HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 19:10
Alexander
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Lucas és Storm - Vihar előtti csend

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-06-17, 08:40

A vihar előtti csend


Ma éjjel telihold lesz, és az igazság az, hogy már nagyon várom. Ezen az éjjelen lehettem az elmúlt nyolc évben csak önmagam. Ezeken az éjeken engedhettem szabadjára a vadállatot, ami ott lakozik bennem. És bár orvos lettem, amihez higgadt fej és érzelmek kellenek, érzem, hogy valahol a kedves doktornéni csupán egy szerep számomra, amit a betegeknek tartok fenn. Ha rajtam múlt volna, biztos, hogy nem ezt a hivatást választom még úgy, sem, hogy képes vagyok a gyógyításra eszközök nélkül is. Bár nem minden esetben sikerülhet megmenteni valakit, még úgy sem. De parancsba kaptam, hogy orvos legyek, és előtte az én Uram azt parancsolta, hogy fogadjak szót az Ő parancsainak, így történt az egész.
De mivel más feladatom is van, ami nem kisebb dolog mint, hogy Reginává váljak, úgy döntök, hogy ma este a Rex-szel fogok a gyülekező helyre érkezni, csak ő ezt még nem tudja.
Leparkolok a szerelőműhely előtt, és tudom, hogy érzi a jelenlétem, ahogy én is az övét. Az nőstényem elégedetten szimatol a levegőbe, ahogy megérzi a hím szagát, szereti az illatát, szereti, hogy erős, így mindig boldogan fogadja az energiáját.
Mivel Lucas nem zavartatja magát, továbbra is az autó alatt fekszik, csupán a dereka alatti rész lóg ki, így találomra felkapok egy szerszámot a kupacból, és a lába közé mászva bepréselem magam az autó alá, nem hagyva ki, hogy arcommal, melleimmel, végigdörgölőzzek a férfiasságán. Még szerencse, hogy apró vagyok, mert így is nagyon szűkös a hely kettőnknek, valami kilógó dolog fel is sérti a vállam, és érzem, hogy kiserken a vérem, de a kicsire nem adunk.
- Erre nincs szükséged véletlenül? – tartom oldalt mutatva a kiválasztott szerszámot, fel nem tudom emelni, mert teljesen össze vagyunk passzírozódva, az arcomon érzem a lélegzetét, és az orrom betölti a szerelő műhely szaga, de ott lapul alatta a hím oroszláné is.  


Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-06-21, 10:32


Storm & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Telihold éjjele lesz és egész nap érzem ezt a feszült bizsergést és várkaozást hiszen ilyenkor szabadon önmagunk lehetünk és nem kell visszafognunk magunkat. Elég sok bajom akad ma a falkával, mindenki feszült és ideges az oroszlánok is ki akarnak törni és ingerlékenyebbek vagyunk a szokásosnál, de végül sikerül mindent elrendezni, és a munka folyik tovább. Tulajdonképpen nem is kéne egy szerszámhoz sem nyúlnom ha nem akarnék, mert vállalkozóként elég lenne csak parancsolgatnom, de mégis szívesen csinálom ezt. Valahol megnyugtat a szerelés, hiszen figyelnem kell hogy mit honnan szedek szét, és elkezdtem megépíteni egy sajátos motort is. Már megvan a váza és a motorja, még a többi alkatrészt kellene hozzáheggesztenem, de akad elég munka a műhelybe és tele vagyunk autókkal és motorokkal, ami jó mert nem kevés bevételt hoz.
Éppen egy nagyobb kocsi alatt vagyok elveszve deréktól felfelé mikor oroszlánom felemeli a fejét, és pontosan tudom ki lépett be a műhelybe. Storm. Törtető nőstény, de valahol tetszik hogy ilyen határozott elképzelései vannak a világról. Regina akar lenni de nem tudom kész vagyok-e megosztani a hatalmam és a falka felügyeletét.
- Mia... - nyögök fel ahogy megérzem a motoszkálásá és lepillantok rá ahogy gyakorlatilag felmászik rajtam és az arcomba vigyorog.
- Erre szükség volt? - kérdezem felvon szemöldökkel, de jókedvtől csillanó szemmel. Nem vagyok egy besavanyodott figura a temperamentumom ellenére, és nem állítom hogy mindig tisztességes vagyok. Csak úgy... nyolcvanszázalékban.
- Kelleni kelleni fog később ha fejezem a bölcső heggesztését - hiszen ez az autó alapja és elég nehéz egy ilyen jószág. Mármint embereknek nyilván, de nekem meg se kottyan.
- Minek köszönhetem a kellemes társaságod? - kérdezem és élvezem ahogy formás puha keblei nekem nyomódnak. Van ám mit fogni, igazi kis vadmacska, nem véletlen hogy oroszlán. Az oroszlánom is érdeklődést tanúsít iránta de nem tudom mennyire működne a dolog. Sokszor a vezető pár amúgy is egy pár és én világéletemben szingli voltam. Közelezzem el magam? Persze már... A hím is felmorran de a képzeletbeli síkon barátságosan fogadja a nőstény közeledését.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-06-23, 11:56

A vihar előtti csend

A teliholdhoz közeledve mindig sokkal több a beteg is a likantróp kórházban, hiszen egyszerűen nem bírnak magukkal, és hamarabb eljön a szörnyetegük, mint ahogy feljönne a hold. Hiába vagyok erős alakváltó, ilyenkor még én is feszültebbnek érzem magam, a megszokottnál. Olyan, mint a vihar, aminél érzed, hogy csak idő kérdése, hogy lecsapjon. Érzed az ózont a levegőben, az eső ígéretét, ami felfrissíti a tájat, és tudod, hogy utána fellélegezhetsz.
Ahogy felmászok Lucas testén egészen az arcáig, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem mozgat meg valamit bennem. Mármint pusztán szexuális értelemben, hiszen cölibátusom véget ért, mert Mesterem újra itt van, és bár tudtam, hogy a Rex-szel le kell feküdnöm, eddig tartózkodtam az ilyen nyílt kihívástól, azonban ez mostantól megváltozik.
- Hát ezt kérdezem én is. Erre szükség van? – mozgatom meg a kezemben tartott szerszámot újra, ezzel másik értelmet adva a kérdésének, amit egyébként tökéletesen értettem, csak nincs kedvem felelni rá.
- Bölcső? Ugye tudod, hogy egy kis összedörgölőzéstől még nem lesznek bébioroszlánjaink. – Azt amúgy sejtem, hogy az autó egyik részéről beszél, de halvány fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Az autókhoz egyáltalán nem értek. De rakj elém egy szívet és azonnal megjavítom.
- Hát nekem nem hiányozhat az én királyom? – és orrom hozzádörgölöm az övéhez. Oroszlánom elégedetten morran fel, ő is hempergőzni akar, és hozzádörgölni a pofáját.
- Legalábbis néha napján. – Na, nem az életem, azért nem áll szándékomban összekötni vele, mármint olyan értelemben, hogy akkor ásó, kapa, nagyharang. Az szívem már évek óta másért dobog, és ez csak akkor fog megszűnni, ha végleg megáll dobogni. De attól még jól elcicázhatok, ezzel a nagymacskával, minden élvezetet kihasználva.  Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-07-11, 12:29


Storm & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Átsurran pillantásomon az oroszlán, mint a szavannai fűben rejtőzködő gyilkos árny, ahogy megérzem a nőstényt. Rászolgált a nevére, hiszen a természete is eléggé viharos, de talán pont ezt kedvelem benne a másik két erős nősténnyel ellentétben. Velük sincsen semmi gondom, de egyszerűen nem érzem bennük a tüzet ami ebben a szőke kis porcelánbaba szerű nőben megvan. Porcelánbaba... aztán jön a fekete leves hogy mégsem az.
Ahogy nekem préselődik a kelleténél talán kicsit jobban is érzem a melleit és egész formás, nőies valóját magamon, de ott van az oroszlán pézsmaillata is mindezen bájai alatt. Nem állítanám hogy nem mozgat meg bennem valamit odalent is.
- Később szükség lesz igen ha ezt befejezem. Nem sajnálod a ruhád? - kérdezem ahogy szorosan összepréselődve heverünk és nem sietek kigurulni a kocsi alól, pedig megtehetném, hiszen ilyen gurulós cuccon fekszem csak elveszik a széles hátam alatt.
- Na nem mondod. Pedig jó voltam bioszból... - vigyorodom el ahogy végigsimítok karcsú testén.
- Jelen esetben ez a sok fém amit itt látsz, ez a bölcső, és ez tartja meg az egész kocsit gyakorlatilag - mutatom neki ahogy megmoccanunk egy kicsit és kigurulok, vigyázva hogy ne sérülünk meg.
- Dehogynem hiányozhat. Legalább ma valakinek hiányzom - sóhajtok kaján kis mosollyal hiszen mind feszültek vagyunk és ilyenkor általában nem hiányzunk egymásnak.
- Hm, örülök hogy pont neked hiányzom, kisviharom - mosolyodom el, ahogy már kényelmesebben elférünk odakint. Nem eresztem el, jó érzés hogy rajtam heverészik, és az oroszlánom is érdeklődik a nőstény iránt.
- Este vadászunk egy jót, akarsz velem futni? - kérdezem hiszen ilyenkor mindig valamelyik nőstényemmel futok.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-07-23, 16:49

A vihar előtti csend

A célom, hogy Regina legyek, és ezért hajlandó vagyok, illetve a múltban is voltam mindent sutba dobni. Az egész életem forgattam fel, már több mint tíz éve, és ezen ez az egy ruha mit sem fog változtatni. Ezért is nevetek fel a kérdésére, tudom, hogy olajos, meg nem tudom milyen lesz még, de cseppet sem érdekel.
- Jobban örültél volna, ha ruha nélkül törleszkedek hozzád? – amúgy sem valami extra darab van rajtam, ha már itt tartunk, csak egy egyszerű lenge nyári ruha, apró virágos mintákkal. Ez nem olyan darabom, amiért kár lenne, az estére készülök, hiszen telihold lesz.
- Valóban? Én kicsit több biológiát tanultam. – mosolyodom el, ahogy végigsimít a testemen.
- Esetleg korrepetálhatlak, ha akarod. – a szavaira csak bólogatok vigyorogva, de véletlenül sem forgatom a fejem, hogy láthassam, milyen fém micsodára mutogat, le nem veszem róla a szemem. Aztán kigurulunk a kocsi alól, és már nem kell annyira lapulni, így feljebb emelem a fejem.
- Csak nem rossz napod volt eddig Rexem? – azért ezt komolyabban kérdezem, mert ha volt valami gond a falkában, arról jobb, ha én is tudok, hátha gyógyítani kell valakit.
- Még szép, hogy akarok! – vigyorgok rá. – Úgy megkergetlek, hogy a füled-farkad eldugva menekülhetsz előlem! – nevetem el magam, ahogy elképzelem a jelenetet.
Aztán elhal a nevetésem, és komolyan nézek rá, végigsimítva az arcán.
- De komolyan. Volt valami gond, amiben tudok segíteni? – és ezt most nem a nagyravágyás, vagy a célok mondatják velem, mert a falka igen is fontos, és azt is tudom, hogy Lucas jó vezető, és ebben tényleg szeretnék neki segíteni.
 Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-07-24, 15:00


Storm & Lucas

Im a  lion... and i born to be free

Nem is tudom elsőre mit gondoljak, de Storm valahogy mindig a legjobbkor bukkan fel, és már már azt hiszem hogy valamiféle célja is van ezzel. Nem csak a hatalomvágy miatt akar regina lenni hanem esetleg más miatt is? Fogalmam sincs, de nem valami elhanyagolható annak ellenére hogy egy aprócska nő, méghozzá doktornő. Ami nem jön sosem rosszul a falkában, és nem csak nálunk.
- Melyik férfi nem örülne? Bár ahogy elnézem a ruhád méretét ezen akár könnyen segíthetünk is - vigyorodom el, hiszen formás kis vadmacska, és szívesen felfedezném minden domborulatát, de csókoknál és buja érintéseknél nem jutottunk tovább, mintha még
mindig kéretné magát. Valahol vonz is ez a kis makacssága, és a falka előtt biztosan fel fogom avatni ha oda kerül a sor hogy a háremből választanom kell.
- Ezt elismerem, én csak az alapvető biológiát tanultam, de azt azért tudom hogyan lesznek a bébioroszlánok - mosolyodom el, ahogy kigurulunk hogy több helyünk legyen, és végigsimítok csinos arcán.
- Bármikor korrepetálhatsz - villan meg a szememben a vágy, hiszen a formás teste még mindig hozzám nyomódik és nem vagyok fából bizony.
- Nem volt rossz csak feszült. Telihold éjjele lesz és mindenki a halálba kívánja a másikat éppen, de ezt te is tudod, Gyönyörűm - hiszen ilyenkor minden váltó feszültebb és ingerlékenyebb mint amúgy, én is. Bár nekem kell a legjobban uralkodnom magamon hogy jó példát mutathassak a többieknek.
- Nagyszerű. De ne reménykedj hogy hagyni fogom magam - nevetek hiszen láttam már vadászni Stormot és nem kell féltenem hogy elhibázná a zsákmányt. Futni is szépen fut, ahogy oroszlánjának izmos teste minden mozdulatra megfeszül. Gyönyörű látvány.
- Nincs semmi baj Storm, csak nyugtalan vagyok. Valami rossz előérzet vagy nem tudom. Bár lehet hogy csak telihold paranoia de valahogy aggódom a falkáért - sóhajtok fel, mert nem tudom szavakba önteni, de megszoktam már hogy neki elmondhatom mert nagyon jól összebarátkoztunk a nyilvánvaló szexuális vágyakon kívül is.   Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-08, 18:34

A vihar előtti csend

Az ajkamba harapva vigyorgok rá, hiszen eléggé egy rugóra jár az agyunk. Ami azt illeti nekem is feszült napom volt, de nem a kórház miatt, az most viszonylag nyugalmas nap volt, hanem azért, mert hiába lesz valaki erősebb alakváltó, attól még ugyanúgy megérzi a telihold közeledtét, és az oroszlánok is nyugtalanok odabent, ami eléggé tudja stresszelni az embert.
- Csak, ha az inged kölcsönadod, amíg elfurikázol a territóriumunkig, mert a rendőrök biztos furcsán néznének, ha egy pucér nővel a kocsidban igazoltatnának éppen. – És igen, azt hiszem, hogy határozottan szexin állna rajtam valamelyik ingje, még akkor is, ha nagy valószínűséggel a térdem verné az alja, na, jó, annyira azért nem vagyok alacsony.
- Hát a gólya hozza őket! – vágom rá kapásból, hogyan is lesznek az oroszlánokra, mintha komolyan is gondolnám.
- Persze mindegyiket másik gólya, mert megeszik őket vacsorára, azért is vagyunk viszonylag kevesen szerintem. Félnek a gólyák szállítani, és mind ott ácsingózik, hogy végre legyen egy bátor, aki elhozza őket is. Ez volt az első órád, remélem jegyzeteltél, majd küldöm az áfa-s számlát. – nevetem el magam a végére, közben azon gondolkodom, hogyan is tudtam ennyi sületlenséget összehordani neki. De ráfogom a nyúzottságomra, meg a nyuszira, mert arra is lehet.
- Még szép, hogy tudom Rexem, ami azt illeti, én magam is érzem, hogy milyen feszült vagyok. Nagy szerencse, hogy jelenleg inkább hülye poénokkal próbálom oldani, és nem a füledbe harapok bele. – Aztán vetek egy éhes pillantást a fülre, jól megnézve, mindenféle célzattal, meg egy nagy sóhajjal, hogy végül is még megtehetem.
- Te nem láttad az oroszlánkirályt? – nézek rá kérdőn, mert én bizony igen, meg is sirattam Mufasa halálát. – Ott mindig Sima maradt alul, és Nala volt felül, pont mint most mi? – vigyorogok rá, és feljebb tornázom magam, ha már kigurultunk, és helyet foglalok a csípőjén lovaglóülésben, kezeimmel a mellkasán támaszkodva.
- A falka összetartó, meg fogjuk védeni őket! – jelentem ki határozottan, elszántsággal a hangomban. Nem fogom hagyni, hogy bárki is ártson nekik, ha kell latba vetem a kapcsolataimat, vállalva, hogy lebukom. Van, ami fontosabb, mint a Regina pozíció, mert mit ér egy Regina, ha nincs falka, ami felett uralkodjon?
- Ne aggódj! Megvédjük őket! Bármi áron. – legyen az szövetség vagy akár valaki halála, de a falka a mi családunk, és ők bíznak bennünk.

 

Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-09, 18:20


Storm & Lucas

Im a  lion... and i born to be free

A telihold mindenkit megvisel, még az alfákat is, bár mi jobban tudjuk azért tűrtőztetni magunkat hiszen rajtunk sok minden múlik. Nekünk kell az ifjainkat megtanítani uralkodni magukon és talán vissza is szorítani az oroszlánjukat ha elkanászodnának. Ahogyan elő tudom rántani a szörnyeteget a bőrük alól, úgy vissza is tudom űzni ideig óráig. Persze örökké nem hiszen a teliholdnak nem lehet az örökkévalóságig ellenállni.
- Őszintén szólva szerintem inkább a sárga irigység enné őket hogy nekem ilyen csodás meztelen nő jut, nekik meg az unalmas szolgálat. Az ingem a bokádig érne - nevetek fel, de egyszer majd kipróbáljuk. A nők úgyis előszeretettel lopkodják a pasik ingeit, ki tudja milyen indítékból.
Felszalad a szemöldököm erre a mély és komoly kimerítő elődásra a gólyákról és a kisoroszlánokról. Végül ahogy elneveti magát, én is felnevetek, szeretem benne hogy van humora és képes mindig elnevetni a helyzetet ami kínos is lehetne. Rátermett nőstény.
- Oh értem, szóval ezért nincs soha gúlya a kisoroszlánok mellett, mert az az első nasi amit megesznek. Igazán köszönöm tanárnő de szegény vagyok mint a templom egere- illetve oroszlánja - szóval csak természetben tudok fizetni - teszem hozzá ahogy megnyalom a szám szélét, és szemeimben ott a vidám csillogás, hiszen fog ő még alattam is feküdni, nem csak így.
- Mindenkinek szerencse, főleg a kívülállóknak - mosolyodom el, hiszen hajlamos tényleg viharos lenni, de azt hiszem erre mondják hogy nomen est omen [Nevében végzete].
- De láttam, volt gyerekszobám és még viccesebb lett amikor alakváltóvá váltam - mosolyodom el ahogy a csípőjére simítok, és könnyű kis ruhácskája alatt is érzem számomra tökéletes idomait.
-Nem, nem fogjuk hagyni. Nem tudom mi ez az érzés, de ritkán csap be a megérzésem, és megtanultam odafigyelni rá - simogatom lassan ahogy a nőre nézek, és a mosolyom elhaványul, a pillantásom nagyon komoly.
- Hamarosan választanom kell az alfanőstények közül. Paris és Stella is rágják a fülem. Régi tagok mindketten, ismerem őket, és megbízhatóak, de nincs bennük elég tűz - sóhajtok fel, hiszen gondolom ő is tökéletesen tudatában van a riválsainak. Ha őt választom, be kell bizonyítania a hatalmát előttük is, hogy elismerjék, jól választottam, a falka érdekeit szem előtt tartva.
- Mondd csak Storm, ha téged választanálak... te miért akarod ennyire megvédei a falkát? Én ebben nőttem fel, ez a családom, de te alig fél éve, kicsit több hogy jöttél. Mit jelentünk mi neked? - kérdezem lágyan, hiszen tényleg érdekel, ha már ő a legjobb tippem a Regina posztra.
 Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-12, 13:32

A vihar előtti csend

Finom megcsapom a vállát, csak hogy érezze a törődést, és felháborodva közlöm, a bókját figyelmen kívül hagyva.
- Hééé, azért ennyire nem vagyok alacsony! – tény, hogy nem vagyok olyan magas, mint ő, de azért mégis, nem kell az orrom alá dörgölni, hogy nem vagyok egy égimeszelő modell alkat. Bár szerencsémre, még így is elég dögös vagyok ugyanúgy, csak lényegesen kisebb kiadásban.
- Természetesen ezért nincsen, mert vacsora lesz belőlük. – vigyorgok rá, ahogy a sok sületlenséget összehordom neki, de vevő a játékra.
- Hát lássuk csak, azt hiszem, hogy el tudom fogadni azt a fizetséget, mondjuk őőő…- látványosan elgondolkodom, mintha azon törném a fejem, hogy mikor is. - …szerdán kilenctől tízig, sajnos a többi időpontban, már mindenki természetben fogja törleszteni az adósságát. – erről mondjuk még egy kölyök is megmondaná, hogy hazugság, nem hogy a Lucas. De jó érzés, most egy kicsit csipkelődni, és viccel elűzni a feszültséget, amit engem is megviselt ma.  Arról nem beszélve, hogy valószínűleg ő is tudhatja, hogy nem éltem szexuális életet, legalábbis, az elmúlt fél évről tudhat, azt nem tudom, hogy az előtte lévő időről van-e tudomása. Bár nem csináltam nagy titkot belőle, hogy mindenkit visszautasítottam, bár nem a Rex, hanem Axelle miatt. De Ő már itt van, végre eljött hozzám, így az önkényes cölibátusom is véget ér. Igaz, hogy az Lucasra nem volt kiterjesztve, csak nem jutottunk még el odáig.
- Ejjjj, még a végén azt fogom gondolni, hogy nem kedvelsz. – nem, nem fogom ezt gondolni, de tény, hogy olykor nagyobb széllel sikerül a dolgokat elintéznem, mint azt illendő lenne, de már kicsi koromban is mindig azt mondogatták a szüleim, hogy megérdemeltem a nevet, amit adtak nekem.
- Ők erős nőstények, de nem vagyok benne biztos, hogy a nyomás alatt is képesek lennének kitartani, és elég erős lenne az akaratuk egy esetleges támadás során. – naná, hogy ellenük kampányolok, hiszen riválisok és vetélytársak. Nekem kell az a pozíció, bár a két nőstényen nem szívesen gázolnék át, mert a falkát ugyanúgy szeretik, és törődnek velük.
- Ti vagytok az új családom. – nézek a szemeibe, tudhatja, hogy ez nem hazugság. – Még nagyon fiatalon szakadtam el a családomtól, és azóta sem hallottam róluk. Nem éltem előtettek oroszlánfalkában, mind olyanok lettetek, mint a testvéreim, nővéreim, bátyjáim, gyerekeim. – Azt hiszem még sosem meséltem Lucasnak a múltamról, és szinte senki semmit nem is tud rólam. Azon kívül, hogy másik kontinensről származom, és ott jártam egyetemre.


 

Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-13, 10:03Storm & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Csak gonoszkásan kuncogok a tiltakozásra de igaza van ennyire nem alacsony, mégis jól esik ezzel szívni a vérét, és elbírja az egója, nem aggódom érte. Nem hinném hogy bármi baja lenne ennyitől, mert nem egy gyenge nőstény.
- Persze Kiscicám, nem vagy... - hagyom annyiban ahogy megsimogatom formás alakját. Meg kell hagyni nem is lenne jó ha sokkal magasabb lenne, van akinek nem áll olyan jó, és Storm pont így jó ahogy van. Kézreálló kis darab.
- Hm, érdekes teária, bár mivel eddig bizonyítottan nem találtak gólyákat a kisoroszlánok mellett, van hitele - nevetek fel és a mosolyom nem tűnik el ahogy tovább humorizál és csipkelődik de jól esik mert eltereli a figyelmem a komoly kötelességekről, és nem tagadom ennyi lazítás nekem is jár.
- Nos, felírom a naptáramba. Semmiképp ki nem hagynám a lehetőséget - kuncogok ahogy szóba kerül, mintha valami nimfomán nőszemély lenne, pedig nem az és ha jól sejtem eddig nem adta meg magát senkinek. Még nekem sem, pedig igencsak próbálkoztam magam is, de most úgy tűnik lassan megtörik a jég.
- Ne gondolj ilyen butaságokat, tudod jól hogy kedvellek - mosolygok rá melegen, hiszen ha nem kedvelném akkor nem lenne itt és nem lenne jó esélye a Regina címre, ami nem csak egy hangzatos poszt, hanem egy felelősség is. Nem mindenki alkalmas a vezetésre, és egy ideig meggyőződésem volt hogy én sem vagyok, és mégis... forog a föld.
- Igen, én is ezt gondolom. szeretik a flkát és törődnek is vele, de nem tudom hogy képesek lennének-e kiállni a falka érdekében. Sok alakváltó titkolja hogy ő micsoda, mert a jó hírük, az állásuk bánná. Nekem olyan nőstény kell aki ha úgy van ki tud állni és megvédeni a gyengébbeket - sóhajtok ahogy lassan simogatom a csípőjénét és a derekát mindenféle szexuális felhang nélkül csak mert jól esik. Jó a közelsége és az oroszlánom is kicsit nyugodtabban viselkedik az ismerős közegban.
A mosolyom lassan halványul el ahogy komolyabb vizekre evezünk és szóba kerül hogy miért akar ennyire Regina lenni. Nem igazán mesélt a múltjáról még, de nem is firtattam hiszen nem éreztem a szaviban és tetteiben hamisságot, és engem nem érdekel ki mi elől menekül. Itt bármelyik oroszlán otthonra lel, ha normális a hozzáállása.
- Ez sajnálatos. Néha én is azt gondolom hogy jobb lenne ha hallani róluk és nem ismerni őket mint ez a hidegháború - sóhajtok fel ahogy felnyúlok és egyik szőke tincsét tekergetem. Szeretem a haját.
- Nekem már csak a falka van. Ez a családom, noha élnek a szüleim, őket már nem nevezem annak, tudod ők is olyan mély konzervatívak hogy szörnyetegnek tartanak amiért likantróp lettem - valahol mélyen persze még fáj, de már nem foglalkozom vele, és nem tekintem őket családomnak sem. Pedig sikerre vittem a vállalkozásomat is, és király lettem az enyéim között. És mégis csak egy szörnyeteg vagyok.
- Itt mindig otthonod lesz, ha te is úgy akarod, és örülök hogy ilyen jól beilleszkedtél és megszeretted a falkát - hiszen ez mindig jó, és az hogy orvos is mellé, még inkább jól jön.


|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-19, 07:14

A vihar előtti csend


Hát erre a mondatra, már muszáj erősebben megcsapkodnom, mert mégis minek néz engem?
- Remélem tisztában vagy vele, hogy az IQ-m átlagon felüli, és érzelmileg sem vagyok elmaradott, így nem tudsz lekenyerezni az okos enged, szamár szenved mondatoddal, hogy rám hagyod a dolgot? – A hanglejtésem haragról árulkodik, de nem vagyok igazán mérges, mi sem bizonyítja jobban, hogy épp megint hozzá törleszkedek, hogy még jobban tudjon simogatni, az most nagyon megnyugtató egyébként, lehet egész nap el tudnám viselni, csak forognék a hatalmas tenyere alatt, mint a grillcsirke, hogy éppen hol simizzen.
- Azt hiszem, kezdelek megkedvelni! – mondom úgy, mintha eddig nem így lett volna, de igazából nagyon is kedvemre van Lucas stílusa, és hogy még viccelődni is lehet vele, mert tudja, hogy mikor kell komolyan vennie magát, és nem folyamatosan egy begyöpösödött „Én vagyok a király!” faszfej.
- Jó, de ha valami fontosabb fizető vendég érkezik, akkor téged le kell mondjalak. – sóhajtom mártként, hogy mikről kell nekem lemondanom a fizetségek fejében, még róla is. Közben a mellkasát simogatom, bár azt igazán észre sem veszem, csak magától jön. És a tekintettem el is időz a tájékon, ami kikandikál az ingéből.
- Én is kedvellek! – az orrom hozzádörgölöm az övéhez, olyan macskásan, aztán az arcom arcához, és érezam ahogy a borostája karistolja a bőrömet, de valahogy jó érzéssel tölt el, úgyhogy fel is nyúlok, hogy a kezembe vegyem az arcát és azt is megsimogassam.
- Azt hiszem Lucas, mindenki ilyen nőstényt szeretne. – bólogatok hozzá, hiszen a legtöbb uralkodó erre vágyik, hogy legyen egy olyan királynője, akinek nincsenek problémái azzal, hogy kiálljon a falkáért vagy épp a nyilvánosság elé, ha kell. Mivel én ebben nőttem fel, nekem ez nem okoz problémát. A szüleim voltak a falka vezetői kiskoromban, és mindig kiálltak a falkáért, én pedig születettként sosem tartottam hátránynak, hogy alakváltó vagyok. Bár az is igaz, hogy nem tudom milyen igazi embernek lenni. A nyilvánosság meg, ugye jött Alexander mellett, még akkor is, ha én háttérben voltam, és senki nem tudott rólam, csak azok akikben megbízik.
- Hogy te milyen mázlisat vagy, hogy itt vagyok neked! – nevetek rá, ahogy közli, hogy mit szeretne, és folytatom a kampányom. – Hiszen erős vagyok, szép vagyok, meg okos, meg főképp szerény – hahahah, nem az soha nem is voltam, de nem számít. – és még az állásom sem kell féltenem, hiszen elméletileg nem is létezik. – Mert a kórházat jobb titokban tartani, az esetleges támadások miatt. Az emberek gyakorta követnek el ostobaságokat, szerintem az irigység miatt. De ha el is veszíteném, az anyagiak miatt akkor sem aggódnék túlságosan, hiszen két vámpír is van, akikhez bármikor fordulhatok, ha úgy hozza a szükség. A tartalék, ami meg a számlámon pihen, amit Alextől kaptam, mikor utamra bocsájtott, még mindig érintetlenül fekszik, nem élek nagy lábon, és nem verem nagy dobra, hogy bizony van pénzem. De a tudat, hogy van mit a tejbe aprítani biztonságot ad.
- Az enyémek is élnek, azt hiszem. – mondom bizonytalanul, mert fogalmam sincs, hogy mi történt velük az elmúlt tizenkét évben. – Hacsak Belle Morte nem végezte már ki őket. Nála sosem lehet tudni, amilyen szeszélyes vámpír ő ribancsága. – mert bár én sosem találkoztam a nővel, azt láttam, hogy időnként miket művelt az oroszlánokkal.
- Sajnálom, hogy a szüleid nem fogadnak el így. – simítom meg az arcát, és a homlokát. – De vigasztaljon a tudat, hogy egy ilyen valaki, mint én nagyon is kedvel téged. – adok mosolyogva egy puszit a szájára. Hogy elűzzem a felhőket a szeméből, amik most sötéten keringenek benne. 

Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-22, 10:46Storm & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Kiszélesedik a mosolyom ahogy erősebben csapkodja meg a vállam a megszólalásra.
- Remélem tisztában vagy vele hogy a szerénység nagy erény... - nevetek fel hiszen pontosan tudom milyen okos és talpraesett nőstény ő. Kezem könnyedén érinti formás alakját és megnyugtató érzéssel tölt el ahogy ismerősen a kezeimhez simul. Ez már ilyen önkéntelen mozdulat de jól esik csinálni.
- Csak hiszed? Tudod hol kell hinni... - horkanok fel kicsit sértődötten de a szemeim vidáman csillannak meg, nem haragszom én. Ha nem kedvelnénk egymást, nem is jönnénk ki ilyen jól egymással és nem lennék most itt.
- Micsoda tragédia lenne ha le kellene mondanod. De nem tudsz lemondani ha el sem engedlek - vigyorodom el, ahogy az arcomhoz dörgölőzik és beterít a haja kellemes illata. Kék szemeim nyugodtan fénylenek, ahogy a nőt nézem ahogy az arcom simogatja. Ma haragban voltam a borotvámmal és enyhe borosta érezhető így az arcomon.
Elmosolyodom a szavairra.
- Ez igaz lehet. Nagy előny ez egyébként, hogy mindketten vállalni tudjuk hogy mik vagyunk. Nehéz lenne titkolózni és mindent nagyban megnehezítene - sóhajtok fel, és szerencse hogy a gépészet felé indultam el és ebben nincs semmi olyasmi ami akadályozná a munkámat. Akinek meg nem tetszik hogy bundások dolgoznak a kocsijukon menjenek máshová ahol jól lehúzzák őket amatőr munkáért. Az ő bajuk, nem az enyém. Bár bevallom őszintén néha élvezem ahogy megszégyenülve jönnek vissza pár hónap múlva hogy csináljuk meg, mert nem lett jó a másik szervíz.
- Hm valóban mázlista vagyok, hogy egy ilyen végtelenül szerény nőt sodort az élet a kezeim közé - csiklandozom meg egy kicsit az oldalát ahogy a kezeim között ficereg és dumál. Valahol azért hálás vagyok neki hogy itt van és nem vagyok egyedül, mert tudom hogy számíthatok rá. Bár nem ismerem régóta van valamiféle összhang közöttünk és még nem is feküdtünk le egymással.
- Belle Morte? Mit csinálnak a szüleid annál a vámpírribancnál? - hiszen nekem sincs túl jó véleményem róla, bár csak pletykákat hallottam eddig, most felvetette a fejét bennem a kérdőjelek hada. Neki mi köze van hozzá? Onnan menekült el talán?
- Nekik már nem vagyok eléggé ember, de azért évente kétszer találkozom velük. Vicces lenne a karácsonyi ebédre beállítani veled - vigyorodom el, mert értékelem a szándékát, de sajnos nem olyan könnyű elűzni a felhőket onnan. Makacs, maradandó dögök azok.|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-22, 19:11

A vihar előtti csend


Erre kiröhög, kiröhög, mert megcsaptam, hát tényleg meg fogom verni Lucast, csak még nem tudom, hogy mikor, mert meg kell lepnem, de most már biztos, hogy kap a pofája.
- Hogyne! Azoknál, akik se nem szépek, se nem okosak. Szóval nekem nem kell szerénynek lennem. – vigyorgom képen, mert azt hiszem erre a válaszra nem számított. Egyébként általában nem vagyok ilyen nagyarcú, de azért van önbecsülésem és nem fogom lenézni magam vagy az értékeimet, még akkor sem, ha nem illendő.
- Neeeem! Halvány fogalmam sincsen, hol  kell hinni. – Adom az ártatlant, de természetesen tudom, hogy mire gondol, de nem járok templomba, ami azt illeti soha nem is jártam, az én családom nem vallásos, így én sem nevelkedtem úgy. Meg egyébként, ha létezne isten, én hinnék benne, szóval erről ennyit.
- Áhh, csak nem azt tervezed, hogy kikötözöl, hogy ne tudjak elmenni, és közben kiszolgálsz engem, mert ugye mozdulni nem tudnék…- elgondolkodok a dolgon egy pillanatra, ahogy magam elé képzelem a jelenetet, aztán összeteszem a két csuklóm és felé nyújtom. – Benne vagyok, mehetünk . – Nevetek rá megint, azért remélem nem gondolja komolyan, hogy kikötöz, mert akkor nagyon morcos lennék, de viccelődni nem olyan rossz vele.
- Hát igazából vannak olyan váltók, akik titkolják, sőt olyan falkák is, csak ők valahogy nyugodtabb népség az oroszlánokkal ellentétben. – Én vagyok az élő példa, hogy nem igazán szeretem csendesen intézni a dolgokat, csak ha nagyon muszáj, meg amikor a munkám végzem a kórházban, akkor is nyugodt és összeszedett vagyok. Lehet, hogy ennek kompenzálásaként vagyok  olyan hangos más területeken, így élem ki magam. Na majd egyszer elmegyek egy pszichológushoz, hogy analizáljon ki engem.
- Hálás is lehehehehtsz. – ficergek a karjai között, ahogy megcsikiz. – Esetleg elmehetsz oda hálát adni, ahol hinni kell. – De oda valószínűleg nem fogom elkísérni. – Egyébként én is hálás vagyok, hogy vagyok neked, hogy vagyok nektek. –Röhögök rá, olyan magas labdákat dobál, amiket muszáj lecsapni. Szeretek Lucasszal beszélgetni, ezt már rég megállapítottam.
- Hát a városban élnek, és ő a hívó vámpírjuk. – Adom meg a választ, bár szerintem ez teljesen egyértelmű, de ha nem, hát most már tudja.
-Úúúúú benne vagyok, leszek a kamu mennyasszonyod, majd azt hazudjuk, hogy útban vannak a kisoroszlánok. Vagy bocsi. – mert nem tudom, hogy nem mentem-e messzire a viccelődéssel. Bár szerintem vicces lenne.  
 

Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-23, 14:54Storm & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Szórakoztat a sértettsége, hiszen tudom jól hogy van mire egósnak lennie, mint nekem is. Ennek fényében szívjuk egyműs vérét előszeretettel, hiszen megtehetjük és nem vagyok egy vén begyöpösödött agyú vezető, de olyan makulátlan sem, aki  nem hajlandó bemocskolni a kezét a cél érdekében. Igenis hajlandó vagyok elég sok mindenre a falkámért és hogy jó legyen nekünk, még a többi vezetővel is szívesen komfrontálódom.
- Persze hogy nem kell, de azért néha nem ártana kis viharom - mosolyodom el, den em rovom fel neki hiszen tudom hogy van mire egósnak lennie és nekem így tetszik hogy ki tud állni magáért és nem kell a szomszédba mennie egészséges önbizalomért.
- Hát vannak ilyen nagy ronda épületek, hegyes tetővel és egy kereszt van a tetejükön meg valami villámhárító, na ott kell - jegyzem meg a szavaira és nevetésére úgy, mintha komolyan elgondolkodnék a válaszon. Sose jártam templomba, és soha nem is akarom elkezdeni ennek a folyamatát. Utálom az egészet ahogy van. Vagy épp nincs.
- Na persze, még szolgáljalak is. Van elég oroszlán aki ki tud téged szolgálni - nevetek fel, hiszen tény, viszonylag nagy falka vagyunk bár nem annyira mint a farkasok vagy  a patkányok. Bár ahogy hallottakm, a leopárdok is szépen gyűlnek már.
- Nyugodtabbak, és olyan munkakörben vannak ahol nem vállalhatják, bár ez elég szar lehet azért. Én biztos hülyét kapnék ha nem állhatnék ki az enyémekért királyként - sóhajtok fel ahogy megcsikizem az oldalát és bele is nevet a mondandójába. Kellemes hangja van meg kell hagyni.
- Nekem lehetsz hálás hogy itt lehetsz és befogadtalak. Lehetsz hálás mondjuk természetben... bármikor - kaján mosolyra húzódik az ajkam ahogy piszkálom, hiszen elég magasak a labdák és oda vissza passzolgatjuk őket. Szórakoztató.
- Oh értem - válaszolok, de nem tudom hogy sajnáljam őket vagy sem, nem úgy tűnik mintha nagyon hiányolná a szüleit. Bár tudom hogy ő született, nem tudja milyen embernek lenni. Én tudom.
- Lehet megérné bejátszani, már csak minden további nélkül. Nem bántó a gondolat csak valahol szomorú hogy ennyire elszigetelődnek tőlem. Pedig még mindig én vagyok - sóhajtok fel, és felülök pusztán hasizomból, és átkarolom a nőt.


 || ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-24, 05:17

A vihar előtti csend

Még hogy nem ártana, ha időnként szerény lennék, még szép hogy ártana, és nem is vagyok rest kifejteni neki.
- Nem tudhatod, ha szerény lennék, akkor valószínűleg kisebb lenne az önbizalmam, vagy maximum álszerény lennék, annak meg mi értelme lenne? Ugyanott tartanánk, ahol most, de tételezzük föl, hogy nem álszerenység, tehát csökkent az önbizalmam. Ha lecsökken az önbizalmam, nem tudok kiállni magamért és a falkáért, ergo semmi hasznom nem lenne, és így még jobban csökkenne az önbizalmam. Szóval, ha belegondolsz, egyáltalán nem akarod, hogy szerény legyek. – jutok végük az okfejtésem végére, hogy igazából ő nem akarja az egészet. Kíváncsi vagyok, hogy vajon, hogy tetszenek neki az érveim.
- Hé, nem is mindegyik ronda, értékeld a kor szépségét, hisz már te is benne vagy. – Na nem mintha én nem lennék, de hát valamivel piszkáldóni kell. És jelenleg ez a legkézenfekvőbb dolog, mert az idő bárdja mindig ott lebeg felettünk.
- Szóval képes lennél másoknak is megmutatni, hogy kikötözöl? Na, de Lucas! – felháborodásom csak tettett, hiszen folyamatosan vigyorgok, mint a vadalma, úgyhogy tudhatja, hogy nem veszem komolyan, amiket összehord.
- Háááát – gondolkodok egy pillanatra jobban a témában. – Valahogy biztos megoldják ők is, hiszen akkor valószínűleg már se királyok nem lennének, se falkájuk nem lenne. – Bár őszintén megmondom, fogalmam sincs, hogyan csinálják, de azt hiszem nem az én dolgom, nem kell nekem mindenről tudni, vagy épp belefolyni.
- Auucs – harapok elgondolkodva a saját ajkbamba. – Akkor nem lesz elég már csak a szerda este. Most mitévő legyek? – már azon kívül, hogy a mellkasára hajtom a fejem, és beszívom az illatát, ami ott van az olaj és benzinszaga alatt. Oroszlánom halkan dorombolni is kezd neki, nagyon elégedett a jelenlegi helyzetével.
- Sajnos rengeteg családot szakít szét, még mindig ez az ellentét. Őszintén én valahol titkon drukkolok azoknak a vámpíroknak a televízióban, hogy sikerüljön meggyőzniük az emberiséget, mert akkor a mi gondjaink is azt hiszem kisebbek lennének. Ha tudnám, még támogatnám is őket valahogy, bár kétlem, hogy anyagi segítségre szükségük lenne, hogy gyűjtést rendezzek. – Sőt biztos vagyok benne, hogy nincs rá szükségük, hiszen én magam is Alexandertől kaptam segítséget és vagyont, amikor elindultam ide.


Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-30, 15:36


Mosolyom nem halványul el ahogy nem bírja ki hogy ne menjen bele a fejtegetésbe hiszen muszáj hogy körbemagyarázza az egészet. Nem is ő lenne ha nem tenné, de már elfogadtam hogy ilyenkor hagyjam rá.
- Majdnem tökéletes érvelési sor, de nem mindenhol helytálló. Hasznosnak akkor is hasznos lennél, csak máshogyan nem mint potenciális Regina jelölt. Sose bánd hogy nem vagy egy szerénység, nem lennél méltó a nevedre - mosolyodok el hiszen nem tagadom hogy tetszik nekem ez a magabiztosság. Határozott nőből nincs sok és még mindig ő és Stella a legjobbak arra hogy elgondolkodjak rajta hogy jelöltek legyenek. Mert hát nekem ilyenekkel is kell foglalkoznom, mint falka vezetőnek.
Elengedem ezt a kérdést hiszen vannak más témák is amiket meg tudunk beszéni.
- Nem is szépek. Még nem láttam szép templomot szóval nem értek egyet veled. De megengedem hogy mutass nekem egyet - kegyes hangulatban vagyok és engedékeny.
- Hm, miért ne? Kimondta hogy meztelen lennél és féltened kellene az erényeidet - nevetek fel, és elhessegetem a képet a szemeim elől.
- Na mindegy. Szerencse hogy nekünk nem kell ezen aggódnunk, mert meg tudjuk oldani hogy ne kelljen titkolóznunk - és ez a lényeg. Mindig el tudok menni a kölykökért ha van valami gebasz és tudok nekik segíteni ha szükség van rám bármilyen minőségben.
- Szabaddá kell tenned a szerda estét és az éjszakát is, nincs mese... - sóhajtok fel, de nem esne nehezemre a dolog hogy egy kellemes éjszakát együtt töltsünk. Igazán vad lenne véleményem szerint. Átkarolom ahogy hozzám bújik és a hajába szimatolok, szeretem a puhaságát, bár férfi létemre én sem panaszkodhatok.
- Ez sajnos igaz. Nem rossz a kezdeményezés egyébként és sok benne az olyan elem ami nekünk is kedvezne. Végül is, minket is valahol szörnynek néznek ami nem a legjobb - sóhajtok, hiszen most már csak azért is be fogom játszani hogy elviszem a szüleimhez és bemutatom. Mint a menyasszonyomat, és még csak nagyon megjátszani sem kell magam hogy kedvelem.
- Figyelj csak... ugye készülsz a szobati grillezésre az isteni kókuszos sütiddel? - mosolyodom el aljasul, mert imádom azt a sütit, és most mindenhonnan ezzel kényeztetnek. Képtelen vagyok megunni.
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-08-31, 16:31Erre az okfejtésére csupán felvonom a szemöldököm, de úgy, hogy ugye ezt ő sem gondolta komolyan? Mert addig oké, hogy másoknak hasznos lennék. De magamnak és a vámpíromnak már közel sem olyan biztos.
- És hol marad a kialakított énkép? – vetem közbe, ahogy befejezi, hogy milyen nagyon hasznos lehetnék, máshol másképp, meg a frászt, én jól érzem magam a bőrömben, nem óhajtok változtatni rajta.
- Nem is bánom, én jó vagyok így, ahogy vagyok. – Jelentem ki, bár azért érezni, hogy annyira mégsem vagyok elégedett magammal, de hát nem él olyan a földön, aki teljesen elégedett lehetne, nem igaz? Úgyhogy ebből nem is fogok problémát csinálni sosem. Volt némi pszichológia órám is, bár nem az volt a fő vonalam, de azért kellett tanulnom az emberi természetről, hogy könnyebben ki tudjuk szűrni a hipochondereket, a bántalmazottakat.
- Jó, majd keresek megfelelő képeslapot, és elküldöm. – Meg a fenéket, hát templomba járok én? Soha nem is jártam, de egyiknek – másiknak egész szép az üvegezése, és marha drága is mondjuk.
- Igen, ők meg oldják meg maguknak, ahogy akarják. – Mert csak az lesz a mi problémánk, amit annak teszünk, de más vezetők identitás zavara a szörnyrészével nem a mi gondunk.
- Meglátom, mit tehetek az ügy érdekében. Így azt hiszem, sok nagy hímet kell lemondanom. Hajlandó lennél megküzdeni velük, ha nem tetszik nekik az ötleted? – tódítom tovább az amúgy szerda esténkénti pasi gyűjteményemet. Akadnak egyébként szép számmal, a legtöbb könyvben, amit olvasok, legalább könyvenként kettő, ejt rabul a szabad estéimen.
- Milyen szépen fogalmazol…- sandítok rá, hiszen nem csak valahol, teljes mértékig szörnynek néznek minket, talán még nagyobbnak is, mint a vámpírokat.
- Ahhh…- nyögök fel fájdalmasan, és a fejem a mellkasához fúrom beszívva az illatát. - …elfelejtettem, teljesen… - nyögöm még mindig fájdalmasan. Szombatomat a kádban töltve képzeltem el, egy üveg bor és egy könyv társaságában, a legújabb pasi szeretőmmel, basszus.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-10-19, 13:03Storm & Lucas
I am a lion, and I born to be free..Naná hogy nem gondolom komolyan, de ezen jót nevetek hogy mennyire kifejező tud lenni az arca ha valami nem tetszik neki éppen. Persze a világ minden kincséért sem akarnám hogy ennél lejjebb adja magát. Akkor nem kedvelném ennyire.
- Hm, valahol elveszik a világban, de nekem van énképem rólad is, szívesen megosztom veled ha akarod - mosolyodom el túlságosan is kedvesen, mivel csak szivatom. Bár tudom hogy ő értékeli és nem veszi a lelkére. Nem olyan típus, ezért is jövünk ki egymással jól.
- Ez így van, nekem is így vagy jó ahogy vagy. Bár lehetsz még jobb is - hiszen ha őt választom Reginának akkor osztozni fog a falka feletti hatalomban és nem csak névlegesen. Most sem lehet panaszom mert orvosként nagyon sokat tesz a falkáért és más alakváltókért is. Szép hivatás, de én nem tudnám csinálni.
- Rendben, de mindenképpen. Várni fogom a képeslapom minden nap - nevetek fel ahogy a haját cirógatom, és aztán tovább a formás alakját.
- Na ja. Azt csinálnak amit akarnak, engem nem érdekel különösebben amíg mi rendben vagyunk és minden flottul megy - teszem hozzé hiszen fontos az egység, hogy meglegyen a kialakult bizalom. Attól hogy én vagyok a Rex még én is oroszlán vagyok és tudom milyen érzés kezdőnek lenni, én is a semmiből jöttem, és azóta jól menő vállalkozást építettem fel magam köré, és nem gyengén jó pénzekért dolgozunk a szervízben. Sokszor éjjelig ott vagyok én is.
- Vállalom a kockázatot hogy meg kell velük küzdenem érted - nevetek, mert tudom hogy sokat olvas. Alkalomadtán is szoktam ha van még rá energiám, mert általában elég mozgalmasak a napjaim szerencsére hogy ne tudjak unatkozni.
- Ugye? Majdnem költőien - sóhajtok, hiszen nekem nem kell bemutatni hogy mennyire tartanak minket szörnynek. Pontosan tudom, elég ha ránézek anyámra és a szemében látom a néma vádat. Szerinte jobb lett volna ha belehalok abba az éjszakába, de én túléltem.
- Miiiiii? Elfelejtetted? De hát két hete mondogatom neked is.... Hogy lesz így nekem süteményem, ha nem csinálsz? - mosolyodom el kissé szomorkásan, hiszen csak rájátszok a dologra. Akkor is lesz sütim, de akkor Stella csinálja, az meg szerintem Storm önérzetét fogja bántani.
- Nincs mese, meg kell kérnem Stellát... - sóhajtok.


|| ♪ I need a gangster...

• •
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 38
Tollvonásainak száma : 35
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-11-09, 12:51Erre már fel kell vonnom a szemöldököm, de most kíváncsian, mert igen is érdekel, hogy milyen képet alakított ki rólam.
- Mesélj Királyom, kíváncsian hallgatom, hogy te hogy vélekedsz rólam. – azt hiszem el tudom fogadni a kritikát, ha esetleg azzal áll elő, elvégre felnőtt nő vagyok. Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem fogok megsértődni, ha esetleg olyat mond, mert a hangsúly a NŐ-n van, nem pedig a felnőtten.
- És mit kellene tennem, hogy jobb legyek? – Naná, hogy jobb akarok lenni, én akarok lenni a legjobb. Mert szüksége van a saját lelkemnek rá, és a vámpíromnak is szüksége van rá, hogy én legyek a legjobb mindenben.
- Mindenképpen, aztán a sok lap árát, majd behajtom rajtad. De lehet, hogy ezt is rendezheted természetben, ha anyagi gondjaid akadnának. – Bár ilyen problémái nincsenek, hiszen tudom, hogy jól megy az autószerelő műhely, úgyhogy nincs oka panaszra. Ahogy igazából nekem sincs, bár szinte ingyen dolgozom az alakváltó kórházban. De Alexander gondoskodott arról, hogy ne legyenek anyagi problémáim mielőtt elküldött volna. Most pedig már Axelle is megérkezett, úgyhogy még úgysincs.
- Csak maradjon is így. – Persze nem mutatom, vagy igyekszem nem mutatni, azért valahol belül én is tartok egy kicsit attól, hogy nem sikerülnek a terveim. Nem szívesen válnék meg a Lucas-tól, mert jó vezető, csak hát Axelle-t még neki is el kellene fogadnia, még ha engem nem is. Mert ebben a történetben nem én vagyok a lényeg.
- Igazi hősöm vagy. – Nevetek rá jókedvűen, mert szembeszállni a legfőbb veszedelmekkel, hmm-hmm. De azért vicces.
- Azért ne ess túlzásba, annyira nem volt jó. – Oltom le,  hiszen már megint oda lyukadunk ki, ami nem jó téma, és inkább üssük el egy kis piszkálódással.
- Jó! Kérd meg, Stellát! – nézek rá felvont szemöldökkel, de tudhatja, ha meg meri tenni, soha többé nem sütök neki, és a hangomból még némi sértődöttség is kihallatszódhat.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend


Vissza az elejére Go down
 
Lucas és Storm - Vihar előtti csend
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Temető :: Befejezett Játékok-
Ugrás: