HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 16:13
Lucas A. Blackheat
tollából született
Yesterday at 21:24
Xylia Graham
tollából született
2018-08-16, 11:29
Michael Barr
tollából született
2018-08-15, 13:33
Amber Hill
tollából született
2018-08-15, 13:25
Maximilian Lassen
tollából született
2018-08-15, 09:42
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 21:09
Amber Hill
tollából született
2018-08-14, 18:09
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 15:27
Xavier Graham
tollából született
2018-08-13, 20:21
Amber Hill
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Work, work somehow - Alex & Pandora

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Puma
Pandora A. Lee
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 02.
Hozzászólások száma : 24
Tollvonásainak száma : 22
Work, work somehow - Alex & Pandora
2018-07-29, 14:30


Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen helyen fogok dolgozni, egy vámpírnak, mégis így hozta az élet. Nem mintha sajnálnám, Alex meglepően kellemes társaság, jó érzés ránézni, ámbár magaménak érzek némi komplexust mellette. Akárki is tette vámpírrá, jól választotta ki és nem is volt véletlen a választás azt hiszem. Bár ha valamit Lazarus mellett viszont megtanultam az az, hogy hiába a szép pofi, ha belül romlottság lakozik. Félek attól a vámpírtól, így Alex klubja nekem amolyan mentsvár lett. Ide nem jön a másik. Legalábbis még nem láttam. Itt nem egy pomme de sang vagyok, hanem csak Pandora. És végzem a munkámat is.
- Te biztos, hogy kobra vagy? - nézek az asztal mögül a lányra. Csinos, gyönyörű és izmos is, mégis van benne valami, amitől nem légies hanem inkább darabos a mozgása. Vagy csupán engem nem tud megfelelően kizárni. Megnyomom a gombot a távkapcsolón. - Biztos, hogy dolgoztál már ilyen munkakörben? - kérdezem kíváncsian, na nem mintha én dolgoztam volna bármikor táncosként, de ismerem a kifutók világát és minket mindenre tanítanak. Mintha valami modern nőképző lenne. Már amennyiben lényeges persze,hogy egy nő mennyire tudja magát fehérneműben illegetni tizenkét centis sarkakon. - Tarts inkább egy kis szünetet és egyél valamit. - állok fel és Alex irodája felé veszem azirányt, kettőt kopogva a vélt bebocsátásért. - Bejöhetek, Alex? - kukkantok be, és amennyiben igen a válasz, becsukom magam mögött az ajtót és a főnökömhöz sétálok. - Mennyire ragaszkodunk a kobralány megtartásához? Azt hittem a kígyók olyan mozgásra is képesek, amire mások nem. Ő meg, nem is tudom.. - nézek magam elé elgondolkodva, ujjaimmal Lazarus még mindig fájó harapásának helyét megsimítva - mintha nem itt lenne fejben, vagy furcsán érezné magát. Lehet nem lenne túl jó ötlet erre a posztra felvenni. De ha hazudik, azt nem tudom kiszúrni. Még nem.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 180
Tollvonásainak száma : 151
Re: Work, work somehow - Alex & Pandora
2018-08-01, 06:07


Mióta a Velvetet megnyitottam számos új emberrel, vámpírral és vérállattal sikerült megismerkednem. Sokakat vonz a hírnév és csillogás, ami a helyet és helyzetemet jellemzi, hiszen ez vagyok én, a rivaldafényben álló vámpír, kinek arcát az egész világ ismeri. És ez a hírnév az, ami pluszt ad ahhoz, mely erőmből hiányzik, amit legtöbben semmibe vesznek. És nem értik meg, hogy a tömegek imádata, vonzalma felém, milyen nagy hatalmat is ad a kezembe. Bár van egy olyan érzésem, hogy St. Louis városának ura pontosan tudja, hogy mit jelent ez a hatalom. Ő érti, hogy milyen sokat nyerhetünk, és képes ki is aknázni ennek a lehetőségnek minden zugát.
Pont ezen elmélkedek az irodámban ülve, a laptop előttem pihen, de már jó ideje csak bámulom a sorokat, és a kurzor villódzását, csak annyira piszkálva, hogy a képernyőkímélő ne bukkanjon fel, amikor kopogtatnak, és Pandora kopogtat.
- Gyere csak! – intek neki, hogy fáradjon beljebb, legalább elvonja kicsit a figyelmem, a nagy célok kibogozásából, és nem azon töröm a fejem, hogy vajon mi az, amit még én sem látok, mert tudom, hogy van valalmi a háttérben, amit még nem értek, és ez felettébb bosszant.  
Ujjaim összefűzöm az állam alatt, és megtámasztom a fejem a rajta, elmerengve nézem a nőt. Milyen kár, hogy nem leoprád, hiszen igazán gyönyörű, illene a családomba. No, de sebaj, így is nekem dolgozik. Szemem követi az ujja vonalát, ahogy végigsimít a friss harapásnyomon. Lazarus is nagy gyűjtögető, és tudja, hogy hova nyúljon, a különlegességekért.
- Valóban olyan mozgásra képesek, amire mások nem, ez teszi őket különlegessé. Adj rá fehér latexet és tedd a stroboszkópok alá, figyeld meg úgy a táncát. – A kígyók közel nem mozognak olyan kecsesen, mint a macskák, vagy a hattyúk, ellenben képesek elmozdítani a csontjaikat, ami megtöri az összhatást.
- Nem kell ittlennie fejben, amíg a koreográfiát megtanulja. Mindannyiunknak vannak titkai, és elég ritakságszámba megy, hogy egy kobra itt akarjon dolgozni. Ők meglehetősen maguknak való népség, a királyuk nagyon is óvja őket. Olyanok, akár a maffia. – intek neki, hogy foglaljon helyet.
- Csupa öltönyös bugris. – vigyorodom el, hiszen én magam is az vagyok. – Akik ugyanúgy óvják asszonyaikat, mint abban a bizonyos filmben. Láttad? – A Keresztapára gondolok, ahol az asszony csendben főzi a vacsorát, míg az ura véres ujjait nyalogatja, na nem szó szerint.
Vissza az elejére Go down
Online
 
Work, work somehow - Alex & Pandora
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Black Velvet-
Ugrás: