HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:25
Méchante
tollából született
Yesterday at 18:08
Min Jae Adams
tollából született
Yesterday at 14:58
Elisabeth Leighton
tollából született
Yesterday at 13:17
Arnold 'Samael' Blackwell
tollából született
Yesterday at 11:50
Alexander
tollából született
Yesterday at 11:36
Arnold 'Samael' Blackwell
tollából született
Yesterday at 11:10
Alexander
tollából született
Yesterday at 10:58
Elisabeth Leighton
tollából született
Yesterday at 10:16
Amber Hill
tollából született
Yesterday at 05:50
Eric Rafael Krauss
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
1
0
Vérfarkasok
2 2
Vérhiénák 2 2
Vérleopárdok 3 3
Vérpumák 3 5
Vértigrisek 2 5
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 5 5
Emberek 2 0
Összesen 23 23
Share | 

 Buisness things... - Axel & Lucas

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 5
Tollvonásainak száma : 2
Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-13, 20:09


Axel & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Ma már nem dolgozom többet. Úgy döntöttem reggel óta elég volt ennyi, mert szerencsére tele van a műhely, és mindig van mit tenni ami csak jó mert bevételt hoz a falkának. Nem egy oroszlánom dolgozik a műhelyben velem, és igazán erős társaság vagyunk, a környéken nincs is igazán párunk.
A hátsó irodában vagyok, és már bőven napnyugta után jár, de még mindig van mit tenni és lassan lezárom a mai napot. Kényelmesen kinyújtózom az íróasztalom mögött és rendbe rakom a megrendelői papírokat és már ki is kapcsolom a gépet hogy ne zümmögjön itt nekem.
Felállva kiroppantom kicsit a nyakam és a műhelybe megyek hogy körbejárjak még egyszer, és minden a helyén legyen. Már majdnem a motoromnál járok amikor megtorpanok, és a bejárat felé fordulok. Nagyon rossz érzésem van, és nem tudom honnan jön. Valamire felemeli a fejét az oroszlánom, és megtanultam hallgatni az ösztöneimre, mert még mindig élek.
- Mutasd magad, betolakodó - szólalok meg hiszen ha én érzem őt, akkor ő is tudja hogy én itt vagyok, ez teljesen kézenfekvő. Farmerben vagyok és egy sötétszürke pólóban. Hajam lazán összefogva hogy ne legyen útban és inkább nézek ki valamiféle gengszternek mint szerelőnek, de ez engem sosem zavart. Az oroszlánjaim tudják hogy a látszat csal, és hogy holnap este grillpartit adok, csak nekik. Nem kell sokat várnom hogy megjelenlen az alak.
- Nocsak nocsak! De ismerős a képed - húzom össze a szemöldököm kicsit, hiszen szoktam tévézni néha és mintha.... de nem. Vele mindig leopárdok vannak, de ez itt... Akkor nem emelné fel a fejét az én macskám, hiszen én nem leopárd vagyok, hanem egy kicsit testesebb macskaféle. Megvetem a lábam, ha meg akar támadni, innen nem fog elmenni, nem érdekel hogy ki az és mit akar. Nem olcsó az irhám.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 51
Tollvonásainak száma : 48
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-13, 21:05


 Lucas & Axelle


Úgy döntöttem nem várok tovább, mire ez a nyomorult bál összejön én megbolondulok a négy fal között. Az új bordély tetszetős, de hajt az ígéretem Storm felé, ennyivel igazán jövök neki. Amúgy is tetszene királynői szerepben, de ehhez nem árt megpuhítanom a Rexet, hogy könnyebb dolga legyen. El is kértem tőle minden szükséges információt, ma úgy is a kórházban van, kettesben elbeszélgethetek a férfival. Vagy többesben ha lesznek még ott oroszlánok. Egyszerű jó minőségű farmert, makulátlan fehér inget és fa karkötőt tettem fel, fehér sportcipőt. A lezser elegancia is legalább olyan jól áll, mint az öltönyös és egy műhelybe jövök. Még nem láttam szétbontva semmilyen motormeghajtású többkerekű személyszállítót, így már csak emiatt is élvezem az utam. Kinn le is ragadok egy autónál, nem olyan mint Alexanderé, régebbinek tűnik és a formája is más, kevesebb az ajtó rajta. Míg nézegetem hallom meg a hangot, mely betolakodónak nevez, hát belépek a műhelybe magába is, körbekémlelve.
-Azért, mert kinn megnézem a dolgokat még nem leszek betolakodó... Udvariatlanság így letámadni valakit. Vagy itt nálatok semmi illem nincs? - Dugom zsebre hanyagul a kezeim és jobban megnézek egy szétszerelt kétkerekűt, bár tisztes távolból, nem értek hozzá.
-Meghiszem azt. Egy ennyire jóképű fiatalembert nem lehet elfelejteni. - Mosolygok, bár tudom, hogy Alexanderre gondol. Kezdem megszokni hogy mindig mindenki rá gondol. Stormot kivéve. Ha Ő nem lenne...
-Nyugalom, nem harcolni jöttem. Maximum ha okot adsz rá. Pont Téged kerestelek, Te vagy a falka királya, nem de? Axelle vagyok. - Sétálok közelebb, nem félek tőle, akkor sem ha többen vannak, kellemes ennyi oroszlán között lenni. De a testtartásom is árulkodó, nincs bennem támadási szándék, sőt, olyan nyugodt vagyok, mintha tudatlan halandó emberként jöttem volna hogy rossz a vasmasinám. Könnyeden nyújtom kezem kézfogásra, bár lehet elutasít, az sem fog zavarni, de akarom érezze az erőm.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 5
Tollvonásainak száma : 2
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-15, 22:50


Axel & Lucas

Im am the lion... and i can break free

A műhely már csendes, mindenki hazament és én sem terveztem sokáig itt maradni de egy nem várt látogató zavarja meg a terveimet. Egy vámpír jelenik itt meg, és nem tudom hogy minek jött, de nem vagyok könnyű eset és nem hagyom hogy kért tegyen itt a műhelyemben vagy a falkában.
Kiállok hát a műhely közepére és ott várom be a vámpírt ahol minden adott egy nyílt harchoz ha arra kerülne a sor. Remélem nem fog, de nem fogok felkészületlenül állni a jelenség előtt.
- Az lehet, hogy udavriatlan lennék de ragaszkodom a műhelyem rendjéhez és békéjéhez, és nem jelent jót sosem ha egy vámpír jelenik meg - hunyorgok rá ahogy teljes alakjában látom és baromira ismerős nekem, de nem is tudom honnan. Leginkább talán a tévéből.
- Való igaz, hogy emlékezetes jelenség vagy de ettől még vámpír vagy - válaszolok neki ahogy közelebb lépek hozzá és alaposan végigmérem. Érezhetően az erejét tapogatom le az oroszlánommal és igyekszem felmérni hogy mit akarhat. Nyilvánvaló hogy nem a semmiért jött ide.
- Jól tudod, én vagyok a Rex - biccentek és ahogy közelebb lép nem hátrálok meg, hanem ránézek, és élénk kék szemeim felcsillannak, és elfogadom a kézfogását.
- Lucas Blackheat - nem teszem hozzá hogy örvendek, mert nem lenne igaz, hazudni meg ugye nem szép dolog egy mestervámpírnak. Mert érzem az erejét, átjárja a pórusaimat és kiráz a hideg tőle, szóval el is eresztem a kezét.
- Szóval akkor mi hozott ide? Csak nem egy autót akarsz leadni javításra? - húzom fel a szemöldököm egy kicsit.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 51
Tollvonásainak száma : 48
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-16, 15:13


Lucas & Axelle


Látom mennyire harcra kész, úgy sejtem amúgy is ilyen mindig, nem csak az én kedvemért, bár utóbbi is hízelgő lenne.
-Oh, csak így, vámpír! Egy magamfajta feldúlja a házad békéjét és annak rendjét, káoszt teremtve? Nehéz eldöntenem ez sértés vagy hízelgés. - mosolygok, de nem szándékoztam harcolni, szeretek észérvekkel operálni.
-Szerencsédre, lehetnék területért acsargó vérállat is. Vagy valami ostoba emberi végrehajtó szerv aki be akarja záratni ezt a helyet. - Van nálam rosszabb is úgy hiszem. Közelebb is sétálok, hogy érzékeim nem csalatkoznak, no meg Storm leírása is pontos volt, Ő a Rex. Kezet is ráz velem, élvezem marka szorítását.
-Nem, nincsen vasparipám, de ha lesz majd idehozom. - Mosolygok tovább, míg körbenézek, a kétkerekűek valóban tetszenek, de megállom, hogy faggatni kezdjem hogyan működnek.
-Beszélgetni jöttem. És szerintem már pontosan tudod is miről, hiszen érzed Lucas Blackheat, az oroszlánok Rexe. - Hangomba nyomaték vegyül, tudom hogy érzi szólításom, tudom, hogy arra vár mélyen belül behódolhasson nekem. Csak még játszik kicsit a függetlenség gondolatával. A lényegre térek, nem kívánok tiszteletköröket lefutni, nem szokásom, sosem volt az.
-Nem olyan régen érkeztem, de maradni óhajtok. Támogatókat várok és cserébe védelmet és kevés változást kínálok. Érzed az erőm, mint a falkád vezére gondolom belátod nem ártana számotokra egy erős hátszél... mindenki mögött van, de mögöttetek nincs. - Magyarázom míg végigsimítok egy motoron, ujjaim puhán simítják a hideg fémet, a polírozott bőrfelületeket, csak aztán emelem mélykék tekintetem az övére.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Buisness things... - Axel & Lucas


Vissza az elejére Go down
 
Buisness things... - Axel & Lucas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Folyópart-
Ugrás: