HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Szükséges kitérő

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 65
Tollvonásainak száma : 58
Szükséges kitérő
2018-07-23, 14:58


Dante & Lucas

Im a  lion... and i born to be free

Nem tudom mire fel ez a nagy nyüzsgés a természetfeletti életben, de lassan mindenféle vámpírt ide esz a fene, és jó lesz ha kellőképpen felkészülök magam is ezen a fronton.
Talán ezért nem lepett meg az, hogy a leopárdkirály felhívott hogy volna-e kedvem összefutni vele egy kis csevegésre, bár nyíltan szinte sosem találkoztunk még. A nőjével se sokat ami azt illeti, valahogy nem tartom őket vezetőként olyan sokra, bár biztosan nem rossz emberek. Őszintén szólva eddig nem nagyon érdekelt, hiszen nem folyunk bele egymás életébe, és nem tisztem figyelemmel követni a leopárdok életét, főleg hogy alaposan megosztott falka lettek ahogy hallottam. Nem épp a legszebb állapot, és nem akarom soha hogy az oroszlánok is azok legyenek, igyekszem mindent megtenni hogy egy nagy egészet képezzünk. Az új tagok is részt vesznek ebben és Storm is jól jött, egy igazán erős nőstényt nyertünk benne. Talán elbírna a hatalmammal...
Kinyújtózom, és felkapom a motorosdzsekim. Motorral megyek a megadott helyszínre így annak megfelelően öltöztem fel. Fekete farmert és bokacsizma, egy egyszerű fekete póló és a dzseki és a kesztyűim. Bukót is veszek fel, csak a látszat kedvéért, hiszen akkor se lenne semmi bajom ha fejre állnék.
Nem kímélem a sebességet, és fürgén veszem a kanyarokat hogy időben odaérjek, és még nyertem is két percet. Éppen leteszem a bukót és a kesztyűimet mikor megpillantom Dantét. Egyedül jön, ahogy megbeszéltük, én is egyedül vagyok. Nem kételkedem az erőmben és tudom hogy a kor is nekem kedvezne. Bár nem tervezek harcolni vele, nem ezért jöttünk.
- Szeva". Örülök hogy ideértél. Menjünk, bent kényelmesebb - hiszen valamiféle kajáldás helyre jöttünk, hogy mindketten ehessünk valamit. Még én sem ebédeltem, és ez remek alkalom hogy közben kicsit elbeszélgessünk mert vannak kérdéseim, és ő vállalkozott hogy válaszol nekem.
- Egy extra burgert dupla hússal és sajttal de mustár nélkül, és egy kólát, köszi - adom le máris a rendelésem ahogy az elfoglalt asztalhoz lép a pincér lány. Megvárom amíg ő is rendel, addig kényelembe helyezem magam és kisimítom a hajam az arcomból.   Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Szükséges kitérő
2018-07-30, 17:19
Lucas& Dante
Örültem, hogy elfogadta a meghívást a Rex. Érdekelt, hogy mi féle lehet, és nekem se ártott megismerkednem az itt élő falkákkal, ráadásul nem direktbe intéztem az egészet. Senkin nem gázolok át, ha csak úgy megnézzük a másikat.Persze nem a hiányosságra akarom felhívni a figyelmet, amely szerint legalább bemutathatott volna a párom a többieknek, miután elkaptam őt az egyébként én falkám területén… Vicces, hogy a bárból egészen odáig rohant, az én területemre. Ebből is látszik, hogy milyen jól választottam meg azt a helyet. Nem hoztam magammal a testőreimet, nem terveztem megsérteni a rexet se a falkáját, sem pedig beleállni bárkibe is. Sokan lenéznek a fiatalságom miatt, mások pedig csak a divatfiút látják bennem. De nem tanulták meg még ,hogy a macskák ilyenek? Ha kell közel engednek, mert épp jól esik a simogatás, de ha megunták, oda marnak, ,tökmindegy, hogy fáj-e neked vagy sem.
A kocsim motorháztetejére támaszkodva várok a másik alakváltóra, a telefonomat bűvölöm, és az órámra pillantok, hamarosan itt az idő, néhány nőre rámosolygok, de amúgy nem érdekelnek. Megkönnyebbülve fújom ki a levegőt, amikor megérkezik a tag.
- Szevasz.  – a napszemüvegemet magamon hagyom, nem bunkóságból, az aranyló szemeim miatt, amelyek a túlzott leopárd alakban való időzésem miatt maradtak vissza.
Követem a rexet és leadom a rendelésem én is.
- XXL burgert, a krumpli mellé tartárt és a hagymásan, de egyéb csípőset nem kérnék bele, és egy  kólát legyen szíves.
Kényelmesen hátradőlök, csak egy fekete v nyakú pólót viselek, egy nyaklánccal és egy farmert, meg valamilyen edzőcipőt. Ha lehet azt mondani, átlagosnak tűnök, sosem szerettem kitűnni a tömegből a kikapcsolódni jöttem.
- Örülök, hogy eljöttél, szeretnék megismerkedni az itteniekkel és nem akarom felrúgni a szabályaitokat sem. De vannak dolgok, amikről a nőstényekkel nem igazán lehet beszélni. – rántottam meg a vállam könnyed, hanyag mozdulattal. Tényleg, még piálni se lehet rendesen, nem mintha ezért jöttem volna most ide.

A hozzászólást Dante Maroon összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2018-08-27, 19:54-kor.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 65
Tollvonásainak száma : 58
Re: Szükséges kitérő
2018-08-03, 11:43


Dante & Lucas

Im a lion... and i born to be free

Nem is tudom miért fogadtam el a meghívását, de talán kíváncsi voltam rá hogy mégis miféle lehet. Én felállítottam róla magamban egy képet, és most hogy találkozóra hívott talán változtat egy kicsit az elképzeléseimen. A hírek gyorsan terjednek és közöttünk meg pláne, hiszen zárt kis közösség vagyunk ha azt vesszük. És folyamatosan halunk ki az elvakult ostoba idióták miatt, akik csak a vadállatot látják bennünk, pedig nem vagyunk azok.
Ahogy odaérek látom hogy egyedül van, ez jó pont hogy nem testőrökkel közlekedni, mutat egyfajta önállóságot, és talán erőt. Magabiztosságot mindenképp hiszen tudom hogy bízik annyira a saját erejében hogy meg tudja magát védeni ha kell, és nem kell másokra szorulnia. Ez becsülendő.
Bemegyünk a helységbe, hogy végre ehessünk valamit és ő is leadja a rendelését.
- Nem bírod a csípőset? - kérdezem halvány kis mosollyal ahogy a pincérnő után nézek hogy hozza a rendelésünket. Ahogy elnézem neki is jó étvágya van, mint minden nagymacskának. Ő is eléggé lazán öltözött fel, és ezt értékelem is hogy nem hivalkodó és feltűnési mániás. Ahogy én sem.
- Ez dicséretre méltó. Bár az egyetlen fontos szabály hogy nem baszogatjuk egymást, se így se úgy. Akkor van gond ha valaki elszáll és belénk áll, azt nem viselem el emiatt talán kicsit rossz hírem lehet - vonok vállat engem aztán nem érdekel, de velünk senki nem fog szarakodni. A sérelmeinkért nem bocsátok meg egykönnyen.
- Jah, meg hát sokszor nem is érdemes velük kezdeni, bár van egy két mutatós darab - kuncogok hiszen szeretem a szép nőket és a saját falkámban is akad egy két gyönyörűség.
- Te nem vagy olyan régóta itt ugye? Végül is maradsz vagy mész majd tovább? - kérdezem csevegő hangon, ahogy kihozzák a kólám, amíg a kajára várunk és beleiszom. Érdekel ez a szépfiú, hogy mit akar, mik a tervei.Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Szükséges kitérő
2018-08-26, 18:56
Lucas& Dante
- Emberként se szerettem túlságosan. –rántom meg a vállam könnyedén. Ebben az alakban pedig sokkal jobban érzem azt az ízt amit adott esetben nem kedvelek. Így ez nem túl jó párosítás, de kibírom. Egyébként pedig fő az őszinteség. Nálam nem a csípős kaja elbírásával vagy annak nem elviselésével dől el, hogy ki a nagyobb arc.
- Az sose rossz, ha egy vezető kiáll a sajátjaiért.– értek vele egyet, én is ezt szeretném tenni a falkáért, gatyába kell ráznom őket, és azok akik nem velem jöttek, azoknak az elismerését ki kell vívjam. Ezt pedig csak tettekkel lehet, olyan tettekkel, amik nem vakmerőek, nem tesznek a falka kárára, és semmiképp sem maradunk hátrányba. Mert sokan úgy vannak a leopárdokkal, hogy mi gyengék vagyunk, képtelenek vagyunk megvédeni magunkat, holott, minden csak elhatározás kérdése, az erős vezető mellett a gyenge is fejlődő képes, csak hagyni kell szárnyalni, egyengetni az útját, ezt vallom, a falka azért falka, mert egy nagycsalád, ha már kirekesztett minket magából az emberi társadalom.
- Azér irigyellek, hogy te több közül válogathatsz – célzok a háremére vigyorogva és a kólába kortyolva rázom meg a fejem. Tényleg mázlista, de én sem panaszkodhatom.
Hátradőlök ültömben és úgy pillantok az oroszlánra.
- Maradok. Sok volt a huza-vona a nősténnyel, aki az előző Ra helyét vette át, és úgy döntött békésen távozik. A falka egy része vele ment, a másik maradt. Helyre kell rántanom őket, sok dolgom van még velük. Túlságosan el voltak szigetelve, és kiadva mások kényének kedvének. Ez kicsit a falka kárára ment. Ahonnan én jöttem volt egyfajta alakváltó közösség, ami egymás segítését tűzte ki célul, de még kevés váltót ismerek. A megfigyeléseim alapján viszont ti tűntök eddig legstabilabb falkának. Ahol nem volt változás, és nem volt semmi külső behatás. – újra kortyolok az italomból. – Ti tűntetek a legjobb választásnak, hogy afféle eligazítást kérjek, az itteni viszonyokról egy sima beszélgetés keretein belül.Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 65
Tollvonásainak száma : 58
Re: Szükséges kitérő
2018-10-17, 12:55Dante & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Elmosolyodom a válaszára. Én se szeretem annyira a csípőset, de megeszem néha és egyes kaják meg csak azzal finomak. Milyen lenne egy chilis bárányborda chili nélkül? Hazugság és szentségtörés.
- Alapvetően én sem, de van egy két kaja amiből azért bűn lenne kihagyni - vonom meg a vállam könnyedén, ahogy kényelembe helyezem magam és szorosan magam köré csavarom az oroszlánerőmet. Nem kell senkinek éreznie hogy mi nem emberek vagyunk, bár büszke vagyok rá hogy ennyi év után sincsen olyan észrevehető egy rajtam ami árulkodna a miben létemről. Se a szemem, se a fogam... Semmi.
- Nem, nem az. Szerintem ez a legalapvetőbb dolog hogy egy vezető kiálljon az övéiért. Bár nem tudom más falkák hogy működnek, mi mindig is így működtünk, még az elődöm korában is - teszem hozzá ahogy iszom egy kortyot. Kíváncsian nézem őt, fiatalabb nálam és talán tapasztalatlanabb de ezt nem tudhatom. Érzem benne a nyugalmat és a magabiztosságot, ami nem rossz dolog. Vezetőnek kell lennie és ahogy hallottam talán menni fog neki. Majd kiderül.
- Oh igen, de előbb utóbb nekem is illene már Reginát választani mert rágják a fülem a nőstényeim - mosolyodom el, de bevallom élvezem hogy van lehetőségem választani és gyakran élek is ezzel, mert nem utasítanak el. A csajok szeretik a figyelmet és valahol vágynak is a Rex erejére. Jelenleg hárman lehetnének a párom, de döntenem kell.
- Szerencsétlen ügy hogy kiszakadtak, de ahogy mondani szokás, aki menni akar, azt el kell engedni. Ezek szerint őt kihúzhatjuk a képből és te maradsz mint vezető. Király vagy ugye, nem csak védelmező? - kérdezek rá mert nem tudom a pontos szintjét, ő se ereget likantróp energiákat ahogy én sem. Sok féleképpen lehet vezetni egy falkát, nem csak királyként bár az a legjobb.
- Elég állandónak is érzem magam ami azt illeti, több mint tíz éve vezetem a falkát. Bár a mienk mellett a farkasok és a hiénák is egyben vannak bár utóbbiakkal nem kezdenék az Oba eléggé balhés nőszemély - teszem hozzá hiszen volt szerencsém már találkozni a nővel, és nem nyerte el túlságosan a tetszésem, de el kell ismernem elég erős hogy vezető lehessen, és egyben tartja a falkát is. Amellett meg a Város urának hívóállatai.

|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Szükséges kitérő


Vissza az elejére Go down
 
Szükséges kitérő
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: