HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 6:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 0:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Kedd 11 Dec. - 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
Kedd 11 Dec. - 21:36
Xylia Graham
tollából született
Kedd 11 Dec. - 20:15
Tristan
tollából született
Kedd 11 Dec. - 20:00
Xylia Graham
tollából született
Kedd 11 Dec. - 19:35
Xylia Graham
tollából született
Hétf. 10 Dec. - 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Menabung
Quinn Meyer
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Aug. 03.
Age : 33
Tartózkodási hely : St. Louis - a műhelyemben - a szabadban
Hozzászólások száma : 11
Tollvonásainak száma : 6
Quinn Meyer
Pént. 3 Aug. - 22:31Quinn Meyer
Don't consider my kindness as my weakness. The beast in me is sleeping not dead.


név: Quinn Meyer
kor: 33
csoport: Vértigris
átváltoztatás ideje: Született vértigris, az első alakváltás 15 évesen történt
vérvonal: Passz (Kék klánból származik)
rang: (ex-Tengkar) Menabung
play by: Christopher Charles Wood
KépességRészleges alakváltás, kölykökhöz végtelen türelem, kiemelkedően gyors úszó
MegjelenésMagas vagyok, egészen pontosan 1,83 centi, amihez arányosan kidolgozott, izmos testfelépítés társul. Az Élet hozta így, sokat kell mozogjak, de még azon túl is gyakran előfordul, hogy elvonulok úszni vagy futni, ha úgy érzem, lassan szakadni fog az a bizonyos cérna, hiába a sok türelem ami valójában sokkal inkább jó adagnyi önuralom.
Sötétkék szemeim vannak, abból az árnyalatból, amit olykor tévesen feketének is néznek; a hajam sötétbarna és általában rövidre nyírva hordom. Az arcélemen mindennapos látvány a hosszasabbra hagyott borosta és a bajusz az orrom alatt – ha így is, úgyis szőrös vagy, szerintem tök mindegy –, a borotvát nem szívesen találom meg, leginkább soha.
A kényelmes és praktikus holmikat részesítem előnyben, amikor a gönceimet válogatom. Ennek ellenére szívesen hordok olykor inget is – nem az elegáns fajtát –, egyébként pólókat, farmereket, pulcsikat rángatok magamra. A műhelyben meg leginkább trikót, ha nem akarok spontán öngyulladni. (Nem, nem szeretnék.)
Puccba-parádéba szinte sosem vágódok, legalábbis szabad akaratomból egészen biztosan nem. Nem az én stílusom, ráadásul rettentően kényelmetlenül is érzem magamat benne, ha valamiért mégis muszáj vagyok, ezért inkább – szerintem teljesen érthetően – igyekszem hanyagolni a dolgot. Teljesen.
A baseball sapkákat viszont kifejezetten kedvelem és gyakran hordom is, jó néhány darabot felhalmoztam belőlük az évek folyamán.

JellemRánézésre leginkább mogorvának gondolnak, olyannak, aki magának való. Nem bánom, mert nagy részben valóban így is van. Nem részem a mosolygás – nem gyakran, hogy egészen pontos legyek –, nem szokásom viccelődni vagy vicceskedni és a buli lelke sem én leszek soha.
Szeretek elvonulni és egyedül lenni a gondolataimmal, az időm nagy részét pontosan ezért is töltöm a műhelyben vagy a szabadban, már amikor megtehetem. Viszont mindettől függetlenül kifejezetten kedvelem a kölykök társaságát és szívesen magyarázom el vagy mutatom meg ugyanazt századjára vagy ezredjére is akár, ha kell. (De inkább ne kelljen, mert az agyalágyultsággal nem tudok még én se mit kezdeni. Meg nem is akarok.)
Kifejezettem lojális barátnak és korrekt személynek tartom magam. Ritkán teszek ígéretet, de amikor igen, akkor azt a végletekig be is tartom. Mert makacs vagyok. Nagyon. Vannak dolgok, amikhez sarkosan és végletesen ragaszkodom és noha az észérveket mindig hajlandó vagyok meghallgatni, nem feltétlen tudnak azok rám hatni is.
Nem nyílok meg másoknak. Nem könnyen és a legkevésbé sem szívesen. Ez nem feltétlen bizalom kérdés nálam – vagy inkább annak a hiánya –, hanem egyszerűen így lettem legyártva. Nem érzem szükségét, hogy mást is beavassak abba, amit gondolok vagy amit átéltem. Szívesebben maradok a háttérben, leszek csendes szemlélője a körülöttem folyó dolgoknak. A szájtépést és a mellveregetést csinálja az, akinek igénye van rá. Ezért is tartom magam távol a politikától, nem érdekel. Addig egészen biztosan nem, amíg nem velem akar egy kék Prinsip új szaporulatot falkát létrehozni, mert abból nem szívesen kérnék. Leginkább egyáltalán nem. (Nem mintha ez a veszély fenyegetne.)
Szeretem a szabályokat és a hagyományainkat. Része az életünknek, a múltunknak és nincs azzal semmi baj, ha nem hagyjuk őket a feledésbe veszni. Számomra fontosak a gyökerek, valószínűleg ezért nem is ugráltam soha a költözködésért vagy azért, hogy másik falkában találjam meg a helyemet.
A türelmem végtelennek tűnhet, valójában azonban igen nagy önuralom kérdése, hogy hagyom-e elpattanni a cérnát vagy sem. Az esetek nagy többségében nem engedem, de a fáradt gőzt nekem is ki kell eresztenem magamból olykor, mint bárki másnak. Ezt azonban nem másokon vezetem le.
Hideg fejjel és racionálisan gondolkozom. Földhöz ragadtan, ha úgy jobban tetszik. Nem kergetek álmokat, nem kenyerem az érzelmeskedés. Nem vagyok érzéketlen, csak szűkebb skálán mozog ez az egész nálam, így másokéval emiatt gyakran nem is tudok nagyon mit kezdeni. Szófüzérekben kifejezni magamat vagy a gondolataimat a témával kapcsolatban meg pláne nem. (De egy vállveregetést meg egy adag vodkát bármikor tudok prezentálni vigasz gyanánt.)
A felelősségtudatom nagy és komolyan veszem a feladataimat. Nem volt ez másként akkor sem, amikor Tengkar voltam és most Menabungként sem változott a hozzáállásom. Nem mondanám, hogy teljesen rugalmatlan vagyok mindig és mindenben, de az esetek nagy százalékában nincs mit szépíteni a tényen; valóban nem hajlok meg könnyen vagy szívesen. Nem számít miről is legyen szó. Megvannak a magam elvei, amelyek szerint élem az életem, csupán erről van szó. Segít megtartani a kontrollt és az önuralmat. Szeretem kézben tartani mindazokat a dolgokat, amelyekért felelek és amelyek fontosak a számomra.

ElötörténetA születésem történetében nincs semmi, ami rendkívüli vagy igazán említésre méltó lenne. Egyetlen fivérem van, akit hosszú évek óta nem láttam. Nem mondhatni, hogy a kapcsolatunk nagyon szorosra fűződött volna. A szüleink, amikor a helyi falkába érkeztek, már akkor sem voltak idilli pár, később pedig a megoldatlan és folytonosan szőnyeg alá sepert problémák az idő múlásával sem rendeződtek. Egy ponton feladták és két, különböző irányba mentek, pontosabban csak apám a fivéremmel, anyám maradt, velem. Nem élem meg tragédiának ma már, elfordul az ilyesmi, ez van. Akkoriban persze más volt a helyzet, de az évek teltek, én pedig felnőttem és ha van valami, amit idejekorán elhatároztam, akkor az ezzel van összefüggésben; én soha nem teszem meg ezt. Nem csoda talán, ha ezért nem vágyom se kölyökre, se életre szólónak tűnő társra.
A gyerekkorom nem hiszem, hogy nagyon másképpen telt volna, mint akármelyik született tigrisé a falkában. ..vagy igazából egy emberé, leszámítva azt, hogy tudtam, egy nap végre én is váltani fogok. Ezt pedig mindennél jobban vártam. Sihederként is már eléggé önálló és magamnak való voltam, ami az idő múlásával csak még inkább gyökeret vert bennem és erősen határozta meg a személyiségem. A magamutogatás sosem volt célom, egyszerűen nem éreztem rá se vágyat, se kényszert.
Az első váltás – noha nem volt túl kellemes fizikailag átélni –, mégis az egyik legmeghatározóbb pontja az egész eddigi életemnek – mint a legtöbbeknek –, pedig már több, mint kétszer annyi idő is eljárt felettem, mint amikor bekövetkezett. Az első szabad futás a természetben, az első vadászat és elejtett zsákmány, a vér íze a pofámban, az első lépések az irányba, hogy teljesen ura legyek a fenevadnak, hogy teljesen eggyé kovácsolódjunk, semmihez sem fogható. Meglehet, hogy ez is közrejátszik abban, miért is kedvelem a mai napig a kölykök abajgatását, ha úgy tetszik segítését és tanítását. Részévé válni a falkának úgy, hogy te magad is teljesen megélheted, ami azzal együtt jár, nem olyasmi, ami kézzel fogható vagy megfelelően leírható lenne. Pláne nem nekem, akinek az önkifejezés amúgy is problémás sok esetben.
Nem számított, hogy nem sok – vagy inkább semmi – szavam sem volt a falkában hosszú időn keresztül, mert nem is vágytam arra, hogy legyen. Eléggé korán a magam ura lettem és amíg békén hagytak a saját világomban, addig én sem zavartam másét. Most is ezen filozófia határozza meg az életemet.
Azt is elég korán nagyon jól tudtam, hogy milyen helyet akarok és fogok betölteni a fajtársaim között. Harcosnak lenni kiváltság és az odáig vezető út nem éppen volt borostyánnal és kényelemmel kikövezve. Viszont megérte, minden egyes küzdelem, elhullajtott vércsepp, keletkezett- és azóta már begyógyult sebhely. Céltudatosan készültem arra, hogy egy nap a büszke Tengkarok sorát gyarapítsam. Kitartással és rengeteg melóval végül sikerült is elérni, amire a mai napig büszke vagyok, akkor is, ha már egészen másféle posztot tudhatok a magaménak a jól működő gépezet hierarchiájában.
A váltás oka egyszerű volt; még az előző uralom idején történt és noha parancsra cselekedtem, olyasvalaki vére tapad a kezemhez, amiért nem bocsátok meg magamnak, hiába a jól elvégzett munka ténye. Kértem, hogy más posztot tölthessek be és tekintve, hogy kékként, leginkább a leszart és elnyomott kategóriába tartoztam a fehér uralom alatt, nem sokakat érdekelt, hol vagyok megfelelő gyalog a sorban. Hogy hiányzik-e a letűnt élet, amelyért megdolgoztam? Minden egyes nap, amikkor a talpam alatt lévő sárgolyó körbe fordul a tengelye körül. Hogy visszatérnék-e arra a posztra? Nos, nem kenyerem olyan döntéseket hozni, amelyekhez később nem tartom magam. Nem számít mire vágyom, ha pontosan tudom, hogy mit akarok. Jelenleg pedig sehol máshol nem lennék szívesebben és nem is töltenék be más posztot.
Megtisztelő volt az új Raja kinyilvánításának ceremóniáját levezetni. Elfogadtam, mert fontosnak tartom, hogy a hagyományainkat tiszteletben tartsuk és a megfelelő módon celebráljuk úgy, ahogyan azt kell. Hogy mi a véleményem róla, az másodlagos, a feladatom nem a megítélése, hanem a falkának a megváltozott helyzet tudatása volt a szempont és az, hogy a közösség számára a meglévő szabályok mellett történjen a – mondjuk úgy – beiktatás. Új szelek járnak, ez pedig megköveteli a hagyományok követését és az egész esemény tiszteletteljes prezentálását.
A fiatalok, a kölykök képzése számomra fontos és személyes kudarcként könyvelem el az övéket. Pontosan azért, mert ami tudást átadok, azt az én felelősségem úgy emészthetővé tenni a számukra, hogy a lehető legjobbat hozzák ki belőle. Kivétel pedig nincs.
A klán az, amit otthont ad. Ami befogad és gondoskodik rólunk, ami biztosítja a túlélést és késlelteti a kipusztulásunk idejének eljövetelét. Mert hiszem, hogy fontos helyünk van a világban és nem véletlenül jöttünk létre és tapossuk a természet, mocsoktól bűzös, de életet jelentő talaját magunk alatt. A kölykök pedig szó szerint a jövőt jelentik a túléléshez.
A változás szele úgy vélem, hogy várható volt. Habár nem emlékszem milyen lehetett a Kierran szüleinek időszakában, az valahogy érezhető volt, hogy egy nap véget ér majd azaz éra, amelyben felnőttem. Csendes szemlélője voltam a hatalomváltásnak és noha véleményem mindenről van, azt sosem éreztem fontosnak, hogy hallassam is. A falkaszakadás nem tetszett, de az előző rendszer sem annyira, hogy a Prinsippel és a társaim jó részével tartsak. Nem szeretek költözni. Itt születtem, ide való vagyok és akármilyen hatalom jön vagy megy, ez nem változtat azon, hogy hová is tartozom. Mondtam, hogy vannak dolgok, elvek, amelyekhez ragaszkodok. Ez az egyik ilyen. Ezen pedig az sem változtat, hogy Ő is elment.
Nem indult érzelmesnek, nem indult tartósnak, csupán időt múlatónak és könnyednek. Kedveltem, hogy megértettük egymást, azt is, hogy tudta mit akar ő és mit akarok én. Azt is, hogy nem várta el a sok felesleges körítést, csak a jelenben akartunk létezni és meg is tettük. Szerettem a hajába futtatni az ujjaimat, a nevetését hallani, szótlansága közben a figyelmében dolgozni. Az energiáit magam körül, a spontaneitását, amely nekem sosem volt részem. Aztán egy nap úgy döntött, hogy elmegy. Hagytam. Nem maradt más utána, csak az emlékei foszlánya és egy ostoba nyaklánc...
Vagyok, ahol vagyok és vagyok, aki vagyok, ezen pedig nincs, ami valaha is változtasson.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Sanaku
Ryenne Keith
Hello Darling, Please call me
Join date : 2017. Nov. 27.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis
Hozzászólások száma : 48
Tollvonásainak száma : 44
Re: Quinn Meyer
Szomb. 4 Aug. - 16:49Elfogadva!


Kedves Quinn!

Minden elfogultság nélkül is örvendek az új kék hímünknek, hisz minél színesebb ez a tigrisfalka, annál érdekesebb történeteket látni múltakból, jelenekből. Mint mindenhol, öröm, hogy érkezett még egy olyan személy, aki foglalkozik a friss alakváltókkal, tanítja őket, vigyáz rájuk. Amennyire látom, nyugodt természetű karaktert hoztál, aki el is fog kelleni tekintve a falka többi tagjának mentalitását. Remélem sok izgalomban lehet azért része a csendes alfának is, mert néha hamu alatt lapul a tűz.

Üdvözöllek hát St. Louisban, bár régóta taposod már ennek a városnak az utcáit. Vigyázz a többiekre!

Ryenne


Vissza az elejére Go down
 
Quinn Meyer
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: