HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 What's going on?

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
What's going on?
2018-06-11, 11:24 
Nagybácsi & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

A Bloody Bite is szépen megyeget és ha épp nem a fellépéseimre készülök, vagy nem kell sehol jelen lennem akkor itt tengetem az időmet és jól esik a hely aurája. Belle vámpírként nekem is fontos az erotikus közeg olykor és itt mindent megkapok amire csak szükségem lehet. Önkéntes véráldozattól kezdve a kósza menetekig, mindent és még csak nem is kerül semmibem ugyanis Alexé a hely, és így én is igénybe vehetek minden kedvezményt amit csak a hely adhat. Na nem mintha nem lenne elég pénzem erre, de így egyszerűbb ha családban marad.
Felteszem kinyújtott, csizmás lábam a kis lábtartóra, és lehunyt szemekkel, pihenek egy pár percet amíg összerendezem a gondolataimat. Idegen, mégis ismerős aurát érzek meg, amire kinyitom kék szemeimet és már szólnék is amikor... lefagyok egy pillanatra. Mi ez?! Alex, de mégsem... Tuti nem vagyok részeg!
- Alex? - kérdezem óvatos érdeklődéssel, ahogy felkelek, és közelebb lépek hozzá. Olyan hasonló, de... máshogy áll a haja, és a szemei... nem olyanok. Ugyanolyan, mégis mennyire más, de mi az isten folyik itt?
- Mi folyik itt? Ki vagy te? - kérdezem tőle félrebillentett fejjel ahogy méregetem, mert ez itt nem Alex erre már rájöttem. Bár talán nem rossz szándékú, nem lehetek benne biztos.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-06-11, 12:12


Kazuya & Axelle


Még várok a bálig igyekszem meghúzni magam Alexander kérésére. Néha azért kilopózom egy-egy sétára, mert a bezártság bosszant és frusztrál, de általában az új munkahelyemen serénykedek, tanulom a technológiát és a modernebb elvárásokat, szokásokat. Kezdek belejönni, a halandó alkalmazottak nem érzékelik öcsém és köztem a különbséget általában, ami szórakoztat. Ha mégis, akkor sem kérdeznek, jól is teszik. Kellemes ez a hely, de sajnos nem olyan mint fivéremmel lenni, alig várom hogy végre vele is mutatkozhassam. Megint elszakítva érzem magam tőle, de ez azért már kibírható állapot. Most is épp átsétálok a közös helyiségen, mert végeztem a könyveléssel, számok, ez alapján könnyen ment, legalább nem érzem úgy semmi sem megy... El is vagyok némileg merülve gondolataimban, mikor megszólítanak. Ráemelem tekintetem az ifjúra, már majdnem lesújtó pillantást kap hogy a halandók csak dolgozzanak, de Ő nem az. Sőt... hasonlít az aurája drága fivéreméhez, ismerős érzés... ahm, csak nem? Hah...
-Mondjad. - Felelek úgy, mint aki fontos ügyletei közepette lett megszakítva, elegáns öltöny feszül rajtam, küllemre egészen hasonló vagyok Alexanderhez, noha a finom apróságok csak egy avatott szemnek tűnhetnek fel, mint mondjuk a fiának. Érdekelne mikor támadt kedve egy egzotikus fiút beölelni... erre a srácra ugyanis nem emlékszem.
-Úgy nézel rám mintha nem tudnád ki vagyok. Már megint máshol jársz? - Vágok jellegzetes elégedetlen arcot, ahogy Alexander szokta, csak hogy összezavarjam. Méregetem is mi lelte, de mielőtt nagyon összezavarodna vagy felmérgesedne és jelenetet csapna elmosolyodom és megsimítom hamvas arcát békém jeleként.
-Axel. Te az egyik fia vagy ha jól sejtem. Mi járatban? - Már jóval lazább a tartásom, hisz nem játszom tovább mérges öcsém. Mutatok is kanapé felé, ha gondolja kényelmesedjünk el, láttam ám hogy otthonosan érezte magát.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: What's going on?
2018-06-11, 21:52 
Axelle & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Fogalmam sincs mi folyik itt, de kezdek megzavarodni, ahogy a jelenséget nézem, ami annyira hasonlít Alexre és mégsem az. Nem tudom velem van-e a hiba, de nyilván nem... Visszagondolva ma még csak Ayame vérét vettem, aki tudom hogy nem él drogokkal sem alkohollal, csak ha néha kifejezetten kérem hogy fogyasszon, de akkor meg miért... van ez az érzésem? Felállok, és közelebb kerülök hozzá, de érzem a különbséget.
- Valami nem jó - húzom össze a szemöldököm és próbálok rájönni hogy siklott ki az egész de nem tudom. Alexnek adná ki magát? Arról tudnom kellene, vagy ha mégsem akkor mit akar ezzel elérni? Mire jó neki a játék, a fiával? Óvatos, de ugyanakkor zavart is vagyok és arcomon jól látható rosszallás jelenik meg a kijelentésére, miszerint elvesztem valahol.
- Nem én járok máshol, hanem te nem vagy Alex - jelentem ki apró mosollyal, mert nem tudja megtéveszteni az ítélőképességem, és ahogy közelebb lépked felszegem az állam. Magasabb nálam, de ez nem meglepő, az érintése annál inkább. Jól eső, de kicsit sem ismerős ahogy a bemutatkozása sem. Axel?! Az meg... Na. Nem. Azt. Nem. Alexnek ikertestvére lenne? Letapogatom az erejét, és érzem a kort. Hogyazajóhazugédes...
- Axel? Értem, feltételezem... ikrek vagytok - sóhajtok fel, mert a kezdeti meglepetés után, ez lenne a logikus, és én eléggé gyakorlatias jelenség vagyok. A miértekkel és kérdőjelekkel ráérek később is foglalkozni, amikor magam maradok a lakosztályomban.
- Narui Kazuya, és igen a fia vagyok. Valahol... Eric felett.
Feltételezem találkoztál már a kisherceggel
- hiszen idősebb vagyok mint a legifjabb szőke, de talán érettebb is, hiszen nem problémázok feleslegesen, csak megpróbálok a legjobban kijönni ebből.
- Ha meg nem haragszol... mégis hol a jó égbe rejtegetett eddig téged Alex?! - akadok ki finoman ahogy visszatelepszem a kényelmes kanapéra, mert tudni akarom. Nem bírom ki, elvesztettem a kérdést. Most akarom tudni. Erőt kellene vennem magamon, de nem tudok.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-06-11, 22:56


Kazuya & Axelle


Kedvemre van hogy nem hagyja magát becsapni, no de nem is egy agyhalott halandó, hogy bedőljön ilyesminek. Óvatos azonban, ami tetszik, de csak magamban mosolygok testvérem zord ábrázatát magamra öltve. Olyan büszkén jelenti ki hogy én nem a mestere vagyok, hogy megérdemli a simogatást és a bemutatkozást, milyen ifjú még.
-Jól feltételezed. Alexander az ikertestvérem. Ez nem holmi maszk, magam is ilyen jóképű vagyok. - Mutatok kézfejemmel körözve az arcom mellett, demonstrálva, ez az enyém. Inkább hellyel kínálom, úgy illő és kényelmesebb is.
-Nem. - Mondom tömören az Eric nevet hallva. -Sajnos nem sokat tudtam eddig Alexanderrel beszélgetni így noha tudom van több gyermeke, nem tudok valami sokat róluk. Így rólad sem, de örömmel megismerlek. - Szóval Kazuya és Eric. Érdekes... bár az egzotikumokkal nincs bajom, szeretem a szépet.
Kérdésére fáradt mosollyal felelek, ha még Ő rejtegetett volna...
-Ez nem egy vidám téma és úgy érzem Te könnyed lelkületű vagy, beszélgessünk hát felhőtlenebb dolgokról. Mondjuk Rólad Kazuya san. Mióta élsz itt Amerikában fivéremmel? No meg miért nevezted kishercegnek fivéred? - Bennem is sok a kérdőjel, ez egy ilyen játék lesz, már most érzem. De az hogy Belle Morte fogságában voltam nem első találkozásos téma. Már ha nem akarja hogy lesújtson rá elfojtott haragom, de ennél okosabbnak remélem...
Közben elkényelmesedem mellette, de közelebb, mint szokás, testvérem gyermeke rokon, nem kívánok távolságot tartani tőle.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: What's going on?
2018-06-12, 11:39Axel & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Már már azt hinném hogy ez egy érzékcsalódást hogy ő itt van és valami velem nem jó, de aztán megrázom magam mert tudom hogy nem bennem van a hiba és tényleg nem ő az igazi Alex. A jelek szerint azonban mindannyian le vagyunk pár körrel maradva a történettel, mert sosem gondoltam volna hogy ikre van. Elmosolyodom a könnyed puha érintésére, amiben nem érzek semmi fenyegetést vagy erőszakot, inkább csak kíváncsiságot.
-Mik ki nem derülnek. A jóképűség családban marad ezek szerint – mosolyodom el a mozdulatára de el kell ismernem, van olyan vonzó mint Alex. Nem pont úgy, de valami más van benne amitől felkelti az ember érdeklődését, és ezek szerint átvitt értelemben ő a nagybátyám.
- Ezt örömmel hallom. Mármint azt hogy szeretnél megismerni, ugyanis nem tagadom én is igen csak kíváncsi lettem rád ha már így a semmiből jelentél meg szinte közöttünk – válaszolok neki és közben próbálok rájönni hogy mennyire lesz képben az én terveimmel és munkámmal kapcsolatban. Akadály lesz vagy olyan mint Alex, és inkább csak elősegíti majd? Sejtésem szerint a Velvetet Eric viszi tovább, így kizárásos alapon a BB lesz a birodalma. Nem elégedetlenkedem, én nem vezethetném, mert nem tudhatom hogy mennyi időt töltök itt.
- Remélem azért egyszer majd eljön az az idő is hogy megtisztelsz a részletekkel, de addig nem fogom felhozni, megígérem – ha ez neki megfelel és mellé telepszem, nem zavar a közelsége, hiszen belle vámpír vagyok, és szinte szükségem van néha az érintésekre is.
- Oh, én nem itt élek. Tokióban lakom csak a turné miatt vagyok itt, és Abel megengedte hogy itt maradjak amíg az amerikai turné zajlik, és mindenfelé adok koncerteket. Sokszor a Velvetbe is beugrom, és erősítem a szerepem a médiában. Alex a teremtőm ugyan, de Mizuhiro-hoz köt a hűségem – kezdek bele, hiszen túl kevés időt tölthettem el Alexxel. Talán ezért is jövünk ki egymással jól, mert kevésbé ismer és azt látja amit mutatok. Kevés felület a konfliktusra, és a magam céljai érdekében jobb is ha nem adok rá okot.
- Igazából az öcsém, és legjobb tudomásom szerint a legifjabb öcsém. Bár lehet hogy Alex elfelejtett egy két dolgot, mint mondjuk hogy van egy ikre aki ugyanolyan korú mint ő – hallatszik hangomban egy árnyalatnyi neheztelés, de igyekszem kitörölni onnan azt is. Nem kell a baj, nem keresem.
- Nos, minden bizonnyal körberajonganak itt tisztességesen, de ettől még engedd meg hogy felajánljam segítségemet ha esetleg szükséged lenne rá – mosolyodom el inkább ahogy felé fordulok és ártatlan élénk kék pillantásommal mérem végig. Nem vagyok gátlásos, és szívbajos még inkább nem, azt meghagyom az öcsémnek. A hisztivel együtt.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-06-12, 20:51


Kazuya & Axelle


Megejtek némi csínyt öcsém fiával, de szerencsére nem hagyja magát a látvánnyal befolyásolni, hallgat az érzékeire, miszerint nem Alexander vagyok. Könnyed arcsimítás a jutalma, főleg mert olyan gyermeteg módon örült sikeres megérzéseinek. A családi jóképűségre csak nevetek, noha ez rövid és üres, de ettől független tényleg jókedvre derített.
-Vérvonalunk sajátja is, de valóban. - Egzotikus szépségnek számít erre fele az övé, de jóképű ezt nem vitatom.
-Nos, ha már így összefutottunk akkor előttünk az éjszaka, a rákövetkezendők is ha óhajtod. Egy ideig még kevesebb a kötelezettségem. - Kihasználhatja, ha kedve tartja, de ez nem erőszak. Lesz még időnk bőven reményeim szerint.
-Köszönöm. - Túl sokáig kétlem lehetne titkolni hol voltam de most semmi kedvem ezt ecsetelni, csak borússá tenné épp csak éledező reményű napjaim. Minden esetre ahogy leülünk kellemes bizalmas légkört teremt a kevés távolság, kedvemre van.
-A Velvetbe? - Látszik ismerősen cseng, az is Alexanderré, azt hiszem. De most hirtelen meg nem mondanám milyen létesítmény is az.-Akkor Te is Alexanderhez hasonlóan a vámpírok egyik arca lettél? - Fogalmazzunk így, mert valószínű nem ugyan úgy, de hasonlóan.
-Hogyne. - Mondom Tokióra és annak urára.
Megkérdezem Ericről és a rá aggatott jelzőről is, mm, a legifjabb úgy fest. Érzem a neheztelést Kazuya hangjából így csak finoman a kezére helyezem sajátom.
-Okkal nem mondta. - Ami remélem annyi, hogy maga is bujkált, majd az hogy nem akarta Belle jobban felfigyeljen rá, nem pedig az el is felejtett és hagyta annyiban bizonyára már kivágtak a napra elporladni. A következő szavaira viszont kajánabb félmosoly kúszik ajkamra.
-Segítség nem szükséges, társaság annál inkább. Öcsémen kívül mindenki idegen számomra. Szívesen megismerem minden... oldalad. - Szélesedik ki a mosolyom annyira, hogy a fogaim is megvillantsam, de kedvemre van a nyílt felajánlás. Hogy nyomatékosítsam szavaim, kezem belefűzöm az övébe, másikat pedig elvezetem a kanapé háttámláján és haját fésülgetem. Nem szoktam nemet mondani egy ilyen ajánlatra, ha szimpatikus a partner.
-És nem vágytál arra, hogy ide költözz? Vagy mivel Japánban születtél, túl erős lenne a honvágyad? Egyáltalán hogy találkoztál Alexanderrel? - Belle után Japánba ment volna? Minél messzebb annál jobb alapon, ez logikus lenne. De beszívom ajkaim jelezve túl sokat kérdezek egyszerre, de nem tehetek róla, érdekel. Kazuya maga is.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: What's going on?
2018-06-15, 14:44Axel & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Nem tud megtéveszteni hiszen bízom az ösztöneimben hogy meg tudom különböztetni a hasonmást Alextől, aki viszont a teremtőn. Ereje ismerős ugyan, de mégis más, nem olyan közeli bár ugyanolyan könnyed és erotikus mert ezt tisztán érzem. A vágy őt is körbelengi.
- Az való igaz, elég csak tükörbe néznem - nevetek fel én is, álszerényen hiszen tisztában vagyok az adottságaimnak. Ámde mint minden, ez is kétélű fegyver, és nem mindig a jó értelemben kerül ez előtérbe. Okozott már fejfájást és álmatlan éjszakákat a megjelenésem.
- Örömmel veszem a társaságos. Alex mostanában úgyis rémesen elfoglalt - válaszolok de megvillan a szemem haragvásom jeleként, hiszen jó eséllyel Ericcel foglalkozik, aki tinédzser hercegnő módjára féltékenykedik és követeli a figyelmet, aztán meg megsértődik ha mégsem úgy kapja meg. Néha nem értem az öcsémet, de nem az én dolgom nyilván. Mi lefektettük egymás között a határvonalat hogy meddig tart a jó testvérségünk.
Mosolyt villantok Axelre a köszönésére de a kíváncsiság majd megöl hogy mégis miért nem tudott róla senki. Nem mondom hogy nincs bennem egy csepp neheztelés sem Alex felé, de én túl tudok rajta lépni.
- Igen, én is olyan vagyok és mellette rocksztár is. Az én erőm a hangomban teljesedik ki így szinte adta magát a lehetőség hogy berobbanjak a médiába zenei tehetségként is, hogy nem vagyunk mi gonoszok és még zenészek is lehetünk. Minden második plakátról én nézek vissza rád ha a városban jársz - kuncogok, mert néha ez is terhes tud lenni hiszen a sztárságnak is megvannak a maga szabályai amiket nem mindig szeretek.
- Black Velvet és Bloody Bite ami Alex érdekeltsége, és van egy szállodalánca is de azt az emberi igazgatója vezeti és nem ő. Eric talán kavart ott valamit az igazgató fiával de ezt nem tudom - vonom meg a vállam, hiszen a BB úgy fest már gazdát cserélt és most Axelé lett. Végül is, jó kis elfoglaltság ez.
- Lehet, de ez felvet egy két kérdést hogy mi az amit még nem mondott el - pillantok rá, bár belátom igaza lehet, ettől még nem vagyok kevésbé csalódott mert tudom hogy valahol sokkal jobban kedvel mint Ericet, mégis vele tölt több időt és a hisztijével.
- Én Alexet és Ericet ismerem igazán, de igyekszem megismerkedni mindenkivel aki számít. Alex pomméi igazán édes kis kölykök - mosolyodom el, és szétnyitom az ujjaim hogy belefűzhesse a kezét, és ahogy a hajam simogatja közelebb húzódom hogy jobban elérje hosszú szőke tincseim, amik nem voltak ingyen.
- Nem érdekel hogy hol születtem. Nem ott élek úgysem, hanem a fővárosban ahol az Uram is. Nem költözhetek ide amíg Mizuhiro el nem enged és nála nincs sok belle. Illetve pontosabban japánban nincs sok, és ezért mindegyiket meg akarják tartani - magyarázom, ahogy elpillantok a messzeségbe egy pillanatra. Na meg Mizuhiroval van egy titkos egyezségünk is, amiről cska mi tudunk és amiért a szépségem is maradandó.
- Japánban is élt egy ideig és üzleti ügyben találkozott apámmal, aki engem is elvitt a tárgyalásokra. Alex pedig megismerkedett velem, és azt hiszem tetszett neki hogy nyitottabban gondolkodom mint apa, és mielőtt elment volna vámpírrá tett. Másik városban éltünk és megtanított az alapokra aztán egy éjjel elment - sóhajtok fel, hiszen azután nem sokkal ismerkedett meg az öcsémmel. A köztes időben nem tudom mit csinált, de valahol nem is érdekel.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-06-15, 22:34


 Kazuya & Axelle


Somolygok, csalódtam volna ha nincs tisztában önnön szépségével.
-Nos, annak részben én vagyok az oka. De mint látod, rám sem ér rá, pedig... hosszú-hosszú időt kellett elválva töltenünk úgy hogy előtte évszázadokig együtt voltunk majd' minden éjszaka. A türelem nagy erény Kazuya még ha idegőrlő is és mérgedbe eltörnéd mindenki ujjpercét egyesével... - Húzom el a szám, a gondolatra, hogy megnyomorítok másokat jobb lesz, de csak futó gyógyír, Alexandert nálam nem hiányolja jobban senki. Hozzám mérve nem tudják hogy kell. Igaz, nekem sejtelmem sincs Kazuya igazából Ericet hibáztatja.
-Rocksztár? - Látszik nem tudom hova tenni amit mond, nekem ez a fogalom új, még nem volt időm felzárkózni.
-Sajnos még nem volt szerencsém a városban nagyon mászkálni, csak idefele de... akkor egészen másra figyeltem, kérlek nézd el nekem ezt a hiányosságot. Amint szabad utat kapok megcsodállak a nagy utcai képeken is. - Nem is értem miért vannak azok kinn, a villódzó reklámok is roppant kellemetlenek, miattuk nem is igen nézelődtem, ezért sem láttam Kazuyat.
-Nos, akkor az a férfiú igen szerencsés. Alexander rám bízta ezt a helyet, noha még nem hivatalos, de ez nem olyan... idegen tőlem, úgy vélem. Minden esetre nagyon örülök, hogy benéztél, remélem máskor is megtartod jó szokásod. - Nem kívánom kivívni a neheztelését semmiért sem és valóban örülök hogy benézett. Nem érzem jól magam a sok halandó között az az igazság. Értelmileg fejletlen csürhe mind.
-Kazuya san... Neked talán nincsenek olyan információk a birtokodban, amelyeket nem osztottál meg Öcsémmel? Van ilyen és lesz is még, de ezért kár neheztelned. Próbáld meg előbb megtudni a dolgokat mintsem el kellene mondania, fogd fel amolyan játéknak. Én a teremtőmmel mindig így fogtam fel és talán emiatt nehezteltem rá a legkevésbé. Talán. - Nem bizonyított, Salome emléke is idegessé tesz, de azt tudom, hogy utolsó erejével védeni próbált, ami némileg megszépíti emlékét. Némileg.
-Az egyiket volt szerencsém megismerni, a fiút. Élvezetes ismerkedés volt, noha... az is csupán a véletlennek köszönhető, mint Te veled. Alexander nem fog nekem örülni... - Sóhajtok, Ő akart bemutatni tudom, de egyszerűen nem lehet engem rejtegetni, hacsak be nem zárna a szobámba, de akkor lennének bajok... így is alig bírok ott megmaradni, hiába tágas, hiába szép, túl zárt. De nem is akarok erre gondolni, inkább összefűzöm ujjaink és fésülgetem gyengéden a haját. Szőke, de úgy sejtem festett, a keletiek haja jellegzetesen fekete, sötét színű mint az éjszaka, én magam szeretem. De Alexander mindig is a szőkéket szerette, az északiakat.
-Értem. Elég szomorú hír, ezek szerint keveset látlak majd. - Őszintén sajnálom, meg akartam ismerni Alexander fiát, tudni miért Őt választotta, mi fogta meg benne. Én sosem teremtettem gyermeket, egyszerűen nem akartam, elvonta volna figyelmem Alexanderről, nyűg lett volna. Sok dologra csak most érzem magam érettnek, ami nevetséges, de akkor is így van. Én mindig beértem az Ő gyermekeivel, noha eggyel sem tartottam a kapcsolatot. Talán most... Kicsit mesél is magáról, Alexanderről de igazán meglep.
-Magadra hagyott? Máskor is tette, de reméltem leszokott erről... minden esetre ha bármiben esetleg még... segítség kell, szólj. Kétszáz éve jobb is hogy nem ismertél, de mára sokat változtam, másképp látom a dolgokat így... szólj bátran. - Alexander választása az én választásom is így bátran ajánlom magam neki, ha igénye van rám, éljen velem. Legalább lenne társaságom... be kell lássam, fivéremnek nem lesz több ideje rám, bár valahogy vissza akarom édesgetni magamhoz, nosztalgikus lenne.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: What's going on?
2018-06-26, 11:48Ayame & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

Nem kell a szomszédba mennem a magabiztosságért, és tudom jól micsoda vonzerőm van még így is. Keleti szépség vagyok egy olyan világban ahol a magunkfajta ritkábban fordul elő.
- Ez igazán nem szép dolog tőle hoyg nem fordít elég figyelmet rád, pláne ha olyan régen nem láttátok egymást. Hozzád képest én nem panaszkodhatom, alig pár évtized, tán még annyi sem telt el. Oh én türelmes vagyok, néha sokkal jobban is mint az egészséges lenne - válaszolok neki ahogy kicsit helyezkedek, de nem távolodok el tőle. Jól eső ahogy a hajamhoz ért, és szeretem ha játszanak vele.
- Rocksztár. Olyan énekes, aki a rock zenei műfajban utazik, és sikeres, és világszerte elismert. Maga a sztár alatt bárkit érhetünk aki elég ismert és népszerű, mint a színészek énekesek... - magyarázom neki és csak felnevetek a bocsánat kérésére. Velem van tele a város és mindenki felbolydult hogy ide érkeztem fellépni, és még pár helyre a környéken.
- Vannak természetesen, és talán több is mint kellene, de én nem ígértem őszinteséget amit aztán később megszegtem volna. Ifjabban hiszékenyebb voltam, és sok mindent elhittem Alexnek, de beláttam hogy naiv voltam és nem kellett volna. Megtanultam a vámpírok szabályai szerint játszani és magam is inkább ezt a játékot űzöm, de attól még valahol bosszant kicsit. Elvégre ez egy egészen nagy momentum az életében - válaszolok neki de nem rovom fel, hiszen ő mit sem tehet Alex hibáiról, és valahol mélyen, egy icipicit én is átérzem Eric hangulatváltásait. Bár nem kedvelem különösebben az öcsémet, de vonzó a maga nemében és igyekszem elvonatkoztatni és minimálisra szűkíteni a találkozásainkat amennyiben nem muszáj. Ő kicsit jobban kimutatja az érzéseit, én inkább jól titkolom az érzéseimet és nem szívesen mutatom a külvilágnak mint ő.
- Oh a drága Xavier. Valóban aranyos fiú, nagy kölyökmacskához hasonlít leginkább. Ezt meg tudom érteni, szeret hatásvadász lenni de egyszerűen van amit nem lehet rejtegetni - Axelle nem olyan mint aki megbújik egy sötét sarokban és kivárja amíg előszedik. Ha valóban Alex ikre akkor a személyisége is hasonló kell hogy legyen, bár még nem ismerem. Remélem ezen változtatni fogunk. Halvány, őszinte mosollyal hagyom neki hogy fésülgessen és a kezem sem húzom el onnen. Vállammal kicsit nekidőlök az övének.
- Szerencsés lehet igen, és szeretném megtartani ezt a jó szokásomat hiszen szívesen kötök új ismeretségeket is - és Alex testvérénél közelibbet nem is kívánhatnék. Persze a barátságosságom mögött megbúvik némi önzés is, mivel hogy az öregekkel érdemes jóban lenni, bármikor kellhet egy erős kéz támogatása és Mizuhiro alaposan megtanította hogy mennyire gyenge vagyok magamban. Így hát szükségem van erős pártfogókra, amíg nem válok olyan erőssé hogy megálljak magamban is. Szeretnék egy várost, és hívóállatot de olyan messze vagyok még ettől...
- Nos, ez még függőben van. Abel tárgyal az urammal a sorsomról, és még az is lehet hogy itt maradok huzamosabb időre, hiszen jó az ha minél többet lát a világ belőlünk is. Japánban kevés belle vámpír van, így nem hiszem hogy végleg túladna rajtam, de még az is lehet - vonom meg a vállam, hiszen olyan ifjú vagyok még hogy dönthetnek a fejem felett és nem tudok ellene tenni semmit. Még nincs meg az erőm hozzá és ez sokszor el is keserít de nem mutatom ki.
- Igen, a kezdeti szép közös évek után egyszer csak újra útra kelt és ott hagyott engem Tokió uránál bár azért tartottuk a kapcsolatot és tudta hogy én lettem kiválasztva hogy a médiában jelen legyek mint vámpírok képviselője de... kellett dolgozni azért érte, mert amikor meghaltam... még nem volt hosszú a hajam- mosolyodom el hiszen elég sokat szenvedtem érte de nem panaszkodom, mert azzal semmire nem megyek és igyekszem mélyre száműzni ezeket a gondolatokat. A legmélyebb megalázottság közepén voltam amikor találkoztam Ayame-vel is.
- Köszönöm, igazán kedves a felajánlásod, lehet hogy élni fogok vele. Ezek szerint a leggyakrabban itt leszel a BB-ben, szóval úgy hiszem... gyakrabban járok erre én is - mosolyodom el és kék szemeimben lusta vágy csillan meg. A Velvet legyen csak Eric királysága.
♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-07-09, 15:09


Kazuya & Axelle


-Ahm, meglehet, de nélküle nem lehetnék itt. - Még mindig raboskodnék és szép lassan, de biztosan elveszteném józan eszem. Jobb nekem szabadon, akkor is, ha számomra olyan ritkán látom fivérem, mert legalább láthatom. Minőségi javulás ez. Kazuyán meg mosolygok, szóval türelmes fajta!
-Értem. Majd akkor egyszer meghallgatom az előadásod, bizonyosan érdekes új élmény lesz. - Rock zenei műfaj... sok dologgal le vagyok maradva, néha úgy érzem túl sok mindent kell pótolnom és előre fáraszt a dolog.
-Nos, mint mondtam okkal tette. Ahogy most is okkal szervez hasonlóan monumentális dolgot, mint én magam. - Kacsintok, végtére is koromnál fogva is értékesnek és érdekesnek számítok, kijár hát az illő bemutatás. Vágyom is rá valahol, régi énem megkövetelné, jelenlegi örül ha felfogja a környezete minden új és fura rezdülését.
-Hát... nem arra születtem, hogy elrejtve legyek. - Ezt bizton állíthatom, azért is viselt meg az elmúlt 150 év.... elvágva a külvilágtól, bezárva. Nem is akarok belegondolni. Kazuya Alexander fiaként némileg a bizalmam élvezi, persze meg kell ismerjem, hogy teljesen elnyerje, nem mintha nem bíznék fivérem ítéletében, de rá is vigyáznom kel, így ennyi óvatosság nem árt. Mivel Kazuya is ismerkedne, nem is látok akadályt.
-Ha előnyös a csere, ki tudja. Meglátjuk mit hoz a jövő. - Mert szerintem mindenki kiváltható, Kazuya is, bár nem tudom mik Alexander tervei így ennél többet nem is kívánok mondani. Inkább arról kérdezem hogy került Alexander mellé.
-Nos, megérte! Bizonyosan tervei vannak veled, különben nem ölel be. És lám, ilyen fiatalon is már vitted valamire, nem csalódtam Öcsém ízlésében. - Mosolygok, nem haszontalan gyermek, mint a régiek, akik pusztán szépek voltak vagy éppen valamit meglátott bennük. Kazuya inkább tudatos döntésnek tűnik.
-Nem rossz hely a kikapcsolódásra. Én pedig vágyom a társaságra... Használj mindent kedvedre az ára... - Hajolok oda a füléhez, hogy leheletem csiklandozza melegen. -..természetben kiegyenlíthető. - Nevetek halkan míg csókot adok a nyakára, hogy aztán sokat mondó mosollyal szemléljem meg újra magamnak.
-Bár vigyázz... könnyen kitapasztalom gyenge pontjaid és felhasználom ellened, egyesek függőségről is beszámoltak... lehet el sem akarsz majd menni az édes kínok kusza hálójából... - Simítom ujjammal végig arcélét, száját, játszom csak vele, belle vámpír, maga is tudja hogy megy ez, de pont ezért akarom felcsigázni így is, játékosan.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: What's going on?
2018-07-23, 21:54 
Axelle & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

- Alex egészen sok mindent tett már az élete során és ezek egyike vagyok én is. Így hát elhiszem hogy hozzád több köze van mint bárki másnak, hiszen a különbség... Én látni vélem - mosolyodom el egy kicsit hiszen a kiállása nagyon más. Nem tudom megfogalmazni miben vagy miért, de nem olyan mint az én Mesteremé, bár ugyanakkor ugyanolyan vonzó is és Belle. Ami nekem csak kedvez. Szeretem az idősebb vámpírok kedvét keresni, hiszen jól jönnek a befolyásos segítők és barátok, mint Seraphine is.
- Örömmel foglak várni a következő előadásomon a vip szekcióban. Mindig van hely a családnak és a rokonoknak - hiszen az emberi világ előtt vannak rokonaim is, nem csak vámpíri kapcsolataim. Mindig küldök jegyet Alexnek is meg Ericnek is, ha akarnak jönni vagy van valakijük aki még nem volt, az jöhet. Axelle is fog kapni egyet.
- Okkal, persze persze. Elfogadom, csak nézd el nekem hogy most szembesültem ezzel és kell még pár perc hogy ez így leülepedjen bennem - simulok oda hozzá, hiszen kellemes társaságnak tűnik, és nem is tudom, mennyire lesz más mint Alex. Hiszen neki minden porcikáját ismerem.
- Van akiknek a rivaldafény áll jól - hiszen én is ott élem az életem, bár néha átkozom is hogy én lettem kiválasztva hiszen annyi más mindent is csinálhatnék. Nem, nekem képviselnem kell a fajt a városom urának nevében.
- Nem szeretem a csere tárgyát képezni, de még sok éjszakának kell eltelnie hogy dönthessek - mosolyodom el, mint akit nem zavar, de közben komoly kék szemeimmel rápillantok. Vajon mennyire bízhatnék benne hogy esetleg felszólalna az érdekemben hogy ne csak kölcsön legyek adva hanem átköltözhessen Amerikába? Nem tudom. Azt se hogy élnék itt hosszútávon.
- Talán jól választott, de a sikereimhez nem sok köze van, azok inkább - ahogy mondod - saját erőből születtek egy kis háttértámogatással, hiszen az Uram mögöttem áll mindig. Nem minden a kor, sok más is van a világon amivel lehet haladni - mosolyodok el, hiszen őt is képviselem ezzel. Egész Tokiót.
- Nem, nem rossz hely. Ha itt élnék Amerikában talán vezethettem volna én is. Ha nem lennék sztár - mosolygok ahogy odahajolva megsúgja az árát, szélesedik a mosolyom és kivillan a két kis agyaram is.
- Oh, velem aztán lehet alkudozni - nyalom meg a szám szélét jelzésértékűen, hiszen bellék vagyunk, ki tudjuk használni egymást, és kölcsönösen táplálhatjuk a vágyunkat. Szeretek belle vámpír lenni ami azt illeti.
- Hm, valóban? Akkor jó lesz ha vigyázok veled... Messziről jött nagybácsi, belle.... - mosolygok én is ahogy évődik, és kieresztem a hangom, tőle sem kell félnem. Hangomba mély vágy vegyül, és buján borzolja a kedélyeket, az övét is ha hagyja, bár behálózni nem tudom vele ezzel tisztában vagyok. De ha már játszunk, akkor játszunk!


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
 
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-07-30, 12:51


Kazuya & Axelle


-Ohm, látni is? Nem csupán érezni? Régen sokkalta inkább hasonlítottunk... - Révedek el egy pillanatra, hiszen anno gond nélkül adtam vissza hanghordozását, mozgását, szeme villanását, szóhasználatát... mára megkopott tudományom, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, főleg mert kisugárzásunk a bennem lezajló hatások visszájaként különbözőbbé tettek. De ez nem jelenti, hogy ne tanulnám meg újra, főleg ha segíteni akarom Őt.
-Figyelmes Tőled. - Bár nem tudom mit takar a VIP kifejezés, de gondolom valami szeparáltabb, ha már családról beszél. El is határozom, hogy ha végre szabadon járhatok-kelhetek első utaim egyike Kazuya koncertjére visz majd. Majd meglepem.
-Annál több idő fog kelleni, de elnézem, persze. - Mosolygok rá, nincs ellenemre a dolog, ha amellett hogy öcsémre zabos rám is kellően odafigyel. Kell az egyensúly.
-Sokáig nem mi döntünk, de javaslom, ha eljön az idő majd, mikor megteheted, akkor is bölcsen dönts! - Végtére is én is majdnem Salome ellen mentem, nem is egyszer féltékenységemben, de Alexander iránti érzéseim ködén át is láttam, neki szüksége van arra a nőre, sőt... nekem is. Emiatt sosem cselekedtem elhamarkodottan, legalább is ezzel kapcsolatban... hogy ez máshol visszaütött az más kérdés.
-Ha nem saját erőből lenne báb lennél csupán, de én érzem messze vagy attól. Az akarás számomra vonzó tulajdonság, hamar megérzem. - Márpedig Kazuya akar, sok mindent akar, ha nem is tudom mit, de ez teszi részben ennyire szimpatikussá. Ezt a vonásom nem tudta Belle kiölni, még úgy sem, hogy akarása repesztett hasadékot lelkemben.
-Talán majd fogod is, sztárság ide vagy oda... de lehet találunk jobbat is, majd eldől! - Ha Alexander eléri céljait senki sem szólhat majd bele Kazuya mit csinál, mi mit teszünk, azért lesznek amiért lenniük kell: szolgálni. De addig is míg csupán kiemelt vendég megmondom az árát, hogy ne higgye, ingyen van bármi is. Nálam kell törleszteni, szorgosan ám!
-Helyes... - Bár hogy mennyire alkuképes majd meglátjuk, de kétlem fennforgás lenne, maximum telhetetlenségünk kapcsán.
-Igen, bár lehetsz botor mód merész is, fejest ugrani a mély vízbe... mióta is ücsörögsz itt? Ketyeg az óra... - Nevetek, hagyom hogy kirázzon a jóleső hideg hangja nyomán, miért ellenkeznék? Bár nem tudom mennyi esélye lesz beszélni, inkább csak sóhajaira korlátozhatja majd képességét, mert ajkaim közé veszem alsó ajkát és kaján mosolyom elárulja, számolom a ledolgozandó perceket, ismerkedjünk meg alaposabban, ha már idetévedt! Már ha nem áll ellen, mert cselekedeteim mögött inkább ajánlat mint parancs lapul, beszélgetve is örömmel ismerkedem vele, hiszen még bőven van mit mesélnie magáról.
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: What's going on?
2018-07-31, 13:24Axelle & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings

- Azt mondanám hogy nem látni olyan nagyon, de mivel engem Alex teremtett látom a különbségeket és azért is nem dőltem be neked az elején. Másabb vagy mint ő, mégis kísértetiesen ugyanolyan és ettől feláll a szőr a hátamon - kuncogok fel, hiszen mások talán nem vennék észre, de nekem mindig is éles szemem volt a részletekhez és az ördög ugyebár ott rejlik, és sokszor én is kihasználtam ezt, és Mizuhiroval is sokszor akadtam össze a kiskapukat keresve és volt hogy megtaláltam. Persze ennek ő kevésbé örült, és sokszor én sem nanak amit ezért kaptam.
- Ez a legkevesebb, a kiemelt figyelem - mosolyodom el, de nem vagyok benne biztos hogy tisztában a VIP fogalmával, majd Alex elmeséli neki vagy megmutatja. Nem bánnám ha eljönnének mind.  Még az ikrek is, mert kedvelem a kis szőrösöket.
- VIP résznek vagy ellátásban azt hívjuk amikor magasabb minőség van. Pl a koncerten egy kiemelt hely jár, ahol nincs sok ember csak családtagok vagy szerelmek ilyen barátok... akik közelebb állnak hozzánk mint a rendes rajongók. Persze lehet venni is VIP belépőt de az sokkal drágább mindig mint a sima bár így is vannak akik megfizetik - magyarázom végül inkább, hogy biztosan tudja. Próbálom összefoglalni, mert végül is őt is ide hívnám meg, nem a küzdőtérre, ahol végül még valaki bele kötne és a koncertem orgiába fulladna.
- Köszönöm - biccentem meg a fejem, ahogy nekidőlve villantom rá kék szemeim. Nyilván tudja hogy nem az eredeti színe, de így is vadítóan jól nézek ki, főleg a hosszú hajammal együtt.
- Igyekszem jól dönteni, ahogy mindig is. Remélem ez így meg is marad - mosolyodok el hiszen nem vagyok teljesen elveszett és nem igazán kell félteni hiszen kiismerem magam a vámpírok között és mindent megtanultam amit lehetett. Az etikettet is, és kevés dolog van ami újdonságként hathat rám.
- Az nem vagyok, legalábbis nem hagyom magam úgy kezelni és emiatt nem is volt olyan egyszerű a kapcsolatom indulása Mizuhiroval sem, aki Tokió városának Ura - teszem hozzá, hiszen nem volt egyszerű hogy megbarátkozzunk, de végül mégis csak érvényesítette az akaratát. Ott én maradtam alul, de mégsem mondhatnám hogy a bábja lennék, mert van akaratom és alkudozni is tudok.
- Nem hinném hogy alkalmas lennék rá, nem nekem való egy klubbot vezetni azt meghagyom Ericnek - válaszolok ahogy nekisimulok és ahogy helyesel elnevetem magam. Ebben a nevetésben már benne van az erőm egy kis része is, hiszen tudom hogy vele sem kell finomkodnom, ugyanolyan belle mint én vagy Alex és az erőnk csak feltüzeli egymást.
- Majd megtanulok úszni benne - vigyorodom el és az ölébe fordulok, egy lendülettel, hiszen lássuk be, kettesben vagyunk és remek módját tudom az időnk eltöltésének. A csókjára is mosolygok és kezeim elkalandoznak. Felfedezem ezt az ismerős és idegen testet. Nem kéretem magam, elmélyítem a csókot ahogy rövid hajába túrok, és végigsimítok borostás, jóképű arcán.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-10-23, 21:58


Kazuya & Axelle

18+

-Micsoda megfogalmazás! - Mosolyodom el szélesen, teljesen máshogy ugyanolyan, hm? Tetszik hogy másnak lát, noha némi csalódás is vegyül ebbe, mert szeretek imádott Alexanderemre hasonlítani mindenben. A koncertjei kapcsán VIP jegyekről magyaráz, figyelmesen hallgatom.
-Mint régen a nemeseknek a színházban a páholyok, értem. Figyelmes tőled. - Már az hogy ilyen jegyet adna, noha kezdem megszokni hogy túl árulkodó nem értem teljesen a beszélgetéseket emiatt pedig magyarázkodnak nekem mindig. Pár hét és elmúlik ez a bosszantó állapot, ebben biztos vagyok.
Hízeleg, érdekes a külleme annyi bizonyos, szőke kék szemű japánként furcsa hatást kelt számomra, de nem teszem szóvá. Akár félvér is lehetne, teszem azt, bár még úgy is különös maradna. Finom vonásai mindazonáltal kedvemre valóak, jó gyönyörködni bennük. Figyelmesen hallgatom aztán, szóval Tokió urának felel, Alexander vajon mit tervezett Kazuyával? Vagy szokás szerint csak beölelte mert olyanja volt? Ha egyszer úgy alakul majd megkérdezem öcsém.
-Ki tudja, idővel lehet Te is belecsöppensz egy vezetői pozícióba ha lesz rá kellő időd és megcsillan az érzéked hozzá. - Nem mondanám nekem különösebben lenne, de ennyi élettapasztalattal nekem nem okozott gondot átvenni egy vállalkozást. Kazuya is lehet így lesz pár évszázad múlva. De az szórakoztat hogy élvezi a kihívást, kapva kap az alkalmon, elszoktam a kellemes belle társaságtól, az is bizonyos. Szerencsém hogy nem undorodtam meg saját fajtámtól, noha azt jelentené Alexandertől is meg kellett volna, ami fizikai képtelenség. Kazuya az ölemben is terem, nagyobb hévvel viszonozza puhatolódzó gesztusaim mint vártam, de pont emiatt nem fogom vissza magam aztán én se. Átkarolom, mélyebben húzom az ölembe és élvezem az egyre hevülő csók közepette érintéseit, teste kecses íveit. Nem is várakoztatom magunk, rég voltam keleti személlyel, vetkőztetni is kezdem, míg én magam is hámozom magamról kék öltönyöm. Testem persze számára nem tartogat majd meglepetést, de mivel hasonló Alexanderéhez úgy hiszem kedvére való lesz. Az övé is az enyémre, szeretem a törékenyebbnek tűnő alkatot, az enyhén hullámos hajat. Kérdés marad-e az ölemben vagy inkább jobban örülne ha eldönteném a kanapén, ahogy érzékelem úgy cselekszem szinte már-már hamarian, mert sok bepótolni való évem és alkalmam akad...
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: What's going on?
2018-11-28, 14:14Alex & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings


- Most mondd hogy nem vagyok költői - mosolyodom el ahogy rávillantom huszonnégykarátos mosolyaim egyikét, és csak biccentek a páholyos megjegyzésére.
- Igen, valami olyasmi mint az volt. Manapság egyébként a VIP sokkal magasabb színvonalat is jelent és az én esetemben mindig vannak a VIP-en olyan, akik vámpírok számára is kedvesek lehetnek - teszem hozzá hiszen ha van vámpír a vendéglistán, gondoskodom neki étkezésről is, legalábbis könnyed nassolnivalóról. Mert az fontos és nekem is sokszor jól esik a menet közbeni kaja. Néha színpadon is eszem, a show részeként.
- Remélem meg fog, mert látom magam egy ilyen székben és látom az általam ismert városurak hibáit is, vagy éppen gyengeségeit amiket én másképp csinálnék - sóhajtok fel, hiszen annyi minden van amit én másképp csinálnék, de egyedül ehhez kevés vagyok, és nem tudom az időt sürgetni hogy teljen gyorsabban, mert nem fog.
- Más viszont biztosan megcsillan, már most - mosolyodom el könnyedén ahogy az ölébe helyezkedem és erős kezei a derekam köré fonódnak. Ki akarom élvezni a lehetőséget, ki tudja adódik-e még másik alkalmam rá. Könnyed csókja elmélyül, és érzem ahogy a ruha is vándorolni kezd rólam lefelé, és így én sem fogom vissza a kezeim, kihámozom az elegáns öltönyéből, és szétgombolom az ingét hogy feltáruljon fedetlen mellkasa, és sápadt mellbimbóira simítok ahogy elkezdem felfedezni, de egyetlen pillanatra sem szakadok el puha ajkaitól, és még mélyebbre fészkelődöm az ölébe, a feszes kis nadrágon át igen erőteljesen érezhető mire vágyom.

♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
IV. Mestervámpír
Axelle
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 09.
Hozzászólások száma : 108
Tollvonásainak száma : 106
Re: What's going on?
2018-11-30, 14:04


 Kazuya & Axelle

18+

-Érdekes. Látszik Alexander gyermeke vagy, Ő is hasonlóan nagyon figyelmes. - Mosolygok rá, egyszer tényleg szívesen megnézném, érdekel ma hogyan fest egy közösségi esemény. Ha alkalmam adódik mindenképpen bejelentkezem majd hozzá! Főleg ha végre szabadon járhatok-kelhetek, nem leszek ebbe a puha kalitkába zárva.
-A fiatalság heve! Remélem nem veszik ki belőled, ez szükséges az újító lépésekhez, a vérfrissítéshez. - Nekem nincs ellenemre semmi hasonló törekvés, míg nem túl hirtelen és túl radikális. A hirtelen változások nem szoktak kellemes visszhangot verni a korok falairól.
Ezt követve viszont pont annyira nyájas lesz a cselekedete is mint a beszéde, úgy simul az ölembe, mintha régi szeretők lennénk. A ruhák lekerülnek és szép lassan, de annál nagyobbra duzzadó szenvedéllyel vetjük bele magunkat a test örömeibe. Nem tudom Alexander miképp bánik az ágyban mostanában a hozzá közel állókkal, én érezhetően visszafogom magam, puhán érintem, lassan térképezem fel, mint egy rég elfeledett térképet, aki megérdemli az értő szempár vizslatását. Szégyellős sem vagyok, ez a kellően félreeső nyílt rész is tökéletes, ha felszítjuk a nemi gerjedelmet a bordélyban az csak haszon. Kellemes hullámokként árasztom el testét, derekam is ringatózva mozog benne, figyelve teljesen ellazuljon és átélje az összes simítást, csókot, bőrét ért kéjjel átitatott leheletem. El is nyújtom az együttlétünk, végeztével is beszélgetek még vele apró-cseprő témákat boncolgatva, folyamatosan cirógatva testét. A hajnal közeledtével (vagy ha előtte jelzi távozási szándékát előbb) felvetem jöjjön mikor kedve tartja, szóljon ha kimozdulna valahova, örömmel lennék benne partnere. Ha akar itt is aludhat, de lehet inkább saját lakrészén tenné, ezt eldönti majd.

//Köszi Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: What's going on?


Vissza az elejére Go down
 
What's going on?
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Vérnegyed :: Bloody Bite-
Ugrás: