HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 16:13
Lucas A. Blackheat
tollából született
Yesterday at 21:24
Xylia Graham
tollából született
2018-08-16, 11:29
Michael Barr
tollából született
2018-08-15, 13:33
Amber Hill
tollából született
2018-08-15, 13:25
Maximilian Lassen
tollából született
2018-08-15, 09:42
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 21:09
Amber Hill
tollából született
2018-08-14, 18:09
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 15:27
Xavier Graham
tollából született
2018-08-13, 20:21
Amber Hill
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
I. Kölyök
Kurosawa Zen
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 06.
Tartózkodási hely : Kazuya 10 méteres körzetében
Hozzászólások száma : 22
Tollvonásainak száma : 18
Kurosawa Zen
2018-08-01, 22:01Kurosawa Zen
rövid idézet, a karakterről!


név: Kurosawa Zen
kor: 36
csoport: Vérmedve
átváltoztatás ideje: 14 évesen változtatták át
vérvonal: -
rang: IV. harcos/védelmező
play by: Lee Byung Hun
KépességMinden, amit egy vérmaci tudni tudhat. Képes már a részleges alakváltásra és megfékezheti a zabolázatlan átváltókat is, s noha a mérete miatt kissé lomha, ha mancstávon belül vagy, meghaltál.
MegjelenésNem igazán szeretek magamról beszélni, meg ahogy elnézem, a szemed is jó, tehát.. nézzél rám és látod, nem? De. Hát akkor meg? Ejj de láma vagy. Vérláma. Ne lepődj meg ennyire, igaz ugyan, hogy szemre ázsiai vonásaim vannak, de a magasságom az bizony európai átlag. Vagy talán azon felüli. Kissé visszás ez nekem, elvégre a védencem az törpe ázsiai, így még nagyobbnak tűnök mellette, mint amilyen valójában vagyok. Medveként robusztus alakom van, masszív és eltörik rajta a deszka. Mármint, emberként. Medveként egy legyintéssel zúzom szét a belső szerveid. A magasságom valahol 180-190 centi között van, nem szoktam különösebben méricskélni, de a testfelépítésemhez kell is, különben úgy néznék ki, mint egy kigyúrt Michelin baba. Fekete tincseimet általában röviden hagyom, a szemembe sem tud lógni, de azért Kazu bele tudna kapaszkodni, ha akarna. Mandulavágású szemgödreimben aranybarna szemek ülnek, amik aranyozottabb színbe fordulnak át, amikor a fekete medve kibújik belőlem. Hatalmas jószágról beszélünk, bundája akár a fekete selyem, fogai mint masszív jégcsapok. egy kicsit nagyot harapunk, és a meglegyintésünk sem épp hétköznapi.  A ruházkodásunk annál inkább. Csak legyen kényelmes, szürke vagy fekete és boldogok leszünk. Kivéve, amikor Kazuya szerepel, mert akkor fekete öltönyben feszítünk mögötte, mint vérgőzös kétajtós szekrény, a rosszabbik fajtából. Ránézel, szemmel nyúzlak.

JellemBiztosan hallottad már azt a szókapcsolatot, hogy "zen nyugalom". Na, minden nagyképűség nélkül, szerintem arról neveztek el. Vagy rólam azt, részletkérdés. Szóval mint már említettem, igen magas szintre fejlesztettem a türelmem, de az is lehet, hogy ez a képesség mindvégig bennem volt. Viszonylag nehéz kihozni a sodromból, általában fapofával válaszolgatok
a legkínosabb kérdésre is, és zavarba jönni sem sokszor szoktam. Mizuhiro szavaival élve, egy tökéletes testőr. Nem kitűnő, de az ártó szándék egyből felfigyel rám. Valahogy nem szeretik amikor szúrósan nézek rájuk. Állítólag a pillantásom is halálos... de csak akkor, ha Kazuyát veszik célba. Egyébként nem sok minden érdekel. Egyesek azt hiszik, hogy titkolózom, pedig csupán nincs mit mondanom. Semmit sem tartok annyira érdekesnek vagy fontosnak, hogy beszámoljak róla úton útfélen. A legnagyobb titkomat pedig soha, senki nem fogja megtudni. Még Ő sem, a saját érdekében.

ElötörténetVámpírok mellett az élet nem túl egyszerű, ez nem vitás. Mindig akarnak valamit, önzőek, makacsok és sokszor érzéketlenek is. Ez merőben ellentétes a mi lelkivilágunkkal, elvégre mi még mindig halandóbbak vagyunk nálunk, sok esetben... kissé eltérő az életfelfogásunk. ÉS még így sem nekünk volt a legrosszabb, elvégre vannak sokkalta elvetemültebb vámpírok is a világon, kik már feladták a kapcsolatot a megértéssel. Mizuhiro sem tökéletes, de ok nélkül sosem bántott minket. Ha elbasztunk valamit akkor igen, de olyankor még mi is éreztük, hogy jogos volt. S hogy milyen kvázi szolgaként élni? Miért... bármilyen munkahelyet is nézünk, a helyzet változatlan. Csupán mi nem csak pénzt kapunk, hanem védelmet is.
Vissza az elejére Go down
 
Kurosawa Zen
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Karakterek világa :: Karakteralkotás :: Alkotás alatt álló karakterlapok-
Ugrás: