HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:28
Seraphine
tollából született
2018-07-18, 16:02
Amber Hill
tollából született
2018-07-18, 08:33
Dominic R. Jensen
tollából született
2018-07-17, 20:12
Xavier Graham
tollából született
2018-07-17, 20:09
Nyx Lexand
tollából született
2018-07-17, 19:28
Angelica
tollából született
2018-07-16, 20:57
Narui Kazuya
tollából született
2018-07-16, 17:04
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-07-15, 21:57
Xavier Graham
tollából született
2018-07-15, 21:53
Axelle
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 2
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 2 0
Összesen 25 22
Share | 

 I am tired as hell. Don't be so noisy...

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 61
Tollvonásainak száma : 53
I am tired as hell. Don't be so noisy...
2018-06-24, 21:17 
Ayame & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

A mai napnak vége van, és elegem is van a sok hülye halandóból, amit egy-egy nyájas mosoly mögé rejtek, ahogy lassan megvakítanak a vakuval, és mindenféle csillogó cuccal.
A fotózás és interjú végén, boldogan szállok ki a Cirkus előtt hogy végre a lakosztályomba mehessek, amit Abel kinevezett nekem. Igazán nincs okom a panaszra, tényleg vendégként bánnak velem, és a magammal hozott pár fővel is. Ayame az egyik legfontosabb aki velem is van mindig. Rajta kívül csak a menedzserem jöhet be de ő is csak a publikus részig, ide le ahol a szobák vannak, még ő sem, hiába minden hogy vérállat.
A szobába érve kifújom a levegőt, amire nem is lenne igazán szükségem, de ez is olyan emberi gesztus amit azért vettem fel hogy aztán lássák hogy "élek". Szemfényvesztés az egész, és néha én is úgy érzem hogy az egész lényem az, de hát ez a feladat akkor ezt kell csinálni.
Ledobálom magamról az inget és a lelógó nyakláncot ami inkább látványos, és maradnak a gyűrűim, és félmeztelen arccal előre zuhanok az ágyamra, mert nem vagyok oda a koporsókért, és itt biztos hogy nem ér a napfény. Ha tudnék aludni, akkor biztos elszundítanék, de így csak relaxálok és próbálok rendet tenni a fejemben mikor meghallom Ayame könnyed puha lépteit, ahogy a szoba előtt halad el, de aztán megáll és mégis benyit. Magamban visszaszámolok, hogy mikor fog landolni a hátamon, mint valami kis bomba és három...kettő...egy...
- Neked is szia - nyögök fel ahogy tényleg a hátamon landol és már mondja is a magáét.
- Matte, matte! Lassabban, mert nem értek semmit  - nyitom ki a szemeim és helyezkedek úgy hogy lássam is a kis kísérőmet, mert hát magasra aztán igazán nem nőtt.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
avatar
Mitsuko Ayame Takahashi
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 20.
Hozzászólások száma : 3
Tollvonásainak száma : 1
Re: I am tired as hell. Don't be so noisy...
2018-06-26, 20:54Kazuya-chan & Ayame


Ugyan láttam hogy Kazu-chan eléggé kivan mert megint vagy ötvenen kértek sikítva autógrammot, de panaszra nem lehet oka, nem fárad el benne és a dobhártyája sem tud maradandóan károsodni bezzeg az enyém! Szegény kis rókám odabben lelkem egy odújába vackolt magát, hogy ne hallja az általánosnak mondható csinnadrattát, de sok apró szusszanással varázsoltam fel arcomra mosolyom, tört angollal megnyugtattam mindenkit, hogy sorra kerül, hogy kap aláírást és lesz közös kép is, ez csak természetes! Olyan fárasztó ez sokszor, nem vágyom másra csak egy kis fagyira, de mikor elhaladok Kazu-chan ajtaja előtt csak visszalépkedek. Puhán, finoman, de nem lopakodom, vélhetőleg érzi vagy hallja jelenlétem. Habozok kicsit, de úgy döntök benyitok és feldobom mindkettőnket, majd utána fagyikázom. Pár hosszabb szökellés ééééééés landolooook!
-Puff... fagyit akarok. - Csak a miheztartás végett, legyen Ő is tisztában igényeimmel, de ahogy háttal a hátán fekszem és nézem a plafont továbbgondolom.

-Csokiszórással! - Ez nagyon fontos, szeretem a csokiszórást. -Ó és ha már itt tartunk azt ígérted elviszel arra az óriáskerékre amit láttunk a buszról, meg vattacukrot is ígértél, de egyelőre jó lesz a fagyi is. Úúúú meg ha már ott vagyunk vehetnél olyan plüssmacit is, amiket itt mindig kapni, azok olyan édeseeeek, Kazu-chan, elmegyünk ugye? - Érzem fordulna, hát nagy kegyesen fordulok én is, hogy rajta feküdjek, telibemosolygjak az arcába vágyakozó és ábrándos tekintettel, hogy ezek mind nagyon szuper dolgok, szeretnék vele kimozdulni, futni a kamerák elől és nevetni egy nagyot! Ezt itt besavanyodva nehéz megtenni.


1


Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 61
Tollvonásainak száma : 53
Re: I am tired as hell. Don't be so noisy...
2018-07-11, 13:39Ayame & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Hosszú volt ez a sajtó tájékoztatás, és a végén már alig láttam valamit a vakutól és nem vagyok benne biztos hogy a hallásom sem sérült, de szelíd kissá szexista mosollyal az ajkaimon viseltem el az egészet hiszen mindenki ezt várja tőlem. Le kell vennem a lábáról a közönségem és elhitetni velük hogy mi nem vagyunk szörnyetegek.
Néha fárasztóbb mint hinném, de nincs más választásom, mint együtt működni és az egyetlen jó dolog ebben Ayame volt. Megcsinálta a sminkem és a szerelésemhez illeszkedően összeborzolta a hajam is, amit majd élmény lesz kifésülni is.
A cirkuszban végre egy kis magány, ahol levethetem a színpadi megjelenésem, és az arcot amit mindenkinek mutatok, még Alexnek is. Arcom a párbába fúrom és meg se moccanok amíg nem landol rajtam egy túlaktív kisróka.
- Hmpf! - válaszolok neki ahogy elfordítom a fejem hogy értse is mit mondok.
- És mi tart vissza hogy a konyhát fosztogasd? - kérdezem tőle, szemem sarkából rápillantva de végül mocorgok hogy megforduljak és izmos hasamon és mellkasomon feküdjön.
- De sok igényed van ma Ayame-chan - simítom meg az arcát, apró mosollyal. Egészen hozzám nőtt már, bár véletlenül találkoztunk és pont amiatt ismertük meg egymást hogy félrecsúszott az álcám, és majdnem szétvertem egy öltözőt mert kiborultam. Ő látott akkor is amikor Mizuhiro minden büszkeséget kivert belőlem, hogy újraépítse az egész imidzsemet. Valamelyest azért sérült a személyem, bár az alapvető vonásaim megmaradtak.
- Most akarsz menni? Minek neked olyan nagy maci, már nyertem neked kettőt odahaza - kuncogok ahogy a haját igazítom el az arcából. Ahhoz át kellene öltöznöm hogy elinduljak de csak ennyin múlik akkor...
- Tudod mit? Menjünk... - bököm meg az oldalát hiszen nincs kedvem visszabújni az álarcom mögé hogy én vagyok a minta vámpír és médiasztár, és még ezt is fel tudom használniha hagyom hogy egy két paparazzi fotó szülessen rólam Ayamével. Amikor Mizuhiro kitalálta hogy ide kell jönnöm, nem volt kérdés kit hozok magammal.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: I am tired as hell. Don't be so noisy...


Vissza az elejére Go down
 
I am tired as hell. Don't be so noisy...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Kárhozottak Cirkusza :: Lakrészek-
Ugrás: