HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Macska
William Carxon
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 02.
Hozzászólások száma : 32
Tollvonásainak száma : 30
William Carxon
2018-08-07, 19:35William Carxon
Értem én, csak leszarom.


név: William Carxon
kor: 22
csoport: Vérleopárd
átváltoztatás ideje: 17 évesen
vérvonal: -
rang: II szint
play by: Yu Phoenix
KépességVérleopárdként erősebb vagyok az embereknél, gyorsabb és jobbak az érzékeim. Elég sokat ki tudok nyomni fekve, de allergiás vagyok az ezüstre, minden formában.
Megjelenés
Nem mondom, hogy olyan alak vagyok, aki után mindenki megfordul, de hozzá kell tennem, hogy magasnak számítok, és kidolgozott alakom van, de hát ezt a puszta vérleopárd létem meg is követeli, hiszen mozgás igényes vagyok, és remekül lehet testet építeni így. Főleg a parkour nevezetű mutatvánnyal, ami nem csak remekül karban tart, még hasznos is ha olykor menekülni kell. A  hajam volt már mindenféle fazonú és színű volt, most hagytam hosszabbra nőni, és oldalt felnyírva viselem, koromfekete színben. Haladok a korral, ha lehet ezt mondani, pléne a pc-ket és tetoválásokat illetően. Néha vetemedek sminkre és csak a szemem környékét húzom ki feketével hogy még mélyebbnek tűnjön a pillantásom, és gonoszkásan tudjak nézni, pedig amúgy halálosan cuki nézésem van. Na, ezt nem kell mindenkinek tudnia.  
A ruhatáram? Hát az... félévente változik kb, mert haladok a korral, a divattal, és mindig valami márkásabb, de elég lezser, szakadt holmit látsz rajtam, ami többnyire fekete, de néha feldobom egy kis vörössel, vagy zölddel attól függ. Nem vagyok egy papagáj,  na. A kiegészítőket viszont szeretem, gyakran viselek ilyesmit, nyakláncok, gyűrűk vagy karperecek, édes mindegy. Ha olyanom van felveszem. Két dolog van amit soha nem látni rajtam, ez pedig az öltöny, és kalap. Persze fel tudok öltözni elegánsan, de nem ilyen üzletember feelingben, azt meghagyom Alexnek és abrancsának . Én nem vagyok erre tervezve. A macska meg fel van mászva fára.

Extrák:
- A hajam pompázott már minden színben most eredeti fekete, és oldalt felnyírt.
- A szemöldökömben és az ajkamban, na meg nyelvemben piercing figyel, valamint van legalább öt fülbevalóm
- Számos tetoválás. A mellkasomon lévő főnix a legikonikusabb, meg  a hátamon díszelgő szárnyak. De az egyik kezem könyéktől kézfejig van tetoválva.
- Szeretek rajzolni.
- Elég rugalmas és hajlékony vagyok.
- Szeretek karaokezni, bár énekhangom nem sok van.
- Imádom a csajokat, de nem vetem meg a pasikat sem.
- Van pár díszkardom, többnyire fan cuccok.
- Tudok gitározni de messze nem profi szinten csak úgy elpengetek néha
- Újabban a nyakamba került egy nyakörv is.


JellemNem tudnám megfogalmazni milyen vagyok. Olyan se jó se rossz, de pont elég ahhoz hogy az ember agyára tudjak menni és mégis imádnivaló legyek. Hogy ez a kettő pontosan hogy jön össze azt nem tudom, de mégis sikerül összehoznom.  Nem vagyok valami hős típus és rendíthetetlen hűségem vagy állóképsségem sincs, szuper erőm meg aztán pláne, bár van egy két dolog amiben tehetséges vagyok. Nem tudom milyennek tartanak mások, de szeretem nem véka alá rejteni a véleményem, és emiatt sokszor bunkónak vagy más, sokkal rosszabb jelzőkkel illetnek, de nem érdekel. Már rég nem érdekel hogy miféle nevekkel illetnek, mert egyszerűen immunissá váltam rá. Megyek a saját fejem után, és néha csinálok ostobaságokat is, és a kelleténél lehet hogy kicsit jobban szeretem az alkoholt, de melyik húsz éves ifjú veti meg?
Ha a fejembe veszek valamit, azt nem veri ki onnan senki, és jah hát van hogy hülyeség, és utána meg is szívom rendesen, de legalább tartom magam az adott szavamhoz, ezért nehezen ígérek meg bármit és inkább kertelve keresem a kiskaput. Sokan mondták azt is hogy a pofátlanságom már már bicskanyitogató, de én se vagyok béna a késsel. Na meg nem lehet mindenki apuci kicsi fia. Szerintem csak egészségesen magabiztos vagyok, és csak ritkán esek túlzásokba, de egyszerűen van olyan helyzet amikor tudom hogy veszteni fogok, de nem hátrálhatok meg.

Egyébként sok mindent szeretek, zenét hallgatni. Pengetni a gitárom, még ha nem is vagyok benne profi szívesen szöszmörgök vele. Van egy kedvenc pillangóbicskám, és szívesen játszom vele, forgatva az ujjaim között mint valami bűvész. Sok kártyatrükköt tudok és ha akad rá közönségem szívesen szórakoztatok bárkit. Amúgy legutóbb az aktuális partnerem közölte a véleményét hogy szerinte akkor vagyok a legkezelhetőbb és cukibb, amikor alszom. Hát, azt is kell néha nem?

ElötörténetMost... Most mesélnem kellene az életemről ugye? Hogy mi minden történt velem, vagy mi nem. Az a helyzet hogy... sok mindent nem tudok mesélni, mert egyszerűen csak próbálok életben maradni és már ez is több annál mint amiről szeretnék beszélni. Meg amúgy se érdekeljen! Nem vagyok semmilyen celeb hogy rágódni kelljen az életemen!

Huszonkét éve születtem meg, nem várt gyerekként. Legalábbis annak tudom be hogy intézetben nőttem fel, és nem voltak szüleim. Vagyis ha voltak, vannak akkor most már bsszk meg magukat, mert kvára nem vagyok rájuk kíváncsi. Ők talán azok voltak rám, amikor mit sem sejtve nyivákoltam a világra totálisan tehetetlenül?! Nem, na hát akkor meg!

Szóval ilyen iszonyat vidám és felemelő gyerekkorom volt, ráadásul nem voltam egy egészséges gyerek se. Az idő javarészét a orvosi részlegen töltöttem, és sokszor kerültem verekedésekbe is a többiekkel. Csak amolyan gyerekes konfliktusok voltak, de rájöttem hogy ez nekem bejön. Elég ügyes voltam hogy ne mindig én húzzam a rövidebbet és volt hogy nyertem is mert bár én provokáltam ki de nem én ütöttem először és így nem is rám lett lőcsölve hogy én kezdtem. Lettek barátaim és hamar kiderült hogy nem én vagyok az egyetlen akinek nem tetszett a túlzott szigor és a nevelők figyelmetlensége, így hát elkezdtünk kiszökdösni és a városban rendbontani, mint fiatal vandálok. Sok sok apró gaztett kapcsolódik hozzánk, de sajnos szét lettünk szedve és mind más más intézetbe kerültünk ahol még rosszabb volt hiszen nem voltunk többé ott egymásnak.

Azt hiszem ott kezdtem el tudatosan lázadni, nem csak gyermeki csínytevésből, hanem direkt és kerestem mindent amit nem szabad és minden kiskaput megtaláltam ahol kijuthattam és sokszor a rendőrség cipelt vissza szó szerint, mert nem  akartam menni és megmakacsoltam magam. Nem könnyítettem meg, és így kivívtam a helyi bajkeverő és balhés srác címet. Mondjuk engem annyira nem érdekelt hogy milyen nevekkel illetnek, és az sem hogy hány ütést kapok a hátamra amiért megint nem viselkedtem. Nem igazán voltam együttműködő és sok időt töltöttem egyedül, elkülönítve nehogy megfertőzzek másokat is a viselkedésemmel. Itt nem volt olyan társaságom mint a régi helyen és tizenhét évesen már vajmi kevés esélye volt rá bárkinek is hogy megneveljen engem. Abban az évben, a születésnapomon  lettem leopárd. Véletlenül, azt mondják de én nem hiszek el semmit. Kötelező éves védőoltásra mentünk, azaz hogy vittek minket de néhány vakcinát elkevertek. Ketten rossz hatóanyagot kaptunk és nem nátha elleni védelmet kaptunk, hanem egy szőrös dögöt.

Azelőtt nekem fogalmam sem volt erről az egészről. Nem voltam ennek a világnak a része, és kvára nem is akartam. Mikor kiderült hogy valami nem stimmel, már késő volt. Mintha beteg lettem volna, fájt minden az érzékeim megbolondultak, de persze mindenki azt hitte hogy csak megjátszom magam és igazából kutya bajom sincs. Aztán meg jött a döbbenet amikor első teliholdas éjjelemen szétszedtem a szobámat bár kijutni nem tudtam. Altató lövedékekkel próbáltak megfékezni és elkábítani de csak rövid ideig működött és fájt is úgy rémlik. Nem tudom, akkor éjjel semmire nem emlékeztem, később kezdtek előjönni a képek hogy mi minden történhetett akkor. Bár szerencsére nem öltem meg senkit.

Ezek után még inkább lakat alatt tartottak minket, bár a másik leopárd hamarosan elkerült innen, mondván nem jó ha két szörny van egy helyen. Elég sokat csesztettek hogy mi lettem és lenéztek miatta, és beszólogattak de egyszerűen a képükbe nevettem. Erősebb lettem, és bár lobbanékonyságom nem volt épp jó hatással erre az újdonsült állapotra. Fogalmam sem volt hogy mit kellene tennem, de a helyi falka bejelentkezett értem és kivittek. Befogadtak és lepapírozták hogy örökbefogadjanak és hozzájuk tartozzam. Itt ismerkedtem meg Nicolóval is aki a falka egyik alfája volt. Nem volt vezér, de erős volt és sok mindent tanított nekem. Saját magamról is, meg a leopárd létről, és mellette fejlődtem második szintre is, hogy ne akarjak már mindentől alakot váltani. Sok baleset történt mire uralmam alá hajtottam a szőrmókot bennem.

A stílusom és modorom nem lett jobb természetesen, így itt is sok galibát okoztam és a falka vezetője többször úgy elvert hogy azt hittem felkelni sem fogok többször, de valahol talán… a fájdalom is meghatározó része lett az életnek és a szexben is ezt kerestem leginkább. Durva szexet. Bár nem tagadom, néha jól esik a vanília de alapvetően nem az izgat fel.
Volt azért még egy momentuma az életemnek, amire nem vagyok túl büszke. Megerősített őrizetben töltöttem öt hosszú hónapot, mert volt egy kis balhé és rosszkor voltam rossz helyen. Bár ez nem egészen igaz, mert jelentős részem volt a balhéban de nem tudták rám bizonyítani és együttműködő voltam szóval csak öt hónapot kaptam. Az is iszonyú hosszú volt, és nem állt jól a szürke szerelés. Niccolót is behozták és így legalább nem voltam egyedül bent sem, és tudott nekem segíteni az önuralomban. Csodálom őt az ereje és önuralma végett és amikor összeismerkedett Alexanderrel és kivált a falkából hogy vele tartson, engem is összepakolt. Nem volt ellenemre, hiszen már felnőtt voltam és igazából azt csináltam amit akartam így… jöttem vele és hamar összebarátkoztam az ikrekkel is, és Alexel is. Bár azért látom, ám hogy néha tikkel a szeme és meg rándul az ajka. Előszeretettel sztepptáncolok az idegein, de olyan jól esik, és mellesleg… ő képes mindent megadni nekem amire szükségem van. Jól érzem magam mellette, bár ő biztosan másképp nyilatkozna erről. Nem is értem, legutóbb miért kaptam tőle egy nyakörvet… Rejtély.

Vissza az elejére Go down
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 145
Tollvonásainak száma : 102
Re: William Carxon
2018-08-14, 21:09Elfogadva!


William

Hát fiam, az élet eléd nem a mannás vödröt inkább az ágytálat rakta, de ami azt illeti ahogy látom egész jól kivágtad magad a helyzetekből és az a szerencsés nő, Fortuna vagy ki a szösz, ha nem is a keblén vagy a tenyerében de a tangájában hordozott az fix. Van egy vámpírod, vannak barátaid, és a nyakörvről se feledkezzünk meg. Azért csak óvatosan a rosszalkodással, nehogy egy másik szuri legyen a vége...

Elfogadva! Lepecsételve!

Amber Hill_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
William Carxon
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: