HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 16:13
Lucas A. Blackheat
tollából született
Yesterday at 21:24
Xylia Graham
tollából született
2018-08-16, 11:29
Michael Barr
tollából született
2018-08-15, 13:33
Amber Hill
tollából született
2018-08-15, 13:25
Maximilian Lassen
tollából született
2018-08-15, 09:42
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 21:09
Amber Hill
tollából született
2018-08-14, 18:09
William Carxon
tollából született
2018-08-14, 15:27
Xavier Graham
tollából született
2018-08-13, 20:21
Amber Hill
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 60
Tollvonásainak száma : 57
Szentek között
2018-07-27, 13:30
A magam fajta nem jár templomba. Nem is igen megy templom közelébe. Mármint nem aki alakváltó, hanem aki olyan életet él, mint amilyet én. Most még is, ahogyan állok a bejárat előtt úgy gondolom lehet nem ártana bemenni, gyónni vagy valami. Elvégre meg vagyok keresztelve, még első áldozó is voltam, igen abban a kis fehér és fodros ruhácskában. Anyáék ezt fontosnak tartották, vagy csak egy nagyon jó indok volt amivel le tudtak két órára passzolni minket a templomba. Szóval minden meg van, hogy bemehessek gyónni egyet. Vagy csak imádkozni... háh, vicces.
Mindegy azért belépek a kapun és hirtelen a fejembe ötlik a gondolat. Mi van ha elégek? A vámpírok elégnek, nem? Vagy legalábbis nem tudnak bemenni a templomokba. A kérdés csak az, hogy miért? Mert nem élnek a megfelelő erkölcsi normák szerint, ahogyan én sem. Egészen más szabályokat követek. Vagy azért mert tulajdonképpen halottak? Bár ezt még mindig nem tudom igazán feldolgozni, hiszen... jár, beszél meg egyéb. A halott az a zombi, mert csak akkor működik ha valaki irányítja és nincsenek önálló gondolatai.
Belépek, halkan nyitom ki az ajtót, és nagy meglepetésemre, természetesen sehol senki. Miért is lenne bárki egy keresztény templomba? Mármint jó én most itt vagyok, de a kereszténység már nem örvend akkora népszerűsítésnek, mint előtte. Szóval gondolom a vallás kihalóban. Kicsit beljebb sétálok, magassarkú cipőm gumi sarka alig csap zajt a teremben, meg hát amúgy is macskaként ha nem akarom, hogy meghallják, hogy jövök az emberek nem fogják.
Nem éppen illek a templom hangulatához, fekete bőr hatású topomban, mely éppen a lengőbordáim vonalában ér véget, rövid sötétkék picsanadrágomban és magassarkú cipőmben. A nyakamat szintén fekete nyakörv szerű nyakpánt veszi körül, míg a hajammal nem volt kedvem reggel foglalkozni szóval lágy hullámokban ömlik a vállamra.
Ujjaimat végig húzom a padokon, tovább sétálok és oltár cicomás vonalai következnek. Sehol senki? Ide bárki bejöhet? Azt hallottam, hogy a katolikusoknál a gyertya tartók mindig aranyból vannak, itt egyet sem látni amit el lehet mozdítani már értem miért.
Megállok, hallgatózom hátha valaki közeledik. De csak halk susogásra leszek figyelmes.
Valami Isten... meg szeretet...
Elindulok a hangok irányába, miközben fülemet hegyezem. Ahogy közeledek ki tudom venni, hogy ketten vannak, hallom szapora lélegzetüket. Illetve csak az egyiknek szapora a másik elég nyugodtnak tűnik. Ujjaimat a kilincsre fonom... a vágy szaga az orromba kúszik. Felvont szemöldökkel tétovázok még egy pillanatot, aztán szélesre tárom egyetlen mozdulattal az ajtót.
Szemeim végig siklik a jeleneten, egy pillanatra se fagyok le, különb dolgokat is láttam már. Viszont szélesen elmosolyodok majdnem nevetve, ahogyan megnézem magamnak az éppen rajtakapott szereplőket. Hmm a fiú helyes arca, angyali szemei nem éppen barátságosan szegeződnek rám, a lány inkább riadtnak látszik. A srác hmm nyami. Megfordul a fejemben, hogy van neki egy ajánlatom, megveheti a hallgatásom. Haha... na azért talán ennyire nem vagyok még perverz.
Csípőmet az ajtófélfának támasztom, kilincsen a tenyerem így zárva el a kivezető utat.
- Nahát akkor igazak a pletykák, az ember erkölcsei már a templomban sincsen biztonságban.- Mondom csilingelő, szórakozott hangon.
Vissza az elejére Go down
avatar
Christopher Liam
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jul. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 3
Tollvonásainak száma : 1
Re: Szentek között
2018-07-29, 10:21

Eltévedt bárányok
Véget ért a mise, nem mondom, hogy nem szórakoztam jól, mert sikerült szereznem egy csettegtető, az egyik apácától. Mondjuk, nem tud róla, de addig jó nekem. A csettegtető arra szolgál, hogy amikor itt van az ideje a vezető apáca csettegtet vele, egyet, kettőt vagy hármat, és a lányok akkor tudják, hogy most fel kell állniuk, le kell, ülniük vagy épp le kell térdelniük. Úgyhogy egészen jól elszórakoztattam magam a nyomogatásával, amíg tartott a szentbeszéd. Természetesen mindenki megrökönyödésére, hogy mi folyik itt. És egy csomó ideig azt próbálták még kideríteni, hogy ki lehetett ilyen elvetemült. Szegény Mike ráfaragott, mert pont ő állt mellettem, én meg nem átalltam beledugni a zsebébe, a mise vége felé, észrevétlenül. Elég sokáig elhúzódott a prédikáció, amit a mise után kapott, már-már megsajnáltam őt. Hehe, nem. Egyáltalán nem sajnáltam őt.
Viszont felajánlottam jó katolikus módjára, hogy itt maradok és segítek kitakarítani a templomot, amiért természetesen bezsebeltem pár dicsérő tekintetet.
Isten látja lelkem, vagy inkább nem, de meg is csináltam becsülettel, természetesen nem egyedül, mert egyedül nem maradhat senki a templomban, és amilyen szerencsém volt, Mary-Jane nővér maradt itt velem. Bájos arca van, amit szeplői tesznek különlegessé, és bár a haja nem látszik a fityula alatt, de a szemöldöke elárulja, hogy olyan igazi répa vörös.
Már javában hirdettem neki „Isten igéjét” Hátul a sekrestyében, és a nyögései viszonylag hangosak voltam, hiába csitítottam, pedig még el sem értünk oda, hogy én magam is megszabaduljak a ruháimtól, amikor belépett Ő.
Igazából a bánatos faszom sem tudja, hogy ki az az Ő, de mindenesetre, nem engedhetem, hogy élve távozzon, mert el találna árulni minket. Haragosan villan rá a pillantásom, ahogy megtámaszkodik az ajtóban, de ez egy röpke pillanat csupán, nem több, és már vált is át könyörgőbe.
- Mary-Jane most jobb lesz, ha távozol. És ne feledd Isten téged is szeret. – Szó nélkül állok, míg azt várom, hogy az apáca távozzon, csak azután szólítom meg a lányt.
- Ímé, én elbocsátlak titeket, mint juhokat a farkasok közé. Nem láttalak még itt téged Isten báránya! – Nézek a nőre, aki érdekes ruhát választott ahhoz, hogy templomba jöjjön. Ráadásul ezt az arcot és testet megjegyeztem volna, az biztos. De most sajnos találhatom ki, hogyan tegyem el láb alól őt. Milyen kár érte! Vagy nem, de ez részletkérdés.Vissza az elejére Go down
 
Szentek között
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Kertváros :: Családi házak, villák-
Ugrás: