HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Shopping tour
2018-07-25, 15:39

To: Ayame

Még alkalmazkodom a városhoz és feltérképezem hogy mi merre van ha esetleg kellene valami. Így hozott az utam ide a plázába is, hogy végigjárjam az üzleteket és alaposan elidőzzek a media markt nevű boltban. Annyi jó újdonság van, nem is bírtam ki hogy ne vegyek pár apróságot. Egy új fülest és egy újabb, nagyobb sd kártyát a telefonomba. Képes vagyok mindent rápakolni a kis ketyerémre, így a tárhellyel mindig problémáim vannak, ezért időről időre veszek egy nagyobbat.
Egy kis szatyorba tette nekem az eladó a megvett cuccokat és most éppen egy kiegészítőket áruló bolt felé haladok, hiszen szeretem a fülbevalóimt cserélgetni és mindenféle karkötőt is szívesen viselek.
Válogatok már vagy percek óta, mikor megérzek valamit. Alakváltó, de nem az az ismerős bizsergés, hanem nagyon ismerős, olyasmit amit nagyon ritkán éreztem eddig. Róka? Itt? Nekem azt mondták hogy elég ritka a vérróka mivel nehéz elkapni a fertőzést és így érthető hogy meglep a dolog, de éberen kezdem el tekergetni a nyakam ahogy keresem a másikat. Vöröském is izgatottan szimatol, egy nőstényt érez a közelben és a boltba lépő lányra esik a pillantásunk. Igen, ő lesz az. A pillantását keresem, hiszen olyan ritka hogy fajtársat találjak.
Közelebb is megyek, és barátságos mosolyt villantok rá.
- Szia - szólítom meg, ahogy a polcra nézek ahol ő is álldogál, a bőrkarkötőknél. Ezek férfi darabok ahogy elnézem.
- A barátodnak vásárolsz? - kérdezem megtippelve hogy miért is nézeget ilyesmiket.


My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-07-28, 12:26Michie-kun & Ayame


Úgy döntöttem, hogy Kazu-channak veszek valami apróságot, olyan dolgot, amit a színpadon is magánál tud tartani és amibe lopva belefűzhetem a rókám szőrét, hogy úgy érezze mindig vele vagyok, akkor is, ha épp ténylegesen nem is lehetek. Számomra ez fontos, sokszor adtam már neki apróságokat, de most valami személyesebbet is akarok. Fogalmam sincs örülni fog-e neki, mivel mindene megvan és amúgy sem biztos ilyenből képes-e erőt meríteni, de ha nem próbálom meg sosem tudom meg! Így alakult, hogy aludtam amennyit tudtam, majd gyors zuhany, belebújtam egy buggyos ujjú fehér blúzba és egy sárga fodros térdig érő szoknyácskába és mentem arra helyre, ahol minden egy helyen van. Igen, plázába! Nincs nekem végtelen sok időm, ha alszik Kazu-chan ha nem, szóval nem akarom az egész délutánt kutyagolással tölteni róka létemre. Be is szabadulok egy kiegészítős boltba, annyi fele a fejem, hogy fel sem fogom milyen kellemes bizsergés futkos a kisrókám hátán, én rögtön a karkötőkre vetem magam és azt nézem melyik Kazu-chan ízlése. A kisrókám kaparászása miatt fogom fel, hozzám beszélnek, nem is akárki, másik róka! Remélem nem valami rajongó, mármint Kazu-chané, vásárolni szeretnék... De állandó cuki mosolyom rögtön arcomra szökik, reflex, meg hát másik róka!

-Szióka! Igen, meg akarom lepni! Tudod Ő mindig vesz nekem mindenfélét, de én alig tudok Neki valamit, ami szomorú, de nem hagyom hogy lelombozzon, így most kitaláltam mit is adok neki! Úúú, Te is szereted ezeket, rajtad is van, jól áll! Segítesz? Mind annyira jó, de én valami igazán jót szeretnék! Jaj de aranyos a frizurád, kiemeli a szép kék szemed! Ayame vagyok amúgy! - Hadarom egyvégtében, de gyorsan észbe kapok, hogy amerikai szokások uralkodnak, lelkesen adom a kezem hogy megrázhassa, ez a mániájuk, folyamatosan rázogatni a másik kezét, hát én nem leszek semmi elrontója!


2


Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shopping tour
2018-07-30, 19:06

To: Ayame

El is vesztem az érdeklődésem átmenetileg a bolt kínálata iránt és inkább a róka ösztönöknek engedve keresem a fajtársat, de szerencsére nem kell sokáig nézelődnöm, mert kiszúrom. Tipikus japán csajszi, alacsony, sötéthajú és nagyon kis cuki így első ránázésre, és lelkesen veti rá magát a férfi szekcióra. Én magam is arra veszem hát az irányt, és nem sokkal később már mellette is állok, és mivel az ismerkedés sosem volt nekem gond, meg is szólítom.
Szerencsére barátságosan fogadja, és nem ijed vagy kapcsol ellenségesbe, és emiatt kicsit megkönnyebbülök azért. A rókám meg teljesen megkerül, ismerkedik a nősténnyel hiszen érzi hogy rokonlélek.
- Oh, biztosan örülni fog neki. Főleg ha amúyg is szereti a kiegészítőket. Milyen akarsz neki vinni, fémet vagy bőrt? - kérdezem ahogy a soron végig pillantok, nekem van mindkettő bár most éppen a bőrt viselem, hiszen nem kell elegánsnak lennem, még nyomokban sem. Utálom a pingvin cuccot, bár van akinek ez is bejön.
- Én is az egyik barátomnak vásárolok, bár én bőrkesztyűket néztem neki - teszem hozzá, aztán hallgatom mit hord össze. Jó energikus kicsajszi, én fele ennyire nem vagyok, csak ha arról van szó hogyan tekerjem lassan az ujjam köré a választottam.
- Oh, köszi. Bár nem épp aranyosnak szokták nevezni - nevetek fel a megjegyzésére, és lepilantok rá hiszen elég magasra nőttem. Eric viszont még nálam is magasabb.
- Persze, szívesen segítek ha nem vársz senkit, és nem vagyok tolakodó - mosolyodom el, és elfogadva a kézfogását válaszolok.
- Michael vagyok, de hívj csak Michynek ahogy mindenki - a vezetéknevem nem teszem hozzá, hiszen az elég ismert a szálloda igazgató apa után, és tudja a média hogy én is aktívan benne vagyok a bizniszbe már.
- Na és mi a barátod ízlése? Szolidabb vagy extrémebb fazonokat szereti? - kérdezgetem tovább.


My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-07-30, 20:08Michie-kun & Ayame


Rókácskám lelkesen szimatol a levegőbe, hogy hím róka kerülget minket, nem is néz ki rosszul de közel sem olyan elragadó mint Kazuya-chan! De nem rovom fel neki, kevesen olyanok. Annál inkább érzem kedvesen szólít meg és semmi erőszakosat nem mond, nem tol az arcomba egy füzetet vagy csupasz testrészei egyikét, hogy intézzek el oda csettintésre aláírást. Teljességgel megnyugtató, talán még segíteni is tud!
-Bőrt! Valami puhábbat. - Nem akarom hogy keményen karistolja Kazu-chan puha bőrét a durva ékszer.
-Ó, nagyon jókat láttam, van olyan, ami olyan érzetet kelt, mintha emberi bőr lenne, így ha felveszed olyan mintha folyamatosan fognák a kezed, olyan édi! - Meg ha simogat vele sem lesz mű érzet, de ez mellékes.
-Pedig aranyos vagy! Főleg a mosolyod! - Mondom teljes átéléssel, a tetkói nem riasztanak el, japán vagyok! Láttam extrémebb kiszerelést is.
-Nem, egyedül jöttem, önálló nagykislány vagyok! És szerintem nagyon jól haladok a nyelveddel. - Kár hogy nem a jó szót használom, mert a testrészt mondom a nyelv mint fogalom helyett, de ez olyan apróság amin egy rókaszökelléssel tovalendülök és megragadom a kezét, noha kis tenyerem elveszik egy pillanat alatt hatalmas mancsai között.

-Örülök Michy-kun! Mindig jó hasonszőrüekkel lógni! - Áh, tökéletes a szókincsem, senkinek egy szava nem lehet! Igaz, nagyon keményen tanulok már több hónapja, lázasan és lelkesen, hogy megfeleljek Kazu-channak!
-Mindkettő, de az extrémebb is vadítóan áll neki, ha belövöm a frizuráját is mellé. Szóval valami olyat akarok, ami mindenhez passzol, tudod, amit mindig felvehet! Bár a nagyon puccos ruhákhoz nehezebb, de elrejtve azokhoz is. Te miket szeretsz? Melyik kényelmes? Vagy betörted őket ahogy hordod? - Fogdosom a kezét, nézegetem szemérem nélkül hagyott e nyomot rajta a sok karkötő, de nem úgy tűnik hogy igen, akkor pedig nagy segítségemre lehet mit is válasszak, lázasan csillognak a szemeim.
-Aztán nézünk kesztyűt! - Ez a terv, azt mondta ráér, akkor bizony nem eresztem, ragaszkodni fogok hozzá!


3


Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shopping tour
2018-07-31, 09:25

To: Ayame

Ritka eset hogy egy másik rókával fújjon össze a szél, és nem tagadom valahol tetszik is hogy kicsit felpezsdül az élet. Eric mintha azt mesélte volna hogy itt nincsenek nagyon rókák csak a falkás állatok, mint a leopárdok vagy oroszlánok, farkasok. Elég sok váltó közösség ami azt illeti, egy ekkora városban. Otthon sem volt olyan sok, pedig azért London jóval nagyobb mint Saint Louis. Bár nekem mindegy igazából, de azért érdekes. Lassacskán kiismerem magam Eric világában, ami nem lesz éppenséggel hátrány, mert életben akarok maradni közöttük is.
- Hm, szóval puhát. Akkor egy picit balra menj légyszíves, ezek keményítettbőrök. Ott azok sokkal puhábbak. Nem, még egy kicsit odébb, aha azok a fajták. Más bőrből vannak és ezeket nem kell betörni - mosolyodom el, ahogy kezembe veszek egy sötét alapon világosabb puha bőrt és figyelem am intázatát, de nekem nem tetszik különösebben. A szavaira elnevetem magam.
- Aranyos az te vagy, de jól esik hogy legalább nem kapsz tőlem frászt. Volt már olyan aki megijedt és elszaladt. Mondjuk jót röhögtem, de hát... - mesélem ahogy visszafordulok az ékszerek felé.
- Ahhoz képest igen. Nem is igazán hallatszik az akcentusod, bár én csak egy két kifeezést tudok a tiéden de messze nem ilyen profin beszélem - hiszen egy időben néztem animéket és belenéztem pár mangába is, de az anime jobban tetszett. Bár olvasni is szeretek, de nem ezt a műfajt, hanem inkább más képregényeket vagy rendes könyveket.
- Örülök, és nem akartalak megbántani ezzel. Csak nem szívesen magyarázkodnék egy két ajtós szekrénynek hogy mit csinálok én veled - kuncogok fel hiszen róka vagyok, túlélő, nem harcias. Bár ki tudja, talán lenne olyan helyzet amikor minden józan ész ellenére is szembeszállnék valakivel. Azért alakváltó vagyok, jobb erőnléttel mint egy ember, bár ezüstöt nem hordhatok, csak orvosi fémet aminek a színe ezüst legalább.
- Nekem is jól esik. Azt hallottam hogy a városban nincs is igazán más róka, szóval kellemes a meglepetés - teszem hozzá ahogy tovább válogatunk, és kiszúrok egy fekete-szürke darabot.
- Nézd, az nem tetszik? Vagy milyen színeket hord a barátod? Ahhoz könnyebb lehet választani. A fekete mondjuk mindenhez megy. A feketét hatványozza a világossal kontrasztban van - mutatok rá és előrecsúszik az órám. Fekete, de márkás rolex, mert hát nem mindegy mit hord az ember. Bár én jobban szeretem a digitális kb három dollárt érő darabomat.
- Istenem de utálom ezt a szart - sóhajtok fel ahogy leveszem és a zsebembe rejtem. Idegesítő.
- Oh szóval valamiféle modell? - kérdezem ha ilyesmiekt hord és a haját is meg kell csinálni akkor nekem ez jön le.
- Én a fémet is szeretem. Ezeket a lapos orvosi fémeket, amik nem tartalmaznak ezüstöt. Én a keményebb bőröket szoktam szeretni, azoknak jobb mintáik vannak és koncerten is jobban fogja az ember csuklóját - magyarázom és nem zavar haogy a kezem fogja, alakváltók vagyunk, mi is szeretünk érintkezni csak ritkán van rá alkalmunk. Hozzá képest hatalmas kezem van pedig maúgy nincs, és így is hosszúak az ujjaim.
- Jól van, az ráér igazából nem olyan fontos - mosolyodom el.

My vow
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-08-01, 23:48Michie-kun & Ayame


-Ez? Oh... ez? Ja ez! - Követem aprókat lépdelve a boltban és mutogatva a karkötőkre, mire meglátom én is végre mire gondolt.-Ú, csodás, rögtön puha és kedveskedő, ilyen kell! - Nem akarom hogy azzal fáradjon betöri a bőrt, Kazu-channak ennyi dolga se legyen, még ha esetleg amazok tartósabbak is valamivel, mert tudom vigyázni fog rá, így ez nem lesz hátrány.
-Miért kéne frászt kapnom Tőled? - Nézek rá nagy barna szemeimmel, értetlen. Lehet cingár és magas meg tetkós, de ez nem jelenti hogy agresszív vagy kíméletlen lenne egy magamfajta lánnyal. Nem is értem miért szaladt el az az alak akiről mesél, Michie-kun kedves tűnik... de lehet csak a róka érzékeim mondatják velem, az meg egy közönséges halandónak nincs.
-Ó, ha tudsz pár szót is az is dicsérendő! Úh, rengeteget gyakoroltam és tanultam, az elején nagggggggyon fárasztó volt de aztán egyre könnyebb lett és sokat beszélgettem az itteni csajszikkal is és olyan aranyosak és jó volt mindig jobban és jobban megérteni őket és persze Kazu-chan is gyakorolt velem, szóval olyan boldog vagyok hogy ezt mondod! - Fonom össze a kezeim a mellkasom előtt nagy bazsalygós sóhajjal, aztán mosolygok tovább és nézelődöm is, nő vagyok, tudok több fele is figyelni!
-Milyen szekrénynek kéne magyarázkodnod? - Ezt most nem tudom dekódolni, miért kéne egy bútornak magyarázkodnia, ha várok valakit, akit amúgy nem várok? Félredöntött fejecskével pillogok rá.
-Én is úgy tudtam nincs, Kazu-chan azt mondta nem találkozott még itt rókával nagyon eddig... otthon pedig egy egész falkánk van, de minden városban mások a lakók, nem de? Te hogy hogy itt vagy? Látogatóba jöttél? - Nem hinném hogy kellemesnek találná az egymagában való levést egy ekkora városban.
-Mmmmm kiemelné Kazu-chan márványos fehér bőrét! Igazad lesz, ez tökéletes lesz! - Főleg mert látom igényes fiatalember ez a Michie-kun, az óráját elnézve, ilyeneket Alexander-donon szoktam látni...

-Miért utálod? Hangsúlyozza, hogy igényes vagy. Ajándék volt? - Hajolok közelebb, ó biztos a kedvesétől kapta! De izgi!
-Lehetne, mert tökéletesen néz ki, de énekes. - Mosolygok kedvesen, de nem szoktam ennél többet mondani mert mindenki ismeri és átfordul az egész egy rajongói feszengős káoszba... főleg mert rocker kinézete van Michie-kunnak is, noha nem gondolnám autogramért rágná a következő órákban ezután a fülecském.
-Miért kell hogy fogja a csuklódat a koncert alatt? Amúgy fémet nem adnék neki, hideg, jobb szeretem a meleg dolgokat! - Adni is, főleg ha Kazu-chanról van szó! Közben húzom a kezénél ide-oda, hogy ezt is nézze meg, meg arról is mondjon véleményt! Iszom minden szavát, mert ezzel is tanulok!
-Már hogy ne lenne fontos?! Veszünk azt is! Szerinted vastagabbat vagy vékonyabbat vegyek? Bele akarom rakni egy kis rókaszőröm is, belülre, hogy rajta legyen az illatom meg a jelenlétem, hogy úgy érezze mindig vele vagyok picit, de még nem csináltam ilyesmit...szerinted béna gondolat? - Nézek rá nagy szemekkel, elbizonytalanodva, lehet nem kéne a szőröcském bele, lehet elég lenne egy sima karkötő. Vagy inkább írjak bele valamit? Jaj, nem tudooooooom, de jót akarok adni!!! Remélem Michie-kun segít, olyan jó hogy itt van!


1


Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shopping tour
2018-08-02, 10:27

To: Ayame

- Nem, nem az, a másik. Ahha, az! - navigálom odébb és odébb de végül megtalálja amit keres és elkezd nézelődni a puha bőrök között. Nem rosszak, de nekem nem ezeke az eseteim, ami azt illeti én jobban szeretem a fémet vagy azt aminek van tartása, és nem nyeklik nyaklik. Csak a sok tárgyalás miatt korlátozottan hordok ilyesmit, mert a zakó alatt mondjuk elveszik, de sok üzleti partner már a tetoválásaimtól is ki van akadva. Na nem mintha ennek bármi köze lenne az üzlethez, ott nem a megjelenés számít.
- Mittudomén. De tudod az ötvenes korosztály már nem igen lát túl a sztereotípiákon hogy hogy nézek ki. Nekik már a tetoválásaimmal és a piercingjeimmel, az ördög gyermeke vagyok - nevetek, mert általán ez lepereg rólam, csak jókat röhögök rajta. Persze a begyöpösödött vénségekkel nem tudok mit csinálni, de aki emiatt akadékoskodik az üzletben annak letolom a torkán a szerződést hogy fulladjon meg tőle. Nem vagyok túl finom ilyen téren.
- Nekem sajnos nem igazán van időm most japánt tanulni de majd... majd egyszer. Egyenlőre a némettel kell kezdenem valamit, egyre több a német üzleti partner és... - sóhajtok fel, hiszen Eric is alapvetően német, és ha ideges akkor hajlamos németül megszólalni és olyankor nem értem. Zavar, szóval nekiálltam németet tanulni de a szemem ketté áll a sok vonzatos igétől.
- Megvolt a haszna, szépen beszéled már de nyugodtan szólj ha túl gyorsan beszélek vagy valamit nem értessz - mosolyodom el, ahogy találomra kezembe veszek egy keményített bőr karkötőt. Egészen el tudnám képzelni még a szőkén is, de magamon is. Bár neki kesztyűt akarok vinni majd.
- Kétajtós szekrénynek. Ez egy szleng kifejezés, és nem a bútorra gondolunk hanem egy férfire aki kigyúrt, mint a testépítők. Arra szokták mondani hogy olyanok mint a két ajtós szekrények - magyarázom neki hogy mire is gondoltam, mert azért annyit még sose ittam hogy egy szekrénynek kezdjek el beszélni. Talán még ember koromban az első részegség, ami apám szigora ellen volt lázadás.
- Egész falka? Én eddig két rókával találkoztam saját magamon kívül, szóval nem tudom milyen lehet ha többen vagyunk egy helyen, de biztos jó, hiszen a rókám itt tigrisbukfencezik szinte hogy jé egy fajtárs - mosolyodok el, mert elég kerge kis dög, de ugyanakkor megvan minden előnye is annak hogy alakváltó vagyok.
- Nem, én átmenetileg ide költöztem. Apámnak segítek be az üzletbe és az itteni helyet fogom vezetni. Az Intercontinental itteni szállodáját, de.... kérlek maradjon köztünk - hiszen ilyen szempontból elég neves üzletembernek számítok, de nem akarom hogy emiatt más legyen az emberek hozzám állása, és így mindig elfelejtem mondani hogy gyakorlatilag szálloda igazgató vagyok.
- Remélem tetszeni fog neki - biccentek én is és hátraigazítom a hajam az arcomból, hogy ne zavarjon.
- Igen, de én digitális óra párti vagyok, hiába igényes és szép és presztizskérdés, mégis a 3 dolláros órémnál nincs jobb... - nevetek fel, hiszen nem minden az igényesség és néha a kényelem felülírja az elvárásokat.
- Énekes? Hm, ismerős... Jah hogy a... Ahha! Megvan akkor kire gondolsz. Szeretem a zenéjüket de nyugi, nem foglak zaklatni autogramért, már kaptam tőle egyszer - kuncogok fel, hiszen gyakorlatilag bármikor besétálhatnék vip jeggyel bármelyik koncertre, de én jobb szeretem a küzdőteret, ahol lehet ugrálni és kicsit levezethetem a feszültséget.
- Mert ott azért veszélyes tud lenni az első pár sor pogózás közben. Nem épp Kazuya-ék koncertjén, de sok másikon, és nem akarom kéztörést - mosolyodom el ahogy Ayame ide oda libben, és követem őt. Aranyosnak találom, és olyan felüdülés hogy ilyen energikus. Jól esik a társasága.
- Oh, szóval ilyen nagyon személyes ajándék. Szerencsés egy fickó hogy ilyen barátja van mint te. Én még sose kísérleteztem hogy összeszedjem a szőröm, és valamire rátegyem, de meg lehet próbálni, végül is.. - gondolkozok el.
- Bár szerintem amúgy se lenne képes elfelejteni téged egy percre se - kuncogok fel hiszen múltkor is amikor voltam a koncerten láttam ezt a lányt a színpad körül.
- Oh itt vannak - állok meg ahogy a kesztyűs sorra érünk. Nem éppen minőségiek, de amire kell arra jó lesz és az ujjatlan motoros kesztyűket kezdem el nézegetni.

My vow
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-08-02, 15:08Michie-kun & Ayame


-Ó hát gyengék akkor... ma már szerintem teljesen elfogadott és hétköznapi ha valakinek van. Otthon, azaz inkább Tokióban ennél furább megjelenések is vannak. Például volt egy csávó, aki vörös kontaktlencsét rakott be és kihegyeztette a fogait, mondván Ő egy akuma... ahm... démon! - Csak eszembe jut a szó, de csak nevetgélek, rockerboltja volt neki ha jól emlékszem... szóval vannak furcsa emberek, Michie-kun nem tűnik annak.
-Hm... Ha nagyon nem találsz tanárt szerintem tudok neked segíteni. - Alexander-dono maga is bizonyára tud németül, de Őt nem zargatnám, ellenben biztos tud olyan személyt mondani, aki szintén tud és elvállalná Michie-kunt. Aztán megmagyarázza hogy nem is egy bútortól tart, hanem egy bútor méretű embertől, aki esetlegesen rám vár.
-Ó, nem, nem vár rám kint senki ilyen. - Csóválom a fejem nevetve, nem is igen van ilyen ismerősöm, hacsak Kazu-chan testőrére nem gondolok, már ha Ő idesorolható, elbizonytalanodtam.
-Ühhhüm! Ó, akkor ha egyszer hazamegyek Kazu-channal akkor gyere velük, találkozhatsz sok rókával. Azaz nem olyan sokkal de párral igen. Gyereknap lenne a kis rókácskádnak akkor! - Mosolygok rá, az én otthoni falkám nagyon kedves és befogadó, szerintem örülnének is, ha vinnék haza egy külföldi rókát, mindig érdekes más kultúrák rókáival beszélgetni!
-Hm jó... én is átmenetileg itt lakom, de csak míg Kazu-chan koncertezik, aztán továbbállunk. Kicsit vándormadarak vagyunk, de kezdem megszokni. - Így az elmúlt évek alatt legalább is kezdem, nagyon sok helyen jártunk, mind nagyon érdekes volt! Minden esetre a szállodák foglalását nem én intézem Kazu-channak egy ha ismerős is a szálloda neve, hirtelen nem tudom hova tenni. Nekem mondjuk nem is számít. Az órája miatt kuncogok kicsit.

-Akkor miért nem hordod azt és ha találkozol azzal akitől kaptad veszed fel azt. Vagy mondd azt, azt tárgyalásokhoz hordod, nem akarod hogy baja legyen, a 3 dolláros órád nem sajnálod. Szerintem nem haragudna meg. - Ennyi füllentés belefér, én is csináltam már, hogy ne sértsek meg senkit. Látszik megnyugszik a kis rókalelkem, hogy noha tudja kiről beszélek, kihez tartozom attól még nem fújja fel a dolgot. Hálásan mosolygok rá.
-Kazu-chan már csak ilyen, mindenkinek ad! Szerintem néha annak is aki nem is kért...hm! - Kuncogok ezen, néha olyan kis lelkes lesz! Akkor nagyon szeretem. A pogózás dolgot viszont nem értem és a karkötő kéztörő mivoltát, de ez lehet olyan dolog, ha tapasztaltam volna már a pogót akkor érteném, így nem nyúzom ezzel inkább.
-Hát... annak szeretném... - Mondom halkan mikor kifakadok, izgulok buta ajándékötletem van vagy sem. Még a ruhácskám is gyűrögetem míg talpamon hintázom.
-Gondoltam belefonom vagy... belevarrom vagy ilyesmi... annyira nem gondoltam át, csak ma felkeltem és kipattant a fejemből! Aztán már jöttem is és... hát most újragondoltam és elbizonytalanodtam. Kazu-chan mindig olyan ajándékokat ad nekem, de én őelőtte nem igen foglalkoztam ilyesmivel... - Motyorászom zavartan, még mindig azon izgulva butaságot csinálok-e. Michie-kun szavaira mosolyodok el megint szélesen.
-Remélem, de jobb biztosra menni! - Nevetgélek, kedves hogy ezt mondja, remélem nem azért mondja mert sok vagyok... néha megkapom az vagyok de nem érdekelt sosem, Kazu-chan szeret engem így, a többi ember nem számít, ha van egy aki elfogad.
-Óóóóó ez ilyen motoros kesztyű nem? Van motorod? Vagy neki van? Ú, egészen bandásak lehettek akkor ketten együtt! - Automatikusan egy hasonló kinézetű nőt képzelek mellé, felnyírt vagány hajjal, tetkókkal, bőr cuccokkal. Bár ha szállodája van vagy mije, akkor lehet hogy titkárnősebb barátnője van, de lelkületben akkor is biztos rockeres!


2


Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shopping tour
2018-08-02, 18:59

To: Ayame

- Azok, de leginkább csak nagyon konzervatívak és nem tudnak haladni a korral, és azzal hogy az önmegvalósítás nem feltétlen rossz ha az ember tudja hogy mit akar az élettől - mosolyodom el, hiszen sokan nem tudják, és rossz szemmel néznek mindenki másra akinek viszont határozott elképzeléseik vannak. Mint nekem, és valahogy sosem volt az életcélom hosszú unalmas életet élni, én fiatal vagyok, és ki akarom élvezni az ifjú éveimet. Még ha ez azzal is jár hogy félig dolgozom, félig nyaralok itt ebben a csodás kis vérosban amitől Eric óvva intett.
- Azt kivételesen tudom mit jelent, akuma vagy bakemono is démon ha jól tudom. Vagy az a szörnyeteg? - morfondírozok el, fél hangosan, ahogy Ayame legalább lát olyasmit ami tetszik neki hogy tetszet a barátjának. Mondjuk így, hogy tudom ki az, kicsit könnyebb hiszem jellegzetes rockos de mégis visual szerelése van, amit látni szoktam rajta a klippekben és a koncertfelvételeken.
- Az angol mellett a német is megy? Micsoda multifunkcis vagy te - nevetek fel, de egyenlőre talán van tanárom, azaz van csak magamat kéne néha rávenni hogy ismételjek, és tanulgassam a szavakat meg a mondatszerkezeteket. Csak mikor.
- Megnyugtató - jegyzem meg ahogy kicsit odább haladunk, hogy más sort vegyünk szemügyre.
- Majd egyszer eljutok oda. Kicsit rágyúrok a nyelvre és majd gyakorolhatsz velem ha lesz kedved, és megmutathatod a híres rókaszigetet is - mosolygok, hiszen japán csodaszép így a magazinok, és a google alapján, és érdekel is a kultúra. Annyira más, annyival normálisabb és nagyobb a tisztelet egymás felé.
- A turnézás ezzel jár sajnos. Eredetileg én is Londonban lakom, de nem ülhetek a seggemen egész életemben - mosolyodom el hiszen nem tagadom, én élni szeretnék és megragadni a lehetőségeket a nyakuknál fogva hogy még véletlen se szalasszam el őket.
- Mert ezt nem kaptam, ezt vettem. Pont mert a tárgyalásokra viszem magammal, és lusta vagyok cipelni a zsebembe mindig. Így inkább reggel felveszem és kibírom, én inkább a telefonom kijelzőt nézem az időért - magyarázom, hiszen mivel a bevételem egy bizonyos szint felett van, már már kötelező viselnem egy ilyen méregdrága szart, ami még csak jól se néz ki.
- Ritka az ilyn előadó. Bár annyira nem ismerem, akkor találkoztam vele amikor aláírta nekem a zenekaros posztert amit a helyszínen vettem és lőttünk egy közös szelfit. Közvetlen személyiség? - kérdezem ahogy a kesztyűk felé indulunk el lassan.
- Nyugi nyugi, szerintem bárminek örülne hiszen ilyenkor nem az a fontos hogy mit kap, hanem hogy kitől kapja - teszem hozzá nagy bölcsen és akkor már csak nekem is ezt kéne alkalmaznom Ericcel szemben.
- Ha belefonod az szerintem működne. Itt a fonás mintáknál bele lehet dugdosni szőrszálakat ha ügyes vagy. Bár én béna vagyok mindenhez ami ilyen kreeatív kézművesség, de legalább rajzolni tudok... - kuncogok, hiszen azt se nagyon és csak magamnak rajzolok ha rám jön. Van már pár skiccem Ericről is. Csak mert unatkoztam.
- Motoros kesztyű, bár ő a kocsikra esküszik és a maybach szerelmese. Nekem sincs de majd egyszer veszek egyet ha megcsinálom a jogsit rá, egyenlőre nekem is csak a kocsimra van - mosolyodom el, és felpróbálok egyet. Egy számmal nagyobb kell neki mint nekem, de közel azonos a kezünk mérete.
- Bandásak, hát.... jah. Egy szórakozó hely vezetésébe segít be és néha ilyen felkonferálásokat is csinál - árulok el egy két apróságot Ericről, ennyiből még nem lehet tudni kire gondolok.

My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-08-05, 21:04Michie-kun & Ayame


-Igen, elég sokan félnek ettől...biztos mert nem akarnak elbukni. - Aztán persze ki tudja, lehet egyszerűen csak irigyek, de felszínesen sosem éri meg vizsgálódni, de nem is lehet mindig mindenki mélyére ásni... nehéz dolog!
-Ó, milyen furcsa szavakat tudsz Te! A bakemono inkább szörnyeteg, igen, úgy általában véve valami szörnyűséges, rémes. - Nevetgélek, Michie-kun egyik sem az, hiába a tetkók, akkor is inkább aranyos!
-Hogy én? Nem, de ismerek olyat aki sok nyelven beszél és valószínű tudna Neked ajánlani egy jó nyelvtanárt. - Nevetgélek, még hogy én... örülök ha az angollal megszenvedek... még jó hogy Kazu-channak japánul beszélgethetek!
-Jó! Hidd el, nagyon tetszene! - Igaz, nem tudom a sensei mit szólna Michie-kun kinézetéhez, de szerintem hamar túllendülne rajta. Jó kis róka fesztivált csinálhatnánk!
-Ó, akkor Te brit vagy? Vagy ha nem hogy hogy ott laksz? És miért nem költözöl ide? - Ahm, lehet sokat kérdezek de csak pillogok rá, London jó messze van innen, de az olyan borús város, akkor már itt jobb lenne nem?
-Minek nézed a telefonod kijelzőjét ha ez egy óra és csak le kell olvasnod? - Nekem ez furcsa, mert lehet nem tetszik neki, de attól még a funkciója változatlan... Michie-kun kicsit furcsa, de hát megértem, lehet elfelejtené visszacserélni mikor kéne.
-Eléggé, meg kedves és lelkes is! - Mondom nagy mosollyal, de persze arról nem beszélek igazából milyen Kazu-chan... Főleg mert szeretném ha egyszer olyan felszabadult lehetne, hogy elmondhassam mindig mosolyog és sosem szomorú!

-Ohmmmmm, jó, de én szeretném ha nem csak emiatt örülne, hanem olyan... nagyon örülne! - Fogalmam sincs angolul hogy mondjam, de érezni nagyon oda akarom rakni magam és az ajándék már szinte egy küldetés!
-Hmmm jó! Akkor megveszem ezt és kikísérletezem! Köszönöm Michie-kun! Ó, tudsz rajzolni? Akkor van olyan tetoválás amit te rajzoltál magadnak? - Ez jut először eszembe, megnézném a többi tetoválást is, de ahhoz le kéne vetkőztetnem, ami lássuk be, félreérthető...
-Mi az a Maybach? Én otthon csak biciliztem, vezetni sem tudok... - Illesztem elgondolkodva az ujjam az ajkamra, pedig itt tényleg szinte mindenkinek kocsija van... bár így hogy Kazu-chan intézi mindig a fuvart nincs rá szükségem végül is.
-Ó, akkor olyan lehet mint Kazu-chan, közvetlen és népszerű, neh-neh, Michie-kun? - Én továbbra is valami menő csajszik képzelek hosszú fekete hajjal, kivágott ruhákkal, sok tetkóval, merész tekintettel... áh, nagyon menő csajszi lehet!


3


Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shopping tour
2018-08-06, 10:41

To: Ayame

- Lehet, de ha meg se próbálják akkor meg ne szóljanak be ha más meg igenis csinálja. Ezt nem szokták kibírni általában bár engem nem érdekel különösebben, ez már rég lepereg rólam - nevetek fel, ahogy legyintek egyet. Ha minden véleménnyel foglalkoznék, nem lenne sajátéletem, és sajnos sok tervem és ötletem van hogy ne érjek rá idiótákkal foglalkozni, amikor éppen törhetek az álmaim felé is.
- Jah hát ez még onnan ragadt rám amikor aktív animés korszakom volt, sok mindent néztem és leginkább animés kifejezéseket tudok - kuncogok hiszen vannak amik nagyon hangzatosak, és maga a kiejtése is könnyű. Bár akadnak japán szavak amikbe beletörhet az ember nyelve elég könnyedén.
- Már azt hittem ilyen multifunkcis vagy hogy több nyelven is beszélsz egyszerre. Köszi, ha kelleni fog akkor keresni foglak, most egyenlőre van tanárom, szabadidőm akad kevés hogy foglalkozzam az öngyakorló részekkel - mert nem vagyok azért teljesen tehetségtelen és van érzékem a nyelvekhez is, de egyszerűen elég időm nincs hogy kellő mennyiségű időt fordítsak a gyakorlásra, és hogy mindenfélét nézzek németül. Pedig az az egyik legjobb gyakorlás.
- Valószínűleg igen, láttam róla képeket és egyszer mindenképp szeretnék eljutni majd oda egy két hétre turistáskodni - mosolyodom el, hiszen csodálatos lehet ahogy mindenütt rókák, és az a zöld környezet és tisztaság. A nagyvárosokban pedig pont hogy a nyüzsgés amit imádok.
- De, én brit vagyok hivatalosan és London a lakhelyem. A szállodalánc üzleti ügyei miatt utaztam ide és amíg az nem rendeződik addig itt leszek. Pár hónap, fél év, két év nem tudom mennyi ideig fog tartani - de eszem ágában sincs elmenni, és itt hagyni Ericet. Szándékomban áll közelebbi kapcsolatba kerülni vele, és nem fogok engedni az elutasításának. Akkor is én fogok nyerni ha akarja ha nem.
- Ez csak az én hülyeségem hogy nem szeretem, nincs benne logika ne is keresd - legyintek hogy hagyjuk ezt a témát, mert nem tudom ennél jobban megfogalmazni és nem is akarom. Nem szeretem ezt az óra monstrumot pedig egy fél vagyon és presztizs kérdés.
- Az sosem hátrány egy zenésznél hogy lelkes, mert az azt mutatja hogy szereti is amit csinál, és nem csak azért csinálja mert nem tud kiugrani ebből a zenei mókuskerékből - jegyzem meg hiszen sok ilyen van. Ott van Dani Filth, aki szerintem már nem tudna válaszolni rá hogy miért kezdte el, de nem ugorhat ki hiszen ebből van a temérdek pénze.
- Szerintem mindenképpen örülni fog neki, pláne ha még szőrt is fonsz bele neki. Ennél személyesebbet nem is adhatnál ha csak nem tanulsz meg csomózni - teszem hozzá, hiszen akkor még az ajándék is készülhetne kézzel.
- Szerintem érdemes, jól állna neki ez a fekete-szürke a szőke hajához. Hm? Jah nem, ezeket mind nálam profibb emberek rajzolták, de a batman fejet azt nagy vonalakban én találtam ki és a tetoválóm csak finomította - mosolyodok el, ahogy a nyakam bal oldalát mutatom neki hiszen ott van ez a minta, eléggé látható helyen ami azt illeti de engem nem zavar és nem is érdekel mások mit szólnak hozzá.
A telefonom húzom elő, csúcskategóriás iphone, és gyorsan rákeresek Eric autótípusára. Csináltam egy szelfit a kocsival mert tényleg jól néz ki.
- Ez a Maybach. A Mercedes-Benz luxus kategóriás sportkocsija - mutatom neki a képet a telefonról.
- Nekem meg kellett tanulnom, mert sokat utazom és olykor egyszerűbb és szeretek is vezetni, nem kell külön sofőr, az azért durva túlzás lenne - nevetek fel hiszen nem vagyok egy sznob dög, akkor nem vásárolnék ilyen helyeken sem, és a plázába se tenném be a lábam.
- Hát hogy népszerű az szent igaz de nem olyan közvetlen. Mondjuk én kedvelem és ismerem is valamennyire, de aki nem az inkább olyan hideg távolságtartónak gondolná elsőre - mesélem ahogy jellemzem Ericet, mert én tudom hogy van szíve, még ha rejtegeti is, és nem is mutatja mindenkinek. Én tudom hogy van és el is fogom nyerni.

My vow
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-08-06, 20:59Michie-kun & Ayame


-Ó és a bakemono aktív animés kifejezésnek számít? - Csodálkozom rá, mivel én nem néztem animéket, ha volt is tv nem igen néztük, mangát is csak párat olvastam, ha valaki kölcsön adta.
-Óh, nagyon jó lenne.... de sajnos nem, csak angolul tudok. Rendben, cseréljünk számot! - Mielőtt elfelejtem ugye... már veszem is elő gyorsan a telefont a kis táskámból és nyomom a kezébe, ha odaadta a sajátját akkor belepötyögöm a sajátom. -Amúgy kéne neked valaki aki tud németül és lóghatnál vele, akkor nagyon gyorsan megtanulnád legalább az alapokat bátran és gond nélkül használni! - Nekem is így ment, azzal hogy magolgattam nem sokra mentem.
Boldogan mosolygok rá, remélem egyszer eljut hozzánk Japánba, jó dolga lenne, meg tényleg csodálatos hazám van! Ahh.... elöntött a honvágy.
-És szerettél Londonban lakni? Tényleg mindig esik az eső? Igaz hogy a Backingam vagy milyen palota őrei vérmedvék? - Hallottam ilyen pletykákat, de igazából nem tudom tényleg így van-e. Majd Michie-kun most jól megmondja!
-Áh, Kazu-chan hangja éneklésre teremtetett, olyan szép hangja van! - Bár tény, lehet megunja egyszer csak. Hmmm, vajon a nem énekes Kazu-chan mit csinálna? Meg kell majd kérdeznem!
-Csomózni? - Döntöm félre a fejecskémet, mi szépet tudnék egy rakat csomóból csinálni? De látszik megnyugtatott, hogy szerinte nem béna az ajándék amit kiötöltem. Aztán lelkesen bólogatok, hogy de-de, Kazu-channak jól állna a haja miatt (is) a fekete, majd hüledezve nézem a tetkót amit mutogat.
-Ennyire szereted a denevérembert? - Róla még én is tudom kicsoda! Bár azt nem értem miért varratta magára, de talán ez is kiderül most.

-Uhm... biztos nem tőle kaptad az órát? - Nevetgélek, mert azt mondta vette, de hasonló csúcs kategória, persze csak mosolygok, nem értek a kocsikhoz de ez eléggé vagány még nekem is.
-Én Kazu-chan mellett kezdem megszokni. Otthon mindig gyalog vagy biciklivel jártam, de már Tókióban is nehézkes lett volna sokszor. Itt meg amilyen távolságok vannak! Már Amerikában. Ez a város egész jól feltérképezhető gyalog, már annak aki szeret sétálni persze. - Kuncogok, én szeretek, simán sétálok egy órát az uticélomhoz és vissza.
-Tényleg? Lehet csak nem mosolyog eleget. Kazu-channak is mondom, hogy mindig mosolyogjon, mert akkor tudják hogy jól érzi magát. Lehet neki is csak annyi kéne, hogy sűrűbben mosolyog, vidítsd fel! De ha csak valamennyire ismered akkor nem is régóta? - Eddig azt hittem régóta együtt vannak, ah... még mindig nem vagyok valami jó az emberek kiismerésében...


4
A hozzászólást Mitsuko Ayame Takahashi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-18, 21:45-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shopping tour
2018-08-08, 11:06

To: Ayame

- Abszolút, sok ilyen animét néztem és abban volt meg az akuma is, meg sok minden más is - nem emlékszem mindenre, de egy időben elég jól megértettem a folyó szövegből is szavakat bár válaszolni nem tudtam volna rájuk. Van az a szint amikor az ember csak megérti de ennél tovább nem terjed a tudománya. Na ezzel én is így voltam a japán nyelvvel kapcsolatban.
- Azt viszont elég jól, úgyhogy megérte belefektetni a munkám ami azt illeti. Oké - elveszem a kis készülékét és belepötyögöm rutinosan a számát, aztán a sajátomnál is előhívom a névjegyzéket és odaadom neki hogy mentse el.
- Igyekszem nem zaklatlani majd, de ha véletlen éjjel hívlak hajnal körül akkor ne vedd fel, valószínűleg nem leszek józan - nevetek, mert bár nem jellemző rám a részeg telefonbetyárkodás, sosem lehet tudni mikor kezdem el. Remélem nem most és nem vele.
- Lehet, de nem nagyon ismerek ilyesmit az üzlet feleimmel nem kezdhetek el szerencsétlenkedni - sóhajtok fel hiszen ez benne a neheze hogy honnan akasztok én ilyen embert magam mellé. Elég sok ismerősöm van mondjuk, de még mindig messze nem elég.
- Szerettem London, sőt még mindig szeretem de nem mindig esik. Bár gyakrabban mint máshol az tény és való. Jah igen ez városi legenda, de amúgy nem csak vérmedvék őrzik. Van egy kettő a gárdában de a többség sima ember - mosolyodom el, hiszen én is találkoztam már velük amikor ott jártam. Nagyon szép a palota, és van látogató rész ami szabadon látogatható ha az embernek van elég pénze.
- Kellemes hangja van azt aláírom, és nem is látszik kifejezetten annak ami, de hát ezt nyilván tanulta hogy hogyan látszódjon embernek - mosolyodok el, mert van egy két szám ami szeretek a Moonchild zenekartól, de már túl vagyok azon a korszakon hogy mindenitől autogrammot akarjak szerezni, és tőle már van is. Vannak előnyei ha az ember üzleti körökben mozog.
- Ahha, csomózni. Van ilyen kézműves technika, mint a gyöngyfűzésm ondjuk, csak csomózásnak hívják - magyarázom neki hogy mire gondolok. Gyorsan rákeresek a telefonomon a képekre és megmutatom őket neki hogy miket tudnak az emberek csinálni.
- Szeretem egyébként, igen - megmutatom a sárga-fekete batman logó is a másik karomon. Ez az egy olyan tetoválásom van, amire alig emlékszem mert túl részeg voltam hozzá hogy fájjon, de ma már semmiért nem szedetném le magamról, annyira hozzámnőtt.
- Nem, mondtam hogy az órát magamnak vettem az üzlet miatt. Tőle más ajándékokat kaptam és általában olyasmit ami nem tárgyi hanem mondjuk elvitt valahahová magával - válaszolok neki kis mosollyal. Eric nem tudom mennyire örülne egy ilyen bőr darabnak, de azt hiszem... nos nem. Elkalandoztak a gondolataim egy kicsit.
- London is ilyen. Elég nagy szerencsére hamar megtanultam vezetni és hát mint a filmekben én is autót kaptam a szalagavatómra - mosolyodom el, hiszen ez ilyen tipik filmes trükk, de működik. Mondjuk kellett is, amennyit apám utazik és amennyit én is megyek ki is használom alaposan.
- Én bevallom hősiesen lusta dög vagyok, és ahová lehet oda négy keréken utazom - teszem hozzá, de hát mindenkinek megvannak a jellemhibái, és amennyit nem gyalogolok, kondiban ledolgozom, mert a mozgás igényem miatt sok időt töltök ott.
- Nem nem olyan régóta, de igyekszem minél több időt tölteni vele hogy megismerjem, csak hát mindketten dolgozunk és szűkös az együtt töltött idő mennyisége sajna - simítom hátra a hajamat hiszen én örülnék a legjobban ha végre beadná a derekát nekem, és engedne. Meg fogom szerezni, ez nem kétséges.
- Ez egészen tetszik - emelem fel egy finomított bőrből készült ujjatlan kesztyűt a bügyök részen aprócska ezüst szegecsekkel. Talán még hordaná is, de ha nem akkor majd elhordom én.

My vow
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-08-18, 22:09Michie-kun & Ayame


-Hmmm... - Nagyon furcsa animéket nézhetett, vagy csupa folklór témát szellemekkel és hasonlókkal. Mondjuk az könnyen megeshet, én csak a mesékből indulok ki, azokban is vannak, a sok tanmese tele van szellemekkel.
Számot is cserélünk, így bármikor találkozhatunk újra, ez olyan jó! Vajon a régiek akik utazgattak ezt hogy hidalták át? Hm... majd megkérdem Kazu-chant.
-Áh, fenn szoktam lenni, nyugodtan hívj! - Legyintek nevetgélve, megszoktam hogy reggel alszom mikor felkel a nap nagyjából 6-7 órát. Mindenhez hozzá lehet szokni.
-Hmmm... menj olyan részre, ami turistalátványosság! Ott lesznek németek. - Gondolom legalább is és akkor hátha összebarátkozik valakivel. Úgy is olyan barátkozós fajta, nem féltem!
-Óóóóó! - Hallgatom ámuldozva, az esős dolog szomorúvá tenné, de a vérmedvés feldobja. Úgy tudtam! Még a szemem is csillog, ez nagyon izgalmasnak tűnik!
-Egyszerűen Kazu-chan emberséges maradt, nem minden vámpír gonosz meg lelketlen. Szegénykém sokat dolgozik, hogy ezt mindenkivel megértesse, szellemileg elég fárasztó így is hogy a teste nem viseltetik meg. - Mondom apró sóhajjal, mert Kazu-chan szerintem tényleg nagyon kedves személy, csak sokszor szomorú, de ezt rajtam kívül kevesen tudják. Aztán megint kikerekedik a szemem, szóval csomózás! Otthon rákeresek a youtube-on!
-Köszi Michie-kun! Feltétlen megtanulom! - És akkor egyszer csinálok neki is valami ilyesmit, úgy is szereti a bőr karkötőket Ő is. Ahogy mutogatja telefonon alaposan megnézem és sok kicsit bólintok hümmögve. Az óra miatt kuncogok, de aztán olyan aranyosat mondd!
-A közös élménynél nincs jobb, én is mindig ezt mondom Kazu-channak! - Felelem elragadtatva, milyen aranyosak lehetnek Ők is!

-Ó, jól tetted! Én egy kis faluban nőttem fel, nekem nem volt létszükség, Kazu-chan mellett sem. Persze ha szeretné ha én vezetnék megtanulnám, de amúgy nem vonz... valahogy... - Pöndörgetem a hajam végét zavartan, mert ez olyan alap dolognak számít itt, mert mindenkinek van jogsija, de annyi minden más mókásabb dolgot lehet csinálni.
-Ó, pedig sétálni annyira jó! Majd elviszlek egyszer egy jóóóó nagy sétára látni fogod hogy kellemes! - Átmozgat, emberek között az ember és sok mindent lát. Szerintem jobb mint a közlekedési táblákat lesni. Aztán ahogy mesél tenyerembe ütöm az öklöm alját, mintha tervet találtam volna ki.
-Növelni kell az együtt töltött időt! Próbáljátok ki a közös kajaszüneteket meg találkozzatok munka előtt meg után is! Fontos a közös idő! Rá kell akaszkodni kicsit a másikra, és akkor jobban kezdeményeznek, mert rájönnek így jobb! - Ühüm, én is ezt csináltam Kazu-channal, addig nyaggattam míg megszokott. Így kell ezt csinálni, hallgasson csak rám!
-Ó, milyen szép a díszítése! Szerintem is szép! Nem baj hogy ujjatlan a kesztyű? - Bár motornál talán tényleg a tenyeret kell óvni, meg a kormánynál is, csak fura nekem, sosem értettem a funkcióját.


5


Vissza az elejére Go down
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Rowan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Mar. 19.
Hozzászólások száma : 35
Tollvonásainak száma : 32
Re: Shopping tour
2018-08-20, 21:37

To: Ayame

Néztem elég sok mindent egy időben de mostanában elég ritkán van rá esélyem és lehetőségem, hiszen apám mégis csak belerángatott az üzleti életbe és ez elég sok időt és energiát emészt fel részemről.
- Lehet, hiszen vámpírral laksz együtt de végül is... én csak olyan éjszakai típus vagyok - mosolyodom el, hiszen végül is én is vámpírral randizom, és van hogy csak hajnalban akad pár órám aludni amikor meg már belelógna a munkaidőmbe. Bár öt hat órát azért tudok keríteni magamnak és ez is sokkal több mint amennyi lehetne.
- Most van német tanárom, meg filmezek német szinkronnal felirattal hogy a kiejtést is halljam és gyakoroljam. Talán kirándulok majd egy kicsit Bécsben - teszem hozzá hiszen ha elég intenzív a dolog akkor kevesebb idő is elég hogy fejlődjek. Felkuncogok ahogy a csillogó szemére nézek hiszen elég sok legenda kering erről is hogy mik őrzik a palotát.
- Na igen, ők nem fáradnak el testileg de szellemileg még ők is kilehetnek egy kicsit reggelre - sóhajtok fel hiszen néha Ericen isl átni hogy mindennel ki van a töke teljesen. Mondjuk, meg is tudom érteni ő is elég elfoglalt, de azért mindig szakít egy kis időt rám, ha más nem csak egy kávé szünetre amíg beszélgetünk egy kicsit. Ki nem hagynám ezeket a kis alkalmakat.
- Csak egy tipp, mert ezek is jól tudnak kinézni, és szerintem még Kazunak is tetszene ez a technika - mosolygok tovább ahogy máris lelkesedik az ötlet iránt. Igazán kis energia bomba, nem lehet könnyű Kazuyának.
- Igen, ezt én is így gondolom. Minden közös élmény, egy újabb tégla, amivel a kapcsolatot lehet építeni - én pedig nem hagyok ki egyetlen lehetőséget sem, hiszen Ericnek is el kell ismernie hogy hiányoztam neki és kedvel engem. Már elértem hogy bocsánatot kérjen amiért ott hagyott Londonban szóval haladunk.
- Én Londonban születtem és ott is nőttem fel a külvárosban. Épp elég zöldet láttam, de a városi nyüzsgést is szeretem, de ide azért kell a jogsi és otthon sem jött rosszul ha van - teszem hozzá hiszen elismerem japán gyönyörű hely, és a mentalitás is más, sokkal jobb mint nálunk.
- Rendben. Ha odakerülök mindenképpen kalauzolhatsz - hagyom rá és felnevetek a kijelentésére.
- Éppen ezt csináljuk. Most éppen meg akarom lepni ezzel a kis aprósággal, de ahogy van időnk sokat vagyunk együtt szerencsére. El akarom vinni majd koncertre is - mosolyodom el ahogy döntök.
- Nem, mert nem ebben motorozna úgyse, és mint mondtam amúgy is inkább autós de elég vagány... - és ez mindent megmagyaráz. Imádom hogy Eric annyira erőteljes és mégis lágy tud lenni egyszerre.


My vow  ♫
©️
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 30
Tollvonásainak száma : 28
Re: Shopping tour
2018-08-23, 15:12Michie-kun & Ayame


-Pontosan! De maximum visszazargatlak lehetetlen időkben és helyzetekben, szóval úgy betyárkodjál Te rosszasság! - Kuncogok, mert hát bármikor trécselhetünk egyet, maximum eleinte kába lesz a hangom és lassabb leszek, lehet neki még előnyös is lenne ez az állapot, hagynám szóhoz jutni. Bár azért most is igyekszem így tenni, senki sem mondhatja csak hümmörögni tud mellettem!
-Ó Bécs jó hely, főleg karácsonykor! Nagyon tetszik ahogy ki van világítva minden és mindenhol mézeskalács meg forralt bor illat van! Olyan jó! - Az ajándékozás részét nem tartom, nálunk úgy is képletes dolog, bár Kazu-channak lehet veszek majd valami apróságot. De addig még van pár hónap, az is igaz. Most másik, "csak úgy" ajándék projektem van.
-Hmmm, én megbolondulnék ha egész nap csak állnék egy helyben és morcosan néznék a világba... még csak nem is beszélgetnek! - Mint valami horrol külön nekem... juj! De nem vagyok se angol, se vérmedve, így annyira mégsem kell aggódnom. De talán az ajándék miatt sem, Michie-kun tök jó dolgot mutat a csomózással, szerinte Kazunak is tetszene, márpedig fiúk mindketten, szeretik a bőrcuccokat, nekem több sem kell hogy elhiggyem ez pontosan így van, ahogy mondja. Közben hallgatom amiket mesél, érdekes, főleg mert londoni.
-Nem fura hogy fordítva kell vezetned? - Mert ugye az angoloknál balos kocsik vannak vagy mi a szösz, nem értek én a kocsikhoz meg a forgalomhoz!

-Ó, Kazuéra elhozhatod ha szereti a zenéjét, szerzek Nektek jegyet! - Nevetgélek, miért ne? Kazu is örülne hogy szereztem egy róka pajtást. Arról meg nem tudok hogy Eric az illető, akit vinne Michie-kun, akkor bizonyosan nem ajánlom fel, ennyire nem vagyok hebrencs.
-Nem értek a kocsikhoz meg a kiegészítőikhez... - Mondom lekonyult szájjal, mert a kocsiban is hozzáér az ujjaival mindenféléhez nem? Meg oda minek beltérre kesztyű? Ajh, butuska vagyok ehhez!
-Na de akkor vegyük meg ezeket! Nem akarsz inni velem egy kávét? Ú vagy egy forrócsokit! Sok habbal, csokiszórással, ah, az olyan fincsi! Szereted az édeset? - Hadarom neki egy szusszra majd már meg is ragadom a karját hogy tereljem a kassza felé, hisz megvan amiért jöttünk szerintem.


7


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Shopping tour


Vissza az elejére Go down
 
Shopping tour
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Starlitan Pláza-
Ugrás: