HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:28
Seraphine
tollából született
2018-07-18, 16:02
Amber Hill
tollából született
2018-07-18, 08:33
Dominic R. Jensen
tollából született
2018-07-17, 20:12
Xavier Graham
tollából született
2018-07-17, 20:09
Nyx Lexand
tollából született
2018-07-17, 19:28
Angelica
tollából született
2018-07-16, 20:57
Narui Kazuya
tollából született
2018-07-16, 17:04
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-07-15, 21:57
Xavier Graham
tollából született
2018-07-15, 21:53
Axelle
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 2
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 2 0
Összesen 25 22
Share | 
 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Ifjú
Eric Rafael Krauss
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 98
Tartózkodási hely : St. Louis - Black Velvet
Hozzászólások száma : 45
Tollvonásainak száma : 42
Amber & Eric
2018-06-16, 21:55Amber & Eric
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Akad a napnak egy olyan szaka, amikor a folyosók a Cirkusz alatt kongnak az ürességtől. Az a bizonyos egy óra napkelte előtt. A legtöbb vámpír ilyenkor már visszavonul magán lakrészébe, a takarítók már rég végeztek, a biztonsági személyzet épp eligazításon és műszakváltáson van odafent. Nyugodt, csendes és zavartalan óra. Bár megtehetném magam is, hogy visszavonulok a szobámba, ilyenkor szeretek még egy kicsit lófrálni, s általában itt kötök ki a fogadóteremben. Néhány hete rendszeresítettem a kora hajnali sétáimat, mióta rábukkantam a sarokban álló zongorára. Hogy pontosan mikor és ki által került ide, azt nem tudom, de tökéletesen van hangolva és mivel senki sem zavar, ilyenkor engedek a kísértésnek.
Valahogy sokkal jobban szabadjára tudom engedni minden gondolatom. Rendszerezem őket, katalogizálok, az aktuális problémákat még egyszer átfutom fejben, a túl sok nyűgöt okozókat félresöpröm elmém egyik mély bugyrába miközben hagyom, hogy ujjaim szabadon száguldjanak a billentyűkön. Pár évtizede tanultam meg játszani és azóta is szívesen teszem, mára már nincs hiba.
Lenne még elintézendőm. Utána szeretnék járni egy kényes szállítmánynak ami két napja késik... most még is leülök a fekete posztóval borított padocskára, felemelem a fényes, lakkozott fedelet és végigfuttatom ujjbegyeimet a billentyűkön. Az én kis titkom ez az egyetlen nyugodt óra és kiélvezem az utolsó percig, noha gyakran úgy kell rohannom vissza, hogy az a halálszerű állapot amit úgy gyűlölök a szobámban érjen utol.
Egy pillanatra lehunyom szemeimet, s mikor újra kinyitom őket, gyakorlott mozdulatokkal csalom elő a dallamot a hangszerből.
Furcsa, hogy éppen ez a dal jutott eszembe. Percival kedvence, ő tanított meg rá nem sokkal azután, hogy Portlandbe kerültem. Ahogy megtudta, hogy játszom, gyakran hívott magához, hol csak azért, hogy hallgassa a játékom, hol ő maga tanított új darabokat. Közel kilencszáz évesen, Morte D'Amour leszármazottjaként olyan vámpír volt aki nem kergetett illúziókat. Pontosan tudta mennyire rettegnek tőle, mennyire undorodnak. De ahogy a nosztalgia most elkap és visszapillantok abba az időbe, már-már fájdalmasan hétköznapi énjét mutatta számomra. Egy középkorú férfi, aki kedveli a krimiket, a vígjátékokat, ki nem hagyott volna egyetlen focimeccset sem ha Portland játszott... és szenvedélyesen játszott zongorán.
- Rafael... a magamfajtának már csak ez maradt. A zene szépsége... játssz nekem valamit ami van olyan szép, mint te.
Még egy mosoly is arcomra kúszik és hagyom, hogy a zene kicsit magával ragadjon.

credit

_________________
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 116
Tollvonásainak száma : 84
Re: Amber & Eric
2018-06-21, 16:44


Eric & Amber
Nem kedvelem ezt a helyet, mintha az oroszlán barlangjába sétálgatnék, vagy a nyuszi üregébe, mi vagyok én valami kicseszett Dorothy aki a nagy varázslót keresi? Nem mondanám hogy bolyongok, tudom merre kell menni, csak hát… na… a francnak sincs kedve holmi csip csup vámpíros ügyekkel foglalkozni. Mi vagyok én valami kicseszett bébisintér hogy azon ügyködjek hogy a város  főmajmát minél jobban képzett hiénák őrizzék? Mi van a farkasokkal? Ha már itt cseszik egész nap a rezet igazán csinálhatnának valami hasznosat. Puffogok és ez nem segít, megállok egy pillanatra hogy rendbe szedjem gondolataim meg magamat is, hogy festene egy zilált idegbeteg királynő, aki szemmel láthatóan nincs a helyzet magaslatán, mert még mindig hol nem szarom le a testőreit. Az előző Oba jelölte ki mellé őket, és jól végzik a melójuk, hiszen még él. Már amennyire ez az elcseszett paprikajancsi képes élni, vagy halni.
Kezem már épp ráfonódna a kilincsre, mikor a fogadóterem felől zene üti meg a fülem. Lassan hajnalodik, és valamelyik kreténnek most jut eszébe zongorázni? Hát ez cuki. Már épp rugnám be az ajtót mert mégiscsak úgy a vicces ha ujjaira csapja a fedlapot, de az ajtó résnyire nyitva és mért ne mérjem fel előbb a terepet. Ujjaim puhán feszülnek az ajtó lapjára és tolják némán befele. Hosszú fehér haj. Dögszag. Vámpír. Miért nem a koporsójában várja a halált ez meg?
Lábujjhegyen lépkedek felé, hallgatva azt a nyálas valamit amit játszik. Az emberi nők döglenek ezért a fajért, álomszép egynémelyik, és tehetségesek, oké ha nekem is lenne x ezer évem tudnék zongorázni meg jó néhány nyelven beszélni és még páncélautót is vezetni, jah azt most is tudok. Szóval a nők odavannak meg vissza. Szépek, gazdagok, több hatalma van még az újszülött denevérnek is mint egy kigyúrt macsónak és ott a hullamerevség… vajon mindig áll neki? Feltűnő lenne ha meglesném? Ez meg itt csak játszik és már látom lelki szemeim előtt ahogy a nap felkel és grillcsirkét csinál belőle. Minden szépfiú buzi? …. Amber hogy jön ez ide?
-Ohhh Auróra (Csipkerózsika)… neked a szobádban kellene aranygyapjút fonnod, nem ezt a szerencsétlen hangszert nyüstölnöd, még a kardvirágok is öngyilkosak lesznek ettől a nyáltengertől. - csapok kézhátammal a homlokomhoz és félig ráfekszem a zongora tetejére. Csak ekkor pillantom meg az arcát. Hát öcsém tényleg baromi helyes… de akkor is egy kibaszott hulla… - Gyere Alice ideje hazamenned, a nyuszi ma már nem fog teapartit adni… visszakísérlek a szobádba… - vagy a felszínre...Hogy szerezz barátokat... lvl 1


400 ● zene ● megjegyzés

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Eric Rafael Krauss
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 98
Tartózkodási hely : St. Louis - Black Velvet
Hozzászólások száma : 45
Tollvonásainak száma : 42
Re: Amber & Eric
2018-06-21, 19:50Amber & Eric
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Egy nap mint nap emberektől és egyebektől zajos disco ügyvezetőjeként igyekszem kiélvezni a magányt kicsit. De az érkezőből ítélve ez ma nem jött össze. Nem zavartatom magam ennek ellenére, csupán füleimmel figyelem a belépőt és kíváncsi szemeimet csak akkor emelem a nőre, mikor az már a zongora hibátlanul lakkozott ében felületén tehénkedik. Barbár népség... szemrevaló testbe zárva.
Enyhe kis vigyor kúszik arcomra ahogy az utolsó strófát is lejátszom és némi gondolkodás után belekezdek egy másik dalba, történetesen Tchaikovsky Csipkerózsikájának báli keringőjébe.
Játék közben is Ambert figyelem és hallgatom a hablatyot mit a nő összehord. Ő lenne hát a hiénák királynője? A rettegett Oba? Gyerekes piszkálódás egy cukorfalat kis pofitól. No lám, no lám.. ne ítéljünk meg egy könyvet a borító alapján... ez esetben mások véleménye alapján? Nehéz lesz.
- Ohh gonosz mostoha, hát még ennyit sem tudsz? Csipkerózsika csak lustálkodik míg a hercege a belét is kiteszi egyet szerencsétlen csókért... na jó, és a királyságért ami vele jár. De a toronyszobájában a molnár szegény lánya köti meg az üzletet Rumpelstiltskinnel, hogy szalmából aranyat fonhasson... mindezt egy másik herceg kedvéért akinek nem elég, hogy megdughat egy szép nőt.
Az utolsó strófát kicsit gyorsabban játszom le és a végén letámaszkodok közvetlenül Amber elé, kellemetlen hangokat csalva ki az egyszerre lenyomott billentyűkből könyököm alatt. De nem érdekel... ez a nő viszont annál inkább.
- A tea partit a nyuszi helyett a zakkant kalapos dobja, kaptam is meghívót... eljössz velem Oba?
Kiszélesedik a ravaszkás vigyor a képemen, még szemfogaim is megvillannak a gyér fényben. Tudom milyen hatást keltek, a nők általában szeretik az összképet, főleg ha a kicsit rosszcsont modoromat szabadjára engedem. Egy kicsit kekeckedek, miért is ne tenném? Mindenkinek feszegetem a határait akivel csak összehoz a sors, más különben honnan tudnám, hogy meddig játszhatok velük? Márpedig ha már megzavarták ezt a nyugodt, magányos órát, akkor miért is ne játsszak?
Lássuk csak Amber Hill... mit is tudok rólad? Hmm.. meglepően keveset, de még így is többet, mint ő rólam. De azért rajta tartom a szemem minden rezdülésén. Főleg mivel kellemes a dekoltázs látványa és egy pillanatra hagyom is, hogy odatévedjen a tekintetem.

credit

_________________
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns.
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 29
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 116
Tollvonásainak száma : 84
Re: Amber & Eric
2018-06-29, 07:53


Eric & Amber
Hülye ötlet volt… no nem az, hogy belekötöttem egy vámpírba. Minden nap reális esélye van, hogy megesik, de a beszólásom nem akasztotta meg a zongora nyüstökölésében, sőt inkább rákezd egy újabb dalra, én meg képtelen vagyok eldönteni, hogy a saját fejem verjem a hangszerbe, vagy inkább az övét.
Elfilózom egy pillanatig rajta, hogy talán én vagyok a túl szigorú, elvégre mit ártott nekem ez a denevér? Jóformán semmit, hiszen azt sem tudom, hogy kicsoda. Igen Amber annyit jársz ide, hogy fogalmad sincs ki kicsoda a sakktáblán. Nem mintha számítana, ha véletlen ki kell nyírni az egyiket elég lesz gödör, majd kaparok rá földet. De lehet, hogy valami nagykutya, talán Abelke ölebe, jah nem, annak engem akart, elérhetetlen vágyak… Ajkam apró mosolyra húzom önkéntelen is. Majd a szövegelésére ismét felé fordítom fejem és csak egy pillanatra időzöm a plafonon. Mit vétettem ellened?
-Mindjárt megsajnálom szegény hercegeket, hogy sehonnani vagy épp nagyon is honnani, de vagy alvó vagy tetszhalott hercegnőcskékkel kell foglalkozniuk. - nem kötök bele, nehéz de nem kötök bele hogy a meséket ő sem ismeri úgy ahogy kellene, Csipkerózsikának nem is volt mostohája, az rohadtul hamupipőke. Nesze nektek európai mesék, csak a szenvedés, az ármány, a sanyarú sors és a happy end, azt egy faszt, max a tévében. Csipkerózsikát is megerőszakolta álmában a herceg aztán lett is két gyerek belőle. Ezek betegek.
A támaszkodásával érzékeny füleimnek kellemetlen billentyű kombinációt sikerül lenyomnia, amire kap egy fintort, és eltolom magam a fekete lakkozott fától. Az invitálása már - már a cuki kategória, csodálom, hogy még nem próbálkozott bele valami elmetrükkel. Csodás is lenne, a végén még táncolni is fogok vele a felkelő nap fényében. A nevesincs herceg… ajjj nem jó én nem vagyok hercegnő, a gonosz királynét meg senki sem viszi teázni. Ez a mese is el lett cseszve.
-Bocs szép fiú, de anyukám azt mondta nem mehetek el idegenekkel teapartyzni, még a végén elrabolnak és ágyelőt csinálnak a bőrömből. – olyan a mosolya, mint egy hiénáé… várjunk nem, nem hasonlít az enyémre, sokkal inkább az a dilinyós macska az Aliceből. Villogtatja a fogait én meg keresem a kamerát hogy már megint egy fogkrém reklámba csöppentem. Éééés eddig tartott, remek már a melleim stíröli.
Nem értek a vámpírok fajaihoz, de lemerem fogadni hogy ez a példány nem épp a félelemből vagy a fájdalomból táplálkozik. Ez egy kész óvoda, én meg már megint önként vállalom magamra a dadus szerepét.
-Cuncimókus a pofim egy kicsit feljebb van, és újfent figyelmedbe ajánlanám, hogy amennyiben nem szeretnéd, hogy a lelketlen hulláddal az enyéim játszanak – és most átsuhant a fejemen az alkoholfilc gondolata, sebhelyet rajzolnék arra a csini pofira, meg ordas fa… - jobban tennéd, ha visszatérnél a hálókörletedbe Lucius… - ohh ha most működnének azok a varázslatok. Micsoda kibaszás itt a természetfeletti és nem tudom teás köcsöggé változtatni a vámpírját. Sóhajtok és egy pukedlivel intek a kezemmel az ajtó felé, hogy eszébe se jusson újabb dalba kezdeni. Most szólok betakarni nem fogom!
Hogy szerezz barátokat... lvl 2


423 ● zene ● megjegyzés

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Eric Rafael Krauss
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 21.
Age : 98
Tartózkodási hely : St. Louis - Black Velvet
Hozzászólások száma : 45
Tollvonásainak száma : 42
Re: Amber & Eric
2018-07-16, 17:04Amber & Eric
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns."

Nem nevet... nem nevet... neeeem... jaj de mocskosul nehéz megállnom, hogy hangosan fel ne röhögjek ennyi összehordott baromság hallatán. De sokkal jobb egyszerűen követni a stílusát és amint azt már elterveztem, tesztelgetni kicsit a személyiségét és a vérmérsékletét.
Már ennyiből olyan színes képet festek magamnak róla, hogy előre élvezem a lehetőségeket. Egy kis szórakozás... hmm... kezdem sajnálni, hogy ilyen kevés időm maradt hajnalig, de akkor már ki is használom ami van.
- Bizony, szegény hercegek, a nőknek csak a szajréra fáj a foguk míg ők sárkányokkal vívnak meg hősi halált halnak... satöbbi satöbbi...
Térjünk át szépen az Alíz csodaországban-ra ha már ott fenn áll a teaparty esélye. Ugyan épp most lőtte le a dolgot, de erre meg csak a szemeim csillannak meg sötéten.
- Hmm... ágyhoz kötözve valahogy kellemesebb elképzelni, de ha a kedves mama ilyen szigorú, akkor nincs mit tenni. Vagy még is... mi lenne, ha ásnék egy nyúl üreget a szobámig és beleesnél Miss Hill? Ott nem tiltana senki semmit...
Hölgy szöktetés... mikor is csináltam olyat? Évtizedekkel ezelőtt, mikor a nők erényét még az apák védték, akár puskával is. Szép emlékek, csak ne lenne mindnek olyan ocsmány a vége. Na de... itt még a tekintetem sem kalandozhat, mire csak szélesedik az ördögi vigyor arcomon és kicsit közelebb hajolok.
- Ne haragudjanak hölgyeim, de a kisasszony zokon veszi, hogy ilyen nyíltan hódolok szépségüknek...
Igen, a mellektől kértem bocsánatot és csak eztán emelem a tüzes tekintetre azúrjaimat. Nincs semmiféle vámpírbűbáj, gondosan el van zárva kissé ingatag védelmi vonalaim mögé. Kénytelen vagyok nagyon is odafigyelni ha erről a nőről van szó, itt mindenki tudja mennyire fontos és értékes a Város Ura számára. Nem nehéz kitalálni, hogy Abel saját ölebének szánja... hiéna, ráadásul domináns, nem is akármilyen, hisz ő maga a Királynő.
- Megfontolandó mein Hoheit, hiszen lehet a játékot még élvezném is. Mesélj még, kérlek... minden véres, kéjes részletet tudni akarok.
Szélesedik megint csak a vigyor, de kiegyenesedem és áttelepszem az egyik kanapéra, figyelmen kívül hagyva az utolsó mondatot, mely egyben felszólítás(?) is a távozásomra. Nem-nem, ahhoz túl érdekes a helyzet.
A mozdulataim ugyan tükrözik a legtöbb Belle-re jellemző kifinomultságot és természetesnek mondható csáberőt, de én azért még sokat megőriztem halandó életemből, így az egyenes hát és a megemelt áll némi szigort és annál is több arroganciát sejtet. Mit is mondott Alex? Ja igen, árja.
Megpaskolom magam mellett a kanapét.
- Nem harapok szép hölgy... csak ha te is akarod.


Nem harap a bácsi...


zene


_________________
"Sometimes Beauty can be a more devastating weapon than guns.
Vissza az elejére Go down
Online
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Amber & Eric


Vissza az elejére Go down
 
Amber & Eric
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Kárhozottak Cirkusza :: Fogadóterem, szalon-
Ugrás: