit meg nem teszek érted
2018-11-14, 14:25MJ & Lucas
I am a lion, and I born to be free..- Mérhetetlenül kedves tőled Mj mondtam már? Ha még nem akkor most... sem fogom - villantok rá egy kedves vigyort. Persze csak szívom a vérét, mert van nála sokkal balhésabb oroszlánom is, de ezt szerintem ő is tudja.
- Mindenképpen. De akkor a Szöszit* is viszed magaddal - jelentem ki, hiszen az egyik legújabb kölyök, akivel elég sok baj van, de még nem tudom hogy mi motiválja vagy éppen mi nem. Ki fogom deríteni hiszen előszeretettel keveredik bajba és olyankor persze bepánikolva hív fel hogy menjek el érte és húzzam ki a pácból. Párszor már megrángattam a grabancát de azt hiszem nem elégszer és nem tudom mit tehetnék vele hogy ne legyen ennyire felelőtlen.
- Persze, persze de azért ne omlaszd ránk a kajáldát, még máskor is jönnék ide ha lehet – kuncogok fel ahogy kijelenti. Az ebédem felét már eltüntettem, és a kedvem is javul az elfogyasztott ételmennyiséggel egyenes arányban. Nem hiába a legtöbb alakváltó jó a konyhában és oda is kell figyelnünk a táplálkozásunkra, hiszen nagymacskák vagyunk.
- Általában igaz, mindenki piát hoz, mivel a kaját jelen esetben én állom, és nem akarunk szomjasak maradni. Ha minden igaz Storm még kókuszos sütit is csinál nekünk - mosolyodom el. Szeretem az ilyen estéket hogy majdnem mind együtt vagyunk. Nem kötelező a megjelenés, de sokan el szoktak jönni mert kötetlen jó hangulatú a dolog és meg tudunk beszélni mindent ami többünket érint.
- Addig jó amíg nem látod, de szerintem nem kell aggódnod emiatt - hagyom annyiban hiszen MJ nem éppen a legbalhésabb oroszlánom és nem tudom mit tehetne amivel úgy kihúzná a gyufát ki akarjam tenni a szűrét. MJ jó gyerek és jó közegbe került.
- De máááár. Egyébként tényleg meg vagy vele áldva mert ritka jó fej anyukád van akinek még az sem akadály hogy néha bundába bújsz – sóhajtok fel rá és égkék pillantásom ráfüggesztem. Sok minden kavarodik fel bennem a témával kapcsolatban de végül csak válaszolok is.
- Nem minden szülő veszi ezt ilyen jól. Az enyémeknek meggyőződésük hogy szörnyeteg lettem, amikor megfertőződtem és el is hidegült a kapcsolatunk. A nagybátyámnál vártam ki a nagykorúságot hogy utána saját lábra álljak. Ők nem bírták megemészteni – sóhajtok fel, ahogy folytatom az ebédelést.

|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Mit meg nem teszek érted


Vissza az elejére Go down
 
Mit meg nem teszek érted
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Kertváros :: Egyetem-
Ugrás: