HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 10:28
Seraphine
tollából született
2018-07-18, 16:02
Amber Hill
tollából született
2018-07-18, 08:33
Dominic R. Jensen
tollából született
2018-07-17, 20:12
Xavier Graham
tollából született
2018-07-17, 20:09
Nyx Lexand
tollából született
2018-07-17, 19:28
Angelica
tollából született
2018-07-16, 20:57
Narui Kazuya
tollából született
2018-07-16, 17:04
Eric Rafael Krauss
tollából született
2018-07-15, 21:57
Xavier Graham
tollából született
2018-07-15, 21:53
Axelle
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 2
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 2 0
Összesen 25 22
Share | 

 What's going on?

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 61
Tollvonásainak száma : 53
What's going on?
2018-06-11, 11:24 
Nagybácsi & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

A Bloody Bite is szépen megyeget és ha épp nem a fellépéseimre készülök, vagy nem kell sehol jelen lennem akkor itt tengetem az időmet és jól esik a hely aurája. Belle vámpírként nekem is fontos az erotikus közeg olykor és itt mindent megkapok amire csak szükségem lehet. Önkéntes véráldozattól kezdve a kósza menetekig, mindent és még csak nem is kerül semmibem ugyanis Alexé a hely, és így én is igénybe vehetek minden kedvezményt amit csak a hely adhat. Na nem mintha nem lenne elég pénzem erre, de így egyszerűbb ha családban marad.
Felteszem kinyújtott, csizmás lábam a kis lábtartóra, és lehunyt szemekkel, pihenek egy pár percet amíg összerendezem a gondolataimat. Idegen, mégis ismerős aurát érzek meg, amire kinyitom kék szemeimet és már szólnék is amikor... lefagyok egy pillanatra. Mi ez?! Alex, de mégsem... Tuti nem vagyok részeg!
- Alex? - kérdezem óvatos érdeklődéssel, ahogy felkelek, és közelebb lépek hozzá. Olyan hasonló, de... máshogy áll a haja, és a szemei... nem olyanok. Ugyanolyan, mégis mennyire más, de mi az isten folyik itt?
- Mi folyik itt? Ki vagy te? - kérdezem tőle félrebillentett fejjel ahogy méregetem, mert ez itt nem Alex erre már rájöttem. Bár talán nem rossz szándékú, nem lehetek benne biztos.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 69
Tollvonásainak száma : 66
Re: What's going on?
2018-06-11, 12:12


Kazuya & Axelle


Még várok a bálig igyekszem meghúzni magam Alexander kérésére. Néha azért kilopózom egy-egy sétára, mert a bezártság bosszant és frusztrál, de általában az új munkahelyemen serénykedek, tanulom a technológiát és a modernebb elvárásokat, szokásokat. Kezdek belejönni, a halandó alkalmazottak nem érzékelik öcsém és köztem a különbséget általában, ami szórakoztat. Ha mégis, akkor sem kérdeznek, jól is teszik. Kellemes ez a hely, de sajnos nem olyan mint fivéremmel lenni, alig várom hogy végre vele is mutatkozhassam. Megint elszakítva érzem magam tőle, de ez azért már kibírható állapot. Most is épp átsétálok a közös helyiségen, mert végeztem a könyveléssel, számok, ez alapján könnyen ment, legalább nem érzem úgy semmi sem megy... El is vagyok némileg merülve gondolataimban, mikor megszólítanak. Ráemelem tekintetem az ifjúra, már majdnem lesújtó pillantást kap hogy a halandók csak dolgozzanak, de Ő nem az. Sőt... hasonlít az aurája drága fivéreméhez, ismerős érzés... ahm, csak nem? Hah...
-Mondjad. - Felelek úgy, mint aki fontos ügyletei közepette lett megszakítva, elegáns öltöny feszül rajtam, küllemre egészen hasonló vagyok Alexanderhez, noha a finom apróságok csak egy avatott szemnek tűnhetnek fel, mint mondjuk a fiának. Érdekelne mikor támadt kedve egy egzotikus fiút beölelni... erre a srácra ugyanis nem emlékszem.
-Úgy nézel rám mintha nem tudnád ki vagyok. Már megint máshol jársz? - Vágok jellegzetes elégedetlen arcot, ahogy Alexander szokta, csak hogy összezavarjam. Méregetem is mi lelte, de mielőtt nagyon összezavarodna vagy felmérgesedne és jelenetet csapna elmosolyodom és megsimítom hamvas arcát békém jeleként.
-Axel. Te az egyik fia vagy ha jól sejtem. Mi járatban? - Már jóval lazább a tartásom, hisz nem játszom tovább mérges öcsém. Mutatok is kanapé felé, ha gondolja kényelmesedjünk el, láttam ám hogy otthonosan érezte magát.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 61
Tollvonásainak száma : 53
Re: What's going on?
2018-06-11, 21:52 
Axelle & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Fogalmam sincs mi folyik itt, de kezdek megzavarodni, ahogy a jelenséget nézem, ami annyira hasonlít Alexre és mégsem az. Nem tudom velem van-e a hiba, de nyilván nem... Visszagondolva ma még csak Ayame vérét vettem, aki tudom hogy nem él drogokkal sem alkohollal, csak ha néha kifejezetten kérem hogy fogyasszon, de akkor meg miért... van ez az érzésem? Felállok, és közelebb kerülök hozzá, de érzem a különbséget.
- Valami nem jó - húzom össze a szemöldököm és próbálok rájönni hogy siklott ki az egész de nem tudom. Alexnek adná ki magát? Arról tudnom kellene, vagy ha mégsem akkor mit akar ezzel elérni? Mire jó neki a játék, a fiával? Óvatos, de ugyanakkor zavart is vagyok és arcomon jól látható rosszallás jelenik meg a kijelentésére, miszerint elvesztem valahol.
- Nem én járok máshol, hanem te nem vagy Alex - jelentem ki apró mosollyal, mert nem tudja megtéveszteni az ítélőképességem, és ahogy közelebb lépked felszegem az állam. Magasabb nálam, de ez nem meglepő, az érintése annál inkább. Jól eső, de kicsit sem ismerős ahogy a bemutatkozása sem. Axel?! Az meg... Na. Nem. Azt. Nem. Alexnek ikertestvére lenne? Letapogatom az erejét, és érzem a kort. Hogyazajóhazugédes...
- Axel? Értem, feltételezem... ikrek vagytok - sóhajtok fel, mert a kezdeti meglepetés után, ez lenne a logikus, és én eléggé gyakorlatias jelenség vagyok. A miértekkel és kérdőjelekkel ráérek később is foglalkozni, amikor magam maradok a lakosztályomban.
- Narui Kazuya, és igen a fia vagyok. Valahol... Eric felett.
Feltételezem találkoztál már a kisherceggel
- hiszen idősebb vagyok mint a legifjabb szőke, de talán érettebb is, hiszen nem problémázok feleslegesen, csak megpróbálok a legjobban kijönni ebből.
- Ha meg nem haragszol... mégis hol a jó égbe rejtegetett eddig téged Alex?! - akadok ki finoman ahogy visszatelepszem a kényelmes kanapéra, mert tudni akarom. Nem bírom ki, elvesztettem a kérdést. Most akarom tudni. Erőt kellene vennem magamon, de nem tudok.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 69
Tollvonásainak száma : 66
Re: What's going on?
2018-06-11, 22:56


Kazuya & Axelle


Kedvemre van hogy nem hagyja magát becsapni, no de nem is egy agyhalott halandó, hogy bedőljön ilyesminek. Óvatos azonban, ami tetszik, de csak magamban mosolygok testvérem zord ábrázatát magamra öltve. Olyan büszkén jelenti ki hogy én nem a mestere vagyok, hogy megérdemli a simogatást és a bemutatkozást, milyen ifjú még.
-Jól feltételezed. Alexander az ikertestvérem. Ez nem holmi maszk, magam is ilyen jóképű vagyok. - Mutatok kézfejemmel körözve az arcom mellett, demonstrálva, ez az enyém. Inkább hellyel kínálom, úgy illő és kényelmesebb is.
-Nem. - Mondom tömören az Eric nevet hallva. -Sajnos nem sokat tudtam eddig Alexanderrel beszélgetni így noha tudom van több gyermeke, nem tudok valami sokat róluk. Így rólad sem, de örömmel megismerlek. - Szóval Kazuya és Eric. Érdekes... bár az egzotikumokkal nincs bajom, szeretem a szépet.
Kérdésére fáradt mosollyal felelek, ha még Ő rejtegetett volna...
-Ez nem egy vidám téma és úgy érzem Te könnyed lelkületű vagy, beszélgessünk hát felhőtlenebb dolgokról. Mondjuk Rólad Kazuya san. Mióta élsz itt Amerikában fivéremmel? No meg miért nevezted kishercegnek fivéred? - Bennem is sok a kérdőjel, ez egy ilyen játék lesz, már most érzem. De az hogy Belle Morte fogságában voltam nem első találkozásos téma. Már ha nem akarja hogy lesújtson rá elfojtott haragom, de ennél okosabbnak remélem...
Közben elkényelmesedem mellette, de közelebb, mint szokás, testvérem gyermeke rokon, nem kívánok távolságot tartani tőle.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 61
Tollvonásainak száma : 53
Re: What's going on?
2018-06-12, 11:39Axel & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Már már azt hinném hogy ez egy érzékcsalódást hogy ő itt van és valami velem nem jó, de aztán megrázom magam mert tudom hogy nem bennem van a hiba és tényleg nem ő az igazi Alex. A jelek szerint azonban mindannyian le vagyunk pár körrel maradva a történettel, mert sosem gondoltam volna hogy ikre van. Elmosolyodom a könnyed puha érintésére, amiben nem érzek semmi fenyegetést vagy erőszakot, inkább csak kíváncsiságot.
-Mik ki nem derülnek. A jóképűség családban marad ezek szerint – mosolyodom el a mozdulatára de el kell ismernem, van olyan vonzó mint Alex. Nem pont úgy, de valami más van benne amitől felkelti az ember érdeklődését, és ezek szerint átvitt értelemben ő a nagybátyám.
- Ezt örömmel hallom. Mármint azt hogy szeretnél megismerni, ugyanis nem tagadom én is igen csak kíváncsi lettem rád ha már így a semmiből jelentél meg szinte közöttünk – válaszolok neki és közben próbálok rájönni hogy mennyire lesz képben az én terveimmel és munkámmal kapcsolatban. Akadály lesz vagy olyan mint Alex, és inkább csak elősegíti majd? Sejtésem szerint a Velvetet Eric viszi tovább, így kizárásos alapon a BB lesz a birodalma. Nem elégedetlenkedem, én nem vezethetném, mert nem tudhatom hogy mennyi időt töltök itt.
- Remélem azért egyszer majd eljön az az idő is hogy megtisztelsz a részletekkel, de addig nem fogom felhozni, megígérem – ha ez neki megfelel és mellé telepszem, nem zavar a közelsége, hiszen belle vámpír vagyok, és szinte szükségem van néha az érintésekre is.
- Oh, én nem itt élek. Tokióban lakom csak a turné miatt vagyok itt, és Abel megengedte hogy itt maradjak amíg az amerikai turné zajlik, és mindenfelé adok koncerteket. Sokszor a Velvetbe is beugrom, és erősítem a szerepem a médiában. Alex a teremtőm ugyan, de Mizuhiro-hoz köt a hűségem – kezdek bele, hiszen túl kevés időt tölthettem el Alexxel. Talán ezért is jövünk ki egymással jól, mert kevésbé ismer és azt látja amit mutatok. Kevés felület a konfliktusra, és a magam céljai érdekében jobb is ha nem adok rá okot.
- Igazából az öcsém, és legjobb tudomásom szerint a legifjabb öcsém. Bár lehet hogy Alex elfelejtett egy két dolgot, mint mondjuk hogy van egy ikre aki ugyanolyan korú mint ő – hallatszik hangomban egy árnyalatnyi neheztelés, de igyekszem kitörölni onnan azt is. Nem kell a baj, nem keresem.
- Nos, minden bizonnyal körberajonganak itt tisztességesen, de ettől még engedd meg hogy felajánljam segítségemet ha esetleg szükséged lenne rá – mosolyodom el inkább ahogy felé fordulok és ártatlan élénk kék pillantásommal mérem végig. Nem vagyok gátlásos, és szívbajos még inkább nem, azt meghagyom az öcsémnek. A hisztivel együtt.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 69
Tollvonásainak száma : 66
Re: What's going on?
2018-06-12, 20:51


Kazuya & Axelle


Megejtek némi csínyt öcsém fiával, de szerencsére nem hagyja magát a látvánnyal befolyásolni, hallgat az érzékeire, miszerint nem Alexander vagyok. Könnyed arcsimítás a jutalma, főleg mert olyan gyermeteg módon örült sikeres megérzéseinek. A családi jóképűségre csak nevetek, noha ez rövid és üres, de ettől független tényleg jókedvre derített.
-Vérvonalunk sajátja is, de valóban. - Egzotikus szépségnek számít erre fele az övé, de jóképű ezt nem vitatom.
-Nos, ha már így összefutottunk akkor előttünk az éjszaka, a rákövetkezendők is ha óhajtod. Egy ideig még kevesebb a kötelezettségem. - Kihasználhatja, ha kedve tartja, de ez nem erőszak. Lesz még időnk bőven reményeim szerint.
-Köszönöm. - Túl sokáig kétlem lehetne titkolni hol voltam de most semmi kedvem ezt ecsetelni, csak borússá tenné épp csak éledező reményű napjaim. Minden esetre ahogy leülünk kellemes bizalmas légkört teremt a kevés távolság, kedvemre van.
-A Velvetbe? - Látszik ismerősen cseng, az is Alexanderré, azt hiszem. De most hirtelen meg nem mondanám milyen létesítmény is az.-Akkor Te is Alexanderhez hasonlóan a vámpírok egyik arca lettél? - Fogalmazzunk így, mert valószínű nem ugyan úgy, de hasonlóan.
-Hogyne. - Mondom Tokióra és annak urára.
Megkérdezem Ericről és a rá aggatott jelzőről is, mm, a legifjabb úgy fest. Érzem a neheztelést Kazuya hangjából így csak finoman a kezére helyezem sajátom.
-Okkal nem mondta. - Ami remélem annyi, hogy maga is bujkált, majd az hogy nem akarta Belle jobban felfigyeljen rá, nem pedig az el is felejtett és hagyta annyiban bizonyára már kivágtak a napra elporladni. A következő szavaira viszont kajánabb félmosoly kúszik ajkamra.
-Segítség nem szükséges, társaság annál inkább. Öcsémen kívül mindenki idegen számomra. Szívesen megismerem minden... oldalad. - Szélesedik ki a mosolyom annyira, hogy a fogaim is megvillantsam, de kedvemre van a nyílt felajánlás. Hogy nyomatékosítsam szavaim, kezem belefűzöm az övébe, másikat pedig elvezetem a kanapé háttámláján és haját fésülgetem. Nem szoktam nemet mondani egy ilyen ajánlatra, ha szimpatikus a partner.
-És nem vágytál arra, hogy ide költözz? Vagy mivel Japánban születtél, túl erős lenne a honvágyad? Egyáltalán hogy találkoztál Alexanderrel? - Belle után Japánba ment volna? Minél messzebb annál jobb alapon, ez logikus lenne. De beszívom ajkaim jelezve túl sokat kérdezek egyszerre, de nem tehetek róla, érdekel. Kazuya maga is.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 61
Tollvonásainak száma : 53
Re: What's going on?
2018-06-15, 14:44Axel & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Nem tud megtéveszteni hiszen bízom az ösztöneimben hogy meg tudom különböztetni a hasonmást Alextől, aki viszont a teremtőn. Ereje ismerős ugyan, de mégis más, nem olyan közeli bár ugyanolyan könnyed és erotikus mert ezt tisztán érzem. A vágy őt is körbelengi.
- Az való igaz, elég csak tükörbe néznem - nevetek fel én is, álszerényen hiszen tisztában vagyok az adottságaimnak. Ámde mint minden, ez is kétélű fegyver, és nem mindig a jó értelemben kerül ez előtérbe. Okozott már fejfájást és álmatlan éjszakákat a megjelenésem.
- Örömmel veszem a társaságos. Alex mostanában úgyis rémesen elfoglalt - válaszolok de megvillan a szemem haragvásom jeleként, hiszen jó eséllyel Ericcel foglalkozik, aki tinédzser hercegnő módjára féltékenykedik és követeli a figyelmet, aztán meg megsértődik ha mégsem úgy kapja meg. Néha nem értem az öcsémet, de nem az én dolgom nyilván. Mi lefektettük egymás között a határvonalat hogy meddig tart a jó testvérségünk.
Mosolyt villantok Axelre a köszönésére de a kíváncsiság majd megöl hogy mégis miért nem tudott róla senki. Nem mondom hogy nincs bennem egy csepp neheztelés sem Alex felé, de én túl tudok rajta lépni.
- Igen, én is olyan vagyok és mellette rocksztár is. Az én erőm a hangomban teljesedik ki így szinte adta magát a lehetőség hogy berobbanjak a médiába zenei tehetségként is, hogy nem vagyunk mi gonoszok és még zenészek is lehetünk. Minden második plakátról én nézek vissza rád ha a városban jársz - kuncogok, mert néha ez is terhes tud lenni hiszen a sztárságnak is megvannak a maga szabályai amiket nem mindig szeretek.
- Black Velvet és Bloody Bite ami Alex érdekeltsége, és van egy szállodalánca is de azt az emberi igazgatója vezeti és nem ő. Eric talán kavart ott valamit az igazgató fiával de ezt nem tudom - vonom meg a vállam, hiszen a BB úgy fest már gazdát cserélt és most Axelé lett. Végül is, jó kis elfoglaltság ez.
- Lehet, de ez felvet egy két kérdést hogy mi az amit még nem mondott el - pillantok rá, bár belátom igaza lehet, ettől még nem vagyok kevésbé csalódott mert tudom hogy valahol sokkal jobban kedvel mint Ericet, mégis vele tölt több időt és a hisztijével.
- Én Alexet és Ericet ismerem igazán, de igyekszem megismerkedni mindenkivel aki számít. Alex pomméi igazán édes kis kölykök - mosolyodom el, és szétnyitom az ujjaim hogy belefűzhesse a kezét, és ahogy a hajam simogatja közelebb húzódom hogy jobban elérje hosszú szőke tincseim, amik nem voltak ingyen.
- Nem érdekel hogy hol születtem. Nem ott élek úgysem, hanem a fővárosban ahol az Uram is. Nem költözhetek ide amíg Mizuhiro el nem enged és nála nincs sok belle. Illetve pontosabban japánban nincs sok, és ezért mindegyiket meg akarják tartani - magyarázom, ahogy elpillantok a messzeségbe egy pillanatra. Na meg Mizuhiroval van egy titkos egyezségünk is, amiről cska mi tudunk és amiért a szépségem is maradandó.
- Japánban is élt egy ideig és üzleti ügyben találkozott apámmal, aki engem is elvitt a tárgyalásokra. Alex pedig megismerkedett velem, és azt hiszem tetszett neki hogy nyitottabban gondolkodom mint apa, és mielőtt elment volna vámpírrá tett. Másik városban éltünk és megtanított az alapokra aztán egy éjjel elment - sóhajtok fel, hiszen azután nem sokkal ismerkedett meg az öcsémmel. A köztes időben nem tudom mit csinált, de valahol nem is érdekel.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 69
Tollvonásainak száma : 66
Re: What's going on?
2018-06-15, 22:34


 Kazuya & Axelle


Somolygok, csalódtam volna ha nincs tisztában önnön szépségével.
-Nos, annak részben én vagyok az oka. De mint látod, rám sem ér rá, pedig... hosszú-hosszú időt kellett elválva töltenünk úgy hogy előtte évszázadokig együtt voltunk majd' minden éjszaka. A türelem nagy erény Kazuya még ha idegőrlő is és mérgedbe eltörnéd mindenki ujjpercét egyesével... - Húzom el a szám, a gondolatra, hogy megnyomorítok másokat jobb lesz, de csak futó gyógyír, Alexandert nálam nem hiányolja jobban senki. Hozzám mérve nem tudják hogy kell. Igaz, nekem sejtelmem sincs Kazuya igazából Ericet hibáztatja.
-Rocksztár? - Látszik nem tudom hova tenni amit mond, nekem ez a fogalom új, még nem volt időm felzárkózni.
-Sajnos még nem volt szerencsém a városban nagyon mászkálni, csak idefele de... akkor egészen másra figyeltem, kérlek nézd el nekem ezt a hiányosságot. Amint szabad utat kapok megcsodállak a nagy utcai képeken is. - Nem is értem miért vannak azok kinn, a villódzó reklámok is roppant kellemetlenek, miattuk nem is igen nézelődtem, ezért sem láttam Kazuyat.
-Nos, akkor az a férfiú igen szerencsés. Alexander rám bízta ezt a helyet, noha még nem hivatalos, de ez nem olyan... idegen tőlem, úgy vélem. Minden esetre nagyon örülök, hogy benéztél, remélem máskor is megtartod jó szokásod. - Nem kívánom kivívni a neheztelését semmiért sem és valóban örülök hogy benézett. Nem érzem jól magam a sok halandó között az az igazság. Értelmileg fejletlen csürhe mind.
-Kazuya san... Neked talán nincsenek olyan információk a birtokodban, amelyeket nem osztottál meg Öcsémmel? Van ilyen és lesz is még, de ezért kár neheztelned. Próbáld meg előbb megtudni a dolgokat mintsem el kellene mondania, fogd fel amolyan játéknak. Én a teremtőmmel mindig így fogtam fel és talán emiatt nehezteltem rá a legkevésbé. Talán. - Nem bizonyított, Salome emléke is idegessé tesz, de azt tudom, hogy utolsó erejével védeni próbált, ami némileg megszépíti emlékét. Némileg.
-Az egyiket volt szerencsém megismerni, a fiút. Élvezetes ismerkedés volt, noha... az is csupán a véletlennek köszönhető, mint Te veled. Alexander nem fog nekem örülni... - Sóhajtok, Ő akart bemutatni tudom, de egyszerűen nem lehet engem rejtegetni, hacsak be nem zárna a szobámba, de akkor lennének bajok... így is alig bírok ott megmaradni, hiába tágas, hiába szép, túl zárt. De nem is akarok erre gondolni, inkább összefűzöm ujjaink és fésülgetem gyengéden a haját. Szőke, de úgy sejtem festett, a keletiek haja jellegzetesen fekete, sötét színű mint az éjszaka, én magam szeretem. De Alexander mindig is a szőkéket szerette, az északiakat.
-Értem. Elég szomorú hír, ezek szerint keveset látlak majd. - Őszintén sajnálom, meg akartam ismerni Alexander fiát, tudni miért Őt választotta, mi fogta meg benne. Én sosem teremtettem gyermeket, egyszerűen nem akartam, elvonta volna figyelmem Alexanderről, nyűg lett volna. Sok dologra csak most érzem magam érettnek, ami nevetséges, de akkor is így van. Én mindig beértem az Ő gyermekeivel, noha eggyel sem tartottam a kapcsolatot. Talán most... Kicsit mesél is magáról, Alexanderről de igazán meglep.
-Magadra hagyott? Máskor is tette, de reméltem leszokott erről... minden esetre ha bármiben esetleg még... segítség kell, szólj. Kétszáz éve jobb is hogy nem ismertél, de mára sokat változtam, másképp látom a dolgokat így... szólj bátran. - Alexander választása az én választásom is így bátran ajánlom magam neki, ha igénye van rám, éljen velem. Legalább lenne társaságom... be kell lássam, fivéremnek nem lesz több ideje rám, bár valahogy vissza akarom édesgetni magamhoz, nosztalgikus lenne.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 61
Tollvonásainak száma : 53
Re: What's going on?
2018-06-26, 11:48Ayame & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Nem kell a szomszédba mennem a magabiztosságért, és tudom jól micsoda vonzerőm van még így is. Keleti szépség vagyok egy olyan világban ahol a magunkfajta ritkábban fordul elő.
- Ez igazán nem szép dolog tőle hoyg nem fordít elég figyelmet rád, pláne ha olyan régen nem láttátok egymást. Hozzád képest én nem panaszkodhatom, alig pár évtized, tán még annyi sem telt el. Oh én türelmes vagyok, néha sokkal jobban is mint az egészséges lenne - válaszolok neki ahogy kicsit helyezkedek, de nem távolodok el tőle. Jól eső ahogy a hajamhoz ért, és szeretem ha játszanak vele.
- Rocksztár. Olyan énekes, aki a rock zenei műfajban utazik, és sikeres, és világszerte elismert. Maga a sztár alatt bárkit érhetünk aki elég ismert és népszerű, mint a színészek énekesek... - magyarázom neki és csak felnevetek a bocsánat kérésére. Velem van tele a város és mindenki felbolydult hogy ide érkeztem fellépni, és még pár helyre a környéken.
- Vannak természetesen, és talán több is mint kellene, de én nem ígértem őszinteséget amit aztán később megszegtem volna. Ifjabban hiszékenyebb voltam, és sok mindent elhittem Alexnek, de beláttam hogy naiv voltam és nem kellett volna. Megtanultam a vámpírok szabályai szerint játszani és magam is inkább ezt a játékot űzöm, de attól még valahol bosszant kicsit. Elvégre ez egy egészen nagy momentum az életében - válaszolok neki de nem rovom fel, hiszen ő mit sem tehet Alex hibáiról, és valahol mélyen, egy icipicit én is átérzem Eric hangulatváltásait. Bár nem kedvelem különösebben az öcsémet, de vonzó a maga nemében és igyekszem elvonatkoztatni és minimálisra szűkíteni a találkozásainkat amennyiben nem muszáj. Ő kicsit jobban kimutatja az érzéseit, én inkább jól titkolom az érzéseimet és nem szívesen mutatom a külvilágnak mint ő.
- Oh a drága Xavier. Valóban aranyos fiú, nagy kölyökmacskához hasonlít leginkább. Ezt meg tudom érteni, szeret hatásvadász lenni de egyszerűen van amit nem lehet rejtegetni - Axelle nem olyan mint aki megbújik egy sötét sarokban és kivárja amíg előszedik. Ha valóban Alex ikre akkor a személyisége is hasonló kell hogy legyen, bár még nem ismerem. Remélem ezen változtatni fogunk. Halvány, őszinte mosollyal hagyom neki hogy fésülgessen és a kezem sem húzom el onnen. Vállammal kicsit nekidőlök az övének.
- Szerencsés lehet igen, és szeretném megtartani ezt a jó szokásomat hiszen szívesen kötök új ismeretségeket is - és Alex testvérénél közelibbet nem is kívánhatnék. Persze a barátságosságom mögött megbúvik némi önzés is, mivel hogy az öregekkel érdemes jóban lenni, bármikor kellhet egy erős kéz támogatása és Mizuhiro alaposan megtanította hogy mennyire gyenge vagyok magamban. Így hát szükségem van erős pártfogókra, amíg nem válok olyan erőssé hogy megálljak magamban is. Szeretnék egy várost, és hívóállatot de olyan messze vagyok még ettől...
- Nos, ez még függőben van. Abel tárgyal az urammal a sorsomról, és még az is lehet hogy itt maradok huzamosabb időre, hiszen jó az ha minél többet lát a világ belőlünk is. Japánban kevés belle vámpír van, így nem hiszem hogy végleg túladna rajtam, de még az is lehet - vonom meg a vállam, hiszen olyan ifjú vagyok még hogy dönthetnek a fejem felett és nem tudok ellene tenni semmit. Még nincs meg az erőm hozzá és ez sokszor el is keserít de nem mutatom ki.
- Igen, a kezdeti szép közös évek után egyszer csak újra útra kelt és ott hagyott engem Tokió uránál bár azért tartottuk a kapcsolatot és tudta hogy én lettem kiválasztva hogy a médiában jelen legyek mint vámpírok képviselője de... kellett dolgozni azért érte, mert amikor meghaltam... még nem volt hosszú a hajam- mosolyodom el hiszen elég sokat szenvedtem érte de nem panaszkodom, mert azzal semmire nem megyek és igyekszem mélyre száműzni ezeket a gondolatokat. A legmélyebb megalázottság közepén voltam amikor találkoztam Ayame-vel is.
- Köszönöm, igazán kedves a felajánlásod, lehet hogy élni fogok vele. Ezek szerint a leggyakrabban itt leszel a BB-ben, szóval úgy hiszem... gyakrabban járok erre én is - mosolyodom el és kék szemeimben lusta vágy csillan meg. A Velvet legyen csak Eric királysága.
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 69
Tollvonásainak száma : 66
Re: What's going on?
2018-07-09, 15:09


Kazuya & Axelle


-Ahm, meglehet, de nélküle nem lehetnék itt. - Még mindig raboskodnék és szép lassan, de biztosan elveszteném józan eszem. Jobb nekem szabadon, akkor is, ha számomra olyan ritkán látom fivérem, mert legalább láthatom. Minőségi javulás ez. Kazuyán meg mosolygok, szóval türelmes fajta!
-Értem. Majd akkor egyszer meghallgatom az előadásod, bizonyosan érdekes új élmény lesz. - Rock zenei műfaj... sok dologgal le vagyok maradva, néha úgy érzem túl sok mindent kell pótolnom és előre fáraszt a dolog.
-Nos, mint mondtam okkal tette. Ahogy most is okkal szervez hasonlóan monumentális dolgot, mint én magam. - Kacsintok, végtére is koromnál fogva is értékesnek és érdekesnek számítok, kijár hát az illő bemutatás. Vágyom is rá valahol, régi énem megkövetelné, jelenlegi örül ha felfogja a környezete minden új és fura rezdülését.
-Hát... nem arra születtem, hogy elrejtve legyek. - Ezt bizton állíthatom, azért is viselt meg az elmúlt 150 év.... elvágva a külvilágtól, bezárva. Nem is akarok belegondolni. Kazuya Alexander fiaként némileg a bizalmam élvezi, persze meg kell ismerjem, hogy teljesen elnyerje, nem mintha nem bíznék fivérem ítéletében, de rá is vigyáznom kel, így ennyi óvatosság nem árt. Mivel Kazuya is ismerkedne, nem is látok akadályt.
-Ha előnyös a csere, ki tudja. Meglátjuk mit hoz a jövő. - Mert szerintem mindenki kiváltható, Kazuya is, bár nem tudom mik Alexander tervei így ennél többet nem is kívánok mondani. Inkább arról kérdezem hogy került Alexander mellé.
-Nos, megérte! Bizonyosan tervei vannak veled, különben nem ölel be. És lám, ilyen fiatalon is már vitted valamire, nem csalódtam Öcsém ízlésében. - Mosolygok, nem haszontalan gyermek, mint a régiek, akik pusztán szépek voltak vagy éppen valamit meglátott bennük. Kazuya inkább tudatos döntésnek tűnik.
-Nem rossz hely a kikapcsolódásra. Én pedig vágyom a társaságra... Használj mindent kedvedre az ára... - Hajolok oda a füléhez, hogy leheletem csiklandozza melegen. -..természetben kiegyenlíthető. - Nevetek halkan míg csókot adok a nyakára, hogy aztán sokat mondó mosollyal szemléljem meg újra magamnak.
-Bár vigyázz... könnyen kitapasztalom gyenge pontjaid és felhasználom ellened, egyesek függőségről is beszámoltak... lehet el sem akarsz majd menni az édes kínok kusza hálójából... - Simítom ujjammal végig arcélét, száját, játszom csak vele, belle vámpír, maga is tudja hogy megy ez, de pont ezért akarom felcsigázni így is, játékosan.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: What's going on?


Vissza az elejére Go down
 
What's going on?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Bloody Bite-
Ugrás: