HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Szentek között
2018-07-27, 13:30
A magam fajta nem jár templomba. Nem is igen megy templom közelébe. Mármint nem aki alakváltó, hanem aki olyan életet él, mint amilyet én. Most még is, ahogyan állok a bejárat előtt úgy gondolom lehet nem ártana bemenni, gyónni vagy valami. Elvégre meg vagyok keresztelve, még első áldozó is voltam, igen abban a kis fehér és fodros ruhácskában. Anyáék ezt fontosnak tartották, vagy csak egy nagyon jó indok volt amivel le tudtak két órára passzolni minket a templomba. Szóval minden meg van, hogy bemehessek gyónni egyet. Vagy csak imádkozni... háh, vicces.
Mindegy azért belépek a kapun és hirtelen a fejembe ötlik a gondolat. Mi van ha elégek? A vámpírok elégnek, nem? Vagy legalábbis nem tudnak bemenni a templomokba. A kérdés csak az, hogy miért? Mert nem élnek a megfelelő erkölcsi normák szerint, ahogyan én sem. Egészen más szabályokat követek. Vagy azért mert tulajdonképpen halottak? Bár ezt még mindig nem tudom igazán feldolgozni, hiszen... jár, beszél meg egyéb. A halott az a zombi, mert csak akkor működik ha valaki irányítja és nincsenek önálló gondolatai.
Belépek, halkan nyitom ki az ajtót, és nagy meglepetésemre, természetesen sehol senki. Miért is lenne bárki egy keresztény templomba? Mármint jó én most itt vagyok, de a kereszténység már nem örvend akkora népszerűsítésnek, mint előtte. Szóval gondolom a vallás kihalóban. Kicsit beljebb sétálok, magassarkú cipőm gumi sarka alig csap zajt a teremben, meg hát amúgy is macskaként ha nem akarom, hogy meghallják, hogy jövök az emberek nem fogják.
Nem éppen illek a templom hangulatához, fekete bőr hatású topomban, mely éppen a lengőbordáim vonalában ér véget, rövid sötétkék picsanadrágomban és magassarkú cipőmben. A nyakamat szintén fekete nyakörv szerű nyakpánt veszi körül, míg a hajammal nem volt kedvem reggel foglalkozni szóval lágy hullámokban ömlik a vállamra.
Ujjaimat végig húzom a padokon, tovább sétálok és oltár cicomás vonalai következnek. Sehol senki? Ide bárki bejöhet? Azt hallottam, hogy a katolikusoknál a gyertya tartók mindig aranyból vannak, itt egyet sem látni amit el lehet mozdítani már értem miért.
Megállok, hallgatózom hátha valaki közeledik. De csak halk susogásra leszek figyelmes.
Valami Isten... meg szeretet...
Elindulok a hangok irányába, miközben fülemet hegyezem. Ahogy közeledek ki tudom venni, hogy ketten vannak, hallom szapora lélegzetüket. Illetve csak az egyiknek szapora a másik elég nyugodtnak tűnik. Ujjaimat a kilincsre fonom... a vágy szaga az orromba kúszik. Felvont szemöldökkel tétovázok még egy pillanatot, aztán szélesre tárom egyetlen mozdulattal az ajtót.
Szemeim végig siklik a jeleneten, egy pillanatra se fagyok le, különb dolgokat is láttam már. Viszont szélesen elmosolyodok majdnem nevetve, ahogyan megnézem magamnak az éppen rajtakapott szereplőket. Hmm a fiú helyes arca, angyali szemei nem éppen barátságosan szegeződnek rám, a lány inkább riadtnak látszik. A srác hmm nyami. Megfordul a fejemben, hogy van neki egy ajánlatom, megveheti a hallgatásom. Haha... na azért talán ennyire nem vagyok még perverz.
Csípőmet az ajtófélfának támasztom, kilincsen a tenyerem így zárva el a kivezető utat.
- Nahát akkor igazak a pletykák, az ember erkölcsei már a templomban sincsen biztonságban.- Mondom csilingelő, szórakozott hangon.
Vissza az elejére Go down
avatar
Christopher Liam
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jul. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 7
Tollvonásainak száma : 5
Re: Szentek között
2018-07-29, 10:21

Eltévedt bárányok
Véget ért a mise, nem mondom, hogy nem szórakoztam jól, mert sikerült szereznem egy csettegtető, az egyik apácától. Mondjuk, nem tud róla, de addig jó nekem. A csettegtető arra szolgál, hogy amikor itt van az ideje a vezető apáca csettegtet vele, egyet, kettőt vagy hármat, és a lányok akkor tudják, hogy most fel kell állniuk, le kell, ülniük vagy épp le kell térdelniük. Úgyhogy egészen jól elszórakoztattam magam a nyomogatásával, amíg tartott a szentbeszéd. Természetesen mindenki megrökönyödésére, hogy mi folyik itt. És egy csomó ideig azt próbálták még kideríteni, hogy ki lehetett ilyen elvetemült. Szegény Mike ráfaragott, mert pont ő állt mellettem, én meg nem átalltam beledugni a zsebébe, a mise vége felé, észrevétlenül. Elég sokáig elhúzódott a prédikáció, amit a mise után kapott, már-már megsajnáltam őt. Hehe, nem. Egyáltalán nem sajnáltam őt.
Viszont felajánlottam jó katolikus módjára, hogy itt maradok és segítek kitakarítani a templomot, amiért természetesen bezsebeltem pár dicsérő tekintetet.
Isten látja lelkem, vagy inkább nem, de meg is csináltam becsülettel, természetesen nem egyedül, mert egyedül nem maradhat senki a templomban, és amilyen szerencsém volt, Mary-Jane nővér maradt itt velem. Bájos arca van, amit szeplői tesznek különlegessé, és bár a haja nem látszik a fityula alatt, de a szemöldöke elárulja, hogy olyan igazi répa vörös.
Már javában hirdettem neki „Isten igéjét” Hátul a sekrestyében, és a nyögései viszonylag hangosak voltam, hiába csitítottam, pedig még el sem értünk oda, hogy én magam is megszabaduljak a ruháimtól, amikor belépett Ő.
Igazából a bánatos faszom sem tudja, hogy ki az az Ő, de mindenesetre, nem engedhetem, hogy élve távozzon, mert el találna árulni minket. Haragosan villan rá a pillantásom, ahogy megtámaszkodik az ajtóban, de ez egy röpke pillanat csupán, nem több, és már vált is át könyörgőbe.
- Mary-Jane most jobb lesz, ha távozol. És ne feledd Isten téged is szeret. – Szó nélkül állok, míg azt várom, hogy az apáca távozzon, csak azután szólítom meg a lányt.
- Ímé, én elbocsátlak titeket, mint juhokat a farkasok közé. Nem láttalak még itt téged Isten báránya! – Nézek a nőre, aki érdekes ruhát választott ahhoz, hogy templomba jöjjön. Ráadásul ezt az arcot és testet megjegyeztem volna, az biztos. De most sajnos találhatom ki, hogyan tegyem el láb alól őt. Milyen kár érte! Vagy nem, de ez részletkérdés.Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Szentek között
2018-08-25, 16:41
Ki kell, hogy nevessem magamat amiért beteszem a lábamat egy templomba. Csoda, hogy nem kapok azonnal spontán gyulladásra. Nem vagyok vámpír, de egy vámpírral élek, és hát nem élek túl szent életet szóval csoda, hogy képes vagyok belépni. Mármint fura lenne ha vallásos lennék, de nem vagyok. Nem mondom, hogy olyan sok mindent láttam már az élet sötét oldalából, de pont eleget ahhoz, hogy ne vegyem komolyan az egyház hülye giccses dumáját.
És lám micsoda meglepetés isten szolga tanítványa sem veszi komolyan az egyház dumáját és éppen egy apáca növendéknek mutatja meg, hogy még is mi fán terem az élvezet. Nevetnem kell, de helyette csak megzavarom a kis társaságot, csupán egy mosollyal az arcomon. Pont elkapom a srác haragos tekintetét, amit olyan gyorsan vált, hogyha nem lennék hozzá szokva ahhoz, hogy figyeljek az apró reakciókra észre sem vennék. Mármint a haragosat, nem a könyörgőt mert arra kellőképpen rájátszik, hogy hihető legyen. A fiú a rosszcsont, jaj cukikám, milyen meglepő! A lánynak persze őszintébb a rémület a fején, tényleg sajnálja... de hát ha elcsábítanak ugye bár.
A cuki fiú persze puncsol, és szó szerint elbocsájtja a lányt, szavaira azonban kitör belőlem a nevetés. Egyszerűen csak kibukkan.
- Oh azt ezek után nehéz lenne.- Kuncorászok, miközben hagyom, hogy a leányzó távozzon, majd vissza veszem előző pozíciómat elállva a kijáratot.
Figyelem a kis cuki fiút, mert hát az, legalábbis kinézetre, de van a tekintetében valami ami egészen másra enged következtetni. Szavai kivejezetten mesterkéltnek hatnak, van olyan aki ezt beveszi? Nyilván az aki hisz ebben az egész istenes szarságban, nekem a papoktól is álszentül hangzik az egésze.
- Se bárány nem vagyok, se istené.- Vonom fel a szemöldökömet szórakozottan.- Te viszont lebuktál! És mit adnál azért cserébe, hogy ne járjon el a szám?- Nem vagyok mindig jó fej. Ebben az esetben meg főleg nem. Nem mintha én nem csinálnék olyat amit nem szabad , sőt, de azért eléggé mókásnak találom a helyzetet. Pont elég szórakoztató, hogy meglovagoljam azt.
- Lehet el kéne gondolkoznod, hogy ez a hivatás nem neked való.- Sóhajtok drámaian, végig pillantva a göncön amit magán visel.
Vissza az elejére Go down
avatar
Christopher Liam
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jul. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 7
Tollvonásainak száma : 5
Re: Szentek között
2018-08-26, 10:26

Eltévedt bárányok
A szüleim nagyon is vallásos szellemben neveltek világ életemben. Sőt szinte már a fanatikus határát súrolja a dolog. Vagy nem csak súrolja, hanem már át is lépi. Igazából ők egészen jóravaló emberek, nem ők tehetnek róla, hogy engem nem igazán sikerült megtéríteniük, de hát farkam rakjam az egészbe, majd létezne isten, bizony én is hinnék benne, csak hát a szabályai rohadtul az én utamban és elképzeléseim útjában állnak. Annyi számtalan lehetőség lenne arra, hogy a világ végre felnyissa a szemét, és erre én az egyik utat választottam, mégpedig, hogy pap leszek, és meg sem állok a pápaságig. Már alaposan meghánytam vetettem magamban dolgot, és úgy tűnik, hogy ennek semmi akadálya nincs, vagy ha mégis, akkor azt szépen eltakarítom az útból.
És épp gyakorolom is a vallást, ahogy én szoktam, Mary-Jane nagyon is készségesnek bizonyul a dologban, ahogy a kezem elveszik a ruhája alatt, és kényeztettem őt, egészen addig míg meg nem zavarnak.
- Úgy hiszem, hogy ezt meg kellene beszélnünk. Kettesben. – mosolygok mézesmázosan a lányra, talán velem egykorú lehet, de az erős sminkje miatt, akár idősebb is, a fene sem tudja megállapítani ezekről, hogy milyen korúak, de igazából nem is számít, mert most lesz vége, élete virágjában, erről gondoskodni fogok. Ha már vámpír lennék, ahogy azt tervezem, akkor egyszerűen csak kitörölném az agyából az emléket, de a vámpírrá válásomig még sajnos várnom kell, egy darabig. De túl sokáig nem akarok, hiszen akkor megöregszem, nekem pedig ílyen fiatalon, és ártatlanul van szükségem az arcomra.
- Mit kérnél cserébe érte? – Egyezem bele a játékba, de csak hogy elcsaljam innen, egy másik helyre, ahol majd végzek vele, aztán elásom a testét, hogy soha senki ne találjon rá. Van erre egy tökéletes kis helyem az erdő mélyén, egy régi temetőben, amit már réges régen elfedett mindenki. Egy kis kápolna tartozott hozzá valamikor, de az már romosan áll jó ideje.
- Mindenkinek olyan hivatása lesz a végén, amilyet az Úr elrendel neki. – felelem, aztán látom, hogy végighordozza pillantását rajtam, és akkor esik le, hogy még rajtam van a ministráló ruhám. Gyorsan kibújok belőle, és máris szürke szövetnadrág és fehér ing kombinációjában állok előtte, ahogy azt egy templomban illik.
- Eltévedtél talán? – Kérdem, miközben gondosan a helyére rakom a ruhát, ahogy mindig szoktam. A precizitás nagyon fontos, bár ezt sokan nem hajlandóak felismerni.
Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Szentek között
2018-09-01, 20:50
Nincs is rajtam sok smink, ugyanis baromira nincs rá szükségem. Viszont a cuki fiúnak sem kell a szomszédba menni egy helyes pofiért, elég ha a tükörbe néz. Olyan csókos szája van, hogy az embernek kedve támad megkóstolni. Hmm... ha éppen nem azzal lennék elfoglalva, hogy kiröhögjem és kitaláljam, hogyan tudnám a legjobban megfingatni, akkor meg is tenném. De a helyzet sajnos túlságosan is adja magát ahhoz, hogy ilyen könnyen elengedjem a dolgot.
Válaszára kuncogás tör fel belőlem.
- Aham, kettesben, mint az előző kis szüzikéve? Igazán nagy nőcsábász vagy szentecském.- Csóválom meg a fejemet. Még, hogy beszéljük meg ketten? Miért most hányan vagyunk? Hiszen a lányt elbocsátotta, mint valami nagyfőnök, pedig ahogyan elnézem igen csak a kisinas kategóriába tartozik.
- Hmm.. mit is, mit is?- Hümmögve gondolkozom a plafont bámulva, miközben egy hangos sóhajt hallatok. Mert hát mit is kérhetek cserébe? Például, hogy mutassa meg valóban olyan finom -e a szája, mint amilyennek tűnik? Nem, ez eléggé hülyeség lenne, valószínűleg anélkül is megtehetném ezt, hogy fenyegetem. Vagy fenyegeti őt a lebukás veszélye.
- Itt az ideje egy kis rosszaságnak. Úgyhogy kezdjük azzal, hogy le a gatyát.- Csípőre tett kézzel várom, hogy engedelmeskedjen. Bár, hogy őszinte legyen minden álszentkedés ellenére, nem nézném ki belőle, hogy ennyire könnyen végrehajtson egy utasítást, de majd meglátjuk.
- Aham... és te el is hiszed a sok zöldséget amit összehordasz?- Vonom fel a szemöldökömet elhúzva a számat. Persze én értem, hogy ahhoz, hogy ebben a világban megélj, mármint azok között az emberek között akik között ő van, ez a stílus szükséges.
Figyelem, ahogyan öltözik, és mindent precíz rendbe hajtogat, na én egyáltalán nem vagyok egy rendszerető ember. Általában mindenem szanaszéjjel és elég sok cuccomat elhagyom. De ő nem ilyen embernek tűnik, még egy szivatnivaló tulajdonság. Remélem nem ma találkozunk utoljára.
- Nem. A magam fajta tán nem járhat templomba? Mármint a magas, karcsú, szép lányok. - Az utolsó mondatot még azért gyorsan hozzá teszem, nehogy félre értse a dolgot.
Vissza az elejére Go down
avatar
Christopher Liam
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jul. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 7
Tollvonásainak száma : 5
Re: Szentek között
2018-09-03, 09:18

Eltévedt bárányok
A távozó Mary-Jane után nézek, picit elgondolkodva, aztán vissza a nőre mosolyogva.
- Nem, egyáltalán nem úgy gondoltam. – Azt nem teszem hozzá, hogy Mary-Jane már nem szűz, egy jóideje nem az. Hiszen nem ez volt az első alkalom, csak az első, hogy valaki rajtakapjon.
De miért ne akarna valamit cserébe, hiszen semmi nincs ingyen ugyebár, ám mégis egy pár pillanatig fürkészem az arcát.
- Ne, már! Ennyi? – Most komolyan toljam le a nadrágomat? Abban meg mi a jó élet rosszaság? Istenem, odafenn, hát hova fajul ez a világ.
- Megteszem, amit kérsz, ha nem árulsz be minket. Csak ne itt, amint a jelek szerint te is érzékelted nem biztonságos. És ha visszajönnének, akkor csak te ütnéd meg a bokádat, mert engem ismernek, te viszont idegen vagy. – Ami tény, az tény, engem édesnek és ártatlannak ismernek, aki Istennek áldozza az életét, és az erényeit, ez a lány ebben a ledér ruházatban viszont közel sem mondható annak, szóval valószínűleg kikiáltanák megrontómnak, és felhívnák a szüleit. Sőt, ami azt illeti biztos, hogy nagy botrányt csapnának, és előbb hinnének nekem, mint neki, ebben teljesen biztos vagyok.
- Akkor? Elmegyünk egy biztonságosabb helyre, ahol nem zavarnak meg? – Törékenynek tűnik, könnyedén le fogom gyűrni őt, ehhez kétség sem férhet. A kérdést pedig simán figyelmen kívül hagyom, mintha fel sem tette volna, és bezárom a sekrestyét, aztán megindulok felé, hogy ki nagy kijáraton át távozzunk, amit szintén zárni kell. A kulcsot pedig az ajtó feletti lámpásba rejteni, hogy az Atya megtalálja ha visszajön.
- Úgy értettem, hogy ilyen ruházatban nem szokás templomba járni. – Meggyőződésem, hogy még egyszer nem járt templomban, csak tudnám, hogy miért most ette erre, a száraz penész, hogy vinné el az ördög a kis ribancot.  

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Szentek között
2018-09-05, 16:57
Felvont szemöldökkel nézek vissza rá. Na igen lehet, hogy jobban kedveli a hosszú ruhás ártatlanokat, mint az olyan igazi nőket , mint én. Mert hát ez a kis lány akit ügyesen megrontott minden csak nem nő. Inkább szüzike, szeplős... kis nyomi. Igen azt hiszem ez a legjobb szó rá, kis nyomi. Na mindegy annyira nem is igazán érdekel az esete, az azonban sokkal inkább, hogy itt a nagy lehetőség, hogy megszívassak egy szentfazekat.
Ahogyan felcsattanva vissza kérdez a mosolyom csak kiszélesedik.
- Oh nem, nem csak ennyi. Gatyát le! - Ismétlem továbbra is mosolyogva.- Elvileg a szentfazék tanítványok engedelmes kis bárányok. legyél jó bari és told le a gatyád.- A végére majdnem elnevetem magamat, de nem teszem. Ha tudná, hogy a hasonlathoz még hozzá lehetne tenni, hogy fogadj szót a ragadozónak mert a végén még megharap. De nem teszem meg. Amúgy nem rossz érzés végre, hogy nem én vagyok a leggyengébb bárányka. Többet kellene emberekkel lógnom és kevesebbet vámpírokkal meg vérállatokkal, azt hiszem jót tenne az amúgy sem rossz önbecsülésemnek.
-És akkor mi van?-Emelem égnek a tekintetemet.- Kettőnk közül te leszel gatya nélkül és nem én. Gondolod, hogy talán elhiszik, hogy egy olyan törékeny kislány, mint én rá vett egy magadfajta férfit, hogy tolja le a gatyáját. Csak úgy? Ugyan, te kis perverz! - Nevetem el magamat, mert mindenkinek az lenne a gondolata, hogy a pap növendék begerjedt a hiányos öltözetű lányra. Legalábbis szerintem, mert valóban nem nézek ki túl diszkréten, de azért azt sem lehet mondani, hogy arcpirítóan ribancos lennék. Hiszen ugyan rövid nadrágban vagyok, de még is csak nadrágban, csak éppen ki van a hasfalam. Na és? Tök szép hasfalam van, vétek lenne nem mutogatni.
- Még is miben zavarnának meg?- Billentem oldalra a fejemet, álszent mosollyal az ajkaimon.- Oh... hogy azt hitted?- Felnevetek.- Huh, pedig úgy hittem, hogy a keresztények szerény emberek. Nem, bár nem mondom, hogy nem vagy helyes, de azért nehogy már olyan sokat higgy magadról. Egy cuki pofinál kicsit többre van szükség ahhoz, hogy azt egy dugással ki tudd magad váltani. Na meg... aligha tudnál nekem újat mutatni, inkább én neked. És nem igen van kedvem egy esetlegesen bénázós menethez.- Mert hát elvileg egy papnövendéknek nem szabadna, hogy túl nagy tapasztalata legyen az ágyban. Nem igaz? Én meg úgy tudom, hogy a férfiak eleinte baromi bénák az ágyban. Amúgy a nők is, legalábbis én tuti az voltam. Csak az a különbség, hogy nőként van egy lyukat, meg két szép melled és el van nézve a balfaszkodás, pasiként ha nem tudsz vele bánni, akkor az igencsak kiábrándító.
Figyelem, ahogyan pakol. Szépen megfontoltan, egy cseppet sem sietve el a dolgokat. A mozgásában van valami megkapó, megértem, hogy kedveli a környezete. Olyan, mint aki pontosan tudja, hogy melyik lépését miért pont arra a kockára teszi amelyikre a padlón.
Kilépek vele az ajtón, de nem feltétlenül szándékozom a templomból is, aztán majd meglátjuk.
Szavaira elnevetem magam, pár lépést elé sietve megpördülök a tengelyem körül.
- Tán nem tetszik az öltözékem?- Állok meg hirtelen vele szemben így ha nem figyel akár nekem is ütközhet. De hát eléggé hirtelen természet vagyok, nem mindig gondolom át amit teszek. Sőt, elég gyakran csak utólag jut eszembe, hogy lehet ez nem volt jó ötlet, van, hogy biztos vagyok benne, hogy nem volt az.
- Tudom milyen ruházatba illik templomba járni, de ha az ember nem oda indul.- Vonom meg a vállaimat szórakozottan. Csak oda viszi valami... egy megérzés és lám.

Vissza az elejére Go down
avatar
Christopher Liam
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jul. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 7
Tollvonásainak száma : 5
Re: Szentek között
2018-09-16, 14:51

Eltévedt bárányok
Oldalra billentett fejjel figyelem ez az ostoba kis fruskát, aki ide tévedt. Vajon ebben mi a jó neki? Nincs benne semmi szórakoztató, eszem ágában sincs megtenni, amit akar.
- Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz. Hiszen itt nem történt semmi sem. – mosolygok rá, fogat villantósan. Amúgy sem hinne neki senki sem. Hiszen engem ismernek, ez az ágról szakad kis nőcske, pedig nem képes keresztbe tenni nekem, így nincs miért aggódnom. Várjunk csak, nem aggódni sem szoktam.
- A törékeny kislányok, nem így néznek ki! – mutatok rá a tényre, hiszen ez egy templom, és valóban járnak bele törékeny, és ártatlan kislányok, de egyik sem úgy néz ki, mint valami baszható ribanc, még akkor sem, ha valóban azok.
- Nem kell kiváltanom magam! Hiszen nem történt semmi sem! Úgysem hisz neked senki! – mosolyom teljesen magabiztos, és már az is lehet, hogy nem akarom megölni. Felesleges lenne, mert másképp is el tudom érni, hogy eltakarítsák innen a felnőttek. Imádnám nézni a megbotránkozásukat az arcukon.
- Mit szólnál, ha elkezdenék segítségért kiabálni, mert rám támadtál? – mosolyom még mindig az arcomon van. – Mert drog befolyásoltsága alatt állsz! És nem arról van szó, hogy nem tetszik a ruházatod. Sőt, ami azt illeti pont megfelelő ahhoz, hogy elhiggyék csak egy drogos vagy, és semmi több. Idehívnák a rendőrséget, és mibe, hogy találnának drogot a véredben vagy alkoholt. Pont olyannak nézel ki, mint aki ezekkel él, legalább hetente egyszer. – Szent meggyőződésem, hogy rendszeresen használja is, vagy az egyiket vagy a másikat. Az ilyen lányok mindig csinálnak valami ostobaságot, mert jó dolgukban nem tudnak magukkal mihez kezdeni.
- Szóval, szeretnéd, hogy segítségért kiabáljak, és hátralévő életed a kiskorúak börtönében töltsd? – lépek hozzá közelebb, egészen bele az aurájába, nagyjából egy magasak vagyunk, mivel még én sem nőttem ki magam teljesen, remélem, van még vagy tíz centim, mire megállok a növésben, így egy hetvenöt magasan annyira nem jó érzés, hogy fölém tornyosulnak, viszont legalább jól passzol az ártatlan imázsomhoz.
- Joseph atya nincs messze, biztos meghallaná, hogy segítségért kiabálok. És a rémült apácanövendék is az én oldalamon fog állni, hogy ne tudódjon ki a kis titkunk. Egyedül vagy, mint a kisujjam. – Még elégedettem a vigyorom, ez itt az én terepem, nem másoké.
 

Vissza az elejére Go down
avatar
III. Vérleopárd
Xylia Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 95
Tollvonásainak száma : 92
Re: Szentek között
2018-10-10, 10:15
Igazából helyes gyerek, még szimpatizálnék is vele, ha nem lenne ilyen borzalmasan idegesítő. Miért nem tudja egyszerűen azt csinálni amit mondok, aztán jót röhögnék a feladaton amit kiagyaltam neki és soha többet nem zaklatnám. Na ehhez képest akadékoskodnia kell, és gondolkoznia. Adja megint a szent fazekat pedig ennyi is elég ahhoz, hogy tudjam minden van benne csak éppen szentség nincs.
Felvont szemöldökkel bűbájos mosollyal az arcomon pillantok vissza rá, nem csak ő tud ártatlanul mosolyogni, nekem is megy, tökélyre fejlesztettem az évek alatt, aztán vagy beválik vagy nem.
- Oh dehogy nem.- Nevetek fel egy pillanatra.- Aki nem szentfazék és fiatal, tudod így öltözik.- Forgatom meg a szemeimet sóhajtva. Komolyan bosszantó egy fazon, szívesen megmutatnám neki, hogy mennyire is nem vagyok ártatlan és most itt a macska énemre, nem másra gondolok.
Aztán hangosan felnevetem és kis híján meg is bicsaklik a térdem a kis sztoriját halva. KIabálni? Komolyan? Mert oké, hogy kilátszik a hasam és rövid a nadrágom, hogy nem így öltözik valaki aki templomba jár, na de könyörgöm ő akkor is egy srác, aki látványra sokkal erősebb nálam. Hiába az öltözék, akkor is egy törékeny nőnek nézek ki.
Aztán nevetésem kuncogásba megy át, nagy nehezen sikerül vissza fognom magamat és letörölgetem a könnyeket a szememről. Belenyúlok a táskámba, matatok benne nagy feltűnően egy kicsit majd kiveszek egy zsebkendőt és megtörlöm a szeme alatti részt, bár a sminkem vízálló, de nem örülnék a fekete foltnak a szemeim alatt.
- Édes vagy, nem mondanám, hogy kedves mert egy kicsit sem. Felőlem kiabálhatsz, igazából marha meggyőzően tudok zokogni és mit gondolsz, ha el van szakadva a ruhám és előadom, hogy meg akartál erőszakolni a rendőrök kinek fognak hinni? Egy álszent kis pöcsnek vagy egy zokogó kislánynak? Mindegy, hogy milyen a ruhája. Mert drágám lehet nem láttál még nőt, de a mai világba az öltözékem negyven fokban egy cseppet se megbotránkoztató. Bejöttem imádkozni, te meg kedvesnek tűntél aztán kiderült, hogy még sem vagy az. Hupsz! És megnyugtatlak véletlenül sem találnának a véremben drogot. Szóval vitatkozhatnánk arról, hogy kinek van igaza. Csak van egy olyan kis bökkenő, hogy a te ártatlan kis imázsodnak bizony mint rossz májú pletyka árthat. Mert van egy olyan megérzésem, hogy gondosan felépített kis maszkod eléggé fontos a számodra.- Rendületlen mosollyal beszélek hozzá pont úgy, ahogyan ő beszélt az előbb. Idegesítő kis nyomi.
Tenyeremet a mellkasára simítom, ahogyan közelebb lép, de egyenlőre nem tolom el, hanem közelebb hajolok hozzá, hogy ajkaira suttogjam a szavaimat.
- Oh ha tudnád mennyire nem vagyok egyedül, nem beszélnél ilyen bátran.- Suttogom ajkaira. Majd mellkasára nyomást helyezek és távolabb tolom magamtól.
- Mit gondolsz az apácanövendék nem örülne, hogy megszabadulhat az állandó molesztálásodtól?- Vonom fel a szemöldökömet és végig futtatom rajta a pillantásomat.- Mert ahogyan elnéznek, nem tűnsz valami nagy tehetségnek...- Igazából az első gondolatom az volt, hogy oh kipróbálnám vagy, hogy mit taníthatnék neki. Azta... de most egyre inkább kezdem úgy gondolni, hogy az ágyban is pont ugyan olyan önző lehet, mint amielyennek kinéz.
Vissza az elejére Go down
avatar
Christopher Liam
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jul. 20.
Age : 18
Hozzászólások száma : 7
Tollvonásainak száma : 5
Re: Szentek között
2018-12-03, 15:50Tekintettel arra, hogy nem érdekel a véleménye, így az sem igazán, hogy szerinte pedig a rendes lányok így öltöznek, ahogy ő, a melegre való hivatkozással. Ennél nagyobb ostobaság el sem hagyhatta volna a száját, viszont, ami fontosabb, hogy kezdek rettentő módon unatkozni. Unatkozni pedig nagyon nem jó érzés, így alaposabban is szemügyre veszem. Érdekes a hajában csillanó arany szín, egészen szép árnyalat, azt kell, hogy mondjam, ahogy áttűz a rózsaablakokon a napfény, és helyenként szivárványos színt kölcsönöz neki. És, ahogy kint fújja a szél az épület mellett álló fa ágait mozogni is kezd, az egész olyan, mint valami csodás prizmajáték.
Kicsit arrébb esik a pillantásom, és megnézem a telt ajkait, mozognak, megállás nélkül mozgatja őket, szépek a fogai, szép a mosolyának az íve is. Valamit beszél, de be kell vallanom, hogy a többi dolog lekötötte a figyelmem, és nem hallottam belőle mindet, nem is nagyon érdekel a dolog.
- Értem! – Ez az egy dolog a legtöbb szövegelésre megfelelő, hiszen úgy hangzik, mintha figyeltem volna rá, pedig valójában nem hallottam egy árva szót sem. De most már nincs kedvem őt bámulni, ami azt illeti már itt lenni sem nagyon van kedvem.
Jó szaga van, friss és tiszta, jó ha tiszták, az mindig jó, ha tiszták, nem szeretem ha bűzölögnek, édes parfüm, valamiféle pézsma amit érzek alatta és rózsa talán, de nem biztos, vegyül a levegő a tömjéntől, amit nemrégen égetett Josheph Atya, meg a gyertyák állandóan terjengő viaszos bűze.
Hupsz hozzám ért, és közelebb hajolt. Hm érdekes, nincs szájszaga, mentolos rágó vagy cukorka lehet.
- Senkit nem látok veled. Vagy odakint rejtegeted? – Mintha csak kipukkadt volna egy buborék, mikor olyan információt mondott, ami érdekes lehet, ezt végre meghallottam.
- Én senkit nem molesztálok! Soha senkit nem molesztálok! – Valójában rábeszélek, hogy a végén már ők is azt hiszik, hogy ők akarják. A manipuláció az ilyen embereknél annyira könnyű, hogy már nem is jelent kihívást.
- Sosem tudod meg, hacsak nem próbálod ki. – Nagy szavak, tipikus női visszavágás, ami számomra nem jelent semmit. És bár a legtöbb férfi mielőbbi vágyat érezne, hogy bebizonyítsa, hogy mennyire nincs igaza, az enyém csupán egy megfigyelésen alapuló válasz. Ezt a választ várják el, ugyanakkor nem érzek halaszthatatlan érzést az iránt, hogy bizonyítsak neki. Miért is kellene? Semmit nem kell bizonyítanom.
- Most, ha megbocsájtasz, mára végeztem, és nemsokára más programom lesz. – Igyekszem ellépni mellette, hogy a főbejáraton keresztül távozzak, ne pedig a sekrestye ajtaján át. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve hozzáteszem.
- De velem jöhetsz, ha szeretnél! – Emelem zöld pillantásom pontosan az övéibe. A legtöbben zavarba jönnek, ha sokáig bámulunk a szemükbe, főleg, ha még hozzájuk is érünk.
- Egyébként nagyon szép vagy. – Simítom meg az arcának jobb oldalát a bal kezemmel.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Szentek között


Vissza az elejére Go down
 
Szentek között
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Kertváros :: Családi házak, villák-
Ugrás: