HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Buisness things... - Axel & Lucas

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-13, 20:09


Axel & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Ma már nem dolgozom többet. Úgy döntöttem reggel óta elég volt ennyi, mert szerencsére tele van a műhely, és mindig van mit tenni ami csak jó mert bevételt hoz a falkának. Nem egy oroszlánom dolgozik a műhelyben velem, és igazán erős társaság vagyunk, a környéken nincs is igazán párunk.
A hátsó irodában vagyok, és már bőven napnyugta után jár, de még mindig van mit tenni és lassan lezárom a mai napot. Kényelmesen kinyújtózom az íróasztalom mögött és rendbe rakom a megrendelői papírokat és már ki is kapcsolom a gépet hogy ne zümmögjön itt nekem.
Felállva kiroppantom kicsit a nyakam és a műhelybe megyek hogy körbejárjak még egyszer, és minden a helyén legyen. Már majdnem a motoromnál járok amikor megtorpanok, és a bejárat felé fordulok. Nagyon rossz érzésem van, és nem tudom honnan jön. Valamire felemeli a fejét az oroszlánom, és megtanultam hallgatni az ösztöneimre, mert még mindig élek.
- Mutasd magad, betolakodó - szólalok meg hiszen ha én érzem őt, akkor ő is tudja hogy én itt vagyok, ez teljesen kézenfekvő. Farmerben vagyok és egy sötétszürke pólóban. Hajam lazán összefogva hogy ne legyen útban és inkább nézek ki valamiféle gengszternek mint szerelőnek, de ez engem sosem zavart. Az oroszlánjaim tudják hogy a látszat csal, és hogy holnap este grillpartit adok, csak nekik. Nem kell sokat várnom hogy megjelenlen az alak.
- Nocsak nocsak! De ismerős a képed - húzom össze a szemöldököm kicsit, hiszen szoktam tévézni néha és mintha.... de nem. Vele mindig leopárdok vannak, de ez itt... Akkor nem emelné fel a fejét az én macskám, hiszen én nem leopárd vagyok, hanem egy kicsit testesebb macskaféle. Megvetem a lábam, ha meg akar támadni, innen nem fog elmenni, nem érdekel hogy ki az és mit akar. Nem olcsó az irhám.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-13, 21:05


 Lucas & Axelle


Úgy döntöttem nem várok tovább, mire ez a nyomorult bál összejön én megbolondulok a négy fal között. Az új bordély tetszetős, de hajt az ígéretem Storm felé, ennyivel igazán jövök neki. Amúgy is tetszene királynői szerepben, de ehhez nem árt megpuhítanom a Rexet, hogy könnyebb dolga legyen. El is kértem tőle minden szükséges információt, ma úgy is a kórházban van, kettesben elbeszélgethetek a férfival. Vagy többesben ha lesznek még ott oroszlánok. Egyszerű jó minőségű farmert, makulátlan fehér inget és fa karkötőt tettem fel, fehér sportcipőt. A lezser elegancia is legalább olyan jól áll, mint az öltönyös és egy műhelybe jövök. Még nem láttam szétbontva semmilyen motormeghajtású többkerekű személyszállítót, így már csak emiatt is élvezem az utam. Kinn le is ragadok egy autónál, nem olyan mint Alexanderé, régebbinek tűnik és a formája is más, kevesebb az ajtó rajta. Míg nézegetem hallom meg a hangot, mely betolakodónak nevez, hát belépek a műhelybe magába is, körbekémlelve.
-Azért, mert kinn megnézem a dolgokat még nem leszek betolakodó... Udvariatlanság így letámadni valakit. Vagy itt nálatok semmi illem nincs? - Dugom zsebre hanyagul a kezeim és jobban megnézek egy szétszerelt kétkerekűt, bár tisztes távolból, nem értek hozzá.
-Meghiszem azt. Egy ennyire jóképű fiatalembert nem lehet elfelejteni. - Mosolygok, bár tudom, hogy Alexanderre gondol. Kezdem megszokni hogy mindig mindenki rá gondol. Stormot kivéve. Ha Ő nem lenne...
-Nyugalom, nem harcolni jöttem. Maximum ha okot adsz rá. Pont Téged kerestelek, Te vagy a falka királya, nem de? Axelle vagyok. - Sétálok közelebb, nem félek tőle, akkor sem ha többen vannak, kellemes ennyi oroszlán között lenni. De a testtartásom is árulkodó, nincs bennem támadási szándék, sőt, olyan nyugodt vagyok, mintha tudatlan halandó emberként jöttem volna hogy rossz a vasmasinám. Könnyeden nyújtom kezem kézfogásra, bár lehet elutasít, az sem fog zavarni, de akarom érezze az erőm.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-15, 22:50


Axel & Lucas

Im am the lion... and i can break free

A műhely már csendes, mindenki hazament és én sem terveztem sokáig itt maradni de egy nem várt látogató zavarja meg a terveimet. Egy vámpír jelenik itt meg, és nem tudom hogy minek jött, de nem vagyok könnyű eset és nem hagyom hogy kért tegyen itt a műhelyemben vagy a falkában.
Kiállok hát a műhely közepére és ott várom be a vámpírt ahol minden adott egy nyílt harchoz ha arra kerülne a sor. Remélem nem fog, de nem fogok felkészületlenül állni a jelenség előtt.
- Az lehet, hogy udavriatlan lennék de ragaszkodom a műhelyem rendjéhez és békéjéhez, és nem jelent jót sosem ha egy vámpír jelenik meg - hunyorgok rá ahogy teljes alakjában látom és baromira ismerős nekem, de nem is tudom honnan. Leginkább talán a tévéből.
- Való igaz, hogy emlékezetes jelenség vagy de ettől még vámpír vagy - válaszolok neki ahogy közelebb lépek hozzá és alaposan végigmérem. Érezhetően az erejét tapogatom le az oroszlánommal és igyekszem felmérni hogy mit akarhat. Nyilvánvaló hogy nem a semmiért jött ide.
- Jól tudod, én vagyok a Rex - biccentek és ahogy közelebb lép nem hátrálok meg, hanem ránézek, és élénk kék szemeim felcsillannak, és elfogadom a kézfogását.
- Lucas Blackheat - nem teszem hozzá hogy örvendek, mert nem lenne igaz, hazudni meg ugye nem szép dolog egy mestervámpírnak. Mert érzem az erejét, átjárja a pórusaimat és kiráz a hideg tőle, szóval el is eresztem a kezét.
- Szóval akkor mi hozott ide? Csak nem egy autót akarsz leadni javításra? - húzom fel a szemöldököm egy kicsit.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-16, 15:13


Lucas & Axelle


Látom mennyire harcra kész, úgy sejtem amúgy is ilyen mindig, nem csak az én kedvemért, bár utóbbi is hízelgő lenne.
-Oh, csak így, vámpír! Egy magamfajta feldúlja a házad békéjét és annak rendjét, káoszt teremtve? Nehéz eldöntenem ez sértés vagy hízelgés. - mosolygok, de nem szándékoztam harcolni, szeretek észérvekkel operálni.
-Szerencsédre, lehetnék területért acsargó vérállat is. Vagy valami ostoba emberi végrehajtó szerv aki be akarja záratni ezt a helyet. - Van nálam rosszabb is úgy hiszem. Közelebb is sétálok, hogy érzékeim nem csalatkoznak, no meg Storm leírása is pontos volt, Ő a Rex. Kezet is ráz velem, élvezem marka szorítását.
-Nem, nincsen vasparipám, de ha lesz majd idehozom. - Mosolygok tovább, míg körbenézek, a kétkerekűek valóban tetszenek, de megállom, hogy faggatni kezdjem hogyan működnek.
-Beszélgetni jöttem. És szerintem már pontosan tudod is miről, hiszen érzed Lucas Blackheat, az oroszlánok Rexe. - Hangomba nyomaték vegyül, tudom hogy érzi szólításom, tudom, hogy arra vár mélyen belül behódolhasson nekem. Csak még játszik kicsit a függetlenség gondolatával. A lényegre térek, nem kívánok tiszteletköröket lefutni, nem szokásom, sosem volt az.
-Nem olyan régen érkeztem, de maradni óhajtok. Támogatókat várok és cserébe védelmet és kevés változást kínálok. Érzed az erőm, mint a falkád vezére gondolom belátod nem ártana számotokra egy erős hátszél... mindenki mögött van, de mögöttetek nincs. - Magyarázom míg végigsimítok egy motoron, ujjaim puhán simítják a hideg fémet, a polírozott bőrfelületeket, csak aztán emelem mélykék tekintetem az övére.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-20, 15:24


Axel & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Nem tagadom hogy van bennem egy fajta ideges érzés, hiszen nem ő lenne az első vámpír aki fel akarja forgatni a kis birodalmam, és szeretek készen állni a harcra minden körülmények között. Nem egyszer kellett már megvédenem a falkámat, és nem maradtam alul mivel itt vagyok. Az oroszlánok mindig is függetlenek voltak, sosem volt szükségünk semmiféle vérszívó támogatására vagy éppen hátráltatására.
- Vedd aminek akarod. Volt már rá példa hogy egy vámpír idejött és megzavarta a falkám békéjét és rendjét azt pedig nem hagyhatom - válaszolok hiszen eleve óvatos és tartózkodó vagyok az ilyenekkel szemben, bár könnyebbséget jelentett hogy azoknak legalább nem voltam a hívója, mint ennek. Nem tetszik a gondolat hogy összedolgozzak egy agyarassal, amikor eddig minden sínen ment és talán Regina is lesz, de nem biztos.
- Lehetnél, de mégsem vagy. Nem te lennél az első területért acsargó vérállat aki ilyen hibát vét - mosolyodom el, mert akad egy két harci sebem a területharcokból kifolyólag de nem bánom őket. Mert amíg én itt vagyok az ellenfeleim nincsenek és bár kerülöm a nyílt gyilkosságokat, mégis csak oroszlán vagyok és nem tagadom meg önmagam és a fajtámat. Nem szeretem a konkurenciát.
- Vasparipa... Hányadik századi vagy te? - húzom fel a szemöldököm a furcsa szóhasználatra, mert már évtizedek óta senki nem nevezi így a kocsikat. Akkoriban is inkább a mozdonyra mondták ezt.
- Lennének sejtéseim hogy miről - jegyzem meg, nem ő az első aki próbálkozik minket behajtani a maga uralma alá. Érzem az erejét és oroszlánom megrázza magát, mintha csak így leperegne róla a hívó szó.
- Lehet hogy neked nem ártana a támogatás, de nekünk nincs szükségünk hátszélre. A falka stabil és összetartó közel tizenöt éve vezetem őket és nincs szükségünk vámpírra hogy fennmaradjunk - válaszolok ahogy figyelem a mozdulatait, és hogy mit csinál.
- Jelenleg nem tudsz olyat mondani amiért megérné nekem ez az üzlet - hunyorítok rá, hiszen velem lehet ugyan alkudozni, de most nincs miről.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-06-21, 15:26


 Lucas & Axelle


-Természetesen nem... - Somolygok, no igen, márpedig én is meg fogom zavarni ha bók ha sértés a szájából, mert Alexandert akarom támogatni, neki szövetségesek kellenek, erős szövetségesek, így nem érdekel Lucas mit akar, engem csak az érdekel amit Alexander akar. De egyelőre ezt nem kell tudnia...
-Gondolod hibát vétenek? - Nyugodt mosolyom ráemelem, elvégre egy területért vívott csata nem hiba, maximum rosszul megszervezett és elbukott. De szimpatikus a magabiztossága, az ereje, ilyen vérállatokra van szükségem, akik fürgék és nemesek, nem hiába a macskák királya a hívóállatom.
Arra azonban halkan nevetek, hogy rákérdez hányadik századi vagyok, jobban elengedem erőm, ha nem is Ő de a macskája érezni fogja bennem az erőt, tippeljen! De inkább meg sem válaszolom, elméje úgy is csak nehezen fogadná be, ehelyett rátérek arra amiért jöttem, úgy sejtem mindketten ilyen célratörőek vagyunk.
-Gondolod nincs? - Kérdezem megint nyugodt mosollyal, de már metszőbb tekintettel.
-Eddig nem volt szükséged, de körbenéztél? - Aztán számítóbb félmosolyom lesz.- Jelenleg nem. De tudod van a régi mondás, aki nem velem van, az ellenem. Ha megérkezik a többi szövetségesem és Te ellenállsz, akkor a kis falkád is ellenáll. Az ellenállást nem tűröm. Ráadásul a testvérem nem egy leopárddal van szövetségben. Egy szavamba kerül és rögtön két falkám van ellened. Mert tudod az oroszlánok nem osztozkodnak, nem szeretünk osztozkodni, ez a terület hozzám fog tartozni így vagy úgy. Ez nem fenyegetés mielőtt megvádolnál Lucas Blackheat. Ezek a tények rideg vázolása. Döntsd el mit akarsz, de ha akarod kettőnk között is mehet egy küzdelem, megkímélve a hozzánk tartozókat. Én vigyázok a sajátjaimra, Te? - Nem mintha bármi esélye is lenne ellenem, lehet nem harcoltam több évszázada de a fájdalomküszöböm vetekszik egy napi szinten harcolóéval, hiszen elkínzott testem sokat kibírt Belle mellett, fiatalabb se lettem az elmúlt évek alatt. Hangomba rideg elszántság vegyül, hiszen feleslegesnek érzem ezt az acsargást, de ha földbe kell döngölnöm ezt az ostoba Rexet, hogy elérjem Alexander céljait megteszem. Könyörtelen szólítom, hódoljon be, térdeljen elém és adja meg amit akarok, mert ezt nem én akarom, hanem fivérem, az pedig erősebb akarat az enyémnél is!
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-07-04, 19:40


Axelle & Lucas

Im am the lion... and i can break free

Felhúzom a fél szemöldököm, és lassú mosolyra húzom az ajkaim. Ha nem akar zavarni akkor talán nem leszünk fasírtban de annak ellenére hogy az éltemben sokszor vagyok felelőtlen a falkámmal szemben nem ismerek könyörületet ha valaki ránk akar szállni, és harcoltam már meg értük, és küldtem a föld alá egy két kósza hímet akik azt hitték nagyobb arcok nálam. Nem voltak. Nem adom át a falkám vezetését senkinek, mert elég sokat küzdöttem érte hogy olyan olajozottan működjön mint most. Főleg hogy nem rég kiegészültünk egy erős nősténnyel is.
- Hibát, azzal hogy lebecsülik az erőmet. A falkát védve nem kezdeményezem a harcot, de nem is hátrálok meg előle - bár ez nem teljesen igaz, és néha én is kezdeményezem és sokszor harcolunk csak feszültséglevezetésként, de azok mind barátságos küzdelmek. Az ifjaknak meg tudniük kell megvédeni magukat.
Szinte beleborzongok az erejébe, a macskám erőszakosan hördül fel odabent és megfeszíti izmait, ugrásra kész, belekerül egy kis energiámba hogy vsiszanyeljem a kitörni készülő oroszlánt, és még a szemem sem színesedett át. Ez, a Rex ereje.
- Nincs - jelentem ki, és jeges kék szemeim végighordozom az alakján. Biztos van aki élvezettel tekintene rajta végig, én a potenciális fenyegetést keresem benne, hogy miként veszélyeztetheti a hatalmam és az enyéimet. Magamat egyáltalán nem féltem, de a falka a családom, az egyetlen amit ismerek.
- Tudom hogy mi a helyzet a városban. Az oroszlánok évek óta önálló és erős falka, nincs szükségünk vámpír befolyásra, hiszen hogyan mutathatnánk gyengeséget? Az oroszlánoknak hátszél kell? Nem kell. Mestervámpír vagy a korod alapján, és mégse ismered a fajtánkat, azt amit hívsz? Érzem a szavaid mögött a keserűséget, és tudom hogy nem mondassz teljesen igazat. A testvére vagy annak a vámpírnak aki a leopárdokat hívja igaz? Azok nem fognak kiállni velem, a vezetőik gyengék. Lehetnek király és királynő, de nem érzik át az alakváltók létét, és olyan ifjak még - nem lekezelően mondom, éppencsak megállapításként. Nincs személyes bajom a leopárdokkal, de nem is tartom őket sokra, mert alkalmatlan személyek vezetik őket.
- A testvéred is megszívta velük... - teszem hozzá.
- Én is. Megvédem az enyémeket, és ha kell tőled is. Nem agyunk birtokolhatóak, és nem várhatod el hogy ideállítassz ismeretlenül és követeled magadnak az engedelmességet. Bizonyítsd be hogy nem akarsz ártani nekünk és hogy bízhatunk benned. A mi hűségünk sincs ingyen - nézek a szemeibe, hiszen véleményem szerint egészen korrekt ajánlatot tettem felé.
 Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-07-15, 21:53


Lucas & Axelle


-Bölcsen teszed. - Mosolygok rá, nem egy agresszív kiskirály, ez jó pont, megfontoltnak is tűnik, ami szintén jó, én magam kerülném a harcot, békére vágyik elkínzott lelkem, szexre, de nem csatára. De most nem az van amit én akarok, még nem. Most még Alexander óhajai vannak, így felülírom saját elképzelésem, hogy beteljesíthessem az övéit. A koromra rákérdezve elengedem az erőm, ú, dúl benne a harc, érzem a macskája ellenkezne, letesztelne, de Ő ennél sokkal okosabb, helyes. A szeme se rebben, ó, kedvemre való férfi. Szilaj, mint az évezredes hegyormok. Noha végigmér, tudom nem meztelen elképzelve teszi, hanem a gyenge pontjaim méregeti. Kár, hemperegni több kedvem volna.
-Gyengeségnek véled? Inkább úgy kéne felfognod meglenne az a taktikai előnyöd, mint a többi lycantrópnak, akik mögött erős szövetséges áll. - A leopárdokra félmosolyt kap, de hogy kiérzi keserűségem, az meglep. Senki sem érzi ki, mert senki sem hiszi el, bármin is keseregnem kéne, pedig belül még mindig szenvedek sokszor, elnyomva érzelmeim. Rengeteg érzelmem. Most is. Mélyebb levegőt veszek.
-Na igen, meglehet, nem olyan tapasztaltak, de Alexander ereje tagadhatatlan. Ahogy az enyém is. Nem vagyok harcolós típus, ha hívóállataim vagytok, ha nem. Pont hogy ismerem az oroszlánok kényelmét, függetlenségét, de én nem kívánok beleszólni a mindennapi életetekbe. De ha jönnek a sajátjaim, akik elsősorban hozzám hűségesek, nem tudnak integrálódni ide. Ahhoz kellene hogy Ti is hűséget fogadjatok. Ha ez nincs meg, akkor el kell vennem erővel... Úgy vagyok mint Te. Harcolok ha szükséges. - Nincsen Stormon kívül másom, de olyan határozottan mondom, hogy vannak mások, mintha tényleg lenne bárki. Igazából Alexander sajátjait féltem, ha nincs szövetségesük nem lesznek elég erősek, sajnos jól látja a Rex, bár érdekelne honnan ismeri őket ennyire.
-Nem mi választunk, de fivérem tudja hogyan hozza ki belőlük a maximumot. Láttam. - Azaz nem láttam, de Xavier orális technikája valóban csodálatra méltó...
-Ahogy óhajtod. Bár a szkeptikus hozzáállásod elnézve nincs olyan vámpír aki elég jó lenne Neked Lucas Blackheat. - Szűkítem össze a szemem, mert lehet egyszerűbb lenne a földbe döngölnöm, hogy nyüszítve közölje a gazdája vagyok... de valahol tetszik ez a tartás benne, kár lenne kettétörni.
-Amúgy nem is lenne ingyen, hiszen erőt, anyagi támogatást kaptok, amint pedig hivatalosan is bejelenti testvérem megjöttem a nevem is garancia lesz számotokra. No meg ha annyira ártani akarnék nem beszélgetni jövök, hanem egyből Rád rontok és elveszem ami kell, nem érdekelve Ti mit akartok... - Sétálok közelebb, hogy szemtől szemben legyünk, de testtartásom még mindig laza, éppen csak mélyebben a szemébe akarok nézni, mintha csak az oroszlánját keresném szembogara mögött. Nem félek tőle, de nem is becsülöm le, neki is így kéne tennie, mérlegelnie kéne. Remélem azt teszi csak húzza az időmet. A napfelkelte sem védi meg örökké... Igaz, addig még pár óra hátravan.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-07-24, 12:47


Axelle & Lucas

Im a  lion... and i born to be free

- Nem kevés munkám fekszik ebben a falkában, ami inkább egy nagy családra hasonlít, és nem hagyom hogy megbolygassanak minket - jelentem ki, és itt nem csak rá gondolok. Illetve nem rá, elsősorban hanem a máshonnan érkező vérállatokra, kósza oroszlán hímekre, akiknek megtetszik a szép kis falkám. Oh nem, ilyen nincsen, és nem mentek el innen élve, de legalábbis súlyos sérülések nélkül, ha mégis meghátráltak volna. Ismerem a könyörületet, csak sajnos az oroszlánok nem épp erről híresek, és mindig megöljük a rivális hímeket. Bár ez nálam nem teljesen igaz, nem öltem meg az előző Rex fiát sem, csak közöltem vele a lehetőségeit. Behódolt.
- Ismerem az előnyeit és a hátrányait is annak, ha egy vámpírral szövetkezünk. Más lycantrópok? Ugyan miről beszélsz, körülnéztél a városban mielőtt idejöttél? A hiénák a Város Urának hívottjai, és az Oba a szörnye, ők érnek valamit együtt. A farkasoknak is van vámpírjuk, mégsem kezd velük semmit, a leopárdok szétesett egy falka. Mi marad? A tigrisek és a pumák. A kósza vérállatok, amikből egy egy bukkan fel, falkátlanok és védtelenek. Mi nem vagyunk gyengék hogy szükségünk legyen erre. Neked miért van szükséged ránk? - kérdezek vissza hiszen érzem a keserűségét, és ez ahogy látom meg is lepi. Nem vagyok kezdő már, kiérzem a hazugságot és sok más emberi vonást is, noha ez a denevér már jó öreg és az ereje is mint az óceán szilaj hullámai simogatnak, de nem hajlok meg, meg sem rezdülök. Nem azért lettem Rex mert minden szélnek meghajolok, és úgy táncolok ahogy az fütyül.
- Minden oroszlánt fogadunk aki csatlakozni szeretne hozzánk, még ha téged nem is kedvelnénk különösebben nem szúrnánk ki a tieiddel. A falkám egységesen működik, és ha akarnak és elfogadják ezt, akkor jöjjenek. Nem kell ahhoz hűségesnek lennem hozzád, főleg mint mondtam, mivel nem tudok rólad semmit, azon kívül hogy ideállítottál. Egyébként meg mi szükséged van rá hogy nagyzolj, hm? Alfaszintű vérállat vagyok, szerinted nem érzem? - kérdezem már-már kis mosollyal, hiszen valahol elkezdett érdekelni miért is olyan fontos ez neki.
- Nem becsülöm le a testvéred erejét, de az nem a hívóállataiban rejlik, te is tudod - világítok rá a nyilvánvalóra, ahogy kicsit oldalra biccentem a fejem és felfelé kunkorodik a szám széle. Storm szerint ilyenkor nagyon macskás a mosolyom, de nem éppen az a kedves kiscicás.
- Ebben lehet némi igazság. De itt az alkalom hogy bebizonyítsd te vagy az, akit mindig is várt a falka és a védőszentünk lehetsz - vigyorodom el és kissé széttárom a karom. Még viselem a bőr alkarvédőket amiket csak itt hordok, hogy védjem magam a sérülésektől, és amúgy is amolyan régi kalózós látványt nyújthatna az utcán. Itt viszont a praktikumot keresem.
- A műhely jó forgalmat generál, és bízom benne hogy nem azzal akarsz elsőre jó benyomást kelteni hogy tönkreteszed az üzletet, hiszen az kicsinyes lenne, nem? Illene egy ilyen ezeréves monstrumhoz? - kérdezek rá, de nem hátrálok meg, még ha közelebb is lép akkor sem.
Elismerem van igazság abban amit mond, hiszen ránk is törhetett volna minden további nélkül, és az még rosszabb lett volna mint ez. Legalább hajlandó tárgyalni és beszélgetni, ami civilizált vámpírra vall. Ahogy a szemembe néz, kék pillantásom mélyén felemeli fejét az oroszlánom, és komoly fürkésző aranyszemeivel nézi a vámpírt. Érzi a köteléket, és az erőt és valahol bele is borzong ebbe az eddig ismeretlen érzésbe.
- Elismerem van igazságod, de nem dobhatok félre mindent, és nem adom a kezedbe a falkát - szögezem le elősorban.
- De lehet velem alkudozni. Fenyegetéssel nem sokra mész - teszem hozzá.
- Mit várnál el pontosan tőlem/tőlünk? Ha teszem azt elfogadnám a jelenléted és néha meghívhatnál egy italra? - kérdezem erősen ha, és feltételes módban.   Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-07-30, 14:04


Lucas & Axelle


-Talán sejted, nálam is a család az első, így becsülöm benned ezt a hozzáállást. De a megbolygatás nem mindig rossz, néha kell a változás, különben lemaradsz, befásulsz és sebezhetővé válsz. Mint vámpír mi sem ragadhatunk meg egy korban, aki így tesz nem él sokáig... de ez rátok is igaz. - Mondom fél mosollyal ajkaimon, haladnia kell a korral, érzékelni a változások szelét, ha akarja, ha nem. általam tapasztalni fogja, ezt garantálom.
-Körülnéztem igen. És én látok olyat is amit te nem. Én jobban ismerem vámpírtestvéreim motivációit, lépéseit és reakcióit, mint Te, aki ha negyven telet megéltél sokat mondtam... - Legalább is fiatalabbnak tűnik a szememben, de lehet csak jól tartja magát. - Mert nem csak a jelent kell nézni Lucas. Te is tudod. - Mert lesznek ellenlépések, mindig vannak. No meg csak egyszer kell meggyőznöm, nem többször.- Több okból van szükségem rátok, ami kölcsönös, csak még nem vetted észre. Makacsságod és akaratosságod kedvemre van! - Nevetek, nem hazudok, tényleg tetszik nekem ez a pasi, ha küllemre nem is feltétlen az esetem, de az erő ami árad belőle felhevíti a vérem. Az pedig hogy kiérzi eltemetett érzelmeim kiváltképp felkelti a figyelmem.
-Bocsásd meg, élvezem hogy végre nem kell visszafognom magam! - Ami szintén nem igaz, folyamatosan visszafognom magam, tengernyi víz temeti a bennem zajló csatákat, kitöréseket, fájdalmat és örömöt. De ha némileg elengedhetem magam, akkor karistolom a szabadság gondolatát, de tudom veszélyes. Lehet benne egy oroszlán lappang, de bennem valami egész más szörny, amit felhizlalt Belle kegyetlen. De valahol mégis megnyugvással tölt, ha velem bármi is lesz, Storm nem lesz kitagadva. Neki lesz helye, ahogy fivéremnek is már van. Furcsa mód ellazulok a gondolattól.
-Ohm igen, nem abban, de Ő nos... ösztönző. Az ösztönzés és jó karizma, vezetői képességek viszont valódi erőt rejlenek, a korán túl is. Így pedig hogy van aki követi öngerjesztő folyamatként valódi kihívássá teszi ellenfeleinek. - Mosolygok, egyrészt mert Alexander példaképem, másrészt mert jól áll Lucasnak a mosoly. Egészen kívánatossá teszi zord vonásait.
-Védőszent! - Nevetek fel a szó abszurditásán, mi szent lehet a fajtámban? Én inkább vérrel fizetem meg a hűség árát, nem szent papolással és ájtatossággal. No meg szexel is fizetek, azt ne hagyjuk ki.
-Monstrum, kikérem magamnak kecsesebb vagyok annál! Bármi illik egy magamfajta vénséghez, engem már nem a fiatalok csillapíthatatlan tüze hajt, hanem a taktika és az, érvényesüljön idővel az akaratom. Nem szoktam kapkodni, szeretem a lassú kicsengést is, ha tehetem. - Nyomom meg a végén a szót, éreztetve nem mindig az van amit én akarok, ahogy most sem az történik. De ettől függetlenül kordában kell tartanom magam és gondolkozni. Nincs annyi oroszlán hogy egyet is elpocsékoljak, de nem tudom garantálni ha elborul az eszem képes leszek ilyen megfontolt döntéseket hozni. Inkább közelebbről szemlélem meg magamnak, valami vonzz benne, tetszik a szilárdsága, kellemes meghemperegni akarata vasszegecseiben!
-Nem is kell. Nem tudnám irányítani, nem is akarom... Nekem csak Te kellesz, hogy belásd, kölcsönösen előnyös üzlet ez és ha kellek jövök, ha kellesz jöttök. - A fenyegetés miatt elvigyorodom, olyan mint én... ez a felismerés pedig nem tudom bosszant-e vagy örülök neki.
-Ahaha, máris meghívatod magad, ez tetszik! Nem többet és nem kevesebbet, ha a testvérem vagy falkája szólít engem hívhassalak, de ez kölcsönös, bármi kell nektek tőlük elintézem megkapjátok. Ez lehet valami üzleti dolog, lehet jobb kórházi ellátás, több tér az oroszlánként való vadászatra, azt a leopárdok is igencsak kedvelik. No meg nem vagyok rest magam sem felajánlani bárminemű társaságnak, mint Belle vámpír csillapíthatom a belső feszültségeket, hiszen azok fele szexuális alapú, ez tudott. Velem nem kell finomkodni, eképpen kevesebb lehet a belső harc, aki elfogad engem, vagy egyszerűen él a tulajdonomban lévő bordély előnyeivel. A puszta jelenlétem és nevem pedig elveszi minden kóbor hím kedvét, hogy kekeckedjen veled vagy a falkáddal, mert aki ismeri fivérem ismer engem is, aki velem van, azt nem adom és nem feltétlen csapunk belőle botrányt, megoldom én csendesen is. Nekem jelenleg társaságra és... térre van szükségem, így nem kell tartanod attól, hogy beszűkül a mozgástered. No meg próbálnám aktívan elérni hogy hódoljanak be neked minél többen, hogy erősebb falka legyetek. Én biztos hátteret akarok, nekem ez a célom. És van egy olyan sejtésem, hogy mivel nem vagy már kamasz, Neked is hasonló óhajaid vannak, ha nem is mondod senkinek. A múló évek nekem fognak kedvezni Veled szemben, csak én amondó vagyok minek várni. - Egy kis békesség tényleg jól jönne, ahogy a tudat is, nem tudnak eljönni értem és elvinni, testvérem sem, Stormot sem. De elég belső csatát vívtam és vívok ma is, hogy a külsőre ne legyen igényem. Beszélgetni is jobban esik, mint ellenállása falát szüntelen ostromolni, hiszen érzékelem nyitott felém, ami némileg visszafogottabbá tett. Némileg...
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-08-01, 15:40


Axelle & Lucas

Im a lion... and i born to be free

- Ti vámpírok máshogy működtök, nektek jobban kell igyekeznetek hiszen öregebbek vagytok. Mi élők, alapvetően haladunk a korral., és könnyebben talán mint ti. Nem vagyok a drasztikus változtatások híve - nézek rá vissza, hiszen fontos nekem a falka és nem azért lettem Rex hogy aztán kiskirálykodjak, bár egy két alkalommal nekem is belefér hogy kényeztessenek, mint királyt. Ritkán hagyom magam elragadtatni, általába na józanság talaján mozgok és nem vagyok olyan rosszba a többi vezetővel sem, bár... tudom hogy megvan a hírem, és nem túlságosan jó. Mivel a váltók viszonylag kis közösség, ezért ismerjük egymást, legalább érintőlegesen.
- Az hogy nem vagyok olyan öreg mint te, nem jelenti azt hogy ne ismerném a vérszívókat éppen eléggé - jelentem ki kissé mélyebben hiszen nem szeretem ha lebecsülnek és most ez kicsit úgy jött ki mintha ostobának tartana.
- Tudom hogy mire kell figyelnem, nem ma kezdtem a pályafutásom, nincs szükségem a kioktatásodra! - morranok fel, és nem tagadom meg az oroszlános énem hiszen ingerlékeny nagymacskák vagyunk, és nem tetszik ez a feltételezgetés. Hogy mi van a kedvére, arra nem felelek, mert úgysem egyeznének a nézeteink és engem ő nem érdekel egy kicsit sem ilyen szempontból.
- Csalódott is lennék ha visszafognád magad elvégre egy kicsit felvágni is jöttél nem? Előadni hogy milyen jó nekünk hogy itt vagy - húzom félmosolyra az ajkaim, ksisé hunyorítva. Ismerem a fajtáját, és tudom hogy van benne egy kis nagyzolás is, hogy beadjam a derekam.
- Minden oroszlán otthonra lel aki csatlakozni vágyik, amennyiben olyan a hozzáállása és nem kifejezetten bomlasztani akar minket. Ez gondolom, érthető - pillantok rá és nem húzódok el a közelségétől ahogy méreget. Nem zavar, nézegessen csak.
- Nos ezt eddig sem vitattam hogy ne lenne jó vezetője a leopárdjainak bár eléggé felemás ez, egy megosztott falkával. Elég sok pletyka kering ami azt illeti - teszem hozzá a kérdő pillantására. Nem süket fülekkel közlekedek a világban és hallani ezt azt, hogy nem egészen idilli az állapot. Bár nem tudom hogy ezzel kezdtek-e már valamit, de nem is az én dolgom.
- Nem érzed az ironiát - sóhajtok fel, ahogy nevet. Kellemes nevetése van de a mellékzöngéje kesernyés. Nem tudom mi véste oda, de nem is tartozik rám, de a fülem érzékeny az ilyesmire. Biztos megvan a maga tragédiája neki is. Az ő dolga, bár nem állítom hogy nem kezdett el egy icipicit érdekelni.
- A türelem nagy erény, mint mondani szokás, és az ezer éveddel igazán nem mondhatod hogy nem vagy egy monstrum. Azért a kor és a tapasztalat elég erősen ott van - válaszolok neki, mert én is szeretem ha az történik amit én akarok, és nagyon morcos tudok lenni ha valaki keresztülhúzza a számításaimat. az valahogy dühíteni tud, nem is kicsit.
- Hm, csak én? Nem leszek én egy kicsit nagyfalat? A végén megakadok a torkodon... - vigyorodok el, kivillantva szabályos fehér fogsorom. Nem feltétlen fenyegetés ez, inkább csak.. finom csipkelődés, nem vagyok egy befásult alak, és már több mint tíz éve vezetem a falkámat.
- Egészen multifuncionális vagy ami azt illeti de sok szempontból nem lesz rád szükségünk. Olyan értelemben hogy a belső ellentéteink ha vannak is, csak a mi ügyünk és abba nem engedek beleszólást, de ezt elfogadtad. Területünk van és nem vagyunk ellenségesek a leopárdokkal sem. Nem kell hogy behódoljanak, és nem kell a neved hogy elriadjanak innen, megvédem a falkát és meg tudom vívni a harcaimat egyedül... - jelentem ki de nem zárkózom el teljesen hiszen érdekel is meg nem is. Látom az előnyeit és a hátrányait is. Meg kellene beszélnem.
- Ebben nem akarok egyedül dönteni, van valaki akinek érdekel a véleménye - jegyzem meg, hiszen Storm elég erős nőstény ha esetleg... Reginává választanám akkor ketten vezetnénk a falkát, neki is tudnia kell erről.Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-08-05, 21:52


Lucas & Axelle


-Áh, naiv vagy Blackheat, ha azt hiszed kárász életed alatt mindig tartod a tempót a külvilággal. Ilyen formán én is gyorsan tanulok, gyorsabban mint Te, hiszen nem egy változást magam mögött hagytam, nálam ez már rutin. No meg ha nem akarsz drasztiks változást akkor pont hogy el kéne fogadnod az ajánlatom. - Mosolygok rá széttárt karokkal.
-Ohm, lebecsülöd a többséget. Általánosítasz, nem jó dolog. Ahogy elnézem taszítónak találtad a fajtám, belátom, egynémely vámpírt én magam is gyűlölök, de... ez már csak természetes. De pont emiatt ha nem ismered behatóan őket, mert szóba se állsz velük, ha nem kényszerülsz rá, mint velem, hátrányba kerülsz. Nem mondták még, hogy az ellenséget a legjobb magad mellett tartani? Legalább is valamit, amivel sakkban tudod tartani... A legtöbb vámpír nem feltétlen öl, nem abban leli örömét... Én garantálnám, hogy egyik se tegye rátok a kezét puszta szórakozásból! - Elfojtom haragom, mert ha arra gondolok mit tett velem Belle... hogy mit tenne, ha tudomása lenne Stormról... erős szövetségeseket akarok ellene. Meg akarom ölni... De veszek egy árnyalatnyival mélyebb levegőt és elnyomom kellemetlen emlékeim. Belátom miért utál minket, de én nem feltétlen akarok okot adni neki erre. Persze ha muszáj, megteszem, Alexander számomra az első.
Bár ez a fajta kiállása tetszik nekem, nem is csinálok belőle titkot.
-Nos, ez önmagáért beszél hogy velem csak nyertek, jól látod! - Nevetek könnyeden, milyen jó nekem hogy itt lehetek... persze nekik is, most már!
-Érthető, szimpatikus. Sokan eléggé válogatósak... - Áh, imádom, hogy el bírja viselni a közelségemet annak ellenére, hogy nem szívlel és nem kíván! Bár mindkettőn lehet változtatni, fogok is!
-Igen, ez tény. De az hogy nem erőszakolja akaratát rájuk is jelez valamit irányodba is nem? Mert hát... Alexander néha inkább vár, míg rájönnek mi a jó nekik... Ennyit tesz ezer év... türelemre tanít! - Vigyorogom el, tényleg amilyen hamari volt! Bár fogalmam sincs miért nem törte még be azt a pár szakadárt, de nem vagyok rest úgy beállítani, hogy ez is egy taktika szerves része.
-Iróniát? Nem tűnsz ironikusnak Lucas. Komolyabban veszlek annál! - Nevetek még kicsit, bár tény, nehezen áll a fülem ilyesmire, mikor mindent szó szerint kellett értenem 150 évig... de talán elnézi, mint sokan mások.
-Igen, de nem mindig az a megoldás ha belerohanunk valamibe... olyan ez mint a sakk. Attól hogy idős vagyok még óvatos maradok. Sőt, szerintem Te magad is rájöttél, minél idősebb vagy, annál inkább megfontolt is. Amúgy 1500 elmúltam, csak hogy pontosak legyünk! - Aztán megint nevetek de csak halkan, inkább vigyorom látszik.
-Nem, nem leszel, ha mégis élvezni fogom a kihívást! - Igazából tetszik hogy nem hódolt be rögtön, de mégiscsak Ő a Rex... furcsa lett volna ha megteszi,
-Igen, elfogadom. Nem is azt mondom megoldom, csupán azt eltompítom. A kielégületlenség morcossá tesz. Hmm, lehet veled is ez a baj? - Kaján gonosz vigyorom lesz, mint Rex kétlem gondjai lennének ha kell egy nőstény, de ha már érzékeltette vevő a bajuszhúzogatásra, nem fogom vissza magam.
-Még meg tudod. Valamint a leopárdok nem fognak behódolni... nem is akarnám, jóban vagyok velük. - Legalább is Xavierrel nagyon közeli kapcsolatunk lett, testileg mindenképp.
-Hogyne, gondold át. Majd felkereslek újra, úgy két hét múlva, annyi idő gondolom elég lesz. Persze ha unnál várni bármikor szívesen látlak a lakosztályomon, Lucas Blackheat. - Somolygok lennének ötleteim, de mosolyomon finomítok így érezheti, perverz él nélkül is képes vagyok fogadni.
-Kérlek fontold meg miket mondtam és azt is, lenne-e valami külön kérésed felém. Elég rugalmassá tettek az elmúlt évek. - Vagy maga a szabadság, ki tudja? De némileg fejet hajtok és elindulok kifele, hacsak nincs ellenvetése, vissza kéne térnem mielőtt Alexander észreveszi kilógtam... megint.
Vissza az elejére Go down
avatar
V. Rex
Lucas A. Blackheat
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 08.
Hozzászólások száma : 58
Tollvonásainak száma : 52
Re: Buisness things... - Axel & Lucas
2018-08-06, 18:09


Axelle & Lucas

Im a  lion... and i born to be free

- Még naivitással sem vádoltak meg mióta Rex vagyok, de hát hogy is mondják? Mindig van új a nap alatt. Tudom hogy az életem a tiédhez képest kárász életű, de ettől még nem vagy jobb nálam, sőt egyikünknél sem. Remekül haladsz a korral, ha vasparipázol - mosolyodom el visszautalva egy korábbi szófordulatára hiszen igen régi vágású vámpír lehet ha ez jött a szájára, és nem a jármű rendes neve, mint autó vagy motor.
- Nem akarok drasztikusat de magát a változást nem utasítom el teljesen. Nem lennék sehol ha nem hoztam volna változásokat én magam is a falkába - válaszolok kicsit nyugodtabban, de hát az ososzlán ilyen, hirtelenharagú és hamar lenyugvó fajta én meg pláne.
- De igen mondták már, és igyekszem is ezt a lehető legjobban betartani de nem közösködök vámpírokkal ha nem nagyon muszáj. Veled bonyolultabb a helyzet, mert te hívod a fajtámat amit nem hagyhatok figyelmen kívül. Tudom hogy milyenek, megvannak a magam tapasztalatai a vámpírokkal - emelem fel a kezem és a bal szemöldököm simítom végig ahol jól látható keskeny fehér sebhely látszik. Akad még egy kettő rajtam ami azt illeti.
Haragja könnyed szélként csap meg, de érzem szinte ösztönösen hogy nem ellenem szól, és nem rám mérges. Ez valami régibb, és mégis mélyebb akár az óceán sötétlő mélysége. Vajon mit rejteget?
- Nyerünk, de mit? Tulajdonképpen... még mindig te akarsz jobban minket mint mi téged - vigyorodom el, de ha belegondolok... Megbeszélem Stormmal. Nem feltétlen jönne ez rosszul, de nem adhatom be a derekam és nem akarok hatalmat magam felett. Bár Axelle még az értelmesebbjének tűnik és hajlik a szavakra ami mindenképpen... bizakodásra ad okot. Talán még ki is deríthetem hogy mi rejlik a keserűségében, hm hm.
- Igen, ez elég sok mindent elmond róla, de az Alexander és leopárdok. Te nem ő vagy és mi nem sem vagyunk pöttyösök. Alexander öreg vámpír, mint te de benned... van valami sötétség ami nem tetszik és ami fenyegető fényt vet ránk - pillantok a szemébe amit nem kellene tennem, de az oroszlánom is élénken hegyezi a füleit, érdeklődik a vámpír iránt a maga módján.
- Becsülendő hogy nem becsülsz le és komolyan veszel, ez mindenképp jó pont - válaszolok, és nem hátrálok meg előle. Sosem voltam az a típus, és sok bajom volt ezzel az iskolában is mert sok verekedésbe kerültem csak mert lebecsültek és nem hátráltam meg a küzdelem elől.
- Igen, vannak amik változtak, de vannak amik nem, és ha a kettő egyensúlyban van, az a legjobb. Nem magyarázom neked, mert a falkám sajátosan működik, de ha elég kitartó vagy és túl leszünk a sokadik randin, talán megmutatom - vigyorgok, hiszen nem akarom hazavinni hogy nézzétek, hoztam egy vámpír, mától ő a kabalaállatunk. Bár biztos viccesen hangozna, és ezen kuncogok is egy sort ahogy elképzelem.
- Akkor készülj fel, mert nem adom könnyen magam - nevetek fel röviden, de aztán csak nem komolyodik el a képem.
- Nos, ki tudja. Lehet hogy szexuálisan frusztrált vagyok, bár... feltételeznéd? - húzom fel a szemöldököm kérdőn és kajánul, hiszen érzékelem a bajuszhúzogatást de ennyi szerintem belefér, főleg hogy talán jutunk is valamire egymással.
- Meg is fogom vívni. Ha mégsem tenném, az természetes szelekció lesz és csak remélni merem hogy legalább olyan jó Rexet nyernek mint én voltam. Nem is arra gondoltam. A leopárdok ne hódoljanak be, de más oroszlánok... őket sem kell kényszerítened, az nem lenne sportszerű - teszem hozzá, hiszen a belső harcok és hatalmi harcok nem az ő dolga és nem olyan könnyű engem elintézni mint azt bárki hinné, erős hím vagyok.
- Annyi nem kell. Megvitatom olyannak, akiben megbízom és aztán ki tudja, megnézem miféle helyet tartassz olyan nagyra hogy ajánlgasd... - mosolyodom el, és biccentek neki az ő biccentésére. Nem volt gond, nem volt harc és ezt... talán egy kicsit tisztelem benne.
Távozása után még bezárok és lezárok mindent, és magam is az otthonom felé indulok, de menet közben dobok egy sms-t Stormnak hogy sürgősen beszélnünk kell.


//Köszöntem szépen, hamarosan folyt köv Cool Azt elkezdheted te a BB-ben akár //  Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Buisness things... - Axel & Lucas


Vissza az elejére Go down
 
Buisness things... - Axel & Lucas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Folyópart-
Ugrás: