HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:28
Seraphine
tollából született
2018-07-18, 16:02
Amber Hill
tollából született
2018-07-18, 08:33
Dominic R. Jensen
tollából született
2018-07-17, 20:12
Xavier Graham
tollából született
2018-07-17, 20:09
Nyx Lexand
tollából született
2018-07-17, 19:28
Angelica
tollából született
2018-07-16, 20:57
Narui Kazuya
tollából született
2018-07-16, 17:04
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-07-15, 21:57
Xavier Graham
tollából született
2018-07-15, 21:53
Axelle
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 2
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 2 0
Összesen 25 22
Share | 

 Tristan és Alex - Dolgozz nekem....

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Mestervámpír
Alexander
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 12.
Hozzászólások száma : 156
Tollvonásainak száma : 130
Tristan és Alex - Dolgozz nekem....
2018-06-17, 10:17

Felelsz vagy mehetsz...


Alig van már vissza az éjszakából, és már fogalmam sincs, hogy hányadik interjún vagyok túl ezen az estén. A Velvet hátsó részében vagyok egy nagyobbacska teremben, ahol minden megtalálható ugyanúgy, mint a kinti nagy részében. Levegőakrobatáknak való kötelek. Ketrecek, és rudak a táncosoknak. Pult a csaposoknak, hogy bebizonyíthassák ismerik a koktélokat, és ki tudják őket keverni.
Határozottan elfáradtam mára, na nem testileg, hanem az elmém, és pár perc szünetet engedélyezek magamnak, míg egy kicsit összekaparom magam a rám törő letargiából. Fejem a kényelmes vörös bőr kapanapé támláján pihen, ahol egész éjjel ültem, és közben azon gondolkodom, hogyan váltak az emberek oly ostobává, amilyenek most. Egyszerűen fogalmuk sincs a világ dolgairól, és butábbak, mint bármikor.
Nagyot sóhajtok, szemem lehunyom pár pillanatra, majd felülök és intek, hogy jöhet a következő, bár már egyáltalán nincs kedvem hozzá, halálra unom magam közben.
És amíg várom, hogy megérkezzen a következő lány vagy fiú elhatározom, hogy más módszert fogok ezúttal alkalmazni, a kiszűrésére, hogy fel akarom-e venni vagy sem. Ha azon megfelel, akkor felveszem, ha nem, akkor mehet amerre lát, mert elég volt az agyatlan zombikból. Nem érdekel, hogy érté-e a kiszolgáláshoz, vagy a tánchoz, nem akarok még egy riszáló segget látni, értelmet akarok találni, mert ha az megvan, akkor az illető bármit meg tud tanulni.

Vissza az elejére Go down
Online
avatar
Élite - Ancienne sourdre de sang
Tristan
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 06.
Hozzászólások száma : 7
Tollvonásainak száma : 5
Re: Tristan és Alex - Dolgozz nekem....
2018-07-09, 15:13Mostmár biztos, hogy itt akarok dolgozni. Nem, itt fogok dolgozni. Majd kiugrottam a bőrömből mikor először megláttam, táncost keresnek, és pont ide. De pont egy vámpír? rosszabb nem lehet mint az előzők. Hisz olyan jó hírek terjednek róla a neten. Megnéztem pár riportot is vele és.. annyira kell, akarom ezt a munkát, bármit megtennék érte, hogy újra odakerüljek. A pódiumra, a tömeg elé, hogy lásson mindenki. Az valahogy mindig feltölt, hogy látnak, néznek miközben átadom magam a ritmusnak, de sosem érhetnek el. Nem kellene végre pénztől és kéjvágytól eltelt emberek előtt vetkőznöm... Kell, kell.

A sort látva azonban elbizonytalanodom. Hisz majdnem a végén vagyok, szépek, kívánatosak, nem egynek látni a mozgásán, ahogy ruganyos, ringó léptekkel eltűnnek az ajtó mögött, hogy erre születtek, vagy mi. Az irigységem és a félelmem fokozatosan múlik el, ahogy látom mindet elsétálni. Tehát nem jók, nem elég jók, de akkor én? Miért is lennék? Kínos lassúsággal telik az este, és fogy a sor. Miért is gondoltam úgy, hogy egyszerű lesz? Nyugi Zara, menni fog! fújom ki a levegőt, de a torkomban egyre inkább gyűlő gombócon ez nem segít. Miért lennék pont én? Ha már ennyien nem nyerték el Alexander tetszését. De, mégis hajt valami tovább, eddig sosem volt türelemmel várok, s küzdök a fáradtsággal is, hiszen lassan hajnalodik, ezen az sem segít, hogy ötpercenként meglesem az időt a mobilomon. Mi lesz ha megunja, talán majd holnap? És ha elege lesz az egészből? Nem akarok így hazamenni, az akkora.. kudarc lenne.

De végre, végre én. Felhangzó nevemre kimegy az álom a szememből. Körülnézek, a többiek eltűntek. Úristen csak nem.. elaludtam volna!? Hirtelen pattanok fel s végignézek magamon //Még órákig kereshetnék megfelelő képet.. :// Leküzdöm a késztetést, hogy most, most szaladjak el, s kukázzam az egész estét, a lehetőséget és belépek. A bemutatóterem lenyűgöz, hisz mi más lehetne? Ketrec, táncrúd, pult, és középen a bőrkanapé. S rajta a munkaadóm, a majdani, a lehetséges..  Beletelik pár pillanatba mire észreveszem magam, elkalandoztam a látványon, az alakján, az arcán, az igéző tekintetén.. Mit csinálok? Hisz ez az egyetlen amit nem szabad. A szemükbe nézni.. sütöm le a tekintetem s közben összekaparom a hangom, csak nem állhatok némán.

-Jó.. estét-Te jó ég, majdnem reggelt mondtam- Mr Alexander!-Vajon mi lehet a teljes neve? Ujjaim a ruhámmal játszanak, miközben óvatos lépésekkel közelítek felé, elhaladva a pult mellett kíváncsiságból megérintem, majd a táskámat rajtahagyva állok meg pár méterre a vörös kanapétól s tőle. Engedélyezek magamnak még egy röpke pillantást az arcára, de valami hibádzik. Miért is jöttem? Zavaromban elmosolyodom, egy arcomba lógó rakoncátlan fürtöt hátrasöprök a többi mellé majd lesz ami lesz alapon belekezdek a késői bemutatkozásba.-A nevem Zara Marsh-Nyújtom felé a kezem-A hirdetés miatt jöttem-Persze, hogy azért.-Táncos vagyok és.. el sem tudja képzelni mit jelentene nekem, ha önnek dolgozhatnék. A hely gyönyörű és..és..-hogy lehet valaki ennyire.. szép? Ez így nem fair. Nézek újra a berendezésekre mielőtt más gondolatok úsznának be. Azt mondják a vámpírok megéreznek mindent.-De, gyorsan beletanulok bármibe, megláthatja..-Nyelek egyet, s visszatérek az arcára, hisz a terem szépnek szép, de minden másodlagosnak látszik Alexander mellett.
Vissza az elejére Go down
Online
 
Tristan és Alex - Dolgozz nekem....
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Belváros :: Black Velvet-
Ugrás: