HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:31
Christopher Liam
tollából született
Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Vérfarkasok

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
Admin
Admin
Hello Darling, Please call me
Join date : 2014. Mar. 26.
Hozzászólások száma : 89
Tollvonásainak száma : 249
Vérfarkasok
2014-03-26, 17:39Vérfarkasok


A vérfarkasok ősi mondákból, mítoszokból és legendákból ismerhetők meg. Hogy melyik az igaz, melyik nem, mi a valóság és mi a kitaláció, arra ma már nehéz válaszolni. Annyi bizonyos, hogy a falkák között öröklődő elnevezések a régi skandináv mitológiából merítkeznek.  Az azonban, hogy az első vérfarkasok valóban a viking törzsektől származnak-e, már nem tudható. Ahogyan az sem, hogy ki volt az első és hogyan vált azzá, amivé.
A vérfarkasok, olyan emberek akiknek szervezetét egy különös vírus támadta meg, a likantrópia. A vírus hatására, testükben felébred szörnyetegük, a farkas. Onnantól kezdve az ember megszűnik halandó embernek lenni. Új képességeket kap és haláláig együtt kell élnie a benne lévő farkassal. Idővel és tanulással mindegyikük megtanulhatja uralni szörnyetegét, hogy békében és egységben éljenek, működjenek együtt.
Született vérfarkas nem létezik. A véfarkas likantrópia nem örökölhető.

Utódlás:
Egy vérfarkas nő teherbe eshet, de a szülésre nagyon kevés esélye van, mivel az alakváltás annyira intenzív, hogy nagyon nagy a vetélés esélye.
Két megoldás van a sikerre:
A Falkák Virgiljei képesek átvenni mások szörnyetegét. Így az Ulfric kirendeli a terhes falkatárs mellé őket és a terhesség ideje alatt, ők veszik át a szörnyeteget.
A másik megoldás, ha megállítják az alakváltást. Erre képesek a Ferak, a Geri, a Freki az Ulfric és a Lupa.  

Bundájuk dús és a hófehértől a feketéig, az igazi farkasok színárnyalataiban tündökölhet. Szemük színe is egyedenként különbözik. Az aranysárgától a jégkékig tart a színskála.


Rangok:
I.Kölyök
Ez a szó nem minden értelemben fedi a valóságot,a farkaskölyök sokkal több mindenre képes mint azt valaki is gondolná. Hallása, szaglása, ízlelése kifinomultabb lesz. Ereje és gyorsasága emberi énjének többszörösére növekszik. Regenerálódási képessége megnő. Mivel tanulási fázisban van, mindig van vele egy kísérő, aki megtanítja arra, hogyan kontrollálja önmagát. Teliholdkor a falkával együtt vadászik. Az alakváltásokra még nem emlékszik, utána majdnem egy napig öntudatlan.


II.Farkas
Ő már sokkal tapasztaltabb mint a kölyök, átlátja a dolgokat, nyugodtabb és megfontoltabb. Farkasa még kiszámíthatatlan de már valamennyire tudja kontrollálni. Mentora továbbra is vele van, teliholdkor is a falkával vadászik. Az alakváltásokra már emlékszik, de úgy, mintha csak kívülről szemlélte volna azokat. Ezen a szinten érzi át, hogy mit jelent a farkaslét. Kialakul benne a falkaöntudat is, hogy igazán elemében csak a sajátjai között érzi magát.  


III.Vérfarkas
Őt nevezhetjük az átlagos farkasnak. Szörnyetegével megbékélt, azzal egységben él és létezik. Alakváltásait tudja kontrollálni, nagy önuralma van. Ő mentorálja fiatalabb társait. Segít nekik a falkába és a farkaslétbe való beilleszkedésben. Mivel már magabiztosan mozog likantrópként, polgári foglalkozása sincs veszélyben. Sokuk nem él a falkával sem. Teliholdkor azonban együtt vadászik társaival, az alakváltásokat teljesen megéli és átéli.


IV. szint : több lehetőség adott
Általános tulajdonságok: - ügyesség, gyorsaság, mentális kommunikáció, részleges alakváltás, gyorsabb gyógyulás. Kiemelkednek a falka többi tagja közül, bizonyos testi, szellemi tulajdonságukkal.
A részleges alakváltás képességét ezen a szinten már minden farkas ismeri. Ez annyit tesz, hogy testük egy része (pl. a karjuk, lábuk) átalakul a farkasévá, a többi pedig marad emberi.
Szellemi tulajdonságaik abban nyilvánulnak meg, hogy energiáikat képesek összpontosítani és egyesíteni a falkáéval. Minél több erős farkas van a klánban, annál jobban erősítik, támogatják a csapat egészét.

- Fera
Ők védelmezik, óvják a falkát, életük szinte csak a harcból áll. A Fera tisztet férfiak töltik be, nagyon ritka a női harcos.
Ha egy nő is bekerül közéjük, őt tisztelet övezi majd és az egész falka meghajol előtte.
Extra képességük: Képesek megállítani az alakváltást egy társuknál.

- Virgil
Virgil vagyis a nyugalom, a megfontoltság, türelmesség és akarat. Ők töltik be a mentor szerepet, ők felügyelik a falka életét, és nagy szerepet töltenek be a falka életében. Testi erejük alkattól és dominanciától függ. Közöttük akadnak kevésbé erősek és talpraesettek. Ők mentális tudásukkal tűnnek ki a tömegből.
Extra képességük: Képesek egy társuk szörnyetegét átvenni, így ők váltanak alakot.


Egy tagot követelő posztok (szintén IV. szint)

- Geri
A falkavezér után a harmadik legerősebb vérfarkas. Minden kihívónak el kell érnie ezt a pozíciót, hogy kihívhassa a vezetőt.
Rendelkezik az alakváltás megállítása képességgel.

- Hati
A vérfarkasok elsősszámú végrehajtója, és a falkavezér egyik személyi testőre.
Rendelkezik az alakváltás megállítása képességgel.

- Sköll
A vérfarkasok második végrehajtója, a falkavezér másik személyi testőre.
Rendelkezik az alakváltás megállítása képességgel.

- Fenrir
A kihívó. Az a farkas, aki át akarja venni a falka vezetését. A posztot csak az töltheti be, aki már nyíltan az Ulfric posztjára pályázik.
Rendelkezik az alakváltás megállítása képességgel.

- Freki
Az Ulfric helyettese, második a falkában. A falkavezér távollétében, ő irányítja a falkát.
Rendelkezik az alakváltás megállítása képességgel.


V.Ulfric-Lupa
Az Ulfric a falka vezetője, királya. A legerősebb hím a falkában. Szava a törvény. Meghozza a döntéseket, megbünteti a bűnösöket, irányítja a falka életét. Csak akkor válhat valaki a falka tagjává, ha az Ulfric engedélyezi és egy ceremónia keretében befogadja. Ám ugyanígy ki is taszíthat valakit a falkából, aki onnantól védtelenné, tehát levadászhatóvá válik. Kitaszítás esetén, jelképesen sebzi meg a bűnöst, elvágva ezzel a falkától és annak energiájától is. Az Ulfric továbbá kényszerítheti társait az alakváltásra is, mellyel büntethet is de akár az életüket is megmentheti vele.
Az Ulfric poszt  harc után szerezhető meg, az előző Ulfric halálával. Azonban ha bármilyen esetben az Ulfric meghalna harc nélkül, helyére a falka második farkasa, a Freki kerül.
A Lupát az Ulfric választja ki, minden esetben a domináns alfa nőstények közül. A beavatáshoz, farkas alakban kell párosodniuk a falka előtt. A való életben nem muszáj párként együtt élniük, de a farkasaik egymáshoz fognak tartozni a beavatás után. A Lupa nem helyettese a falkavezérnek annak távolléte esetén, az Ulfric parancsával szembe nem szállhat. Továbbá a királynői poszt nem egyenlő azzal, hogy ő a legerősebb alfanőstény a falkában.
Egyes Lupák képesek a gyógyításra, ha a falka Virgiljei támogatják őket a mentális erejükkel.
Továbbá mindketten rendelkeznek az alakváltás megállítása képességgel, ha a Lupa előtte már IV. szintet töltött be.

Vissza az elejére Go down
http://shiningdarkness.hungarianforum.com
 
Vérfarkasok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdö lépések :: Játszható Fajok-
Ugrás: