HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:28
Seraphine
tollából született
2018-07-18, 16:02
Amber Hill
tollából született
2018-07-18, 08:33
Dominic R. Jensen
tollából született
2018-07-17, 20:12
Xavier Graham
tollából született
2018-07-17, 20:09
Nyx Lexand
tollából született
2018-07-17, 19:28
Angelica
tollából született
2018-07-16, 20:57
Narui Kazuya
tollából született
2018-07-16, 17:04
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-07-15, 21:57
Xavier Graham
tollából született
2018-07-15, 21:53
Axelle
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 2
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 2 0
Összesen 25 22
Share | 

 Lucas és Storm - Vihar előtti csend

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 14
Tollvonásainak száma : 12
Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-06-17, 08:40

A vihar előtti csend


Ma éjjel telihold lesz, és az igazság az, hogy már nagyon várom. Ezen az éjjelen lehettem az elmúlt nyolc évben csak önmagam. Ezeken az éjeken engedhettem szabadjára a vadállatot, ami ott lakozik bennem. És bár orvos lettem, amihez higgadt fej és érzelmek kellenek, érzem, hogy valahol a kedves doktornéni csupán egy szerep számomra, amit a betegeknek tartok fenn. Ha rajtam múlt volna, biztos, hogy nem ezt a hivatást választom még úgy, sem, hogy képes vagyok a gyógyításra eszközök nélkül is. Bár nem minden esetben sikerülhet megmenteni valakit, még úgy sem. De parancsba kaptam, hogy orvos legyek, és előtte az én Uram azt parancsolta, hogy fogadjak szót az Ő parancsainak, így történt az egész.
De mivel más feladatom is van, ami nem kisebb dolog mint, hogy Reginává váljak, úgy döntök, hogy ma este a Rex-szel fogok a gyülekező helyre érkezni, csak ő ezt még nem tudja.
Leparkolok a szerelőműhely előtt, és tudom, hogy érzi a jelenlétem, ahogy én is az övét. Az nőstényem elégedetten szimatol a levegőbe, ahogy megérzi a hím szagát, szereti az illatát, szereti, hogy erős, így mindig boldogan fogadja az energiáját.
Mivel Lucas nem zavartatja magát, továbbra is az autó alatt fekszik, csupán a dereka alatti rész lóg ki, így találomra felkapok egy szerszámot a kupacból, és a lába közé mászva bepréselem magam az autó alá, nem hagyva ki, hogy arcommal, melleimmel, végigdörgölőzzek a férfiasságán. Még szerencse, hogy apró vagyok, mert így is nagyon szűkös a hely kettőnknek, valami kilógó dolog fel is sérti a vállam, és érzem, hogy kiserken a vérem, de a kicsire nem adunk.
- Erre nincs szükséged véletlenül? – tartom oldalt mutatva a kiválasztott szerszámot, fel nem tudom emelni, mert teljesen össze vagyunk passzírozódva, az arcomon érzem a lélegzetét, és az orrom betölti a szerelő műhely szaga, de ott lapul alatta a hím oroszláné is.  


Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 12
Tollvonásainak száma : 10
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-06-21, 10:32


Storm & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Telihold éjjele lesz és egész nap érzem ezt a feszült bizsergést és várkaozást hiszen ilyenkor szabadon önmagunk lehetünk és nem kell visszafognunk magunkat. Elég sok bajom akad ma a falkával, mindenki feszült és ideges az oroszlánok is ki akarnak törni és ingerlékenyebbek vagyunk a szokásosnál, de végül sikerül mindent elrendezni, és a munka folyik tovább. Tulajdonképpen nem is kéne egy szerszámhoz sem nyúlnom ha nem akarnék, mert vállalkozóként elég lenne csak parancsolgatnom, de mégis szívesen csinálom ezt. Valahol megnyugtat a szerelés, hiszen figyelnem kell hogy mit honnan szedek szét, és elkezdtem megépíteni egy sajátos motort is. Már megvan a váza és a motorja, még a többi alkatrészt kellene hozzáheggesztenem, de akad elég munka a műhelybe és tele vagyunk autókkal és motorokkal, ami jó mert nem kevés bevételt hoz.
Éppen egy nagyobb kocsi alatt vagyok elveszve deréktól felfelé mikor oroszlánom felemeli a fejét, és pontosan tudom ki lépett be a műhelybe. Storm. Törtető nőstény, de valahol tetszik hogy ilyen határozott elképzelései vannak a világról. Regina akar lenni de nem tudom kész vagyok-e megosztani a hatalmam és a falka felügyeletét.
- Mia... - nyögök fel ahogy megérzem a motoszkálásá és lepillantok rá ahogy gyakorlatilag felmászik rajtam és az arcomba vigyorog.
- Erre szükség volt? - kérdezem felvon szemöldökkel, de jókedvtől csillanó szemmel. Nem vagyok egy besavanyodott figura a temperamentumom ellenére, és nem állítom hogy mindig tisztességes vagyok. Csak úgy... nyolcvanszázalékban.
- Kelleni kelleni fog később ha fejezem a bölcső heggesztését - hiszen ez az autó alapja és elég nehéz egy ilyen jószág. Mármint embereknek nyilván, de nekem meg se kottyan.
- Minek köszönhetem a kellemes társaságod? - kérdezem és élvezem ahogy formás puha keblei nekem nyomódnak. Van ám mit fogni, igazi kis vadmacska, nem véletlen hogy oroszlán. Az oroszlánom is érdeklődést tanúsít iránta de nem tudom mennyire működne a dolog. Sokszor a vezető pár amúgy is egy pár és én világéletemben szingli voltam. Közelezzem el magam? Persze már... A hím is felmorran de a képzeletbeli síkon barátságosan fogadja a nőstény közeledését.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Zingel
Storm Lawre
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 14
Tollvonásainak száma : 12
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-06-23, 11:56

A vihar előtti csend

A teliholdhoz közeledve mindig sokkal több a beteg is a likantróp kórházban, hiszen egyszerűen nem bírnak magukkal, és hamarabb eljön a szörnyetegük, mint ahogy feljönne a hold. Hiába vagyok erős alakváltó, ilyenkor még én is feszültebbnek érzem magam, a megszokottnál. Olyan, mint a vihar, aminél érzed, hogy csak idő kérdése, hogy lecsapjon. Érzed az ózont a levegőben, az eső ígéretét, ami felfrissíti a tájat, és tudod, hogy utána fellélegezhetsz.
Ahogy felmászok Lucas testén egészen az arcáig, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem mozgat meg valamit bennem. Mármint pusztán szexuális értelemben, hiszen cölibátusom véget ért, mert Mesterem újra itt van, és bár tudtam, hogy a Rex-szel le kell feküdnöm, eddig tartózkodtam az ilyen nyílt kihívástól, azonban ez mostantól megváltozik.
- Hát ezt kérdezem én is. Erre szükség van? – mozgatom meg a kezemben tartott szerszámot újra, ezzel másik értelmet adva a kérdésének, amit egyébként tökéletesen értettem, csak nincs kedvem felelni rá.
- Bölcső? Ugye tudod, hogy egy kis összedörgölőzéstől még nem lesznek bébioroszlánjaink. – Azt amúgy sejtem, hogy az autó egyik részéről beszél, de halvány fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Az autókhoz egyáltalán nem értek. De rakj elém egy szívet és azonnal megjavítom.
- Hát nekem nem hiányozhat az én királyom? – és orrom hozzádörgölöm az övéhez. Oroszlánom elégedetten morran fel, ő is hempergőzni akar, és hozzádörgölni a pofáját.
- Legalábbis néha napján. – Na, nem az életem, azért nem áll szándékomban összekötni vele, mármint olyan értelemben, hogy akkor ásó, kapa, nagyharang. Az szívem már évek óta másért dobog, és ez csak akkor fog megszűnni, ha végleg megáll dobogni. De attól még jól elcicázhatok, ezzel a nagymacskával, minden élvezetet kihasználva.  Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 12
Tollvonásainak száma : 10
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend
2018-07-11, 12:29


Storm & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Átsurran pillantásomon az oroszlán, mint a szavannai fűben rejtőzködő gyilkos árny, ahogy megérzem a nőstényt. Rászolgált a nevére, hiszen a természete is eléggé viharos, de talán pont ezt kedvelem benne a másik két erős nősténnyel ellentétben. Velük sincsen semmi gondom, de egyszerűen nem érzem bennük a tüzet ami ebben a szőke kis porcelánbaba szerű nőben megvan. Porcelánbaba... aztán jön a fekete leves hogy mégsem az.
Ahogy nekem préselődik a kelleténél talán kicsit jobban is érzem a melleit és egész formás, nőies valóját magamon, de ott van az oroszlán pézsmaillata is mindezen bájai alatt. Nem állítanám hogy nem mozgat meg bennem valamit odalent is.
- Később szükség lesz igen ha ezt befejezem. Nem sajnálod a ruhád? - kérdezem ahogy szorosan összepréselődve heverünk és nem sietek kigurulni a kocsi alól, pedig megtehetném, hiszen ilyen gurulós cuccon fekszem csak elveszik a széles hátam alatt.
- Na nem mondod. Pedig jó voltam bioszból... - vigyorodom el ahogy végigsimítok karcsú testén.
- Jelen esetben ez a sok fém amit itt látsz, ez a bölcső, és ez tartja meg az egész kocsit gyakorlatilag - mutatom neki ahogy megmoccanunk egy kicsit és kigurulok, vigyázva hogy ne sérülünk meg.
- Dehogynem hiányozhat. Legalább ma valakinek hiányzom - sóhajtok kaján kis mosollyal hiszen mind feszültek vagyunk és ilyenkor általában nem hiányzunk egymásnak.
- Hm, örülök hogy pont neked hiányzom, kisviharom - mosolyodom el, ahogy már kényelmesebben elférünk odakint. Nem eresztem el, jó érzés hogy rajtam heverészik, és az oroszlánom is érdeklődik a nőstény iránt.
- Este vadászunk egy jót, akarsz velem futni? - kérdezem hiszen ilyenkor mindig valamelyik nőstényemmel futok.Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Lucas és Storm - Vihar előtti csend


Vissza az elejére Go down
 
Lucas és Storm - Vihar előtti csend
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Folyópart-
Ugrás: