HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Yesterday at 18:57
Damon Lloyd Reynolds
tollából született
Yesterday at 01:04
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 21:20
Xavier Graham
tollából született
2019-01-18, 20:32
Genevie Bertrand
tollából született
2019-01-18, 20:20
Min Jae Adams
tollából született
2019-01-18, 19:51
Alexander
tollából született
2019-01-17, 22:28
Axelle
tollából született
2019-01-17, 19:54
Cain Nowik
tollából született
2019-01-17, 18:43
Alexander
tollából született
2019-01-17, 14:18
Séaghdha
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Nap Egyháza

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
V. Oba
Amber Hill
Hello Darling, Please call me
Join date : 2016. May. 07.
Age : 30
Tartózkodási hely : St. Louis / NeverLand
Hozzászólások száma : 147
Tollvonásainak száma : 103
Nap Egyháza
2018-06-12, 23:29Nap EgyházaA nap egyházát valamikor a sötét középkorban alapíthatták, legalábbis imádóik ez időtájt kezdtek lényegesebb gyülekezésbe. A szervezetnek egyetlen célja volt mindig is, kiírtani mindazt, ami a sötétben lapul, mindent, ami Istenük ellen való. Az új világrend nem kedvezett nekik, az emberek elfogadása és a fiatalok örök élet és hatalom iránti vágya sokszor nehezítette már meg dolgukat, de egy egyszerű legyintéssel és hogy a sátán egyik démona szállta meg őket, máris a szemükben legálisan kivégezhtő célpontokká tette az egyszerű halandókat is.
Nem válogatnak az eszközökben, hiszen a cél szentesíti mindet. Ők nem vadászok, nem érdeklik a jogok, a szabályok, bármi és bárki feláldozható a szemükben. Csellel, a sötétben várva, egy friss áldozat megkínzásával. Minden szörnynek pusztulnia kell.

A szervezet jelenlegi vezetője: Louis Severino Poletto, Sanctae Romanae Ecclesiae Cardinalis. (nem megalkotható)

Lajos a bíboros. A pápa jelenleg is szolgálatában lévő 215 bíboros egyike. Habár egyik másik társa között nyílt titok, hogy ő és a katolikus egyház pénzeli a kis népírtó akciókat, bizonyítéka senkinek sincs. Szolgálata a sírig tart, követőjét maga a pápa választja ki bizalmasai közül.

A Nap egyházának szervezeti felosztása:
Három rendet különböztetnek meg, de mind szorosan egybe fonódik, bázisaikon szinte kivétel nélkül minden rend képviselteti magát, s habár más módszereket alkalmaznak, a cél elérése egységgé kovácsolja őket.
Amerikai Fő bázisuk, Texasban található, az indok, amiért ide telepítették, hogy az itt élő emberek szélsőségesen vallásosak, könnyű volt elfogadtatni velük a fegyverkezés indoklását, miszerint csak őket védik. A kiszuperált laktanyák és földalatti bunkerek egész hálózata biztos helyet ad számukra, véres terveik kivitelezésére és végrehajtására. Ez azonban csak egy hely, több száz ilyen létesítmény van szerte a világban. Pontos helye csak a szervezet felsőbb tagjai számára ismertek.
A Texasi bázis jelenlegi katonai felszereltsége: 2 tank, 5 féllánctalpas, 20 jeep és 2 harci helikopter. Ilyen mennyiségű fegyverzettel csak a 3 fő bázis rendelkezik.1.rend: Nap Egyháza privát hadserege

Tábornoka: Alexej Makarov (megalkotott, halálra ítélt karakterként)

54 éves, orosz származású, de Amerikában született, katolikus családba és szigorú vallásos iskolában nevelt férfi. Apja inkvizítor volt a nap egyházánál. Ő az orosz honba ment tanulni, pályafutását hadseregnél kezdte 18 évesen, mint harci helikopter pilóta a specnaz kötelékében. Később a specnaz akció csoportjába került át.
27 évesen visszatért Amerikába és a nap egyház haderejéhez jelentkezett ahol apja hatására altisztként kezdte. Sokan rosszallták, de a hírnevét hamar lefektette mikor egy félresikerült akciónál kilőtték a kimentésükre küldött pilótát. Makarov a gépet hazavitte bajtársaival együtt. Ennek ellenére marad a gyalogosok között. 36 évesen elismert tiszt lett és 40. életévére halt meg az előző Tábornok. Egyhangú szavazattal jelölték őt utódjának. Azóta töretlenül és kegyetlenül vezeti a hadsereget.

A hadsereg minden egyes tagja szigorúan ember. Ami természetfeletti az ellenkezik az isteni teremtéssel és rossz. Bárki mást állít az az Ördög szavait terjeszti, ellenség, tehát likvidálni kell!

3 alcsoport létezik a Nap Egyháza hadseregében
Tisztek: összesen min. 6 év aktív szolgálattal lehet valaki tiszt, mely alatt legalább 2 falka kiírtásánál jelen kellett aktívan lennie, és tisztavérű ember a családfája 3 generáción keresztül felfele. Egyetlen természetfeletti sem lehet a családjában, sem unokahug, sem az öccsének barátnője.
Altisztek: min. 3 év aktív szolgálat szükséges ahhoz hogy egy közönséges katonából altiszt lehessen, ami mögött katonai teljesítménynek és feltétlen hűségnek, elhivatottságnak kell lennie.
Zászlóaljak: a nap egyházához jelentkező katonák itt kezdenek. Képességeik, előképzettségeik alapján az alábbi osztályokba kerülhetnek: páncélos, légierő, gyalogság, őrség.2.rend: Nap Egyházának kutatás- fejlesztési részlege

Vezetőorvosa: Dr. Josef Schmidt (megalkotható, halálra ítélt karakterként)

1966-ban született, nagyapja után kapta a Josef nevet, habár a családnak az üldöztetés miatt meg kellett húznia magát és a vezetéknevét titokban kellett tartania. Azonban ez semmit nem változtatott azon, hogy nevéhez és felmenőjéhez mérten vártak el tőle hasonló eredményeket is. A család megőrizte mélyen vallásos irányultságát, szinte már fanatikusan nevelték antiszemitizmusra kisebbik fiúkat. Josefnek ugyanis volt egy bátyja, Hans, aki súlyos hibát vétett akkor, mikor megpróbált hazavinni egy színes bőrű lányt. Josef magáénak érezte a feladatot, hogy megszabadítsa a családját ettől a szégyentől. Hans és a lány is pár héttel később egy erdő szélén került elő, holtan, megcsonkítva, szívük kimetszve, szemük kivájva, nyelvük kivágva. A hatóságok sosem jöttek rá mi történt igazából.

A Kutatás - fejlesztési részleg minden dolgozója a természetfelettinek nevezett betegségre keresi a gyógymódot, ami az ő esetükben nem az orvosság és a folyamatok visszafordítására irányuló kutatást jelenti, sokkal inkább, az emberiség, mint test rákos elburjánzásainak kivágását. Egyaránt fejlesztenek mérgeket, vírusokat és biológiai fegyvereket a saját hadseregük számára, és végeznek a befogott szerencsétleneken véres és kegyetlen kísérleteket.
Minden bázison található egy kutatásvezető, aki magának Schmidtnek jelenti az esetleges áttörést, vagy fejlődést egy-egy vakcina, méreg vagy kísérlet esetében. A kutatásvezetők számon nem tartható mennyiségű kutató csoportot irányítanak, melynek tagjai elhivatott biológusok, kémikusok és orvosok.

Kísérleti nyulak: Ezen részleg részeként kell számon tartanunk még az úgynevezett kísérleti nyulakat, melyek fajtól, kortól és nemtől függetlenül a hadsereg által befogott vagy épp az útjukban álló emberekből átalakított lények. Rendszerint ketrecekben vagy láncon tartják őket, ezüst nyakörvvel gátolják meg, ha szükséges az átalakulásuk, egynémelyik tarkójára sorszámot tetoválnak, a nyilvántartás végett.3.rend: Nap Egyházának Inkvizíciója

Vallásivezetője: Lord Aaron
alias Noah Vincent Aaron főinkvizítor  (megalkotható, halálra ítélt karakterként)

Az inkvizíció a szekta kezdete óta jelen van, az egyik legerősebb csoport volt, ha a tisztogatásról volt szó. Munkájuk jelenleg a negatív propagandára szorult vissza, hiszen azzal hogy a szörnyek jogokat kaptak, nyíltan már csak szóban léphetnek fel, de abban jók. Tagjaik többsége szónokok, vallási vezetők, és olyan fanatikusok, akik elvakultan követik a rend tanait. Ők a sötétség, ami éjjel ellepi a szobád, a szörnyek akik elültetik a métely gondolatát a fejedben.

Inkvizítorok: jelen vannak, mint vallási támogatók, saját elvakultságukban oldozzák fel a szörnyeknek tartott természetfeletti lényeket. Minden bázison tucatjával vannak jelen, onnét szóródnak szét a világban kisebb csoportokban, fanatikusokkal körülvéve. Beköltöznek városokba, és suttognak az arra hallgató fülekbe.

Fanatikusok:Átlagos emberek, akik hittek az inkvizítor szavának, akik ellenségeknek tartják a természetfelettit, szörnyeknek akiktől félnek akiknek nincs létjogosultságuk az ő meglátásuk szerint. Bárki lehet a Nap Egyházának fanatikusa, aki elkötelezi magát és leteszi egy inkvizítor előtt az esküt. Elvegyülnek a társadalomban, figyelnek, jelentenek. A legkitartóbbak és leghasznosabbnak bizonyulók közül kerülhetnek ki az inkvizítorok.

Feláldozhatók egysége: Tagjai olyan emberek akik, egykor Nap Egyháza kötelékébe tartoztak, de elárulták őket, szembe mentek elveikkel, természetfelettiek, akiket elfogtak, és csalinak vagy épp haszontalannak ítélt a kutatás és fejlesztés, mert submisszívek, gyengék, vagy épp hű katonák voltak, de beharapták, karmolták őket, ennek ellenére fanatikusan hisznek az eszmékben továbbra is.

_________________


Long life to the Queen

Vissza az elejére Go down
 
Nap Egyháza
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: Általános :: Kezdö lépések :: Játszható Fajok-
Ugrás: