HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Stars, hide your fires, Let not light see my black and deep desires.”
 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Lépj közelebb
és ismerj meg minket


A város olyan erőket rejteget magában amit egy idő után nem titkolhat el. Az éjszaka hamar jön és nagyon lassan száll tova. Az idő nem áll meg, ám kínosan lassan telik. A jövőt nem olvashatja egyik kóbor lélek sem….St. Louisban minden és mindenki kinyitotta titkos szelencéjét és ami eddig fedve volt, hát már a múlté. A bizarr játékok és a megnyugtató tudatlanság összemosódott, és nincs többé határvonal valóság és képzelet között.Utolsó posztok
avagy ki volt utoljára aktív


Today at 17:29
Narui Kazuya
tollából született
Today at 14:56
Narui Kazuya
tollából született
Today at 13:47
Maximilian Lassen
tollából született
Today at 12:08
Narui Kazuya
tollából született
Today at 11:09
William Carxon
tollából született
Yesterday at 07:08
Alexander
tollából született
2018-12-15, 20:33
Caius Rhegal
tollából született
2018-12-15, 12:10
Genevie Bertrand
tollából született
2018-12-14, 22:39
Cain Nowik
tollából született
2018-12-14, 20:21
Cain Nowik
tollából született


Chatbox
csevegj kedvedre másokkal

Statisztika
Avagy hányan vannak az oldalon

Fajok
Egyéb alakváltók, Term.felettiek
4
2
Vérfarkasok
2 3
Vérhiénák 1 4
Vérleopárdok 2 3
Vérpumák 3 2
Vértigrisek 2 4
Vadászok és Halottkeltők 3
1
Vámpírok és halandó szolgák 6 5
Emberek 3 0
Összesen 26 24
Share | 

 Cat on the road - Xavi & Kazu

 Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Cat on the road - Xavi & Kazu
2018-12-03, 15:07
Kazuya & Xavi ©
– Na igen – mondom elmosolyodva, majd kortyolok egyet az italomból. A lényeg, hogy nem szabad feladni, ha erősek tudunk maradni, a legrosszabb pillanatokon is átjuthatunk. Ha valami tudja tartani bennünk a lelket, akkor az segítség lehet. Ezután kicsit más vizekre terelem a témát.
– Van, akinél egyáltalán kell? – kérdezem felvont szemöldökkel, aztán a puha krémbe mártom a kanalamat, majd bekapom a merített adagot. Szerintem a külseje elég ahhoz, hogy bárkit levegyen a lábáról anélkül, hogy az erejét kéne használnia.
Mindezek után számot cserélünk és más elérhetőségemet is megadom, így bármikor elérhet. Ha valamilyen véletlen folytán este aludnék, még akkor is elérhető vagyok. Nem szoktam kikapcsolni a mobilom, szóval elég ritka, ha nem vagyok elérhető. Ki tudja mikor van éppen szükség rám.
– Talán, bár ahhoz azért még sokat kell fejlődnöm – mondom viszonozva mosolyát, majd a krém utolsó maradékát is kikanalazom. Végül ajkaimról is lenyalom azt a kicsit, ami rákerült. A kanalat pedig beleejtem a pohárba.
– Igen, ez előre nem tudhatjuk – mosolyodom el, majd bólintok egyet. – Rendben. Én tele vagyok, szóval felőlem mehetünk. – Teljesen kivégeztem a desszertet is, ami nagyon finom volt. Szóval, ha rendezte a számlát, akkor felállok az asztaltól, hogy elhagyhassuk a helyet.
– A kávé jó ötlet, ha pedig finom, az még jobb – mondom rápillantva, aztán a hajgumit kiveszem a hajamból, hogy újra szabadon legyen.
– Szerintem teljes mértékben élvezné. Elég sok mindent ki lehet próbálni, mi is elég jól elvoltunk. Vidd el nyugodtan, biztos jól ellesz – mondom elmosolyodva. – Tedd fel a hullámvasútra, az nagyon király volt. Mi két kört mentünk rajta.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: Cat on the road - Xavi & Kazu
2018-12-07, 09:54Xavi & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings


Felkuncogok a szavaira, ahogy túljutunk a reménykedés témakörén, hogy van-e olyan akinél kell. Nos, akad.
- Nos, akadnak olyanok igen, akik nem esnek hanyatt az első pillantásomtól. Olyankor be kell dobnom magam de eddig nem volt olyan heteró akit ne vittem volna a bűnbe - kuncogok, hiszen volt egy politikus még Osakában, aki megrögzötten állította hogy ő sosem kerülne olyan helyzetbe hogy egy férfival legyen. Nos, aztán jöttem én, már csak azértisból.
- Az nem baj, még előtted az élet és csak most kezdődött - pillantok rá vidám szemeimmel hiszen olyan fiatal még, én meg már a százon is túl vagyok. Micsoda világ.
- Akkor menjünk és csinálunk majd a Cirkuszban egy extra desszertet - kuncogok és fizetek is. Amint ezzel megvagyunk, felkapom a kis dzsekimet a szék támlájáról és már indulok is kifelé, huszonnégy karátos mosolyokat osztogatva mindenkinek aki szembejön.
- Jó, akkor kérünk egyet elvitelre, és megiszod menet közben ha az jó neked - mosolyodom el ahogy már indulok is a közeli kávés stand felé, hiszen itt van egy lépésre. Kikérem a kávét - ahogy Xavi navigálja - és fizetek is, aztán indulunk csak a kocsim felé, ami csodálatos éke a városnak. Még nem láttam másik ilyen példányt, pedig nem is kifejezetten egyedi rendelés.
- Az nem úgy megy - sóhajtok fel szinte nyögve, hiszen Ayame nem hagyná hogy egyedül üljön fel, nekem is menni kell, vagy Zennek.
- Nekem is fel kell ülnöm Ayame-channal, csak hogy megéri-e elmenni és élvezné egy kisróka a nyüzsgést - mosolyodom el ahogy beszállok a vezető ülésre és elsimítom a hajam az arcomból hogy ne legyen útban a vezetés közben sem.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
avatar
III. Vérleopárd
Xavier Graham
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jun. 02.
Age : 18
Tartózkodási hely : St. Louis - Luxuria
Hozzászólások száma : 117
Tollvonásainak száma : 118
Re: Cat on the road - Xavi & Kazu
2018-12-07, 22:42
Kazuya & Xavi ©
Azt hiszem már eléggé kiveséztük a remény témakörét, és más vizekre evezünk. Válaszára elmosolyodom.
– Na igen, egy Belle-nek még egy hetero sem nagy kihívás. – Most így belegondolva meg nem tudnám mondani, hogy én melyik csoportba soroltam volna magam akkor, amikor Alexhez kerültem. Nagyobb gondok ellen lázadoztam, és a franc se akart csajozni. Bár az igaz, hogy Alex volt az első férfi, akivel csináltam. Viszont az is igaz, hogy az egyetlen nő, akivel vagyok az a saját ikrem. Ezt viszont egy cseppet sem érzem gondnak.
– Igen, még előttem az élet, csak ki kell használnom – mosolyodom el. Végül is még csak tizennyolc vagyok, elérhetek magasabb szinteket is, ha tényleg oda teszem magam. Talán valami komolyabb edzésprogramot is összeállíthatnék magamnak. A mozgékonyságommal nincs is baj.
– Király, már alig várom – szélesedik ki a mosolyom, ahogy kifelé tartunk az étteremből. Azért jó kis hely, bár ha egyedül jönnék valószínűleg nem kapnék ilyen kiszolgálást, mint most. Na de mindegy is.
– Persze, nekem úgy is tökéletes. – Ma este ilyen mindent kipróbálunk pillanatok vannak. Általában ritkán iszom kávét, mert néha csak az íze miatt iszom és nem azért mert kell. Szóval ezt is felfoghatjuk egy kóstolónak. A standnál három cukorral és egy kis tejjel kérem a kávét, amit aztán meg is kapok. Belekortyolok párat, mire visszaérünk a kocsihoz.
– Á, értem – mondom mosolyogva. – Nos, ha Ayame amúgy alapból ilyen kis pörgős, akkor biztos élvezné. Vannak kevésbé extrém játékok, bármit ki lehet próbálni. Az óriáskerék az egy jó kis lazítós hely, és remek kilátás van a városra. Tényleg rengeteg lehetőség van a vidámparkban, és azt próbáltok ki, amit csak akartok. Az már rajtatok múlik mit vállaltok be – magyarázom, miközben én is beszállok a kávém maradékával a kocsiba, ahol aztán be is kötöm magam.

Music

Outfit
Vissza az elejére Go down
avatar
II. Ifjú
Narui Kazuya
Hello Darling, Please call me
Join date : 2018. Jan. 10.
Hozzászólások száma : 112
Tollvonásainak száma : 102
Re: Cat on the road - Xavi & Kazu
Today at 12:08Xavi & Kazuya
If I am an angel, paint me with black wings


Könnyedén elmosolyodom hoszen a bellékre jellemző az éteri szépség amit én is mutatok. Noha van benne csalás tisztességesen hiszen nem vagyok szőke, sem pedig kék szemű, de sötét hajjal is vonzó látványt nyújtottam. A szőkeségem az utolsó simítás hogy így jelenjek meg a médiában és Alexander is szereti a szőkéket így nem ellenkeztem mikor a fodrász jött a festékkel és a kontaklencsékkel. Elfogadtam hogy így kell kinéznem.
- Minden akarat megtörhető, csak kinek mivel. Van akit könnyű elcsábítani annak ellenére is hogy heteró, de volt már olyan biszex partnerem is akit nehezebben vittem ágyba és megküzdöttem a sikerért - teszem hozzá, hiszen akadt ilyen is. De mindig én kerültem ki jól a helyzetből, hiszen egy ágyban ébredtünk és teljesen mindegy volt hogy ki volt alul vagy felül. Mindkettő tudok lenni, tehetséges szeretőnek neveznek. Ez csak testiség, vágyak és szex. Nem szerelem, és nem kötődés.
- Ki is fogod kiscicám. Alex mellett kijut neked az élet szépsége - mosolyodom el, ahogy a kávét megtartom amíg beköti magát. Beleszimatolok, kellemes illata van, én is szívesen megkóstolnám de nem tehetem. Aztán visszaadom neki.
- Jól van. Akkor bevásárlás - nyomkodok kicsit a telefonomon, és meg is találom a címet.
- Innen nem messze van egy ilyen ázsiai bolt, ahol meg tudjuk venni és szerencsére éjjel nappali - indítom a kocsit és már kanyarodok is kifelé a parkolóból hogy odaérhessünk. Látom a mögöttünk haladó fekete dzsipet és csak elmosolyodom. Kaján is mosollyal lépek rá a gázpedálra.
- Ahha. Értem. Nos a dolog lényege hogy ugye mindent kipróbáljunk, és őt ismerve szó szerint is kell venni ezt. Persze, felváltva mert valamikor fotózni is kell majd - sóhajtok fel ahogy a pirosnál megállok, és kivárom a zöldet.
- Amúgy, Alex nektek nem rendel ki sose testőrt? Hogy vigyázzon rátok? - pillantok a visszapillantóba hogy lássam, Zen is felzárkózott.


♫ Victorius × remélem tetszik × ©️
Vissza az elejére Go down
Online
Ajánlott tartalom
Hello Darling, Please call me
Re: Cat on the road - Xavi & Kazu


Vissza az elejére Go down
 
Cat on the road - Xavi & Kazu
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Shining Darkness :: St. Louis - Játéktér :: A városon belül :: Külváros :: Folyópart-
Ugrás: