HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Lazarus & Sora

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Lazarus & Sora
2018-08-03, 22:45


Már nem is tudom, hogy mióta vagyok a városban. Egy hete, vagy talán kettő? Annyi biztos, hogy amióta itt vagyok azóta valamiféle remény ébredt fel benne a téren, hogy lehet rendes életem is, hogy létezik még ez a fogalom az én szótáramba is.
Annyit már megtettem, hogy csatlakoztam a falkához, és próbálom kiismerni magamat itt. Információt gyűjtögetek , figyelek, de leginkább élveztem kicsit az életet. A szabadságot, hogy itt azért megtehetek bármit. Nem kell mások szeme elől villámgyorsan eltűnőm.
Azért, hogy a fedősztori is működjék beíratkoztam az iskolába is. Ennek is örülök végül is, hiszen szeretném magamat fejleszteni, és nem csak mint valami nővérke dolgozni, hanem magasabb szintre jutni. Talán itt meg is tehetném. Munkát még nem mertem keresni, pedig jó lenne azt is, de más feladatom van, amivel még mindig nem jutottam dűlőre, hogy mitévő legyek.
Az eddigi estéket általában a falkával töltöttem , meg kerestem az alkalmat, hogy Kiével beszéljek. Eddig nem sok sikerrel jártam, pedig lassan valamit fel kell mutatnom. Furcsa is ,hogy még nem keresett meg senki sem a régi helyről. Viszont a ma estét úgy döntöttem, hogy a városban töltöm. Szeretném látni este is, mert a többiek azt mondták, hogy szép, és feltétlen meg kell néznem. Többen ajánlották, hogy elkísérnek, de végül még is csak egyedül vágtam neki.
Eleinte a belvárosba jöttem , mentem, úgy haladtam kifelé. Úgy döntöttem, hogy gyalog fogok hazamenni. Követtem a busz útvonalát, így biztos, hogy nem fogok eltévedni, na meg ha meggondolnám még is magamat, akkor csak felpattanok, és az elvisz, ameddig kell.
Nem is tudom, hogy mikor tűnt fel, hogy letértem az útvonalról, és az addig nem is tudtam, hogy miért. Csak akkor éreztem meg igazán, hogy valami hív, vagy inkább valaki…Nagyot nyeltem eme tudatra ébredésre, meg se próbáltam ellenkezni, vagy egyéb. Egyrészt, amúgy sem menne, másrészt viszont nem járnék jól. Itt van… és én nem tudok szinte semmit sem felmutatni… Csak egyik lábamat tettem a másik után, és a gondolatok csak cikáztak a fejemben, hogy most mi lesz, miért van itt egyáltalán. Nem is értem, de tartok tőle, hogy megfogom tudni ezt is. Talán már azért jött, mert azt gondolja végeztem, és le kellene szállítanom a célszemélyt? Túl sok kérdés, és nem igazán akad válasz. Vajon megfogom még élni a reggelt?
Befordultam a sarok és a sötét folyóparton találtam magamat. A lábam csak vitt a kiépített útvonalon, és akkor megláttam az alakját a lámpa fényében…Ez tényleg Ő …
Vissza az elejére Go down
 
Lazarus & Sora
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: