HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Blue Night

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Blue Night
2018-06-30, 09:59


Carol & Valaki


Már nincs egy egész óra nyitásig, és én még mindig a következő havi beosztás felett görnyedek. Ha van olyan része a munkámnak, amit nem annyira kedvelek, akkor ez az. A beosztás elkészítése. Egyszerű lenne, ha mindig vennénk alapul az előzőt, de mindig van valaki, akinek van valami hasfájása. Egyszóval nem egyszerű összehozni, hogy mindenkinek jó legyen és Eric se morogjon.
A mobilom a kiterített havi naptár sarkát fogja le. Nem mintha szél fújna a bárpult környékén, légkondi van, nem ventilátor. Jobbomban táncot jár a zselés toll, mintha a pörgetésével megoldhatnám a gondjaimat. Sóhajtok, aztán újra. Balom a közelben álló, párától gyöngyöző oldalú pohárért nyúl. Kortyolok a cinzanoból. Nem azért iszom, mert szeretném magam elkábítani, hiszen a szervezetem lényegesen gyorsabban bontja le az alkoholt, mint a halandóké. Egyszerűen szeretem az ízét.
A bárpult bal felén ülök a magasított széken. Cipőtalpam a pult oldalához nőtt krómozott rúdra támaszkodik, sarkammal finoman kopogom a halk zene ütemét. Fekete szoknyám combjaimra feszül, combközépig ér. Felette fehér, hernyóselyemből készült ujjatlan blúzt viselek, alatta push up emeli magasabbra kebleimet. Nyakamban az anyámtól örökölt arany medalion függ, közepén körömnyi méretű lapos smaragddal. Fülemben apró függő, bal csuklómon egy finom mívű casio. Az ötvös és órás művészet remeke, nem mellékesen rohadt drága. Legújabb frizurám, amit épp délelőtt bűvölt meg a fodrász, rövid, kócos, és egészen világos szőke. Majdnem fehér. Szemeimet finoman hangsúlyoztam némi sminkkel, ajkaimra halvány rózsaszín fény került. Inkább elegáns, mint kihívó, elvégre én vagyok a főpincér.
Mellettem felzizeg a mobil. A megvilágosodó képernyőre pillantok. Régen látott név villog rajta. Wonderful Mary. SMS. Két ujjal pöccintem közelebb, bökök rá a kis jelre, majd tovább. "Találkoznunk kell. Élet-halál kérdése. Holnap délben várlak a régi helyünkön. Mary"
Nézem a betűket, és visszaemlékezem.
Wonderful Mary. Mindenki csak így hívta, mert az élet fintoraként Mary Poppins a becsületes neve. Sokat röhögtünk ezen. Mary három évvel és öt hónappal idősebb nálam, és a kicsi korkülönbség ellenére, elválaszthatatlan barátok lettünk, amikor az MT Falkába kerültem. Nagyon sokat tanultam tőle. Amikor magam mögött hagytam őket, Maryvel még akkor is tartottam a kapcsolatot, s bár mostanság ritkábban találkozunk, de még mindig a legjobb barátomnak mondhatom őt.
Nézem a betűket, és kicsit gombócba ugrik a gyomrom. Mary nem szokott túlzásokba esni. Egy kis bokaficam okán nem írna ilyen sürgető üzenetet. Komoly lehet a baj. Szívesen felhívnám, de bizonyára megvan az oka, hogy nem hívott.
Elnyomom a készüléket az órámra pillantok. Tíz perc múlva nyitunk. Mire Eric jön, az még legalább két óra hossza, hiszen őt rendszerint csak alkonyat után láthatjuk. Összehajtom hát a méretes naptárat, kikortyolom a cinzanot, majd letolom magam a bárszékről. Pát intek a pultosnak, majd Eric irodája felé indulok. Szándékomban áll az asztalára tenni a beosztást. Ugyan még nem teljes. Ígért nekem még egy felszolgálót estére. Az ő helye még üres.
 

"Gyere Kicsim, gyere!"

Vissza az elejére Go down
avatar
Vendég
Vendég
Hello Darling, Please call me
Re: Blue Night
2018-07-15, 19:36Carol & az a bizonyos Valaki
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Bevallom az utóbbi napokban... hetekben... na jó, tudom, hónapokban, nem voltam önmagam. Ahogy azt is tudom, hogy ennek csak és kizárólag Alex az oka, vagy is inkább az őt körülvevő személyek. Embereknek még sem nevezhetem őket, az összes közül csak egyre illene ez a jelző és lévén halandó szolga, már nála is rezeg a léc. De hogy mi számít emberinek és mi nem, annak a határai mostanság igen csak elmosódtak.
Elég csak tükörbe néznem. A szemeim, a bőröm és nem utolsó sorban a két szemfog is tökéletesen mutatja mennyire távol áll tőlem az emberség, az a mérhetetlen féltékenység viszont aminek a rohamaival küzdök nagyon is emberi. Olyannyira, hogy a vámpírok társadalma elég nagy gyengeségnek tartja.
DE! Javulok... legalább is sokkal logikusabb és racionálisabb vagyok, mióta újrarendeztem a prioritásaimat és néhány napja Alexet sem láttam. Megy ez kérem, szépen lassan. Első az üzlet, a második saját ambícióim és a harmadik a róka ügy. Ha engednék a kísértésnek, Michy szerepelne első helyen, de mint mondtam, javulok.
Úgyhogy először is az üzlet. Egy órája nyitott a klub, de tudom, hogy ilyenkor még nincs nagy forgalom, éppen ezért nem kapkodom el a készülődést. Visszazökkenni a napi rutinba sokban javítja a közérzetem, éppen ezért egykori ripacs módjára válogatom össze a ruhadarabokat a szekrényből, csak azért, hogy a forró zuhanyzás után félresöpörjem őket és a fekete bőr kombó helyett egy hófehér öltönyegyüttesnél állapodjak meg. Hajam ezúttal is csak átfésülöm és hagyom, hogy egyenes tincseim előrehulljanak. Nemsokára már a Maybach motorját izzítom és alig húsz perc autókázás után leparkolok a személyzeti parkolóban a privát helyemen. Ahogy szoktam is, fel a hátsó lépcsősoron el az öltözők mellett, onnan véve szemügyre a gyülekező tömeget. Tumultus a ruhatárnál, hisz mindent ellenőriznek, kegytárgy itt nem jut át...
Felsuhanok a harmadik emeletre ahonnét a nyitott balkonról pillanthatok le az egész tánctérre. A díszítés havonta változik és én már magam előtt látom a jövő hétvége képét.
Az irodába lépve átnézem az asztalt. Bruce jelentése tömör és velős, ahogy megszokott és itt van még... hoppá...
Átfutom a beosztási tervet és nincs kivetni valóm, épp csak az üresen hagyott helyeken húzom el kicsit a számat. Le mertem volna fogadni, hogy már említettem Carolnak, de ezek szerint ehhez is túlságosan el volt ködösülve az elmém.
Na de... indulás lefelé, a kis farkas keresésére akit csakhamar meg is találok nem messze a jegypénztártól. Karom a karcsú derékra siklik ahogy mögé lépek és szorosan saját testemhez húzom.
- Ki ez az ennivaló szőke falat itt előttem?
Piszkálgatom meg egyik rövidre nyírt tincsét.
- Mi lenne ha meghívnám egy italra az irodámban és kicsit jobban is... megismerhetnénk egymást hölgyem...?
Vagy is nem bánna egy kortyocska vért és egy óra szexet mielőtt nekiállna bármilyen munkának is. Ráadásul így talán Carol is megfeledkezik arról a felszolgálóról akit ígért... és akiről teljesen megfeledkezett. Hiába ő itt a főnök, ha munkáról van szó CG hadi rendbe állítja még őt is.
Keze kicsit lejjebb csúszik a nő derekáról a fenekére, cseppet sem zavartatja magát a helyszín miatt, még úgy sem, hogy egyre több hölgy vendég blokkol le a pénztáron átjutva és csupán percek kérdése, hogy a törzsvendégek rajongói tábora megrohanja őket.

credit
Vissza az elejére Go down
 
Blue Night
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: