HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 06:16
Christian Scargano
tollából született
Yesterday at 19:55
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 18:51
Braden Scargano
tollából született
Yesterday at 00:16
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
2018-12-11, 22:27
Kurosawa Zen
tollából született
2018-12-11, 21:36
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 20:15
Tristan
tollából született
2018-12-11, 20:00
Xylia Graham
tollából született
2018-12-11, 19:35
Xylia Graham
tollából született
2018-12-10, 22:32
Christian Scargano
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
I. Kölyök
Kurosawa Zen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 06.
Tartózkodási hely : Kazuya 10 méteres körzetében
Hozzászólások száma : 27
Tollvonásainak száma : 22
Kurosawa Zen
2018-08-01, 22:01Kurosawa Zen
Don' look at me, I'm not here


név: Kurosawa Zen
kor: 36
csoport: Vérmedve
átváltoztatás ideje: 14 évesen változtatták át
vérvonal: -
rang: IV. harcos/védelmező
play by: Lee Byung Hun
KépességMinden, amit egy vérmaci tudni tudhat. Képes már a részleges alakváltásra és megfékezheti a zabolázatlan átváltókat is, s noha a mérete miatt kissé lomha, ha mancstávon belül vagy, meghaltál.
MegjelenésNem igazán szeretek magamról beszélni, meg ahogy elnézem, a szemed is jó, tehát.. nézzél rám és látod, nem? De. Hát akkor meg? Ejj de láma vagy. Vérláma. Ne lepődj meg ennyire, igaz ugyan, hogy szemre ázsiai vonásaim vannak, de a magasságom az bizony európai átlag. Vagy talán azon felüli. Kissé visszás ez nekem, elvégre a védencem az törpe ázsiai, így még nagyobbnak tűnök mellette, mint amilyen valójában vagyok. Medveként robusztus alakom van, masszív és eltörik rajta a deszka. Mármint, emberként. Medveként egy legyintéssel zúzom szét a belső szerveid. A magasságom valahol 180-190 centi között van, nem szoktam különösebben méricskélni, de a testfelépítésemhez kell is, különben úgy néznék ki, mint egy kigyúrt Michelin baba. Fekete tincseimet általában röviden hagyom, a szemembe sem tud lógni, de azért Kazu bele tudna kapaszkodni, ha akarna. Mandulavágású szemgödreimben aranybarna szemek ülnek, amik aranyozottabb színbe fordulnak át, amikor a fekete medve kibújik belőlem. Hatalmas jószágról beszélünk, bundája akár a fekete selyem, fogai mint masszív jégcsapok. egy kicsit nagyot harapunk, és a meglegyintésünk sem épp hétköznapi.  A ruházkodásunk annál inkább. Csak legyen kényelmes, szürke vagy fekete és boldogok leszünk. Kivéve, amikor Kazuya szerepel, mert akkor fekete öltönyben feszítünk mögötte, mint vérgőzös kétajtós szekrény, a rosszabbik fajtából. Ránézel, szemmel nyúzlak.

JellemBiztosan hallottad már azt a szókapcsolatot, hogy "zen nyugalom". Na, minden nagyképűség nélkül, szerintem arról neveztek el. Vagy rólam azt, részletkérdés. Szóval mint már említettem, igen magas szintre fejlesztettem a türelmem, de az is lehet, hogy ez a képesség mindvégig bennem volt. Viszonylag nehéz kihozni a sodromból, általában fapofával válaszolgatok
a legkínosabb kérdésre is, és zavarba jönni sem sokszor szoktam. Mizuhiro szavaival élve, egy tökéletes testőr. Nem kitűnő, de az ártó szándék egyből felfigyel rám. Valahogy nem szeretik amikor szúrósan nézek rájuk. Állítólag a pillantásom is halálos... de csak akkor, ha Kazuyát veszik célba. Egyébként nem sok minden érdekel. Egyesek azt hiszik, hogy titkolózom, pedig csupán nincs mit mondanom. Semmit sem tartok annyira érdekesnek vagy fontosnak, hogy beszámoljak róla úton útfélen. A legnagyobb titkomat pedig soha, senki nem fogja megtudni. Még Ő sem, a saját érdekében.  

ElötörténetVámpírok mellett az élet nem túl egyszerű, ez nem vitás. Mindig akarnak valamit, önzőek, makacsok és sokszor érzéketlenek is. Ez merőben ellentétes a mi lelkivilágunkkal, elvégre mi még mindig halandóbbak vagyunk nálunk, sok esetben... kissé eltérő az életfelfogásunk. ÉS még így sem nekünk volt a legrosszabb, elvégre vannak sokkalta elvetemültebb vámpírok is a világon, kik már feladták a kapcsolatot a megértéssel. Mizuhiro sem tökéletes, de ok nélkül sosem bántott minket. Ha elbasztunk valamit akkor igen, de olyankor még mi is éreztük, hogy jogos volt. S hogy milyen kvázi szolgaként élni? Miért... bármilyen munkahelyet is nézünk, a helyzet változatlan. Csupán mi nem csak pénzt kapunk, hanem védelmet is. Hiába kezdenél ágálni az állításom ellen, valahol mélyen tudod, hogy mind szolgák vagyunk valamilyen formában. Mindig van nagyobb, mindig van erősebb. Ez csupán csak... tapasztalat.

Gondolom az ázsiai származásom minden árulkodó jelén akadt meg a tekinteted s ha most a klisés kérdéseiddel jönnél, talán meglepő választ kapnál. A Yakuza bizony létezik és egy volt wakachu néz veled most farkasszemet. Meglepődtél? Meglehet, már veszítettem egykori fényemből, mondhatni, hosszú út van már mögöttem s még hosszabb vár rám itt, előttem. Még a vihar előtt sikerült megszületnem, még láthattam Taoka-t, aki felemelte a Jamagucsi-gumit a világ legnagyobb bűnszervezeti közé. Bár megjegyzem, egy éves alig múltam, mikor meghalt, szóval emlékezni személy szerint nem igen emlékszem rá. Gyerekként nem olyan vészes a Yakuza családjába tartozni, azonban a békés évek mindig csak áltatnak. A Jama-Icsi háború kihatással volt az egész klánra, érintett mindent és mindenkit. Hét éves voltam. Ekkor fogtam sütöttem el először fegyvert élő célpontra. Ekkor öltem először és nem utoljára. Szörnyeteg volnék? A te szempontodból meglehet. A családom szempontjából hős voltam és ennyi elég is volt ahhoz, hogy elkezdjenek komolyan venni és foglalkozni velem. Nem csak erőnlétet tanítottak, harcművészet lett az életem, az edzés, s ennek lágyításaként érvelés és politika, egyesek szerint ármánykodás órám is volt. Ameddig valami hasznos, nem érdekel miként nevezik.

Egészen eddig a pontig ember voltam, emberként öltem, kínoztam és túléltem a Főnök oltalmában, ki gyermekének fogadott. Éppen ezért kerültem arra a helyszínre, ahol a feje tetejére állt amúgy sem szokványos világom. Rémlik neked valami a kínai alvilágról? Kokusui-kai ismerős? Igen, jól emlékszel, eltűntek mint a kámfor. Gondolom nem lepődne meg senki, ha elárulnám, hogy kaptak egy kis segítséget az eltűnésben. Aznap én is ott voltam Kiyoshi Takayama mellett, mikor körbevettük a székhelyüket és a földdel tettük egyenlővé. Csakhogy azt senki sem tudta, hogy a főnökük nem igazán volt ember. Sokan vesztek oda a mieink közül is s az igazság az, hogy akkor nekem is meg kellett volna halnom.  Mint kiderült, elég vacak vagyok a sorsfonál követésében, mert ahelyett, hogy belepusztultam volna abba a sérülésbe, helyette a magam hasznára fordítottam azt a vírust, ami így belém került. Mondanom sem kell, hogy mikor rájöttem mi történt velem, nem volt maradásom a családban tovább. Elvárások, remények ide vagy oda, tudtam, hogy veszélyes vagyok önmagamra és a környezetemre nézve is. Míg mások jobb esetben 18-20 évesen nőnek fel, én már rég az voltam s nemsokkal a 15. születésnapom előtt végleg eltűntem a Yakuza kötelékéből. Mielőtt még belülről őrölném fel hidegvérű családomat. Mondanám, hogy jó utam volt, de az erdőben töltött magányos napok és hetek inkább csak aszociálissá tettek, egy olyan valakivé váltam, akinek az arca mint a fa, érzéketlen és érzelem kimutatásra szinte képtelen. De csak szinte... néha még ez a fanyar álarc is megtörik.

Talán itt is haltam volna meg, ha nem keveredem el egy bizonyos városba, ahol Mizuhiro, mint a medvék hívója nem vesz kezelésbe. Mindent összevetve hálás vagyok neki, hiszen ha nem így történtek volna az események, valószínűleg a hullám már valamelyik folyóban utazná keresztül a világot. Megtanítottak használni az erőmet, megtudtam mi vagyok pontosan és mire lehetek képes ha akarom. Márpedig akartam. Attól a ponttól kezdve, hogy megláttam a szőke tincseket egyszer az udvarban a gazdám mellett sétálni. Hirtelen minden értelmet nyert, választ találtam a csendben felbukkanó kérdésekre a fejemben, hogy miért nem érdekelt soha semmi, ezidáig. A javulásom ugrásszerű volt, még az idősebbek is elismeréssel adóztak az elhivatottságomnak, az erőmnek, mellyel akár vezető pozícióba is kerülhettem volna. Volna, mert nekem tökéletesen megfelel a testőri szerep. Ott voltam vele mindenhol, még akkor is, amikor neki fogalma sem volt róla. A tetőn, az ajtaja előtt, mint őr, mint fekete bundás angyal. Azt hiszem, nem is tudja, hogy mennyiszer voltam mellette, még ha nem is a közvetlen közelében értendően. Régebb óta vigyázok rá, mint amennyire ő tudja, fontosabb nekem, mint bárki más, értékesebb, mint a saját életem.

És ezt csupán... csak én tudom.

Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Tristan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 06.
Hozzászólások száma : 22
Tollvonásainak száma : 16
Re: Kurosawa Zen
2018-09-02, 17:18Elfogadva!


Kurosawa Zen

Azt hiszem többen is hangos Maciii!! Felkiáltással indulnának meg feléd arcukon az öröm és boldogság negédes keverékével, hogy aztán cafatos kirakóként szóródjanak szét.. Vagy tűrnéd? Egy ideig? Meglátjuk. Mindensesetre egyvalakit tudok aki örömében rádugrana, de őt te sem akarnád megtépni Very Happy

Elfogadva, lepecsételve. Üdv a szörnyek közt..
Tristan


Vissza az elejére Go down
 
Kurosawa Zen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: St. Louis lakosai :: Alakváltók-
Ugrás: