HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 We need to talk... - Rora & Max

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Ulfric
Maximilian Lassen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 01.
Hozzászólások száma : 10
Tollvonásainak száma : 8
We need to talk... - Rora & Max
2018-08-03, 12:19


Egy falka élén állni sose könnyű. Irányítani az életüket, kordában tartani a tetteiket, figyelni a kölykökre, és feladatot adni az aktívaknak.. Összehozni a csapatot és egyben tartani nagyon melós, de mindig is szerettem a kihívásokat.
Ahogy minden falka életében, itt is vannak kirívó tagok, akik nem szeretnek belesüppedni a csapatba, vagy éppen túlzottan el akarnak bújni.. Kire azért kell figyelni, mert vita esetén már-már komolyabb határokat feszeget, és akár súlyosabb következményekkel is járhatnak tettei, kinek a szerelmi élete okoz problémákat, vagy épp a túlzott naivitás. Mindenkire oda kell figyelni. És sokszor ha infóra van szükségünk, nem feltétlen a célszemélyt kell kérdezni. Szükség van az infókra, és azokat érdemes mindig a legjobb forrásból beszerezni. Vagy így-vagy úgy.
A mai nap is éppen egy ilyen okból ülök itt a Kávézóban, hátul az egyik különálló boxban, egy kávéval az asztalon, és várok, hogy a célszemély megérkezzen.
A tegnapi nap folyamán küldettem neki egy kis írást az egyik falkataggal. Csak saját kézbe. Az üzenet egyszerű és lényegre törő. Egy időpont, egy helyszín, és az aláírásom.
Minden mást szóban megbeszélünk. Mégis csak úgy az igazi.
Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: We need to talk... - Rora & Max
2018-08-04, 13:09Max & Aurora
Mindenki bűnös valamiben.

Hogy miért kerüli el a legjobban ezt a kávézót? Mert mindenki a városban tudja, hogy kiknek a törzshelye. Emberek ritkán tévednek be ide, és John előtt még véletlen sem akar pont így lebukni. A fiú okos, ha túl sokat jár erre, összerakja a képet, hisz a teliholdas napok a falkáé, a gyűlés, a vadászat… farkasának épp úgy kell ez, mint neki a többi napon az, hogy távol legyen tőlük. Elég a Cirkuszban összefutni mindenkivel, köztük Fenrissel is. Őrlődése már-már mindennapos, ahogy a farkasával lévő harc is. Mégsem látszik rajta semmi, s ez reméli meggyőzi a falát arról, hogy elég önuralma van ahhoz, hogy ne kelljen folyton a körmére nézni…. De a tegnapi nap, az üzenet… Lényegre törő és rövid, semmi udvariaskodó kérés, vagy köszönöm a végén. Csak egy rangtól terhes aláírás. Maximiliant szereti, jó vezérnek és jó embernek tartja, de annyira mégsem ismeri, hogy bármi egyebet megállapítson róla. Nem kap minden nap üzeneteket tőle, és nincs jóban senki más falkataggal annyira, hogy megkérdezzen bárkit is, ez így szokás, vagy valami olyat tett, amiért egy egyszerű már-már utasító cetlit kap. Nem félős típus, ettől sem rettent meg, csupán millió kérdés merült fel benne. Főleg, mert Fenrissel a napokban… csak még bonyolultabb lett a viszonyuk. Amikor a férfi a városba érkezett pár évvel ezelőtt, nem volt kérdéses, hogy ők ketten egy falkából jöttek. Kirunában nincs akkora népsűrűség, hogy még csak esély is legyen rá, hogy nem derül fény a dologra. Aztán persze jött a magyarázkodás, a gyanakvás Max részéről, hisz pár éven belül két farkas is érkezik ugyan onnan. De ez elült, amint beszélni tudott Fenrissel. Rora azóta sem kérdezte, mit beszélt meg a két férfi vagy hogyan is zajlott a dolog. Aki őt kérdezte, azoknak annyit mondott Fen a keresztapja, és felügyelni jött. Hisz erről van szó. Aztán pedig itt van John is, az Ulfric nem olyan hülye, hogy ne lenne tökéletesen tudatában annak, hogy egy ember vőlegénye van. Erről akarná kérdezni? Már a tolakodó kérdésen gondolatára is pír futja el az arcát, és erősebben markol a táskája pántjára a kávézó felé tartva. Vagy más miatt keresné? Nem tett semmi rosszat, farkasát mindeddig tökéletesen uralta, nincs senkivel sem konfliktusa a falkán belül…jó azt az egy pöttöm két méteres Szürke seggfejt kivéve, aki a keresztapja. Vagy egyszerű falkaügyben keresné? De miért? A lehető legjobban távol tartja magát a felelősségtől, még ha a bestiája, és a szíve mélyén egy apró szikra utálja is ezt.
Nyugalmat erőltetve magára lép be a kávézóba, pár perccel a megbeszélt időpont előtt. Sosem késik. Női mivoltát meghazudtolva szeret pontos lenni, akkor meg pláne ha épp az Ulfric hívatja. Megcsapja a falka illata, ismerős szempárok fordulnak felé, de minden illatot ismer, így meg sem kell kérdeznie merre menjen, követve a szimatát jut el leghátra, a boxhoz, aminek székén Max ül.
- Szép estét Ulfric! - áll meg a boksz előtt, mindketten tudják, hogy megkapta a cetlit, felesleges tehát kimondania, hogy a férfi hívatta. Farkasának otthonos az illat ami körbeveszi, így tagjai kissé ellazulnak, még ha a gyomra ideges kis görcsben van is.

.............. ◆
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Ulfric
Maximilian Lassen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 01.
Hozzászólások száma : 10
Tollvonásainak száma : 8
Re: We need to talk... - Rora & Max
2018-08-07, 14:19


Az elmúlt időszak nem volt egyszerű neki, és valószínűleg ezután se fog megkönnyebbülni, de sajna a farkaslét ezzel jár, főleg, ha valaki hozzád közel álló elől titkolod, és a rokonaid se segítenek. És leginkább ez a rokoni dolog aggaszt jelenleg. Ezen gondolkodok, mikor megérzem jelenlétét. Felnézek és mosolyogva keresem tekintetét, majd felkelek helyemről, ahogy közel ér, és barátian megölelem, megszimatolgatom. Farkasom örömmel fogadja falkatagom megjelenését.
- Rora! - engedem el vidáman. Üdvözlésem jóval lazább, mint az övé, valószínűnek tartom, hogy kissé tart tőlem. Akár ismeretségünk hiánya, akár a jelenlegi meghívásom okán is előfordulhat ez. Na sebaj, majd változtatunk rajta. - Foglalj helyet. - mutatok az enyémmel szemközti fotelra, majd mikor leül én is követem, és magunkhoz intem az egyik pincérlányt. - Meghívlak. Mit iszol? Enni kérsz valamit? Isteni a fánk itt. - nézek rá kedvesen, hisz nem elriasztani akarom, csak érdeklődni és beszélgetni. Mikor elmondja mit kér én is rendelek magamnak kávét és fánkot. Mikor a pincér lány elmegy már teljes figyelmemet Rorának szentelhetem.
- Rég találkoztunk. Bocsáss meg, hogy így iderángattalak mindenféle ok megadása nélkül, de nem nagyon szeretek regényeket írni. Szóban sokkal többet el lehet mondani, mint, amennyit egy papírra le lehet írni. - vonok vállat könnyedén - Hogy vagy mostanában? Mesélj!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: We need to talk... - Rora & Max


Vissza az elejére Go down
 
We need to talk... - Rora & Max
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: